עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by stingeR-,

ביוס חדש ותוצאה חדשה תוצאות לפניכם(חייב לשים אותו על גז!!!!!!!) הולך להישבר השבוע כי הייתי רק על 2310MHZ... ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1556348 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, תקוע כרגע בOC של e6600 על 3.53GHZ ולא מצליח אפילו להגיע ל3.6.. מכפלה 9 FSB: 392 vcore: 1.55 mem voltage: 1.85 וכרגע הגעתי ליציבות.. העלאה אפילו ל FSB של 400 גורר חוסר יציבות וBSOD ב-orthos.. אפילו עם נסיון של vcore של 1.65... יכול להיות שהגעתי למגבלת המעבד? תודה מראש. עריכה: הטמפ' שלי : במנוחה - 39 במאמץ orthos - 67~ תקין?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by slider,

שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון). זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. עדכון בעמוד 2!! יש לי מחשב בן כמעט 3 שנים עכשיו ואני מתכוון לקנות חדש בסוף השנה. עד אז אני מנסה להשאיר אותו בחיים.... כדי שהוא ישמש מחשב מישני/הורדות. הבעייה היא שהמאווררים עושים לי רעש והטמפרטורות מתפסות לאט לאט. הנה המפרט שלי: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Abit IC7(-G) (5 PCI, 1 AGP Pro, 4 DDR DIMM, Audio, IEEE-1394) Intel Canterwood i875P 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) ATI Radeon 9600 XT (RV360) 256MB WDC WD800JB-00FSA0 (74 GB, IDE) WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) TEAC CD-W552G (52x/32x/52x CD-RW) TOSHIBA DVD-ROM SD-M1402 (12x/40x DVD-ROM) הכל ארוז במארז של HEC עם מאוורר אחורי. הנה קצת טמפרטורות שאני מקבל ב-EVEREST עכשיו (ללא מאמץ מן הסתם לאחר שהדלקתי את המחש…

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שאלה פשוטה האם tr 120 x יכנס בלוח שלי intel dq35jo מארז מחשב XaserV WinGO V7000C Thermaltake ואם כן האם אצליך לדחוף שם גם קירור לצ'יפסט ואם כן איזה? פשוט כבר נימאס לי שהמחשב רותך למרות שיש 7 מאווררים במארז!!!!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הכרטיס מסך שלי על 72 מעלות במנוחה מרוב שחם פה בחדר לפעמים. שהיה יותר קר הוא היה 50 ומשהו במנוחה. בזמן האחרון יש חמסינים מטורפים ואין לי מזגן בחדר והמארז שיש לי פשוט ולא מקרר את המערכת כמעט. יש לי X1950XT ואני מפחד להפעיל משחקים שאני רואה שזה 72 במנוחה. איך אני יכול לקרר אותו? אני יכול להתקין לו קירור טוב יותר ב SKYPC? או שהם לא עושים את זה? ואם לא אז מה אני יכול לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Access Denied,

אני מחפש לעשות מחשב שקט עד כמה שיותר, ואחד הדברים הראשונים היה לקנות גוף קירור אחר למעבד (A64 3000 venice) קניתי את ה-XP90 של טרמלרייט והשאלה שלי אם הוא יחזיק את המעבד בלי אוברקלוק על טמפ' נמוכה יחסית גם ללא מאוורר מורכב עליו.. כלומר פסיבי תודה (ולמי ששואל, העדפתי לקנות אותו ולא את הסוניק-טאוור של טרמלטייק כדי אולי כן להוסיף מאוורר בעתיד.. אולי)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כי יש לי אחד כזה ... חיברתי אליו 3 בטריות של 9 וולט ורק במהירות הזאתי הייתי מרוצה מהתפקוד שלו ... (כעקרון הוא מאוורר 12 וולט של ספק ישן)

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מעוניין בקירור הנוזלי של CORSAIR ויש ברשותי I5 8400 , הבחירה של מסתמכת בעיקר מבחינה אסתטית היות ויש לי מארז וזכרונות וכל מיני דברים אחרים של CORSAIR ורציתי לשמור על הTHEME השאלה שלי איזה קירור נוזלי של CORSAIR יתאים לי? הH65,H45,H75,H80i ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כי בפעם הראשונה שעידכנתי ביוס הוא שינה לי את הטמפרטורות. אנירוצה לדעת אם יש סיכוי טוב\גדולשגם בעידכון הבא יהיה ככה. ABIT NF7-SL (לא חשוב הא?)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by nirmarcu,

קניתי מחשב לפני שבועיים והוא נכבה כמה פעמים בזמן משחק. החזרתי אותו חזרה לבדיקה ואמרו שהייתה בעיה (כנראה בהרכבה) של הקרור על המעבד. עכשיו שוב יש בעיות, אחרי שעה של משחק ב- GRID/COD4, אני רואה שהמעבד ב- 80 מעלות !!!! (אז כמובן שאני מפסיק). ב- idle אני רואה שהמעבד ב- 37 מעלות פחות או יותר (אני משתמש ב- EasyTune 5 כדי לבדוק את הטמפ'). אני מנסה להבין משהו, האם זו תקלת חומרה או שיש בעיה של איוורור ? האם משהו במפרט נראה בעייתי ויכול לגרום לטמפ' הגבוהה ? מה לעשות ?!!?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by OR007,

לצערי, המקס' שהגעתי עם המערכת שלי הוא 11*205, שזה לא רע אבל ממש לא טוב למערכת כמו שלי ! (ראה מפרט) לדעתי הגורם הוא הזכרון, אני לא מאמין שהלוח או המעבד הם הגורם, רציתי לשאול אם גם אתם חושבים ככה ? בכל אופן השאלה על איזה זכרון ללכת עכשיו ? חשבתי על - Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Black Memory שהם די בתקציב, מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by hagai-,

מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קיבלתי מאוורר 120 מ"מ שצריך 220V(מחברים אותו פשוט לשקע), והוא די רועש, איך אני יכול לווסת את הכוח שלו ??? ? אני מעוניין להכניס אותו למחשב כדי שיכניס אוויר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DarkIDevil,

עד כמה OC אנייכול לעשות עם המפרט שאציג לכם והאם אני יכול לעשות את ה-OC ישר בלי כל התהליך של להעלות רק 10MHZ כל פעם? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪620 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=123 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB Vapor X G…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by WhiteLen,

היי, המאורר שלי כבר מלא אבק והמחשב מגיע לטמפ' של 70C בעבודה לכן חשבתי שהגיע הזמן לניקיון פסח מוקדם. הבעיה היא שאני לא מצליח לפרק את המאוורר מצלעות הקירור. במיוחד הקליפס השמאלי בתמונה. מישהו יודע איך אפשר לפרק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

שלום יש לי מארז של אנטק. אל המאוור של האנטק (המאוורר העליון) מחובר מין מתג כזה... אני חושב שזה מין שינוי של כיווני אוויר, תקנו אותי אם אני טועה. עדיין לא בדקתי את זה אבל אם כן האם אפשר לעשות זאת באמצע שהמחשב מופעל?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לעשות בקרוב וולטמוד לכרטיס המסך שלי (7600GS Sonic AGP) ולכן אני התחלתי להתעניין בגופי קירור לכרטיסי מסך. הוולטמוד יהיה בעיקר לליבה כך שחשוב לי שהיה תהיה קרה ככל האפשר. בינתיים חשבתי על 3 אפשרויות, וקשה לי להחליט מה עדיף (כי בכל אתר שאני נכנס אליו יש דעות מנוגדות...)- הturbo2 של Evercool שיש לי אפשרות להשיג ב130 ש"ח (בחנות שקרובה אליי אז אין צורך במשלוח): ה-V1 של טרמלטייק ב120 ש"ח+משלוח (לא מצאתי את הV1Ultra http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 או VF900CU ב175 ש"ח+משלוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3017 אתם יכולים גם להציע דגמים עדיפים אם ידוע לכם על כאלה. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום קניתי לפני כמה ימים לוח את ASUS P5KPL ומעבד E5300 כאשר הרכבתי את המחשב, הביוס הראה לי כי הטמפ' של המעבד גבוהה והיא 100 מעלות נראה לי מוזר מאוד כיוון שרק הפעלתי את המחשב לא הגיוני שכבר התחמם, ובנוסף הטמפ' לא משתנה, הבנתי שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד הבאתי לטכנאי בKSP (על הפנים של שירות לא קונה מהם יותר כלום) את המעבד והלוח אם והוא אמר שהוא יבדוק, התשובה שלו הייתה שהמאוורר לא יושב טוב(בילבול מוח אחד גדול) ובגלל זה הוא מציג את הטמפ'. לסיכומו של עניין האם הטמפ' שמציג הביוס מגיעה מהחיישן של המעבד או המאוורר? אשמח לעזרה ותשובה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Transfer,

