עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_Byter,

SwiftTech Radiator 676 with dual 120mm :smoke:

2. לעומת מעבד בסטוק.. כלומר, לדוגמא אם המעבד נשאר באותה טמפרטורה שהוא בא כסטוק אבל הוא מואץ בגלל קירור טוב?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. שלום. יש לי לוח אם ASUS P8P67-M מעבד Intel core i7-2600K עם המאוורר הרגיל שבא איתו. אני עם השילוב הזה כשנתיים ובעבר לא סבלתי מבעיות טמפרטורה במחשב. בשבועיים האחרונים אני סובל המון כיבוי המחשב (בעיקר שהוא נשאר דלוק ונח). המחשב לא באמת מתכבה הוא פשוט הופך למסך כחול לפעמים, ובפעמים אחרות לסוג של תמונה לא ברורה של המסך (רעש ומסך שחור עם ריצודים) שמאלץ אותי לכבות את המחשב. במצב כזה אם אני עושה ריסטארט אז המחשב עולה וישר בהודעת פתיחה רושם cpu over temprature או משהו בסגנון. עד שאני לא מנתק את כבל החשמל מהמחשב למשך רבע שעה אני לא יכול להפעיל אותו בחזרה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק (היה המון! ) ולא עזר. בדקתי שהמאווררים עובדים בזמן שהמחשב עובד - הם עובדים. אולי לא עובדים תק…

• 32 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by syNdrom,

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by oranet,

שלום, זה עתה קניתי GTX 570 של חברת MANLI רציתי לאיזו רמת המהרה אני יכול לצפות מכרטיס כזה? איזה סיכונים אני נוטל בשעה שאני מנסה לבצע המהרה? ההמהרה עומדת כראוי במאמץ של תוכנת GPUTOOL (ATITOOL) אבל קורסת ברגע ב3DMARK EXTRME מה זה אומר? בעצם היא עומדת בכל המבחנים ( כמו HEAVEN DX11 ועוד ) חוץ מ3DMARK האם יש חשש בהעלאת מתח ע"י MSI אפטרברנר ? אם הכרטיס קורס זה אומר שהוא נהרס קצת? תדה על התשובות סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by most,

מה יותר כדי לי לקנות:מאוורר Artic Cooler של 80 מ"מ ב-40 ש"ח או 2 מאווררים רגילים של 80 מ"מ ב-30-40 ש"ח? אם כדאי יותר את ה-2 מאווררים אז איפה כדאי לי לחבר את האחרון(יש לי מקום ל-3 מאווררים במארז אבל מכיוון שאחד נדפק לי אז יש כרגע 2 ...אז אחד מהמאווררים יחליף את זה שנדפק אז איפה כדאי לי לעשות חור במארז ולחבר את האחרון?)

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  8. 1. CPU quiet fan אמור להיות על disable או על enable? ומה זה? 2. בין הביוס ל TAT יש קצת יותק מ10 מעלות הפרש(בביוס יותר נמוך) מה יותר מדויק?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by shronxx,

עשיתי OC למעבד והטמפרטורה שלו בקושי עולה וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא הולך אז התחלתי להעלות מתח למעבד והעלתי בהדרגה מ 1.5V ל1.7 וזה עדיין לא עובד האם להמשיך להעלות מתח למעבד ?? והאם זה מסוכן במידה כלשהי??

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  10. התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם? הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by yoav9,

וואי!!! שנים שלא הייתי פה!!! באמת התגעגתי! טוב חפיף, אני לא פה לצרכי עבודה לו כיף אז ככה. המערכת שלי פשוטה TBERD B XP 2400 8RDA CROSAIR 512 PC3000 מארז באחו שליניג מאוורר (10 מאווררים נכון לרגע זה...) אבל הOC לא הולך משהו, כלומר המחשב עולה בכיף אבל לאחר כמה זמן הוא נתקע, עכשיו לפי מיטב הבנתי אני לא צריך להעלות את הVCORe וכאלה בגלל שהמחשב לא אמור לעלות בכלל אם אין לו מספיק חשמל, ואני בטוח שהוא לא מתחמם. אני בסביבות ה150 FSB לא רציני סתם בודק את הגבולות אין לי שום דבר הPCI (היתרון של כרטיס רשת וקול ON-BOARD) והמחשב קר הלייטנסי לא רציני, אבל הCORSAIR אמור ממילא להתמודד אם זה! נראה לי....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by קלוקיי,

שלום, אני רוצה להעביר את המעבד שלי במחן קשה. על מה עליי לבחור בין 3 האפשרויות בטסט?..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני רוצה לשנות את ה-FSB של המעבד שלי. אני לא מבין בזה אז תעזרו לי בבקשה. אמרו לי שעושים את זה מהביוס וראיתי שבאמת אפשר שם. אז אני רוצה לשנות את זה,זה בטוח או מסוכן?? ואם קורה משהו מה יכול לקרות?? ובמה זה בכלל עוזר??? זה משנה אוטומטית את מהירות ה- mhz???? והחשוב הוא: עד לכמה אני יכול\צריך לשנות אותו,כי חבר שלי שינה ונשרף לו המעבד?? ויש לי קירור VOLCANO 6 CU והטמפ' היא 55 מעלות.ולוח GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 בבקשה תעזרו,תודה!!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by H.I.V,

