אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
האם שילוב של החלקים הבאים יעיל ל-OC? לוח אם EVGA 123-YW-E175-A1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188026 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 קירור למעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835200037 זכרונות A-DATA G series 4GB (2 x 2GB) Model: ADQVE1B16KG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211281 תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ביצעתי OC של המעבד שלי מ2.66GHZ ל3.2GHZ - מפרט בחתימה. מכפלה 10 וBUS 320MHZ. המערכת עוברת בשמחה בדיקת LINX, הטמפרטורות משביעות רצון. הבעיה היא כזו: לפני הOC התוצאה של הכרטיס ב3DMARK VANTAGE הייתה כ9418 - כאשר SETTINGS הוא PERFORMANCE. לאחר הOC, רואים ירידה בביצועים, והתוצאה באותם SETTINGS היא כ5400. שיניתי את הRobust Graphics Booster לFAST ולהכי מהיר TURBO, לא שינה דבר. מה עוד כדאי לנסות לשנות כדי לבטל את הירידה בביצועים של כרטיס המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! 1) רציתי לדעת האם פילטרים כמו זה למשל פוגעים בזרימת האויר בצורה משמעותית, לדוגמא מאורר שיש לו 90 CFM בכמה בערך תירד זרימת האויר? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/AL_Filter_120_Bk_t_LRG.jpg 2) האם גרילים כמו זה למשל מורידים את זרימת האויר והאם יוצרים יותר רעש כאשר המאורר מוציא אויר על הגריל וכתוצאה מכך נוצר חיכוך עם האויר והגריל. האם הגרילים משמפיעים בצורה משמעותית על זרימת האויר בצורה שאפשר להרגיש? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/grill120_t_LRG.gif בבקשה תגובות... ;D
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים שוטטתי ברחבי האינטרנט בכמה פורומים של משחקים וראיתי שמישהו כתב שאם עושים OVERCLOCK לכרטיס מסך GF 4 TI 4200 אז הוא יכול להגיע לרמת ביצועים של READON 9800 PRO... זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cab-08.html ראיתי בפרוזן את המתאם הזה וחשבתי האם אני יכול לעשות אחד כזה בעצמי? אז השאלה שבאתי לאול אתכם היא-האם זה אפשרי להכין כזה מתאם לבד? יש לי כבל ATX מספק ששרפתי. אז מכיוון שהוא בנוי כמו החיבור ATX12V חשבתי לחתוך אותו (כמו בקישור למעלה) ולהזין אותו ב- .12V\COM
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הכרטיס לפני כחודש והחלטתי ששוה לי לפתוח לכרטיס צינורות ולהפוך אותו לשווי רמה כמו ה-6800GT. הורדתי את התוכנה RivaTuner עשיתי את כל הצעדים שרשומים במדריך הנ"ל [בערך]: http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html בקיצור הגעתי לקטע של הפתיחת צינורות ולא הבנתי מה צריך לעשות, שאלתי גם עוד מישהו והוא אמר שכנראה איי אפשר.. האם זה נכון, אני לא יכול לפתוח לו צינורות? הינה תמונות: החלק שיותר למטה: תודה רבה לכל העוזרים!!. ועוד משהו שקשור לאוברקלוקינג.. נניח ואני עושה אוברקלוקינג לכרטיס, איך אני צריך לעשות אותו, להעלות 10 הרץ לליבה ו-10 לזיכרונות ז"א נגיד בהתחלה שיהיה 1010 [במקום 1000] ו-360 למעבד [במקום 350] או …
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
יש לי 4 מאוורים במחשב ו2 מהם לא עובדים .. זה שממול איפה שמחברים את הכבל רשת לא עובד וזה ליד הכפתור שמדליקים את המחשב ... וזה גורם לי לריסטרטים ולהתחממות של המחשב.. איך אפשר לסדר אותם?וכמה עולים מאוורים כולל התקנה?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 10% אחוז מהאפשרות המובנת שיש בביוס. מעבד AMD 3800+ AM2 קירור ARCTIC COOLING 64 למעבד ו 2 מאווררי 120 מקדימה ומאחורה. הדלת בצד פתוחה. לוח אם m2n-e של ASUS זיכרון kingston 667 giga ספק 500W כרטיס מסך ati X1600XT עכשיו רציתי להתחיל באוברקלוק מקיף למחשב, זכרונות, כ מסך ומעבד, אבל כשעשיתי אוברקלוק למעבד, וניסיתי להעלות אותו הוא הגיע עד איפה שהוינדוס נטען , במסך הפתיחה הזה: ונעצר שם. עוד שאלה, איך עושים אוברקקלוק לזיכרונות? ועוד שאלה , איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך ati X1600XT של POWERCOLOR עם התוכנה הזאת: [תמונה מצורפת] מה וכמה לעלות? יש אפשרות לארות את טמפ' כרטיס המסך? אם כן איך. ואת טמפ' הזיכרונות.? איך מקררים זיכרונות? [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים Arctic Cooling AF12025 בשביל להחליף את המאווררים שהגיעו לי עם המארז ויש לי הרגשה שהם לא עובדים במהירות המקסימלית שלהם. חיברתי את שני המאווררים בחיבור 3 פינים אל הלוח אם, המאווררים פועלים אבל בקושי דוחפים אוויר... . הלוח אם שלי לא מזהה את המאווררים, ניסיתי לעשות גם עידכון ביוס ללוח אם ולאפס את כל ההגדרות בשביל לראות אם זה במקרה יפתור את הבעיה וזה לא פתר. השאלה שלי היא האם הדרך היחידה שהם יפעלו כמו שצריך היא לקנות מתאם בשביל שיתחברו אל הספק או שאני יכול איכשהו לגרום להם לעבוד במהירות המקסימלית שלהם? (אני דיי בטוח שהם לא פועלים במהירות המקסימלית בגלל שהדחיפת אוויר שלהם דיי חלשה ביחס למאווררים הפשוטים שבאו לי עם המארז) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אובר קלוק 1 למעבד שלי 8400 9X400 זכרונות על 801 PCI E מקובע למאה. להלן תמונה של פריים 95 וטמפרטורות. קירור של SCYTHE NINGA PLUS מאורר על RPM מקסימלי של 1000. עכשיו השאלה היא האם הטמפ תקינות כמו כן אם אחליף מאורר למאורר שמגיע לRPM של 2000 יהיה לי הבדל משמעותי בטמפ? תודה לכולם מראש [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, ילאחר שאני מחליף בביוס את מהירות המעבד , הלוח משמיע צפצופים לאחר הreset וכלום לא קורה.... ברגע שאני מחזיר הכול בסדר, יש פונקציה בביוס שנקראת watch dog ....ביטלתי ועדיין לא עובד לי למי יש את הכוח והרצון לעזור לי בבעיה ? המפרט מעודכן... תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברשותי מעבד XP1700 JIUHB , לוח epox 8rda3i וזכרונות twinmos twister cas 2 400MHZ. הקירור היחיד שאני משתמש בו זה slk700 עם מאוורר 70 מ"מ. כרגע אני עובד על 200*10 (2400+) עם טמפרטורות דיי טובות . 35 במנוחה ו39 במאמץ. לא שיניתי את המתח. אבל כשאני מנסה להעלות את המולטיפלייר ל11 *200 (2600+) , כשהוא טוען את הוינדוס הוא קורס. העלאתי את המתח ל1.7 , ובפעם הראשונה הוא התחיל לטעון את הוינדוס אבל באיזהשהוא שלב מופיע מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא את מה שכתוב כי הוא מייד restart. יש למישהו מושג ???ניסיתי לעשות הכל לשחק עם התזמונים של הזכרונות אבל זה לא עוזר...... :-\
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
-
איך אני מקרר אותו כדי להגיע ל-2200 מגה הרץ (הוא 1833, טבעית) אחד אומר לי קירור מים,אותו אחד גם אומר לשים 5-6 מאוררים. סומך עליכם :] לידע כללי, אין לי את המעבד.. אני עושה סקר שוק בינתיים , וההצעה הראשונה שקיבלתי היה האיי אמ די הזה כמובן שהיללו אותו ואמרו שהארכיטקטורה של איי אם די הרבה יותר טובה והביצועים של 2500+ עם אובר קלוק ל-2200 מגה הרץ הם בערך כמו 3.0 ג'יגה הרץ של אינטל (ואפילו יותר מזה) מה דעתכם? מה תמליצו? התקציב מצומצם. תודה :]
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום, החנות שממנה רכשתי את המחשב עשתה לי OC על פי בקשתי. אבל ציפתי שעם הקירור מוגן 2, ועם זכרונות 1600, ולוח אם 870-UD3 אני לא אוגבל אחרי 350 מגה הרץ. החנות לא העלתה מתחים, כי לפי מה ששמתי לב המתחים עמדו על 1.3V. ניסיתי לעלות את המתחים ב 0.25V למעבד ובמקביל להעלות את המכפלה מ 15.5 ל 16 אבל אחרי 10 דקות בבדיקת מאמץ המחשב קרס והיה מסך כחול. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב מבפנים ואז מאיזה מקום יצא לי חוט לבן עם קצה ירוק כזה שנראה לי כמו חיישן של טמפרטורה שמצד אחד הוא מחובר למאוורר ומצד שני כרגע הוא לא מחובר לכלום אז אני צריך לדעת אם זה טוב או לא ואם לא אז לאן צריך לחבר אותו?? כרגע מה שEVEREST מציג לי זה שהטמפרטורה של המעבד שלי AMD 64BIT 3200 היא 44 מעלות והכרטיס מסך 6600GT היא 67 מעלות.. האם זה בסדר או שיש בעיה? אני זוכר בוודאות שהטמפרטורה של הכרטיס מסך הייתי פעם הרבה יותר נמוכה ואחרי שהייתי משחק נגיד בGTA אז היא הייתה עולה אבל אחרי זה יורדת וכרגע היא נשארת על אותו הדבר.. ועוד דבר אחרון למה אין לי תצוגה של טמפרטורה של לוח אם והרדדיסק כמו שאני רואה שיש להרבה אנשים אחרים.? הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-K8…
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר intel pentum 4 64 bit 3.0 512 ddr2 533 gigabayte motherboard 160 giga sata geforce 6200 קיצר קניתי את המחשב לפני חודש והתחלתי להיתעניין יש לי שאלה, אני לא הוספתי למארז מאוורים חדשים הוא אצלי כמו שקיבלתי אותו, במנוחה הכרטיס מסך שלי בטמ' 55 ושאני משחק סאן אנדראס הוא ב67-70 ואני רוצה לדעת מה הטמפטורה המומלצת לכרטיס מסך הזה בזמן מנוחה כי אני חושש שאני שורף אותו, כזכור לא הוספתי לו עוד מאוור או משהוא, האם זה מומלץ הטמפטורות הללו ואני מוכן להשקיע בקירור מים לכרטיס תייעצו לי איזה כי אני לא כל כך מכיר, תודה רבה לעונים אני מאוד מודה! והאם מומלץ להוסיף עוד פתרונות קירור
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם מספיק קירור סטנדרטי למעבד E6750, במידה ולא מתוכנן OC, או שכדאי להשקיע בקירור "מקצועי" יותר? ואם כן, מה מומלץ בתקציב של עד 250 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-