אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
לוח אם של אינטל סיאטל 2 והייתי מעוניין לעשות אוברקלוק האם אפשר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד להתקין מערכת קירור מים, הראשונה שלי ורציתי לדעת קצת יותר על נושא הנוזל עצמו שעובר במערכת כתוב שצריך לערבב עם מים את החומר שהם מביאים בערכה, אבל זה נראה לי ממש מאעפן לא כדאי לקנות מים מזוקקים או לקנות מי רדיאטור ששמים במכוניות? ומה עושה בכלל החומר שמביאים לערבב איתו את המים? תודה על העזרה! ד.א. המערכת היא Aquarius II
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אתמול בערב התחלתי עם ה-OC למחשב שנקנה לאחותי. המעבד הוא AMD 1700 DUT3C בסטפינג של JIUCB שבוע 325. באתר overclockers.com ראיתי המון אנשים שהגיעו לתוצאות מכובדות מאוד איתו (2200-2400), אך אני ניתקעתי ב-2030. הזכרונות הם TWINMOS 3200, והלוח NF7 V.2 עם הביוס המקורי. הבעיה היא לא בטמפרטורה, כי היא עומדת אצלי על 34 במנוחה (לאחר ה-OC ל-2030, לפני היא היתה 29-30), ומעלות הצ'יפסט הם 28-30. אני כרגע ב-10X203. ניסיתי להעלות מכפלה ל-10.5 עם באס של 196 אך המחשב לא עשה POST, ועשה צפצופים כמו של אמבולנס. במכפלה של 11 אני לא מצליח להגיע לבאס של 185 (נראה לי מוזר). לא נגעתי בתזמונים (הם על OPTIMAL, במצבים של טורבו ואגרסיבי המחשב לא עושה POST) והיחס על AUTO. למישהו יש רעיון מה אני…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברמז לבעיה שהייתה באייבי. מעניין מה אינטל עשו בסיבוב הזה... יש כבר פרטים, מידע, משהו?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב PENTIUM 2 300 MHZ עשיתי OVECLOCKING לBUS CLOCK (אם גאמפרים) והגעתי למהירות של 450 MHZ :D(על ידי העלה מ60MHZ ל100MHZ ) יש לי קרור ואין לי בעיות יציבות בינתיים ניסיתי אחרי זה להעלות ל133 MHZ (דרך הBIOS ) אבל המחשב לא עלה וחזרתי ל100 MHZ . יש לי לוח אם של SOLTEK ודרך הדף שהם הביאו לי העלתי את הBUS ל100 MHZ, כתוב שם ש1-4 גאמפרים אחראים לBUS RATIO SELECT ולמטה רשומות מכפלות של BUS RATIO מ כפול 3 עד כפול 8.0 !!!!! מה זה אומר שאני אוכל להגיע למהירות של 800 MHZ אולי אני טועה אבל אני רוצה להגיע ל550 האם זה אפשרי? תסבירו לי מה אומר המושג ??? ???BUS RATIO SELECT ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש פה וחדש בכלל בOC, ניסיתי לקרוא ולחפש איך עושים ולא ממש הבנתי איך עושים את זה... נתחיל אם המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרונות: A-DATA 2GBX2 כרטיס מסך: : PALIT ATI Radeon HD 4850 ספק: 550W מסך: 17" CRT המעבד (אולי גם הזיכרונות, אני לא ממש יודע) בא ממוהרים מהחנות (לדעתי הוא ממוהר ל-3.6 GHZ לפי מה שרשום בEVEREST), התמפרטורה שלו במנוחה 40 מעלות, ושל הכרטיס מסך במנוחה 34 מעלות לעומת 49-50 במאמץ. כרגע ב3DMARK06 אני מקבל 12800, אני רוצה להגיע לאיזור ה-14000, ואם אפשר יותר אז למה לא. ניסיתי להעלות את הMEMORY CLOCK ל998 (לעומת 993 בסטוק) ותוך כמה דקות ב-3DMARK קיבלתי הודעת VPU RECOVER (דרייבר 8.12). אשמח אם מישהו יוכל לתת איזה הסבר קטן על מה מ…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המארז הינו מארז חדש (לא ה Antec One Hundred). בחוברת המארז (כמו כן באתר של Antec) כתוב שהגודל המקסימלי לקירור למעבד הוא 155mm. ה Mugen3 בגובה של 158mm, האם ה-3mm הללו באמת יפריעו או שזה יהיה בסדר לסגור את דלת המארז קצת בלחץ? וחוץ מה Mugen3 על איזה קירור הייתם ממליצים לי? חשוב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. עד גובה 155mm (רצוי טיפה פחות, לא להיות בלחץ). 2. שקט יחסית. 3. שיעמוד בOC קל בלבד (לא מתוכנן OC בינוני או כבד). 4. בעלות של עד 200 ש"ח. (מעדיף יחס עלות/איכות הכי טוב שאפשר). המון תודה! גיא
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אובר קלוק,אני צריך קצת טיפים והסבר איך עושים את זה אבל יש לי בעייה אחת, לפי מה שהבנתי המעבד שלי נעול מפני אובר קלוק.... אז מה אני עושה.......? ומה אני יכול לעשות אם כדי לא לשרוף את הרכיבים.....? מה הם המעלות שבהם הרכיבים נשרפים.........? זה המפרט שלי: P3 600 ASUS 133 CUV4X 192 SDRAM GEFORCE 2 MX 200 64MB WD 40GB 5400 ATAPI 50X CREATIVE SB 128 BIT איך אני מעושה אובר קלוק ואיך אני דואג לקירור מתאים...........? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה הוא לא מופיע לי בשום מקום חוץ מהביוס זה מציק אני רוצה לבדוק מאמץ איך אני בודק בגלל שהרכבתי בעצמי את המערכת אז אין בדיקת טמפ לא מבין ??
-
- 42 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי arctic freezer pro 7 rev 2 שהפסיק לעבוד פתאום (אחרי 3 שנים). חיפשתי באינטרנט ומצאתי שניים: Freezer pro 7 rev 2 כמו שיש לי שעולה 101 ש"ח Arctic alpine 11 rev 2 שעולה 38 ש"ח האם ההבדלים ביניהם שווים את המחיר? האם ניתן לקנות רק את המאוורר? עוד שאלה: האם ניתן להשתמש במחשב בלי מאוורר למעבד רק לגלישה באינטרנט ויוטיוב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה זמן ישרוד E8400 על מתח 1.45 , ועל 1.5? ומה הOC המקסימלי שאפשר לעשות לזכרונות שלי? 1200 ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יקיריי.. בתור הבעלים היחידי בארצנו הקטנה של SK6, אני גאה לבשר כי אינ הולך להיות הבעלים הראשון של דור ההמשך הAX7. This is an auto-send confirmation showing that your order has been received and processed. Order ID # ************* Order Date: 03/20/2002 Name: Ori Sulimani Email: epitam@012.net.il Address: Shaked 23 st. Address: Address: Rosh-Ha'ayin, IL 48571 Country: Israel Phone : 972-3-9022192 -------------------------------------------------------- -- This credit card transaction has been approved -- Card : ******** Cr# : ****(OMITTED)**** Expires: ******* Cr Name: ********** -------------------------------------------------------- ID# : 100000005898775…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה קירור אויר הכי טוב למעבד Q6600 אני מדבר על 2 דברים קודם כל טכנולוגיה כלומר עם פייפים, בלי פייפים, עומד (מגדל), שוכב וכו' וכו'.... ודבר שני מתוך הקטגוריה הטובה מהו הדגם הטוב והמומלץ ביותר? יש לי Q6600 כרגע על 3.2 עם קירור סטוק תחת לחץ הוא מגיע ל60-65 ונראה לי שראיתי כבר כמה פעמים בודדות 70 אז אני גם רוצה להגיע יותר רחוק בOC וגם יותר טמפ' יותר נמוכות בקשר לתקציב אני לא ממש סגור אבל בסביבות ה250-300 שקל זה נראה לי נחמד תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני שאשאל את השאלה הינה המפרט שלי: כרטיס מסך: geforce 8600gs m שעונים בררית מחדל: core: 600MHZ shader: 1200MHZ memory: 400MHZ עכשיו יש לי פרופיל OC שנבדק המון פעמים עם ATI TOOL , Modern Warfare 2 - Multiplayer , COD4 , FEAR 3 , Heaven DX11 Benchmark 2.5 , 3DMark06 , Crysis 2 ו - FURMARK(עשיתי את הבדיקה עם FURMARK למשך 10 דקות כי הטמפרטורה התחילה להיות מוגזמת ולא היו עיוויתים) עם כולם הפרופיל עבד מצוין ללא עיוותים חוץ מבעית טמפרטורה שאותה אפתור עם משטח קירור שאני מבקשה המלצה לגביו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504790.new#new זה הפרופיל: core clock: 650MHZ shader: 1626MHZ memory: 553MHZ בהכל הפרופיל עבד מצוין למעת משחק אחד והמשחק הזה הוא far cry …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד שלי... +AMD ATHLON XP 1800 עובד על 70.0 °C משום מה ואני לא יודע למה....... המארז פתוח משני הצדדים יש לי שלושה מאווררים שנים מוצאים אוויר אחד מכניס ויש לי את המאוורר המקורי שבא עם מעבד ה AMD..... יש למישהו מושג למה המעבד כזה חם? ומהי הטמפרטורה שאני צריך להתחיל לדאוג בה?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קירור למחשב של ידידה שלי. המפרט: לוח אם Gigabyte GA-8I945GZME-RH מעבד- DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) המאוורר שלה עובד קבוע על 4400 RPM והמעבד על 73 מעלות ב-16%. אני זקוק למאוורר מKSP עד 70 שקל שיהיה פשוט ושקט. 70 ש"ח זה אחרי חריגה אם אפשר פחות אז יותר טוב. חשבתי על - Alpine 11 GT או Alpine 11 Rev.2 או Alpine 11 Pro Rev.2 למחשב לא מתוכנן שום OC הוא יושב בחדר שינה ומשמש לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים. חשוב מאוד שהוא יגיע עם משחה יחד איתו(אם יש בכלל). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני פחות משבוע אחי קנה מחשב,ומה שעניין אותו יותר מהכל זה הטמפ' האם הטמפ' של המעבד והלוח נורמליים?(יחסית לפרסקוט...?) עריכה: על המעבד יש קירור סטוק 120 או 92MM אם אני לא טועה,הוספתי תמונה של המארז מבפנים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ממליץ???
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי על 72 מעלות במנוחה מרוב שחם פה בחדר לפעמים. שהיה יותר קר הוא היה 50 ומשהו במנוחה. בזמן האחרון יש חמסינים מטורפים ואין לי מזגן בחדר והמארז שיש לי פשוט ולא מקרר את המערכת כמעט. יש לי X1950XT ואני מפחד להפעיל משחקים שאני רואה שזה 72 במנוחה. איך אני יכול לקרר אותו? אני יכול להתקין לו קירור טוב יותר ב SKYPC? או שהם לא עושים את זה? ואם לא אז מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש WATER BLOCK חדש. אם למישהו יש המלצות מנומקות אני אשמח לשמוע אותן. אם אפשר גם לתת לינק לחנות שמוכרת את המוצר המומלץ ועושה משלוחים לארץ, עוד יותר טוב.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6194 הוא חזק? אני מתכוון לשים אותו במקום המאוורר אנוכחי שלי מאחורה שיוציא אוויר, כדאי או שיש לכם המלצה על אחר, 3 פינים לשליטה על מהירויות זה הדבר הזה שאני שם במקום של הכונן והוא שולט במאוורר? והוא יאיר לי את המארז טוב אתם אומרים? אני מתלבט בצבעים. אני קונה 80MM,אינה קישור יש הבדלים בין המאווררים? כי בחלק יש הבדל במחירים ואני מחפש למה חוץ מהצבע ואני לא מוצא. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538 מישהו פה היה לו כתום אם כן שיגיד לי איך הוא יפה מאיר עדיף צבע אחר מאווררים אחרים, ואם שקטים נכון?
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טרנספורמר והוא דיי רועש... אבל מה שעושה את הרעש זה רק 3 מאווררים, הזה בגג וה-2 בחלון... עכשיו אני יכול להשתיק אותו ב2 דרכים שחשבתי עליהם: 1) להחליף את ה3 מאוורררים האלו. 2)לבנות fan bus לבד. אני יודע שהפן באס יעלה לי 100+- אז אני צריך שגידו לי מה עדיף ואם זה אפשרות 1 אז שתמליצו לי על מאווררים... תקציב 150 לכל היותר... תודה...
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המארז שלי מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות +. רכשתי 2 מאווררי Arctic F8 במטרה שאחד יכניס אוויר והשני יוציא. יש לו צורה שונה מהמאווררים הרגילים, האם יש איזשהי אפשרות להרכיב אותו הפוך או לגרום לו להסתובב לכיוון השני?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם התוצאה הבאה : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=766943 יאללה לעבודה חבריה .... בהצלחה מהגולש ...
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-