אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המפרט הבא intel Q6600 Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan Gigabyte GA-P35-DS4 Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 XFX GForce 8800GTS 320MB XXX edition Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0 X2 Antec P182B Corsair HX Series 520W PSU כמו שאתם רואים הקירור הוא שריד מהמחשב הקודם והשאיפה היא להחזיר אותו לשם. אני מאוד מתלבט אם כדאי להיכנס לתחום קירור המים. לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא כל כך הצלחתי להרכיב מפרט. לפי מה שראיתי המפרטים שמופיעים בת'רד קירור מים כבר לא ממש מעודכנים, בעיקר לגבי בלוקים. אני מעוניין בקירור למעבד ולכרטיס מסך. לא נראה לי שיש צורך בקירור ללוח, אבל אני פתוח להצעות. בעיקרון אני מדבר על תקציב של עד 2000 ש"ח (כולל משלוח) אבל התקציב גמיש. אי…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם E6300 מעבד ולוח אם - ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E והשאלה שלי האם אני אוכל להתקין קירור טוב יותר מזה שמביאים אינטל ולעשות OC.. או רק להתקין קירור? אפשר לעשות קירור לזכרונות שמותקנים על הלוח ואם כן איך?
-
- 16 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה.. AMD DUAL CORE 3800+ לוח אם NFORCE 4 של DFI.. 2GB RAM HD4870 512MB ששידרגתי לא מזמן (בקרוב גם המעבד..) והיה לי ספק כח 480W אם אני לא טועה ENERMAX.. שנשרף לי ביום שבת (היה קצר בבית) ושידרגתי לENERMAX 525W.. ומאז כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק (FIFA / COD4) אז המחשב נכבה לאחר כמה דקות.. והכרטיס מסך פשוט לוהט.. ממש חם.. ואני מעריך שזאת הסיבה.. כאמור לפני שהחלפתי את הספק כח זה לא היה ככה.. יש לכם מושג איך אני מסדר את זה? ומה גורם הבעיה? כי לא חשבתי שזה שאני אחליף ספק כח יגרום לחימום יתר של חלקים במחשב שלי.. תודה *על המארז יש לי מד מעלות של הטמפרטורה במאז .. 24 - 30 מקסימום... קבוע ויש לי קירור מצויין..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המחשב החדש ASUS A7V 333 AMD1800 זכרון OCZ DDR PC3000 256M טפמ' לוח /מעבד 30/60 במנוחה (לכל הדעות גבוהה מידי) השתמשתי במשחה טרמית AS3 כל כבלי ה-IDE מעוגלים ויש לי שני מאוררים 80 מ"מ במארז (TASK 3001) אחד מכניס בחזית ושני מוציא ממוקם תחת הספק ה-HSF הוא של חברת GREEN POWER שקיבלתי עם המעבד מה אתם ממליצים לי לעשות ???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האמריקאים והיפנים, שהשיגו את הקונרו לפנינו, פשוט הורסים את כל הפאנן שאמור להיות אחרי שנקנה את המעבד.... אין טעם לקנות אותו, שברו איתו כבר כל שיא אפשרי....
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המעבד האמור עם קירור אוויר ממותג לא ידוע, רדיאטור עומד, בגובה של כ 10 סנטימטר, עם מאורר 100 מ"מ. בבדיקת PRIME95 ו Real temp, לאחר 5-10 דקות, החום עולה לממוצע 90 מעלות, ויכול לעבור מידי פעם את ה 100 מעלות. הלוח אם הינו gigabyte h97m-d3h. עדכנתי לו ביוס ל F8. לא עזר. האם אפשר לנסות עוד משהו חוץ מלקנות קירור רציני?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד AMD 2400. ואני רוצה לקות לו מאוורר התקציב הוא 100 שקל. אני לא עושה OC ולא כלום. מה כדאי? אמרו לי שהוולקינו 6 מעולה! ושיש עליו ביקורות מצויינות זה טוב? http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm מה עוד כדאי? (אל תשלחו אותי לדיון של הרכיבים של הOC כי אני לא עושה OC) תודה
-
- 16 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהתקנה של ax478 + sf2 ו... אין הבדל ! איך זה?? 42 מעלות ! הדבר העוד יותר מוזר הוא שלפני שחיברתי את דלת המארז שלי (מאוורר 120 מ"מ של אנרמקס) הטמפ' היה על 37 + - (גם גבוה) כשחיברתי את הדלת, הטמפ' היתה על 42, ואחרי שהוצאתי אותה שוב(חשבתי אולי מערבולות אוויר או משהו) הטמפ' עלתה ל 44 ! מאוד מאוד מוזר חשוב לציין שה SF 2 על 5000 RPM ושהמשחה התרמית ששמתי היא ארטיק סילבר 3 שכחתי לציין גם שהמחשב מומהר 1.8@2.4 וש MBM מזייפת לי בטירוף... סנסור אחד על 99 מעלות, סנסור שני על -47
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800פרו של Ati, כפי שאתם יודעים הקירור שלו לא משהו, לכן השאלה הראשונה שלי היא, העם כדי לעשות לכרטיס אוברקלוקינג או ליקנות קירור נורמלי ואז. * נגיד ואני עושה לו oc איך אני עושה את זה, עם איזו תוכנה ???? בכל אופן תוצאת 3dmark03 הייתה 5242.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לבדוק יציבות של המערכת לאחר העלת FSB כלומר תוכנה שבודקת את יציבות הלוח והזכרונות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן...איך הוא לעומת הBIG TYPHOON? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd318468362.htm זה של CoolerMaster והדגם הוא Aero 7+ מישהו שמע על המוצר הזה? האם הוא טוב? ובכלל על החברה כי פעם ראשונה שאני שומע עליה...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהדלתא היתפרקה מה19V החלטתי להיזהר מהמתח הזה! עכשיו לקחתי מאוורר מארז שהיה נח במגירה כבר שבועיים עקב היתפרקות הלהבים.. תיקנתי אותו וגם עבר צביעה חדשה אחרי כמה פירוקים של המעבר ל17V ועכשיו תיקנתי אותו סופית והוא חזק ויציב אחרי כמה הלחמות בעזרת מלחם.. כשהמאוורר עבר ל17V הוא היסתובב מהר מאוד וכמות דחיפת האויר גדלה בהרבה, אפילו יותר מהSF2 במהירות של 4897rpm.. כרגע הוא נח בתוך המארז שלי על 12V נורמליים.. מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי Oב לE7400 הגעתי למתח 1.45 (בOCCT המתח הצויין הוא 1.4 אולי קצת פחות) לFSB של 391 . חום בעבודה לא עובר את ה70 בדר"כ גם לא מגיע לשם(MUGEN II).יציב עם OCCT. רציתי לשאול כמה שאלות שלא כל כך מצאתי להם תשובה: האם המתח תקין כלומר אין לי פגיעה במעבד? כאשר אני מנסה להגיע ל4.2 GHZ (שזה ל400 בFSB) אני לא מצליח בגלל יציבות וצריך לעלות את המתח למעל 1.5 ששם אני נתקע בגלל חום האם זה הגיוני? (ד"א בOCCT המתח הוא נמוך יותר בכיוון ה1.45 -147) יש עוד איזה פתרונות יצירתיים ליצב את המערכת חוץ מהעלאת מתח למעבד? הזכרונות באנדרקלוקינג -היחס הוא 1:1 ובשל כך זה יוצא 782 MGH האם יש השפעה גדולה בביצועים(לדעתי לא אבל סתם שאלה להיות בטוח)? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה
-
- 16 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בידיוק רכשתי מחשב חדש עוד לא התיחלתי להיתנסות ב OC אבל זה מעניין אותי.... בציוד שיש לי >>> לאיזה תדר אוכל להגיע עם המאוורר האורגינאלי של AMD ? חוץ מיזה אסוס נותנים TOOLS / כלי תוכנה נוחים לביצוע OC >>> האם כדי להישתמש בהם? תודה מראש לכל מי שעוזר![tt][/tt]
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אוקי יש לי מעבד AMD DC 3800 ומאוורר Thermaltake BigTyphon המאורר עצבו לא מסתובב רק רציתי לדעת עם זה בסדר המעבד לא על אוברקלוק
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המאווררים המקוריים המגיעים עם ה-ANTEC P180 למאווררים שקטים יותר להחרשה מוחלטת של המארז. המארז שקט מאד אבל עדיין נשמע רחש המאווררים (חלש אבל נשמע). המדובר ב-4 מאווררי 120. איזה מאווררים מומלצים, כמובן הדגש הוא על השתקה מקסימלית והם גם צריכים להתאים למארז ולהיות עם בקר מהירות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש להתחשב בציטוט שנלקח מהאתר הזה "ה-MX-1 אינה מכילה מתכת ולכן אינה מעבירה חשמל, היא אף אינה נוזלת ואיננה מתאדה. על מנת להגיע לרמת ביצועים מקסימלית היה עלינו לאפשר לה 200 שעות התקשות שלאחריהם הביצועים השתפרו באופן משמעותי. כמו כן, בדיקה קצרה שערכנו העלתה כי ה-MX-1 מספקת ביצועים טובים יותר מאשר ה-Arctic Silver 5, שנחשבת כיום למובילה בתחום" http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=freezer6.php
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשימת הOC של האתר ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=495 ממה התלהבו פה בדיוק? הוא הוריד את הביצועים שלו לא? מ2800 מגהרץ ל מגהרץ2400 מה הקטע פה ? OC זה בשביל לשפר לא?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא האמנתי כי המעבד שלי אינטל, וזה זבל לבנצ', אנלא מאמין!! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה מעלים את הוולטאז כשעושים אובר?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס וקירור הסטוק שלו גרוע. אין מגבלת תקציב כל זמן שיחס העלות - תמורה יהיה טוב. יכול לרכוש מכל חנות בארץ.
-
- 16 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הזמנתי לפני יומיים מאווררים מ EBAY למארז שלי. סה"כ בנוסף לשני המאווררים שהגיעו עם המארז (140+120) שהם שקטים ואיכותיים, ייתוןוספו עוד שלוש של 120 שקניתי שהם לא שקטים במיוחד מטבע מחירם וחוסר המותג. זה לא כל כך משנה לי במהלך היום אלא רק בלילה שאני מורידים דברים וישן! יש שני פתרונות אפשריים לדעתי עזרו לי להחליט: 1)יצירת מנגון שפשוט או יכבה או ידליק את כל 3 המאווררים הנוספים ע"י מפסק או משהוא דומה. 2)קניית בקר לו יש כמה מגבלות שתכף אני יגיד. הערות: 1)לגבי אופצייה 1, יש לי נסיון באלקטרוניקה וכמובן מבחינה מעגלית אין כל כך מה לעשות פה! אני רק שואל איפה אני ישים את המפסק הזה כך שיישתלב יפה או אם למישהוא יש פתרון יצירתי? 2)לגבי אופצייה 2, הבעיתיות היא בשל כמה סיבות: התקציב שלי…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-