עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כמה עולה מטר פרספקס , אמרו לי 120 ש"ח אבל זה נראה לי ממש מוגזם , אפשר בבקשה מחיר מדוייק למה אני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 120 ש"ח על מטר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ערב טוב, ברשותי מפרט המחשב הבא: מעבד: Intel Sandy Bridge i5 2500k 3.3GHz קירור למעבד: Noctua NH-12P לוח אם: ASRock Z68 Pro-3 (ה-BIOS מעודכן) זכרונות: Kingston HyperX Blu 16GB 1600MHz (4x4GB( כרטיס מסך: Sapphire 7870XT 2GB with Boost כוננים קשיחים: Intel SSD 330 128GB; שלושה כוננים של WD/Samsung בנפחים של 1-2TB מארז: Fractal Design Define R4 (עם המאווררים המצורפים) ספק כח: Antec 520W High Current Gamer מערכת הפעלה: Windows 7 x64 מסך: Acheiva Shimian 27 inch, עבודה ברזולוצית 2560x1440 לעניינו, ניסיתי לבצע Overclock למעבד למהירות שעון 4GHz ואני נתקל במסכים כחולים ובקפיאות של המסך (הסאונד ממשיך במשחקים לדוגמא) או מעבר למסך אפור לאחר מספר דקות משחק (לא משנה איזה). …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yahavon028,

הנה כמה נתונים על המערכת שלי, רציתי לשאול האם היא מתאימה לאובר קלוקינג? ואם לא, מה בה מגביל אותי? לוח אם: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-3301-001169-00101111-040201-I865G$1I865XXXA6728IMS V3.3 121003 Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Mother…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by unknown,

לפי מה שהבנתי עד עכשיו אוברלוקינג זה אומר לגרום לרכיב מסויים במחשב(מעבד, כרטיס מסך, הרדיסק...) לעבוד מעבר ליכולת הטבעית שלו ובכך לגרום לו להתחממות יתר שנמנעת ע"י קניית מאוורר טוב. מה שלא הבנתי זה איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. ראו בבקשה תמונה מצורפת. לא ברור לי אם המאווררים שממוקים בדלת המארז (ליד הכרטיס הגרפי) אמורים להכניס אוויר או להוציא אוויר. שאלה נוספת - האם אחורי המאוורר הוא הצד אליו האוויר נע? סליחה על הפדיחה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני לא מצליח לעשות OC זה לא שומר אותו וחוזר לMHZ רגיל. מפרט : q6600 + tunic tower Asus Striker ii formula XFX 8800GTS 512 SLI G.skill DDR2 4g 1066mhz eNERMAX 720w wd 500g אני ניכנס לביוס מעלה מגה הרצים נגיד מ1066MHZ ל1080MHZ שומר ויוצא וזה לא שומר זה חוזר למצב הרגיל.. מה אפשר לעשות???

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by EpoXi,

שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס בעל פוטנציל טוב לOC? אם כן תוכלי להכווין אותי איך לעשות את הOC - כוונתי היא באיזה תוכנה להישתמש, קראתי בכל מיני מקומות שATI TOOL היא תוכנה טובה וחלק לא המליצו עליה (גם הבנתי שיש בה OC אוטומטי, איך זה? לא מסוכן?), איך לבדוק יציבות אחרי כל העלאת מהירויות? ומהו סדר הפעולות הברור? וכמה מסוכן זה OC לכרטיס מסך? קראתי את המדריך בנעוץ אבל עדיין אני צריך הכוונה לפחות כללית לדרך הביצוע, אשמח לתגובות. תודה רבה, דניאל.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Alroit,

שלום לכולם שמעתי מהמון אנשים/ חברים שהם שמים נוזלי קירור איכותי של יצרני מכוניות כמו של פורד מקורי או פולסווגן מקורי האם זה נכון לעשות? ראיתי גם בהרבה סרטוני הדרכה שרובם שמים רק מים מזוקקים בלבד - האם זה טוב? האמת די קשה להשיג נוזל קירור יעודי - כבר ניסיתי ללא הצלחה רבה. אשמח להשכיל בנושא [br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 18:49:41

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אנשים אני בונה HTPC מבוסס על אחד המעבדים בכותרת שאולי יעברו OC, בנוסף יהיה במחשב לוח מבוסס P35 של גיגבייט וכרטיס HD2600/HD2400 זאת ימוקם באחד משני המארזים הבאים: האנטק דואט, Silverstone lc17s המידות שלהם הן: סילברסטון : 425 mm x 170 mm (H) x 425 mm (D) דואט: 455 X 148 X 455 mm לכל זאת אני מחפשת קירור אייכותי וסופר שקט. עברתי על המומלצים שלכם וראיתי 1. Tuniq Tower 120 - הקירור המומלץ ביותר לאחר אלו הנזכרים לעיל. עלותו כ-250-300 ש"ח וביחס למחירו הוא המשתלם ביותר מבין כל קירורי האוויר. מעט רועש כאשר המאוורר פועל בעוצמה מלאה. 2. Scythe Infinity - מחירו כ-250 ש"ח. Rev B אינו דורש פלטה אחורית ולכן אינו דורש את פירוק הלוח. המאוורר שמגיע עם המוצר הינו שקט אך בעל ב…

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ybe,

יש ברשותי כרטיס v8200 ti 200 של asus , התוכנה שמסופקת עם הכרטיס smartdoctor לא נתמכת על ידי מערכת ההפעלה שמותקנת במחשב שלי-WIN XP PRO . מכיוון שבצעתי המרה "כבדה" לכרטיס 220/500 אני מעונין לבדוק את הטמפ'(אני מעונין לנסות עוד להתקדם), יש איזה תוכנה מומלצת?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ערב טוב לכולם אני די חדש בעסקי ה OC ואף פעם לא יצא לי לעשות OC על מחשב אחר חוץ ממה שיש לי היום. יש לי מחשב נוסף שאני שוקל להתעלל בו, אבל הביוס שלו לא מכיר את כל האופציות של משחקי מתח, מהירות שעון וכו'. מדובר ב פנטיום 4 מהירות 1.6, לוח אם של asus (צ'יפסט של sis). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כל מיני תוכנות צד שלישי. אבל מה שמפחיד אותי זה מה קורה כאשר המערכת לא יציבה?? אני יכול לזרוק את הלוח אם לפח או שיש דרך חזרה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ccc,

או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, ההייתי רוצה לקבל בבקשה עזרה בעשיית OC למעבד יחסית ישן - פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ, סוקט 478(פרסקוט) 800FSB כזכור לי לוח אם - ASUS P4P800 עכשיו העניין הוא כזה: כמה VOLT להגדיר מינימום לעוד 600MHZ שיהיו יציבים?(כאמור 3.6) 1.575V? יותר? פחות? עד כמה לשחק עם הוולטים בביוס? אני רוצה לשבור כבר את המחסום של ה600, להגיע ל800 ואפילו ל1000(שיהיה 4.0GHZ או לפחות 3.8 במקסימום) עד כמה וולט מותר להגיע למעבד הזה? יש לי בביוס עד 1.9V... אני מאמין שוולט כזה גבוהה הורג אותו מהר...נכון? ייתכן במיידית? שהכל יעבוד יציב וטוב.. עומס למעבד אני בודק רק עם התוכנה PRIME 95 שפועלת כפול משתי תיקיות שונות בכוננים שונים. האם זה מספיק להריץ אותה שעה? האם צריך יותר? הקירור שלי למעבד הוא ביגטייפון בן ש…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום השתמשתי בערך שבוע ב 2600K מומהר ל 4.6. השבוע הורדתי אותו חזרה לתדר הטבעי שלו - 3.4. היכן ההמהרה הזאת באה לידי ביטוי מלבד מבחנים סינטטים? במחשקים הפריימים זהים. בעת פעולות רגילות בתוך windows - הכל זהה. אז "מה הקטע"? :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. [tt]שלום לכולם ! קודם כל אני אבהיר שאני לא מבצע OC לשום רכיב וכל הרכיבים שלי על מהירות STOCK. העיניין הוא שהמאווררים הג'נריים שלי מרעידים לי את המארז וזה עושה המון רעש!,לפעמים זה מתחיל להרעיש באמצע הלילה וזה מעיר אותי. אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך מאווררים טובים אך שקטים+פילטרים.(2X80 , 1X120)[/tt] כמו כן אני צריך שהרכיבים שאתם ממליצים עליהם כולם יהיו מאותה חנות כדי שאני יעשה קניה מרוכזת (יש חנות חוץ מהדובים שמוכרת פילטרים?) וכמובן איך לא...שלא יעלו לי יותר מידי כי זו הוצאה לא מתוכננת לפני קניית כ.מסך חדש וזה מעקב אותי בקניה. תודה! נועם

