אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעייה יש לי מחשב: p4 2400 @ 3060 לוח אם של asus דגם p4xp-x 160 G"B 768 m"b זיכרון פנימי של kingston 512 m"b 400 mh"z + 256 m"b DVD LG CDRW LG כרטיס מסך g-force 4 mx 64 m"b מארז רגיל עם צג LCD גדול בגודל כונן סידירום שהכנתי שמחובר ליציאה של המדפסת שמשמש כאקולייזר גרפי ועוד דברים נחמדים ושימושים אחרים. (מי שתוהה איזה גודל הצג הגודל הוא 4X40 שורות) ועכשיו לבעייה אני מבין באוברקלוק ברמה מעל הבסיסית אבל לא גבוהה ממש כמו חלק מהאנשים כאן , עכשיו מה שרציתי לשאול זה למה אני לא מצליח לעבור את ה-190 ב-fsb ואיך אני יכול לעבור את ה-190 והאם זה קשור לרכיבים שיש לי במחשב או שאני הגדרתי משהו בביוס לא נכון ואולי בגלל זה אני לא מצליח לעלות יותר גבוה. ??? ??? ??? תמו…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
העליתי בהתחלה מ333 ל353 הרצתי בדיקה עם Intel Burn Test הכל היה בסדר עכשיו העלתי עוד 10 וזה הופיע: http://img518.imageshack.us/my.php?image=67328395cp1.gif מה זה אומר ומה לעשות ? תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אוקיי .. החלטתי לעשות OC למעבד שלי ... אני נמצא על windows vista ultimate 64 bit זכרונות - Twinmos 2*512 667 DDR2 + 1 GB STAREX 667MHZ ddr2 לוח אם abit KN9S BIOs - AWARD9 העלתי ב-200 MHZ עכשיו אני נמצא בתדר עבודה של 2200 MHZ .. עובד פיקס . מרגישי םשיפור .. כן כן . טמפרטורה על 50c יציב .. (נבדק למספר שעות בתוכנה PRIME ) .. מאוורר סטוק !! ********************************************************************** איך אני ממשיך מפה ? מה הפוטנציטל של המעבד הזה ? מתי אני יודע שאני צריך להעלות את המתח למעבד ? אני לא יכול להגיע ל- 2.3 GHZ כי ניסיתי המחשב לא עולה.. אז איפסתי מהג'אמפר את BIOS אם אפשר הדרכה מפה והלאה ?? ה- cTRL+F1 לא עובדדד איך אני נכנס לאפשרויות מתקדמות? מתי אני יוד…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט שברשותי: מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box קירור למעבד: thermaltek v1 לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W Samsung F3 1000GB לאחרונה רכשתי את ה GTS450 של GAINWARD והוא מתחמם יתר על המידה ללא כל אוברקלוק לדוגמא עכשיו כשהמחשב פועל מספר שעות והוא לא מבצע כרגע שום פעולה מורכבת הוא הגיע ל 59מעלות. ההתחממות גורמת למחשב להתקע/לקרוס ואשמח למנוע אותה (זה קרה לי גם עם המעבד ולכן קניתי את הקירור למעבד). אשמח לשמוע על פתרונות קירור רלוונטיים לכרטיס מסך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות את ה AC freezer 64 pro אבל בKSP אין את זה בזמנות מיידית. מישהו יכול להמליץ לי על מאורר אחר טוב לAMD 4200+ ואשמח אם זה מהמלאי של KSP תודה.
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד רגע מתחרפן מהמחשב .. כמה רעש מכשיר חשמלי ארור יכול להוציא?! המחשב: Athlon3200+ עם XP120 וThermoflow120MM עליו. DFI nForce4 Ultra-D עם הקירור הקירור המקורי על הצ'יפסט מארז TT Soprano עם 2 טנדרבליידים וסיילנט קט שהתחרפן (בעליה של המחשב הוא נשמע כמו טרקטור ואז כשאני מביא לו כאפה הוא נרגע). כרטיס מסך GeForce 7800GT עם הקירור המקורי. אני אשמח להמלצות להשקטת המערכת כמה שיותר, תוך כדי שמירה על ביצועי קירור טובים כדי שיאפשרו OC בעתיד. תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאוורר לפני כמה ימים של 80MM ואני לא יודע איך לשים אותו קיצר שמתי אותו במקום שצריך שמתי 2 ברגים אז סבבה והגיעו איתו כאלו 2 שקעים לבנים כמו 2 שקעים לאיפה אני מכניס אותם?
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
תראו עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 8500GT והגעתי איתו עד ל: CORE CLOCK:499 SHADER CLOCK:1021 MEMORY CLOCK:440.... עכשיו עשיתי עוד כמה בדיקות אם אני מעלה עוד 1 בMEMORY CLOCK אז אי אפשר לעשות יותר OC יעני זה עושה FAILD... אבל אני ממשיך לעלות בCORE CLOCK אז אני יכול להמשיך את הOC.. השאלה שלי האם ניתן להמשיך את הOC רק עם הCORE CLOCK ולהשאיר את הMEMORY CLOCK ככה כמו שיש עכשיו...האם זה יכול לפגוע במשהו? ד"א אני יודע שאסור לעבור את ה75 מעלות בכרטיס מסך אז כל פעם שאני מעלה במשהו אני בודק מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה המאוורר בגודל 120\140 הכי חזק שיש בשוק? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש ברשותי פנטיום 1.6A עם לוח אם של אפוקס מדגם 4SDA ושתי זיכרונות PC2700 של TRANCEND.היום החלטתי סופסוף להתנסות לי מעט (או אולי הרבה, תלוי במגבלות) במתיחות הגבולות של המעבד. חמוש בעשרות ת'רדים שקראתי בעבר ומדריך פשוט לאוברקלוק ניגשתי למלאכה. נכנסתי לתפריט בביוס שאחראי על שינויי בוולטז'/FSB וכו' והתחלתי במלאכה. העלתי את CPU CLOCK ל 166 (בהתאם למהירות הזיכרונות) ואיתחלתי. נאדא - לא עולה. העלתי את הוולטז' של המעבד לאט לאט ורק כשהגעתי למקסימום (1.85) הוא הואיל בטובו להידלק אך נעצר בשלב הפוסט לפני העלאת הווינדוס. אז אולי אני לא הבנתי כלום, אבל בפנטיום 1.6A, כשה FSB הוא 100, היחס בין הזיכרונות ל FSB הוא לא 1:1? אם כן אז ה FSB אמרו להגיע בקלות ל 166, לא? אני מפרט למטה מה יש בתפרי…
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך מאוורר לדים 80 מ"מ ללא מערכת שליטה עליו. ושיהיה מועיל, חזק ושקט. על איזה הייתם ממליצים? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי P4 1.6 A עם ערכת שבבים של אינטל 850 ולוח אם של אינטל מרבייל או משהו כזה... אני רוצה לעשות לו OC אבל הבעיה היא כמו בכל הלוחות של אינטל שהם לא מאפשרים זאת. פניתי לעזרה בפורום רוטר שם מורידין אמר שהוא שמע על תוכנה כלשהי לפני בערך חודשיים ומאז אני במסע חיפושים מטורף אחרי התוכנה הזאת. אני מיואש לגמרי והפורום הזה הוא תקוותי האחרונה... אז בבקשה ממכם לכל מי שיש רעיון או מידע בקשר למצב הזה שיגיב אני יודה לו מאוד. אולי זה יותר מידי אבל אני ישמח אם תפנו אלי לאי סי קיו מ'ס: 102891990 או שתשאירו פה את המספר שלכם ואני יצור איתכם קשר. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז כך אין לי מפרט מיוחד לOc,אני לא חסיד גדול של התחום,אבל מסתבר שעם קצת רצון אפשר להוציא ממעבד טוב את הטוב ביותר גם עם לוח גיגהביט,חחחח אז כך העלתי רק ל 1.50V את המתח וקבלתי במבה של עליה 2700,לצערי בגלל שאני משתמש בfan המקורי,אי אפשר לעלות מעל זה,אבל תחשבו מה אפשר להשיג ב 1.60V+,חחחחחחחחחחחחח ואמרתי כבר שהמעבד שלי הוא משבוע טוב....... ;D
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע לפי מה COOLBITS מאבחן את האוברקלוק המומלץ לאחר שלוחצים על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות"...האם זה לפי חום הכרטיס, או אולי בדיקת יציבות..?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2906&p=5 אחרי האכזבה שלי מה-NINJA (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0) כולם פה כבר יודעים את זה .. רק אני מגלה אותו עכשיו.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי PII 350Mhrz בתוך מחשב ישן מאוד, בערך 4 שנים הוא אצלי.. אני הולך לקנות אחד חדש, וחשבתי אולי בינתיים אני אתאמן קצת על זה.. אילו תוצאות אני יכול להשיג עם אוברקלוק על המעבד הזה? אין לי כרטיס מסך, אני עובד עם איזה אדאפטר בצ'יפסט.. המטרה היא להשיג מערכת שתריץ משחקים נורמאליים בצורה נורמאלית.. משחקים ישנים או עם דרישות נמוכות רצים בסדר יחסית.. האם אוברקלוק יהיה כדאי במקרה שלי? אם כן, יש איזה תוכנה או משהו שמראה לי את הטמפרטורות?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי מלא לדים אולטרה ברייט במחיר מצחיק של 2 ש"ח והחלטתי לעשות מוד קטן............קטודה קרה נכון יש את המקלות סיליקון הארוכים(לא הקצרים) לאקדח דבק חם???? לקחתי כזה מקל והתחלתי לעשות בו חורים לכול אורכו ובצדדים עם מלחם ודחפתי לתוכו לדים אולטרה ברייט ירוקות.......התוצאה פשוט מדהימה כמו קטודה קרה אבל בצבע ירוק ואדום הנה סרטוט קטן(מה שהצלחתי) ====================================== --- --- ====================================== ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ לדים שתקועים בסיליקון ממתחת = מקל הסיליקון --- לדים התקועים בסיליקון מהצדדים…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
החלטתי אני קונה את המותק הזה רק חבל שהוא עולה די הרבה 59 דולר רציתי לשאול הוא עושה אור ברגע שהוא שומע משהו כי אם כן הוא כל הזמן יעשה בגלל המאווררים החל ממתי הוא עושה אור ועוד שאלה לפי מה שראיתי אפילו שמדברים הוא לא עושה זה נכון? איך הוא יודע מתי לעשות? האם לפי עוצמת הקול או לפי הבאסים ? או לפי מה? עוד שאלה מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ ואם כן לאיזו חנות לא אכפת לי לקנות בכלל חנות הדבר הזה מדליק!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע כ"כ הרבה על נושא הסטפינג האותיות על המעבד הן AGOIA והבנתי שזה אומר שהמעבד ניתן להמהרה די טובה המעבד הוא XP1800P שווה להשיקע באוברקלוקינג למחשב? אני משחק במשחקים כבדים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך GF4 (לא החלטתי איזה בידיוק...) יש לי זיכרון של טרנסנד 333מה"צ עם צ'יפים של סמסונג עד כמה הזיכרון יכול להגביל אותי? ושאלה אחרונה מה ההיטסינק האולטמטיבי במבחינתכם - לאוברקלוקינג לא קל?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את המארז עצמו בכדי לנקות אותו, בזמן שהמחשב היה פתוח (אני יודע שלא מומלץ), אבל במקרה ראיתי ש- 2 מאווררים לא עובדים בתוכו. המאוורר הראשון- בצד שבו מדליקים את המחשב, מאוורר שהוא למעטה (מתחת לצורב DVD).. המאוורר השני- בצד האחורי של המארז, המאוורר שמאחוריו יש את כל הכבלים, השונים למניהם. זה קשור במקרה לספק כוח שהם לא עובדים (מסתובבים)? או שרק צריך לשמן אותם, ואם כן, אם איזה שמן בימדוייק אם אפשר? תודה רבה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד axp2600 barton core ואני עכשיו באובר של 200 fsb ולפעמים 190 fsb על מתח של 1.75-1.8 טמפ במנוחה 45-46 במאמץ 50. רציתי לדעת אם אני הורג אתך המעבד שלי הרבה לפני זמנו או שזה מעבד "מתוכנן" לאוברקלוק ושזה לא ממש הורג אותו?אני דיי מסופק ממנו ואם אני הורג אותו עם האובר הזה מצדי להוריד אותו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-