אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הנה רעיון למוד שלפי דעתי יהיה מאוד נחמד אם למישהו יהיה זמן לעשות אותו (לי אין, בינתיים) הרעיון הוא לקחת שתי חתיכות פרספקס (עדיף דקות ככל האפשר) ולחבר אותן יחד כך שבינהן יהיה חלל של בערך סנטימטר... למה אתם שואלים ? פשוט מאוד בתוך החלל שופכים את הסופר דרינק הכחול והמוזר הזה (או הירוק או כל מה שבא לכם העיקר שיהיה שקוף, לא כמו מיץ תפוזים למשל) וכל הדבר הזה ישמש בתור חלון למארז. ככה יצא לכם חלון צבעוני, מיוחד, ובשילוב תאורה מתאימה בתוך המארז אני לא חושב שיהיה משהו יותר יפה מזה...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. יש לי ספק גנרי 500W של KSP, ואני לא מצליח לעבור את ה220FSB עם NewCastle 2800 וAbit KV8Pro. זה משגע אותי... המתחים לא נראים לי כלכך יציבים, אז חשבתי לבדוק.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי פה מכה אנשים שיש מה שנקרא בקבוק לחץ אוויר, שיש בתוכו אוויר דחוס וניתן לנקות בעזרתו את המחשב. השאלה שלי היא, עד כמה הוא יעיל לניקוי אבק מהמאוורריים ומהלוח אם ובמארז, ולכמה שימושים הוא מספיק. האם הוא יעיל גם לניקוי של אבק קשה שכאילו "נדבק" לכרטיסים האנכיים ? ומה תחום המחירים שלו. תודה [:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איך הקירור סטוק של אינטל? אני לא הולך לעשת OC אז רציתי לדעת אם הוא עושה את העבודה? אהה...המעבד הולך לניות I5 760 כנראה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספק של TT 400W הוא מספיק טוב לOC ? אני עם OC של32 אחוז ו10 מאווררים .. הוא יחזיק המשך של OC ? אני קונה בקרוב אולטרה 120 אקסטרים כדיי להמשיך את הOC .. הספק יחזיק ? ומה זה ספק ג'נרי ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצערי, המקס' שהגעתי עם המערכת שלי הוא 11*205, שזה לא רע אבל ממש לא טוב למערכת כמו שלי ! (ראה מפרט) לדעתי הגורם הוא הזכרון, אני לא מאמין שהלוח או המעבד הם הגורם, רציתי לשאול אם גם אתם חושבים ככה ? בכל אופן השאלה על איזה זכרון ללכת עכשיו ? חשבתי על - Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Black Memory שהם די בתקציב, מה אתם אומרים ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המאוורר שעל גוף הקירור של המעבד שלי (Intel Core 2 Quad Q6600) חדל מלעבוד לחלוטין (מדובר בגוף הקירור שבא עם המעבד - סטוק). רציתי המלצה לגוף קירור חדש שיתאים למעבד בתקציב 150 ש"ח. לא ביצעתי מעולם OC למעבד, וכנראה שגם אני לא אבצע בעתיד (אולי משהו צנוע יחסית). המארז הוא בגודל Mid Tower מדגם Compucase 6A21, ולא נראה לי שיש בעיה משמעותית של גובה לגבי גוף הקירור. בתודה מראש! הערה: ביצעתי חיפוש בפורום, אולם ההמלצות לגבי קירור למעבד זה הינן לרוב ישנות, והקירורים המומלצים בהודעות אלה אינם זמינים עוד לקניה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי התוכנות שאני מכיר הן: 1. Prime95 בגירסה 24.14 2. S&M בגירסה 1.8.2b האם יש תוכנת בדיקת יציבות מעבד עדיפה משתי אלו ?, אם לא, האם אני משתמש בגרסאות המעודכנות ביותר ?.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מארז cm 690 II ומעבד core i5 760 וכרגע בoc על 4ghz. על המעבד נמצא ה scythe kabuto. ראיתי בביקורות באינטרנט שהוא לא נחשב טוב כל כך. שווה להחליף אותו ל scythe yasya שיש עליו ביקורות מעולות? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon 64 3000 veniece s939 הגעתי איתו לתוצאה הזו : מה המתח שלא רצוי לעבור איתו ? עכשיו זה על 1.51, למרות שהתוכנה מראה יותר אני מחר מקבל ספק טוב ואני לא רוצה לשרוף את המעבד מעודף מתח
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שמתעסק עם phase change cooling או שאף אחד לא מבין על מה אני מדבר !
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל הביקורות והמאמרים שאני רואה אומרים שצריך לבדוק את מערכת הקירור 24 שעות מחוץ למערכת מה זה בדיוק אומר? כאילו להפעיל את המערכת קירור כשהיא לא מחוברת לכלום? (חוץ מלספק כוח כמובן)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לוח אם של אינטל סיאטל 2 והייתי מעוניין לעשות אוברקלוק האם אפשר?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית, אציין שקראתי את המדריכים בנושא OC. המפרט שלי מצוין בצד ימין. המטרה שלי היא OC ל-Q6600 על גבי לוח אם Asus P5Q. הבעיה היא שב-BIOS יש המון אפשרויות, ואני לא כל כך יודע מה לעשות איתן. מה עשיתי עד עכשיו: 1. ביטלתי C1E ו-EIST. 2. העליתי את ה-FSB bus ל-333MHz במקום ה-266Mhz המקורי. את כל השאר השארתי על Auto. 3. שמתי לב שה-P5Q העלה לי אוטומטית את ה-VCore ל-1.35v, אז הורדתי אותו ידנית ל-1.25v, משום שזה היה המתח המקורי. 4. הרצתי prime95 על Small FFTs למשך כ-6 שעות. הכול עבר. טמפרטורה מקסימלית: 58C. 5. שמתי לב שהזכרונות שלי ב-OC, למרות שלא תכננתי. אני חושד שה-P5Q שינה לי גם את המתחים שלהם ואת ה-LAT. מצורפים קבצים עם הנתונים מ-realtemp ו-cpuz. השאלות להמשך: 1. האם…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.thetechzone.com/display.php?i=130&p=1 זה יכול להיות ???????????????????????????????????????????????????
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש פה וחדש בכלל בOC, ניסיתי לקרוא ולחפש איך עושים ולא ממש הבנתי איך עושים את זה... נתחיל אם המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרונות: A-DATA 2GBX2 כרטיס מסך: : PALIT ATI Radeon HD 4850 ספק: 550W מסך: 17" CRT המעבד (אולי גם הזיכרונות, אני לא ממש יודע) בא ממוהרים מהחנות (לדעתי הוא ממוהר ל-3.6 GHZ לפי מה שרשום בEVEREST), התמפרטורה שלו במנוחה 40 מעלות, ושל הכרטיס מסך במנוחה 34 מעלות לעומת 49-50 במאמץ. כרגע ב3DMARK06 אני מקבל 12800, אני רוצה להגיע לאיזור ה-14000, ואם אפשר יותר אז למה לא. ניסיתי להעלות את הMEMORY CLOCK ל998 (לעומת 993 בסטוק) ותוך כמה דקות ב-3DMARK קיבלתי הודעת VPU RECOVER (דרייבר 8.12). אשמח אם מישהו יוכל לתת איזה הסבר קטן על מה מ…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לי יש שריטה עמוקה וזה שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט ביותר לפני שבוע קניתי את המארז הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CI-6A19B-NPS~6~0.htm המארז מעולה למרות שהוא לא יקר. הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי שקט במיוחד. אתמול סידרתי את כל הכבלים במחשב והוספתי מאוורר 80 מ"מ שקט בדופן השמאלית (מול כרטיס המסך) שיוציא אויר מאזור כרטיס המסך. למארז יש מקום להוסיף מאוורר 120 מ"מ מקדימה (כולל פילטר נשלף לניקוי ותושבת חיבור מהיר). התקנתי מאוורר שיש לי אבל הוא רועש ביותר. אני מחפש המלצות למאוורר 120 מ"מ שקט ביותר עם חיבור מתח רגיל ולא חיבור ללוח האם (יש לי 2 חיבורים למאווררים על לוח האם ושניהם כבר תפוסים). תודה מראש, אמיר
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי מאוורר שיוציא את חום מהמחשב דרך החלק העליון איך זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3830
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחתי פרספקס, לקחתי דרמל, שרפתי לדים, והתחלתי לעבוד..... התוצאה - אובייקט סמלי שימוקם ככל הנראה בחלקו העליון של המארז, מסיבת חוסר המקום בתחתית עקב מיקומו של מיכל המים. איך שלא הבנתם את זה - כרגיל, יש תמונות שיעזרו להבין אשמח לתגובות !
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היום קניתי וחיברתי את המאורר הזה http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SAF-S83&other_title=+SAF-S83+Silent%20Fan והא לא עושה רוח בכלל אבל ממש לא עושה רוח יכול להיות שהוא דפוק אם יש אותו למישהו אשמח לשמוע תגובות עליו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אז נעים מאוד שמי הוא מתן! רציתי לשאול ברשותי כרטיס מסך גיפורס 6800 XFX 128MB האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג?רק שתדעו שאין לי מקרר או משהוא מיוחד לקירור,המשך המפרט הוא מעבד 3.0 זיכרון 1024,בלי שום ערכת מקררים,רק עם ספק חדש ומיוחד שנותן כל הזמן הספק של 450 וואט.רציתי לשאול האם אפשרי לעשות אוברקלוקינג מבלי כמובן לשרוף את המחשב תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים. התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר). הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר): שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה.. שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי: i5 2500K Asus P8P67 FSP 650W +80Silver Cooler Master CM690II Basic PNY GTX570 נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-