עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב, אז ישבתי וחשבתי והחלטתי שהTURBO MODULE לא מספיק לי.. אמרתי נשים מאורר 120ממ.. אבל אז החלטתי שגם זה לא יספיק לי.. בסוף הגעתי לצומת בה חשבתי שלשים את הTURBO MODULE + מאורר 80ממ חזק מלמטה בנוסף להם יהיה טוב.. הסתבר לי שגם זה לא הספיק לי(לא שהמעלות היו גרועות פשוט רציתי פתרון טוב יותר מהTURBO MODULE בהרבה...) בכל מקרה בסוף לקחתי 2 מאוררים מקוררים שמגיעים עם הגופי קירור למעבדים של אינטל ופשוט הלבשתי אותם על הAC ACCELERO S1 בקלות רבה בידיוק כמו שמלבישים את הTURBO MODULE.. לתוך הפינים, והמאוררים נתפסו פשוט מדהים מכיוון שזה נכנס טיפה בלחץ.. אז הם גם יושבים יותר טוב מהTM.. וגם הרבה הרבה יותר חזקים מהם..(אני חושב שהם גם יותר גדולים) בכל מקרה, אני אתן לתמונות לדבר, ולמי שיש את …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by slider,

שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון). זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אוקי כפי שהבנתם קניתי והרכבתי תקירור זלמן דיול היטפייפ דאבל פלטות אלומיניום וציפים לזיכרונות היו באריזה מאלומיניום מעולים אך הזיכרונות שלי לא מסוג RGB ולכן לא התאים והייתי צריך לקנות בנפרד קירור נחושת של קולמאסטר ..אז תראו תתרשמו הרצתי מארק 01 לפני ואחרי מאוברקלוק...כעיקרון ליבה כרגע על 551 וזיכרון על 638 מקווה שתאהבו בלינק לאלבומים כנסו ל "החלפת קירור ל9600XT" תהנו 8) http://photos.walla.co.il/asafay1

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן, קודם כל,תודה לכל העוזרים מראש. נתקלתי בבעיה,אני מעוניין לעשות אוברקלוק,קטן,ל3.0GHz ואולי אולי במקרה הטוב ל3.2 אם זה יראה יציבות. יש לי קירור Arctic cooling freezer 13 ומעבד q9400. עם מזגן על 22~23 מעלות הוא שומר על המעבד במעלות ממש יפות,כ-35~38 מעלות. עכשיו,לחלק האמיתי: VCORE אני משנה,DRAM וGMCH כמובן. (כמו שהבנתי משנה למה שיש משמאלו,נגיד המעבד במתחים רץ על AUTO ומשמאלו [סתם אומר] 5.2121254 אז אני משנה לזה.[אני יודע שזה לא הגיוני חחחח]) אבל,יש עוד משהו, cpu termintion cpu reference מה אני צריך לעשות איתם? (תמונה מהביוס,אשמח אם תסבירו לי למה לשנות) http://imageshack.us/photo/my-images/580/img0065wh.jpg/ תודה לכל העוזרים! (אם זה לא קשור לפורום הזה,אז…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום קניתי מחשב בתחילת החורף, עוד מעט קיץ ואני רואה שהטמפ' עולות, רציתי לבוא להתייעץ פה לראות האם הן תקינות או שכדאי לעשות משהו עם זה המארז ג'נרי, יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר, מאחורה מוציא הכרטיס מסך זה 5750 לא 5770 כמו שרשום בתוכנה. הכל עם קירור סטוק עריכה: קטע קצת מוזר..ה-69 של המעבד היה בזמן משחק AC2..איפסתי את ה-MIN/MAX ונכנסתי שוב לשחק, עכשיו המאוורר ממש רועש(ומסתובב על קרוב ל-6000RPM) אבל ה-MAX על 57 שזה נשמע הרבה יותר סביר טוב אני לא בטוח על מה ולמה השינוי אבל זה אחרי כמעט שעה ב-AC2 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Jenia24,

שלום, אז אחרי שזנחתי את הרעיון של לקנות קירור לכ.מסך שלי (4670), בשל יכולות האוברקלוק הנמוכות שלו, אני מחפש קירור למעבד שלי שהפתיע אותי לטובה וכרגע עומד על 2500 (שיפור של יותר מ20%). בדקתי כל מני ביקורות וכרגע מה שאני מתכנן זה על הSycthe Katana 3, שיש עליו הרבה המלצות, השאלה אם יש קירור יותר טוב ל-AM2 בטווח המחירים מהKatana 3? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. ולשניהם כאמור 2 מאווררים (מקדימה מכניס ומאחורה מוציא) מה יקורר יותר ? הFULL או הMIDI ?

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני בתעות השארתי חתיכת צמר גפן על הליבה וכאשר עבדתי במחשב חמש דקות הוא היה ב 120 מעלות המעבד P4 1.6A האם האיתי יכול לפגום אותו??? והאם אם נכנס החומר של הסיליכון לתוך החור הקטן של הליבה בפנטיום 4 זה יכול לגרום נזק?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Bug2000,

ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by OmerK,

אוך עושים את זה?? ???פשוט מדביקים את הכיסוי על הסידי????? ואיך פותחים אותו (דרך WINDOWS?) ו שאפשר גם חיצונית למי שלא מבין על מה אני מדבר תמונה מצורפת

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Eru,

שלום לכולם! אני חדש פה, אך נראה לי מקום טוב, אז שמח להכיר את כולם! יש לי הרבה נסיון עם חומרה, אז תרגישו חופשי לזרוק לי מונחים מפוצצים וכאלה... ככה: יש לי Athlone XP 2000 מסידרת הPalomino הידועה בהתחממותה, עם 512 MB של DDR266MHZ על לוח של GIGABYTE. הרד דיסק S-ATA של WD בנפח 80GB עם 8MB זיכרון. קניתי עכשיו שדרוג, ואני יוצר ממחשב אחד 2 מחשבים. השדרוג שקניתי כולל: Abit NF7-SL V2.0 Ahtlon XP Barton 2500+ Mobile G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel Edition הזיכרון הוא הרכיב הכי יקר שקניתי (1650 ש"ח) אך ישמש אותי לכמה שנים טובות אני בטוח:Samsung TCCD (DDR500 Chip) CAS Latency: 2-2-2-5 (PC3200) Speed: DDR 400 MHz (PC3200) CAS Latency: 2.5-4-4-8 (PC4400)…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by AxeOr,

ראיתי שאפשר לנקות עם פחיות אוויר דחוס אבל זה נראה לי נגמר מהר . רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש במכונה כזו לדוגמא ? http://www.ebay.com/itm/DC-12V-Car-Auto-Electric-Pump-Air-Compressor-Tire-Inflator-Tool-Portable-300-PSI-/141148487608?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20dd1affb8 היא יכולה להיות לי שימושית לכמה דברים , אבל אני לא בטוח אם זו המטרה שלה .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. http://www.geocities.com/btvillarin/Downloads/Toast.zip Copy link to new window..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בימים האחרונים המחשב מבצע ריסט באופן פתאומי לאחר מאמץ, (באמצע משחקים) לפני כמה ימים ניסיתי לבצע OC למעבד, העלתי באס בלבד מ 200 ל 240 , בלי לשחק עדיין עם זכרונות וכאלה. יום למחרת אחרי שהמחשב נראה לי יציב עידכנתי ביוס, וראיתי שההגדרות חזרו לסטוק. ה240 חזר ל 200. ומהירות המעבד חזרה כמובן ל 2000mhz - מעבד 3800X2 ועכשיו בימים האלה לאחר שעידכנתי את הביוס המחשב מבצע ריסט (כנראה כשמתחממם יתר על המידה במאמץ), חשוב לי להזכיר בכשהמחשב היה על OC הוא לא ביצע ריסטרטים, אלא רק אחרי שעידכנתי את הביוס, עידכנתי דרך תוכנת WinFlash המאפשרת לעדכן ביוס ללוחות DFI דרך הוינדוס. אגב, מהם הטמפ' המומלצות ללוח אם, ול- north bridge . המחשב נמצא במארז compucase 6a21 עם מאוורר שבא איתו, מאחורה מוציא …

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ??? ??? ??? זה אלכוהול 70% וסילזול 2% זה לא יהרוס משהו?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dennis14,

לאחר האכזבה שלי מה - E6300 שדרגתי אותו ל - E6600 ועל הדרך החלפתי זכרונות מ - 800MMHZ איכותיים (2GB) ל - 800MHZ פשוטים (4GB). אני מקווה לסגור 3.6GHZ יציב ואולי יותר עם קצת מזל, הקירור הוא הטוניק הידוע (על MAX RPM כרגע). אוקיי, נעלתי את את ה - PCI/PCI-E וביטלתי את כל מה שצריך לבטל בביוס ושמתי יחס זכרונות/באס על 1:1 (יש לי 800MHZ פשוטים). השאלה שלי היא אילו מתחים לקבוע בהתחלה ל - NB/SB ו - FSB T V ? VCORE קבעתי בהתחלה על 1.4V ולזכרונות נתתי 1.9V. לאיפה אפשר לקפוץ מהר באופן בטוח מ - 266 באס ומשם להתחיל כבר לעלות כל פעם ב - 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כי בפעם הראשונה שעידכנתי ביוס הוא שינה לי את הטמפרטורות. אנירוצה לדעת אם יש סיכוי טוב\גדולשגם בעידכון הבא יהיה ככה. ABIT NF7-SL (לא חשוב הא?)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שלום, אני מתעניין בין 2 קירורי אוויר + קירור מים אחד ואשמח לשמוע מהמומחים כאן באתר, בעלי הניסיון מה עדיף. 1. Noctua NH-D15 ב 399 ש"ח או הקירור הזה: 2. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1396144-REG/be_quiet_bk022_dark_rock_pro_4.html או הקירור הזה 3. https://www.bhphotovideo.com/c/product/1643287-REG/corsair_cw_9060044_ww_icue_h115i_rgb_pro.html/overview תודה ולילה טוב.

19. מספר אנשים כבר אמרו לי שחיבור זיכרונות בשיטת Dual DDR כלומר שני סטיקים של זיכרון גורם למאמץ ניכר מהגשר הדרומי החלטתי לבדוק את הנושא והוצאתי את אחד מהסטיקים של הזיכרונות החוצה. מדדתי את הטמפרטורה, במאמץ ובמנוחה וגיליתי שהטמפרטורה צנחה ב- 11 מעלות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. חברי הטובים, אני מאבד את השפיות שלי. מה אדם טוב לב כמוני צריך לעשות בשביל להוריד את המעלות במחשב שלו? מה אני סך הכל מבקש? אני רוצה 43-42 מעבד ומארז בהתאם. מה מה מה לא עשיתי. היה לי מארז של Task (3003) שמתי בו 7 מאוררים!!! אומנם ירד ב2-3 מעלות אבל לא יותר מיזה. היה לי מעבד 48 ו42 מארז. עכשיו אני החלפתי למארז Fulltower (נראה לי - יש לי 5 מקומות ל5.25, אחד לפלופי ו4 לכונן קשיח) יש במארז 3 מאוררים: אחד מכניס מלמטה, השני מכניס דרך הכונן הקשיח והאחרון מוציא בחלק העליון של המארז (מעל הספק). כולם 80מילי. היה לי ביום חמים בצהרים 54 במעבד ו44 במארז. זה היה עוד יותר נורא מהישן שלי. עכשיו גם קניתי וולקנו 7 פלוס. זה באמת הוריד לי ל49-48 על המעבד ו42-41 במארז. מה אני עשיתי בזה?…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי כרטיס נוידיה GT220 והתחלתי לעשות OC בעזרת התוכנה MSI Afterburner נתקלתי בבעיה - את המד של המאוורר אי אפשר להזיז תמונה: http://www.up2me.co.il/images/24323338.jpg כאשר מנסים להזיז את המד, כל התוכנה זזה הצידה.. אי אפשר ללחוץ על זה ואיך בינתיים נראית ההתקדמות? (צילמתי לקראת סוף בדיקת מאמץ של רבע שעה ע"י התוכנה ATItool) מהירות הליבה ההתחלתית הייתה 625Mhz (העלתי בינתיים 30) בזכרונות עוד לא נגעתי

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שתמדוד את החום של הכרטיס בזמן שימוש ביישום תלת-מימדי (כלומר כמו Fraps אבל לטמפרטורה). יש כזה דבר?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני זקוק למדריך שמראה כיצד לעשות זאת ואת הכלים הדרושים לכך. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by RGod,

כן יש לי P4-1.8 של ליבת NORTWOOD 400 אני רוצה לקנות לוח של ABIT ה IS7-E או את ה IS7-E2 שהם אותו מחיר במציאון של KSP וגם זיכרונות משם .... XMS CORSAIR או KINGSTOM HYPER X של 512 או 1 GB אני עדיין מטלבת אני מתחנן OC די רציני למעבד לנסות להגיע לאיזה 2.6 2.8 אם קירור של זלמן . אז מה אתם אומרים הלוח אם הזה מומלץ לזה ?יגיע לכזו מהירות ?ןהאם הזיכרונות שאמרתי יסחבו ? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.