אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי את המחשב (<-מפרט) שלשום, עשיתי אוברקלוק 4.0Ghz למעבד ו 2.0Ghz לזיכרונות. במנוחה הליבות בסביבות ה 43 מעלות. במאמץ עם prime95 הגיעו ל 75-80. זה חם מדי לטעמי, רק רציתי להשתעשע מעט, כרגע מסתפק ב 3.4Ghz.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תקציב של בערך 150 ש"ח. שקט זה דבר חשוב בשבילי. כרגע המועמד זה Arctic-Cooling Freezer 7 Pro יש המלצות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות קירור לנייד עד 400 ש"ח הנייד הוא 17 אינץ', אז חשוב שיתאים. אם יש מפצל USB זה פלוס גדול... לא חובה. יש המלצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני גולש מהמחשב של אחי, ויש לי שאלה. כמה זמן הסוללה של הלוח אם צריכה להיות בחוץ בשביל שה-CMOS יתאפס? היו לי בעיות עם האוברקלוק, ה-FSB לא היה מוכן לעלות מעל 266MHz למרות שהמעבד והלוח שניהם יכלו יותר מאז שעדכנתי ל-F14 את הביוס, ואמרו לי ב-XS ששווה לנסות לאפס את ה-CMOS על ידי הוצאת הסוללה. השאלה היא כמה זמן היא צריכה להיות בחוץ בשביל שהוא יתאפס?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שכל החלקים הגיעו הרכבתי הכל וישר הרצתי MEMTEST במשך 8 שעות הכל עבר חלק. הרצתי SUPER PI לראות את התוצאות, נע סביב 13 שניות. אז אמרתי ננסה עכשיו להרים את התדר של הזכרונות בעזרת הXMP המובנה ל1600Mhz @8-8-8-24 ישר הרצתי שוב ממטסט ל8 שעות ללא שום תקלה, מנסה להכנס לווינדוס, נתקע במסך הלוגון. ניסיתי שוב כמה פעמים עם ניסיונות שונים בביוס להפוך את המתחים לAUTO ושוב אותה בעיה נתקע במסך הלוגון. מה זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב משמיע רעש כמו טרקטור המאוורים הם של המארז שקניתי עצרתי את המאוררים והבחנתי שיוצא המון רעש מהמאורר של המעבד מפרט בצד הצעות לקירור שקט בבקשה עריכה: הכונה למאוורר שעל ההיטסינק
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לעבור את 3.7 גיגה הרץ לא משנה מה ניסיתי האם יש מישהו שיכול לעזור לי בעניין הזה אני אשמח מאוד . יש לי קירור AC FREEZER EXTREME e8400 +ac freezer extreme running at 40C load ep43-ds3l g.skill 4 gb 800 mhz pi 9800 gtx+ 512mb 50c load corsair 550 psu
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש להוריי מחשב מאוד ישן אל תצחקו פנטיום 4 פרסקוט 3 גהץ שיושב על לוח אם מסוג msi rc410m הוא עושה את עבודתו נאמנה אך לצערי הוא מרעיש ברמות קשות - אני די חושד במאוורר של המעבד (מאוורר של טרמנטייק ישן). הרצתי everst ובדקתי נתונים.. תראו בעצמכם: לוח אם: 51 מעלות-50 מעלות מעבד: 63 מעלות-57 מעלות הרד דיסק 1: 49 מעלות הרד דיסק 2: 45 מעלות הרד דיסק 3: 48 מעלות מהירות מאוורר של מעבד: 2508-2458 RPM. מה דעתכם? הוא מרעיש כמו טרקטור, יש מאוורר מקדמת המארז ומאוורר בגב המארז אחד מכניס אוויר והאחר מוציא. אני זקוק לפתרון כלומר למאוורר עליו אתם יכולים להמליץ למעבד שיעשה את העבודה נאמנה ולאורך זמן - רצוי פחות ממאה שקל, בדקתי כבר בזאפ אבל לא ננעלתי על אחד ורציתי לשמוע מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אפרסם תמונות על המצב בו קיבלתי את הקירור הפאסיבי של ארקטיק יותר מאוחר, אבל לעת עתה אספר לכם שזיהיתי קילוף של הצבע שעוטף את צינורות הובלת החום ומתחתיו התגלה מתכת שציבעה דומה מאוד לאלומניום, מה שאומר שהחומר שבו השתמשו הוא אחר ממה שמפורסם באתר שלהם. שלחתי מייל לAC לפני כשבוע ברמיזה שאני מתכוון לפרסם על כך בפורומים שונים ברשת אבל הם לא חזרו אליי עדיין. עוד מישהו זיהה קילוף בצבע ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בבניית