אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד E6550. בביוס שיניתי את המכפלה שתהיה קבועה על 7 (במקום 6) ואת מהירות הזכרון שיניתי ל-430 מה"צ במקום 400, אבל משום מה זה לא תופס כשאני מעלה את ויסטה/ווין 7. איך אני פותר את הבעיה? מצורף סקרינשוט של CPUZ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s136 האם הוא שקט ? כי חשוב לי השקט תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל שנראה כך: הועבר למחשב חדש שבניתי, ויושב בתוך מארז P183. למרות שהמארז אמור להיות שקט, יש רעש חזק למד שנגרם מהאוויר שהמאוורר דוחף (במנוחה). יש לי אפילו את הרושם שהרעש חזק יותר ממה שהיה ב- HEC 6A. אשמח להמלצות לקירור שקט שיעשה את העבודה בכרטיס הספציפי. 150 ש"ח מאמין שיספיקו, מוכן לחרוג במעט. (במחיר גבוה יותר כבר משתלם לי למכור את הכרטיס ולקנות אחד חזק יותר).
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 אבל לצערי אין להם את המאוורר למעבד.. (Scythe Reeven) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחליף טוב. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, במקרה,שזה נעשה ע"י טכנאי המעבדה ברשת המחשבים,שבה קניתי את המחשב - האם זה כרוך בתשלום (בכמה ש"ח מדובר בערך) והאם זה מבטל את האחריות על חלקי המחשב;במקרה של תקלה? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
פוסט קצת סתמי, לא למטרת קניה. בנועה המליצו למישהו שפתח ת'רד בפורום מפרטים על הקירור שבכותרת, ובאתר שלהם (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5624) מצוין כי הוא הקירור הטוב בעולם לסוקט 1366. לאחר גיחוך קל חיפשתי כמה ביקורות, ולהפתעתי התברר שבכולן הוא השאיר מאחור את כל המומלצים פה באתר (מבחינת קירור, לא שקט - למרות שהוא לא היה רועש במיוחד), וביחס של עלות תועלת, הוא תמיד יצא במקום הראשון. למישהו יצא להתנסות איתו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סליחה;קורה,אם הייתי יודע איך למחוק - הייתי מוחק נושא זה בעצמי. !
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer דגם g5738 מעבד t6600 אחרי שימוש מעט מאומץ במחשב הטמפ' של המעבדים מגיעה ל 73--75 מעלות..(נבדק ב speedfan הטמפ' הזה נורמאלי למחשבים ניידים או ללכת לחברה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שנכתב מדריך לתוכנה אבל לצערי לא הבנתי מה צריך לעשות אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר הקידמי במארז כי הוא עושה הרבה רעש (כל הטמפרטורות נמוכות) חיברתי אותו ל fan 2 בלוח האם, שאר המאווררים מחוברים ישירות לספק והם שקטים מאוד , גם הקירור של המעבד שקט אם אפשר להסביר לי בכמה צעדים פשוטים איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
ב CCC אפשר ישר להעלות את GPU clock ו memory clock למקסימום של 1125/775 ? או שאני צריך לעלות כל פעם קצת ולראות אם יש "בעיות" ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, איכשהו המעבד שלי הומהר ל 3Ghz והזכרונות ל 1333Mhz. עכשיו ווינדוס מסרב לעלות ומודיע על שגיאות. איך אפשר לבטל את זה? או ריסט ל CMOS? הלוח אם שלי זה gigabyte p55a ud3 rev 1.0 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי מערבות קירור במים: א) zalman razeratior 1 v2 ב) thermaltake a quarius 3 אם אני עשים את שתיהן למעבד שלי הן יקררו אותו טוב? יש לי intel core i7 920 כלומר אני אוכל לעשות לו oc טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לעשות למעבד OC ? אפשר להגיע איתו ל 3GHZ שיהיה ברמה של E8400 ? המפרט שלי בצד ימין יש לי ספק Thermaltake עם הספק 400W RSI בזיג זג מחשבים אמרו לי שזה ספק כח מעולה ואפשר לעשות לו OC .
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקיי.. אז ברשותי המערכת שבחתימה. עכשיו סתם בתור התחלה החלטתי להעלות את מהירויות השעון של כרטיס המסך קצת ולראות איך זה משפיע. העלתי קצת ואפילו ב ati overdrive. עכשיו משהו מוזר.. מצד אחד רואים שהעלתי ע"י התוכנה gpu-z. מצד שני כמסתכלים על החיישנים רואים שהקלוקים נמוכים ממה ששמתי, ופירוט תוכלו לראות בתמונות הבאות. כמו שאתם רואים בדקתי גם על מאמץ ואותו דבר, כמו כן אחרי בדיקת המאמץ איכשהו שיצאתי מgpu-z וניסיתי להכנס שוב הוא נתן לי שגיאה משהו על דרייברים שמיועדיםל מחיקה לא זוכר בדיוק, אז הורדתי מחדש וזה עבד. האם מישהו יודע למה הדברים האלה קורים? ועוד דבר קטן, אם מתאמצים, אפשר לראות בתמונה עם furmark בפעולה, שמסביב לטבעת, את הרקע לא רואים חלק. זאת אומרת כאילו פסים כאלה לכל האורך…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוורר ויש לו חיבור מוזר קטן עם 3 פינים אין לו את החיבור המולקס הרגיל איך אני אמור לחבר את המאוורר הזה?צריך מתאם או משהו?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, המטרה בהודעה הזאת היא ליידע את מי שחושש ולאפשר את המידע הזה למי שמחפש בעתיד. המאוור בכרטיס המסך שלי Palit HD4830 הרעיש מאד עד כדי מטרד. התעניינתי בקירור לכ"מ AC Accelero S1 Rev.2 אבל היצרן מציין את 4850/70 ולא את 4830. הקירור הזה הוא מחליף חום המורכב מצלעות + צינורות חום (heat pipes) ללא מאוורר. ביררתי בכמה פורומים ברשת והיו שהצליחו להרכיב את הקירור הנ"ל על 4830. זה הגיוני כי חורי הברגים להתקנת הקירור בדיוק באותו מקום כמו ב-HD4850/70 (תיעוד חדש שלא היה קודם באתר היצרן מוסיף את ה4830 ואת ה4890) קניתי והרכבתי היום ויש התאמה מלאה. נחוץ מארז גדול כי הקירור עצמו גדול וחורג מעבר למידות של הכרטיס מסך. תוצאות: הטמפרטורה של הכרטיס נמוכה במעט מאשר בקירור המקו…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איזה מאוורר שקט הולך היום ? צריך להתאים ל-Thermalright True120B? הוא צריך להיות בצבע שחור סטנדרטי. בשביל מעבד i5 באוברקלוק ל-4ghz, על לוח EVGA P55. אפשר גם להזמין מ-frozencpu.com , נראה לי אני בכל מקרה מזמין משם מאווררי 60 מ"מ שקטים למשהו אחר. הייתי מתחיל לנבור בפורומים של SPCR, אבל הזמן הפנוי מועט בימינו
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט עליו יותקן הקירור: לוח אם: DFI LANPARTY NF4-U מעבד: AMD 64X2 4800+ זכרון: OCZ PLATINUM 1024X2 DC DDR כרטיס מסך: 6600 ( כניראה בעתיד יוחלף ל 8800 או שאני יעשה ל נוכחי אובר קלוק) הטמפרטורה הנוכחית היא שעתיים ב OCCT 45-48 מעלות כרטיס מסך מגיע ל 60+- בלוק לכרטיס מסך: MAZE4 למעבד:DD TDX לצ'יפסט:MCW30 זה הבלוקים שאני עומד לרכוש בזמן הקרוב עם פיטינגים1/2 ( חצי אינצ' נכון?) שאלות: האם אם קירור ים אני יקבל תוצאות טובות יותר? האם המערכת עם רדיאטור זול (בין 40 ל 60$) יתנו לי תוצאות טובות? או שזה רדיאטורים לא מומלצים? (של סוויפטק) קישורים לרדיאטורים. http://www.sidewindercomputers.com/swmcqupo3xbl.html לפי התמונה אני רואה שיש לו פתח מילויי למעלה או שאני טועה? http://www.sidewi…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מתכנן לעשות אותו HTPC עכשיו יש לו לוח דיי ישן בשם P4S8000MX הוא ניראה בערך ככה עכשיו יש אפשרות להוציא את הריבוע פלסטיק שמסביב למעבד ולסים במקומו קירור סטוק של E8400 במקום? זה נראה לכם ישב טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
בעיקרון מדובר על מחשב אחר בבית... מארז מאד מאוורר (TT מהסדרות הגדולות).. טמפ' מעבד ללא מאמץ 75C ממוצע... פעם אחרונה שחידשתי את המשכה הטרמית הייתה לפני איזה חודשיים - שלושה בסה"כ וזו היתה משכה איכותית (לא זוכר חברה, הגיעה באריזה כמו לק ועלה 40).. הגיוני שהיא התייבשה כל כך מהר?? ויכול להיות שהטמפרטורה כזו גבוהה בגלל שהיא התייבשה? גוף קירור STOCK של אינטל P4 + מאוורר שמסתובב משהו כמו 3500 לפי אברסט וניקיתי אותו וגם את החריצים בגוף קירור.. גם הטמפ' לפי אברסט.. דרך אגב, בזמן שהמעבד היה 75-77C האברסט כתבה שללוח אם יש 28c.. אני חושש שהמעבד מתחמם מעצמו איכשהו.. לא עבר OC.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם. דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום. 1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..) 2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו? 3. ה…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-