Duron 850 Gigabyte GA-7ZM VIA KT133 Chipset K7 Series 128 SDram 133mhz עד כמה אני יוכל לעשות לו OC? תודה ד''א תנו פרטים על הלוח הזה ועד איזה מעבד אוכל להרכיב עליו תודה עוד פעם

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  15. Started by JSK,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (לא משהו מאד רציני- להגיע ל333 באס כעת, בסטוק הוא על 266). רציתי לדעת אם ה Thermalright MST-9775LE יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה (100+-)? הוא יקרר מספיק בשביל כזה OC? הוא עדיף על הARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ? תודה!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. חפרתי בפורומים בשביל ללמוד איך מפרקים את ההיטסינק בתושבת 775 כדי לשים היטסינק יותר רציני ולא מצאתי. בסוף מצאתי את מבוקשי באתר של אינטל, ע"י סרט וידאו מצוין, שמסביר את הנושא. ftp://download.intel.com/business/ibp/071604/enu300k.wmv]]

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  17. ה-8800GT שלי (גרסאת oc בינונית-קלה) מגיע ל-74-77 מעלות במאמץ (crysis) רציתי לדעת אם אתם ממליצים לי להגביר את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך במקרה הזה, (וזה לא משפיע על האחריות נכון?)

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by L1ron,

מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by eSLC,

אם אני אקנה את הזכרונות GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אני יוכל לעשות O/C גדול יותר? יש לי P3 785 MHZ ולוח שתומך בזכרונות SDRAM.

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by alergic,

צריך מאוורר חזק ל SOCKET 775 מחשב חזק אם GEFORCE 6600 במיוחד עכשיו שקיץ הוא מתחמם נורא ועושה רעש צריך מאורר שקט וחזק אם תועלו לכתוב שם מוצר חרברה או לינק, מי שיודע גם תמחיר בערך. טווח המחירים הוא עד 600 שח. דרך אגב מה זה SYS FAN ??

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by BoOoM2008,

אז ככה זה המפרט שלי CPU: Intel Core2 Q8300 2.50GHZ GPU: ATI Raedon HD5770 MEMORY: 4GB DDR2 PSU: 620W SeaSonnic M.B: GIGABYTE GA-73PVM-S2H המעלות של המעבד 39-37-42-44 עכשיו יש לי קירור סטוק בקרוב אני יקנה איזה Arctic Cooling Alpine 7 Pro עכשיו הבעיה שאני לא כל כך יודע איך להתחיל לעשות תOC הבאתי תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg בעיקרון כמה OC שאני יוכל לעשות זה יספק אותי דרך אגב אין לי צוואר בקבוק נכון ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש דרך לפתוח את המכפלה ב-Athlon XP 1600+ שלי. אני מעדיף שרק אנשים, שניסו את מה שהם מציעים וזה עבד להם יגיבו. הערה: בבקשה להפנות למקומות שמוכרים את החומרים הדרושים. תודה.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  23. טוף... מפרט ניתן לראות מצד ימין. החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד עם קירור סטוק בהנחה שבכל זאת אפשר להוציא ממנו משהו. העלתי את ה-HTT ל-205, הרצתי את Prime95 לכחצי שעה ואז העלתי שוב בחמש וחזרתי על הבדיקה. כשניסיתי להעלות בעוד חמש, ה-BIOS לא הגיב ועשה ריסט כל 10 שניות. ניסיתי להוריד את מהירות הזיכרון ל-2/1.88(CPU/11) ולהעלות את ה-HTT ל-211 וזה עבד עד שהפעלתי מחדש את המחשב. הביוס שוב עה ריסטים. ניסיתי גם להוריד את ה-HT(למרות שלא אמורה להיות לזה השפעה במהירות כזו נמוכה) אך לא הייתה לזה שום השפעה. הביוס שלי מעודכן ומתח המעבד הוא 1.4-1.45. אי-אפשר לשנותו משום מה(לוח צולע). לא עברתי את 55 המעלות בבדיקות כך שזה נראה לי דיי מוזר. החשד שלי שהלוח פשוט גרוע -.-' כרגע אני 210MHz ללא מחלקים…

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by SHAY.SHIMON,

Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by alex28,

אתם יכולים לעזור לי בעיה אחת אני לא יודע איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON X550 PRIMECOOLER (PC-VGAHG1) BLUE LED HYPERGRAPHICS - CU או זה ZALMAN VF700-AlCu

• 3 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.