עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ClassMulder,

שלום חברים וחברות! בתמונה המחשבפלצת שלי (Asus Strix x99 + i7-6850k + 32GB ddr4 + GTX 1080) הביצועים סבבה. אבל הטמפרטורות בעייתיות. בזמן משחק המחשב מתחמם מאוד. מיד אחרי היציאה מהמשחק מדדתי מעל 80 מעלות למעבד, ופאנל הזכוכית מאוד חם למגע. המאווררים מצד ימין הם קירור היברידי, אבל לצערי האוויר שהם זורקים נתקל בפאנל הקדמי של המארז. היות ומדובר במארז PHANTEX P300, הפאנל הקדמי שלם ולא מחורר. האם יש פתרון שלא דורש להסיר אותו? אין לי כלים או ידע לבצע בו חירורים יצירתיים, וזה גם יזמין (עוד) אבק לתוך המארז. אין צורך להזכיר את האבק אגב, כי אני אנקה אותו בקרוב. האם יש עצות מעשיות לשיפור המצב? מבחינת מאווררים אני חושב שיש מספיק.. אבל פשוט הם לא מפנים/מקררים…

2. שאלת תם למה חברות החומרה לא עושות את ה - OC בעצמן? אין ספק שהם יעשו את זה יותר טוב ממני! למה להם לספק רכיב במהירות X כשמראש ניתן להפעילו במהירות X*1.5? (סתם כתבתי 1.5)

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by asdasdasd,

ב ATI TOOL שארני עושה לו FIND MAX CORE \ MEM הוא נתקע לי על 537 וזכרון 586 אבל שאני פשוט מסמן לו ב ATI TRAY TOOLS 540\590 אני עושה ריסטארט והוא פשוט עולה !!! על ההגדרות האילו !.... השאלה שלי מה הולך פה ! אז מה המדד בעצם ? תוכנה אחת תוקעת לי ת'מחשב בפחות מ540 על 590 ואחת מעלה בלי שום בעיה ..... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by DimRah,

חיפשתי ולא מצאתי שום קירור למעבד i5 בנעוץ. איזה קירורים יש למעבד הזה ואיזה מהם הכי טוב ואיזה הכי גרוע...? תודה לעזורים!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by owen10,

אני מחפש איזה דרך לקרר את הדיסק קשיח שלי!!! חשבתי אולי לקנות לו מאוורר כזה ששמים עליו, אם למישהו יש המלצות איך לקרר את הדיסק קשיח בבקשה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  6. המפרט החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון 4x2GB או 2x4GB מסוג RipJaws 1600 דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE המחשב יעבור OC, השאלה האם עדיף להשקיע יותר בתזמון CL9-9-9-24 לעומת CL7-8-7-24 ? עריכה השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D המתבצעים בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD לפי מה שראיתי רוב (או כמעט כול) העומס נופל על המעבד ומספיק כרטיס גרפי עם 256GB עם תמיכה ב OpenGL 1.5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nimrod_va,

יש ברשותי כרגע לוח אם של ASUS PSB-V אולם כל הסדרה של לוחות אלה לא תקינה עם בעייה הביציאות קול ובשליטה על המאורר.יש ברשותי מעבד E6300 וזכרונות CORSAIR XMS 1024MB 800MHZ 512 X 2 CL5 וקירור סטוק ומארז של קומפיוקייס עם ספק כוח של HEC. בכל אופן יש לי אפשרות להחזיר את הלוח ולקחת משהו אחר במקום. 1.השאלה היא איזה לוח מומלץ למטרת אובר קלוקינג ברמת מחיר של עד 950 שח כולל כרטיס מסך? 2.ועד שאלה!! האם אני יכול להתקים זיכרונות 800MHZ כאשר הלוח תומך עד 677? 3.והאםבאובר קלוקינג כאשר ממהירים את הזיכרונות מעבר לתמיכת הציפסט הלוח יתמוך בזכרונות?

• 13 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by Vaknir,

יש לי מעבד amd 3800+ כפול ליבה.. ורציתי לדעת איזה קירור מתאים לו שיקרר את הליבה כי זה מגיע ל 51 מעלות ללא מאמץ ואני לא רוצה לדעת מה יקרה כשאני יאמץ אותו יותר במשחקים או סתם משהו שיעמיס עליו.. על כל מקרה רציתי לדעת איזה מאוורר יתאים לו . בתודה ניר.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  9. כפי שכולכם יודעים, בארצנו הקטנטונת ישנם מספר דל מאוד על גופי קרור משובחים אשר כדאי ומשתלם להוציא את הכסף עליהם. על מנת לרכוש גוף קירור איכותי, אנו האוברקלוקרים צריכים להזמין מוצרים מחו"ל, מה שגורם לעלויות חדות במחיר הגופים ועשיקה מצד הממשל. באמצעות הודעה זו, אני וKoM מעוניניים להביא לתודעת החנויות ויבואני מוצרי המחשב שלא עוד! לא עוד יבוא של גופי קירור פשוטים ולא יעילים. אנחנו רוצים להרגיש חלק מהעולם הנפלא של אוברקלוקרים שמגוון המוצרים שלהם הוא כמעט אינסופי והמגוון הוא ע-צ-ו-ם כל מי שנושא זה "מזיז" לו בכלל, אנא חתום בשמך, ואם יצא מזה משהו, ננסה להעביר את הודעה זו לאנשים בעלי כוח השפעה בתחום יבוא מוצרי הקירור לארץ! כל מה שתרשמו בנושא יעזור ! הקול שלכם עלול לקבוע ולע…

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. הכרטיס מסוג 9800 פרו של ספייר 256 ביט ואני רוצה להחליף את המאורר כי מה שבא איתו חא מי יודע מה ולא מכסה את הזיכרונות

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  11. Started by DAN,

לאחר כל הניסיונות זה מה שהוא נתן לי: לוח TUSL2-C זיכרון 512 קורשל 2-2-2 כרטיס מסך רדאון 7200 32 DDR כרטיס קול VIBRA128 מודם קריאטיב מעבד סלרון 1200 256 מטמון. VCORE מקורי 1.475 וולט המקסימום שהיגעתי איתו ללא קריסות עים יציבות אמיתית כולל אי קריסה בתוכנות בדיקב כבדות כמו סנדרה ו 3DMARKSE : מהירות: 1391MHZ..במקום 1200 VOCRE הכרחי למניעת חוסר יציבות 1.525 וולט FSB 116 PCI BUS 38 טמפרטורה 41 מעלות עים מאוור SPIRE של AMD XP1600+ ביצועים שווים ל AMDXP 1800+ פחות או יותר.... דן

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. אם אני אוסיף עוד שני סטיקים של גיגה האם זה ישפיע על הOC או שאני אגיע לאותם תוצאות שהייתי מגיע עם שני סטיקים של גיגה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by איתמר,

הכטיס מסך שלי מגיע לטמפ גבוהות בטרוף כשהוא במנוחה הוא על 65 פלוס מינוס לפי ati tool ולפי everest זה 8 מעלות פחות תמיד מati tool ובמשחקים הוא מגיע לי ל 95 מעלות לפעמים הוא הגיע לי ל 100 (כל המעלות מתייחסות לפי ati tool) אני לא יודע מה לעשות הרמתי את הפעילות של המאוור שלו ל100 אחוז ניקיתי אבק מכל המאווררים אני נואש

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by LsDX,

שלום פירקתי פנטיום 2 ישן שחבר שלי הביא לי והוצאתי לו את הגוף קירור אני יכול לשים על איזה שהוא רכיב במחשב שלי? מי שמכיר (אני ישים תמונה אחר כך ) הגוף קירור הזה לא קצת גדול בשביל לשים אותו על כרטיס מסך?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. HOLY CRAP? http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054 אני נבהלתי מהפיצוץ של המעבד!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fire1ce,

יש לי שאלה יש לי כרטיס מסך fx 6600 של Giga Byte ויש לו קירור פסיבי. הקירור בנוי משני חלקים המחוברים אם heat pipe ה heat sink שמעל הכרטיס (כאשר הוא במארז) לא נוגע בליבה או בשום דבר אחר בכרטיס. השאלה שלי האם אני יכול לעקם את ה Heat pipe מ 180 מעלות שהוא רגיל ככה ל 90 מעלות מבלי לפגוע בשום דבר? המטרה שלי לחסוף את הזוכרונות ולקרר אותם יותר טוב.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by zeevge,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שניה, והמוכרים כולם מבטיחים שהכרטיס לא עבר oc. שאלתי היא, האם יש דרך לדעת זאת ואם כן איך? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  18. Started by TheShadow,

תמליצו לי על שילוב של נחושת + מאורר.. ויש ברשותי מאורר של P4 2.4 וגם של ספק.. (תגידו לי להשתמש בהם רק אם הם חזקים יותר...) אני רוצה קירור שלוקח את של לידתטק כמו מים אז תמליצו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by BambaCore,

הי אני חדש בפורום הזה. אני לא הייתי בטוח אם זה המקום הנכון, אבל זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום הנכון אז סליחה.. : אני חשבתי לבוא לראות מה יהיה שמה, אני לא הולך להשתתף. בכל מקרה אני יודע שהחנות נועה מחשבים נמצאת ליד מרכז הקניות נשר (לא זוכר את השם). אבל בדף הזה: http://hwzone.co.il/news/1224016500/90859/ כתוב "אלו מכם המגיעים באמצעות תחבורה ציבורית (אוטובוסים או רכבות), חברת נעה מחשבים תעניק קופון זיכוי על עלות הנסיעה. פרטים נוספים בדיון המיוחד בפורום שלנו. שימו לב, אולם התצוגה של נעה מחשבים בו תתקיים האליפות ממוקם בסמוך לתחנת רכבת לב המפרץ / תחנת אוטובוס מרכזית המפרץ (5 דקות נסיעה)." אז איפה התחרות תתקיים? באולם התצוגה הזה או בחנות עצמה? תודה.

20. Started by the_one23,

שלום, אני בונה כרגע מחשב חדש לחבר, נשארה לי רק בעית במעבד, אני מתלבט בין ה 6400 ל6300, (כי ה6600 יקר מידי...) מה עדיף? האם באמת מרגישים את ההבדל בין ליבה של 2.13GHZ לבין 1.86 ב OC?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  21. היום התקנתי משקיט רעידות להרד דיסק שלי ועל הדרך עשיתי ניקוי קטן של אבק מהביג טייפון שלי... שכבה דקה של אבק הצטברה בשנה האחרונה בין המאוורר לכנפיים של הגוף קירור שחסמה את זרימת האויר. הסרתי את השכבה עם האצבעות באופן חובבני למדי, והפעלתי את המחשב. הופס! 6 מעלות ירדו מהטמפרטורה של המעבד במנוחה... איזה כיף!!!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. תקציב של 750 800...אולי קצת יותר בהמשך.. בשביל: -בלוק למעבד -בלוק לציפסט 70 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3686 -משאבה(עדיף עם חיבור לחשמל..אבל לא חובה..) -רדיאטור..

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  23. במחשב החדש שלי עם מעבד E6300 שקיבלתי לא רואים את הטמפרטורה של המעבד....בשום תוכנה...למה זה?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  24. Started by Klayhamn,

היי חברים למישהו יצא להשתמש בקירור H55 של קורסייר? הבנתי שהוא אמור להיות שקט יותר מהדגמים ה-"מתקדמים" יותר... האמנם? אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעוניין בו בעיקר מטעמי אסתטיקה, פשטות/מינימליזם וניקיון במארז אשמח לשמוע דעות ממי שהתנסה או שמע על התנסותם של אחרים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by exquisite,

הכרטיס הזה מגיע לי ל90 מעלות,אין לי מושג איך,ובנוסף לא נראה לי שהוא בכלל מפעיל את המאוורר שלו על המקסימום,משהו דפוק כאן,לא חשוב. בכל מקרה,אני רוצה להחליף לקירור חזק יותר,ע"מ לאפשר לי אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.