אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ExtremEngine 3T? איכן ניתן להשיגו ו האים יש לו חסרונות כלשהם? ---EDIT--- אוקיי עשיתי חיפוש... תודה... אבל אפשר להשיג אותו בארץ? --EDIT 2-- מצאתי.. ניראה חשוד: http://newprice.shopy.co.il/products/41645
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מאוורר אתם ממליצים לי לשים על ה AMD XP 1800 החדש שלי? ראיתי פה ביקורות מצויינות על ה AX7, איפה ניתן לקנות אותו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא בא אם מאורר או לא ? כי קניתי לאח שלי אחד כזה והוא בא בלי מאורר כלל אבל יש לו היטסינק יותר גדול מן הרגיל אבל נראה לי שהתקיעות עצלו במחשב באות בגלל ההתחממות של הכרטיס כאשר נגעתי בהיטסינק לא הצלחתי להחזיק את היד עליו יותר מ 5 שניות...
-
יש לי מעבד נורטווד 2.4 החום שלו כרגע 32 מעלות וזה במנוחה זה בסדר נכון? http://img523.imageshack.us/my.php?image=dsc025760vh.jpg
-
- 35 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [691 NIS] Motherboard : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - [552 NIS] Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory - [725 NIS] חשבתי על אלה מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום טוב אז ככה - לאחרונה קיבלתי את כל חלקי המע' החדשה שלי: GA-X58A-UD7 CORE i7 950 CROSAIR DDR3 1600 8-8-8-24 מע' קירור מים משולבת SWIFTEC ו XSPC אז ככה השאלה היא עד כמה אני יכול למשוך את ה-OC לפי הנתונים שאני מצרף בתמונה? נכון לעכשיו יציב - גרזן - על 4.2GHZ רוצה לדעת מנסיון של אחרים האם ניתן להוריד נתוני מתח כלפי מטה בכדי להיות יציב באותה מהירות וגם עוד כמה הייתם דוחפים מע' כזו? תודה רבה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בהקדם. רכשתי מחשב עם מערכת קירור מים (יעוד המחשב גרפיקה ו 3D MAX ( להלן המפרט. זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 2X- סה"כ 4GB מעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX560 128MB PCIe לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Thermaltake UV Sensative Coolnat Water מערכת קרור מים Thermaltake BigWater 745 - 3x12cm Liquid Cool כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מקלדת Logitech Media Keyboard מערכת הפעלה Windows XP Home ספק כח ThermalTake TR2 420W הרכבתי הרבה מערכות מחשב בעבר ולכן החלטתי להרכ…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אתמול סיימתי את גוף קירור המים שלי: http://www.villagephotos.com/pubbrowse.asp?selected=538946 מה דעתכם? ;D
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי פה בצד ימין העלתי כל פעם בכפילות של 10 עד שהגעתי בינתיים ל3.46GHZ המעבד שלי זה Core i5 760 נכון לעכשיו זו התמונת מצב ב CPU-Z הטמפ' במנוחה 40-50, כל מה שקשור לוואט אני לא הכי מבין אז לא נגעתי ובגלל זה לא העלתי יותר מידי /up203.siz.co.il/up3/wyzkyyzgyjv2.jpg תוסיפו HTTP או תדביקו בשורת כתובות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן שלא כתבתי כאן... יש לי Athlon 2 x3 445 עם קירור סטוק. לפני הפתיחה של הליבה הרביעית הטמפ' הייתה עומדת על כ-75 מעלות במאמץ, העניין הפריע לי אבל המחשב עבד אז התעלמתי. אחרי פתיחת הליבה הרביעית, הטמפ' במאמץ מגיעה ל90+ ואז המחשב קורס. יש לציין שלא החלפתי משחה תרמית מאז קניית המחשב, וכנראה שזה עוד גורם לכך שהמעבד בבסיס שלו חם. אני רוצה לשדרג את הקירור הנוכחי. חשבתי על FREEZER 13 CO של ARCTIC.(נכנס בתקציב, והביקורות טובות) השאלה אם הוא יעשה את העבודה, או שכדאי לקנות משהו טוב יותר? מוגן 4 וכד' אשמח לעזרתכם, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסיקור שלו רשום שזה המקסימום לעבודה 105 מעלות !! יש לי את מחשב באיזור שבועיים בהתחלה הGPUZ נתן 50 בלי משחק ברקע ו 80 עם CRYSIS ועכשיו 80 בלי לשחק (5 שעות בלי משחק) ו 105 עם CRYSIS gygabyte 275 gtx gygabyte ep43-ds3l intel e7200 seagate 1tb 32mb מארז setto 1000 של GYGABYTE שני מאווררים 12 CM אחד מקדימה אחד מאחורה לא עשיתי OC מסך T220P SAMSUNG מה גרם לשינוי לרעה בטמפרטורות בתקופה של רק שבועיים שיש לי אותו ? האם זה בריא לעשות שהמאוורר כרטיס מסך יסתובב מהר יותר או שזה פוגע במשהו ? למה לעשות את זה במחשב חדש ? על כמה אחוז לשים אותו ב RIVA TUNER (אם זה מה שצריך לעשות) בקיצור - מה לעשות אנשים ? אני אהיה בפורום מחר רק מ 3 בצהריים אז אם יש איזה עצה בנתיים תכתבו לי אני אגיב אח…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז סביר אבל הצבע שלו מזעזע כסף מגעיל (לא ממש כסף אבל צבע מכוער) לכן אני חושב לצבוע אותו בשחור כי אם כבר לצבוע אז בשחור לא. אז אני מחפש צבע שחור לצביעה של המארז והכוננים cd ו floppy (אחד שניתן להשיג בארץ ולא במחיר מופרז) ומדריך לצביעה של המארז וגם את הכוננים הלבנים כדי שיתאימו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וולקנו חדש מTT נראה די מבטיח........ במיוחד המאורר שעליו.. 75cfm ב48db זה די טוב וגם בסיס נחושת גם חיישן ששולט במאורר וגם שליטה עצמית הסינק די יפה וקוראים לו volcano 9 (דילגו כנראה על ה8......) מה דעתכם? אני אישית מחכה לבנצ'ים שלו המתוק הזה למרות שאני חובב Tharmelright/Alpha הסינק הזה נראה טוב למדי לעמוד הבית של המוצר
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אתמול בערב והיום מ 8 בבוקר (הרגע חזרתי) ניסיתי לצוד לי רדיאטור למערכת קירור המים. (היתי בכל המוסכים סאזור התעשיה בחולון , ראשון , ומגרשי גרוטאות באזור.) אך לצערי בעלי מוסכים וכמה מגרשי גרוטאות הסתכלו אלי כאילו אני יצור ירוק שבא ממאדים, ואין להם מושג מה אני רוצה מהם. ומה סך הכל ביקשתי מהם , "רדיאטור של אופנוע , או רדיאטור כמה שיותר קטן" . ולבסוף מצאתי שני מוסכים של אופנועים, באחד מהם הוא אמר שאולי יהיה לו שבוע הבאה , הוא ממש לא בטוח ואולי זה יעלה 300 שקל!!. ובשני הוא אמר שיש לו בכל הגדלים אפילו יותר קטן ממה שאני צריך , משומשים אבל בסיסבות 500 שקל, ישר ברחתי משם. וגם שלחו אותי לרחוב הרצל שיש שם הרבה מוסכים של אופנועים, אבל אני משער ששם יהיו אותם המחירים. אם מישהו יוכל…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם (HD4870 512MB) גם אחרי שפתחתי את המחשב ושמתי צמוד אליו מאוור של בית מה לעשות??! עדכנתי דריברים! יכול ליהיות שבגלל זה GTA IV עם תקיעות.. ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. יש לי פנטיום 2 350. מאחר וזה מחשב ישן, החלטתי שאני עושה OC. אין לי מה להפסיד. הבעיה שלי היא שכאשר אני מנסה לשנות את מהירות המכפלה, היא לא משתנה. ניתן לשנות את מהירות הבאס. יש לי לוח אם Elitegroup P6BX-A+ (ציפסט 440BX כמובן). בחוברת PDF שהורדתי, כתוב שמהירות המכפלה ניתנת לשינוי : "The P6BX-A+ does not use jumpers to set the parameters for your processor, such as the core voltage, the clock multiplier, and so on. You can set the parameters for the processor in firmware using the system BIOS. After your system is installed, the BIOS will automatically detect the kind of processor that is installed and implement the correct setting for it. See the next chapte…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב חזק של 8000-10000 ש"ח לגיימינג עצבני אז מן הסתם צריך גם קירור עצבני...כמה אמורה לעלות מערכת קירור מים טובה שתחזיק מערכת מחשב חזקה מאוד בטמפ' כמה שיותר נמוכות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני די חדש בעסקי ה OC ואף פעם לא יצא לי לעשות OC על מחשב אחר חוץ ממה שיש לי היום. יש לי מחשב נוסף שאני שוקל להתעלל בו, אבל הביוס שלו לא מכיר את כל האופציות של משחקי מתח, מהירות שעון וכו'. מדובר ב פנטיום 4 מהירות 1.6, לוח אם של asus (צ'יפסט של sis). הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כל מיני תוכנות צד שלישי. אבל מה שמפחיד אותי זה מה קורה כאשר המערכת לא יציבה?? אני יכול לזרוק את הלוח אם לפח או שיש דרך חזרה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא intel Q6600 Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan Gigabyte GA-P35-DS4 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 XFX GForce 8800GTS 320MB XXX edition Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0 X2 Antec P182B Corsair HX Series 520W PSU כמו שאתם רואים הקירור הוא שריד מהמחשב הקודם והשאיפה היא להחזיר אותו לשם. אני מאוד מתלבט אם כדאי להיכנס לתחום קירור המים. לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא כל כך הצלחתי להרכיב מפרט. לפי מה שראיתי המפרטים שמופיעים בת'רד קירור מים כבר לא ממש מעודכנים, בעיקר לגבי בלוקים. אני מעוניין בקירור למעבד ולכרטיס מסך. לא נראה לי שיש צורך בקירור ללוח, אבל אני פתוח להצעות. בעיקרון אני מדבר על תקציב של עד 2000 ש"ח (כולל משלוח) אבל התקציב גמיש. אי…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס I7-13700k, האם קירור מים 280mm יעשה את העבודה? לא אבצע OC למעבד. בנוסף, איך הביצועים של הקירור של גיגהבייט - AORUS-WATERFORCE-X-280 ? ואם 280mm לא יספיק אז ה360mm של הדגם הזה. פשוט אוהב איך שהוא נראה. תודה רבה. נ.ב. שאלתי את אותה השאלה לפני כמה ימים בפורום מעבדים בטעות ולא הצלחתי למחוק משם, כאן זה יותר מתאים.
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי בדיוק לאן לזרוק את הנושא הזה... אבל זה בכיוון... יש לי מעבד E8400 שבשימוש ב-HTPC שלי, שמתי לב שהוא מאוד חם - כנראה הסיבה היא השריטה הקטנה שיש עליו (כאשר הורדתי את הסטיקר של האחריות, החליקה הסכית היפנית פעם או פעמיים ) מדובר בכ-48-50 מעלות במנוחה... (גוף קירור STOCK). כאשר לפני זה היה במחשב הראשי שלי עם ZALMAN cu7700 למי שמכיר, עם טמפרטורה של 43~ במנוחה (המון יחסית לגוף קירור ברמה הזו - כרגע עובד עם מרובע ליבות עם 36 מעלות במנוחה). רציתי לעשות lapping למעבד בתור פתרון... קראתי על מה שצריך לעשות, אבל לא יודע איזה ניירות שיוף יש בארץ ואם כדאי להתחיל מהניירות הגסים כמו במדריך. יש כמובן אפשרות להזמין מ-eBay: http://cgi.ebay.com/1-Sandpaper-Wet-and-Dry-Sand-Paper…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי e4300@3GHZ (בOC) הTJ.max 100) Core Temp) מציג 58-60 במנוחה, לעומת הReal temp שמציג 47~, (הTJMAX כנראה 90) לפי טבלת הTJMAX מהסטיקי http://www.tomshardware.co.uk/intel-dts-specs,news-29460.html , הוא אמור להיות 70 או 80 :s05: ? מהי הטפמ' האמתית? תודה עדכון----- עדכנתי לגרסא האחרונה של Core temp, ההTj max ירד ב5C , עדיין גבוה מהReal temp
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב - 200 ש''ח כמה שיותר מאווררים. מארז: Cm690 מאוורר קדמי + אחורי + צדדי באו עם המארז. מאוורר עליון 80MM מוציא . קירור המעבד הוא big typhoon לא VX. מרעיש גם כן. מחפש דרכים להשקטת המארז + המלצה על מאוררים שקטים ומקררים מאזור ר''ג\ת''א. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בביוס מראה 33..... אבל ישר שעולה המחשב האברסט מראה לי 48 !!!!!! WTF ???? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הטמפ הנכונה ? השתמשתי בארבעת התוכנות האלה AIDA64 RealTemp CoreTemp CPUID\HWMonitor Tool\Core RT CT AIDA64 CPUID Core 1 42 42 32 43 Core 2 43 43 34 43 Core 3 38 38 28 39 Core 4 40 40 30 40 Tj. Max 100 100 n/a n/a אם הבנתי נכון ה Tj Max של המעבד שלי הוא 90מעלות מה שאומר -10 מעלות בתוכנות RT/CT ובעצם יראה תוצאה כמו ב AIDA64 אז הטמפ הנכונה מוצגת ב AIDA64 ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-