עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB).. השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.) ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס: אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית? בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'.. תודה מראש עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות- http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קודם כל יש לי מעבד E8400 קירור CM 212 HYPER מארז CM690 המעלות קצת עלו עם הקיץ ואני רוצה להוריד המאווררים במארז שלי ככה : (ויש עוד אחד על הדלת של המארז) (התמונה לא שלי.. מפורום אחר) למי שלא רואה גם למעלה יש 2 מאווררים עכשיו למעטה בין הPSU לHDD יש עוד מקום למאורר חשבתי לשים שם 120MM חשבתי על זה: (כדי להכנס צריך ללחוץ על עיר) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7587 גם 2000RPM גם לד ורק 50 שקל נראה נחמד בקשר למעבד יש לי קירור CM212HYPER ויש לו מצד אחד מאוורר ומהצד השני מקום לעוד אחד אז איזה כדאי לקחת? ורק צריך לחבר אותו לקירור והוא יפעל? בלי לחבר ללוח אם או לספק? כי המאוורר שכבר מחובר לקירור לא מחובר לכלום לפי מה שאני רואה תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yonib5,

ללא ברירה נאלצתי להתעניין בקירור עבור המחשב החדש שלי במיוחד עבור הכרטיס מסך שמתחמם לו... באותה הזדמנות חשבתי על קירור כול המארז בתקציב פתוח אבל לא מופרז ורציתי לדעת אם אני מעלה פה תמונה חדה וברורה של המחשב מבפנים תוכלו להנחות אותי איך להרכיב את אביזרי הקירור במחשב? ואיך להתקין אותם? כי אני בלי שום נסיון בנושא... אולי הרכבתי דיסקים קשיחים וכונני CD אבל שום דבר מעבר לזה...... במארז שלי יש מקום למאוורר גדול מאחורה נראה לי 80 מ"מ ואפילו עוד מקום עכשיו שאני מסתכל שוב....

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by sroolik,

יש לי AMD Athlon 64 3000 veniece s939 הגעתי איתו לתוצאה הזו : מה המתח שלא רצוי לעבור איתו ? עכשיו זה על 1.51, למרות שהתוכנה מראה יותר אני מחר מקבל ספק טוב ואני לא רוצה לשרוף את המעבד מעודף מתח

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Nightbeat,

לא הייתי בבית הרבה זמן, ולפני כמה ימים חזרתי והתחלתי לחרוש על משחקי רשת.. לא הרגשתי ששום דבר יוצא דופן, כל המשחקים רצים חלק בלי בעיות, שמתי לב שהמחשב קצת שקט אבל לא ייחסתי לזה יותר מידי חשיבות, פשוט חשבתי ששחכתי כבר כמה המחשב שלי שקט. בקיצור אתמול קניתי bf4 ושיחקתי כמה משחקים... סתם במקריות מוחלטת החלטתי לבדוק את הטמפ׳ של המעבד, ומה גיליתי? המעבד בidle מגיע ל75 מעלות ( חשבתי שהווינדוס אולי מזייף אז בדקתי בביוס ) ובזמן משחק ל97 מעלות צלזיוס!! אלוהים יודע כמה זמן הוא פעל בטמפרטורות האלה פתחתי את המחשב והמאוורר שעל הגוף קירור לא פועל.. הצלעות קירור רותחות.. ישר כיביתי את המחשב כרגע המחשב כבוי ואני לא אגע בו עד שאשיג מאוורר חדש יש לי שאלה, האם יכול להיות שהמעבד ניזוק? המחשב פ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. המארז שלי מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות +. רכשתי 2 מאווררי Arctic F8 במטרה שאחד יכניס אוויר והשני יוציא. יש לו צורה שונה מהמאווררים הרגילים, האם יש איזשהי אפשרות להרכיב אותו הפוך או לגרום לו להסתובב לכיוון השני?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by L1ron,

עם לדוגמא שמרתי בפרופיל 1 את הOC ואני לא רוצה כל פעם במקש לקבוע את זה,יש אפשרות בתוכנה שהמחשב כל פעם יעלה עם הOC? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eyal,

קניתי מחשב עם מעבד פנטיום 4 1700 והמאוורר עושה רעש מעצבן אמרו לי שזה נורמלי ואם אני רוצה שקט אז לקנות מקרר מים או מאוורר מתקדם יותר תמליצו מה ואיפה לקנות וכמה זה בערך יעלה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ron26,

יש אותו בפנדה,חשבתי שתרצו לדעת ;D

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי שהרבה ביקשו אני מבצע. המפרט שלי כרגע הוא AMD Mobile 2500@3200 @ 11x200 1.6v 2x512 Dual Channel DDR400 By Corsair 7-3-3-2.5 Abit NF7-SL @ 200 fsb וכמובן ה 9800 פרו של ספייר (ליבת R360) (מחברת ניו-אג ב 212$) קניתי את ה- VGA Silencer בזיגזאג ב 114 ש"ח קניתי גם סינקים לזיכרונות (מנחושת, כי המארז שלי מאוורר) והנה התוצאות : (בנצ'ים בהמשך) מהירויות סטוק - 380/680 OC קירור סטוק 416/730 OC קירור סיילנסר 434/734 (זה המקסימום של המקסימום של הזכרונות) המארז (Compucase MIDI 6919) מאוורר ע"י 2 מאווררי 80 ממ מלפנים (אחד מהם סמארט פאן 2 על 2700 סל"ד) 1 מאוורר 120 ממ מאחור (טרמלטייק שקוף עם לדים כחולים על מהירות 2500 סל"ד) המעבד מקורר ע"י Vantec AeroFlow עם מאוורר TMD ש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Arik.G,

אני גם מצטרף לחגיגה עם VDD מוד ללוח שלי. לפני זה לא יכולתי לעבור את ה 198 FSB עכשיו הגעתי ל 220 יציב ללוח 46 שניה למגה בסופר פאי. אבל מעבר ל 220 אין בוט. כמה מתח אפשר לתת בלי לפחד? נתתי 1.95 , יש לי סינק של פנטיום 3 על הצ'יפ סט. ו שאלה ל SUBX , כמה מתח נתת אם הגעת ל 280 FSB? בטח טיגנת אם האמא שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כמו שכתוב בכותרת. יש לי ספק גנרי 500W של KSP, ואני לא מצליח לעבור את ה220FSB עם NewCastle 2800 וAbit KV8Pro. זה משגע אותי... המתחים לא נראים לי כלכך יציבים, אז חשבתי לבדוק.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. המערכת מופיעה בחתימה מטה כולל המארז הצולע, אני רוצה לעשות OC לכ. מסך ולמעבד, השאלה אם בכלל הקירור הבא יעשה את העבודה ואני באמת אצליח לעשות OC, האם לדעתכם ההשקעה תצדיק את עצמה ? כרגע חשבתי על הקירור הבא: כמות מחיר Zalman VF700 Cu VGA Cooler 1 189 ¤ - לכרטיס מסך. Arctic Silver 5 Thermal Grease 1 39 ¤ - משחה למעבד. Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 229 ¤ - היטסינק למעבד. הכ. מסך שיש לי זה 6600GT של XFX בתצורת PCI EXPRESS, האם הזלמן יתאים ? כמו כן הזלמן בא עם היטסינקים כחולים לזכרונות, זה יתאים ? או שיש כבר על ה XFX ? כמו כן האם ה BIG TYPHON יתאים ללוח אם שלי, P5GD1 ואיך הוא בכלל על הפרסקוט ? והאם המשחה הטרמית Arctic Silver 5 Thermal מתאימה למריחה על ה GPU יותר ממה שבא עם ה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לום לכולם יש לי כרטיס sapphire r9 390x tri-x 8gb וכרגע המהירות שהוא הגיע מהמפעל הם ליבה 1055 והזיכרון על 1500 וגם שאני פותח את התוכנה של sapphire trixx הוא מראה לי שהמתח ליבה הוא 13mv+ לא נגעתי במתחים הכרטיס מגיע לטמפרטורות מקסימליות של 82C במשחקים אני רוצה לעשות קצת אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס כמובן מישהו יכול לתת לי הגדרות שהוא ניסה והאם אפשר לעלות את הליבה ל1100 בלי לגעת במתחים של עכשיו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המאוורר של המעבד התחיל להרעיש מאוד, הייתי רוצה להחליף אותו. לא יודע אםזה רלוונטי, אבל מדובר במעבד בסוקט 775, לוח אם מדגם G31M-S2L(מצורפות תמונות) 1. האם אפשר להחליף רק את המאוורר או שצריך את כל הגוף קירור (+משחה)? 2. איך אני יודע איזה מאווררים/גופי קירור אמורים להתאים? אם אפשר לצרף כמה דגמים נפוצים זה מאוד יעזור 3. אם אחליט לשדרג את המחשב, האם המאוורר/גוף הקירור יכולים לעבור למחשב החדש? (משפיע על ההחלטה האם לקנות משהו איכותי או משהו זול) נ.ב. לא מתעסק ב OC. תודה לעוזרים! [ATTACH=CONFIG]5910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5911[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן. במצב שבו אני עושה אוברקלוק רק למעבד (גם ע"י העלאת מתח), ומשאיר את מהירות ה-HTT כפי שהיא, האם הצ'יפסט יתחמם יותר מאשר בסטוק? או שנשאר אותו דבר?

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי במארז 3 מאווררים וחברה שלי "מאיימת" עלי שהיא תרצח אותי בשינה כי היא לא מצליחה להירדם בגלל הרעש שיוצא מהמחשב... ואת האמת היא צודקת רק שלי זה לא ממש מפריע אני ממש לא מבין בתחום הזה של הקירור והחלפת מאווררים ולא יודע איזה מהמאווררים מרעיש..איזה מהם צריך להחליף..לאיזה מאוורר להחליף (אני לא רוצה לקנות שוב איזה מאוורר מעפן שירעיש לי... מה אני יכול לעשות ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני חייב להחליף את הקירור בכרטיס עקב התחממות יתר, שמגיעה עד 90 מעלות במאמץ הכרטיס שלי: XFX GF 6600 256MB AGP והוא נראה ככה בגלל שאף סיילנסר לא מתאים לכרטיס שלי על איזה קירור שקט ויעיל הייתם ממליצים?? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by olegu,

יש לי מחשב PENTIUM 2 300 MHZ עשיתי OVECLOCKING לBUS CLOCK (אם גאמפרים) והגעתי למהירות של 450 MHZ :D(על ידי העלה מ60MHZ ל100MHZ ) יש לי קרור ואין לי בעיות יציבות בינתיים ניסיתי אחרי זה להעלות ל133 MHZ (דרך הBIOS ) אבל המחשב לא עלה וחזרתי ל100 MHZ . יש לי לוח אם של SOLTEK ודרך הדף שהם הביאו לי העלתי את הBUS ל100 MHZ, כתוב שם ש1-4 גאמפרים אחראים לBUS RATIO SELECT ולמטה רשומות מכפלות של BUS RATIO מ כפול 3 עד כפול 8.0 !!!!! מה זה אומר שאני אוכל להגיע למהירות של 800 MHZ אולי אני טועה אבל אני רוצה להגיע ל550 האם זה אפשרי? תסבירו לי מה אומר המושג ??? ???BUS RATIO SELECT ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by aviram20,

יש לי מעבד 2.8 של אינטל אני קורע את המחשב והוא נשאר על 32 מעלות 33 גגגגגגג חוץ מסרקולציה ואורור טוב לא עשיתי כלום זה הגיוני ביכלל הטמפרטורה הזאת ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם... אני תוהה האם יש למישהו מושג איך אני יכול (אם בכלל) להפוך מאוורר רגיל של מארז (8MM) בעל חיבור 4 פינים למאוורר בעל חיבור 3 פינים כך שיוכל להתחבר ללוח האם ? חשוב להזכיר שלמאוורר בעל חיבור 4 פינים (כזה שמתחבר לספק) יש רק שני חוטים היוצאים מהמאוורר (אדום ושחור) ואילו למאוורר בעל חיבור של 3 פינים ישנם 3 חוטים (אדום שחור וצהוב). כמובן שניתן לחבר רק שני חוטים ליציאה של 3 פינים, אבל השאלה היא האם אני יוכל לשלוט על מהירות המאוורר דרך הביוס. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם ושבת שלום לאחרונה גיליתי שטמפרוטורות במחשב שלי גבוהות מהנורמל,יש לי מעבד Q6600:כל הליבות שלו עומדות על 90 מעלות במצב מנוחה הצ'יפסט מגיע ל41 מעלות הכרטיס גרפי מגיע ל60 במנוחה ההארד-דיסק מגיע ל47 במנוחה אני לא מאמץ את המחשב בכוונה אני לא רוצה לדעת מה יקרה לו,הוא גם נתקע הרבה פעמים מפרט:לוח=ASUS P5KSE גרפי:8600GT,הארדיסק: WDC WD3200KS-) הכל קירורי סטוק,אין שום קירורים מיוחדים למיניהם אין לי מושג מה לעשות כדי לפתור את הבעיה,ניקיתי אבק ובדקתי שהמאווררים באמת עובדים אבל הם לא בדיוק מוצאים אוויר קר אלא אוויר חמים משהו יש לי אחד על המעבד אחד אחורי ואחד צדדי ואחד מהצד הקדמי למטה כולם בגודל 80

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by bad-sector,

אני קצת חדש בקטע של OC, יש לי סינק מנחושת - העלתי ת FSB ל 145 (גבול היכולת), ואני על 1810 MHZ, שזה 2200+ - והמערכת יציבה... יש גם קטע של המתח ולהעלות וכאלה ועוד דברים נכון ? מה שמוזר הוא שהטמפרטורות ירדו במקום לעלות... הייתי ב 2000 עם 41 מעלות עכשיו אני ב 2200 עם 37 מעלות בסנדרה - וגם הביוס מראה אותו דבר... בקיצור - איך אני מביא את המחשב לקצה היכולת עד שמשהו מגביל אותי? להלן הנתונים : Processor(s) Model : AMD Athlon XP 2200+ Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 1.81GHz Model Number : 2200 (estimated) Performance Rating : PR2627 (estimated) Type : Standard Packaging : Socket A PGA Multiplier : 12.5x Generation : 7th (7x86) Model Information : Duron M6…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by אוריאל 248,

איזה מהקירורים האלה עדיף אין הרבה הבדל במחיר ואין לי בעיה עם התאימות למארז תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים) הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ? פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז. ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים