עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם ושבת שלום לאחרונה גיליתי שטמפרוטורות במחשב שלי גבוהות מהנורמל,יש לי מעבד Q6600:כל הליבות שלו עומדות על 90 מעלות במצב מנוחה הצ'יפסט מגיע ל41 מעלות הכרטיס גרפי מגיע ל60 במנוחה ההארד-דיסק מגיע ל47 במנוחה אני לא מאמץ את המחשב בכוונה אני לא רוצה לדעת מה יקרה לו,הוא גם נתקע הרבה פעמים מפרט:לוח=ASUS P5KSE גרפי:8600GT,הארדיסק: WDC WD3200KS-) הכל קירורי סטוק,אין שום קירורים מיוחדים למיניהם אין לי מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה,ניקיתי אבק ובדקתי שהמאווררים באמת עובדים אבל הם לא בדיוק מוצאים אוויר קר אלא אוויר חמים משהו יש לי אחד על המעבד אחד אחורי ואחד צדדי ואחד מהצד הקדמי למטה כולם בגודל 80

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Or4more,

אני צריך המלצה לאיזה גוף קירור למעבד I5 760(סוקט 1156) תקציב בין 80 ל130 שקל.. המטרה היא טמפרטורות נחמדות ושיהיה שקט יותר מהסטוק, לא למטרת OC חשבתי על כמה דברים בינתיים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU Cooler Cooler Master Hyper TX 3 Scythe Katana 3 דבר נוסף שחשוב - שיהיה מ RSM תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by white_rider,

שלום רב, אני בהתלבטות באם לקחת קירור נוזלי AIO בשביל מעבד 3800X. למרות שהסיכוי קטן הבנתי שבקירור נוזלי קיימת האופציה שתהיה נזילה מה שיכול לפגוע בחלקים אחרים אם הנוזל מגיע לשם. הבנתי שבחול משלמים פיצוי במקרה שזה קורה בתקופת האחריות של המוצר על כל החלקים שנוזקו, האם זה תקף גם בארץ מנסיונכם או שמתנערים מכל אחריות אם זה קורה או שזה לא כלול באחריות מלכתחילה? תודה רבה

4. Started by iLoveElectrO,

איך הוא ביחס ל Arctic Cooling Freezer i11? טוב בהרבה? כי הבנתי שה i11 הוא גם אחלה של קירור... ועוד דבר, יש לו חיזוק אחורי? הבנתי שהוא לא הכי קליל... (המארז שלי הוא NZXT Phantom 410 אם זה משנה משהו...). תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן. במצב שבו אני עושה אוברקלוק רק למעבד (גם ע"י העלאת מתח), ומשאיר את מהירות ה-HTT כפי שהיא, האם הצ'יפסט יתחמם יותר מאשר בסטוק? או שנשאר אותו דבר?

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. צריך עזרה לגבי היטסינק עקשן ביותר על צ'יפסט בGA-7DXR. אני ממש לא רוצה להשתמש בהקפאה כאפשרות אחרונה...

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. טוב אני מניח שאפשר לקרוא לזה מודינג איך שהוא... HERE תעברו על התמונות זה מדהים!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מה צריך לעשות חוץ מלהיכנס לביוס ולעלות את הFSB? כי זה מה שאני עושה וזה לא עובד- הצלחתי להגיע ל 110 FBS, מעל זה המחשב לא עולה בכלל, רק אחרי שמכבים אותו ומנתקים מהחשמל לשתי שניות. השאיפה שלי היא לפחות 133 ברגיל המעבד עובד ב43O (מוזר, עם הלוח הישן הוא עבד ב 33 ) והביוס הוא הכי חדש שיש (לפחות לאביט ) מה הבעיה ? אני חדש בOC אז אל תפציצו אותי, תסבירו לאט ואני יבין.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by bad-sector,

אני קצת חדש בקטע של OC, יש לי סינק מנחושת - העלתי ת FSB ל 145 (גבול היכולת), ואני על 1810 MHZ, שזה 2200+ - והמערכת יציבה... יש גם קטע של המתח ולהעלות וכאלה ועוד דברים נכון ? מה שמוזר הוא שהטמפרטורות ירדו במקום לעלות... הייתי ב 2000 עם 41 מעלות עכשיו אני ב 2200 עם 37 מעלות בסנדרה - וגם הביוס מראה אותו דבר... בקיצור - איך אני מביא את המחשב לקצה היכולת עד שמשהו מגביל אותי? להלן הנתונים : Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2200+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.81GHz Model Number : 2200 (estimated) Performance Rating : PR2627 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://www.tekforums.co.uk/posts.php?threadId=8414 בתאבון לכולם.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אתם יודעים איזה מהם הוא אוברקלוקר יותר טוב ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by matvey99,

G965P DS3 הלוח הוא... אני מחפש קירור כמה שיותר קטן.. ( כמה שיותר נמוך וכמה שיותר צר) כי הטוניק שלי לא מאפשר לקירור גדול להיכנס... אא כן , ושהקירור יהיה טוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RENESANSE,

התחלתי OC קטן והינה המערכת שלי... (בתמונה) מה אתם אומרים? עד לאן אני יכול למשוך אותה? ובצד זה הטמפרטורה שלי.. אגב... לוח אם של asus p4s333 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

שלום.. יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא, כרטיס המסך הוא MSI TI 4600 לוח אם EPOX 8K3A+ תמונות להמחשה: דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא... ועוד דבר, אם מישהו מו…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SAM-MY,

יש לי מערכת PENTIUM 4 3 GHZ במארז MIDI. הדפנות הצדדיות של המארז אטומות וכן גם הצד הקדמי. למארז מאוורר אחורי אחד בלבד בקוטר 8 סמ' המוציא אוור החוצה. התקנתו דומה מאוד לתמונה במאמר: http://hwzone.co.il/guides/casecool (תמונה של מאוורר יחיד) היות ויש לי בעייה של חימום הורדתי הצד הימני של המארז וכך אני עובד למעלה מ- 5 חודשים - נכון יש קצט אווק שאני מקנה פעם בחודש. השגתי 3 מאווררים : אחד של 8 סמ' ושניים של 12 סמ'. כוונתי היא לעבוד כמה שפחות, ולהתקין מאוורר 12 בצד הימני (בערך באמצע) של הדופן שיכניס אוויר פנימה ומאוורר 8 בכלוב מתחת ל HD כפי שמתואר בתמונה http://hwzone.co.il/guides/casecool/2/ אבל למטה יותר (כי הכלוב שלי ריק למטה) ותפוס עם אזיקונים לדפנות הכלוב (כמו בתמונ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בגלל החום המחשב שלי מתחרפן. הטמפרטורות עלו דיי דרמטית מאז שהתחיל הקיץ ואני לא מוצא דרך להוריד אותן. בחורף הייתי עומד על 33-34 מעלות. היום אני במינימום 43. יש לי במארז 5 מאווררים: 120 ממ מקדימה מכניס, 80 ממ מאחורה מוציאים(לא כולל ספק), 80 ממ בדלת מכניס ואחד 120 ממ מוציא אוויר (הוא לא מופעל, משום מה שאני מפעיל אותו הטמפרטורות עולול ל- 45... זה ממש מוזר אני לא מוצא לזה הסבר הגיוני...). כמו כן יש לי וולקנו 7+ מופעל על השיא עם AC3 מרוח עליו. אני נמצא באוברקלוק ל 1900MHZ, עם 1.75V (הכי מעט שעובד חלק) כל שאר המפרט מופיע בפרטים שלי... תגידו אתם... מה הטמפרטורות הממוצעות שלכם בימים אלו? למישהו יש טיפים להוריד את הטמפ'?

