עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Dany_74Q,

2600k L041B200@ 5.252GHz 1,4v Asus P8P67 deluxe 8GB G.skill Ripjaws X CL9 NH-D14 1MB 8MB 32MB כרגע יציב על 5ghz במתח 1.375 , יציב (prime + linx avx) ומעלות לא גבוהות מ64 .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by giliboy,

אני יודע שכבר דיברו על נושא זה בעבר אבל אני רוצה לשאול כרגע איזה מאורר הכי טוב לפנטים 4 478?? אך GLOBALWIN CAK II 38??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by OCer,

קניתי את המעבד עם Z68 ורציתי לעשות לו OC, אז קניתי לי TT Frio ואלה התוצאות.. תנו חוות דעת זה אחרי בדיקת מאמץ של 6 שעות עם תוכנת Prime_95 מתח המעבד על 1.385v http://prntscr.com/4lite

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by fire1ce,

שלום לכולם! ניצלתי את היום הקר שיש היום בקריות והוספתי OC לכרטיס המסך שלי. שכבר עבד בOC פשוט היום בתוספת. מפרט: Pentium 3.0 478 MB: ASRock P4TV8+ 512ddr 400 fx 6600 GIGA-BYTE 256/1228bit תדרים מקורים: ליבה 400 זכרון 500 בOC: ליבה 500 זכרון 610 התוצאות שהשגתי לדעתי מאד מרשימות לכרטיס הזה. הינה התמונות:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gafirmo,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91149 המעבד יציב לגמרי ב4.6, מתח 1.625, טמפ 20C-.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tzviran,

מתברר לצערי שאין לי חיישני חום על לוח האם. איך אני יכול בכל זאת למדוד טמפרטורה? ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gurzeev,

שאלום אז סוף כל סוף הגיע המחשב. אחרי שהתקנתי כל מה שצריך והתקנתי תוכנות של יציבות OC וכו', התחלתי לעשות OC. (מפרט אפשר לראות בצד) אז ככה: התוצאה האמיתית הראשונה הייתה ה3GHZ שהגעתי אליו, בבתח של 1.4V (אחרי הVDROOP זה היה 1.35-6 בערך...) גם הגעתי לציון לא רע בכל, ועשיתי 44 דקות בORTHOS בלי קושי (יכולתי להמשיך) והרצה מלאה של הCPU (שניהם) בS&M. הכל היה טוב ויפה, אבל משום מה, אין לי מושג, או מתח לא נכון, או התיזמונים של הזכרונות, או הספק כוח שפשוט לא מספיק (כולם כולל חברי פורום והמוכרים בנועה מחשבים אמרו לי שכן יספיק), לעיתים, לפעמים שניות אחרי סוף העלאת הWINDOWS ולעיתים אחרי כמה דקות ויותר מזה, המחשב פשוט קפא, ולעיתים נדירות אפילו הראה מסך כחול לרגע אחד ועשה ריסט. …

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nenestyle,

הייי יש ברשותי i7-6850K כבר תקופה, ומרגיש שהגיע הזמן לתת לו דחיפה קדימה בתדר. כרגע משתמש בקירור scythe mugen 3 rev b על הגדרות סטוק. לאיזה קירור הייתם ממליצים לשדרג כדי לסחוט ממנו את הלימון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אם אני עושה אוברקלוקינג למעבד אינטל פנטיום 4 ויקרה משהו אז האחריות יכסה את זה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי שתי שאלות: 1) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד (בכלל)? 2) מהו הקירור הפאסיבי הכי טוב למעבד שניתן להשיג בארץ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by [NOS],

שלום חברי הפורום, אני חידשתי אתמול משחה טרמית על המעבד והטמפ' עלתה ב 10 מעלות במנוחה (!) אני שמתי די הרבה משחה (תראו תמונה ) , האם זה יותר מדי, כמה צריך ? המשחה היא zalman super thermal grease אז ככה, התמונה הראשונה זה לפני חידוש הגריז והשניה אחרי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני חיפשתי ברשת מדריך נוח לפתיכת מכפלה של פנטיום 3 ולא מצאתי כלום. אני עברתי את כל המדריכים שיש באתר, ולא הבנתי את העניין. אז אם אתם מוכנים להפנות אותי למדריך קליל שיכול להסביר לי מה לעשות, ואיך לעשות בשפה פשוטה. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zippobuyer1,

קניתי מחשב חדש אתמול והמארז שלו מוציא קולות מטריפים של שריקה כזאתי מהמאוורר יחד עם רעש אוורור חזק יש דרך לסדר את זה?!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני ראיתי המון אנשים שמגיעים עם הלוח הזה ל600+ וגם ל650+, לדוגמא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191950&page=14 בנתיים אני על 444X6 עוד עושה בדיקות יציבות אך לא מוצא את הGTLים הנכונים בכדי להפעיל את המערכת בלי שתקרוס כעבור כמה דקות. העניין הוא שאם אני משאיר את המחשב ככה סתם עם הבדיקה, הוא לא יקרוס. אך אם אני מתחיל לבדוק דברים באינטרנט ולצפות בתמונות הוא פתאום יכול להיתקע, וזה בגלל הGTL כי לפעמים זה מחזיק הרבה יותר ולפעמים הווינדוס לא עולה בהתאמה לGTL שאני מעלה ומוריד. מישהו יכול לשפוך לי קצת מידע לגבי הGTL כיצד הם מתפקדים? ואיך אני יכול לקבוע מה הכי מתאים בשביל המערכת שלי? העניין הוא שאני לא יודע אם הגעתי לFSB WALL והמעבד יכול עד 470 ויש לי …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by extreme2611,

תקשיבו אני ממש מיואש כבר.. למה תמיד שאני מגיע ל2.7 באוברקלוק המחשב לא עולה ?? אפילו הקפצתי פעמיים מתח והוא לא עולה .. השקעתי בזה מלא כסף ובסוף זה לא עובד.. אתם יודעים אולי מה הבעיה? אולי משהו שקשור לזיכרון\תיזמון?? אני יעלה תמונות מהביוס (אחרי האיפוס כמובן כי הווינדוס לא עולה לי ) אשמח אם תגידו לי מה לשנות שמה .. כי אני לא מוצא ת'קטגוריה *System Memory Multiplier (SPD)i אם אין אותה אז איך אפשר להוריד את היחס של הזיכרון ? CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM4: G Skill F2-6400CL5-2GBPQ יש לי קירור מוג'ן 2 אשמח אם מישהו י…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אומנם יקר אין ספק אבל האם זה נראה לכם שווה? וחוץ מזה אם הם מדברים על טמפ מתחת לאפס מה אם האיבוי?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. האם יתכן כי התוצאה של 3405MHz היא הגיונית ? והאם יתכן כי עם לוח אחר אפשר להגיע יותר רחוק ? למה הוא כתב "אוורקלוקינג מזיק לבריאות ומסיר את האחריות על המוצרים - לא מומלץ בחום !" ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by redead,

האם למאורר 4 ס"מ שמתקינים בגב המארז יש משמעות בכלל?? הוא עוזר במשהו? מנסיוני האישי זה נראה לי כמו בדיחה עלובה שלא מזיזה אפילו במעלה אחת את הטמפ.. האם אני צודק?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by חובב,

ברשותי מעבד דואל קור עם קירור קיים ..לא יודע דגם אבל משהו פשוט דומה לסטוק לדעתי 9.2MM ספק כנראה ג'נרי... זה מחשב לסלון ואני רוצה שיהיה שקט... חשבתי רק להחליף מאוורר למעבד לאחד שקט יותר (איו צרך בהחלפת הצלעות) או לחילופין יש לי MUGEN 2 ולשים אותו ללא מאווררים כלל. והאם להחליף מאוורר לספק זה כדאי?והאם יש ספקים זולים ושקטים למע' כזאת. אשמח להצעות ותגובות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי סלרון 533 באוברקלוק ל 1100 אני רוצה קירור טוב - אבל אני רוצה גם לישון בלילה ! המעלות שלי כרגע אם מאורר ג'רני= idle - 26 load - 29 full load - 32-34 המעלות האלה יחסית טובות. אבל המאוורר הולך ונהיה איטי ומתחיל להרעיש. אני רוצה את הוולקאנו 9 בגלל שהוא אם SmartFan. כך שבלילה גם ככה קר ואני לא נוגע במחשב, אז המאוורר יעבוד לאט ולא ירעיש. ועוד שאלה יש לי כבר סנסור אחד מאחורי המעבד של ה Hardcano האם אפשר להשם עוד סנוסר על הקיים ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by koby058,

יש להתחשב בציטוט שנלקח מהאתר הזה "ה-MX-1 אינה מכילה מתכת ולכן אינה מעבירה חשמל, היא אף אינה נוזלת ואיננה מתאדה. על מנת להגיע לרמת ביצועים מקסימלית היה עלינו לאפשר לה 200 שעות התקשות שלאחריהם הביצועים השתפרו באופן משמעותי. כמו כן, בדיקה קצרה שערכנו העלתה כי ה-MX-1 מספקת ביצועים טובים יותר מאשר ה-Arctic Silver 5, שנחשבת כיום למובילה בתחום" http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=freezer6.php

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש תוכנה שמראה את המהירות של המאוררים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, החנות שממנה רכשתי את המחשב עשתה לי OC על פי בקשתי. אבל ציפתי שעם הקירור מוגן 2, ועם זכרונות 1600, ולוח אם 870-UD3 אני לא אוגבל אחרי 350 מגה הרץ. החנות לא העלתה מתחים, כי לפי מה ששמתי לב המתחים עמדו על 1.3V. ניסיתי לעלות את המתחים ב 0.25V למעבד ובמקביל להעלות את המכפלה מ 15.5 ל 16 אבל אחרי 10 דקות בבדיקת מאמץ המחשב קרס והיה מסך כחול. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אהלן, הרבה זמן שלא כתבתי כאן... יש לי Athlon 2 x3 445 עם קירור סטוק. לפני הפתיחה של הליבה הרביעית הטמפ' הייתה עומדת על כ-75 מעלות במאמץ, העניין הפריע לי אבל המחשב עבד אז התעלמתי. אחרי פתיחת הליבה הרביעית, הטמפ' במאמץ מגיעה ל90+ ואז המחשב קורס. יש לציין שלא החלפתי משחה תרמית מאז קניית המחשב, וכנראה שזה עוד גורם לכך שהמעבד בבסיס שלו חם. אני רוצה לשדרג את הקירור הנוכחי. חשבתי על FREEZER 13 CO של ARCTIC.(נכנס בתקציב, והביקורות טובות) השאלה אם הוא יעשה את העבודה, או שכדאי לקנות משהו טוב יותר? מוגן 4 וכד' אשמח לעזרתכם, אריאל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אחרי שאני מבצע O/C, לפי מה שהבנתי, אני אמור לבדוק את יציבות המערכת. מה אני צריך לעשות ואיך אני מוודא שהמערכת יציבה? כמובן חוץ מבדיקת הטמפ'...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים