עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה המלצה למאוורר טוב שיעשה עבודה טובה ושיש לו תאורה סבבה ובמחיר סביר (40-60 ש"ח) הוא אמור ליהיות על חלון של המארז אז אני רוצה שיעשה אור יפה[= מה אתם אומרים על זה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-R82&other_title=+TLF-R82+Neon%20LED או על זה http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm

• 17 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by ezx,

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה יש לי מערכת קירור מים ביגווטר אתמול התחילו בעייות של עליית חום עד ל 65 מעלות לפני יומיים הכול היה בסדר היה לי 30 מעלות ללא בעיות החלפתי נוזל וחיברתי מחדש אבל ללא הצלחה הטמפרטורה לא יורדת למישהו יש מושג מה הבעייה תודה לכול העונים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by intel suck,

אולי מישהוא יודע מה זה ?Water Cooler Kit for Socket 478/754/939 CPUs? ? מערכת קירור מים או משאבה בלבד?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by IRONMAN153,

חבר'ה אולי זאת בעיה לי אבל אני לא מצליח להבין איך עושים OC במחשב החדש שלי.. קראתי ת'מדבריכים אבל נראה שהם מסובכים מדי בשבילי ולא ממש בא לי לשרוף משהו בטעות אשמח אם מישהו יוכל להביר לי בקצרה אני לא מחפש OC רציני.. משהו ממש פשוט שלא יתחמם יותר מדי יש לי מעבד Q9400 לוח GA-EP43-D3S זכונות G.SKILL CL4-4-4-12 900 HZ ספק SEASONIC 400W תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by lgmtk,

(מכיוון שאני לא בטוח איפה לפתוח את זה בכלל, אולי תקלות חומרה, החלטתי לפתוח כאן כי זה קרה בעיקר אחרי שניסיתי לעשות OCים שונים). המפרט בצד, יש לי אותו כבר מאוקטובר בערך, שזה אומר חצי שנה. עשיתי 3DMARK 06 (אין לי VANTAGE, רק XP) על ההגדרות הכי גבוהות, ובזמנו איך שקיבלתי את המחשב יצא לי 10800 בערך (מה שכתוב מתחת למפרט זה המדויק). ~אבל~ עשיתי אתמול שוב בדיקה, ויצא לי 8500 בערך. השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות OC למעבד למשל (קטן קטן, של הFSB מ266 ל276), ואז ניסיתי להריץ 3DMARK וזה יצא לי 8500 אז חשבתי שהמערכת לא יציבה, אז עכשיו המערכת על STOCK והוא עדיין נותן לי 8500, אז אני ללא OC כרגע, למרות שאפשר להבין מזה שהOC לא הייתה הבעיה. יש לציין גם שניסיתי OC לזכרונ…

• 17 תגובות
    • 987 צפיות
  7. אז ככה.. ניקיתי את המחשב (דבר שהוריד את הטמפ' משמעותית), פירקתי את הBT ומרחתי משחה חדשה, כמו גם ניקיון של המאוררים. אחרי הניקיון היסודי, החלטתי לנסות לראות לאן אפשר לקחת את הE4400 שלי שישב במשך קצת יותר משנה על 2.8 (בא ככה מTMS). קראתי את המדריך לOC פה באתר, קבעתי את ההגדרות בלוח אם, הורדתי את המחלק של הזכרונות. כרגע המחשב (מפרט בצד <--) על 3.0GHZ. בבדיקות של S&M יש לו משום מה בעיה עם הHeat Only!, הוא פשוט מפסיק ב72~ מעלות, למרות שהTJUNCTION הוא ב100... למה זה? (בבדיקות הרגילות שם, 100%, הוא על ~65 מעלות ומסיים אותן) בעיקרון לא הוספתי מתח, אבל המתח מוגדר על AUTO. אם אני משנה את זה לMANUAL, אפילו אם אני מוסיף קצת למעבד, המחשב לא מצליח לטעון את WINDOWS בכלל, למה זה? …

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אחרי בדיקה עם זיג זג, היבואן של AC בארץ, נאמר לי שאין כוונה להביא את הקירור הזה בזמן הקרוב... עשיתי חיפוש קטן ברשת ומצאתי את החנות הנחמדה הזאת: http://www.quietpc.com/il-en-usd/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280 עם משלוח אויר (חמישה עד עשרים ימים) זה יוצא קצת פחות מ340 ש"ח. זה אמנם לא ממש זול, אבל גם לא ממש בשמיים, סביר להניח שמי יביא את הקירור הזה לארץ ידרוש עליו מינימום 250 ש"ח אם לא יותר, ככה שנראה לי שזה שווה את זה... הביקורות על הקירור הזה מעולות וראיתי פה כמה אשכולות ששואלים עליו. מקווה שבאמת אני עוזר פה למישהו, אם לא אז לפחות ניסיתי. אני הזמנתי לי אחד היום

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IG,

הי, אני צריך גריז תרמי שמגיע באריזה כמה שיותר קטנה (ושיהייה נורמאלי...) תקציב- עד 50 ש"ח כולל משלוח תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת^ תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pompon,

שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם ב OC הרציני (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הראשון למחשב שלי. לקח לי 3 שעות, שוטטתי באינטרנט והשוואתי מתחים של אנשים שהגיעו לתדר 3.8 עם המעבד הנ"ל. הכנסתי ממוצע של המתחים ושיחקתי איתו קצת לאחר מכן. בסופו של דבר הצלחתי להגיע לתדר 3.7999 ולא ל 3.8 אבל מספיק טוב בשבילי. צירפתי תמונות טמפ' של המעבד בבדיקות של PRIME ומה שנשאר לי בלילה זה להריץ MEMTEST. אני מקבל קריאות שונות מהביוס וקריאות שונות מ CPUZ לגבי המתח של המעבד , בביוס הגדרתי אותו על 1.386 וב CPUZ הוא מראה לי קפיצות בין 1.32-1.34. בעקרון הבנתי שאסור/או לא מומלץ לעבור את 1.4 ולכן אני לא אקח את הסיכון. ככה שמה שמקביל אותי כרגע הוא המתח למעבד. בעקרון הטמפ' לא עולה על 60 מעלות. ועוד יש מקום מבחינת מה…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yuvalaba,

everest מראה טמפטורה למעבד וטמפרטורה לליבה ליבה 53c מעבד 23c מה הערך שחשוב האם זה תקין

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, יש לי מעבד P4 3Ghz המעבד בשבוע האחרון סתם ככה התחיל להיתחמם לרמה של 100 מעלות ויותר, וכמובן שהמחשב קורס תוך כמה דקות. לפי בדיקה שערכתי המאוורים עובדים על מהירות של 2500RPM אני מדבר על המאוורר של המעבד ( של אינטל) והמאוורר של המארז, כשאני נוגע בצלעות קירור של המאוורר של המעבד הם רותחות. עכשיו מה יכולה להיות בעיה אם שניהם עובדים יכול להיות שהמעבד נדפק?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dubilev,

אני מתכנן לשים את המחשב בארון סגור (50*65*34) כרגע יש פתח אוורור בגודל 26*5 בצד, בחלקו האחורי של הארון. האם פתח זה מספיק לאוורור בריא? אם לא, מה הפתח המינימלי הנדרש? (מערכת I7 עם GTX 260 ללא OC) תודה

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  15. אני משתגע! יש לי מעבד E7400 שמגיע בסטוק במהירות 2.8 אבל משום מה הוא כל הזמן נשאר על 2.2 אם אני לא טועה! ומה שמעצבן זה שכם בCPU-Z וגם באוורסט רשום גם בשיא המאמץ של המעבד 2288.2 במקום שיהיה נורמאלי ושיהיה על 2800.0 מה הבעיה של המחשב הזה לעזאזל?????? ומשום מה התדר באס שלו זה 286 (העלתי משום מה את הסטוק שהוא הגיע איתו שהיה 266 ) מה אפשר לעשות????? להעלות בפעם אחת ישר את התדר של המעבד ל 2.8???????? ומה שני לא מבין זה שכשלוחצים קליק ימני על המחשב שלי במאפיינים רשום שהמחשב הוא E7400 2.8@3.0 ואפילו באוורסט תראו מה הולך העתקתי הכל : Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo CPU Alias Wolfdale-3M CPU Stepping E0 Engineering Sample No CPUID CPU …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. המלצה לקירור למעבד AMD600+ עד 150 שקלים הטמפרטורה מגיע לי כבר 63

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DrStyle,

מראה לי שיש לי 5 מאווררים ורק 3 פועלים אני לא מוצא בCONFIGURE איך להפעיל את ה2 האחרים מה לעשות? המדריך בנעוץ לא עזר

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לאחרונה הרכבתי מחשב ל OC (מפרט בצד). החלטתי להשאיר את המעבד על OC של 3630 (330*11), Vcore אוטומטי בביוס. לא ביצעתי OC ל RAM והשארתי בתחום ה 800 MHZ. בימים האחרונים הרצתי מספר מבחני מאמץ (OCCT בעיקר) ללא בעיה כאשר במבחנים הראשונים הטמפרטורה המקסימלית לא עברה את קו 67 המעלות. אתמול המעבד חצה 74 מעלות והפסקתי את המבחן מספר פעמים. אילצתי את הקירור ל 100% וזה עדיין לא נפתר. מדגיש שלא מדובר במבחן ה LINPACK אלא ב OCCT הרגיל. אשמח להצעות לפתרון. תודה...

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם,לאחר רכישת THERMALRIGHT 120 EXTREME ורציתי להתייעץ לגבי טמפ' הקירור במנוחה ומאמץ. במנוחה (OCCT) טמפ' 47-49 ובמאמץ נוסקות לכיוון 60 ואף מעבר (עם מזגן קבוע על 23מעלות קבוע על 56) מרחתי משחה טרמית כמו שצריך והקירור עם קונפיגורציה של 2 מאווררים אחד מכניס שני מוציא. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין ששמתי לב לאחר הסרת המדבקה שיש על תחתית גוף הקירור 2-3 שריטות שטחיות(מעין חריטות האם קשור?). משחה תרמית:MX-2.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, הזמנתי מערכת מחשב עם המעבד הנ"ל ורציתי לדעת אם המאוורר שמגיע איתו מספיק.. או שעדיף להחליף? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג.. רק לשחק משחקים ולעבוד איתו. השאלה שלי אם המאורר שמגיע איתו הוא מה"ממריאים" שמתחיל להרעיש בטירוף? או שהוא בסדר. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Alonzo17,

היי חברים . סידרתי את הבעייה הקודמת שלי . אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי CPU FUN ERROR עוד לפני שהוא טוען את הוינדוס ומייד לאחר מכן מכבה לי את המחשב . בדקתי את המאוורר .. תקין , ממש חדש , מחובר כמו שצריך , אין לי אפשרות להיכנס לביוס זה לא נותן ... אין לי מושג מה הבעייה .. עזרתכם

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by amitai124,

אפשר בבקשה קירור לHD4870 קירור עד 150 שקל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שאתם רואים אלו הטמפרטורות במנוחה. אולי יש לי אבק אבל אין לי כח לנקות בינתיים, הטמפרטורה מסכנת את המעבד בעבודה של זמן ממושך? אני כבר הרבה זמן ככה זה מסוכן? מפרט בצד.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.