עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MIKI23,

שלום קניתי מחשב : מעבד 8500 אינטל לוח אסוס P5Q DELUXE 4 GB 1000 MHZ 640 GB דיסק X2 ב RAID0 כ.מסך 260 GTX 216 המחשב חלום , עובד לא רע עשיתי OC ל 4.2 , פשוט שיניתי ל 450 בביוס, כל השער על אוטומט מעבד לא עובר 42 מעלות הקירור שלקחתי עושה עבודה ברמה ( נוגע בגוף קירור שהמחשב במעמץ והוא קר ממש ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 אני לא יודע מה אני צריך לשנות בביוס ואני גם צריך עדכון ביוס אבל לא יודע בדיוק למצוא ביוס הנכון איך עושים OC לזכרונות ?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  2. לאחי הקטן יש מנהג מעצבן לעשות reset וק אז לכבות את המחשב דרך כפתור הכיבוי על מנת לחסוך לו בזמן יקר (2 דקות) עד שהוא יצא מהמשחקים שלו ויכבה את המחשב ולמרות כל מה שניסיתי להסביר לו שהוא דופק את ההארד דיסק עם הכיבוי הזה ובגלל ה-reset והכיבוי הישיר הוא מסוגל גם לדפוק רכיבים אלקטורנים נוספים במארז, זה לא עזר והוא ממשיך בשלו, ולכן רציתי לדעת האם אפשר לנתק את כפתור ה-reset מן המארז ככה שהוא לא יפעל יותר ואם יש לכם עצות אחרות בנושא אשמח לשמוע, תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם! במארז שלי מותקנים שני מאווררים 120 מ"מ שמתחברים ליציאות ה-12v של הספק, כיוון שמשום מה לא הצלחתי למצוא כאלה עם חיבורי 3-פינים רגילים שמגיעים ללוח אם. מצד שני, חיבור המאווררים ישירות לספק מונע מלוח האם לשלוט על המהירות שלהם בהתאם לטמפרטורה. תהיתי אם קיים מתאם מחיבור 12v לחיבור 3-פינים שניתן לחבר ללוח האם, כך שגם על המאווררים האלה יוכל לוח האם לשלוט? מחשבה מוזרה, אבל היא מציקה לי... אודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by scribe,

סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by idanaz,

חבר'ה שלום עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי עם atitool מעבד amd 3200 אתלון לוח אם של אסוס 939 a8n-e גיגה זכרון של twinoms cl 2.5 ddr 400 ספק של thermaltake 480w silent pure power כרטיס מסך של גיגביט 6600 gt עם 128 מגה בייט זיכרון עם קירור פסיבי וקירור של freezer 64 למעבד בנוסף הוספתי מאוורר סטוק פשוט מעל הכרטיס מסך אשר תפסתי אותו עם קיסם והגעתי לתוצאות האלו: mem-635 core-574 mem-635 בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס לאחר השיפצור מגיע ל41 מעלות אגב התוצאה ב 3dmark -4052 מה דעתכם אין לי מושג אם זה טוב או לא ואם כדי לנסות להעמיס עוד על הכרטיס מסך ? צירוף לינק של התמונות לא באיכות טובה כל כך כי צלמתי מהפלאפון : ] בטמפ מאמץ של 57 מעלות ואילו במנוחה הכרטיס …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by mor_anter,

קודם כל יש לי שאלה הקירור הזה יוריד לי לפחות 10 מעלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3087 אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה אז תנו הצעות יכול לחרוג בעוד 20 30 לא יותר תודה מראש לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by MAOR,

איזה פרופסור אחד שעובד אם סבתא שלי באוניברסיטה נוסע לחול פעמיים בשבוע :o אז ביקשתי ממנו שיביא לי מערכת קירור במים ואני יביא לו כסף ....... מה שהתברר לי שלאחיו יש חנות מיוחדת למוצרי Overclocking בארצות הברית ...... לכן הוא הסכים להביא לי את המערכת הזאת ב - 150 דולר בלבד !!! איזה כיף לי ! יום רביעי הזה זה צריך להיות אצלי ...... ברגע שזה יגיע ישר אני מפרסם תמונות !

8. שלום עשיתי OC למעבד שלי עם קירור מקורי הטמפ' שלו מנוחה היא 27 ובמעמץ היא 45 ואת כול השאר אפשר לראות בתמונה מה דעתכם הוא מגיעה לביצועים של 3.5 נכון? ומה דעתכם כדי לי להוריד אותו ל2400MHZ ואת המתח(בכמה שאני יוכל) ואז הוא היה יותר קריר? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  9. מעבד Q6600 עם הביג טייפון.. מה הטמפ' הרצויות של 4 הליבות? לוח אם P35 של גיגבייט מה הטמפ' הרצויה? כרטיס מסך GT OC 8800 מה הטמפ' הרצויה? כל השאלות מתכוונות גם למעמץ וגם במנוחה. ומזה AUX?? מה הטמפ' הרצויה שלו? ומזה: GPU Ambient ומה הטמפ' הרצויה?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. החל ממאווררים ועד החלפת חומרה. במחשב מעבד AMD xp 2000+. לוח אם (אין לי מושג מה זה) SystemBoard 84ilmr עם תמיכה של עד 266mhz בזכרון. הכל מובנה עליו, שזה טיפה מבאס. אגב זכרון, בקרוב אני משדרג מ128 ddr ל256 או 512 crucial registered אז חשבו על זה כ-256 מינימום (ואשמח לקבל המלצות לזכרון למטרת הOC). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. כל מי שיש לו AMD 64 (רצוי 3000-3200 ) תרשמו פה את ההבדלי הטמפ' של המעבד במאמץ ובמנוחה למשל במאמץ 40 ובמנוחה 30 ... תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום. מדובר על שלושה מאווררים 120 מ"מ שמותקנים במארז. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המתח שמגיע אליהם, כדי להוריד את רמת הרעש שמגיעה ממהירות הסיבוב שלהם. תודה

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. אהלן, אז לאחר אונס כבד של המחשב , הוא התייאש ממני וגם אני ממנו. לצערי נתקעתי עם לוח לא כל כך אוורקלוקר על צ'יפסט 945 (ראו מפרט מצד ימין). בקיצור הצלחתי להגביר במעבד 320 מה שאומר שאת המעבד (E6300) המלחתי להרים ל2.24 (20%) . אז לעניינו , זה ממש עלוב אני מצפה לפחות ל35%. המעבד במאמץ לא עובר את ה55 מעלות , ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולשים גם זיכרונות OCZ CL 4 667MHZ וזה לא עזר , שיחקתי עם המכפלה הורדתי את הזיכרונות לזנות של 300MHZ ועדיין זה לא עובר את הבאס המיוחל. אין לי יותר רעיונות מה לעשות , אולי הלוח באמת מגביל וכולה מגיע ל20%? (ספק רב). מה שקורה כאשר אני מגדיל לדוגמה לבאס 333MHZ המחשב כאילו לא נדלק ואז ההלוח מתאפס וחוזר להגדרות ברירת מחדל.. תודה לעוזרים נ.ב ניסית…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

החלטתי שאני קונה את הAX478, עכשיו נותר רק המאורר אז חפשתי ונתקלתי באנטק 80 MM ANTEC 80MM שהוא מאורר למארז ויש בו את פונקצית ה SMART FAN שמשנה את מהירות הסיבוב שלו בהתאם לטמפרטורה, הוא נראה שקט למדי ועם CFM סביר, אז מה דעתכם עליו כמאוורר מרכזי והאם אפשר לעשות לו מוד מסויים כך שיסתובב במהירות אחידה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SloOmPer,

אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב: מעבד INTEL כרטיס מסך NVIDIA לוח אם MSI

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. שלום עשיתי אובר קלוק למעבד E2180,העלתי באס ל 320 על לוח P35-DS3L מתח למעבד 1.47 המעבד יציב אבל בבדיקת BLEND ו MEMTEST הזיכרונות נכשלים ומהר מאוד כרגע המכפלה על 2.5 כלומר תדר עבודה סטנדרטי של 800 הזיכרונות הם GSKILL 800 2GB PK המתח הוא 0.2+ כלומר 2V יש לציין שאם אני מעלה יותר הם קורסים מייד המתח לגשר הצפוני 0.1+ הזיכרונות קורסים תוך 4 דקות בערך יש לציין שאם אני מוריד את המכפלה ל 2 לוקח לזיכרונות שעתיים בערך לקרוס אני די מיואש ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by alergic,

לוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2156 כרטיס מסך שלי: http://www.techpowerup.com/gpuz/3w59x/ http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1273&ProductName=GV-NX66256DP2 מעבד שלי: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=927232 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7 המערכת מגיעה לטמפרטורות מאוד קיצוניות. המעבד- אני יכול להבין וגם לטפל בזה- אני אקנה קירור טוב יותר. כרטיס מסך- יש לי קירור פסיבי עליו, האם אני יכול לשים מעליו מאוורר? או שצריך להוריד הכל? כמו כן אם אפשר קישור למאוור טוב לכ.מסך. צ'יפסט- הדבר היחידי שמדאיג …

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by beni125,

איזהמערכת עדיפה מערכת המים או מערכת הקירור אוויר השימוש הוא לoc והשאלה היא האם זה משתלם לקנות קירור מים ומה הוא נותן לנו תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם ה-Q6600 והחלטתי לעשות OC למעבד למהירות 3 Ghz, רציתי לדעת איזה קירור יהיה הכי אפקטבי והכי שקט לתנאים, עד 200 שקלים. בנוסף, רציתי לדעת אם בכלל אוכל לבצע את ה-OC הנ"ל עם החלקים הבאים: SeaSonic M12 - 500W Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB (2X2GB) 800 Mhz CL 4-4-4-12 CoolerMaster CM 690 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by ElroyD,

תקציב: 150-200 גודל: Bottom 2x120mmSide 1x140mmTop 2x200mm/ 140mm or 3x120mmInterior 1x120mm/140mm עם או בלי לדים: אופציונלי לא חובה האם יש חשיבות לשקט: 8 איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: ראש העין מאוורר לבקשת חוות דעת: אין הערות נוספות: שיהיה שקט, יקרר בצורה מעולה כי המחשב שהולך להיות בפנים יקר מאוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  22. שלום, אני תמיד שומע אנשים מדברים על תיזמונים בזיכרונות ואני לא מבין מה זה... ויש לי בעיה, המאוורר (הרגיל) של המעבד מרעיש (מארז ג'נרי) וגם המעבד עצמו דיי חם (43-+ מנוחה ומגיד בקלות ל 60 עד 65)אז ניראה לי אני צריך מאוורר כמה שיותר שקט (ויעיל) למעבד בתקציב של עד 100 רצוי פחות. נ"ב : יש לי מעבד פרוסקוט

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by lader,

יש לי RADEON 9800 PRO האם אוברקלוק ישפר את ביצועיו (יעלה FPS במשחקים) והאם יש סיכון?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  24. Started by adamjo,

מעבד 4731 זיכרון 3314 המערכת שלי היא אי אמ די 1900 וזיכרון די די אר 266 2100 בבקשה תגובות

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. יש לי GForce 6800 עם חיישן טמפרטורה... בהגדרות שלו הוא מראה שהטמפ' 52 ב- everest הוא מראה שהטמפ' 47 וב fan speed הוא מראה שהטמפ' 43 (-בדקתי, זה הטמפ' של הכטיס מסך!) איך לעזאזל אני אמור לדעת מה הטמפרטורה הנכונה??? דרך אגב, כל הטמפרטורות נמדדו במצב מנוחה ובאותו הזמן!

• 6 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.