עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AxeOr,

ראיתי שאפשר לנקות עם פחיות אוויר דחוס אבל זה נראה לי נגמר מהר . רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש במכונה כזו לדוגמא ? http://www.ebay.com/itm/DC-12V-Car-Auto-Electric-Pump-Air-Compressor-Tire-Inflator-Tool-Portable-300-PSI-/141148487608?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20dd1affb8 היא יכולה להיות לי שימושית לכמה דברים , אבל אני לא בטוח אם זו המטרה שלה .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Night_Fox,

הגעתי איתו ל 2305 אבל ראיתי בביוס שכתוב שיש לי רק 256 מגה זיכרון כשאמור להיות לי 512 ושאלה נוספת מה עדיף להעלות את הFSB או את המכפלה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני רוצה להוסיף במארז עוד 2 מאווררים שישבו על 2 תאים של 5.25 ששם יכולים להיכנס לי מבחינת מקום 2 מאווררים של 70 מ"מ ציירתי דוגמא של מה שהאני מתכנן(סליחה על איכות הציור..אני צייר גרוע..) עכשיו בגלל ש70 מ"מ זה לא ממש מאוורר סטנדרטי אז אין כל כך מבחר ואיכויות אז מצאתי 3 שניראים לי טובים ורציתי שתגידו לי מתוכם מה הכי טוב ושקט זה של שקוף עם לדים כחולים חברת Everflow http://www.ebay.com/itm/Everflow-R127010DM-7010-70mm-x10mm-Fan-3Pin-12V-565-/120868727510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c24566ad6 השני הוא ירוק של evercool http://www.ebay.com/itm/Evercool-Evergreen-Noiseless-70mm-x-70mm-x-15mm-Lead-Free-Green-Fan-/370549770973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5646…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ConspecT,

אהלן, קניתי היום מחשב חדש עם המעבד I5 2500K דבר ראשון יש לציין שבSYSTEM INFROMATION רשום 3.30 GHZ ולאחריו רשום 3.60 GHZ... כאילו עשיתי OC למרות שלא קיצר, הכול עובד מעולה, אבל שבדקתי טמפרטורות זה לא היה נראה מבטיח בIDLE הוא על 40 מעלות, ובמאמץ מגיע לאיזה 65 הקירור הוא של ZALMAN משו זול (30 שקל כזה) אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה.. בדקתי טוב שחיברתי איתו ושמתי מישכה לפי הכמות שצריך לשים האם הטמפטורות האלה טובות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by L1ron,

עם לדוגמא שמרתי בפרופיל 1 את הOC ואני לא רוצה כל פעם במקש לקבוע את זה,יש אפשרות בתוכנה שהמחשב כל פעם יעלה עם הOC? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by wiz,

אני רואה כמעט בכל התמונות של מחשיבם "מושקעים" שיש כבלים עגולים שכאלה. עכשיו, אני לא מתכנן חלון או משהו, השאלה שלי אם זה רק ליופי, או שיש לזה יתרונות קירור, והעברת מידע טובים יותר? ברור לי שזה עוזר שיהיה air flow יותר טוב, אבל זה בטח שולי לא? אשמח לדעת אם זה שווה את ההשקעה של ה-210 שקל (70 לשנים ועוד 70 לאחד ל-Floppy) ואני בחרתי את זה של Antec כולם עולים בערך 70, אז ללכת כבר על חברה, השאלה אם זה כדאי? אולי יש יותר זול? תודה. עוד שאלה, האם - Sata זה חיבור IDE רגיל? או שונה? ודבר אחרון, בסופו של דבר האם זה שווה? קראתי כמה ביקורות, אומרים שזה נחמד וטוב והכל, אבל בסופו של דבר, זה לא עושה הבדלים משמעותיים באמת, אז אני לא יודע כבר. כי יש ביקורות סותרות.

7. שלום, קניתי 5מאוורים איפה ובאיזה כיוון כדאי לי למקם אותם? וגם איזה מערכת שליטה במאוורים (פנל בקרה) כדאי לי ליקנות? (עד 380 ש"ח)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי מעבד AXP 2000 והוא מגיע לי לטמפ' של 55 יש לי את המאוורר המקורי שקיבלתי (Green Power) וגריז טרמי ארקטיק סילבר 3 (מרוח לפי המדריך) מה קורה פה?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Ranja,

אני אעשה את זה קצר , הקירור שיש לי עכשיו Noctua NH-D14 "קצת" גדול שחוסם את הזיכרונות וממש באלי קירור חזק וקטן - לפי מה שבדקתי ראיתי שה H100 נורא קל להרכבה ובלי יותר מדי פרוצדורות. אחבר לרדיאטור שלו עוד שני מאווררי 120MM כדי להוציא את החום וככה יעבוד על פחות RPM. התייחסותכם.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Jenia24,

שלום, אז אחרי שזנחתי את הרעיון של לקנות קירור לכ.מסך שלי (4670), בשל יכולות האוברקלוק הנמוכות שלו, אני מחפש קירור למעבד שלי שהפתיע אותי לטובה וכרגע עומד על 2500 (שיפור של יותר מ20%). בדקתי כל מני ביקורות וכרגע מה שאני מתכנן זה על הSycthe Katana 3, שיש עליו הרבה המלצות, השאלה אם יש קירור יותר טוב ל-AM2 בטווח המחירים מהKatana 3? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד והוא עובד עכשיו יציב על 3400MHZ. אני מעוניין לדעת עם כל הנתונים הם כמו שצריכים להיות... הינה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/226/20160129zw0.jpg תודה לכל העוזרים! שבוע טוב נ.ב: הייתי צריך להעלות ל 1.55 volt כדי שהוא יעבוד יציב ולא יקרוס או יציג שגיאות!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by אוריאל 248,

איזה מהקירורים האלה עדיף אין הרבה הבדל במחיר ואין לי בעיה עם התאימות למארז תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. היי, תקוע כרגע בOC של e6600 על 3.53GHZ ולא מצליח אפילו להגיע ל3.6.. מכפלה 9 FSB: 392 vcore: 1.55 mem voltage: 1.85 וכרגע הגעתי ליציבות.. העלאה אפילו ל FSB של 400 גורר חוסר יציבות וBSOD ב-orthos.. אפילו עם נסיון של vcore של 1.65... יכול להיות שהגעתי למגבלת המעבד? תודה מראש. עריכה: הטמפ' שלי : במנוחה - 39 במאמץ orthos - 67~ תקין?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yambtz,

אז ככה, זה קשור יותר בקירור פשוט. לכן זה בפורום הזה. כמו כל דבר אחר במחשב שלי, גם הדיסק WD 40 GB שלי מתחמם. ואין לי בעיות זרימת אוויר. יש לי רק דיסק אחד. ומולו יש את המאוורר 80 שמכניס אוויר קר מקדימה. הבעיה שהאוויר עובר במקביל אליו. הלוח המודפס למטה הוא שמתחמם אז חשבתי לשים את הדיסק בשיפוע ולתפוס מקום של שניים או שלושה דיסקים. זה ייצור שטח מגע יותר גדול עם הרוח מהמאוורר. השאלה אם זה לא יהרוס את הדיסק (הוא מסתובב שם באיזה 150-200 קמ"ש) ואם זה יפריע לזרימת האוויר. יש לי מאוורר 80 מאחורה מוציא ומחר אני מקווה לשים עוד אחד שיוציא בגג. יש לי גם חורים בדלת לכניסה פסיבית של אוויר.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש, ומתלבט בין מספר קירורים למעבד ומאוורר נוסף למארז. המעבד המיועד הוא I3 2120 והמארז הוא Thermaltake V3. אני מתלבט בין הקירורים הבאים למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION ZALMAN CNPS5X SI EDITION Scythe JAPAN SHURIKEN כמו כן, אני מתלבט איזה מהמאווררים הבאים כדאי להוסיף למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 1450rpm הדרישה העיקרית מהקירורים היא כמה שיותר שקט, כלומר אני מחפש את הקירור למעבד והמאוורר הנוסף למארז השקטים ביותר מבין אלה שהזכרתי כאן. יש לי אפשרות לרכוש רק את הקירורים שהזכרתי. אשמח לעזרתכם ולהסבר בנושא, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי כרטיס נוידיה GT220 והתחלתי לעשות OC בעזרת התוכנה MSI Afterburner נתקלתי בבעיה - את המד של המאוורר אי אפשר להזיז תמונה: http://www.up2me.co.il/images/24323338.jpg כאשר מנסים להזיז את המד, כל התוכנה זזה הצידה.. אי אפשר ללחוץ על זה ואיך בינתיים נראית ההתקדמות? (צילמתי לקראת סוף בדיקת מאמץ של רבע שעה ע"י התוכנה ATItool) מהירות הליבה ההתחלתית הייתה 625Mhz (העלתי בינתיים 30) בזכרונות עוד לא נגעתי

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by cavalier3024,

קניתי מאוור למעבד Antec a30. באריזה שלו נכתב שהוא מתאים לסוקט am3. כשפתחתי את המאוורר התושבת מרובעת ובלוח אם היא מלבנית. האם אין דרך לחבר את זה? אם לא, למה כתוב שהוא מתאים לam3?

19. היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מישהו ממליץ???

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני צריך אותו לOC למעבד E4300. אני כרגע על מעבד סטוק של אינטל על 2.97 ג'יגה לליבה. ואם יש המלצות אחרות שייכנסו לי בתוך המארז אשמח לקבל. תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Idan-h,

המקסימום שאני יכול להוציא מהליבה בלי ארטיפקטים כשהזכרון בסטוק זה 400MHZ (מ250 בסטוק). המקסימום שאני יכול להוציא מהזכרון בלי ארטיפקטים כשליבה בסטוק זה 500MHZ (מ400 בסטוק). זה OC מכובד לכרטיס הזה. הבעיה היא שאני מנסה לשלב את המהירות, נהיה המון ארטיפקטים בATI TOOL. גם למשל על זכרון 500 וליבה 300 יש ארטיפקטים, וגם ליבה 380 וזכרון 220 יש ארטיפקטים. ז"א שילוב בניהם לא מצליח. בדקתי את החום של הכרטיס הוא לא חם. לפני כמה ימים מרחתי משחה חדשה לליבה (בגלל הבעיות לאחרונה), וגם יש מאוורר 80 חזק שמעיף אוויר. מה הבעיה? זה הגיוני? אשמח לתגובות, תודה.

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Night,

שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי תקוע, בזמן משחק הדרייבר מודיע שהכרטיס חם מדי וממליץ לכבות כדי למנוע נזק ניסיתי לנקות שם והכל אבל המאוורר לא מסתובב חלק, כאילו משהו תוקע אותו בזמן הסיבוב ... האם יש סיכוי להחליף מאוורר ב50 שקל או משהו ולסחוב עוד שנה עם הכרטיס, או שהגיע הזמן לקנות חדש (תנסו להתעלם מהעובדה שהוא 8600GT חחח אני דל בתקציב כרגע ) תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לום לכולם יש לי כרטיס sapphire r9 390x tri-x 8gb וכרגע המהירות שהוא הגיע מהמפעל הם ליבה 1055 והזיכרון על 1500 וגם שאני פותח את התוכנה של sapphire trixx הוא מראה לי שהמתח ליבה הוא 13mv+ לא נגעתי במתחים הכרטיס מגיע לטמפרטורות מקסימליות של 82C במשחקים אני רוצה לעשות קצת אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס כמובן מישהו יכול לתת לי הגדרות שהוא ניסה והאם אפשר לעלות את הליבה ל1100 בלי לגעת במתחים של עכשיו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by hagai-,

מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים