עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE_COMMANDER,

יש לי לוח אם intel d850GB ובתוכנה של בדיקת הטמפ' רשום שיש 3 חיישנים 1 כמובן במעבד מישהו יודע איפה ה2 האחרים נמצאים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MiniMizer,

התלבטתי אם לשים את זה בחומרה/חדשות/מערכות הפעלה או אולי בכללי. החלטתי לשים פה, כי זה בכל זאת מין מודינג... (אם אחד המנהלים לא מסכים, הוא מוזמן להעביר את הנושא לפורום הראוי לפי שיקול דעתו). http://www.dashpc.com אני חייב כזה :-/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dt,

יש לי סלרון 850, שום תוכנה שראיתי בחיים לא מראה לי את הטמפ'. עד לא עשיתי OC כי אני לא רוצה שהמעבד ישרף או משהו. ניסתי את סיסנדרה, MBM ועוד כמה שהמליצו עליהם. אם מישהו יודע על איזשהי תוכנה שתראה את הטמפ', או שהסלרון לא יגיע לכזאת טמפ' גבוהה. תודה, ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by cganir,

שלום לכל המומחים ! למישהו יש שמץ של מושג מאיפה משיגים פילטרים למאווררים ? יש לי שניים שמכניסים אויר, ועוד שניים שמוציאים, ועוד שניים של הספק (Enermax Case + PSU). תודה

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by KoM,

אני צריך תוכנה, שאני אוכל לעשות איתה אוברקלוקינג גם למעבדים ישנים, או כאילו שאין להם אפשרות כזו בביוס\ בג'אמפרים... תודה מראש... 8)

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MasterYoda,

מה ההבדל בין dragon orm 1,2,3 חוץ מחומר הבסיס, ולמה volcano 6 Cu הוא Qualified for AMD AthlonXP 1800 אבל volcano 6 Cu-plus לא.. ומה ההבדלים בינייהם

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by KoM,

אמרתי שאני אכין מדריך, והכנתי... הוא מאד שימושי ופשוט, כדאי לכם לנסות את זה... 8)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Sol@rWind,

קראתי שכדאי מאד לקרר את ה TB ו את ה XP , חלק מן המאווררים שקראתי עליהם נראים מעולים, אבל לא תמיד יש השוואת רעשים, שזה לדעתי הכי חשוב, לא רוצה לגור עם טרקטור. אז אנשים, מה הכי שקט והכי טוב ? כמה שיעלה יעלה , זה שווה של דולר ודרך אגב, כל הקירור מים הזה, זה בטוח ? כי פעם אחרונה שבדקתי, חלקי מחשב ומים לא חברים טובים.

9. Started by sxs,

יש לי Antec SX1030B עם 4 מאווררי 80mm בתוכו. אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדל ברעש אם אני יחליף את המאוורר שעל המעבד(Spire) באיזה משהו בומבסטי של 7000RPM?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by UVnet,

יש לי פנטיום III 533B עם באס של 133 לוח אם 820i של אינטל אני צריך עצות איך לבצע אוברקלוק רציני טוב לא חושש מבעיות במקרה הכי גרוע כל העסק ישרף וכך אני אשכנע את עצמי לקנות מחשב חדש... אבל עד אז! אני צריך עצות לאוברקלוק טוב במיוחד

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by MishaK,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003519682&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי TheWizard

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

המדריך באתר שלהם עם כל הכבוד מסובך, מאיפה אני אמור להשיג חומרים מוזרים וספוגים כאלה שהם מבקשים לנקות את האיציק איתם?! איך אני נפתר מהפד התרמי שקיבלתי מודבק על המאוורר? בדרך שלא תזיק לאיציק או לקירור של המעבד ועצמו.

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by MishaK,

Brown International V8 המאורר בצד שמאל. לפי המיפרט הרעש שלו הוא 26 DBA זה רועש או שקט???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://members.nana.co.il/planet/offer_//ati/ati.html המדריך המלא "לשיפור הביצועים" של הATI שלכם! עריכה: אשמח לקבל תגובות על כך.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bah,

עוד אין לי את הספק אבל לפני שהקודם התקלקל הטמפרטורה בביוס הייתה כל הזמן על 43 מעלות צלסיוס. זה גבוה? לפי מה שאני מניח זה מצב ללא עומס.

16. Started by THE_COMMANDER,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002825372&start=0]חומרה[/link] על ידי KoM

17. Started by NISAN,

האנטק שלי (ANTEC SX 1030 B) שרד מודינג קטלני הכולל ערכת חלון מפי סי מודס ו3 חורי איוורור אחד מהם 120 ממ שמוציא אויר למעלה... תמונות וניאון כחול בקרוב!!

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by Sman,

יש לי הארדיסק WD 30 MB 7200 IDE ויש לי מגירת קירור עם שני מאווררים שעושים רעש של מיפעל (לפי The Wizard) איך אני יכול להמהיר אותו ועד כמה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב. אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4 שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק. כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by TheWizard,

עד לא מזמן חייתי לי בשלווה עם ה PIII866 החביב שלי , עד שרציתי יותר - וכך נולד לו ה PIII866@975 הנוכחי ;D - אך אבוי, לינ' לו אהב את השינוי !!! בהתחלה גם האיכספי לא היה יציב כלל, על שהעליתי לו את הוולט ל 1.75 (1.80 אמיתי), את הפוסט הוא תמיד עבר. אבל הלינ' מסרבת אפילו להתחיל לעלות ברגע שהמעבד מומהר בטיפה, אפילו ב 910 מ-הרץ הוא לא עלה. יש למישהו הסבר הגיוני לעיניין??? יור'ז, וויז,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by D_N_A,

[poll] למה אתם עושים אוברקלוקינג?! [opt] כרטיס גרפי [/opt] [opt] מעבד [/opt] [opt] אחר [/opt] [opt] להכל!!!! (מווו אה אה אה אה) :FIREdevil: [/opt] [/poll]

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by Pc_Master,

על הצ'יפסט של הלוח יש מאורר אני רוצה להחליף את המאורר ל מאורר BLUE ORB הוא מתאים ללוח שלי?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים