עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by k_700,

שלום יש לי מערכת חדשה בת כחצי שנה הכוללת: מעבד AMD 3800 X2 לוח אם DFI LANPARTY NF4 UT-D קירור ביג טייפון למעבד מארז טרנספורמר עם כל המאווררים שלו. דיסק קשיח WDC 200GB SATA 2 הטמפרטורה של הדיסק קשיח לפי התוכנה HDD Temperature, זאת שיש באתר בהורדות, היא 52-55. האם זו טמפרטורה קיצונית? האם התוכנה הזו אמינה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי לוח EPOX 8rda3I ועליו מותקן AXP 2400 עם ליבת THORTON... אבל בביוס לא מצאתי שום אפשרות להוריד או להעלות את המכפלה של המעבד... איפה אני מוריד\מעלה את המכפלה? תודה לעוזרים. ד"א : מפיסטו אל תחשוב שאני לא מבין עניין , חיפשתי בכל הביוס את המילה Multiplay ולא מצאתי זכר!

• 16 תגובות
    • 903 צפיות
  3. סוף סוף צילמתי את המודים שעשיתי לאחרונה וגם הצביעה שדיברתי עליה כל כך הרבה זמן.. את האמת במציאות זה נראה הרבה יותר מרשים! *ציור של להבה על על הדלת השחורה של CHIEFTEC (אל תשימו לב להברקה כי בגלל הפלש יצא אפקט שהלק יצא מבריק מדיי! במציאות זה אל ככה!) *עוד תמונה אחת( שימו לב לכורסת המנלים ולארון המגניב ;D) *הנה מוד למארז הישן (שעליו דיברתי די הרבה וניסיתי למכור אותו בפורום קניה\מכירה ;D) *והנה המקום המהודר שאני מבלה בו את רוב זמני!(אני לא אראה לכם מקרוב את הקירות! (המבין יבין )) אבל את המוד הרציני ביותר עוד לא ראיתם, אך כשאני יסיים אותו בקרוב אני מבטיח לעלות לפה תמונות! (המוד כולל כדור אש מצוייר על גג מארז עם מאוורר באמצע ועם גריל צבוע.. משהו אלוףCwm35i *תודו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק על המעבד שלי פנטיום 4 3GHZ המחשב נועד למשחקים! עד כמה GHZ אני יכול להגיע איתו בערך ? לפי הEVEREST ה-DMI לא כותב את שם את המקסימום! האם זה יהיה לי קשה להגיע איתו לפחות ל3.5 GHZ ? המעלות במנוחה 30 מעלות המעלות במאמץ 45 מעלות התמונה מסבירה הכול... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

שאלה באופן עקרוני בלי קשר למערכת שיש לי (מערכת זבל!!!) כי אני הולך להחליף אותה בקרוב האם כרטיס מסך 4200 יכול להגביל אותי ב OC ואם כן איזה כרטיס בטווח מחירים כזה וביצועים דומים לא יגביל

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tazok,

כלומר אני עושה אוברקלוק עכשיו כולם יודעים המתח סטוק הוא 1.5 עכשיו אני רוצה לדעת באיזה רמת מתח כבר זה ישרוף את המעבד 1.7 או 1.75 נסבלים? כי רק ב1.7 המעבד עולה על 3400...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ^In_Flames^,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי וכבר הוספתי עליו מאוורר והוא לא מתחמם בכלל בכלל כרגע. איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק? אפשר אולי לינק לתוכנה כי לא מצאתי שום דבר בדרייברים! בתודה מראש: יועד.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. תרשמו לי בבקשה עד לאיזה באס הגעת? שהמחשב היה יציב כולל העלת מתח לזיכרון ולמעבד.? אני לדוגמא הגעתי ל148 באס וזה לא היה יציב ו145 באס יציב.. אז בבקשה תגובות

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, שדרגתי את המחשב בחלקים הבאים: Core i3 540 H55M-D2H Kingston KVR1333D3N9/2G *2 המעבד הגיע לי עם קירור של EVERCOOL שלפי מה שאני שומע הוא לא שקט במיוחד הייתי מעוניין בקירור שקט מאוד ובתקציב סביר (עד 200 נניח אלה אם זה ממש שווה להשקיע יותר) אני לא מתכנן OC אני רק רוצה כמה שיותר שקט, נמאס לי להיות כל היום ליד הרעש רקע הזה של המאוורר. תודה

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by K0sTa,

טוב אז צץ לי רעיון בראש ואני רוצה שתעזרו לי להבין אם זה ממשי או פנטזי זה הולך ככה: לוקחים את כל המחשב מפרקים אותו לחלקים ומרכיבים אותו בתוך אקווריום..ממלאים את האקווריום במים מזוקקים, למי שלא יודע מים מזוקקים אינם מולכים מים כי אינם מכילים מלחים ושאר ירקות כמו במים מהברז וכך בעצם נמנע קצר חשמלי... לאחר שהמחשב נמצא בתוך המים המזוקקים לוקחים את האקוויריום שבתוכו המחשב ושמים אותו בתוך המקרר כדי למנוע התחממות של המים.. מה דעתכם ? הגיוני או בידיוני ? האם מישהו בעולם כבר עשה משהו דומה ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם המחשב עבר הרבה חודשים עם חום כבד (לא בדקתי בזמן האחרון .. אבל בפעם האחרונה במנוחה הוא היה 60-70 מעלות והוא לא בOC כרגע) אז הוא יעמוד בOC?? אפילו אם אחרי שאני אקנה את הBT VX והטמפ' תרד?? או שכבר אבוד ולא כדאי לקנות ביג טייפון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by reyrey_200,

שלום, אתמול קניתי כרטיס מסך חדש (HD6870) והחלטתי בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק לעשות OC למעבד. אז קראתי פה ושם...והתחלתי לבצע. אחרי רבע שעה, המחשב עלה פרפקט עם מהירות של 3.6GHZ ומתחים על AUTO. אחרי מעט בדיקות ביצועים וטמפרטורות, הגעתי לתוצאות האלו: בזמן מנוחה : 35-39 מעלות בזמן מאמץ : 55-59 מעלות השאלה שלי היא האם הטמפ' האלו טובות לOC שכזה ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. במה הוא יותר טוב מה מאווררים הרגילים אני משאר ש הAluminum Case Fan הוא גנריק כי לא מצויין בחנות שם של חברה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לעזרה בתכנון לופ שאני מתכנן לעתיד. קודם כל מפרט: CORE I7 4790K@4600/1.25V ASUS MAXIMUS VII IMPACT GSKILL 16GB 8X2 2400CL10 EVGA GTX980TI@+200/+200 SAMSUNG EVO 1TB SSD EVGA SUPERNOVA 750W G2 NZXT MANTA BLACK WITH WINDOW שונות: CPU COOLING NZXT KRAKEN X61 GPU COOLING NZXT KRAKEN X61+G10 NZXT HUE+ Advanced PC Lighting NZXT IU01 USB Extension board ASUS XONAR U7 ACER XB270HU 1440P IPS GSYNC Monitor כפי שאתם רואים אני כבר עם קירור מים AIO 280MM גם לכרטיס-מסך (בקדמת המארז) וגם למעבד (בראש המארז). אבל בא לי גם שיראה טוב כי... OCD התכנית היא לעשות את…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by a-v-i,

האם קיים כזה דבר? ואם לא, איזה קירור אקטיבי הוא הכי שקט? תודה

• 16 תגובות
    • 875 צפיות
  17. האם עדיף לקנות זכרונות מבוססים uccc http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2604

• 16 תגובות
    • 975 צפיות
  18. אני רוצה לקנות 3 מאוררים עכשיו אני לא יודע מה עדיף לקנות 3 יחידות של הסמארט פאן 2 או לקנות יחידה אחת שלו ואת הקיט X bolwer שמגיע עם סמארט פאן 2 אחד ואת המאורר המוזר הזה + פאנל קדמי לשינוי המהירות איך ה x bolwer הזה ביחס לסמארט פאן הוא עושה את העבודה טוב יותר? ומה אתם אומרים כדאי לקנות..... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a1357.htm מצטער שכחתי שהיה את הפילוג של הפורומים אם מנהל יוכל להעביר את ההודעה אני אודה לו מצטער על ההודעה היא לא במקום הנכון

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by YokataShogo,

כפי שאתם יכולים לראות יש לי שתי כרטיסי 7800GTX 512MB, אחד של ג'יגהבייט ואחד של XFX. עכשיו, את ה- XFX יש לי כבר מספר חודשים וקניתי לו קירור של זלמן בחו"ל ואילו את ה- ג'יגהבייט קניתי מחבר שלי ב- 600 שקל לפני כמה זמן (וגם פתחתי על זה ת'רד בפורום כרטיסי מסך) ועוד לא הספקתי לקנות לו קירור. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להשיג עוד VF900 בשביל הכרטיס השני במחיר 34$ שאני יודע שהוא קירור טוב מאוד וגם זול אבל אם אני רוצה לעשות OC גדול לכרטיסים הוא יכול להיות רועש. או לקחת את הדבר הזה- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6089 שעולה 68$, מקרר את שתי הכרטיסים ביחד ולא רועש בכלל. המארז שלי מאוד שקט ומקורר ואם אני מגביר קצת את הזלמן אז הוא הדבר הכי רועש במארז אז בבקשה אם י…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. או קיי אז ככה החלטתי לפני חודש ככה לבנות מערכת קירור מים למחשב... אז אחרי כמה תיכנונים של הבלוק וכמה תיכנונים בכללי... הצלחתי לעשות את הבלוק תמונות: עוד תנונות של הבלוק השאלה שלי.. איפה הכי כדאי לי לעשות כניסה ויצאה של מים.. בהתחלה חשבתי על כניסה באמצע איפה שיש 3X3 עמודים כאלה.. ושני יציאות בצדדים... אבל יש לי בעיה אחר כך לחבר אותו בגלל שיש לי חיבור סקוט A אז אם יהיה לי כניסה באמצע יהיה לי בעיה לחבר את הבלוק.. מישהו יכול להציע לי משהו אחר או אפילו לעלות רעיות איך אני יחבר את הבלוק למרות שיש לי כניסה באמצע.... אהה לא הסברתי למה אי אפשר באמצע.. כי באמצע עובר כמו ברזל כזה שניתפס על ההבית של המעבד... בתודה אלעד .

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכרטיס מסך שלי הוא: Nvidia GeForce 4 MX440 64Mb

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולה לד כחול ואיפה אפשר להשיג? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי שני מאווררים שהוצאתי ממחשבים שתם זמנם. לשניהם יש חיבורים מוזרים בסוף שאינם מתאימים לי ללוח ועל כן קניתי מפצל לדבר הזה של החשמל שמתחבר להארד דיסק (IDE) = הלבן המרובע בעל 4 כבלים. ככה יוצא שיש לי 3 חיבורים פנויים - אחד מתחבר לכבל כזה אחר ועוד 2 אחרים פנויים. אליהם רציתי לחבר את המאווררים... אני פשוט אמור לחתוך את האדום והשחור (באחד יש לי 3 חוטים) ולחבר אותם למפצל? הכוונה לחשוף את החוטים ולסלסל אותם על המפצל? זה יעבוד? יש מצב שזה יגרום לי לקצר?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ברשותי מעבד E6550 שעבר אוברקלוק, וכרגע עובד בתפוקה של 137% ובנוסף, ברשותי כרטיס מסך GEFORE 9600GT, שעשיתי לו אוברלוק של 12 אחוז בתחילת השבוע, הגדלתי את האוברקלוק בכרטיס מסך מ-12 ל-14 אחוז (בהדרגה כמובן), ומאז תחילת השבוע, אני חווה נפילת המחשב לפחות פעם אחת ביום, גם כשהמחשב איננו במאמץ. האם ייתכן והספק שלי לא מספיק חזק בכדי להחזיק את שני האוברקלוקים שלי? יש לי ספק 450W של HEC ברצוני לקנות בקרוב RADEON 5770, האם הספק הזה יחזיק את המעבד שלי ואת הכרטיס מסך? (יש סבירות לאוברקלוק לכרטיס מסך בעתיד) איך אני יכול לדעת מה הגורם לנפילת המחשב?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אין כמו מודינג בשבת ;D הקרדיט אני חושב שהולך ל Kriz, שלא יגידו שאני מעתיק, למרות שעלה לי הרעיון עוד לפני שראיתי את העבודה שלו.... :-X אז כרגיל, תמונות..... (מצטער שאין הרבה תמונות ממהלך העבודה, הכל נמחק לי....) במציאות הכל נראה טוב יותר בחושך. אשמח לתגובות !

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.