עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כאלה כמו אצל JACK ASS, חשבתי על מודינג כמה שבועות כבר, והוא נתן לי בכלל חשק אחרי שראיתי איזה יופי יצא לו איפה אני יכול לקנות (מקומות ספציפיים) מאווררים פשוטים כאלה ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אוקיי המארז : http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/ המפרט שלי AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 CRT CT-720D 17' Logitech Z-640 אני כרגע בדילמת שדרוג: מעבד או כרטיס מסך או לוח אם או הוספת זכרון RAM. בכל מקרה המאוורר העליון הלך. כרגע יש שני מאוררים, אחורי וקידמי שניהם גדולים. הקדמי מכניס האחורי מוציא. המאוורים של צד המארז הוצאתי כי הם לא תרמו ועשו רעש של מטוס. אני רוצה לקנות קרור למארז. קודם כל מאוורר עליון חדש לא מרעיש ואיכותי! מאוורר אחורי גדול להחליף כי הוא מרעיש. ושאר אופציות הקרור אני מש…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by WitheNoise,

סימתי להתקין את מערכת המים שלי ונראה לי שהטמפ' גבוהה מידי : Cpu i7 Normal load :50c Full load (99%) : 69c האם אלה טמפ' רגילות לקרור מים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, אז כפי שכבר טענתי בשרשור אחר (OC כנגד רצוני) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422734.0 החלטתי שאני רוצה בעצמי לשדרג את המחשב שירוץ קצת יותר מהר אז לשם כך אני מתעתד לקנות: HD4870 Sonic 1GB 2X2GB RAM מאוורר חדש למעבד משחת קירור. עכשיו - המעבד שלי (למי שלא טרח להסתכל ב "מפרט") הוא E6600 שכרגע רץ ב 2.53 בנוסף - הלוח אם שלי כנראה אמור לאכול OC בכיף (Abit AB9-PRO) - אל תשאלו למה במשך שנתיים לא עשיתי OC עכשיו למעבד יש מאוורר סטוק, אז אותו אני רוצה להחליף במשהו קצת יותר טוב, והבנתי שזה לא כזה טריויאלי וצריך למרוח משחות וכאלה. לא התעסקתי בזה מעולם (החלפתי כוננים / כרטיסים / זכרונות, אבל אף פעם לא מאורר / מעבד) כמו כן, יש לי במארז חוץ מהמאורר של הספק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

שלום אני עומד לקנות מארז Thermaltake Xaser III V1000D קרור מים Thermaltake AquariusII Liquid Cooling System ואני רוצה לחבר אותם לאקווריום בתור מאגר מים אז יש לי 2 שאלות: 1)איפה אני צריך לשים את האקוריום(למעלה/למטה/באמצע)? 2)האם אני באמת צריך את המערכת קירור מים/תהיינה לי בעיות לחבר את המאגר למערכת? תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אז זהו, זה המוד, כונן סידירום 54x שקניתי בצרפת לפני 8 חודשים בערך.... חיתוך - חצי דרמל, חצי ג'יגסו. קישור להורדת הסרט - 500 קילו בייט - http://avner.richard.free.fr/cdmod/cdmod.wmv ותמונות: אשמח לתגובות !

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום ברשותי AMD5200X2 ומשחה ZM-STG1 של זאלמן אני צריך למרוח משחה טרמית? גם אם אני יביא קירור freezer 64Pro? כי אמרו לי שעם הקירור בא כבר משחה ולא צריך אלה פשוט לחבר זה נכון?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by SubX,

לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים" לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אם כי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח... טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד. אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGA ד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים. וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים) *המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק -אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפי…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לאחר שקראתי את הסקירות של XBIT עליה מאד התלהבתי ממנה (ביצועים מצויינים,שקט, העובדה שהיא חיצונית והעיצוב) ואני שוקל ברצינות לקנות אותה במיוחד שבעתיד אני רוצה לקנות ולהמהיר את ה - INTEL Q6600 שידוע בפליטת החום הרבה שלו ואני חושב שגם הטוניק שלי לא יסתדר איתו ב - OC, במיוחד בקיץ. מצאתי אותה פה ב - 690 ש"ח שזה נמוך בהרבה ממחירה בשאר החנויות - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=213 הנה הסקירות שלה: 1) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_19.html 2) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-coolers-roundup_11.html לפי הסקירות הבנתי שחלקים החלשים שלה הם הבלוק של המעבד והמשאבה/ות החלשה/ות שלה. יש המלצות ל…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ben_amitai,

יש לי מעבד E6300 עם קירור ה טוניק הידוע. המעבד במנוחה מגיע ל 54-57 מעלות ועכב זה הפסקתי את הOC (לא הגעתי רחוק מדי, 2.4-2.8 ) המשחה טרמית שנמצאת היא האורגינלית של הטוניק ואני זוכר שנתקלתי בבעיות עם המריחה שלה, היא הייתה ממש סמיכה. קיצר אני רוצא שתמליצו לי על משחה טובה, שלא תיהיה סמיכה כל כך. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי ביום שלישי שעבר ביקרתי בפנדה וגיליתי שחסרים להם מלא מוצרים, אבל ממש הרבה. בכל מיקרא חיפשתי מארז, אז קניתי את ה antec 1086 amg מאוד נחמד עוד שבועיים צפו למוד קטן. קניתי גם antec trilight ן coolmaster cooldrive 4 ו thermaltight sp94 שירות נחמד ביותר אבל חסרים לי עדיין מאווררים כי נגמר לי הכסף בדיוק. מיצטער שאני לא מעלה תמונות פשוט אחותי לקחה לי את המצלה הדיגיטלית לצבא אחרי המוד מבטיח לעלות תמונות. שאלה קטנה: אם אני הלך לpch ברמת-גן אתם חושבים שיש שם אולם תצוגה שם.. כי אני צריך שתי sf2 ואיזה מאוורר 120 mm , לא חשוב העיקר שיעבוד טוב. יש לי 400 ש"ח תעזרו לי בשאלה תודה מראש Istall

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by My_T,

שלום, אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש (gtx 460) בעקבות המלצה פה בפורום, ואמרו לי שהמעבד קצת יגביל את הביצועים של הכרטיס מסך. מה שכן, אמרו לי גם שאני יכול לבצע OC למעבד והוא יפעל מצוין עם הכרטיס מסך. אז בגלל שאני לא מבין ב-OC וזה יהיה הראשון שלי, אני מעדיף להסתכן כמה שפחות ולהמהיר אותו רק עד לרמה שבמשחקים אני אוכל לנצל את המקסימום של הכרטיס מסך ושל המעבד. אז, כמה כדאי לי להמהיר אותו? אני גם יכול לקנות קירור למעבד ולא להישאר עם הסטוק, ראיתי שהמליצו בעבר בפורום קירור על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10258 אבל ליתר ביטחון אני אשאל שוב בפורום קירור בהתאם למהירות שתמליצו לי פה (אם אפשר לשלם פחות, למה לא? ) תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by natan84,

שלוב רב, אני מחפש קירור למעבד על מנת לעשות OC למעבד הנ"ל, מבלי לפרק את הלוח לשם ההרכבה. האם FREEZER 7 PRO REV.2 של ARCTIC COOLING יספיק לי? המארז הוא דיי חם, לא ממש מאוורר. המהירות של המעבד בסטוק היא 3GHZ, שזה 333*9. אני עכשיו על 400*8, עם הקירור המקורי של אינטל. רוצה להיות ב 400*9. ה-TDP של המעבד בסטוק היא 65W. יש חשיבות לשקט, אבל לא מכרעת.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by roeiw,

הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by newz,

סוף סוף אחרי שיש לי כבר מחשב חדש החלטתי לעשות אוברקלוקינג הכי עצבני שאפשר למחשב הישן שלי, לא שלא חשבתי על זה קודם פשוט אז עוד פחדתי לאבד אותו... אז ככה המחשב הישן שלי הוא פנטיום 2 300 MHZ מהדור החדש ה Deschutes שנעול משינוי המכפלה אשר עובד על לוח המבוסס על ערכת השבבים BX440 של אינטל ותומך בבאס של עד 133. כמובן שלוח יש בקר שבודק אם הלוח אמור לעבוד עם באס של 66 או 100 פלוס מינוס ולצערי שלי היה חסום על 66-83 בבאס אבל כיסיתי את הפין B21 כדי "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא עובד עם מעבד 333-450 ומכיוון שהמכפלה היתה נעולה על 4.5 מהירות המעבד קפצה לי מ 300 ל 450 וכאן בעצם מתחילות הבעיות. :'( כמובן שגם הצטיידתי בציוד קרור פשוט והוספתי מאוורר ליציאה הקידמית של המחשב אבל לא נג…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אנשים... קודם כל אני שמח שאני הצלחתי להצחיק אותכם (אני אומר את זה כבר עכשיו) יש לי פנטיום 233 (יאללה תצחקו) ;D יש מצב שאני יכול לעשות לו אוברקלוק או משהו?! אני יעשה הכל בשביל שהוא יעבוד מהר יותר ממה שהוא עכשיו... מה לעשות אין לי כרגע תקציב לשפר אותו או לקנות חדש אז בנתיים צריך לעשות כל מה שאפשר... בחייאת תעזרו לי

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום ברשותי קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme , ואני מעוניין להוסיף מאוורר נוסף מהצד השני שלו, ואני לא מצליח למצוא קליפס ברזל שמוכרים בארץ בEBAY הכי זול שמצאתי כולל משלוח סביבות 50-60₪ האם יש מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר נורמלי? (או בחו''ל, אבל יותר זול) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 10GaZ,

הפורום מוצף ביתרונות האוברקלוקינג ומשתמשים שביצעו OC מטורף ושיפרו את ביצועי המחשב בעשרות אחוזים ואף יותר. השאלה היא אם אפשר לשפר את הביצועים בצורה כל כך משמעותית ב"חינם", מדוע היצרנים לא עושים זאת מלכתחילה? התשובה מהווה למעשה את החסרונות של ביצוע הOC. מעבר לתוחלת חיים מופחתת (בכמה מופחתת?), סיכון המערכת (מי שלא מבין מה הוא עושה עלול להזיק), ואיבוד האחריות על הרכיבים, מהם חסרונות האוברקלוקינג?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tzviran,

יש דרך למדוד טמפרטורה של המחשב ללא חיישני חום על לוח האם? ואם כן מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה טובה לעניין הזה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by HttpShare,

אני חדש בעסק ומעוניין ללמוד קצת איך מתחילים לעשות OC.. קראתי את המדריכים אך הם לא ממש מובנים לי.. אשמח לקבל עזרה.. תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה קראתי קצת על קירור מים ובערך הבנתי מזה ועד כמה זה אפקטיבי! רק יש לי מספר שאלות: 1. איפה ניתן להשיג קירור מים איכותי ולא יקר יותר מדי? 2. האם זה בטיחותי וכיצד זה עובד? 3. זה מקרר רק מעבדים או כל דבר אחר גם? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by leebanami,

Q8400 2.6Ghz * 3.4Ghz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ,תנו חוות דעת על ה OC

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ha,

אני רוצה לבצע Lapping למעבד שלי (Q6600 G0) וחיפשתי על זה ברשת. אלא מה, הפרמטרים של נייר הליטוש מופיעים ב grit! בכל אופן, קניתי נייר מים שכתוב עליו 1200 אבל הוא מרגיש לי קצת מחוספס ואני דיי פוחד לדפוק את המעבד (בכל זאת 1700 ש"ח שיכולים ללכת לזבל...) אשמח אם מי שביצע Lapping למעבד שלו וקנה נייר מים יוכל לעזור עם סוג הנייר ואיפה הוא נקנה. (צירפתי תמונה של הנייר מים שקניתי באייס) [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Ran21,

אהלן אני מעונין ליקנות קירור למעבד לטובת oc, המעבד שלי הוא i7 930 2.8 ghz אני מעונין לעשות oc בגלל שאני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך r9 290x בשביל למנוע צוואר בקבוק. עכשיו אני לא יודע לכמה ghz אני ימהיר עדיין אבל מתוכנן oc כבד. התקציב שלי הוא בסביבות ה 900 שקל עם אפשרות לחריגה לא מאסיבית. אני לא מבין בקירורים בכלל, אין לי מושג בזה בגלל זה אצטרך פירוט בהסברים בבקשה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים