אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לכבוד הפרויקט שבתהליכים, אני מחפש מאווררים 120mm שאוכל להשתמש בשילדה שלהם בתור shrouds. צריך עוד 5-6 מאווררים כאלו. קיבלתי כמה ממספר חנויות שיש להם מאווררים לזרוק, אבל עדיין חסר לי. מי שיש לו מאוורר כזה שרוצה להיפטר ממנו, מאוורר שלא עובד, מקולקל, רועש, כזה שעושה לו בזזזזז בלילה כל הזמן ובא לו לזרוק אותו לזבל, אשמח לקבל אותם למען הפרויקט. אם אפשר חינם, אם לא, בתשלום סימלי. עדיפות גם לאיזור המרכז ;D. אני אבוא לקחת. אפשר במסרים, או במייל eyal_pu@yahoo.com לפרטים. תודה. (מקווה שזה בפורום הנכון. לא רציתי לפרסם בלוחות כי לא הרבה מסתכלים שם על בקשה כזאת). נ.ב. טיזר לפרויקט (שעדיין בשלבי איסוף לפני הבניה):
-
- 28 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
כרגע הטמפ' עומדת חזק ויציב על 38 מעלות. יש לי מעבד 1800 פלומינו. מה אתם אומרים אני אגיע ל166 באס ? בלי להעלות מתח ? תודה,אם כן אני מתחיל
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מ והעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארז מה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס …
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני לא מתכנן OC למעבד שלי אז אני לא יודע אם הקירור שאני מקבל אם המעבד יספיק לי או שאני צריך לקנות אחד אחר
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח באזור ה 500-600 שקל לOC. מה ממומלץ? איך ה ABIT NI8-SLI או ה ASUS P5ND2? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
הסתכלתי על הלוח שלי NF7 וראיתי כמה מקומות שעוד אפשר להתקין עליהם איזה קירור סטוק נחמד האחד היה nvidia MCP שזה ה Southbridge תקנו אותי אם אני טועה פשוט ככה הבנתי... והשני הוא Winbond שככל הנראה קשור לזכרונות ( לפי שם החברה דהההה) עכשיו רציתי לדעת אם זה הכרחי ולא מיותר לתקוע עליו איזה היטסינק פסיבי .??
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אז ככה עם המעבד הזה: AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ומערכת קרור מי מים אפשר לעשות לו OC ולהגיע לכוח של המעבד הזה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ושמובן הOC יהיה יציב! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
הפריזר מותקן על פנטיום 4 3GHZ שהתקנתי אותו אז לא כל הפינים עשו קליק אבל נראה היה שהם יושבים טוב ושהקירור יציב אבל הקירור לא יורד מ2700 סיבובים לדקה גם במנוחה האם זה בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי ולפני שאני מתחיל אני רוצה לדעת האם הטמפ' שלו כעת תקינות או לא. מפרט: E6300 965p-DS3 2GB ram 667MHZ FSP 350W אלו הטמפ' של המעבד ב 2 תוכנות שונות שבדקתי: (עם מינ' תוכנות שרצותן) 1)TAT - 42 מעלות ל 2 ה CORE. SPEED FAN(2 CPU - 31 CORE 1+2 - 42 בעזרת ה TAT בדקתי מה קורה אם אני שם המעבד על 100% עבודה , ואחרי 4 דקות שני ה CORE היו על 64 מעלות! האם זה טוב,תקין? לפני שבדקתי את זה ניקיתי את כל המאווררים (לפני שניקיתי הטמפ' היו 7-10 מעלות יותר) בנוסף למעבד מחובר ה BLUE ORB וחוץ מזה יש לי עוד 3 מאווררים של 120MM. האם לפי הנתונים האלה אני יכול לעשות OC ל 2.8MHZ? אני מצרף תמונה של פנים המארז כי אני לא בטוח שהמאווררים בפנים מסודרים נכון , המאוורר שסמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
**כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני בטוח ש המעבד הוא השני. כל מה שאני רוצה לדעת שהכול בסדר. מדובר ב AMD athlon xp 3000 754 New castle http://img464.imageshack.us/img464/8500/untitled3ah.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי P2 עובד אבל בביוס לא מצאתי אפשרות להגדיל את הBUS הלוח הוא M6TLC רציתי לעדכן ביוס אבל אני לא יודע איך כי בביוס אין אופציה כמו QFLASH וזה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מתוצרת ARCTIC COOLING - האם מישהו משתמש בקירור הזה ? המלצות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך אני יכול ליבדוק את הטמפרטורה של מחשב?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תקציב: 150 דגם מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray דגם הלוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H שימושים: קירור למעבד חם, במנוחה 40-50 , בStress test (PRIME95) ל 71 מעלות האם יש חשיבות לשקט בקירור: 3 מארז שברשותך: CoolerMaster CM 690 III ATX אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: המרכז - השרון. הערות נוספות: כרגע עם קירור סטוק. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי התוכנה סנדרה הטמפ' שלי הם ב-board - 25 cpu 1 - 30 cpu 2 - 70 ואז יש לי ליד סימן קריאה וכתוב שהמטפ' ה- mainbord גבוה מדי ומסוכנת... מזה בכלל cpu 2 !?? ולמה הוא החליט שזה דווקא mainboard ?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
החלטתי לנסות ולהאיץ קצת את המעבד שלי, נכנסתי ל-BIOS ומשם ל-CPU FEATURES SETUP - שם יש לי 3 אפשרויות (מצורפת תמונה): http://www.rar.co.il/files/eMule-1132389285.jpg ב-Spread Spectrum יש לי את האפשרויות: +0.25 +0.5 ב-CPU Host/PCI Clock יש לי את האפשרויות: 124/31MHz 133/33MHz 140/35MHz 150/37MHz האם אחת מהאפשרויות הינה OC למעבד?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, כשרות לקהילה (ולעצמי) החלטתי לבנות את הקומבינצייה הנ''ל, גם כדי להראות לארים את האפשרות, או סתם לעניין. שיפור HD4850 ב120 שקלים: לא מזמן רכשתי את גרסת העיצוב הייחודית של SAPPHIRE לHD4850 בעלת קירור שונה: כאחד לכבר ראה את נפלאות ה S1 ב8600GT שלו החלטתי לנסות ב HD4850, למרות שאין שום מקור רשמי לכך שהS1 מתאים לHD4850 כבר ראיתי ברחבי הרשת את השילוב. אני מבהיר: לכל מי שרוצה להתקין את הקירור על הכרטיס או לבצע כל פעולה שקשורה למודינג, במקרים רבים האחריות על הכרטיס תוסר, ונדרש ידע בסיסי בביצוע הפעולות! הכרטיס שלי ללא גוף הקירור: לאחר מכן, התקנתי את ההיטסינקים כולל גוף הקירור של הליבה, היטסינק אחד הייתי צריך למקמם בקצה הצ'יפ כדי לתת להיטסינק הראשי לשבת בצורה מלאה,…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד P4 3.0 GHZ שאני צריך להחליף לו משחה תרמית. המחשב בן 3 וקירור הסטוק שלו כבר די 'עייף' (מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי). אשמח להמלצה על משחה תרמית טובה ולקירור מתאים למעבד הוותיק. תקציב - 100-150 ש"ח. תודה. ---- עריכה ----- שכחתי לציין, מדובר בסוקט 478 של אינטל, נדמה לי שזה חשוב כדי לבחור מאוורר. שוב תודה,
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית: מעבד Pentium D 915 2.8GHz לוח ASUS P5GZ-MX צ'יפסט i945GZ זכרון 1024MB X2 DDR2 של G.Skill יש מצב להמהיר קצת מחשב כזה? ת'אמת זה יותר בשביל הכיף מאשר בשביל המהירות ;D נ.ב. המאוורר של המעבד הוא המקורי של אינטל ועושה המון רעש אז אני בטח אצטרך מאוורר אחר...
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-