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. איך הבלוק הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4296 2. כמה בערך תעלה לי משאבה ומאיפה אני יכול להשיג? 3. מאיפה אני יכול להשיג רדיאטור?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי שלום לכולם, שידרגתי למפרט הזה לפני כמה ימים ואני ממש בתחילת הדרך בOC שלו..אפשר לאמר ביום הראשון. רציתי לדעת אם תוכלו לסייע לי להגיע לתותאות טובות יותר(הבנתי שהלוח הזה עם מעבד 4 ליבות מסוגל להגיע ל460FSB ),אני יציב נכון לעכשיו(בדיקת מאמץ Orthos 20 דקות סה"כ) על 3.4GHZ ,טמפרטורות: 42 במנוחה,65 במאמץ..פחות או יותר.הביוס הוא 0403 של ראמפאג' פורמולה. נתונים מהביוס: CPU Ratio Setting_______8 FSB Strap to NB________Auto FSB Frequency_________425 PCIE Freq_____________Auto DRAM Freq____________DDR2-1066) DRAM Command Rate___Auto DRAM CLK Skew Ch.A___Auto DRAM CLK Skew Ch.B___Auto DRAM Timing Control____Auto DRAM Static Read______Auto DRAM Dynamic Write____Auto …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by rony1880,

היי אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד שלי, יש מיפרט בצד, אשמח לעזרה. בתודה רוני

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tront,

ברשותי מאוורר קידמי 12X12X2.5 במארז שעובד על מתח 12V אך אינני מרוצה מאספקת האויר שלו. האם אפשר לחבר מאוורר באותו גודל שעובד על מתח 220V AC בתוך המארז כדי שיספק יותר אויר?

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Arik.G,

איזה כיף זה חורף!!! 2384 מגהרץ על 30 מעלות במנוחה. החלון פתוח מאוד קר בחדר. אני עכשיו בודק טמפ' במאמץ (את הקירור אתם יכולים לראות בחתימה שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Art Tatum,

קניתי לוח ASUS P6TD עם זכרונות PATRIOT VIPER יש מצב שהNoctua nh-d14 יפריע לזיכרונות ? שאלת המשך: יש לי מארז ANTEC P190 חוץ מזה שזה יותר יעיל, יש מצב לשים את הNOCTUA כך שהמאווררים יוציאו למעלה, וכך לפתור את הבעיה אם ישנה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בidle המעבד יושב על 44/48 ןהכרטיס על 50 צלזיוס... מבדיקה באינטרנט הבנתי שזה לא הכי נורמלי ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה? המעבד והכרטיס שניהם עם קירור סטוק 280X VAPOR X OC AMD X4 955 3.3 יש לי מאורר אחד מקדימה שמזרים אוויר, שניים מהצד בפינה שמזרימים אוויר אחד למעלה של 200 שמוציא אוויר ואחד מאוחרה שגם כן מוציא אוויר המארז הוא פנטום. מצורץ תמונה של הטמפרטורות http://postimg.org/image/uwi04z1i3/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מישהו שמע על בעיה עם הבקר זכרון של האופטרון? אוברקלוקר מדהים אבל לא ביחס של 1:1 אם אני לא משתמש במחלק הוא לא יציב הזכרון הוא TCCD שנבדק על אותו לוח עם מעבד אחר ומגיע בלי בעיה ל300 גם עם האופטרון הוא עושה את זה אבל רק במכפלה נמוכה במכפלה גבוהה חייב להשתמש במחלק יש פתרון?

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי FREEZER 64 של Arctic Cooling ובקרוב הוא יותקן במערכת חדשה עם מעבד Venice. הבעיה שהוראות מריחת המשחה באתר של החברה: http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_freezer64.pdf "Apply the thermal paste on a clean CPU surface like a star shape as shown. About half of the injection will be used. Do not spread the paste. לא תואמות את ההוראות שהגיעו עם גוף הקרור: "A thin film of the provided paste should be applied evenly over the GPU" ויש תמונה של מעבד מכוסה כולו במשחה. האם יש לכך חשיבות רבה מבחינת קירור המעבד לבחור שיטה נכונה מבין השתיים? דבר נוסף: המשחה המצורפת היא MX1 ולא הצלחתי למצוא השוואות בינה לבין AS. האם כדאי לבקש במעבדה שישתמשו ב-AS3 או AS5 במקום…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.