17. Started by Omry,

עברו בדיקה ב-MEMTEST 2.0, יציבים עד מאוד. דגם: OCZ Platinum XTC 1,333MHZ CL7 נפח: 3x1GB תדר סופי: 1,973MHZ CL9 (ככה נקבע בביוס, בפועל 1,967MHZ CL9) מתח: 1.645V http://img21.imageshack.us/my.php?image=1967mhz.jpg לא קוררו בשום צורה מיוחדת, לוח האם הוא RIIE.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by liav12,

היי, עשיתי אוברקלוק קטן למעבד הנ"ל והגעתי ל 245 FSB על מכפלה 9. ברגע שאני מנסה יותר המחשב משמיע צפצוף בביוס ועושה ריסטארט, אבל כאשר המחשב עולה הוא עולה עם אותם ההגדרות ששמתי לפני (אם ניסיתי 270 ועשה צפצוף אז לאחר הריסטארט מעלה על 270 את המחשב). השאלות שלי הן: 1. האם ספק ג'נרי הוא הסיבה? (אין לי מושג מהו, דיי גדול וכבד אבל נתונים לא משהו נראה לי, 660W ונותן 18 אמפר על 12V) 2. הלוח אם שלי ממה שקראתי ביקורות עליו נחשב דיי נחמד לאוברקלוק, אז כך שאני מטיל ספק שזה הלוח האם, או שאני טועה. 3. האם המעבד שנפלתי עליו לא שווה? תודה ושבת שלום

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by chmmr,

1. איזה מאוורר נחשב ליותר טוב ? (או שזה לא משנה במקרה הזה) THERMALTAKE Fan 120mm http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm או VANTEC Stealth 120MM FAN - SF12025L http://vantecusa.com/product-cooling.html# 2. איפה באיזור חיפה יש חניות שאפשר לקנות בהם כזה מאוורר (אין ב KSP, ואל תשלחו אותי לפנדה - זה יותר מדי רחוק)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by eliil1,

מהו הOC המקסימלי שאפשר לעשות E8400 עם קירור TRUE ? *סטפינג C0 תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by urizi,

יש לי GA-7VTXE+ AMD ATHALON XP 1800+ Ge-Force 4 mx 440 Tornado האם כדאי להתחיל עם כל הקטע של האובר קלוק ואם כמה כסף אני אצטרך? האם כדאי להחליף את המאוורר שקיבלתי עם המעבד(סתם משהו פשוט) אם אני לא מתכוון להמהר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כשאני יעשה OC מחשב שאני קונה בשבוע הבא.. P4 2260 533 512.... בלה בלה בלה... EPOX 4g4a+(הוא טוב???) זכרון לא בחרתי אני צריך שתעזרו לי לבחור (אבל זה כבר סיפור אחר)... כרטיס מסך: MSI GF4 Ti 4600 כשאני יעשה למחשב הזה OC באילו דרכים אני עלול לעשות נזק תמידי לחלקים במחשב? והאם כדאי לי לעשות את ה OC לבד או שיש פה מישהו שירצה לעזור לי מה אתם אומרים על ה לוח אם הוא תומך בשליטה נפרדת על החלקים השונים של המחשב או שאם אני יעלה את ה FSB זה יגרום לי לאי יציבות? אני דיי סגור על ה צ'יפסט כי הוא של אינטל ומישהו מהפורום המליץ לי על הלוח הזה אני צריך לדעת אם יש לו ביצועים טובים עם ובלי OC... ואני צריל שתעזרו לי גם לבחור זכרון DDR

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by XCG120,

מה המשחה הטרמית הכי טובה שיש בשוק שמומלצת למעבד?ומה הופך משחה טרמית לאיכותית? בתודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by פולי הקנטאור,

ראיתי שאין הרבה קירורים ובפרט לא קירורי מים מתקדמים (ראדיאטור 280 מ"מ) שתומכים בAM4. אילו קירורי מים של 280 יש לAM4 (AIO(? ואילו קירורי אוויר מתקדמים יש?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני רוצה להוציא את מאוורר של המעבד כדי לנקות אותו קצת יותר טוב אבל אני לא מצליח לשחרר יש לו 2 קליפסים כאלה אני פותח אותם אבל זה לא יוצא מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.