אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, OC זה בעצם להעלות את התדרים, נכון? זה אומר שאני יכול להעלות את התדרים כמה שאני רוצה כל עוד הכרטיס נשאר קר? איך זה הולך? אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי דרך MSI AB, אני רוצה להעלות את ה-MHZ, כמה אני יכול להעלות? המדריך קצת ישן, אני לא בטוח אם לסמוך עליו (המדריך בסטיקי).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי קורס והבנתי שזה לא הVCORE כי עשיתי 4 קפיצות ועדין... עדין לא העלתי ללוח אם בכלל וגם לא לFSB. אז ככה מעבד Q6600 כרגע על 3.4GHZ לוח אם GA-EP45-UD3LR ספק CORSAIR VX550W עכשיו אני לא מוצא מה מפה הגשר הצפוני ללוח אם ומה הFSB כי זה לוח חדש יחסית וישן היו שמות אחרים ומוכרים. אז הנה תמונה תגידו לי מה צריך לעלות כדי שלא יקרוס המחשב. http://up203.siz.co.il/up2/kyoym2adz2zd.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש היום ואיך שחיברתי הכל והתקנתי ווינדוס ישר רצתי לעשות OC. הבעיה היא, מסתבר, שבלוח שלי (GA-Z68A-D3H-B3) אין הגדרה ידנית ל-Vcore. במקום זה יש Dynamic Vcore שחשבתי בהתחלה שזה רעיון סביל, אבל מסתבר שלא. ראיתי בביוס שהמתח הנוכחי שלי זה 1.224V, אז הגעתי למסקנה שאני יכול לשים 0.060 או קצת מעל זה ב-DVID כדי להגיע לאיזור ה-1.3V שזה לפי מה שהבנתי הממוצע בערך שאפשר להריץ עליו 4.5GHZ. בקיצור היה לי פוסט על 100x45, אבל בCPU-Z ראיתי שהמתח על 1.10V. אח"כ הפעלתי P95 וראיתי שהמעבד מגיע לכמעט 70C תוך 5 דק'. ניסיתי לרדת ב-DVID ל-0.020 אבל בביוס זה עדיין קרא 1.356V שזה עדיין יותר מדי בשביל המהירות הזו. בסופו של דבר ויתרתי על כל העסק וחזרתי להגדרות הרגילות. די התבאסתי מהס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כדי לבצע OC למעבד שלי כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לBIOS ולהרים את המהירות של המעבד? (ASUS CUSL2, Award Medallion BIOS, Intel Pentium III 733Mhz)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום ניסרתי את הדלת של המארז עם מסור חשמלי ,הגימור כמובן מכוער. איך שייפתם את החיתוכים כדי להוריד שבבים מיותרים ולעשות גימור יפה? איזה רעיון יש לכם כדי להסתיר את החיתוך כי בואו נגיד שלא היית ממש ישר(:
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-האם הקירור הרגיל שלו הוא מספיק טוב ושקט (חשוב) או שרצוי להחליף אותו ? -יש לי משחה טרמית OCZ FREEZE היא מספיק טובה לOC או שרצוי להחליף? -יש לי קירור למעבד MUGEN 2 REV.B עכשיו אני קונה מחשב חדש לOC כבד האם הקירור טוב למעבדים AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX או Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box לOC כבד ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני עושה אוברקלוק מעבד AMD64 3000+ WINCHESTER לוח גיגהבייט K8NS NFORCE3 250 ULTRA זכרונות קורסייר 1GB 400MHZ הרמתי את ה HT של המעבד ל 220 (כפול 9) והזכרונות עומדים על 440 הנה התמונה הרצתי פריים95 ולא נתקע שום דבר (זה לא גומר הדבר הזה כל הלילה זה לקח!!!) הטמפ' של המעבד עומדת על 35 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 42 והטמפ' של המערכת עומדת על 32 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 39 איך התוצאות?? אפשר להמשיך?? אני רוצה להגיע ל 2.2 או 2.4 איך הטמפ'?? זה הכי חשוב לי תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מאיפה אני יכול להשיג את זה, אני רוצה לקנות את האולטימה 90 ואני לא מאמין בקליםסים בלי ברגים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לא נראה תקין מה אפשר לעשות? http://www.siz.co.il/upload.php?type=1 ועוד משהו אחר לגבי מחשב נייד יש לי שם מעבד inte®prentuium® dual cpu t3400@ 2.16ghz 2.17ghz אני צריך להחליף את הקירור למעבד מכיוון שמה שיש לי שם עובד מאוד לא טוב על איזה קירור אתם ממליצים ואם אפשר מ KSP?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הטובים, אני מאבד את השפיות שלי. מה אדם טוב לב כמוני צריך לעשות בשביל להוריד את המעלות במחשב שלו? מה אני סך הכל מבקש? אני רוצה 43-42 מעבד ומארז בהתאם. מה מה מה לא עשיתי. היה לי מארז של Task (3003) שמתי בו 7 מאוררים!!! אומנם ירד ב2-3 מעלות אבל לא יותר מיזה. היה לי מעבד 48 ו42 מארז. עכשיו אני החלפתי למארז Fulltower (נראה לי - יש לי 5 מקומות ל5.25, אחד לפלופי ו4 לכונן קשיח) יש במארז 3 מאוררים: אחד מכניס מלמטה, השני מכניס דרך הכונן הקשיח והאחרון מוציא בחלק העליון של המארז (מעל הספק). כולם 80מילי. היה לי ביום חמים בצהרים 54 במעבד ו44 במארז. זה היה עוד יותר נורא מהישן שלי. עכשיו גם קניתי וולקנו 7 פלוס. זה באמת הוריד לי ל49-48 על המעבד ו42-41 במארז. מה אני עשיתי בזה?…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! אני מדבר על GeForce 4 MX 440 שמתי צלע קירור ענקית על הכרטיס מסך ורציתי לראות כמה אני יצליח לסחוט מהליבה !! לפני זה היה על הליבה בלו אורב והצלחתי להגיע ל 325 מגה הרץ כשהכרטיס עובד יציב, אם היתי מעלה עוד הגראפיקה מתחילה להישבר. אבל הפעם תוך כדי שהעליתי מהירות לאט לאט גם בדקתי את הניקוד. (הציון לפני אוברקלוק 3757 ) הנה התוצאות: ליבה זיכרון ניקוד 300 450 3799 310 480 3810 315 490 3813 320 495 3803 320 500 3797 שמתי לב שאחרי 490 מגה הרץ הזיכרון לא מוציא תוצאות טובות ואת הליבה לא ניסיתי להביא לגבול היכולת עדיין אבל אני לא רואה טעם כי הציון מתחיל לרדת והשיפו…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
https://www.facebook.com/hardwarex.zone/videos/1833823990210193/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חשבתי לכתוב פה את כל מה שעשיתי באוברקלוקינג של המחשב שלי בתקווה שזה יוכל לעזור לאחרים ו\או לקבל תגובות בונות אני מצטער אבל כתבתי את זה באנגלית וזה ארוך... אבל מי שקנה או שמתכנן לקנות מחשב בסגנון הזה מומלץ ללמוד מניסיון של אחרים אז הנה: ---OVERCLOCKING--- SYSTEM i5 760 2.8ghz/noctua NH-D14 gigabyte mobo gigabyte GTX465 1GB Kingston Value ram 2x2GB CM GX 550W PSU generic case -------- Those are my specs right now When i bought the pc i didnt get the noctua and PSU Those are my experiances: I first tried to work with the pc with out changing anything and without buying a cooler, just installing all properly and keeping all settings on default. Resu…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מבעלי נסיון איזה קרור עדיף? המחיר זהה ואני לא יודע.בפנדה ממליצים על הזלמן ובנעה על הסיילנטר יש לי 6800GT ב-OC 440\1170 על 85 מעלות חייב עזרה נ.ב. יותר חשוב לי הקרור מכמות הרעש שהמאורר מפיק תודה תודה תודה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מחשב AMD ישן, שעובד כיום בתדירות 1100 (11*100). הזכרונות שלו עובדים ב133mhz ב2-2-2-5 עם תיזמון של 1. עד כמה שאני יודע הMultiplier נעול (אין אופציה בביוס וגם לא מצאתי על הלוח אם), כלומר זה נשאר כפול 11. השאלה אם עדיף יחס של 3:4 או שכדי להוריד את הזכרונות ל100. המחשב לא מצליח לעלות אם אני מעלה את התדירות שלו ל133 דרך אגב, זה גם אם אני מעלה את המתח ל1.9 (במקום 1.75) יכול להיות שאני גם לא יודע איך משנים מכפלה, כיוון שאף פעם לא עשיתי את זה (שמישהו יגיד לי איפה האופציה אמורה להיות...) זה הלוח אם שלו דרך אגב: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע המעבד נמצא על 2000 RPM בצורה קבועה והשליטה הידנית חדלה לעבודה.. המאוורר נורא רועש.. בחדר השינה.. מה אפשר לעשות? האם אפשר לשלוט על המאוורר בצורה תוכניתית? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברמז לבעיה שהייתה באייבי. מעניין מה אינטל עשו בסיבוב הזה... יש כבר פרטים, מידע, משהו?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביוס חדש ותוצאה חדשה תוצאות לפניכם(חייב לשים אותו על גז!!!!!!!) הולך להישבר השבוע כי הייתי רק על 2310MHZ... ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1556348 [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר האכזבה שלי מה - E6300 שדרגתי אותו ל - E6600 ועל הדרך החלפתי זכרונות מ - 800MMHZ איכותיים (2GB) ל - 800MHZ פשוטים (4GB). אני מקווה לסגור 3.6GHZ יציב ואולי יותר עם קצת מזל, הקירור הוא הטוניק הידוע (על MAX RPM כרגע). אוקיי, נעלתי את את ה - PCI/PCI-E וביטלתי את כל מה שצריך לבטל בביוס ושמתי יחס זכרונות/באס על 1:1 (יש לי 800MHZ פשוטים). השאלה שלי היא אילו מתחים לקבוע בהתחלה ל - NB/SB ו - FSB T V ? VCORE קבעתי בהתחלה על 1.4V ולזכרונות נתתי 1.9V. לאיפה אפשר לקפוץ מהר באופן בטוח מ - 266 באס ומשם להתחיל כבר לעלות כל פעם ב - 10 ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר להשיג בארץ כאלו? לא בדיוק מוצא במלאים באתרים של החנויות http://www.amazon.com/Silverstone-Tek-Sleeved-Splitter-CPF01/dp/B00B46XKKQ + במידה ואני מחבר שני מאווררים אפשר לשלוט כל אחד בנפרד במהירות או ששנייהם יהיו זהים עריכה" לא משנה מצאתי http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=23903&txt_search=%EE%F4%F6%EC&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים והוא נכבה כמה פעמים בזמן משחק. החזרתי אותו חזרה לבדיקה ואמרו שהייתה בעיה (כנראה בהרכבה) של הקרור על המעבד. עכשיו שוב יש בעיות, אחרי שעה של משחק ב- GRID/COD4, אני רואה שהמעבד ב- 80 מעלות !!!! (אז כמובן שאני מפסיק). ב- idle אני רואה שהמעבד ב- 37 מעלות פחות או יותר (אני משתמש ב- EasyTune 5 כדי לבדוק את הטמפ'). אני מנסה להבין משהו, האם זו תקלת חומרה או שיש בעיה של איוורור ? האם משהו במפרט נראה בעייתי ויכול לגרום לטמפ' הגבוהה ? מה לעשות ?!!?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, עשיתי אוברקלוק קטן למעבד הנ"ל והגעתי ל 245 FSB על מכפלה 9. ברגע שאני מנסה יותר המחשב משמיע צפצוף בביוס ועושה ריסטארט, אבל כאשר המחשב עולה הוא עולה עם אותם ההגדרות ששמתי לפני (אם ניסיתי 270 ועשה צפצוף אז לאחר הריסטארט מעלה על 270 את המחשב). השאלות שלי הן: 1. האם ספק ג'נרי הוא הסיבה? (אין לי מושג מהו, דיי גדול וכבד אבל נתונים לא משהו נראה לי, 660W ונותן 18 אמפר על 12V) 2. הלוח אם שלי ממה שקראתי ביקורות עליו נחשב דיי נחמד לאוברקלוק, אז כך שאני מטיל ספק שזה הלוח האם, או שאני טועה. 3. האם המעבד שנפלתי עליו לא שווה? תודה ושבת שלום
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-