אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
זה האוברקלוק שעשיתי לGeforce2 MX200 ככה היה לפני: וככה אחרי: האם כדאי לי להשאיר את זה?? המחשב יציב וזה בסך הכל הוסיף לי עוד 300 נקודות ל3DMARK חשבתי גם במקום להשתמש בפאוור סטריפ לצרוב את זה לביוס איך אני עושה את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רציתי לבנות מערכת קירור גז למעבדת יש לי את האפשרות אבא שלי עובד בקירור ויש לי את הכלים הדרושים. המערכת היא פשוטה והיא כמו כל מערכת קירור גז שמכירים יהיה לי מדחס וצינורות נחושת שיכנסו לתוך הבלוק קירור בנוסף יהיה לי טרמוסטט עם רגש שיעזור לי לקבוע את טמפ' הגז. המערכת כולה תהיה מבודדת בעזרת ארמופלקס שיושחלו על הצינורות. עכשיו הבעיה שלי היא אם הבלוק קירור מים שאני רוצה להשתמש בו לגז הוא מבודד טוב? כאילו אין סיכוי שיהיה לי שם הזעה של הבלוק מים וכתצואה מכך תהיה לי נזילה על המעבד?? יש לי את האפשרות לבנות מערכת קירור מים במקום אם הגז לא יסתדר פשוט הגז הרבה יותר טוב ויחסוך לי חלקים כמו מיכל מים וכו' הבעיה היחידה בקירור גז הם צינורות הנחושת שהם פחות גמישים מצינורות המים מפלסטיק…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב להגיד שאלו הזכרונות הכי טובים ויציבים שעבדתי איתם עד היום .....270 ב2.2.2.10 מה שהVX הללו עושים למערכת ...... פשוט תענוג מומלצים בחום ...יקרים ....אבל מומלצים . כרגע עובדים במתח 3.5 על 270 2,2,2,10 יציבים בטירוף PRIME ללא הפסקה MEMTEST גם כן ותוצאות בשמיים . דרך אגב CUPRA ....הם עובדים מצויין גם מתי שהם בסלוטים 3 ו4 והבוסטר בסלוט 2 .....תנסה ....זה נראה מסודר יותר וגם ככה הבוסטר לא יושב על הזכרונות . בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי לעשות OC לכרטיס 7900GS ;D בהתחלה בדקתי טמפ' מאמץ/מנוחה במצב סטוק: 45 מנוחה/57 מאמץ. עשיתי OC (לא הגעתי למקסימום) לא קורא לזה גדול זיכרון 660/741 ליבה 450/522 טמפ' מנוחה 50-+ מאמץ עד 63 במצב סטוק קיבלתי ב05 7700. עכשיו קיבלתי 8700 ;D תמונה: http://img175.imageshack.us/img175/5691/untitledzg2.jpg עידכונים בהמשך (לעשות ב 06?) עד איזו טמפ' כדאי לזהר? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההיטסינק הוא חיקוי של וולקאנו 6. עולה 40 שקל. הוא מסתובב ב 4500 - 5000 סל"ד. והגוף קירור בדיוק כמו בוולקאנו. המעלות ב IDLE: http://forums.ort.org.il/files/30/1666125/9159101.jpg עכשיו הבעיה: יש לי מחשב סלרון 533 והוא היה תמיד באוברקלוק ל 1000. פתאום אחרי שהלפתי את ההיטסינק והמעלות ירדו,כאשר המעבד באוברקלוק הוא פשוט לא עולה ! רק בפעם הראשונה נכנס ישר לביוס ואז אחרי שיוצאים מהביוס הוא פשוט לא עולה, לא אם ריסטרט כלום ! אבל אם מכבים ומדליקים - הוא עולה וקופץ ישר לביוס. עכשיו הורדתי את ה OC החזרתי ל 533 והכל עובד טוב. למה זה ? אפילו אם אני מעלה את הבאס רק למעבד - ולא לזכרונות. זה ממש מוזר - איך אני פותר את הבעיה ?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם קירור מים של חברת Corsair H110 ולא הגיעו איתו מאווררים שמתאימים לסטטיק פראשר ואני רוצה לקנות לו 4 מאווררים לפוש פול קונפיג (140ממ) ועוד מאוורר 120 אחד ו140 אחד ל איר פלו תודה אין ממש תקציב יענו אין ממש הגבלה רק לא מעל 120 שקל לאחד ואני מביא אותם מחול עם זה עוזר לכם
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני חדש פה בפורום וברצוני לדעת איזה גוף קירור אתם הכי ממליצים לי לאינטל 2.4 פרסקוט עד 200 ש"ח. אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין.. ושאלה נוספת האם למעבד שיש לי, אפשר לעשות אובר קלוק, כי אמרו לי שלאינטל אי אפשר לעשות.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים את הביקורות עליו ונכתב שהוא ממש מומלץ, העיניין הוא האם למשהו יש נסיון איתו והאם הוא שווה את ההשקעה.. יש לציין שיש לי מעבד Q6600 B3 ואני מתכוון לעשות OC למחשב ואני רוצה להגיע ממהירות 2.4 ל-3HZ, ועוד דבר יש לי מארז soprano האם הוא מפסיק גדול שV1 יכנס לתוכו?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הטובים, אני מאבד את השפיות שלי. מה אדם טוב לב כמוני צריך לעשות בשביל להוריד את המעלות במחשב שלו? מה אני סך הכל מבקש? אני רוצה 43-42 מעבד ומארז בהתאם. מה מה מה לא עשיתי. היה לי מארז של Task (3003) שמתי בו 7 מאוררים!!! אומנם ירד ב2-3 מעלות אבל לא יותר מיזה. היה לי מעבד 48 ו42 מארז. עכשיו אני החלפתי למארז Fulltower (נראה לי - יש לי 5 מקומות ל5.25, אחד לפלופי ו4 לכונן קשיח) יש במארז 3 מאוררים: אחד מכניס מלמטה, השני מכניס דרך הכונן הקשיח והאחרון מוציא בחלק העליון של המארז (מעל הספק). כולם 80מילי. היה לי ביום חמים בצהרים 54 במעבד ו44 במארז. זה היה עוד יותר נורא מהישן שלי. עכשיו גם קניתי וולקנו 7 פלוס. זה באמת הוריד לי ל49-48 על המעבד ו42-41 במארז. מה אני עשיתי בזה?…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבין גופי הקירור הבאים איזה גוף קירור הכי שקט ונותן את הביצועים הטובים ביותר? הדגש הוא יותר על השקט מאשר ביצועים. המחיר לא רלוונטי בכלל. התשובה חייבת להיות מתוך הרשימה הזאת בלבד. בבקשה אל תכניסו גופי קירור אחרים שלא ברשימה. עוד דבר חשוב - חייב להתאים לסוקט AM3 של AMD! פרטים נוספים על המפרט: לוח Gigabyte GA-MA78LMT-S2, מעבד AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition Quad Core AM3 BOX. אם אתם חושבים שעדיף להישאר עם גוף הקירור המקורי שמגיע בבאנדל עם המעבד זה גם בסדר. שוב אני חוזר: המחיר לא משמעותי. מה שחשוב זה קודם כל שקט ואח"כ ביצועים. GLACIALTECH 5057 / 8 / 9 Glacialtech GLACIALTECH 5062 / 3 Glacialtech ZALMAN S700AI ZALMAN DEEPCOOL ALPHA 6 DEEPCOOL DEEPCOOL ALPHA 7 DEEPCOOL GLA…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי קורס והבנתי שזה לא הVCORE כי עשיתי 4 קפיצות ועדין... עדין לא העלתי ללוח אם בכלל וגם לא לFSB. אז ככה מעבד Q6600 כרגע על 3.4GHZ לוח אם GA-EP45-UD3LR ספק CORSAIR VX550W עכשיו אני לא מוצא מה מפה הגשר הצפוני ללוח אם ומה הFSB כי זה לוח חדש יחסית וישן היו שמות אחרים ומוכרים. אז הנה תמונה תגידו לי מה צריך לעלות כדי שלא יקרוס המחשב. http://up203.siz.co.il/up2/kyoym2adz2zd.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי: (ישן מאוד אני יודע) מעבד E8600 לוח אם GA-G41M-ES2L זיכרון 2x2 dr2 800 ה-8600 הוחלף מ-E4300, כרגע ה-8600 עובד בתדר הרגיל שלו 3.3Ghz, אי אפשר לעשות OC . יש לי כרגע מחשב ללא GPU (יש שימוש ב-GPU המובנה בלוח), האם יכול להיות שבגלל זה הטמפרטורה של המעבד גבוהה יחסית? הטמפרטורה נעה סביב ה-45 מעלות בביוס (50 ב-realTemp) ובמאמץ זה מגיע עד 80 מעלות (ה-TJ Max הוא 100 מעלות). יכול להיות שכשאני אכניס GPU ואפטור את המעבד מהעיבוד הגרפי הטמפרטורה תרד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, התגלגל לידי מחשב דיי ישן במצב דיי עגום. כל הנתונים שלו נמצאים בתמונות כאן: http://imageshack.us/g/839/78422330.jpg/ אני חושב שאפר לטפל בבעיית החום המוזרה שם. אני עדיין לא בטוח מאיזה רכיב מגיעה הטמפ' הזאת, אבל אחרי הוצאה של כל הרכיבים המיותרים, ניקוי יסודי שלהם מאבק, סידור החוטים, התקנת מאווררים תקינים והחלפת משחה טרמית אני חושב שלא תהיה לי בעיה כזאת. השאלה היא אם ניתן לעשות OC כלשהו ואם יש צורך אז להוסיף RAM למשל ככה שהמחשב הזה יוכל להריץ לפחות 720P. אני גם אפרמט אותו ואתקין קודקים נורמאלים. בכל מקרה קרוב לוודאי שיהיה צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI ואז אני אוכל גם לחלק את העבודה בין המעבד לכרטיס מסך. מה אתם אומרים? שווה להתעסק עם זה? (אגב, אין לי צורך בניגון 1080P מאחר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון). זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים והוא נכבה כמה פעמים בזמן משחק. החזרתי אותו חזרה לבדיקה ואמרו שהייתה בעיה (כנראה בהרכבה) של הקרור על המעבד. עכשיו שוב יש בעיות, אחרי שעה של משחק ב- GRID/COD4, אני רואה שהמעבד ב- 80 מעלות !!!! (אז כמובן שאני מפסיק). ב- idle אני רואה שהמעבד ב- 37 מעלות פחות או יותר (אני משתמש ב- EasyTune 5 כדי לבדוק את הטמפ'). אני מנסה להבין משהו, האם זו תקלת חומרה או שיש בעיה של איוורור ? האם משהו במפרט נראה בעייתי ויכול לגרום לטמפ' הגבוהה ? מה לעשות ?!!?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB).. השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.) ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס: אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית? בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'.. תודה מראש עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות- http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הSLI שלי יושבים צמוד מידי על הלוח וזה גורם להבדל של 10 מעלות ביניהם חשבתי ללכת על קירור מים לכרטיסי מסך ואז לא תהיה את הבעיה הזאת של המאוורר שפולט את כל החום על גב הכרטיס השני מדובר ב9600GT של חברת Twintech בכל אופן, האם זה הפיתרון האידאלי? אם כן - איזה קירור מים הייתם ממליצים והאם עדיף לקנות בארה"ב(יש לי איך להביא, במידה וזה לא גדול מידי) אז אם אפשר המלצה טובה לקירור מים לכרטיסי מסך ואם כבר הלכתי על קירור מים אז עדיף גם שיהיה לצ'יפסט ולמעבד, לא? אז המלצה לערכה שכוללת את כל זה תעזור לי מאוד. ואם אפשר אתר שאפשר לקנות בו את הדברים ולשלוח אותם לניו יורק. וסתם שאלה לידע כללי, אם הטמפ' של הכרטיס מסך לדוגמא 55 מעלות במאמץ בקרייסיס(v.high) אז כמה המעלות יהיו עם הקירור מים?…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי התוכנות שאני מכיר הן: 1. Prime95 בגירסה 24.14 2. S&M בגירסה 1.8.2b האם יש תוכנת בדיקת יציבות מעבד עדיפה משתי אלו ?, אם לא, האם אני משתמש בגרסאות המעודכנות ביותר ?.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מהקירורים האלה עדיף אין הרבה הבדל במחיר ואין לי בעיה עם התאימות למארז תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בינתים זה המחשב שלי בקרוב אני יסיים לעלות חצי מודינג שעשיתי תהנו http://www.katzd.dbz.co.il/moding.rar http://www.katzd.dbz.co.il/comp.rar
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הריג שלי הוא כזה CM 690 II Advanced Intel Core i5 2500k Sycthe Mugen 2 Rev B. Asus P8P67 PRO v1.xx stepping B2 G.Skill 9-9-9-24 1.5v DDR3 1333MHz "Ripjaws" 4GB - single channel (אין מקום בגלל בגודל של הקירור) Sapphire ATI Radeon 5870 HD 850/1200 1GB Seasonic Sll 630W Bronze (80+) אני ביצעתי אוברקלוק למעבד ואני מקבל תוצאה לא יציבה מ4.9 ומעלה אחרי ש * אני מכבה EPU * אני מדליק PLL OVERVOLT * BCLK על 104.9 אני לא מצליח להגיע ל105 כניראה בגלל ההגבלה בזכרונות שלא מצליחים לעבור את ה1400, אני מצליח להגיע ל105 אחרי שאני מוריד את המהירות של הזכרון * אני על מכפלה 48 * הפרופילים של הקירור הם על TURBO * vcore על 1.35 אני ממשיך להעלות vcore אבל זה נראה כאילו כתוצאה המעבד רק מתחמם, למר…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לעשות oc לכרטיס / מעבד .. כדאי לעשות את זה בתור מישהו שלא התעסק עם זה אף פעם ? החשש לפגוע / להרוס / לשרוף חלקים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-