עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Kodi,

רציתי להוסיף קירור מהלמעלה של המארז.. השאלה. מה עדיך לי.. 2 מאוררים של 6 ס"מ או אחד של 12 ס"מ?

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Aviko,

אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by andd,

אצלי המעבד Q6600 במנוחה 40-45, מאמץ 50-58 - FREEZRE 7 PRO כרטיס 88GT מנוחה 38-40, מאמץ 45-49 - ACCELERO S1 זה בסדר? ומה הטמפ אצלכם?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by jhonnyquan,

שלום! אני כבר כמה חודשים מתעסק עם החומרה שלי כדי להמהיר אותה ועד שהגעתי ליציבות לפני כמה חודשים בתדר מסויים שתיכף אפרט ,פתאום איבדתי את היציבות בתדר זה. יש לי מע' בינונית הכוללת לוח lan party ultra עם זיכרונות CROSAIR XMS DDR 400 ומעבד AMD 3500+ סטפפינג E6 ויש עליו מאוור ענק של זלמן (וספק ג'נרי ) שכחתי את הדגם של הזלמן נראה לי 7700 . כאמור הגעתי לתדר יציב של 237*11 שזה גם לא להיט וזה היה יציב כמה חודשים. הבעיה שלי היא גם שהמעבד כלל לא מתחמם והטמפ' במע' נמוכה ועדיין אין יציבות בתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (העלאת מתחים מעבר איננה עוזרת) ,האם לפי דעתכם זה הספק הבעיה או שיש איזה ריכב ממה שציינתי שהוא מעפן. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 380 צפיות
  5. יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. קראתי כאן שהעלאת מתח בלבד והשאר על אוטומטי יכול לחבל בלוח אז איזה פרמטרים לשנות מאוטומטי ? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by ConTrX,

היי רשמתי פה הודעה עם "נושא סתמי" כמו שהמנהל הגדיר אותה וביקש ממני לקרוא את החוקים אך לא ציין את מיקומם.. אשמח אם מישהו יתן לי קישור לדף החוקים.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  9. Started by iakovl,

אני רוצה קירור זמני (עד שאני מכין את המיים) פשוט מה שהביאו לי מKSP מרעיש כמו מטורף (ספייר אלומיניום) יש המלצות על משהוא זול וושקט? וגם אני צריך תוכנת ניטור הSPEEDFAN מזייף בטרוף עם הלוח שלי

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by signed.incognito,

שלום לחברי הפורום. ראשית גילו נאות, אני מתכוון לקרר מיכל מיים(מעל טמפרטורת החדר בכמה מעלות) לצורך פרויקט לימודים ואין לזה שום נגיע במחשבים. בחנתי מספר אפשוריות קירור. 1.קירור בעזרת מאוור ישירות על המיים...האופציה הכי פחות אפקטיבית והכי לא עדיםה. 2.קירור בעזרת אמצעי מכאני...כלומר להשתמש בעיקרון הבדל הלחצים שבהם עושה שימוש המזגן\המקרר...הבעיה שזה פתרון מאוד מאסיבי ומאוד יקר. 3.שימוש בTEC/Peltier Cooler מה שבעצם הביא אותי לפורום הזה מעבר להרבה חוסר ידע בחשמל אני כרגע רוצה לראות האם וכמה יחידות TEC אני צריך...ועד כמה כל הפרויקט הזה אפשרי. וכאן אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי מיכל מיים ובו יש מיים בטמפרטורה גבוהה יותר מטמפרטורת החדר...ליתר דיוק יש גוף חימום של 250W שמח…

11. Started by ace_low,

במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. היי, אני ממש חדש בכל זה, ואני ממש לא מתמצא בביוס שלי... ניסיתי פעם על המחשב הישן שלי לעשות את זה ודווקא די הצלחתי . אני ממש לא רוצה לעשות ניסויים לבד על המחשב הזה, מעצם היותו בן שנה וקצת בלבד. אין לי קירור מיוחד על המעבד אלא מה שקיבלתי איתו בסטוק. המעבד יחסית קר כל הזמן, מגיע לטמפ' של 30-32 מעלות. אפשר לראות את המפרט שלי מצד ימין. אני יודע שיש תוכנות OC של הלוח הזה שמגיעות עם היצרן, האם אפשר לעשות את זה משם? איך מתעסקים עם הביוס של הלוח אם שלו, ועד כמה אתם ממליצים לי להעלות את מהירות המעבד? אם אפשר להעלות תמונות זה נורא יעזור לי, או לפחות לתת לי מיקום ושמות מדויקים בביוס . תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  13. Started by gggil,

יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר. איך אני מוציא אותו?! תודה מראש, גיל

• 7 תגובות
    • 435 צפיות
  14. Started by BURTON,

אני מקווה שזה הפורום הנכון בכל מקרה יש לי לוח אם של אינטל 865PERL ורציתי לעשות לו אוברקלוק אמרו לי שללוחות של אינטל קשה מאד לעשות אוברקלוק אבל ללוח הספציפי שלי יש תוכנה מבית אינטל שיודעת לעשות את זה ה intel desktop control center התקנתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיאה "an unexpected error occurred during initialization" האם למישהו הייתה את אותה בעיה או יודע לפתור אותה?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by dorliv,

amd 64 3500+ לוח אם MSI k8n neo4 A-data 512 pc3200 כרטיס מסך gf 6600 של GIGABYTE כמה אני יכול להמהיר אותו

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  16. הרבה זמן אני רואה כל מיני הודעות בפורום לעשות ככה או ככה מעבד מורכב טורבו בוסט ול מיני דברים כאלו .. אבל גם קראתי כמה פעמים שיש דר ךפשוטה בהרבה לעשות OC מ2.8 לאיזור ה3.2-3.4 בלי סיכון ופשוט פשוט . אם מישהו מוכן לכתוב לי את זה כאן יהיה מצויין בלי יותר מידיי דיבורים .. תודה

• 52 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. מערכת: cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ mb : INF. NF ULTRAII-M2 ram : Twimons DDR2 667.2048mb video: Asus GeForce 8800GTS 320mb power: Enermax Liberty elt500awt HD : WDC WD2500KS : Gigabyte Triton במצב מנוחה: לוח: 61 מעבד: 44 כ.מסך: 45 HD: 38 המארז מאוורר מצוין למה הלוח כ"כ חם? הוספתי עוד מאוור AC 8025 בדלת שמכניס אויר אבל הוא רק הוריד בכמה מעלות את הכרטיס מסך והלוח נשאר לוהט.. המאורר מסתובב הכל בסדר הגוף קירור יושב טוב אין טיפת אבק במארז. [br]פורסם בתאריך: 5.06.2008 בשעה 21:56:43 אני חושב שאקדח בעבודה חור עגול בדלת, אמקם אותו הכי טוב מול המאוורר המסכן של הלוח שממוקם במקום בעייתי עם ה 8880אתפנק באיזה גריל נחמד, ואעביר את ה AF8025 של AC לשם..

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by walla,

שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות

• 12 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by ReDev1L,

אני רוצה לקנות מאוורר בנוסף לקירור לכרטיס מסך שאני קונה, HR-03GT, עכשיו אין לי מושג איזה מאוורר לקנות ואיך לדעת איזה. אני מחפש כמובן מאוורר טוב ושקט נורא. הנה רשימה של מאווררים למשל: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans מה לקנות? איך לדעת מה לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by mazoneli,

קראתי כאן שמישהו הגדיל את ה CACHE של המעבד שלו ע"י ציור עם טוש כסף ע"ג המעבד, לא כ"כ הצלחתי למצוא את זה מישהו יכול בבקשה לכוון אותי לשם ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום חברים, בדיוק בשעה זו אני נעזר בפורום מפרטים ע"מ לבנות מערכת מחשב עבורי. קפצתי לבקר בפורום זה כדי לקבל עזרה ממוקדת יותר בנושא גוף הקירור למעבד. אני מחפש קירור שיהיה איכותי ושקט באופן כזה שישתלב יפה במערכת שכולה מתוכננת להיות שקטה במיוחד. דגם המעבד עדיין לא נבחר באופן סופי אבל אני יוצא מתוך הנחה שכל מעבד מסדרת C2D הוא בעל תושבת LGA 775 ועל כן ניתן כבר עכשיו להתאים לו גוף קירור עפ"י דרישותיי. קישור למפרט שנמצא בשלבי בנייה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411823.new;topicseen#new אשמח לקבל המלצות לקירור שיענה על דרישותיי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by RDS,

אתחיל עם מפרט: AMD 3800X2 1950PRO Sapphire 1G 667 2 מאווררים ג'נרי 120MM אוקי, אז לא מזמן אחד המאווררים במארז שלי התקלקל, ומאז כשאני מנסה לשחק במשחקים, הדריבר של הכרטיס מסך נותן לי הודעת: VPU Recover. עד כמה שהבנתי זאת כנראה בעיית התחממות... אז בדקתי טמפרטורות: בזמן מנוחה- 73 מעלות. בזמן משחק- סביב ה-95-104. בשעת הקריסה- 105 מעלות. אני מתאר לעצמי שהטמפרטורות האלה לא בסדר, אבל בכל זאת הייתי רוצה את חוות דעתכם עליהן.. איך נחשב האיוורור של Sapphire לכרטיס מסך שלי? ד"א, המאוורר שהפסיק לפעול זאת המאוואר הקדמי... עד כמה הוא משפיע על טמפרטורת הכרטיס מסך (בכל יש מרחק בין המעבד (או איך שלו קוראים לזה, זה ש-ATI מייצרת) לבין המאוורר..) כמו כן, בקרוב אני עומד לרכוש מאוורר חדש, אז בין…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by yosi yosef,

שלום התחלתי ליבנות מערכת קירור מים שתקרר גם את המעבד וגם את כרטיס המסך וגם את הציפסט וכרגע אני מחפש בלוק למעבד amd 939 ובלוק לכרטיס מסך 6600gt ואני מחפש המלצה לתקציב של עד 500 שקל לשתי הרכיבים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. שכחתי ת'שם שלה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC ללוח הבא gigabyte 8ik1100 oc איך עלי לעשות זאת?מה הם התוכנות המומלצות! ואיך אני בודק את התוצאות?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.