עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuval_cohen,

חוץ מהקיטים היקרים האלה מפנדה? הת החיתוך זה לא בעיה.. אבל כל קיט עולה שם 200 שקל.. מה זה החרטה הזה!??. יש דרך לקמבן או משהו אבל שיהיה יפה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by beekiller,

שלום לכולם המפרט שלי בצד מלבד הזכרונות שהחלפתי מקינגסטון 667 לGSKILL 800MHZ 4-4-4-12 PK 2GB אני כרגע על באס 400 דהיינו נמצא ב 2.8GHZ והזכרון ביחס של 1:1 וכרגע נמצא ב 800 הרצתי אורטוס כשעה וחצי ובאחד המעבדים יש DELAY לעומת המעבד השני איחור של TEST 1-2 הזכרונות נמצאים במתח של 1.9V , המעבד נמצא על המתח המקורי שלו 1.285V לא שיניתי . הטמפרטורה במאמץ של אורטוס עם CORE TEMP לא עוברת 48 , בתוכנות אחרות וביוס נמצאת 10 מעלות פחות (SPEEDFAN GIGABYTE EASY TUNE ) מה הייתם ממליצים ? מה לדעתכם הבעיה?

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by X - DreaM,

מצאתי חנות שמוכרים בה את כל הדברים לאלקטרוניקה בזול......... לדים אולטרה בריט אדום וירוק ב-2 שקל, יש לדים דו כיווניות - בצד אחד ירוק וכשהופכים את המינוס והפלוס זה הופך לאדום!!!!! כחול אין במלאי.....חבל......אמרתי לו שיזמין הרבה כי אני הולך לעשות שם קניה רצינית ;D החנות נמצאת ברחוב עוזיאל ברמת גן - שם החנות - D.G אלקטרוניקה. עריכה: עשית זאת שוב, למה כל סימני הקריאה הללו היו בכותרת.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by ELiA,

רציתי מאוורר שיוציא את חום מהמחשב דרך החלק העליון איך זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3830

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by G-BOY10,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by waizman,

אני רוצה לעשות ציור מסויים על הדלת, ואני רוצה שרק הקו מתאר של הצורה יהיה חתוך, ככה שכשאני ישים אור אחורי, הציור יזהר. הבעיה היא שהצורה היא סגורה, ככה שאם אני יחתוך מסביבה אז יהיה חור בצורה של הציור ולא קו... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... איך אני שומר שכל הצורה לא תחתך?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by coolmeen,

שלום יש לי מעבד 2500+ מובייל לום אם ABIT NF7 וזכרון A-DATA 400 MHZ 2.5 כאשר אני מעלה את הבאס מעל 200 מה"ז אפילו ב-2 מה"ז המחשב לא עולה אבל אם אני מעלה את המעבד ל 2400 מה"ז בשינוי מכפלה המחשב עולה בקלות. האם הבעיה היא בזכרון? כי הוספתי אפילו מתח מקסימלי לזכרון והעלתי את התזמונים וזה עדיין לא פועל...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by climax,

אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  9. למישהו יש מדריך מצולם להחלפת גוף קרור+משחה טרמית? :-*

10. Started by tront,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by unknown man,

לא מספיק שהמאוורר של הגוף קירור שיש לי ירד מ 1500 RPM ל 260 RPM, עכשיו גם נשברה אחת הזרועות של המאוורר וזה נשמע כאילו מישהו לועס בייגלה ליד האוזן שלי :-X לכן, אני מחפש גוף קירור נורמלי (לא צריך משהו שיחזיק על 30 מעלות במקס או משהו... אין תכנון ל OC), שקט וזול (מעדיף עד 80-100) שמתאים כמובן ל 939 כשחיפשתי מצאתי שני גופים של GlacialTech - igloo 7220 light ו 7210 silent הבעיה היא שאני לא יודע אם הם שווים משהו (עולים 25 ו 35 ב ksp (אני יודע את הדעה על החנות אבל בשביל קירור ב 30 שקל...)) תודה

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  12. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=25210.0

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  13. אני חושב לקחת את הקירור של Thermalright SLK-948U ל- A64 שלי ולא בטוח איזה מאוורר אני יכול לקחת. האם מדובר במאוורר מיוחד או כל מאוורר למארז בגודל המתאים (92mm) יתאים? חשוב לי מאוורר שקט http://www.thermalright.com/product_default.htm

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by wilken,

שלום , יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ומעבד AMD Athlon II X3 450 @ 3200 MHz . הלוח הנ"ל הינו בעל תושבת AM3. אני מחפש להחליף את המאוורר שלי לאחד אחר . חשוב לי שהמאוורר אהיה שקט. אני לא עושה OC . בנוסף אם אפשר שההמלצות יהיו מ-KSP זה יהיה אחלה ,לא חובה אבל פשוט נוח לי לקנות שם. התקציב - עד 300 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. שלום , לאחר משחק עם speedfan המאורר של המעבד נתקע לי על 900rpm (מגיע עד 1800) רוצה להחזיר לפעולה רגילה , שיניתי בהגדרות חזרה ל on/off כמו שהיה וכל ה pwm ב100% (ככה היה לפני) ועדיין המאורר תקוע על 900 איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני פשוט רואה כל מיני הודעות ואנשים רושימים : אם אתה אוברקלוקר קח 333Mhz אם לא קח 266.... ???

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. שלום, הורדתי את התוכנה C2NGO ללוח CHAINTECH 7NJS ZENITH שלי... שהוא NFII כמובן והתכנה תקעה את המחשב ישר... באתחול אחר של המשב שעברתי בביוס לפני שהגעתי לווינדוס המחשב תפקד טוב עםפ התכנה והיא הורידה את המעלות כמו שצריך!!! אני ממש רוצה להפעיל כי המעלות העלה חשובות לOC שלי.... למה זה תוקע ואיך לסדר? למה כשפותחים דרך הביוס זה בסדר? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 461 צפיות
  18. Started by lmlm,

היום,הרצתי ל 9200SE שלי ATI TOOLS הוא הגיע מ 200 ל 260 (ע"י FIND MAX CORE) ואז עשה לי שגיאה וקולות פאם פאם אחרי שעשיתי ABORT אז סגרתי את התוכנה , האם ה OC נשמר כאילו זה יהיה על 260? באותה הזדמנות מהי הגירסא הכי חדשה לתוכנה לא BETA אני משתמש ב 0.24-זה הכי חדש?

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  19. אתמול בבוקר עשיתי ניקוי יסודי להמאוורר של המעבד והחלפת משחת טרמי שחיברתי חזרה הטמפ פשוט עלו ב20% יותר ממה שהם היו מוקדם מפרט 4670K H87 PRO FREEZE 13 PRO CO IDLE 30-40 LOAD 66 יכול להיות שמאוור לא יושב טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AtomiX,

מגיע ל 2700 על 1.35 ומגיע ל3000 עם 1.45 נקנה ב 900 שקל .. כמה אפשר למכור אותו?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום, יש לי מארז CM 690 III ומאורר למעבד D14. המאורר צריך מקום לנשום ולינוק אויר ולדעתי יהיה לו קשה מאחר וכל המפרצים העליונים שלי תפסים (DVD + בקר מאוררים + HDD VOTSWAP). יש לי מקום בג המארז ל 2 מאווררים, האם אני יכול להתקין אחד שיונק אויר ואחד ומוציא אויר? יש לי 12ממ אחורי שמוציא אויר, ויש לי בדלת המארז 23ממ שגם מוציא אויר הנה מה שאני שואל:

• 33 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

אהלן כולם, אני צריך עזרה בOC למחשב החדש: Q6600 G0 Gigabyte P35-DS3L OCZ Reaper 2GB 800MHZ CL3 Corsair 520W ZALMAN 9700LED מתח מקור 1.3125 שמתי אותו על 335*9 על מתח של 1.325 כל הלילה ב PRIME95, והוא שרד את זה בשלום. אני מנסה להגיע איתו לכיוון ה 3.4-3.5 ופה אני צריך קצת עזרה... איזה מתחים אני צריך לשים לזיכרונות ולמעבד? תודה

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני צריך כאלה ריקים :\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by 6600GT,

יש לי בעיה בביוס , עשיתי אוברקלוק למעבד והעליתי את המתח שהוא מקבל משהו כזה מ 1.1875 ל 1.3000 עכשיו הוא כל הזמן רושם לי שהמתח הנורמלי של המעבד הוא 1.3000 במקום 1.1875 וזה ממש לא אמור להיות ככה ניסיתי לצרוב עידכוני לביוס זה לא עזר לא יודע מה עוד לעשות הלוח שלי הוא gigabyte 945p s3 מעבד אינטל פנטיום 4 3.0

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by Vladgi,

יש לי את המעבד שבכותרת עם לוח אם של epox 8rda3+ זכרון geil value 512 400mhz ddr בקיצור ניסיתי להביא אובר של 200 באס וקודם המחשב לא עלה על מתח של 1.75 עכשיו פתאום הוא כן עלה וזה אחרי שהעלתי את התזמונים ל-3-4-4-8 הוא עלה אבל לווינדוס הוא לא הגיע,על התזמונים שהלוח אם קובע הוא לא מגיע לפוסט בכלל....(מומלצים 2.5-336) יש למישהו מושג מה הבעיה כאן?הזכרון עובד כאשר המעבד בבאס של 166 (עובד ב-200mhz יענו יחסים שונים)אבל באובר נראה בכאילו המעבד מסתדר מצויין והזכרון לא נותן למחשב לעלות?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.