HTPC סלוני אשר יהיה מבוסס E8400 ורציתי לקבל מידע לגבי HS איכותי וטוב סביב ה160+- ש"ח שיהיה יחסית נמוך כי המארז יהיה SD202 של TT ככל הנראה או ANTEC FUSION. חשוב לי הקירור האיכותי (שיהיה יותר איכותי מהHS של INTEL) ומאוררי 120 מ"מ שיהיו שקטים ואיכותיים ובעלי CFM גבוה ככל האפשר. תקציב: 350~ ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את השילוב הזה: DFI Lanparty UT X58-T3eH8 I7 930 G.Skill DDR3 Trident 3GB Tri Channel 2000MHZ 3GBTD CL9 הכול יעלה לי ביחד 3000 שקל יש לי ספק HEC 475 W וכרטיס מסך אני קונה במפרד כולל בלוקים לקירור מים עכשייו השאלה שלי אם הלוח או המעבד מוגבלים בOC , ואם הזיכרונות האלה שווים תחיר שלהם 560 שקל,או משו שם לא משתלם יחס תועלת מחיר..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הוספה של מאורר פלוס החלפה של משחה ובנוסף עוד מאורר שזורק אויר על המעבד(TT turbo fan)אלה התוצאות אך המעבד בשווה למעבדים החזקים כיום?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ובכן, השאלה בכותרת. כמו כן, מי שקט יותר גם שהמעבד במנוחה? או שהוא עובד קצת?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול,מה המאורר הכי איכותי קיום בגודל 120MM מבחינת איר פלו,שקט,וכו..... במהיריות הגבוהות.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהנחה ואני קונה מעבד TRAY E6000, ולא מתוכנן OC האם יש סיבה להשקיע בקירור שונה מקירור סטוק ? אני לא מרגיש צורך להוסיף קירור מיוחד ולכן אם קירור הסטוק לא מספיק טוב למעבד הנ"ל אז אני אשמח להמלצה על קירור זול שישמור על טמפ' סבירה ורעש נמוך (לצורך העניין הרעש של מאווררי הסטוק של סדרת ה E4XXX לא מפריע לי יותר מדי )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב בעל I5 760 עם לוח GA-P55-US3L של GB וקירור סטוק. (בדקתי את יציבות הקירור על המעבד כמה פעמים) לא נעשה שום שינוי בביוס. אבל הטמפרטורות בIDLE הוא בין 40-50 ובLOAD בOCCT מגיע בין 80 - 90 מעלות בBFBC 2 המחשב מגיע למצב של ריסט. (רק BFBC2 מגיע לטמפרטורות כאלה) אני רוצה לדעת האם ידוע דפוס שקיים למעבדים האלה לתקלות דומות והאם צריך לפנות לחנות בנוגע למעבד? או האם מדובר העניין אחר? תודה מראש, עומר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.. ביחד עם המעבד שלי intel core I7 930 הגיע מערכת קירור.. מאוור למעבד.. על כל מקרה המילצו לי בחנות מחשבים שקניתי לרכוש מערכת קירור אחרת Cold bit צירפתי תמונה של שני המערכות קירור למעבד.. המערכת קירור של המקור (אינטל) שוקלת יותר.. שורה תחתונה.. ביאזה מהן להשתמש..? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי קודם כל, אין לי שום ניסיון ואף פעם לא ניסיתי לעשות OC. אני מחפש תוכנה קטנה שתעשה OC ממש ממש קטן למעבד שלי כדי שאני אצליח להריץ משחק מסויים, בלי יותר מדי לקרוא וסיבוכים. המעבד: AMD Athlone 64 Provessor 3200 2.00 GHz ווינדוס 7. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני בונה מפרט עם לוח Gigabyte MA785GM-UD2H. קראתי ביקורות על כך שהלוח הנ"ל נוטה להתחמם ובמיוחד ה-MOSFET (מגיעים לכמעט 100 מעלות!). התכוונתי להשתמש ב-Scythe Katana 3 עבור הקירור, כיון שהוא זורק אוויר גם על ה-MOSFET והיה עוזר לקרר אותם. אבל, מסתבר שאת ה-Scythe Katana 3 שמביאים לארץ, מביאים רק בדגם עבור אינטל ולא עבור AM2 (ב-KSP רשום שיש רק גרסה ל1366, ובסקיי-פיסי אמרו לי במפורש שלא מיובאת הגרסה ל-AMD) איזה קירור מעבד אחר יכול לעזור לי לשמור על הMOSFET-ים שלא יתחממו, ועדיין לעלות באזור 150 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-