עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 00Amir,

בשעה טובה הגעתי למהירות של 4.4Ghz ... כרגע אני עם Vcore - 1.385 טמפ במנוחה 40-50 ובמאמץ 88 במקסימום. אם אני רוצה לשמור על המהירות אבל להוסיף יציבות למערכת האם אני צריך להעלות עוד מתח לVcore או להוריד מתח? וגם שיפרתי סופר פי [br]פורסם בתאריך: 3.05.2010 בשעה 00:02:13 מה שכן מוזר...כאשר אני מריץ 3D MARK VENTEGE יוצאים לי רחשים מוזרים מהמעבד... גיליתי שאני צריך להוריד את המתח מהמעבד ל 1.26 אבל אז הוא כבר לא יציב ( לא שקודם היה יציב ) למה יוצאים לי רחשים מהמעבד? מוזר. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אתמול עשיתי אוברקלוק למעבד והוא עובד עכשיו יציב על 3400MHZ. אני מעוניין לדעת עם כל הנתונים הם כמו שצריכים להיות... הינה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/226/20160129zw0.jpg תודה לכל העוזרים! שבוע טוב נ.ב: הייתי צריך להעלות ל 1.55 volt כדי שהוא יעבוד יציב ולא יקרוס או יציג שגיאות!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. באופן כללי, לפי מה אתם קובעים כמה מתח לתת למעבד שלכם ב-OC? למעבד A64 - +3700, ליבת סאן דייגו (מה המתח המקורי שלו? 1.4V לא?), מה הקו האדום המומלץ? מה כבר נחשב לבישול?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה להוסיף במארז עוד 2 מאווררים שישבו על 2 תאים של 5.25 ששם יכולים להיכנס לי מבחינת מקום 2 מאווררים של 70 מ"מ ציירתי דוגמא של מה שהאני מתכנן(סליחה על איכות הציור..אני צייר גרוע..) עכשיו בגלל ש70 מ"מ זה לא ממש מאוורר סטנדרטי אז אין כל כך מבחר ואיכויות אז מצאתי 3 שניראים לי טובים ורציתי שתגידו לי מתוכם מה הכי טוב ושקט זה של שקוף עם לדים כחולים חברת Everflow http://www.ebay.com/itm/Everflow-R127010DM-7010-70mm-x10mm-Fan-3Pin-12V-565-/120868727510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c24566ad6 השני הוא ירוק של evercool http://www.ebay.com/itm/Evercool-Evergreen-Noiseless-70mm-x-70mm-x-15mm-Lead-Free-Green-Fan-/370549770973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5646…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tamir6066,

היי,יש לי HD4850 עם קירור של זלמן.כרגע הוא על סטוק.יש סיבה לעשות לו OC?אם כן לכמה?יהיה הבדל בביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מישהו ממליץ???

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הכרטיס מסך שלי על 72 מעלות במנוחה מרוב שחם פה בחדר לפעמים. שהיה יותר קר הוא היה 50 ומשהו במנוחה. בזמן האחרון יש חמסינים מטורפים ואין לי מזגן בחדר והמארז שיש לי פשוט ולא מקרר את המערכת כמעט. יש לי X1950XT ואני מפחד להפעיל משחקים שאני רואה שזה 72 במנוחה. איך אני יכול לקרר אותו? אני יכול להתקין לו קירור טוב יותר ב SKYPC? או שהם לא עושים את זה? ואם לא אז מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ezman,

שלום לכולם ברשותי i7-2600K ASUS Z68-v-PRO- GEN3, עם 8 GB זכרון הצלחתי לייצב את המחשב על ההגדרות הבאות בטמרפטורות עבודה של 67-70 מעלות במאמץ בבדיקת ייציבות של 13 שעות. AI Overclock Tuner - Manual BCLK/PEG frequency - 100 Turbo Ratio - By All Cores EPU Power Saving Mode - Disable VRM Frequency - Manual and 350 CPU Current Capability - 140% CPU PLL Overvoltage - Disabled Load-Line Calibration - Ultra High Phase Control/Duty Control - Extreme VCORE-1.34V PLL VOLTAGE-1.7 עכשיו בפועל היו לי BSOD עד ששיניתי את: LLC, CPU Current Capability-140%, VRM Frequency - Manual and 350 (לפני זה היה על AUTO), ואתה ה - PLL-העברתי מאוטומאט ל 1.7 (ערך האוטומאט היה 1.8) כל זה ע" המלצות שונות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by hag911,

אולי זה קצת מוזר שאני שואל, אבל יש תוכנה, אתר שאתה יכול להכניס את המפרט שלך ולראות את התוצאות של OC??

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מבין גופי הקירור הבאים איזה גוף קירור הכי שקט ונותן את הביצועים הטובים ביותר? הדגש הוא יותר על השקט מאשר ביצועים. המחיר לא רלוונטי בכלל. התשובה חייבת להיות מתוך הרשימה הזאת בלבד. בבקשה אל תכניסו גופי קירור אחרים שלא ברשימה. עוד דבר חשוב - חייב להתאים לסוקט AM3 של AMD! פרטים נוספים על המפרט: לוח Gigabyte GA-MA78LMT-S2, מעבד AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition Quad Core AM3 BOX. אם אתם חושבים שעדיף להישאר עם גוף הקירור המקורי שמגיע בבאנדל עם המעבד זה גם בסדר. שוב אני חוזר: המחיר לא משמעותי. מה שחשוב זה קודם כל שקט ואח"כ ביצועים. GLACIALTECH 5057 / 8 / 9 Glacialtech GLACIALTECH 5062 / 3 Glacialtech ZALMAN S700AI ZALMAN DEEPCOOL ALPHA 6 DEEPCOOL DEEPCOOL ALPHA 7 DEEPCOOL GLA…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי מארז ENERMAX FS710B מותקנים בו שניי מאווררים גנריים מאחור שניים מקדימה אחד בחלון שאני עשיתי ושניים של הספק . חשבתי על להחליף את שניי המאווררים הקדמיים באחד של 120ס"מ האם הוא יתרום יותר לסירקולציה של האוויר במארז, או שלא שווה מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by L1ron,

עם לדוגמא שמרתי בפרופיל 1 את הOC ואני לא רוצה כל פעם במקש לקבוע את זה,יש אפשרות בתוכנה שהמחשב כל פעם יעלה עם הOC? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by FreakOfNature,

שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DarkIDevil,

עד כמה OC אנייכול לעשות עם המפרט שאציג לכם והאם אני יכול לעשות את ה-OC ישר בלי כל התהליך של להעלות רק 10MHZ כל פעם? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪620 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=123 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB Vapor X G…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כמו שכתבתי בכותרת אני צריך בבקשה המלצה למאוורר מארז 120מ"מ שאני מתכוון לשים בחלק העליון של המארז כדי להוציא אוויר חם. והאם כדאי לי להוסיף עוד מאוורר שמכניס אויר נגיד מצד שמאל של המארז ממש מול הלוח אם?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אחרי סיבוב בחדרה חזרתי לבית עם 3 בלוקים למעבד (ואחד לNB) POLARFLO DANGERDEN EK השאלה עכשיו היא במה להשתמש ? אני נוטה לEK

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ShadowFlame,

שלום לכם. למשך השנה האחרונה (בערך), שהיא בעצם כל התקופה שבה ידעתי על מודינג, הרעיון (של מודינג) משך אותי מאוד... העובדה שיש לי מארז מגעיל ג'נרי מצופה בבועת פלסטיק תמיד הרתיעה אותי, ולכן עד שלשום, כל מה שעשיתי היה הכנת כבל IDE עגול אחד (שלא השתמשתי בו), והתחלת ההכנות לכבל שני (שמעולם לא סיימתי אותו...) לפני יומיים-שלושה, התחלתי שוב להתעניין בנושא המודינג, ולקרוא המון מדריכים בכל מיני אתרים... ביניהם, מדריך נוסף להכנת כבלי IDE עגולים, בשיטה אחרת, שנראתי לי יותר פשוטה ונחמדה. אז אתמול החלפתי את אחד מכבלי הIDE בעלי 40 הפינים שלי בכבל מעוגל בתוצרת ביתית, והיום גם את השני. אבל אני לא אסתפק רק במארז עם זרימת אוויר בריאה... לא ולא... אני רוצה גם שתהיה לזרימת האוויר הזו מטרה,…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by HORADRiM,

אני כל הזמן רואה אנשים ממליצים על SF2 כקירור למעבד אז תרשו לי לשתף אתכם בסיפור קטן: גם אני קניתי את המאוורר הזה... ושמתי אותו על ה AX-7 שלי במחשבה שאני לא צריך לדאוג יותר בקשר לטמפ' של המעבד (שנמצא באוברקלוק - והמחשב עובד 24/7) והכל טוב ויפה... עד שיום אחד אני מדליק את המסך וקולט מסך כחול... כן, כן - אותו מסך כחול שאין משתמש Windows שלא מכיר אותו. טוב, מה כבר אפשר לעשות? Reset. וזה מה שעשיתי... ומה אני קולט לתדהמתי? שג'יגבייט מצטערים להודיע לי, אבל המעבד שלי נמצא ב 90 מעלות!!! כמובן שישר הבנתי מה קרה, כיביתי אותו, נתתי לו להתקרר - וכשהדלקתי אותו שוב עם המארז פתוח - ראיתי את הבן-#$%& הכתום הזה שעלה לי כ"כ הרבה כסף, פשוט יושב שם ולא זז!!! כן, כן - משום מה הוא הח…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Bluemen,

שלום לכולם, לגבי המעבד אני סגור. לגבי הלוח אם זה כנראה יהיה אחד מסדרת Z690 אני עוד בודק. השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ לשים? זה נושא שמאוד חשוב לי, לא סובל רעש. קירור מים הוא שקט יותר? בהנחה שהשימושים שלי זה לרוב תכנות ו virtualbox אתם מציעים לי לעשות OC? !תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ophirv,

האם יש כאן מישהו שמתעסק עם phase change cooling או שאף אחד לא מבין על מה אני מדבר !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי שהרבה ביקשו אני מבצע. המפרט שלי כרגע הוא AMD Mobile 2500@3200 @ 11x200 1.6v 2x512 Dual Channel DDR400 By Corsair 7-3-3-2.5 Abit NF7-SL @ 200 fsb וכמובן ה 9800 פרו של ספייר (ליבת R360) (מחברת ניו-אג ב 212$) קניתי את ה- VGA Silencer בזיגזאג ב 114 ש"ח קניתי גם סינקים לזיכרונות (מנחושת, כי המארז שלי מאוורר) והנה התוצאות : (בנצ'ים בהמשך) מהירויות סטוק - 380/680 OC קירור סטוק 416/730 OC קירור סיילנסר 434/734 (זה המקסימום של המקסימום של הזכרונות) המארז (Compucase MIDI 6919) מאוורר ע"י 2 מאווררי 80 ממ מלפנים (אחד מהם סמארט פאן 2 על 2700 סל"ד) 1 מאוורר 120 ממ מאחור (טרמלטייק שקוף עם לדים כחולים על מהירות 2500 סל"ד) המעבד מקורר ע"י Vantec AeroFlow עם מאוורר TMD ש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ניתן לקרר את ה-E5200 ללא מאוורר אם אין OC? חושב על להיות עם מאוורר מארז בודד של 120 מ"מ באזור ה-800-900 RPM. מארז לבינתיים 6A19. חשבתי על ה-Thermalright Ultra 120 Extreme - יעשה את העבודה? יהיה נחמד אם יש קירור שלא צריך לו פלטה מאחורי הלוח אם.. אגב OC כמה צפוי להוציא ממעבד כזה על לוח GA-P43 עם זיכרון 1000mhz? (בהנחה ולא מדובר על קירור רועש).

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. http://www.techpowerup.com/realtemp/docs.php יש את התוכנה הזאתי, זה המדריכים שלה עכשו כל תוכנה אומרת דברים אחרים ויש גם עניין (תקראו את המדריך, די מעניין) של אי דיוק וכו'. אז מה אתם משתמשים? מה הדרך הכי אמינה ונוחה לבדוק תחת חלונות את הטמפ' המדוייקת של המעבד? אני משתמש בCORE TEMP והגעתי למסקנה שהוא פשוט ממש לא מדוייק!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. המערכת מופיעה בחתימה מטה כולל המארז הצולע, אני רוצה לעשות OC לכ. מסך ולמעבד, השאלה אם בכלל הקירור הבא יעשה את העבודה ואני באמת אצליח לעשות OC, האם לדעתכם ההשקעה תצדיק את עצמה ? כרגע חשבתי על הקירור הבא: כמות מחיר Zalman VF700 Cu VGA Cooler 1 189 ¤ - לכרטיס מסך. Arctic Silver 5 Thermal Grease 1 39 ¤ - משחה למעבד. Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 229 ¤ - היטסינק למעבד. הכ. מסך שיש לי זה 6600GT של XFX בתצורת PCI EXPRESS, האם הזלמן יתאים ? כמו כן הזלמן בא עם היטסינקים כחולים לזכרונות, זה יתאים ? או שיש כבר על ה XFX ? כמו כן האם ה BIG TYPHON יתאים ללוח אם שלי, P5GD1 ואיך הוא בכלל על הפרסקוט ? והאם המשחה הטרמית Arctic Silver 5 Thermal מתאימה למריחה על ה GPU יותר ממה שבא עם ה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה לא עשיתי.. מרחו לי משחה טרמית על המעבד ניקיתי את גוף הקירור של המעבד ניקיתי את המאוררים של המארז(יש לי 2 אחד מכניס אוויר אחד מוציא אוויר) שמתי אזיקונים על החוטים שלא יפריעו למאווררים להכניס/להוציא אוויר סידרתי את כל החוטים ניקיתי אבק יסודי יסודי מכל המחשב! שמתי רווח של 50 ס"מ בין הקיר לבין המאווררים של המארז פתחתי את המארז שמתי מאוורר ביתי שמתי מזגן שמתי את המחשב על החלון חח מה לא עשיתי! אבל עדיין! המעבד נע בין 50-60 ללא שום התאמצות! ועם אני מדליק תוכנה שלוקחת קצת משאבים או מתעסק עם המחשב כמה שעות הוא מגיע גם ל 70 בלי בעיה! לקחתי את המחשב לחברה שממנה קניתי מרחו לי משחה טרמית עידכנו לי את הביוס עזר קצת הדברים האלה ואחרי זה החום חזר! החלטתי לקנות ספק חדש הלכתי לחנות הוצ…

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.