עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maxwell10,

שלום, קראתי את המדריך לתוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0, קודם זהו מדריך מושקע וטוב, יישר כוח! שאלות: 1.למה יש שלוש שורות של speed אם יש לי מעבד עם ליבה אחת ומאוורר אחד? 2.איך אני שולט על המאוורר שבתוך הספק כוח? (יש לי JSP-EZCOOL 500W - 12cm)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. היי, אז כפי שכבר טענתי בשרשור אחר (OC כנגד רצוני) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422734.0 החלטתי שאני רוצה בעצמי לשדרג את המחשב שירוץ קצת יותר מהר אז לשם כך אני מתעתד לקנות: HD4870 Sonic 1GB 2X2GB RAM מאוורר חדש למעבד משחת קירור. עכשיו - המעבד שלי (למי שלא טרח להסתכל ב "מפרט") הוא E6600 שכרגע רץ ב 2.53 בנוסף - הלוח אם שלי כנראה אמור לאכול OC בכיף (Abit AB9-PRO) - אל תשאלו למה במשך שנתיים לא עשיתי OC עכשיו למעבד יש מאוורר סטוק, אז אותו אני רוצה להחליף במשהו קצת יותר טוב, והבנתי שזה לא כזה טריויאלי וצריך למרוח משחות וכאלה. לא התעסקתי בזה מעולם (החלפתי כוננים / כרטיסים / זכרונות, אבל אף פעם לא מאורר / מעבד) כמו כן, יש לי במארז חוץ מהמאורר של הספק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by naknir,

אהלן חברים, אני קורא כאן בפורומים השונים כל הזמן על אוברקלוקינג וכבר התחלתי להשתגע כי אני בעצם לא ממש יודע מה זה..... הבנתי שזה כאילו להביא את החומרה כמה שיותר קרוב לגבולות היכולת שלה מבלי לפגוע בה ובכך לקבל תוצאה מהירה יותר... אבל אני אשמח ליותר פרטים. האם קיים אתר שמסביר בו הכל על אוברקלוקינג - מה זה? איך עושים את זה? מי יכול לעשות את זה? איזה חומרה מומלצת לאוברקלוקינג? וכו'... נורא אשמח אם תעזרו מבלי לכעוס, ניר.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by xtineR,

המחשב חדש בOC של 3.7 אבל כרגע שמתי לב שאחרי שעתיים של משחק ב BAD COMPANY ואללה ה NB הגיע ל 115C ?????? מה אני יכול לעשות עם זה ? http://img525.imageshack.us/img525/6...fafaffafaf.jpg

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Arik,

אוקי , משהו שמציק לי כבר הרבה זמן , מה עדיך מבחינת ביצועים (כסף\רעש לא משחקים תפקיד) : Peltier או WaterCooling ? (אני ידע שצריך לשים מאווררים הן על ה Peltier ,בנוסף לגוף קרור , והן על הרדיאטור של מערכת קירור המים , אך אלו לא משנים כאן)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום ברשותי AMD5200X2 ומשחה ZM-STG1 של זאלמן אני צריך למרוח משחה טרמית? גם אם אני יביא קירור freezer 64Pro? כי אמרו לי שעם הקירור בא כבר משחה ולא צריך אלה פשוט לחבר זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by YARONGT,

אני מעוניין למהר את המעבד של המחשב נייד שלי lenovo s10-3 למטרת משחקים וניגון סרטים בצורה יעילה יותר התדר שלו הוא (לפי cpu z הוא 1667) כמה אני יכל למהר אותו והכי חשוב איך מדריך מפורט בעיברית בהחלט יעזור או תוכנה ''שבאמת עובדת'' תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by WitheNoise,

סימתי להתקין את מערכת המים שלי ונראה לי שהטמפ' גבוהה מידי : Cpu i7 Normal load :50c Full load (99%) : 69c האם אלה טמפ' רגילות לקרור מים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by newz,

סוף סוף אחרי שיש לי כבר מחשב חדש החלטתי לעשות אוברקלוקינג הכי עצבני שאפשר למחשב הישן שלי, לא שלא חשבתי על זה קודם פשוט אז עוד פחדתי לאבד אותו... אז ככה המחשב הישן שלי הוא פנטיום 2 300 MHZ מהדור החדש ה Deschutes שנעול משינוי המכפלה אשר עובד על לוח המבוסס על ערכת השבבים BX440 של אינטל ותומך בבאס של עד 133. כמובן שלוח יש בקר שבודק אם הלוח אמור לעבוד עם באס של 66 או 100 פלוס מינוס ולצערי שלי היה חסום על 66-83 בבאס אבל כיסיתי את הפין B21 כדי "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא עובד עם מעבד 333-450 ומכיוון שהמכפלה היתה נעולה על 4.5 מהירות המעבד קפצה לי מ 300 ל 450 וכאן בעצם מתחילות הבעיות. :'( כמובן שגם הצטיידתי בציוד קרור פשוט והוספתי מאוורר ליציאה הקידמית של המחשב אבל לא נג…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זה המפרט : COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm x3 ועוד מאוור של המארז מקדימה שמכניס אוויר INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX GIGABYTE GA-EP45T-UD3R אני לא נגעתי בכלום בBIOS כי אין לי ממש מושג מה לעשות . המחשב הגיע היום אז אין בו אבק וגם את החיווט עשו לי בחנות והוא טוב לפי תמונות שראיתי פה. עשיתי בדיקת PRIME95 ותוך שתי דקות הראה לי 103!!!! מעלות לא יודע אם זה הגיוני אני מפחד לעשות עוד בדיקה כזאת בשביל תמונה. הנה תמונה במנוחה : נ.ב : למה לפעמים זה מראה לי 1.999 GHZ ואז זה קופץ ל2.66 כמו שצריך להיות ? עריכה : תמונה אחרי בדיקת מאמץ -

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kibub,

היי תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לאחר שקראתי את הסקירות של XBIT עליה מאד התלהבתי ממנה (ביצועים מצויינים,שקט, העובדה שהיא חיצונית והעיצוב) ואני שוקל ברצינות לקנות אותה במיוחד שבעתיד אני רוצה לקנות ולהמהיר את ה - INTEL Q6600 שידוע בפליטת החום הרבה שלו ואני חושב שגם הטוניק שלי לא יסתדר איתו ב - OC, במיוחד בקיץ. מצאתי אותה פה ב - 690 ש"ח שזה נמוך בהרבה ממחירה בשאר החנויות - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=213 הנה הסקירות שלה: 1) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_19.html 2) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-coolers-roundup_11.html לפי הסקירות הבנתי שחלקים החלשים שלה הם הבלוק של המעבד והמשאבה/ות החלשה/ות שלה. יש המלצות ל…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by BassMan,

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

שלום אני עומד לקנות מארז Thermaltake Xaser III V1000D קרור מים Thermaltake AquariusII Liquid Cooling System ואני רוצה לחבר אותם לאקווריום בתור מאגר מים אז יש לי 2 שאלות: 1)איפה אני צריך לשים את האקוריום(למעלה/למטה/באמצע)? 2)האם אני באמת צריך את המערכת קירור מים/תהיינה לי בעיות לחבר את המאגר למערכת? תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. רוצים לראות גרפים שהכנתי ? הגרפים מראים עד כמה overclocking משפר ביצועים, תחת 3DMark2001 בלבד. (וכן אני יודע שלא ניתן לקבוע כלום רק לפי תוכנה אחת אבל, שוב הגרפים מראים שיפור תחת 3DMark2001 בלבד) בגרפים משתתפים : CeleronII 800@1184 FSB 148MHz ASUS V6600 GeForce256 Pure 32MB SGRAM 120/166@165/220 (-5ns) SDR רוצים ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nafroman,

היי אנשים , אני עובד פה על 7 ... ואני על OC (מפרט למטה) שמתי לב שהמחשב נתקע (קופא) אחת לכמה זמן ..לא קבוע... אז הלכתי והרצתי INTEL BURN TEST ואכן הוא נתקע כל פעם ...אחרי 4 סיבובים העלתי את ההספק וולט ל CPU אבל עדיין נתקע אני תוהה אם יכול להיות שWINDOWS7 פחות יציב מVISTA (גרסאות 64 ביט) בVISTA המערכת עובדת על אותה תוצרת BIOS לOC בצורה תקינה ויציבה . אם למישהו יש רעיון מה לעשות , אני אשמח להצעות .(תודה) כרגע אני הולך להריץ TEST במצב רגיל בלי OC לראות שזאת באמת הבעיה ...ולא איזה משהו אחר .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום בעוד כשבוע\שבועיים אני קונה מחשב חדש. עכשיו, המחשב יהיה עם אנרמקס FS-710B 350W. מעבד AMD ATHLONXP 1800+. אני עוד לא סגור על לוח אם. כנראה האסוס מה שמו שסקרופיון ממליץ עליו כל הזמן. כן אנטי-וירוס, לא מצאתי את הלוח שלך :AR15: מה שמעניין אותי, זה הכרטיס מסך. בסימפלטק המליצו לי על הסומה החדש,ה4200, ולעשות לו O\C לרמה של מעל G4TI4600. הכרטיס עם 64MB. משתלם? נראה גם לי. הO\C בחינם. עכשיו, מכיוון שהבנתי שAMD מתחממים קצת יותר מאינטל, אני מפחד שבעקבות הO\C משהו יתפוצץ בפנים. יואיל לי אם תגידו לי אם זה הגיוני, אם זה יכול לקרות(מישהו שעשה O\C לרמה הזאת) ומה כדאי לעשות בלי להוסיף טונה של כסף. בתודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Component,

ברשותי מחשב celeron 300 MHz על איזה לוח אם דרעק שעוד לא הצלחתי לגלות מי מייצר אותו - אבל הוא משתמש ב BX 440 . קראתי באתר של טום על שיטה להעלאת הבאס מ66 ל 100. האם השיטה תגרום גם למהירויות של הPCI והAGP לעלות (זכרו, מדובר בקפיצה טבעית של המעבד, לא כמו 88 MHz לדוגמא.)? האם מישהו ניסה את השיטה? בתודה מראש, Component

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by SomeoneUknow,

שלום , אני בטוח שקראתם את אחד מהנושאים הקודמים שלי , אז עד עכשיו משחה טרמית אני קונה MX2 זכרונות אני קונה OCZ Reaper Dualchannel 2048MB 1150MHZ CL5 (במחיר מצחיק ! ) והנה השאלה הבאה שלי גוף קירור אני צריך גוף קירור למעבד כדי להמשיך את הOC ולמי שלא יודע אז המעבד שלי לא תקין (גם בOC הראשון הוא היה לא תקין אז זה לא בגלל הOC ) ובגלל המעבד הזה החלפתי HDD ולוח אם שעלו יחסית הרבה כסף אז אני מקווה שהוא יעבוד שהוא יחזור מתיקון . מה גוף הקירור הכי טוב עד 290 ש"ח למעבד ?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by portance,

אוקיי זה הסיפור קניתי מחשב לפני שנה מאייבורי והמחשב רועש מאז ומתמיד, ככה שאף פעם לא השארתי את המחשב דולק כל הלילה כי הוא נמצא במרחק של מטר מהמיטה שלי ואין מצב שאני יושן עם רעש כזה. בזמן האחרון קיבלתי החלטה שאני רוצה לעשות שהמחשב שלי יהיה שקט בשביל שאני יוכל להוריד דברים בלילה. תמיד חשבתי שהרעש בא מהמאורר של המעבד, המאורר שיש לי הוא המאורר המקורי שבא עם המעבד שלי Pentiom D 805 2.6 GHZ, אבל אתמול בלילה פתחתי את המארז ועצרתי את המאורר של המעבד עם היד ועדיין יש רעש חזק, ככה שאני די בטוח שהרעש בא מהמאורר של הספק כוח. הספק כוח שיש לי, אין עליו אפילו שם של חברה מה שכתוב עליו זה Switching Power Supply. חשבתי על ללכת לחנות מחשבים ולקנות מאורר שקט לספק כוח. יש כזה דבר בכלל? דרך אג…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי לוח asus z370-a prime ומעבד I9 9900K קירור NH-D15 בלאק אמרו לי שלוחות Z370 פחות טובים למעבד הזה אבל בכל מקרה התחלתי לעשות אוברקלוק כרגע המתח 1.26 תדר 4.9 GHZ הטמפרטורה המקסימלית היא 74 בPRIME95 עד כמה אפשר למתוח את המעבד הזה לדעתכם? מה המתח שאסור לעבוד? ומה הטמפרטורה מקסימלית שאסור לעבור? והאם כדאי לעשות דליד למעבד הזה? אמרו לי שהוא מולחם וחלק אומרים שאפשר לעשות אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.