עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אתמול התקנתי בלוק קירור לכרטיס, ועשיתי כמות נכבדת של נסיונות OC... שהתחילו הארטיפקטים, התחלתי לרדת בהדרגה הבעיה שהם לא יורדים גם במהירויות המקוריות... האם הלך הכרטיס או שיש מה לעשות עוד?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by fire15,

אני הגעתי ל : ליבה 624 MHZ זיכרון 1323 MHZ 3DMARK05:4584 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=761432 מה איתכם?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הדפולט של ה E8400 זה 3000 לא ? בביוס לא נגעתי בכלום (בדיוק היום קיבלתי את הלוח שהוחלף ) מה עושים ? 10X [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Or4more,

אני צריך המלצה לאיזה גוף קירור למעבד I5 760(סוקט 1156) תקציב בין 80 ל130 שקל.. המטרה היא טמפרטורות נחמדות ושיהיה שקט יותר מהסטוק, לא למטרת OC חשבתי על כמה דברים בינתיים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 דבר נוסף שחשוב - שיהיה מ RSM תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הבאתי מיפן את 2 החלקים בעלות כוללת של 2000 שקל.. ;D תמונות : http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0003.JPG http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0004.JPG ואפילו קצת OC.. http://rotter.name/User_files/nor/422ebb6c72913dad.jpg עוד יש לי קצת בעיות אז בנצ'מארקים אין.. הSPD של הזכרונות הוא 2-2-2-5 משום מה וכל תזמונים אחרים שאני שם במניואל גורמים לצפצופים..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני זקוק בבקשה לקירור למעבד עד 500 שקלים. אם אפשר שיהיה מנעה מחשבים.. תודה

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ofird,

משום מה, אחרי הOC הקל שעשיתי - אני חודב שהמאוורים של המארז לא עובדים כראוי. אני נוגע בדפנות המארז ומרגיש אותו חם מהרגיל, כאשר פתחתי להפתעתי הרבה ראיתי שכל הCASE FANS לא עובדים - יש לי מארז seilentinium של Arctic Cooling - יש לא 4 מאווררים, 2 על הספק ו2 ביציאה (ועוד אחד שהחלפתי לCPU) - מישהוא מכיר את התופעה? אופיר

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Acejin,

היי, קניתי ארבעה מאווררים בחיבור של 3 פינים, ולפי תגובות שקראתי הבנתי שניתן לחבר את הכבלים ללוח אם, או לספק כח. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את כל ארבעתם ללוח האם, ואם לא.. אז לחלק אותם בלוח אם ובספק? כמה חיבורים בכלל אפשר לחבר בלוח האם? הלוח אם שלי הוא: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ספק כח: Cooler Master 500W Extreme Power plus יש מצב שאני לא אוכל לחבר בכלל את כל המאווררים שקניתי בגלל הסוג חיבור שלהם ? ד"א, יש לי את המארז CM590. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, סיימתי כרגע לקרוא את הכתבה הנפלאה של אורן שטיין ובדף 5 מופיע: על איזו הגדרה מדובר וכיצד אוכל לבדוק האם המעבד שלי תומך בכך? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yot,

סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום למבינים אשמח להמלצה עבור בלוק קירור מים לכרטיס מסך ATI 4850 תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ScreameR,

זה לפנטיום אחד שלי :*)))

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם! אני מחפש להוסיף שדרוג קטן ביכולת הקירור של המארז שלי Cooler Master Elite 370 מארז תקציבי שמספק תמורה נהדרת למחיר והפתיע אותי בכמות המאווררים שאפשר לחבר לו. מאחר ומחובר לו כברירת מחדל מאוורר 120mm בחלקו האחורי שמוציא אוויר, חשבתי שמן הראו להוסיף מאוורר 120mm נוסף שיכניס אוויר למען סירקולציה טובה יותר. http://www.techreaction.net/wp-content/uploads/2010/09/27.jpg זה התרשים של זרימת האוויר ומיקומי המאווררים האפשריים, ככה שמבין האפשרויות (מאחורה כבר יש) איזו הכי מומלצת: מהצד למעלה? מהצד למטה? מלמטה? או מקדימה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי מעבד דואל קוור,2.8- 820, לוח אסוס P5WD2 PREMIUM. האמת עד עכשיו לא הצטרכתי, אבל עכשיו הומלץ לי קירור למעבד לשם שקט בחדר. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215016.new;topicseen#new המחשב בחדר שינה,משמש מערכת עריכת וידאו. המעבד הוא 2.8, כרגע עובד על מהירות 3.1, עובד ללא בעיות בכלל בקירור אינטל מקורי. מחפש המלצה לקירור למעבד (חיפשתי כבר ולא מצאתי תשובה נורמלית). אני מבצע הזמנה מלוג'יק בימים הקרובים ואני מתכוון להכניס את זה גם להזמנה. אם ניתן להרים מעט יותר OC, זה יהיה נחמד, אבל אני לא מאלה שמשתגעים וזה לא נותן לי פסיכולוגית כלום. חשוב לי שקט,יכול שיפור לעומת האינטל, ומחיר טוב (כי ההשקעה הזו לא הייתה מתוכננת) לא מעניין אותי לדים/אם הוא נראה מגניב יו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ,אני וחברי זוג סטלנים משועממים, עם ג'יקסו, מחשב ישן ומגירה החלטנו לעקוב אחרי ליבנו וכך מצא הגי'קסו את המגירה. 3 ימים עבדנו ולהלן התוצאות: או: http://planet.nana.co.il/megirapr או: http://www.geocities.com/mookwl2000/index.html

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by AppleJack,

IDLE: CPU: 38c System: 36c Gpu: 42c הטמפ' של המעבד נעות בסביבות 36-40 ב-Idle. זה כמובן לא מוצא חן בעיני, ובמיוחד כששני המאווררים במארז על מקסימום וגם ה-Zalman. חשבתי שעם המפרט שלי אקבל תוצאות יותר טובות האם הטמפ' בסדר או שיש מקום להוריד אותה? (את המחשב התקינו לי בחנות, והשתמשו במשחה תרמית של זלמן, אני לא הייתי שם, ולא מתכוון לפרק את המתקן קירור המפחיד הזה ללא סיבה טובה...)

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בגלל שהמארז שלי כרגע ג'נרי ואין לו מאוררים טמפ' המעבד עומדת כרגע על 75 מעלות דבר שבגלל לא בריא וגורם לניתוקים של המחשב אז עוד היום אני קונה את כל החלקים. אני קונה תמארז הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd- 2050385026.htm דבר ראשון איך המארז הזה?מקרר טוב?יש לכם המלצות טובים יותר למארזים בטווח המחירים האלה שמקררים טוב?המעבד שלי זה AMD2000 דבר שני אני צריך מאוורר למעבד התקציב לא חשוב העיקר שיהיה חזק וטוב,תודה מראש לעוזרים. הנה הטפרטורה וזה עוד שיש לי ארו פלו,הטמפרטורה פה נמוכה ב-15 מעלות מהביוס בביוס הוא עומד על 76 מעלות וזה לא במאמץ!!! זה כבר חודשיים ככה מעניין כמה שנים זה כבר הוריד למעבד שלי תמונה להוכחה: עוד שאלות: איך יכול להיות שיש לי ארו פלו והטמפרטורה …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. רק שאני מזיז אותו הוא מפסיק... מה זה יכול להיות? זה בא מהכיוון של המאורר של המעבד

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אנשים מי שזוכר אותי זה אני עם ה70 מעלות בfull החלטתי בסוף לעשות oc והתוצאות סבבה לפי דעתי ... מפרט: Gigabyte Ga-8sr533 Intel Pentium 4 2.0 Ghz Samsung 256ddr Pc2100 עשיתי oc למעבד שלי 2.0ghz והנה התוצאות: *יש לציין שהמעלות בidle נבדקו אחרי דקה של מנוחה וכרגע אחרי 5 דקות של עבודה עם הרבה דברים על המחשב אני ב38 מעלות... אז ככה שזה כנראה 35 בidle זה טוב? רע? אתם מציעים להוריד קצת? האיורור שנמצא כרגע במארז הוא 2 מאוררי 80מ"מ אחד מקדימה מתחת להארד-דיסקים מכניס אוויר אחד מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר התיכנון הוא להוסיף 80מ"מ מכניס מהדלת , 80 מ"מ מוציא מהלמעלה של המארז זה יעזור הרבה? אני יודע שהזיכרונות תוקעים אותי כי הארורים נבעו בבדיקות שלהם ולא בבדיק…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני רוצה להוציא את מאוורר של המעבד כדי לנקות אותו קצת יותר טוב אבל אני לא מצליח לשחרר יש לו 2 קליפסים כאלה אני פותח אותם אבל זה לא יוצא מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by t-macc,

אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם. אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

שלום אני עומד לקנות מארז Thermaltake Xaser III V1000D קרור מים Thermaltake AquariusII Liquid Cooling System ואני רוצה לחבר אותם לאקווריום בתור מאגר מים אז יש לי 2 שאלות: 1)איפה אני צריך לשים את האקוריום(למעלה/למטה/באמצע)? 2)האם אני באמת צריך את המערכת קירור מים/תהיינה לי בעיות לחבר את המאגר למערכת? תודה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי יש לי כרגע קירור אויר - IFX14 והוא נחמד והכל אבל אני רוצה משהו חזק בהרבה יותר. לא צריך משהו שיקרר את כל המחשב, לא מעניין אותי כרטיסי המסך וכו' אלא רק שיקרר את המעבד. משהו נחמד, שמצידי יהיה כמו יחידה חיצונית, שפשוט יתחבר אל המעבד וממש "יקפיא" אותו מה יש לכם להציע לי? בתודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. תגידו יש פה גם אנשים שמצבם הכספי אינו מאפשר להם לקנות קירור מים,מאווררים..וכו'.. אני לא יודע מה איתכם.....אבל ככל שאני ממשיך להיכנס לאתר ....אני שם לב לעוד ילדים עם הורים עשירים שפשוט קונים להם הכל....או אנשים בעלי הכנסה די גבוהה יחסית...או פשוט אנשים יש להם סתם כסף לבזבז וככה הם מוציאים את זה.......אז בוא רגע נעצור ונחשוב על חסרי התקציב כאן...(אני מונה אחד מהם..).. ישבתי בביתי וחשבתי....אני כבר 3 שנים עושה אוברקלוקינג לכל רכיב במחשב.....(ואני לא משתמש בתוכנות כמו ריווה או שטויות כאלה...אני מאמין יותר בצריבת ביוס)....אז ככה המחשב שלי לא משהו מיוחד בכלל.....בעצם ערכו הכללי לא עולה על 2500........אז יום אחד ישבתי וחשבתי לעצמי איך אני יקרר את המחשב שלי....בתקציב מוגבל כמובן.…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים