עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rroonnii,

דיון שנפתח פה. http://hwzone.co.il/community/threads/527647-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9A-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D/page2?p=4736887#post4736887 הייתי מעוניין לשמוע דעות ..לגבי השאלות שהצגתי. תודה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי (2 GHZ) לשיפור קל של משהו כמו 400-600 MHZ בקשר למערכת איוורר יש לי: מאוורר CPU של אינטל מאוורר 80 מ"מ בצד הקדמי למטה שמכניס אוויר מאוורר 80 מ"מ בצד האחרוי באמצע שמוציא אוויר ואת זה של הכרטיס מסך (אני לא חושב שזה חשוב) אז בקיצור האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג בתנאים שלי? עוד מידע על המחשב במפרט שלי

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה עדיף תיזמונים 3-3-3-5 עם מהירות 133Mhz או תיזמונים 2-2-2-5 עם מהירות 100Mhz

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Frequency,

קניתי 2 מאווררים, אחד עם חיבור 3 פינים ואחד 4 פינים. לצערי, מסתבר שאין לי מקום לזה על הלוח אם, בלוח יש מקום רק למאוורר נוסף אחד וזה כבר תפוס עם המאוורר של הדיסק הקשיח. בעניי זה פשוט בושה לג'יגה בייט, בכל זאת מדובר על דגם חדש B75 ud3 או משהו כזה.. בכל אופן השאלה שלי היכן ניתן להשיג מתאם לחיבור הזה שימיר לחיבור חשמל הסטנדרטי? מניח שאם אחבר ככה עדיין תהיה תועלת לטרמוסטט ולמצב השקט והרגיל נכון? ושההבדל היחיד יהיה שלא יהיה לי אפשרות לראות את הנתונים? אשמח לעזרה, תודה רבה וסליחה אם זה לא המקום

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by newz,

סוף סוף אחרי שיש לי כבר מחשב חדש החלטתי לעשות אוברקלוקינג הכי עצבני שאפשר למחשב הישן שלי, לא שלא חשבתי על זה קודם פשוט אז עוד פחדתי לאבד אותו... אז ככה המחשב הישן שלי הוא פנטיום 2 300 MHZ מהדור החדש ה Deschutes שנעול משינוי המכפלה אשר עובד על לוח המבוסס על ערכת השבבים BX440 של אינטל ותומך בבאס של עד 133. כמובן שלוח יש בקר שבודק אם הלוח אמור לעבוד עם באס של 66 או 100 פלוס מינוס ולצערי שלי היה חסום על 66-83 בבאס אבל כיסיתי את הפין B21 כדי "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא עובד עם מעבד 333-450 ומכיוון שהמכפלה היתה נעולה על 4.5 מהירות המעבד קפצה לי מ 300 ל 450 וכאן בעצם מתחילות הבעיות. :'( כמובן שגם הצטיידתי בציוד קרור פשוט והוספתי מאוורר ליציאה הקידמית של המחשב אבל לא נג…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אוקי.. אז לאחר הת'ריד הקודם בו עסקתי בתכנון המערכת , בחירת העיצוב\רכיבים , נגשתי לבצוע D: (במהלך הת'רדים הבאים אני הביא תמונות של חלקים מהמערכת ובת'רד הסופי את המערכת בשלמותה) זהו מכל המיים עליו שקדתי כשבועיים - 2 ימי הכנה +12 ימי בדיקה (אטימות - בעזרת טלטולים\לחץ משתנה ועוד מספר מבחנים :E) -כעקרון המכל יושב על 2 SLOTים , בגודלו הוא מתאים ולשם כך הוא תוכנן...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שאמור להיות כתוב בצג עברית זה רושם בג'יבריש.... מישהו מצליח לראות עברית בצג? כי כשקניתי אותו באריהב אמרו לי שהוא תומך עברית ... ד"א צג LCD מאריהב 20*4 עובד מעולה חוץ מהעברית...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי מאוורר 120 ג'נרי ואני רוצה לעשות לו את המוד של ה- 7V הבעיה שהוא לא מתחבר לספק אלא ללוח אם ולא מצאתי דרך לשלוט עליו, גם לא עם SPEEDFAN משום מה, קיצור אפשר לעשות מוד שקט לאמוורר כזה ? ד"א החיבור שלו הוא חיבור קטן כזה בגודל של 3 ס"מ שמתחבר ללוח אם...

• 18 תגובות
    • 999 צפיות
  9. שלום, רכשתי מאייבורי את המאורר הזה: Scythe Gen Typhoon 4250RPM http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11446 אתר: Gentle Typhoon 120 mm High RPM: CPU Kֳ¼hler, Lֳ¼fter, Lֳ¼ftersteuerung, PC Netzteile von Scythe המאורר הגיע עם 2 מולקס של 4פין (שמתחברים לספק, זכר ונקבה) ומחבר אחד של 3פין אבל רק עם חוט אחד. הנה כך בדיוק: השאלה שלי היא: איך אני מחברת את העסק הזה לבקר המאוררים? אתם רואים את החוט האחד הזה, אז תסתכלו בתמונה בצד ימין, יש שם שני חוטים דקים שמתחברים למולקס. מהמאורר עצמו יוצאים 3 חוטים דקים, הצהוב השחור והאדום, השחור והאדום מתחברים למולקס. אז איך אני עובדת עם זה? תודה

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום, כבר זמן רב שלא התעסקתי עם המחשב שלי, אז הגיע הזמן לעשות משהו. בעקבות הפסקת פרוייקט קירור המים לאקס בוקס עקב פטירתו בגלל הטמטום שלי נשארו לי חלקים ללוף שלם. אז החלטתי להוסיף לוף נפרד לרכטיס מסך שלי. כרגע בלוף גם המעבד וגם הכרטיס מסך יושבים על הרדיאטור הכפול של BLACK ICE GTX, והמעלות לא להיט, סביב ה 50 מעלות למעבד. זו המערכת הנוכחית: אז אלה החלקים: משאבה של DD 500L/H: פילפורט, כי אני לא סומך יותר על מיכלים: רדיאטור BLACK ICE PRO: וצנרת 1/4 של CLEARFLEX: חשוב לציין שהטמפ' של הכרטיס מסך פחות מעניינת אותי כי הוא ללא OC, והמעבד E6300 ב OC ל 3.4.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אז ככה יש לי מעבד E8500 שהתדר שלו הוא 3.16 ג'יגה הרץ. המכפלה שלו היא 9.5 והתדר הוא 333 עכשיו השאלה שלי היא אם אני ישנה את המכפלה ל6 ואת התדר ל527 (כך שגם יוצא 3.16 ג'יגה הרץ +-) אז הביצועים ישארו אותו דבר הוא שירדו\יעלו??????? ומה יותר טוב מכפלה גבוהה או תדר גבוהה???? עריכה: יש לי זכרונות של OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 נראה כמובן שהם יכולים לעמוד בתדר של 527 FSB.... הלוח שלי הוא EP45-DS3R והמעבד E8500 והלוח: תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bykeking,

שלום, עשיתי מבחן ב-3dmark וקיבלתי תוצאה של 1426. מה זה אומר לגבי המחשב, הבנתי שזה די נמוך אז אולי אני יעשה oc. המפרט של המחשב: athalon 64 3500+ 2213 mhz nvidia gf 6600 gt 1024 mb ram mother bored: DFI nf4 מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי ת'מאוורר הרגיל על ה-BT חשבתי להחליף למשהו יותר טוב יש המלצות ? וכדאי להוסף שרוול שיקח אוויר מבחוץ ולא מתוך המארז כמה דוגמאות http://img380.imageshack.us/img380/9891/pcinsidecase20tl.jpg http://img452.imageshack.us/img452/3421/image44lb.jpg http://img521.imageshack.us/img521/6318/image56ab.jpg מה אתם אומרים יתן שיפור של כמה מעלות ? או שזה סתם מיותר ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RonCohen,

החלפתי לוח אם והגעתי עם אותו מעבד 3.8GHZ והמעלות היו בסדר+- 65 בבדיקות מעמץ עכשיו אני מגיעה איתו ל3.5GHz 1.2V ואני עובר את המעלות במותרות 76 היה המקסימום אני חושב ש1.2V זה קצת יותר מידי אבל אני ינסה להוריד קירור: סקייט מוגן 2 רב B COREI5 750 מאוורר שהחלפתי לג'נטל טייפון 1450RPM מאוורר מדהים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אתם חושבים שמישהו ירצה לקנות כרטיס מסך וודו 3 3000 בשביל מודינג רצחני?.... ואני לא מתכוון כזה של לחבר לו לדים ושטויות אלא יותר לאלה שלוקחים רובי אויר ונפצים קטנים או משאית או אפילו ועושים לכרטיסים, מעבדים, מדפסות וכו'... מודינג :AR15: היה איזה מישהו ששם פה לינק לאתר כזה.... ;D

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מפרט: Intel Celeron 3 800 לוח Asus 256 Ram כרטיס מסך Asus שהיו שתי מאווררים מנוחה - 40 - 43 המאמץ הכי גבוהה - 71 מעלות שיש 4 מאווררים מנוחה - 37 - 40 המאמץ הכי גבוהה - יכול להגיד ל 90 !!! אני מוריד עכשיו מקאזזה ! והמחשב הגיע ל - 69 אלה טמפ' יותר טובות ??? איך אני יוכל להוריד עוד את החום ?? (בלי להוציא עוד כסף !!!)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה לנסות להשיג סטפינג טוב ולעשות אוברקלוק ואני צריך המלצה לגוף קירור+מאוורר טובים ב- 200 שקל~ הצד של המחשב שלי תמיד פתוח אבל הוא נמצא מתחת לשולחן (מקום סגור) המחשב מאוורר די בסדר.

• 18 תגובות
    • 938 צפיות
  18. איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הנה תמונה של הכרטיס: http://img114.echo.cx/img114/9290/278l6wc.jpg כמו שאתם בטח רואים הוא של ASUS אומרים לי שאי אפשר אבל אני מאמין שכן הiceberoq 5 היותר ענקי במימידים הוא לgeforce 4MX440 ואומרים באתר שiceberoq 4 הוא לכל סדרת הgeforce 4 אך הוא מומלץ ל4TI וכאלה אני כבר הזמנתי אחד מפנדה הזמנתי את ה4 עכשיו אני מפחד שאני אקבל זה לא יתאים לי תזערו לי פה בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. עכשיו אני צריך לבנות תא "פריזר" דפנות כפולים מעץ - יש צמר סלעים מהמקרר. הפריזר ... בכל מקרה צריך לתת טיפול נגד מים .. ממה הוא עשוי ? אלומיניום ? משהו אפור אבל נראה גם צבוע אפור.. או שאאטום אותו ואהפוך למיכל מים , או שאכניס הכל למיכל פלסטיק. ההבדל הוא שאין בעית ניקוז כאשר כולו בתוך מיכל מים וליצור שיפוע וצנור ניקוז דרך תחתית כפולה כאשר אסור להרטיב את צמר הסלעים (בלתי שמיש יותר) ... תרמוסטט יש , אבל אני צריך טמפ' גבוהה יותר של 20C בעוד שמקרר בנוי ל 4C רדיאטור יש וצריך להכין אותו לחיים במרפסת בגשם ושמש. צריך גם לקדוח בקיר 20ס"מ בטון מזוין שני חורים ולשים שם שני צנורות משום שתהיה צנרת בחדר וצנרת חיצונית. זה חשוב במקרה של תיקון , אז אני פשוט אשתמש במיכל מים בתוך החדר ולא…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by adamginz,

לא יכולתי לעמוד בפיתוי, ובעקבות אליאור קניתי גם את ה1800+ dlt. אין מה להגיד בנתיים אני מנסה אותו ב2200 מגה הרץ כבר שעתיים בפריים הכל על מתח סטוק 200x11. עוד מעט אני יעלה תמונות פשוט כרגע אין לי אינטרנט (דרך הנייד של אמא שלי). אדם.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום המחשב שלי רותח. אני לא יודע עד כמה זה פוגע בביצועים ואולי הוא אמור להיות ככה אבל הכרטיס מסך והדיסק קשיח ואפילו הזכרונות, כולם חמים עד רותחים למגע. בדקתי בחנות ואמרו לי שהקירור שיש לי אמור להספיק אבל הכל עדיין רותח. במיוחד הכרטיס מסך אפילו שהוא לא במאמץ. מצאתי וסת לקירור וגם על הכי גבוה אין הבדל, חוץ מהרעש. יש לי את המחשב 3 שנים ואני מנקה אותו אבל אף פעם לא מרחתי או שימנתי או משהו כזה. ראיתי שיש משחות ומאווררים אבל איך אני יודע מה צריך ומה מתאים ואם בכלל? Sapphire Radeon HD2900XT 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 KINGSTON DDR2 2048MB 800MHZ CL6 Thermaltake V1 CL-…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... תקציב ביחד 500 פלוס מינוס ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך...תקציב 250 חשוב שהקירור יהיה יחסית שקט...לא שקט מוחלט אבל שלא יגזים תודה מראשש

• 18 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

המדריך באתר שלהם עם כל הכבוד מסובך, מאיפה אני אמור להשיג חומרים מוזרים וספוגים כאלה שהם מבקשים לנקות את האיציק איתם?! איך אני נפתר מהפד התרמי שקיבלתי מודבק על המאוורר? בדרך שלא תזיק לאיציק או לקירור של המעבד ועצמו.

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. שלום....אני חדש פה בפורום והסתובבתי בין הדיונים בשביל ללמוד קצת (לא שעזר...). לאחרונה קניתי מחשב חדש שלפי דעתי הוא דיי טוב (תנו דעתכם): Pentium 4 3.0 GHZ HT 800FSB 1 MB Gigabyte Ga-8ipe-1000 pro G Geil pc 3200 400MHZ 512 dual ddr 2*256 PowerColor Radeon 9600XT 256 MB DDR WD 120 GB S-ATA 7200 RPM 8 MB CACHE ומארז של compucase דגם 6919 (ענק, מאוד מאוורר)..... אם תוכלו לומר לי אם המפרט של המחשב טוב או שיש מקום לשיפור... לפי התוכנה everest הטמפ' שלי הן ככה: מעבד- 38 במנוחה עד 45 במאמץ... לוח- 25 מעלות כרטיס מסך- 26 במנוחה עד 32-33 במאמץ... כונן קשיח- 33 מעלות... עכשיו רציתי לדעת אם הטמפ' הם נורמליות ואם אפשר לעשות איתן oc למעבד או לכרטיס מסך... ואם אפשר הסברים לגביי oc, תוכנו…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.