אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
http://en.expreview.com/2009/09/02/thermalright-ultra-120-extreme-rev-b-tips-up.html
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שזה כרטיס עם OC מוכן, אבל האם כדי ויש צורך לעשות OC נוסף כדי לעשות ביצועים טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי קצת מחקר והשוואות הגעתי ל-3 המעומדים האחרונים. * SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 במחיר 525 ש"ח *OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 במחיר 624 ש"ח *G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 במחיר 617 ש"ח מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה לבנות מערכת קירור מים למחשב שלי המפרט בצד אני באמצע מוד ואני מפסיק אותו לחודש כי אין לי זמן בנתים אני רוצה לברר לגבי זה הערכה כמה כסף אני צריך להכין ובנוסף קטע שקצת מרתיע אותי הוא הנזילות האם זה מסוכן אם אני בודק את המערכת ואין נזילות לפני שהיא על המחשב יש סכנה שהיא תנזל בעתיד? ואם כן מה הנזק שיכול להגרם
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מעבד 3200 + בעל תושבת 754, בשנה הקרובה אני מעונין לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אני רוצה לסחוט כמה שיותר את המחשב הנוכחי ולהנות משקט מקסימלי לכן אני מחפש קירור שיתאים גם למחשב הנוכחי שלי וגם לכל מחשב עתידי שארצה לקנות. השאלה היא האם כל פעם כאשר יוצא תושבת חדשה אנו נאלצים לקנות קרור חדש? או שאוטמטית עם שיווק תושבת חדשה משווק גם מתאם לקרורים ישנים? קלטו לי את העין שני קרורים הMugen 2 ופריזר 13 פרו, אבל הם נראים לי עצומים. רציתי לדעת איך אני מודד וומוודא שהם אכן מתאימים למארז שלי לפני הקנייה?( ברשותי מארז Raidmax Scorpio עם לוח אם Epox 8kda3j+ ראו תמונה). הדרישות שלי לקירור הם: - תקציב 150-200 גמיש. - שקט ויעילות כי בעתיד יתכן OC ( דגש על שקט ) לכן אולי דווקא מאור…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי למעבד AMD PHENOM II 955 3.2 אוברקלוק ל 4.1, ביטלתי בביוס שליטה אוטומטית על מהירות המאורר וגם שליטה אוטומטית על מהירות המעבד. לפני שביטלתי אותם ועשיתי את האוברקלוק, כשלא שיחקתי במשחקים כמעט לא שמעו את המאורר והמעבד ירד לאזור ה 1400GHz וצרך כולה 20-30W, עכשיו המאורר יחסית רועש[קירור SCHYTE MUGEN 2] והמעבד צורך כל הזמן 117W, גם כשאני סתם גולש באינטרנט או בכלל לא על המחשב וכולה הטורנט פועל. זה נראה לי די מוגזם הצריכת החשמל, בעיקר כשהמחשב שלי דלוק 24\7, או שזה לא משהו שאני ארגיש בחשבון החשמל? וגם זה לא יקצר את חיי המעבד בגלל שהוא עובד כל הזמן במאמץ מלא? שאלה אחרונה, מתח 1.44 זה נורמלי ולא משהו שיקצר את חיי המעבד?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1059259536.htm
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
חברה מצאתי פתרון קירור מהיר ושעולה לא אגורה אבל הוא לבעלי אודף משחה תרמית בלבד! אז ככה אתם לוכחים את הסינק שמים אותו בפריזר של המקרר לכמה דקות הציאו ועברו מכל הצדדים עם נייר תואלט ושימו בחזרה הכל באחריותחם אם משהוא קןרה זה לא באשמתי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש antec p182 שהוא מארז מדהים כשלעצמו שקט ובעל מערכת קירור טובה. הבעייה שמאוורר ה cpu הישן שלי רועש מאוד (למרות שבמארז החדש שומעים אותו פחות) וכנראה גם לא אפקטיבי במיוחד היות שעל כל דבר קטן אני שומע אותו נכנס ל over gear למשל בפתיחת דף אקספלורר אני שומע אותו מתחרפן לחלוטין כאילו הטמ"פ שם היא לפחות זו של מגמה לוהטת. לא עשיתי עדיין מחקר בעניין ולכן אני לא מגביל את עצמי במחיר עדיין, ובקיצור: אני מחפש מאוורר CPU חזק ושקט של חברה ידועה ומוכרת, כל המלצה תתקבל בברכה.[br]פורסם בתאריך: 15.09.2008 בשעה 14:27:06 אהה וכמובן לא ציינתי מתאים ל motherboard של intel
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו באיזה FSB אתם מישתמשים במחשב ? סתם מיתוך התענינות כללית וגם כדי לראות לאן אנשים מצליחים לדחוף את המחשבים שלהם.
-
המאוורר על הקירור הנוכחי שלי התחיל להרעיש למרות שהכל מתוחזק ונקי מאבק. רציתי להחליף אותו למשהו קצת יותר טוב ושקט. הקירור הנוכחי שלי הוא זיוף כלשהו של Shagon ARC-118 (קניתי בזמנו מה שהיה כתוב באתר בחנות כשאגון אבל עכשיו מתברר לי שהגיע לי זיוף, המק"ט הוסר מאז מהחנות והוחלף במוצר אחר - מה שאני חושב שזה מהסיבה הנ"ל) הייתי יכול פשוט לפרק אותו להחליף משחה ולשמן את המאוורר, אבל אם אני אצטרך להתעסק עוד פעם עם הקליפסים הנוראים של אינטל הקירור הזה פשוט יעוף מהחלון המפרט בצד והמחשב משמש בעיקר לגיימינג בנוסף אני הופך מחשב ישן שלי לHTPC ורוצה להחליף גם את הקירור שלו לאחד שקט ובגלל שזה הולך ליהיות HTPC השקט חשוב לי הרבה יותר כאן. אני לא זוכר כרגע בדיוק את המפרט שלו, אבל זה core 2…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, יש המלצות??.. מה דעתכם על: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אוקי...והנה זה קורה לי שוב למה הGPUZ שוב מציג לי תוכן שאינו מדוייק?! בקשר ל45 של הBAND, זה כשאני עכשיו על OC של הליבה מ625 ל700. כשאני לא אז זה על 32GB\S :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. האם אפשר בתוכנה אחת לבצע את הפתיחת צינורות וההמהרה חוץ מבRIVA (כי שם יש מגבלה)? בWINFOX אפשר רק המהרה ללא פתיחת צינורות, האם לשם שתי הפעולות האלה אני חייב להשתמש בשתי תוכנות בו זמנית כמו RIVA וWINFOX ואיאפשר לבצע זאת בתוכנה אחת? 2. בקשר לתמונה של אוברקלוק בWINFOX: מה ההבדל בין 3D TURBO ל2D TURBO וכשאני רוצה להעלות בליבה ובזיכרון אז איפה להעלות ב2D או ב3D ?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמה זמן אני צריך לחכות אחרי ששמתי את הנוזל הזה על הליבה והדבקתי את המאוורר(עם הדבק הדו צדדי הזה) ... ?? אני פה פשוט פה באמצע התהליכים ולא יודע כמה זמן לחכות איתו....
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי speedfan, ולאחר הגדרה קצרה של הטמ', מאוררים,מהירות וסימון האופציה של מהירות אוטומטית המהירות של המאוררים לא יורדת בהתאם לטמפ' מה עשיתי לא בסדר. עזרה בבקשה, תודה
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להביא את המעבד ל5 ככה איך הקירור הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2895 אפשר להגיע איתו ל5 יציב? ואני קונה ספק של 650 וואט....
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב המבוסס על AMD ATHLON XP 2000+ PALOMINO CORE המעבד בא במקור עם גוף קירור ומאוורר של תרמל טייק וולקנו 7+ מנחושת, בגלל שהוא הרעיש מאוד החלפתי אותו לתרמל טייק וולקנו 10 שהוא קטן יותר ומרעיש פחות באופן משמעותי אך גם מנחושת. השאלה היא האם זה יכול לפגוע במעבד? אמנם עכשיו חורף ודי קריר אך מה יהיה כשיגיע הקיץ? האם הקירור הזה יוכל לעמוד בעומס החום, (המארז מאווורר ע"י מאוורר קדמי שמכניס אויר ואחורי שמוציא, קירור לגשר הצפוני ובקרוב אני אוסיף מאוורר צד לדלת השמאלית של המארז). אני מדגיש שלא מתוכנן OC ! שאלה נוספת: אם אני אוריד את הגריל מהוולקנו 7 זה יקטין את עוצמת הרעש? או שהגריל לא משפיע בכלל?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את ה GTO2 עובד יפה וטמפ' בסדר,בכל זאת יש איזה תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה לראות את טמפ' הכרטיס Online בשעת המשחק ?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי נינגה 2 שהוא ענק רצח... הטמפ אצלי עומדת על 47 ברגיל בעומס לא בדקתי... האם זה מה שאמורים לקבל?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-