אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע (או שלא) לא היתי פה חודשים מסיבות מפחידות... עכשיו חזרתי כשרוב המפרט שלי שונה ועשיתי אוברקלוק למעבד שלי פנטיום 4 1600 WILLIAMETTE והמהרתי אותו ל 2000 MHZ טמפרטורת מנוחה 40 וטמפרטורת עבודה 50 וכנראה זה בגלל שהמתח שהמעבד מקבל הוא 1.84 וכשבביוס המתח עומד על 1.75 למישהו יש רעיון למה זה ככה? המעבד מקורר על-ידי VANTEC AEROFLOW . עוד מספר ימים אני מקבל קירור לזיכרונות של הכרטיס מסך . יש לי כבר קירור למעבד של הכרטיס מסך היטסינק של פנטיום 3 800 והוא כבר מודבק... קצת תמונות: למרות שאני עובד בבאס 125 אני יכול לשים בלוח אם שלי את מהירות השעון של הזיכרון על 333 והתיזמונים של הזיכרון הם : 2.5-2-2-5 המפרט החדש שלי : מעבד אינטל 1600 מומהר ל 2000 לוח אם אסוס p4pe זיכרון…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי את המחשב שלי והרכבתי הכל, התקנתי את התוכנה שעוקבת אחרי הטמפרטורה ומהירות המאווררים. שמתי לב שהמאוורר של המעבד הוא על 3000 סל"ד, ואילו המאוורר שקיבלתי עם המארז שבא עם חיישן טמפרטורה הוא על 1500 סל"ד. רציתי לשאול האם עוצמת המאוורר קשורה לחיישן הטמפרטורה ואם לא אז איך אני יכולה לשנות את העוצמה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב ! הפעם - חיבור צינורות נחושת לצלעות הקירוaר של הספק, וחיבורם למעגל מערכת קירור המים ! פשוט מאוד אני חושב ;D התמונות אומרות הכל ! והכי חשוב - נפתרתי מהמאוורר המעפן והמעצבן של הספק !!! 8) תגובות בברכה, אבנר רישרד.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת הזו והם כותבים בסוף שהגיעו איתו ל 252 FSB שזה פשוט ענק. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=492&dPage=19
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לבדוק יציבות של המערכת לאחר העלת FSB כלומר תוכנה שבודקת את יציבות הלוח והזכרונות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה סוף החודש מPCH את החלקים הבאים: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) NIS 550.87 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.89 Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) Memory NIS 568.42 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case NIS 377.98 AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD NIS 178.97 Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level הגוף קירור שבחרתי הוא א…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) תודה מראש, גיא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהדלתא היתפרקה מה19V החלטתי להיזהר מהמתח הזה! עכשיו לקחתי מאוורר מארז שהיה נח במגירה כבר שבועיים עקב היתפרקות הלהבים.. תיקנתי אותו וגם עבר צביעה חדשה אחרי כמה פירוקים של המעבר ל17V ועכשיו תיקנתי אותו סופית והוא חזק ויציב אחרי כמה הלחמות בעזרת מלחם.. כשהמאוורר עבר ל17V הוא היסתובב מהר מאוד וכמות דחיפת האויר גדלה בהרבה, אפילו יותר מהSF2 במהירות של 4897rpm.. כרגע הוא נח בתוך המארז שלי על 12V נורמליים.. מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לבנות פאן באס לשומנה מאוררים (בנתיים יש לי רק 4) אז הלכתי לחנות קניתי את כל הרכיבים הדרושים כמו שציון במדריך הזה : http://bit-tech.net/article/52/3 בניתי את הזה שלמטה . לשם בדיקה החלטתי לחבר מפסק אחד למאורר אחד. בהתחלה שמתי את המאורר על 12V הכל פעל יפה.. החלפתי ל OFF, אבל המאורר לא נכבה וכשהחלפתי ל 7V הפלסטיק המבודד של החוט האדום (5V) התחיל להשרף והמתג (on\off\on) התחמם מאוד גם הוא, אבל חשוב לציין שהמאורר אכן פעל על 7V . אז מה הבעיה מישהו יכול להגיד לי ??? אני מבואס בזבתי 70 שח על זה :\ נ.ב במקום הנגד של 150 OHM קניתי 240 או 220 (לא זוכר) כי לא היה בחנות 150.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי שמץ... אני יודע שהרבה אי אפשר... אבל בכל זאת... ומה הטמפ הנורמלית.. עם coolmaster aero7 ו thermaltake xaser3 v2000a באיזה טמפ אני צריך להפסיק תoc
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם זה ממש עלוב אבל זה מה שיש המצלמה שלי לא מותקנת אין לי כח להתרין אותה שעות... אז ערכתי פה איז ה דגם של המארז שלי... או קיי יש 4 מאוררים באמצע... אלה על הדלת של המארז מכניסים כולם... 1 מהם הוא סמארטפאן2... ויש עוד 3 גדולים של 120 ממ ההוא שמאחורה מוציא ומקדימה יש 2 העליון מוציא התחתון מכניס יש הצעות????...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, היום סיימתי להכין את החלון למארז שלי, והרי התוצאות: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308282242372889&user=comp0nent. שיטת ההכנה: החלון עשוי מזכוכית. החריטה נעשתה באמצעות חול (Sand Blasting). אבא שלי הביא יריעת פלסטיק עם דבק מצד אחד. הדבקתי אותה על החלון, וחתכתי את הלוגו. לאחר מכן אבא שלי לקח את החלון למפעל שלו, ושם התיזו עליו חול במשך 4 שניות. כל מה שנותר לי לעשות לאחר מכן הוא לחבר שלושה לדים כחולים מלמעלה, ושלושה ירוקים מלמטה. התוצאות לפניכם. הערה: בתמונה האחרונה המאוורר נראה עקום לעומת החריטה, אך אין הדבר כך במציאות. עריכה: הלינק תוקן.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק קצת ולהכין פד זוהר לעכבר שלי הבעיה שאין לי מושג איפה קונים לדים, נגדים, או פרספקס וכמה זה עולה. לחלון שכן שלי הביא לי. אני גר בנס-ציונה אז אם יש באזור עדיף. גם אילת זה סבבה כי אבא שלי גר שם ואני נוסע הרבה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC ראשון,נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-133 ל-166 והווידווס לא עולה. מעבד-AMD 2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 זיכרון-קורסייר 512MB 3500 אל תגידו לי שמעבד והלוח לא מתאימים ל-OC כי אני יודע אבל המחשב הזה הוא לניסויים אז אני הולך לשרוף לו את התחת. איך בדיוק אני מתחיל בזה?
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp102.htm כנראה שהשיוף שלו יהיה כבר יותר טוב וגם הקליפס יותר חזק. Heat Sink Specification Dimension Tube -100 mm, 36+ Fins Dia. - 66mm Material Superconductor Tube + Copper Fins Features 1. High thermal conductivity 2. Full copper cooler w/superconductor tube for max performance 3. Supper attractive "Round" shape cooler 4. DP-102 offers "Dual Fan" solution - user can mount 1 or 2 fans on the cooler (Fan/s not included in the package) 5. Two sets of 70mm to 80mm fan adapters are included in the package 6. The cooler can be rotated 360 degrees and fans can be mounted in any position 7. DP-102 can be an "Universa…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום בגלל שזה יום כיפור ואני צם היה לי משעמם, אז החלטתי לראות סוף סוף מה נסגר עם המחשב שלי בנודע לאוברקלוק.. לפני כמה חודשים שעוד היה לי קירור מקורי של איי אמ די למעבד לא יכולתי להעלות את הבאס אפילו ל 136 בלי שזה היה עושה ריסטרט או נתקע... היום אחרי שיש לי כבר קירור חדש רציתי גם לראות אם הוא שווה משהו.. התחלתי לאט לאט כל פעם מעלה 2 מגה הרץ.. בסופו של דבר הצלחתי להגיע מ 134(התחלתי) ל 154(האובר) ויכול להיות הייתי יכול עוד קצת אבל כשהייתי ב 152 העלתי ישר ל 156 ושזה בא לווינדוז המחשב נתקע, אז שמתי על 154.. מעלות במנוחה 44 ואחרי כמה Aquamark03 היה משהו כמו 47-48 מעלות, עכשיו אני שם פריים ועוד כמה שעות נראה מה יהיה.. אז מה אתם אומרים? המפרט שלי בצד, ומי שלא יכול לראות הוא…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי תוכנת הOC הטובה ביותר לרדיאון 9800 פרו 128 מגה בייט?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני לא יודע אם אתם זוכרים את המודינג שעשיתי לפני שבוע-שבועיים בערך.... קדחתי אז בחלון שלי שני מאווררים עם קטודות... בקיצור עלה לי אתמול רעיון... (תמונה מצורפת של המארז שלי מקדימה...תסלחו לי על הפלאש...) יש לי במארז 4 מפרצי 5.25" ואחד מהם תפוס על-ידי הצורב. חשבתי...למה לא להוציא את הפלסטיקים השחורים האלה מהמפרצים, לשים שם חלון מפרספקט, ולתקוע שם מאוורר 80 מ"מ עם קטודה כחולה...ושהוא יכניס אוויר למארז (בנוסף לירוקה שיש לי בחלון של המארז. הייתה גם כחולה UV אבל היא נשברה ). מה אתם אומרים? הסירקולציה אצלי במארז היא: -מאוורר 80 מ"מ מקדימה מאחורי ההארדיסק מכניס אוויר. -מאוורר 80 מ"מ מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר. -מאוורר 80 מ"מ בחלון בפינה השמאלית-תחתונה מכניס …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים! אני פותח ת'רד זה (באישור כמובן) כדי שאתם הגולשים תוכלו לשאול שאלות על כל מה שקשור בצגי LCD (למודינג). תוכלו לשאול כל שאלה על בעיה שנתקלתם בה ולא הצלחתם לפתור אותה, שאלות טובות שאתם כבר יודעים את התשובה עליהם, ושאלות על דברים שברצונכם לדעת.. אני מודיע מראש, שכל שאלה שלא תהיה קשורה לנושא או כל תגובה שתסטה מהנושא תימחק ע"י המנהלים מידית.. וכמובן שתשובה עליה לא תתקבל. אני מבקש לרשום רק שאלות, ואפילו אם יש אנשים שיודעים תשובה לשאלה מסויימת שלא יענו עליה, כל המטרה בת'רד זה היא לאסוף שאלות שיופיעו יחד עם תשובות (שאני ומי שעוזר לי נענה) ב-FAQ (frequently-asked questions( העתידי על LCD שיפתח בקרוב. בקשה שנייה- כל מי שמכיר תוכנות לשליטה על צגי LCD מוזמן לרשום את שמם בת…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס ממש חם! אני לא יכול לגעת בו ליותר מכמה שניות... אני לא עושה שום OVERCLOCKING או משהו, לשום רכיב! השאלה מה אפשר לעשות לפני שיקרה משהו.. ואיך אפשר למדוד את החום של הכרטיס במדויק?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום בערב, בשעה טובה, לאחר ייסורים רבים ( 4 ימי המתנה .... ! ) ובעזרתם האדיבה של כל הצוות מזיגזג הוא הגיע אליי - IC7-MAX3 , ביחד עם המעבד שלי שהיה עד לא מזמן הכי מהיר פה ... - SKY IS THE LIMIT ! רשמים ראשוניים - חלום מבחינת פיצ'רים - אין משהו שלא חשבו עליו בלוח - כל החיבורים והיציאות האפשריות, כבלים עגולים, כבלי SATA - ואם כבר SATA , אז 6 (!) חיבורי SATA על הלוח (!), בקיצור - כל מה שאפשר לבקש מלוח .... בקרוב מאוד מאוד תמונות של הצעצוע בפעולה ...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד 1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-