אתם יודעים.. הכיס הזה שמתחבר כמו מאוורר לחלון שיוצר תעלת אויר למאוורר של ה CPU היה לי אחד כזה ואבד לי למי שיש מיותר או הכוונה מאיפה אוכל לרכוש את זה אשמח אני מראשון

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Bluemen,

שלום לכולם, לגבי המעבד אני סגור. לגבי הלוח אם זה כנראה יהיה אחד מסדרת Z690 אני עוד בודק. השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ לשים? זה נושא שמאוד חשוב לי, לא סובל רעש. קירור מים הוא שקט יותר? בהנחה שהשימושים שלי זה לרוב תכנות ו virtualbox אתם מציעים לי לעשות OC? !תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ברמז לבעיה שהייתה באייבי. מעניין מה אינטל עשו בסיבוב הזה... יש כבר פרטים, מידע, משהו?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכם, אני חדש פה וחדש בכלל בOC, ניסיתי לקרוא ולחפש איך עושים ולא ממש הבנתי איך עושים את זה... נתחיל אם המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרונות: A-DATA 2GBX2 כרטיס מסך: : PALIT ATI Radeon HD 4850 ספק: 550W מסך: 17" CRT המעבד (אולי גם הזיכרונות, אני לא ממש יודע) בא ממוהרים מהחנות (לדעתי הוא ממוהר ל-3.6 GHZ לפי מה שרשום בEVEREST), התמפרטורה שלו במנוחה 40 מעלות, ושל הכרטיס מסך במנוחה 34 מעלות לעומת 49-50 במאמץ. כרגע ב3DMARK06 אני מקבל 12800, אני רוצה להגיע לאיזור ה-14000, ואם אפשר יותר אז למה לא. ניסיתי להעלות את הMEMORY CLOCK ל998 (לעומת 993 בסטוק) ותוך כמה דקות ב-3DMARK קיבלתי הודעת VPU RECOVER (דרייבר 8.12). אשמח אם מישהו יוכל לתת איזה הסבר קטן על מה מ…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by jackhammer,

איזה קירור אויר הכי טוב למעבד Q6600 אני מדבר על 2 דברים קודם כל טכנולוגיה כלומר עם פייפים, בלי פייפים, עומד (מגדל), שוכב וכו' וכו'.... ודבר שני מתוך הקטגוריה הטובה מהו הדגם הטוב והמומלץ ביותר? יש לי Q6600 כרגע על 3.2 עם קירור סטוק תחת לחץ הוא מגיע ל60-65 ונראה לי שראיתי כבר כמה פעמים בודדות 70 אז אני גם רוצה להגיע יותר רחוק בOC וגם יותר טמפ' יותר נמוכות בקשר לתקציב אני לא ממש סגור אבל בסביבות ה250-300 שקל זה נראה לי נחמד תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, הSLI שלי יושבים צמוד מידי על הלוח וזה גורם להבדל של 10 מעלות ביניהם חשבתי ללכת על קירור מים לכרטיסי מסך ואז לא תהיה את הבעיה הזאת של המאוורר שפולט את כל החום על גב הכרטיס השני מדובר ב9600GT של חברת Twintech בכל אופן, האם זה הפיתרון האידאלי? אם כן - איזה קירור מים הייתם ממליצים והאם עדיף לקנות בארה"ב(יש לי איך להביא, במידה וזה לא גדול מידי) אז אם אפשר המלצה טובה לקירור מים לכרטיסי מסך ואם כבר הלכתי על קירור מים אז עדיף גם שיהיה לצ'יפסט ולמעבד, לא? אז המלצה לערכה שכוללת את כל זה תעזור לי מאוד. ואם אפשר אתר שאפשר לקנות בו את הדברים ולשלוח אותם לניו יורק. וסתם שאלה לידע כללי, אם הטמפ' של הכרטיס מסך לדוגמא 55 מעלות במאמץ בקרייסיס(v.high) אז כמה המעלות יהיו עם הקירור מים?…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים