עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by צומפי,

זה קורה בעיקר באוברקלוק , כאשר אני במצב אוטומטי בביוס או ב100Mhz אז הוא ננעל על X1 . הדרך היחידה שאני יכול להתגבר על כך היא על ידי הגדרת הPCIE בביוס ל105MHz. האם יש פיתרון יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  2. קניתי נייד ואני רוצה לקרר אותו! יש כזה דבר בכלל (לקרר מארז של מחשב נייד?) ????? תודה לאלו שעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  3. Started by shaoolon,

היי אז קניתי לא מזמן מחשב חדש: core i7 6700k hyperx savage 2400hz 32g noctua nh d15 asus z170 pro gaming בין היתר... ניסיתי להמהיר לבד את המערכת הפעלתי על ידיד מעקב אחר מדריכים שונים באינטרנט(אין עדכני באתר וזה הניסיון הראשון שלי בנושא) הרצתי את בדיקות של realbanch ו aida64 והם לא מצאו לי בעיות אולם עדיין המחשב נופל(לרוב במשחקים אבל גם בלי סיבה מיוחדת) ונתקע. אשמח לעזרתכם בנושא

4. Started by swampfrog,

אני רולצה לדעת איך המאוור והמארז האלו נחשבים ל-oc Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע אם 3 מאוורים וספק כוח של 420 וואת נ.ב מה זה heatsink?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Peri228,

לפני חודש , התכוונתי כבר להזמין מחו'ל את ה Mushkin Level II PC3500 , שמבוססים על ה BH5 המהוללים . בגלל בעיות עם חברים , שהיו אמורים להביא את הזיכרונות והכרטיס מסך החדשים שלי מארה"ב , ההזמנה התעקבה , והייצור של שבבי ה BH5 הופסק . התגובה המיידית של השוק הייתה היחטפות של כל הזיכרונות מבוססי ה BH5 בכלל , וה Mushkin Level II בפרט ( למרות שאפשר עדיין להשיג PC2700 .. ) . אומנם עדיין ניתן להשיג את ה Level II Based on the BH5 , אבל המחירים שלהם ממש מטורפים ( 350$ לסטיק של 512 PC3500 , או 550$ לשניים ) . עכשיו , ישנה גירסה נוספת של ה Level II , שנקראת ה 2-2-2 Special , והיא מבוססת על שבבי ה BH6 . אני אפילו לא מציין שאני מתכנן OC רציני , זה די ברור .. ההתלבטות שלי היא אם לקנות את…

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3408 מה המחיר ומה החלק ולא הבנתי איך זה קירור

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  8. בקרוב אני קונה A64, מהו הקירור הכי מומלץ בשביל המעבד ? חשוב לציין שיש אפשרות של קניה מחו"ל.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by Andrey22,

יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by kibub,

היי ראיתי מישהו שעשה קירור למעבד אם קרח יבש והגיע למינוס 40 מעלות (מעבד) מה זה הקרח היבש הזה? מישהו ניסה את זה?

11. Started by dddd211,

איזה מאורר הכי טוב בה 100-150 שקל 120MM במקום שייש שם מאורר 120MM אפשר לעשים מאורר 92 MM? הוא שאפשר לעשים רק מאורר 120ס"מ?

12. Started by ilu_xa,

הגעתי לתדר 3.75MHZ במעבד כאשר במקור התדר היה 3.1. שחקתי קצת במתח של המעבד, הלוח והזכרונות כמו שניתן לראות בתמונה. מעבר להגדרות האלה המחשב קורס בתוכנת הPRIME95 לאחר 2-3 דקות של מבחן. בנוסף לא מצאתי היכן בביוס אני קובע את המחלק של זכרון\מעבד? כי כמו שניתן לראות התדר של זכרונות דיי גבוה עכשיו ואני חושש לשלומם(למרות ששמתי אליהם קירור חיצוני), כי במקור התדר הוא 1333. מצרף צילום של ביוס עם כל ההגדרות העדכניות, אשמח לדעות מומחים\עזרה האם כדי לשפר או לשנות משהו. או שאולי אני בכלל לא בכיוון..... http://img821.imageshack.us/i/31012011357.jpg/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nirko,

מישהו מכיר חנות שמוכרת aerocool?? בדרום, או באינטרנט? אני מעוניין בדגם ה- extreme

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. במקום הlayout המקורי של המאווריים מצאתי משהו הרבה יותר יעיל. מאוורר אחד מול ההארדיסק,מאוורר אחד מול הזיכרונות. זה הולך פחות או יותר בצורה הבאה: אוויר מחוץ למארז (פתחתי את הסלוטים של ה PCI) נשאב על ידי המאוורר התחתון האוויר הזה נזרק על ההארדיסק,מה שהוריד אצלי את המעלות של ההארדיסק מ50 ל40 האוויר הקר הזה אחר כך נשאב בחלקו על ידי המאוורר העליון המאוורר העליון זורק אוויר קר על הזכרונות וגם על הגשן הצפוני קצת טמפרטורות אחרי המוד: לוח אם ב32 מעלות אחרי אוברקלוק - לפני זה היה בסביבות ה36 הארדיסק ב40-42 מעלות,היה בסביבות ה50 לפני המוד. זה נראה ממש זול ומאוד חובבני,אבל זה משיג אחלה תוצאות

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  15. עשיתי OC מ2.33GHZ ל2.8GHZ ואני רואה הבדלים בביצועים במשחקים כמו GTA 4 שדרושים כוח עיבוד רב במשהו כמו 9 FPS אבל כל מה שעשיתי זה להעלות את התדר ולבטל כמה פונקציות שכתובות במדריך OC פה באתר אני לא יודע איך להעלות מתח ולא יודע אם צריך בכלל ולא יודע איך לשנות את המחלק ל1:1 אני לא מבין בדברים האלה והמדריך פה לא מסביר איך לעשות את זה אלה רק אומר לעשות את זה אז אני אעריך מאוד עזרה ממשהו שיודע איך לעשות OC

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by xtx,

פירקתי לא מזמן שרת ישן של IBM.בתוך המארז (הכבד!)מצאתי מאוורר שמוציא אוויר.אף פעם לא ראיתי חיבור כמו שלו (ראו תמונה) ממבעט ראשון הוא נראה חזק אבל רועש.אחרי שפירקתי אתו הרגשתי שזה המאוורר הכי כבד שהחזקתי בחיים.הוא נראה איכותי מאד,מגיעה עם תופסניפ מגומי וגריל מובנה שלא יתפסו חוטים בפנים המארז. שחכתי לציין שהוא 120mm. תודה על העזרה. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260001lj8.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260002wt2.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=p8260003mg5.jpg

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  17. היי בדקתי את הטמפרטורה של המעבד שלי, והיא נראית לי די גבוהה... בדקתי בכמה תוכנות כדי לוודא SpeedFan: טמפ' 60~ במנוחה, 75-80 במאמץ HWMonitor: טמפ' 70~ במנוחה, 85-90 במאמץ RealTemp: כמו HWMonitor, טמפ' 70~ במנוחה, 85-90 במאמץ *זו פחות או יותר הטמפרטורה ב-2 הליבות. אלה טמפרטורות תקינות למעבד הזה? ומה הסיבה להפרש בין SpeedFan ל-2 האחרות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by skytex,

אני לא ידעתי באיזה חלק לפתוח את זה אז השאלה שלי היא מה יותר כדאי למחשב (חזק) כאשר אני הולך לישון או לעבודה ואני לא מוריד כלום עדיף להשאיר כבוי או לשים אותו במצב מתח נמוך? האם כיבוי כל יום יכול לדפוק עם הזמן משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  19. Started by lompy,

החלטתי לנצל את העובדה שיש למעבד מכפלה פתוחה ולעשות לו OC מינורי. הקירור הוא קירור סטוק, מתח סטוק 1.4V בשלב ריאשון העלתי את המכפלה מ 16 ל17 מתוך מחשבה שקירור סטוק עם מתח סטוק יחזיק ללא בעיה. לפני השינוי המכפלה במצב מנוחה היתה יורדת ל4 והטמפרטורה במנוחה היתה בהתאם כ 39-40 מעלות עכשיו המכפלה תקועה באופן קבוע על 17 וטמפרטורה היא כ 49-50 מעלות במנוחה. 1. האם אפשר לגרום למחשב להוריד את המכפלה במנוחה כמו שזה היה עד עכשיו? 2. 50 מעלות במנוחה נראה לי קצת גבוה ,לא? 3. במידה ואני רוצה להעלות מכפלה ל 18 ,האם אני כבר צריך לתת יותר מתח למעבד ואם יש בכלל טעם לנסות לעשות את זה עם קרור סטוק? 4. מה טמפרטורה מקסימלית במאמץ שמותרת? דרך אגב הטמפרטורות נבדקו בעזרת AMD OVERDRIVE UTILITY והשי…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. יש לי שני סטיקים של הזיכרון http://www.skypc.co.il/pl_product~KVR667D2N51G~15~0.htm. הלוח הוא GA-P31-DS3L, והמעבד הוא E6750. כרגע המעבד על OC.מכפלה 8 ובאס 400. אבל הזיכרון פועל על 333MHZ במקום 667. איך אני משנה את זה והאם זה יכול לעזור לOC גבוה יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  21. יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?

22. אהלן, בדיוק קיבלתי את המחשב שלי שבא עם AMD Phenom X4 945 עם הקירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro. בדקתי עכשיו טמפרטורות עם Everest והמעבד מראה 80 מעלות כאשר כל ליבה על 40 מעלות, האם זה תקין ? ולמה יש הבדלי טמפ' בין הליבה למעבד עצמו ? תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by barzanger,

אני משתמש באוורסט אבל עכשיו ניסיתי התקנתי את הדרייבר של אסוס והוא אומר לי שבטמפ' של הלוח היא 52 עכשיו הוא לא עבר את ה45 אף פעם מישו יודע אולי מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by Or_s2006,

שלום הזמנתי את המחשב שלי היום אני רוצה לדעת עם עשיתי בשכל שלקחתי את ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm בתודה אור.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.