אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז של ENERMAX עם מאוורר 12cm קדמי ומאוורר 25cm צדדי ומאחורה יש פתח אוורור אבל אין מאוורר. אני יכול להגדיר את המאוורר הצדדי שיכניס או יוציא אוויר והשאלה מה יותר טוב? האם אפשר/עדיף לשים עוד מאוורר מאחורה? תמונה של המארז:
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות oc לכרטיס MSI FX5200 איך עושים את זה?? אני צריך מערכת קירור חדשה?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הנחתי את ידי על מאוורר 120*120*35 (אני חושב) עם מהירות משתנה אוטומטית חייתי במיוחד (של שרת Compaq Proliant) אבל החיבור שלו קצת מאוד לא סטנדרטי. יש 4 חוטים, צהוב, אדום ו2 שחורים. מתוך ידיעה שזה שונה במאווררים מאשר לחיבור של ההארד-דיסקים נמנעתי מלחבר אותו בינתיים. למישהו יש מושג איזה חוט הולך לאן כדי שאני אוכל להכניס את המנוע סילון הקטן הזה מול הCPU במקום המאוורר הקטן והרעשני שיש שם עכשיו? (המאוורר הזה משמש בד"כ לקירור של 2 מעבדי פנטיום 1000 במערכות שצריכות להיות זמינות 100% מהזמן, אני חושב שהוא יספיק לשלי... 8) )
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 1.7GHZ INTEL ל 1.9 12% אובר קלוק לפי EVEREST והטמפרטורה לא השתנתה היא עומדת על בין 35 ל 37 איך אני בודק את המעבד במאמץ .. הפעלתי את פיפא זה מספיק?!?! חח מישהו יכול להגיד לי אם הטמפרטורות האלה בסדר.. ואם אני יכול למשוך עוד OC תודה!!
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם הנה התוצאה שלי כרגע - מעבר לזה אני לא יכול להגיע ללא תוספת מתח http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=760570 המפרט בצד עם ה770T-UD3P כרגע הכל על default חוץ ממתח למעבד 1.55 ומתח לCPU NB שעומד על +0.5 העלאת מתח של הCPU NB הורסת את היציבות וגם הורדת מתח דופקת את היציבות המעבד לא מוכן להגיע ל3.8 גם עם 1.6V. יש קירור די טוב והטמ''פ היא לא הבעיה. הצעות להתקדמות ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דרך לעקוף את המגבלה של CCC באוברקלוק ? לא מעוניין בתוכנות צד ג' כמו ספייר טריקס או MSI.
-
- 24 תגובות
- 15k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על סוג(שם) טוב אני רוצה 1 שאחרי שאני ישתמש בו אני יוכל ישר להדליק את המחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי בזמן האחרון ללמוד מעט על OC (הרוב דרך האתר הזה ועוד כמה בחו"ל) הצלחתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי בקלות ובכיף.. הצלחתי גם לעשות OC קל למעבד שלי (ATHLON 64 3000 ווינצ'סטר הרמתי לו ל220 במקום 200 לליבה) אבל יש דברים שאני לא כל כך מבין וגם אחרי חפירות בפורום ובכלל באתר לא מצאתי תשובות.. אמרו לי כבר בעבר שאני לא מצליח לעבור את ה220 לליבה כי כנראה הזכרונות מגבילים אותי ושאני צריך להוריד להם תדר (איך לעזאזל עושים את זה??! חפרתי בביוס שלי ואין שום אופציה כזאת - לוח של GIGABYTE K8NF-9 ..) וגם אמרו לי לנסות לשנות תזמונים שלהם ..(שוב - איך ??! אין לי דבר דומה בביוס..) ושאלה נוספת - מה מגביל את המכפלה של המעסד שלי ל 9 ? המעבד עצמו או הלוח ? כי הבנתי שצריך לגשר בין החי…
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה אומר בבקשה זה דחוף תודה רבה
-
רוצה הצעה לקניית כרטיס מסך.. התקציב הוא בן 1000-1500 של נוידייה תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
באיזה קוטר אמורים להיות הצינורות הנ"ל בשביל 4 חוטים ובשביל 2 חוטים יש למישהו רעיון אחר מלבד צינורות השקייה (של הטפטפות) כי לחתוך אותם בספירלה זה ממש קשה...
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
Gigabyte GV-N68T256DH GeForce 6800GT 256MB מה לדעתכם אך הוא? עם למישיהו יש ועשה OC איתו לאן הוא הגיע? אך הקירור שלו (הסטוק)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם 65-67 מעלות במשחק ובמנוחה בין 40-50 האם זה בסדר לכרטיס מסך ati 1950pro תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 200 ש"ח יהיה OC קל. חשוב מאוד שהקירור לא ידרוש פירוק של הלוח. הלוח הוא Gigabyte X48 DQ6 מארז Tagan EL DIABLO תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עבדתי בתחילת החופש וכמו שכולכם יודעים קניתי את המארז אלומיניום + 8 מאווררים יפיפה שלי! עכשיו יש לי התלבטות, המשכתי לעבוד ויש לי בסביבות ה300 שקל... עכשיו אני יכול לקנות עוד איזה מאוורר 92 מ"מ שקוף בצד antec כמו השני שלי ועוד חור למעלה, מה שיצור 2 מאחורה generic עלובים ממש שקיבלתי עם המארז 2 למעלה, מצויינים של זיגזאג 2 בצד מצויינים של antec 92 m"m שקופים 1 מקדימה 1 antec cyclon blower ownz 1 40 m"M של הhardcano 2 ערבי ממש! או שאני יקנה ספק טוב כזה enermax 350 vat חמוד במקום ה300 generic ערבי שיש לי עם ה5 חיבורי חשבל (יש לי בערך 4 מאווררים רק על חוט אחד...) או!! שאני יקנה איזה קולד קאטלוד כחולה יפיפה ועוד איזה שלושה לדים לשים במאוורר השקוף שלי או במקום הלדים כמה פילטרים כי …
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמה צעדים אל מחשב קר יותר... זה יהיה מדריך אשר יסביר למה צריך מחשב בעל מערכת קירור טובה יותר וגם איך לבצע בעלות הנוחה לכיס שלכם. למה צריך מחשב קר יותר? מחשב קר יותר מאריך ימים, חום כללי של המחשב לא בריא לו מפני שחום פוגע באורך החיים שלו בביצועים שלו ובעוד הרבה תחומים. כאן אני יציג כמה נקודות חשובות על מנת שהמארז שלכם יהיה יותר קר. א. ידוע שחום עולה כלפיי מעלה אז אם כדאי לנו להשים מאווררים שמוצאים אויר בחלק העליון של המחשב ואת אלו שמכניסית לתוכו אוויר דווקא להשים בחלק התחתון שלו. כדי לדעת עוד על מיקום מאווררים הנה תרשימי זרימה: http://hwzone.co.il/guides/casecool/ ב. מאחורי המחשב ישנם מאווררים שבאים עם המארז תשימו לב שבחלק מהמאווררים הללו יש גרילים שחוסמית את רוב זרימת האו…
-
- 59 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המארז שלי הוא של hec וישלו 2 מאוורים אחד מקדימה ואחד מאחור זה שמאחור לו נשברה אחת הצלעות מתוך 7 קיימות האם צריך להחליף ולאיזה דגם מומלץ תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי שתי קתודות מזיגזאג, כחולה וצהובה, בעוד שהכחולה היתה מהממת, באמת צבע מלהיב ומרשים הצהוב היתה אכזבה ענקית :-\ הצבע המדובר איננו "צהוב" אלא יותר בסגנון של "בוא נעשה מנורה רגילה בתוך קתודה!" כלומר, היא מפיצה את אותו הצבע שמנורה רגילה בחדר מפיצה, שכאמור הוא באמת צהוב, אבל כאשר אתה שם אותו בתוך המארז זה לא יוצר שום אפקט מרשים או יפה, אלא כאילו באתה וחיברתה לו מנורה מבחוץ... פשוט אכזבה ענקית, שלא לדבר על אפקט ה"כחול+צהוב=ירוק" שתכננתי... איזה ירוק ואיזה אבטיח... כל מה שהצהוב עושה זה מקהה את הכחול והופך אותו לפחות עמוק והרבה פחות מרשים, לגבי מיקום הקתודה מקדימה... בעוד שהכחול באמת היה יפיפה... הצהוב שוב, היה לא מרשים בגרוש ואפילו בזבוז כסף רציני :'( אני מקווה מאוד שיתנ…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-