אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
מה הפליטת החום של E6300? וכמה אתם מעריכים שהוא פולט ב OC כבד, מעל 3200?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HOLY CRAP? http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054 אני נבהלתי מהפיצוץ של המעבד!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש להוסיף שדרוג קטן ביכולת הקירור של המארז שלי Cooler Master Elite 370 מארז תקציבי שמספק תמורה נהדרת למחיר והפתיע אותי בכמות המאווררים שאפשר לחבר לו. מאחר ומחובר לו כברירת מחדל מאוורר 120mm בחלקו האחורי שמוציא אוויר, חשבתי שמן הראו להוסיף מאוורר 120mm נוסף שיכניס אוויר למען סירקולציה טובה יותר. http://www.techreaction.net/wp-content/uploads/2010/09/27.jpg זה התרשים של זרימת האוויר ומיקומי המאווררים האפשריים, ככה שמבין האפשרויות (מאחורה כבר יש) איזו הכי מומלצת: מהצד למעלה? מהצד למטה? מלמטה? או מקדימה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא, כרטיס המסך הוא MSI TI 4600 לוח אם EPOX 8K3A+ תמונות להמחשה: דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא... ועוד דבר, אם מישהו מו…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני יעשה OC מחשב שאני קונה בשבוע הבא.. P4 2260 533 512.... בלה בלה בלה... EPOX 4g4a+(הוא טוב???) זכרון לא בחרתי אני צריך שתעזרו לי לבחור (אבל זה כבר סיפור אחר)... כרטיס מסך: MSI GF4 Ti 4600 כשאני יעשה למחשב הזה OC באילו דרכים אני עלול לעשות נזק תמידי לחלקים במחשב? והאם כדאי לי לעשות את ה OC לבד או שיש פה מישהו שירצה לעזור לי מה אתם אומרים על ה לוח אם הוא תומך בשליטה נפרדת על החלקים השונים של המחשב או שאם אני יעלה את ה FSB זה יגרום לי לאי יציבות? אני דיי סגור על ה צ'יפסט כי הוא של אינטל ומישהו מהפורום המליץ לי על הלוח הזה אני צריך לדעת אם יש לו ביצועים טובים עם ובלי OC... ואני צריל שתעזרו לי גם לבחור זכרון DDR
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
להרגיש שאתם מנצלים את החלק עד כמה שהוא יכול, אפילו אם בתחלס אתם לא רואים הבדלים משמעותיים אבל אתם בידיעה שאתם סוחטים מהחלק את המקסימום בגלל שאתם מחפשים ביצועים טובים יותר, ואם האובר יציב אבל אתם לא רואים ביצועים אתם תחזרו למקור או סתם בשביל האתגר לראות עד איפה אתם יכולים להגיע ? והמטרה לשאלה שלי : עשיתי אובר מ2400 ל 2880 באס 400 ל 480 ותחלס אני לא רואה הבדל בביצועים אז בעצם איזה סיבה יש לי להשאיר את האובר פעיל ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה חומר שמים על המעבד כדי לפתוח לו את המכפלה (לקצר בין הנקודות)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us הטמפ' והמתח תקינים? אני עם Mugen 2 P55-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני בהתלבטות באם לקחת קירור נוזלי AIO בשביל מעבד 3800X. למרות שהסיכוי קטן הבנתי שבקירור נוזלי קיימת האופציה שתהיה נזילה מה שיכול לפגוע בחלקים אחרים אם הנוזל מגיע לשם. הבנתי שבחול משלמים פיצוי במקרה שזה קורה בתקופת האחריות של המוצר על כל החלקים שנוזקו, האם זה תקף גם בארץ מנסיונכם או שמתנערים מכל אחריות אם זה קורה או שזה לא כלול באחריות מלכתחילה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות בקרוב וולטמוד לכרטיס המסך שלי (7600GS Sonic AGP) ולכן אני התחלתי להתעניין בגופי קירור לכרטיסי מסך. הוולטמוד יהיה בעיקר לליבה כך שחשוב לי שהיה תהיה קרה ככל האפשר. בינתיים חשבתי על 3 אפשרויות, וקשה לי להחליט מה עדיף (כי בכל אתר שאני נכנס אליו יש דעות מנוגדות...)- הturbo2 של Evercool שיש לי אפשרות להשיג ב130 ש"ח (בחנות שקרובה אליי אז אין צורך במשלוח): ה-V1 של טרמלטייק ב120 ש"ח+משלוח (לא מצאתי את הV1Ultra http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או VF900CU ב175 ש"ח+משלוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3017 אתם יכולים גם להציע דגמים עדיפים אם ידוע לכם על כאלה. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר\מחרתיים מגיע המחשב החדש, השבח לאל. E6400 Gigabyte 965P DS3 Mushkin DDR2 800Mhz 2GB 6400 Compucase 6A21 2F true 400W הרכבתי את המערכת הזו לפי צרכים ולפי המלצות וביקורות. שקדתי הרבה על מחקר ועל ה-OC הכי משתלם. למיטב הבנתי אני מסוגל להגיע עם הלוח לבאס 420 בלי בעיה בכלל. אני רק מקווה שהמעבד יכול להגיע ל-3.36GHZ בקירור סטוק. רוב הסיכויים שכן, לפי מה שקראתי. אני גם מקווה שהזכרונות יגיעו לי ל-840. כל זה רק עם הקירור של המארז. למישהו יש ספק? האם בכל זאת כדאי לי לקחת קירור למעבד ואם כן אז איזה? (האם יש מאוורר שרק ניתן להתקין מעליו ולא להחליף את קירור הסטוק?) בנוסף, אשמח לקבל קצת עזרה על איך לבצע את זה. כל מה שקראתי הוא תיאורתי, וגם לא ביצועי - כלומר לא באמת איך עושים את זה. אנ…
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לסדר את המאווררים בצורה הטובה ביותר, וצריך את עזרתכם. המארז מגיע בתצורה הבאה כמו בתמונה: 3 מאוורררים: 1 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה. יש מקום לעוד מאוורר על הדלת ועוד אחד בתחתית המארז, עוד מאוורר למעלה ועוד מאוורר מקדימה. הכלובים של הכוננים ניתנים לשליפה מה אני מתכנן: להוריד כלוב אחד של הכוננים. להעביר את המאוור העליון לדלת המארז על מנת שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. מה דעתכם? להוסיף עוד מאווררים חוץ ממה שמתוכנן? איך המאווררים שבאים עם המארז משהו יודע? טיפים בכללי לשיפור זרימת האוויר במארז יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז מצאתי דרך חדשה לקירור המעבד עם חנקן נוזלי קבוע (לא ששופכים כל פעם קצת אלא עם קומפרסור) שאותה לא אגלה כרגע. בדרך שמצאתי נמנע הלחץ הרב על המעבד שקיים בבלוקים רגילים, אך השוק התרמי נשאר ורציתי לבקש את עזרתכם ועצותיכם בנוגע לכך. מישהו יודע?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קצת חדש בקטע של OC, יש לי סינק מנחושת - העלתי ת FSB ל 145 (גבול היכולת), ואני על 1810 MHZ, שזה 2200+ - והמערכת יציבה... יש גם קטע של המתח ולהעלות וכאלה ועוד דברים נכון ? מה שמוזר הוא שהטמפרטורות ירדו במקום לעלות... הייתי ב 2000 עם 41 מעלות עכשיו אני ב 2200 עם 37 מעלות בסנדרה - וגם הביוס מראה אותו דבר... בקיצור - איך אני מביא את המחשב לקצה היכולת עד שמשהו מגביל אותי? להלן הנתונים : Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2200+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.81GHz Model Number : 2200 (estimated) Performance Rating : PR2627 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהו הOC המקסימלי שאפשר לעשות E8400 עם קירור TRUE ? *סטפינג C0 תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי בכל מיני פורומים של אוברקלוקינג (בזמן האחרון אני מתעניין בכך, אם כי לא ביצעתי שום אוברקלוק משמעותי), ראיתי שהמשחה התרמית הטובה ביותר היום היא בכלל לא משחה. זה נקרא אינדיגו אקסטרים Indigo Xtreme והיא מיושמת בצורה שונה מאוד ממה שהכרתי עד עכשיו: מניחים מין "דף" על המעבד, עליו את ההיטסינק (בלי להפעיל את המאווררים), ומריצים תוכנות מאמץ. הטמפרטורה צריכה לעלות ל85-90 מעלות (עוד לא עושים כלום), לרדת משמעותית ואז לעלות בהדרגה בחזרה ל85-90. אז מפסיקים את המחשב ומחברים חזרה את המאווררים. כדי להסיר את זה פשוט מקלפים את זה מהמעבד (יש סרטון שמישהו העלה ליוטיוב). מישהו מכיר את זה? אפשר להשיג את זה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 שעות + קרח יבש + המעבד 965 שלי + Rampage II Extreme אלה התוצאות : 8M: 32M: וכמה ... כמה אפשר .... 1M שלי ! היה כיף גדול, במיוחד עם הלוח שהיא נוח מאוד וגם המעבד שעושה 1MB על 5.1 .... :toast: תודה גדולה לדודי שעזר לי בהכל (זה הבחור שעזר לי בתחרות ולקח את הפרס בשמי)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב חשבתי פתאום למה לא לקנות מקרר קטן לדוגמא מקרר זה http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29293 ולהכניס לתוכו תמחב מה אתם אומרים הרעיון בר ביצוע ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלם לכוללםםםם! התחלתי לעבוד על פרויקט המודינג למארז שלי והשבוע אני מרכיב חלון פרספקט למארז ואני בונה על תאורה יפה בפנים מכיוון שיש לי מחסור בתקציב בתור התחלה החלתי ללכת על המאוורר 80MM של ספיר שעולה 50 שקל והוא עם שני צבעים (אדום וכחול) ואחרי זמן מה להוסיף קטודה עם 3 צבעים של טרמלטייק למארז. שאלתי היא האם האור שיופץ מהמאוורר עם הלדים יהיה דיי חזק שיפעל בלי קטודה? האם השילוב שלו עם הקטודה יהיה בסדר אחר כך? ו אם יש לכם מאוורר עם תאורה עד מקסימום 70 ש"ח שהוא יפה ומפיץ אור חזק אז בבקשה תמליצ ליי בתודה ניבב
-
- 41 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה כמעט בכל התמונות של מחשיבם "מושקעים" שיש כבלים עגולים שכאלה. עכשיו, אני לא מתכנן חלון או משהו, השאלה שלי אם זה רק ליופי, או שיש לזה יתרונות קירור, והעברת מידע טובים יותר? ברור לי שזה עוזר שיהיה air flow יותר טוב, אבל זה בטח שולי לא? אשמח לדעת אם זה שווה את ההשקעה של ה-210 שקל (70 לשנים ועוד 70 לאחד ל-Floppy) ואני בחרתי את זה של Antec כולם עולים בערך 70, אז ללכת כבר על חברה, השאלה אם זה כדאי? אולי יש יותר זול? תודה. עוד שאלה, האם - Sata זה חיבור IDE רגיל? או שונה? ודבר אחרון, בסופו של דבר האם זה שווה? קראתי כמה ביקורות, אומרים שזה נחמד וטוב והכל, אבל בסופו של דבר, זה לא עושה הבדלים משמעותיים באמת, אז אני לא יודע כבר. כי יש ביקורות סותרות.
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.specialtech.co.uk/spshop/Black-Friday-Deals/ קוד קופון black30
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני גם מצטרף לחגיגה עם VDD מוד ללוח שלי. לפני זה לא יכולתי לעבור את ה 198 FSB עכשיו הגעתי ל 220 יציב ללוח 46 שניה למגה בסופר פאי. אבל מעבר ל 220 אין בוט. כמה מתח אפשר לתת בלי לפחד? נתתי 1.95 , יש לי סינק של פנטיום 3 על הצ'יפ סט. ו שאלה ל SUBX , כמה מתח נתת אם הגעת ל 280 FSB? בטח טיגנת אם האמא שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבCPUZ שבPCI e הlink width נמצא על 1X ולא על 16X איך מתקנים? יש לי gigabyte 965P DS3P וזה המצב בביוס
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-