עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב, אז ישבתי וחשבתי והחלטתי שהTURBO MODULE לא מספיק לי.. אמרתי נשים מאורר 120ממ.. אבל אז החלטתי שגם זה לא יספיק לי.. בסוף הגעתי לצומת בה חשבתי שלשים את הTURBO MODULE + מאורר 80ממ חזק מלמטה בנוסף להם יהיה טוב.. הסתבר לי שגם זה לא הספיק לי(לא שהמעלות היו גרועות פשוט רציתי פתרון טוב יותר מהTURBO MODULE בהרבה...) בכל מקרה בסוף לקחתי 2 מאוררים מקוררים שמגיעים עם הגופי קירור למעבדים של אינטל ופשוט הלבשתי אותם על הAC ACCELERO S1 בקלות רבה בידיוק כמו שמלבישים את הTURBO MODULE.. לתוך הפינים, והמאוררים נתפסו פשוט מדהים מכיוון שזה נכנס טיפה בלחץ.. אז הם גם יושבים יותר טוב מהTM.. וגם הרבה הרבה יותר חזקים מהם..(אני חושב שהם גם יותר גדולים) בכל מקרה, אני אתן לתמונות לדבר, ולמי שיש את …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by VooDoo3,

כדוגמת הArctic Silver למינהם או הננוטרם ? אם כן , איך אני אמור להוציא את ההיט-סינק והמאוורר מהמעבד לאחר ההדבקה ? (פנטיום 3)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן, קודם כל,תודה לכל העוזרים מראש. נתקלתי בבעיה,אני מעוניין לעשות אוברקלוק,קטן,ל3.0GHz ואולי אולי במקרה הטוב ל3.2 אם זה יראה יציבות. יש לי קירור Arctic cooling freezer 13 ומעבד q9400. עם מזגן על 22~23 מעלות הוא שומר על המעבד במעלות ממש יפות,כ-35~38 מעלות. עכשיו,לחלק האמיתי: VCORE אני משנה,DRAM וGMCH כמובן. (כמו שהבנתי משנה למה שיש משמאלו,נגיד המעבד במתחים רץ על AUTO ומשמאלו [סתם אומר] 5.2121254 אז אני משנה לזה.[אני יודע שזה לא הגיוני חחחח]) אבל,יש עוד משהו, cpu termintion cpu reference מה אני צריך לעשות איתם? (תמונה מהביוס,אשמח אם תסבירו לי למה לשנות) http://imageshack.us/photo/my-images/580/img0065wh.jpg/ תודה לכל העוזרים! (אם זה לא קשור לפורום הזה,אז…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני מעוניין לקנות קירור למעבד, הכי חזק שיש עד 200 שקל ככה, אולי חריגה קטנה. אני קונה מ- KSP אז אל תמליצו לי על מקומות אחרים... אני דיי סגור על MUGEN 2 שעולה שם רק 195 שקל, אבל מצד שני אני לא יודע הרבה על הקירור הזה ורמת הרעש שלו. מה גם שהגיע ל- KSP ה- ‏Ninja II Rev B שניראה חמוד ועולה 190. לא איכפת פער המחירים, כן, אבל הוא יותר ביצועיסט מהמוגן? (יש לו 6 היטפייפס ולמוגן 5) בקיצור, מה הקירור החזק ביותר שאפשר לקנות במסגרת שלי; חשוב שיהיה דיי שקט (המוגן רועש?). (אם יהיה אפשר לקבל תשובה חד משמעית בשעה הקרובה זה יהיה מעולה כי אני יוצא וזה על הדרך שלי ואני רוצה לגמור עם זה) *** הקירור צריך להיכנס ב- Antec Three Hundred ***

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ShadowFlame,

שלום לכם. למשך השנה האחרונה (בערך), שהיא בעצם כל התקופה שבה ידעתי על מודינג, הרעיון (של מודינג) משך אותי מאוד... העובדה שיש לי מארז מגעיל ג'נרי מצופה בבועת פלסטיק תמיד הרתיעה אותי, ולכן עד שלשום, כל מה שעשיתי היה הכנת כבל IDE עגול אחד (שלא השתמשתי בו), והתחלת ההכנות לכבל שני (שמעולם לא סיימתי אותו...) לפני יומיים-שלושה, התחלתי שוב להתעניין בנושא המודינג, ולקרוא המון מדריכים בכל מיני אתרים... ביניהם, מדריך נוסף להכנת כבלי IDE עגולים, בשיטה אחרת, שנראתי לי יותר פשוטה ונחמדה. אז אתמול החלפתי את אחד מכבלי הIDE בעלי 40 הפינים שלי בכבל מעוגל בתוצרת ביתית, והיום גם את השני. אבל אני לא אסתפק רק במארז עם זרימת אוויר בריאה... לא ולא... אני רוצה גם שתהיה לזרימת האוויר הזו מטרה,…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אינ מתכוון לעשות אובקלוק למחשב הישן שלי אך אני ממש לא מצליח למצוא את האפשרויות שאני צריך בביוס שלו(לעומת הלוח אם במחשב החדש) אני ממש לא יודע איזה דברים אני צריך לעשות ENABLE כדי לקבל את האפשריות הרוצויות כמו העלת מתחים סגירת האפשרויות שצריכים בשביל להתחיל את הOC ואני בכלל לא מוצא את המקום שמשנים את הבאס..... האם אני צריך לעדכן ביוס או משהו או משהו יכול לעזור לי למצוא את הדברים הרצוים תודה לכל העוזרים

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. HOLY CRAP? http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054 אני נבהלתי מהפיצוץ של המעבד!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by iLoveElectrO,

אני רוצה להוסיף מאוורר ל3 המאווררים שכבר כלולים במארז (Fractal Design Arc Midi R2). איזה מאוורר מומלץ לי לרכוש? והיכן מומלץ לי למקם אותו (למעלה, או למטה?). חשבתי על המאוורר הזה: http://www.tms.co.il/product/12007 איך הוא?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. חשבתי לעשות oc לכרטיס / מעבד .. כדאי לעשות את זה בתור מישהו שלא התעסק עם זה אף פעם ? החשש לפגוע / להרוס / לשרוף חלקים

10. Started by ProRules,

אז ככה המחשב שלי קורס והבנתי שזה לא הVCORE כי עשיתי 4 קפיצות ועדין... עדין לא העלתי ללוח אם בכלל וגם לא לFSB. אז ככה מעבד Q6600 כרגע על 3.4GHZ לוח אם GA-EP45-UD3LR ספק CORSAIR VX550W עכשיו אני לא מוצא מה מפה הגשר הצפוני ללוח אם ומה הFSB כי זה לוח חדש יחסית וישן היו שמות אחרים ומוכרים. אז הנה תמונה תגידו לי מה צריך לעלות כדי שלא יקרוס המחשב. http://up203.siz.co.il/up2/kyoym2adz2zd.jpg

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מעוניין לעשות אובר קלוק,אני צריך קצת טיפים והסבר איך עושים את זה אבל יש לי בעייה אחת, לפי מה שהבנתי המעבד שלי נעול מפני אובר קלוק.... אז מה אני עושה.......? ומה אני יכול לעשות אם כדי לא לשרוף את הרכיבים.....? מה הם המעלות שבהם הרכיבים נשרפים.........? זה המפרט שלי: P3 600 ASUS 133 CUV4X 192 SDRAM GEFORCE 2 MX 200 64MB WD 40GB 5400 ATAPI 50X CREATIVE SB 128 BIT איך אני מעושה אובר קלוק ואיך אני דואג לקירור מתאים...........? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Access Denied,

אני מחפש לעשות מחשב שקט עד כמה שיותר, ואחד הדברים הראשונים היה לקנות גוף קירור אחר למעבד (A64 3000 venice) קניתי את ה-XP90 של טרמלרייט והשאלה שלי אם הוא יחזיק את המעבד בלי אוברקלוק על טמפ' נמוכה יחסית גם ללא מאוורר מורכב עליו.. כלומר פסיבי תודה (ולמי ששואל, העדפתי לקנות אותו ולא את הסוניק-טאוור של טרמלטייק כדי אולי כן להוסיף מאוורר בעתיד.. אולי)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. http://www.geocities.com/btvillarin/Downloads/Toast.zip Copy link to new window..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אנשים בתכנון שלי למחשב החדש עמדה במרכז מערכת קירור מים.. חבר שלי אמר לי שהוא שאל את בן-דוד שלו שמנהל חברת מחשבים גדולה בארץ (שככתי את השם) וגם אני שאלתי את אבא שלי שמבין בדברים האלה :[ והוא אמר שעדיף ליצור סירקולציה גדולה של אוויר וקירור אוויר למעבד כי! בקירור מים תמיד יש את הסיכון של נזילה הכי קטנה או פיצוץ באחד הצינורות ואז גם הלך המחשב :[ תעזרו לי בבקשה!@!#$@%$#

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dennis14,

לאחר האכזבה שלי מה - E6300 שדרגתי אותו ל - E6600 ועל הדרך החלפתי זכרונות מ - 800MMHZ איכותיים (2GB) ל - 800MHZ פשוטים (4GB). אני מקווה לסגור 3.6GHZ יציב ואולי יותר עם קצת מזל, הקירור הוא הטוניק הידוע (על MAX RPM כרגע). אוקיי, נעלתי את את ה - PCI/PCI-E וביטלתי את כל מה שצריך לבטל בביוס ושמתי יחס זכרונות/באס על 1:1 (יש לי 800MHZ פשוטים). השאלה שלי היא אילו מתחים לקבוע בהתחלה ל - NB/SB ו - FSB T V ? VCORE קבעתי בהתחלה על 1.4V ולזכרונות נתתי 1.9V. לאיפה אפשר לקפוץ מהר באופן בטוח מ - 266 באס ומשם להתחיל כבר לעלות כל פעם ב - 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by 3emi,

אפשר להשיג בארץ כאלו? לא בדיוק מוצא במלאים באתרים של החנויות http://www.amazon.com/Silverstone-Tek-Sleeved-Splitter-CPF01/dp/B00B46XKKQ + במידה ואני מחבר שני מאווררים אפשר לשלוט כל אחד בנפרד במהירות או ששנייהם יהיו זהים עריכה" לא משנה מצאתי http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=23903&txt_search=%EE%F4%F6%EC&buy=&minprice=0&maxprice=0

17. Started by hagai-,

מישהו יודע איפה מוכרים? זה לניקוי המארז כמובן. יש בהום סנטר? הבנתי שזה לא זול, כמה זה צריך לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by GHOST,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי) אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל.... השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקי כפי שהבנתם קניתי והרכבתי תקירור זלמן דיול היטפייפ דאבל פלטות אלומיניום וציפים לזיכרונות היו באריזה מאלומיניום מעולים אך הזיכרונות שלי לא מסוג RGB ולכן לא התאים והייתי צריך לקנות בנפרד קירור נחושת של קולמאסטר ..אז תראו תתרשמו הרצתי מארק 01 לפני ואחרי מאוברקלוק...כעיקרון ליבה כרגע על 551 וזיכרון על 638 מקווה שתאהבו בלינק לאלבומים כנסו ל "החלפת קירור ל9600XT" תהנו 8) http://photos.walla.co.il/asafay1

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שאלה פשוטה האם tr 120 x יכנס בלוח שלי intel dq35jo מארז מחשב XaserV WinGO V7000C Thermaltake ואם כן האם אצליך לדחוף שם גם קירור לצ'יפסט ואם כן איזה? פשוט כבר נימאס לי שהמחשב רותך למרות שיש 7 מאווררים במארז!!!!!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by MasterOr,

רציתי לבנות מערכת קירור גז למעבדת יש לי את האפשרות אבא שלי עובד בקירור ויש לי את הכלים הדרושים. המערכת היא פשוטה והיא כמו כל מערכת קירור גז שמכירים יהיה לי מדחס וצינורות נחושת שיכנסו לתוך הבלוק קירור בנוסף יהיה לי טרמוסטט עם רגש שיעזור לי לקבוע את טמפ' הגז. המערכת כולה תהיה מבודדת בעזרת ארמופלקס שיושחלו על הצינורות. עכשיו הבעיה שלי היא אם הבלוק קירור מים שאני רוצה להשתמש בו לגז הוא מבודד טוב? כאילו אין סיכוי שיהיה לי שם הזעה של הבלוק מים וכתצואה מכך תהיה לי נזילה על המעבד?? יש לי את האפשרות לבנות מערכת קירור מים במקום אם הגז לא יסתדר פשוט הגז הרבה יותר טוב ויחסוך לי חלקים כמו מיכל מים וכו' הבעיה היחידה בקירור גז הם צינורות הנחושת שהם פחות גמישים מצינורות המים מפלסטיק…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היום ניסרתי את הדלת של המארז עם מסור חשמלי ,הגימור כמובן מכוער. איך שייפתם את החיתוכים כדי להוריד שבבים מיותרים ולעשות גימור יפה? איזה רעיון יש לכם כדי להסתיר את החיתוך כי בואו נגיד שלא היית ממש ישר(:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני בתעות השארתי חתיכת צמר גפן על הליבה וכאשר עבדתי במחשב חמש דקות הוא היה ב 120 מעלות המעבד P4 1.6A האם האיתי יכול לפגום אותו??? והאם אם נכנס החומר של הסיליכון לתוך החור הקטן של הליבה בפנטיום 4 זה יכול לגרום נזק?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SugarFreeBoy,

קניתי היום שילוש חדש הMB הוא Gigabyte 945g-s3 המעבד הוא הקונורו 6300 ולפי הביוס, speedfan ואיזי טיון הוא נע בין 28 ל30 מעלות. עדיין לא יצא להעמיס עליו, אבל זה נורמלי? ובכלל, איך אני רואה מה הטמפרטורה של הלוח? היא לא מופיעה בeasytune. נ.ב, חשוב לציין שמרחתי MX1 והקירור הוא קירור סטוק

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by blabla2002,

http://www.thetechzone.com/display.php?i=130&p=1 זה יכול להיות ???????????????????????????????????????????????????

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים