עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני מפחד מה- SLi.. שלא יגיע שם ל-200 מעלות. אני לא מתכנן להוסיף ל- OC שבכרטיסי מסך. תודה ויום נעים!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Lirux,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 איך הוא מבחינת רעש?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אוקיי, אז ככה, לאחר 8 שנים שאני קורא בתחום, ועוד לא יצא לי לעשות אוברקלוק למעבד בעצמי, החלטתי שזה הזמן, שכן מכונת המשחקים שבניתי לפני שנה וחצי (ראה מפרט) הפכה לעגלה ממצועת. מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ VENICE CORE BW-E6 ABIT KN8 ULTRA TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 פעמיים ביוס: AWARD PHOENIX מה שעשיתי זה: ביטלתי את הCOOL N QUIET SPREAD SPECTRUM ו CPU THERMAL TROTTLING לא היה לי בBIOS. שמתי SHOTDOWN TEMPERATURE על 58 MEM DIVIDER לא היה לי בBIOS (וואט דה פאק?) CPC שמתי על 1 ENABLE DRAM BANK INTERLEAE עשיתי ENABLE PCI-E פשוט השארתי על 100MHZ, אין לי שום אפשרות LOCK שם... עכשיו, אפילו אם אני מעלה את ערך הFSB בMHZ בודד, המחשב לא מגיע לשלב הPOST ואני צריך לאפס את הCMOS…

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yonik,

יש לי בעיה עם הכרטיס התקנתי את הדרייברים הכל פעל בסדר, עשיתי אוברקלוק עם ריבהטיונר בפעם הראשונה בחיי ועשיתי את זה על 2d ואז הבנתי שזה לא שווה אם לא עושים את זה על 3d performence אז שיניתי את זה וזה כנראה עשה בלאגן בגלל ששמרתי בתוכנה את המהיריות 600mhz/735mhz ולא יודע אם זה ביטל את זה הבעיה היא שבריבה עכשיו זה רק על 3d performence לא נותן לי לעשות כלום ונמצא על 0 mhz גם ליבה וגם זיכרון ואותו הדבר ב ntune הכל נעול אין מה לעשות הורדתי את ntune הורדתי דרייבר והתקנתי מחדש ניקיתי רגיסטרי והורדתי את ריבהטיונר כלום לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. האם כדאי לי לקחת את ה Athlon xp 1700+ במקום ה Athlon xp 2400+ שתכננתי לקנות בגלל שהוא יכול להגיע לאותם ביצועים בערך אחרי אוברקלוק, או להישאר עם הבחירה המקורית?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Eviler,

יש לי את INNOVISION FX 5200 128MB איך אני יכול להאיץ בטוח ויעיל שיגיע לתוצעות גבוהות. שיהיה לפחות קרוב לביצועים של 5700 או 5900 מספיק תוכנה מסוימת כמו POWERSTRIP או צריך להרכיב קירור אחר מים או משהו. עזרה בבקשה.

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mukusferry,

אוקי, שכנעתם אותי... גם אני רוצה C2D לא למשחקים יותר לסטודיו - הרבה פלאגינים וכו כמובן כמו כל מי שמתעסק במוזיקה/סאונד אני תפרן מה שאומר - אין P5B , אין DS3 , אין DDR2 , אין PCI-E . אז מה כן יש - A-DATA VITESTA 500 שמשום מה לא ממש עזרו לי מנסיונות האוברקלוק הקודמים שלי.. בקושי עשו 210MHZ על 8RDA3+ ו ATHLON 2500 עם מכפלה פתוחה (!) כ. מסך APG 9800 PRO שלא ממש משנה לנושא למישהו יש איזשהו נסיון / ידע על OC עם שילוב כזה ? האפשרויות הם - ASROCK 775DUAL-VSTA או האסוס P5P מרוב שקראתי כבר התלבלבו לי הסינפסות בין האוזניים, וממש לא יודע מה לעשות מצד אחד הבנתי שהלוח לא אוברקלוקר מי יודע מה מצד שני עם 4300 נוכל לדחוף יותר כי מתחילים נמוך יותר מצד שלישי אני בכלל…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. היום ניקיתי את המאורר של המעבד(אינטל דואל קור 3400) ואחרי שחיברתי והכל הדלקתי אותו והוא נכבה לי תוך עשר שניות, לפני שהוא רשם הודעה שטמפרטורות המעבד(CPU Temp) יותר מידי גבוהה, והוא גם רושם שיש בעיה באוברקלוק.. אני לא כל כך מספיק לקרוא לפני שהוא נכבה.. למישהו יש מושג?? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  11. Started by tigery,

מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?

12. אז אחר צהריים טובים וחג שמח לכולם ! אתמול חזרתי מצרפת עם בין היתר, לוח פרספקס בגודל 60 על 180 ס"מ, בעובי 5 מ"מ. תוכניות רבות היו לי ללוח הפרספקס הזה, להחליף את החלון במארז הגדול שלי, להתאמן על חריטות וכ'ו. הבוקר חתכתי רצועה של 15 ס"מ, עם הרוחב של 60 ס"מ (סה"כ - 15*60 ס"מ) חתכתי לחלקים הבאים: 10*15 שלוש פעמים 15*15 פעמיים הדבקתי לקוביה פתוחה עם דבק חם, וכמובן - אטמתי מבפנים עלם סיליקון. הכנסתי לדים לתוך הפרספקס, שניים ירוקים, אחד אדום, כתום, וכחול. הם מחוברים ליציאה המקבלית, ונשלטים ע"י המחשב כמובן. היצירה לפניכם, עם המשאבה הטבולה, 750 ליטר לשעה, 8 וואט, עם עוצמה נשלטת. אשמח לשמוע הערות, בקשות, עצות, טיפ…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. היי, כידוע, או לא, ברשותי Connect 3D X1800 GTO שרכשתי בנועה ב 1450 שקלים. אתמול עשיתי פלאש לביוס של ה X1800 XL של Shapphire- לא היה כל הבדל :\. אני חושד בזה שהם בדקו את הכרטיס וראו שהוא לא נפתח מאחר והשקית של הכרטיס הייתה פתוחה...........אבל אין מה לעשות. אז עוד אחד שלא נפתח לאוסף. :-\ OC, אחרי שהספק החדש יגיע.

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by quantoM,

שלום. יש לי E7200 על AC FREEZER XTREME ומעלות במנוחה זה 37-38. זה בערך אותה טמפ שהייתה לי על קירור הסטוק. יש מצב שזה בגלל שבעת ההתקנה, הוצאתי והחזרתי את הקירור מספר פעמים ואולי זה דפק את המשחה הטרמית. או שאולי זה קשור איך שהוא לכיוון של המאוורר. בתודה, demi

• 14 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by ballcall2,

אני רוצה להחליף את המאווררים לp183 שיהיו יותר שקטים וגם יקררו טוב. חשבתי על slipstream או על הנוקטואה NF-S12B שממש יקר או על ה s-flex. מה עדיף? ואיפה כדאי להוסיף בנוסף עוד מאווררים במארז?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iakovl,

1. כמה W הוא מספק לכל ערוץ (נחוץ כדי לדעת איזה מאוורר אפשר להשים) 2. מה הטווח של נגדים המשתנים ב-V (למשל בין 5ל12V) 3. האם כדאי לקנות אותו? 4. הערות וכו'... עריכה: אותם שאלות רק לגבי HARDCANO 8 של TT בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים אלה רק לענות על השאלות. תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by nizzan7,

מאיפה משיגים את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by noambaum,

ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  19. המצלמה תוקנה והצילומים כאן! ------------------------------------------------------------------------------------------------ אהלן.. יש לי קומפיוקייס 6A19, שבתוכו D805 וP5LD2 חמים! אני בנאדם שאוהב לרוץ על 4GHZ גם בשיא הקיץ בצהריים בלי שהחומרה שלי תהיה חשופה לאבק על קופסת האריזה של האסוס שלי.. מה עושים? מקררים.. לכל בעלי הקומפויקייס קחו את זה כמדריך.. מבטיח ירידה של עד 10C לפני בערך חודשיים קניתי מחשב חדש, עם הקומפיוקייס השחור והכיפי.. איתו קיבלתי את מאוורר 120MM שמאחורה המעולה.. הוא ביחד עם מאוורר 80MM של הספק עשו עבודה ראויה לציון אבל גם רעועה לציון.. קיבלתי טמפ' די גבוהות בהרכב הזה. ומן הסתם. כי לא נכנס כמעט אויר. שלב ראשון: שעשיתי זה לקחתי מחבר מאוורר 80MM …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. הן 48-50 מעלות!!!!! :veryangry: :veryangry: :s05: לפי מה שידוע לי זה ממש מוגזם יחסית ללוח אם,האם כדאי לי להוסיף מאוררים? כי יש לי רק מאורר אחד שהוא מוציא אוויר וזהו והאם מעלות כאלה יכולות לגרום לנזק ללוח או לאחד הרכיבים במחשב?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. ראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. יש לי את המעבד שיש לי במיפרט עכשיו אני מעוניין לעשות OC, הטמפרטורות פשוט לא הגיוניות. במנוחה CPU1 - 24 מעלות CPU-2 - 25 מעלות במאמץ CPU1 - 27 CPU2 - 29 אלה לא טמפרטורות נורמליות? הם פשוט נמוכות מידי.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by ofird,

משום מה, אחרי הOC הקל שעשיתי - אני חודב שהמאוורים של המארז לא עובדים כראוי. אני נוגע בדפנות המארז ומרגיש אותו חם מהרגיל, כאשר פתחתי להפתעתי הרבה ראיתי שכל הCASE FANS לא עובדים - יש לי מארז seilentinium של Arctic Cooling - יש לא 4 מאווררים, 2 על הספק ו2 ביציאה (ועוד אחד שהחלפתי לCPU) - מישהוא מכיר את התופעה? אופיר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?

• 17 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by Omry,

היי אנשים. המעבד בו אני משתמש עבר בדיקה של 3 שעות ב-OCCT בעדיפות גבוהה (HIGH). כשאני מפעיל Super PI, לעיתים מחושב ה-Intial Value ולעיתים לא ולאחר מכן התוכנה פשוט נתקעת ואני נאלץ לסגור אותה ממנהל המשימות. כך זה נמשך כבר שלושה ימים, אך פתאום התוכנה החלה מדי פעם לעבוד ומדי פעם לא. בבאנצ'ים ה"כבדים" מ-1M היא לא עבדה אפילו פעם אחת עד כה. למישהו יש מושג מהי הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.