עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pc student,

חברה בדקתי ומצאתי את ה sk6 של thermalright מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by sharon_ven,

ייעוץ בבחירת קירור לכ.מסך 6600GT מה שאני הבנתי הכי מומלצים הם: Arctic Cooling NV Silencer 6 Rev.2 Thermalright VGA Cooler V1 Zalman Vga Cooler VF700-Cu מטרת הקירור היא כמובן אוברקלוקינג מה מתוכם אתם הייתם קונים? למה? איזה מהם יש לו ביצועים נטו הכי טובים? (לא יחס ביצועים שקט) מי הכי שקט מביניהם? האם יש קירור אויר שלא ציינתי שמאוד מומלץ? אפשר אולי באנץ של השלושה? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  3. כמה ה CORE1 והCORE2 צריכים להיות במאמץ מקסימלי בOC יעני מה המקסימום שלהם?(E6300) אני יודע ש20 מעלות למעבד עצמו זה מצויין (קירור סטוק ד"א) ומה זה GPU Ambint אשמח אם תגידו לי גם מה הטמפרטורות של כל דבר שהן כבר לא מומלצות , אני יודע שמעבד לא צריך לעבור את ה60 במאמץ , והכרטיס מסך (GPU) , את ה90 שוב תודה...

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Guy950,

היי, שיחקתי עכשיו בכמה משחקים והרגשתי את הרגל שלי רותחת והחלטתי להריץ HWmonitor בזמן המשחק לראות מה המצב של הטמפ'. עקרונית יש לי מעבד 4770 עם CoolIT קירור מים, הטמפ' במשחק ובמאמץ בשאר התוכנות במחשב מגיעה לממוצע של 60 מעלות. אני כמובן כותב על זה על סמך הסתכלות על השורה Package תחת טמפ' ברשימה של המעבד. לפי מה שאני מבין, זה בסדר גמור למעבד הזה אז אין לי פה הפתעה. מה שבאמת מפתיע אותי הוא הכרטיס מסך שהוא הכרטיס הזה : http://www.tms.co.il/product/12804 לפי הHWmonitor המקסימום של המאווררים היה 2550RPM והטמפ' הגיע לשיא של 81 מעלות. זה תקין לכרטיס שכזה? במחשב הקודם עם HD6970 וקירור דומה לא הרגשתי כזה חום. עריכה, לפי שיציינו, בדקתי בגוגל ובבדיקות אחרות, הממוצע של הכרטיס הזה הוא 7…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש עם המעבד E2140 וTMS יעשו לי עליו אוברקלוק. כמו כן אני מזמין עליו גם ביג טייפון . יכול להיות שאחרי האוברקלוק (אפילו אחרי חודש חודשיים) המעבד פתאום ישרף? (אני מנקה אבק מהמחשב וכמו כן יהיו בתוכו 3 מאווררים של הסגיטה + אחד שאני ישים. עכשיו שמעתי שהאוברקלוק יכול לצאת מכיוון או משהו כזה..זה נכון? ואם הוא יוצא מכיוון זה עושה מסכים כחולים וכו.יש מצב לתקן את זה? או שישר לאחריות? אשמח לשמוע גם הערות על איך להשאיר את המעבד מקורר ואת המארז גם כן כדי שהאוברקלוק יצא מוצלח ולא ישרף. תודה!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by deadrineep,

ברשותי מחשב HP DM4-1060us קניתי אותו לפני פחות משנה ועדיין יש לי עליו אחריות. מזה כמה חודשים אני מריץ עליו את המשחק Starcraft 2 ושמתי לב שהמחשב מתחמם מאוד במהלך המשחק. כבר בהתחלה קניתי מאוורר פשוט ב 30 ש"ח.. וזה לא עזר. לא מזמן קניתי את ה coolermaster X2.. וגם הוא לא ממש עוזר- המחשב מתחמם מאוד במיוחד בצד השמאלי-רחוק (היכן שפתחי האיורור נמצאים. הרצתי עליו 2 בדיקות עם HWMONITOR ו SPEEDFAN החלק העליון- בדיקה לאחר שהדלקתי את המחשב- בלי שום דבר שרץ עליו. החלק התחתון- לאחר ששיחקתי שעה ב Starcraft 2 http://imageshack.us/f/855/79291622.jpg/ האם יש בעיה? (שמתי לב שבאחד מהנתונים כתוב 80 מעלות גם כאשר אני מדליק את המחשב.. אבל הנתון הזה נשאר קבוע- 80 מעלות- לא משנה מה אני עושה). מה ל…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by or,

איזה לוח אם (לP-4) הוא הכי טוב (בשביל OC אבל אם SOKET 473 אשר יתאם ל-RDRAM) אני רוצה לשים עלוי את ה-פ4 1.6A ולעשות OC ל2GH

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Da-Funk,

המעבד שלי מסוג 2500+ מובייל.. עובד כרגע על VCORE 1.45 המתח של הלוח- nforce = 1.61V יש לי לוח אפוקס 8rda3+... בתוכנות כמו סנדרה זה מראה לי שהמתח של המעבד הוא 1.61 וגם ב CPUZ רשום שה VOLTAGE הוא 1.61... מה קורה פה ? ולמה זה מראה גם שזה גבוה מדי למעבד שלי... ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

איך הגוף קירור החדש (http://hwzone.co.il/archive/1133733916/30210/) ומתי נוא ניא בארץ? ומה זה OC?

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  10. הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל................…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

אז ככה, המעבד של הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם אז קניתי משחה טרמית למרוח הפרדתי את המאוורר מהמעבד וראיתי שהמשחה טרמית הישנה התייבשה, עכשיו איך אני מוריד את המשחה הישנה? עם איזה חומר להשתמש? וכאשר אני שם את המשחה החדשה איזה כמות לשים ואיך? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by borgol,

שלום,קניתי היום גוף קירור accelero twin turbo pro לכרטיס מסך שלי 8800gt. עשיתי לו אוברקלוק יחסית קטן (נראה לי) עם rivatuner לערכים: core: 600 >> 700 memory: 900 >> 950 שמתי את הסיבוב של המאווררים של הכרטיס מסך על 100% ובכל זאת אני לא מרגיש שום שינוי לטובה בביצועים. מוזר. בלי קשר לזה כשקניתי את המחשב לפני כמה שנים עשו לי אוברקלוק למעבד בחנות לערכים הבאים: מתח - 1.3875 מכפלה - 11X280 מכפלת זיכרון - 2.4X280 מאז עשיתי כמה עדכוני גרסאות לביוס וכל האוברקלוק התאפס. היום החלטתי להחזיר את האוברקלוק שוב פעם (דרך הביוס) לערכים שעשו לי בחנות, אבל משום מה גם cpu-z וגם everest פשוט לא מזהים לי האוברקלוק, ואני גם לא מרגיש שום שינוי בביצועים! מה עושים? מפרט מחשב (מ- everest)…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. Started by mostwanted,

אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by wares2002,

?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by a-gold,

מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by ofir123,

היי, אני רוצה לקדוח פתחי איורור כמוהו http://buyom.fcpages.com/side.JPG איך אני יוצר את הגלים האלה? לשרטט אני לא יודע, אז אני מחפש שבלונה או משהו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by a-gold,

יש לי בדלת של המארז מאורר של 60 ואני רוצה לשים שם מאורר של 80 ויש שם פתחי איורור בגודל של 60 רציתי לדעת אם זה בסדר לשים שם 80 עם חורים של 60? אם יכנס מספיק אויר ? ואם זה לא יעשה יותר מדי רעש?

• 4 תגובות
    • 412 צפיות
  18. שלום. יש לי לוח MSI Z77 MPOWER. בלוח הזה יש חמישה מחברי מאווררים, אחד CPU_FAN וארבעה SYS_FAN, כולם ארבע פין PWM. אני צריך לשלוט על שני דברים: מאווררי PWM (שלושה דרך מפצל Akasa מיוחד ל-PWM) משאבה MCP655-PWM. שני הצרכנים הנ"ל ניזונים באותה הדרך: מולקס (חוטים אדום ושחור 12V) ישירות לספק (עקב צריכת חשמל גבוהה) ושני חוטים (ירוק\לבן+כחול) ישירות ללוח האם לשליטה ובקרה. אממה? רק מחבר CPU_FAN נותן PWM "אמיתי", משמע? הוא משנה את ה-PWM שגורם למאווררים לשנות את מהירותם. מחברים SYS_FAN כאילו עם שני פינים ליופי, אם אחבר אליהם חוט רק של "שליטה ובקרה" (ירוק\לבן+כחול ללא אדום ושחור) לא יקרה כלום. ואם אחבר מאוורר ישירות, המהירות תשתנה, ואני מעריך שזה קורה כי הלוח פשוט שולט במאוורר אנלוגית,…

19. Started by Luffy,

ראיתי פחות או יותר כמה עולים ספקים נורמליים, והתקציב שלי עומד על איזור ה-400 שקל. גם 500 זה סביר, אם זה משהו אקסטרא מיוחד. המפרט שלי - אתם יודעים איך להגיע אליו, וקחו בחשבון ששני היצורים הבאים הולכים גם לעלות על המחשב בשלב כלשהו: http://www.ynondigital.co.il/product.php?cat=1&id=10 http://www.ynondigital.co.il/product.php?id=19 למעשה זה כרטיס אחד ועוד כרטיס הרחבה שלו (עוד סוגים של I/O). מעבר לזה יש בקייס שני מאווררי 120 מ"מ ועוד אחד 92 מ"מ, פשוטים. אם למישהו יש ספק באשר לספק הנוכחי - מצורפת תמונה. (שימו לב לכרטיס המסך: קירור פאסיבי. מאוד. ראיתי גופות יותר אקטיביות.) (כל המלצה לגבי קירור טוב שניתן להוסיף למארז, בעיקר כדי לקרר את כרטיס המסך, תתקבל בברכה) [attachment del…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by Integer,

אני רוצה מאווררי 80 MM שקטים עד בינוניים לא צריך שיעשו אור או משהו אבל שיהיו זולים יחסית... איפה אני יכול להשיג כאלה ובאילו מחירים...?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. Started by MDK,

האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. אני מחפש מאורר לקירור כרטיס מסך של ASUS (זה דחוף מאוד)?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by bck,

שלום קניתי מאורר 120ממ של TT , כמובן שהוא פועל , אבל אני לא יודע אם הוא פועל במהירות המקסימלית , הוא מחובר לספק , ולפי מה שהבנתי , רק אם הוא מחובר ללוח , אפשר לדעת באיזה מהירות הוא עובד. זה נכון? האם אני יכול לעשות משהו שיגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימלית כל הזמן?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by G-BOY10,

סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?

25. אז ככה יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ ולוח של asus p4u800-x בקיצור לא עשיתי כלום בסך הכול הרכרבתי את המעבד זיכרונות וכו וכו בקיצור אני מדליק את המחשב ואחרי 10-20 דקות המעבד פשוט רותח ואני מיתכוון שאפילו בצד השני של המארז עם אני נוגע היד שלי נשרפת..... אז החלפתי לוח והחלפתי ספק ועדיין אותה בעייה אפילו משחה טרמית שמתי חדשה ועדיין אותו דבר וגם הוספתי 3 מאווררים וזה עדיין לא עוזר.. חברה תעזרו לי דחוףףףףף

• 2 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.