עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mtn9,

יש לי לוח Epox EP-4SGM8I מעפן עם צ'יפסט SIS661FX. יש לי מעבד P4 בתדר 2.4GHZ והלכתי לפי ההנחיות בחוברת של לוח האם והגעתי לאיפה שאמורים לעשות OC. תמונה מצורפת לאיפה הגעתי. ושאני נכנס לCPU Clock/Speed אז יש שם משהו Min ו-Max ואני לא מצליח להזיז אותם ... ומשם אני צריך לעשות OC לא? אם לא אז מאיפה כן? ולמה כתוב לי 133MHZ ו1.86GHZ ולא 200MHZ ו2.4GHZ? אני מתחיל בOC וזה OC ראשון שלי אז אתם יכולים להסביר לי מה לעשות.. אולי לשנות את היחס ל1:1 זה יעזור? עכשיו הוא על SPD. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  2. רציתי לקנות ספק למחשב בגלל שהספק שבא אם המארז עוצר אותי בOC בנוסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד בשביל OC תקציב לספק עד 450 ש"ח לגוף קירור 400 ש"ח מפרט של המחשב מעבד 1.8 P4 OC ל 2.3 לוח איביט IS7-E זיכרונות ADATA מהירות DRR500 2 סטקים אז אל מה את ממלצים תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by זאק,

משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3 גיגה אני צריך מאורר שקט למעבד וספק כוח שמתאים שקטים ככל האפשר אם אפשר המלצות ספציפיות ואפילו קישור לחנות אינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by שורטי,

יש לי X800XL ג'יגה בייט והתקנתי עליו 2 מאווררים עד כמה OC הוא יחזיק? (עוד דבר מוזר: עשיתי לו באיי טי איי הכי הרבה לממורי והכי הרבה לקור והוא עדיין לא מצא ארטיפיקים. זה נורמאלי?)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zomzom,

שלום אני מחפש קירור מים לאטלון שלי, מישהו מכיר את סידרת ה 200 של corsair ? ההבדל בביצועים בינה לבין ה sk7 שיש לי משמעותים ? ההרכבה קלה יחסית ובכלל זה דבר מסוכן- נזילות ??? תודה. הנה קישור למוצר: http://www.corsairmicro.com/corsair/hydrocool.html

7. Started by segevon,

קניתי את הקרור במקום TT Big Tayphoon המאכזב במקצת.. במאמץ לא עובר את ה-50 (מאוורר 120 ב-100%..) ובמנוחה (מאוורר 120 ב-70% - חרשי לחלוטין) לא עובר את ה-40.. תמונות בהמשך..

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by tazok,

אוקיי המפרט בצד עכשיו ברגע שאני עובר את ה3400 הווינדוס נותן מסך כחול וריסט.... העלתי את המתח מ1.5 ל1.6 זה לא פתר שום דבר עכשיו אני בעיקרון צריך לשנות תיזמון או משהו של הזיכרונות כדי להמשיך לעלות אבל אני לא יודע בדיוק מה לעשות המעלות בכלליות בסדר גמור בסביבות ה45.... כרגע המעבד על 3320 בכיף ואפשר לעלות עוד קצת ברגע שזה מגיע ל3400 מתחילות הבעיות... לא משהו רציני פשוט הווינדוס לא עולה... יש בוט... הנה תמונה....

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר והוא קנה FX5200 וזה קקה והגיעו שמועות לאוזני שאני יכול להפוך אותו ל5600 אולטרה שזה יספק אותו רציתי לישאול אם זה תלוי רק במהירויות שעון או גם בסופטמוד שאני צריך לעשות עם תוכנה כל שהיא..? ואם זה רק מהיריות שעון אז מה הן המהירויות של 5600 אולטרה?? עזרהההה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by slater,

יש לי a64 3200 וזכרונות של g.skill...... אם אני מעלה את הfsb נגיד ל 275 ומוריד את המכפלה של המעבד מ-11 ל-8 כך שמהיורות המעבד לא משתנה (נשארת 2200mhz) האם אני אצתרך להעלות את המתח של המעבד?

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  11. Started by Ran B,

אוקי אז ככה..אני כל פעם שוכח לפתוח תארד על הקטע הזה.. שהוא די מוזר חיחי.. אז ככה : יש לי קתודה במחשב..ויש מפסק מגניב כזה מאחורה שאני יכול לשלוט אם להדליק אותה או לא.. (כן כן מפסק אמיתי!! ) אז אם אני מדליק את המחשב שהפסק של הקתודה על ON אז המשחב פועל נפלא, הכל נפלא, אין בעיות. אבל!, ברגע שנגיד אני מכבה את הקתודה..(לא קורה כלום..).., ואז אני רוצה להדליק אותה בזמן שהמחשב פועל... אני מזיז את המפסק ממצב OFF ל ON ואז פשוט שומעים כזה ממש ספק נופל יש כזה..מין צליל של נפילה..ואז תוך שניה צליל של חזרה לפעולה..ואז המחשב ממשיך לפעול לעוד איזה חצי דקה..ואז בום המחשב נתקע, הכל נתקע, המסך תקוע, שום דבר לא זז, שום דבר לא עוזר.., אפילו לא ctrl+alt+del שום דבר..המחשב לא מגיב לחלוטין…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yonatanR,

שלום, יש לי SAPPHIRE 9800SE 256 BIT , לאחר פתיחת צינורות עיבוד והמהרה ל380/330 עדיין לא הייתי מרוצה (2800 3DMARK 2005) אז החלפתי לו את המאוורר ליותר חזק. לאחר החלפת המאוור ניכנסתי ל- ATITOOL והוא הראה לי ארטיפקטים בתדר 380/330 משהו שלא היה לי מקודם, ניסיתי לעלות ב-5 לזיכרונות ולליבה ונהיו יותר ארטיפקטים, חשבתי שזו תקלה ב-ATITOOL אז עשיתי בדיקה ב-3DMARK 2005 והתוצאה שלי ירדה ב- 200 (האם זה הגיוני?) מה אני יכולל עשות שההארטיפקטים יעלמו ושאני יוכל לעלות עוד בתדרים? תודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  13. פעם עשיתי את זה אבל מחקתי את הפרופילים.. כי יש לי את הכרטיס הבעייתי.. ואני לא מצליח לצרוב לו ביוס חדש כמו שהיה במדריכים, אז חשבתי להעלות מהירות המאוורר כשאני נכנס למשחקים, וכשיוצא מהם אז להחזיר לברירת מחדל. אולי זה יפתור את בעיית התקיעות שהכרטיס הזה גורם? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. אהלן, יש לי מעבד E8400 ואני מעוניין במאורר טוב ושקט באיזור ה 150 ש"ח. כרגע המעבד שלי עובד באיזור ה 45 עד 47 (עם הזלמן 7500) מעלות שזה נראה לי די הרבה.. תודה מראש ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  15. המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כי אני לא מוצא קרור אויר חזק בהרבה ממנו וקרור מים קצת קשה לי להשיג (זמן המתנה של כמעט 3 חודשים מPANDAS נכון לעכשיו ). לא מצאתי שום סקירה המשווה את הSP94 למשהו מודרני. אשמח לקבל דעות/תגובות!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by doreiny,

היי כולם! :] השילוש החדש הגיע, ואני רוצה להתחיל אובר קלוק.. השילוש מורכב מ: giga-byte p35-ds3r g.skill 2gb hk intel e4300 פעם אחרונה שעשיתי אוברקלוק היה לפני שנה וחצי בערך..:\ מאיפה מתחילים מחדש? תודה מראש לעוזרים P.S שכחתי לציין שיש לי zalman 9700 :] [attachment deleted by admin]

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום רב, כבר הרבה מאד זמן שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות ומתכבה בשל כך. במשחקים כבדים יכול להגיע ל70-80 ואז המנגנון האוטומטי פשוט מכבה אותו, או שהוא מתכבה לבד. בכל מקרה - אפשר להגדיר את הטמפרטורה של הכיבוי אבל אני לא מתסכן בלהעלות אותה. יש מאורר אחד שמכניס אוויר למארז (למטה מימין), אחד שמוציא (למעלה משמאל), HSF למעבד וגם לגשר הצפוני. כפי שאתם רואים הכבלים מסודרים בצורה לא רעה כך שהם לא אמורים להפריע יותר מדי לזרימת אוויר. אבל השורה התחתונה היא שהמערכת כולה מתחממת כאשר המארז סגור. או שלא נכנס מספיק אוויר קר בשביל לפצות על החום שיוצא מהמעבד או שפשוט זרימת האוויר לא טובה במארז. אני מצרף תמונה ומבקש עיצות לפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכם, כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה. יש לי את הדרייבר האחרון (9.5). מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  20. יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by danielk9,

היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP פתאום המאוורר שלו הלך ה-EveCool VC-RHC Turbo יתאים ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23381

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by 00Amir,

קניתי Inno3d gtx 460 i-chill - והאמת כרטיס נראה פצצה ! 2 מאווריים מרשימים מאוד. הרצתי 3D Vanteg וקיבלתי 14486 בסטוק. התחלתי לעשות לו OC - אני לא מצליח להתרומם עם הכרטיס יותר מידי... אני מצרף תמונה שלאחר OC ואולי תגידו לי איפה אני טועה? בנוסף לכך אני רואה שאני לי אפשרות שליטה על הV מתח של הכרטיס - זה חשוב? איך אני ממשיך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by L1ron,

האם לחבר את המאוורר בצורה שהחלק הזה(איפה שהמדבקה )זורק אוויר למארז? http://www.mediagalaxy.co.il/files/CMP-FAN23.jpg או הפוך? ככה לדוגמא: http://www.reef-center-host.com/pix/albums/userpics/10387/normal_%EE%E0%E5%E5%F8%F8%E9%ED.jpg התמונה אומנם נראית דומת לקודמת , אבל פה הרגליים של המאוורר הפוכים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לאחר שהמליצו לי על המאוורר הנ:ל פה,החלטתי לקנות אותו..ועשיתי זאת היום. הדבר הראשון שעשיתי כשהגעתי הביתה היה להתקין אותו. קראתי קצת במדריכים פה על ניקוי משחה ישנה מהמעבד..עלעלתי טוב בעלון שבא עם המאורר והבנתי כמה שזה קל ופשוט. מדובר במחשב E5200 2.5GHZ, 4GB CL4 G.SKILL, GTX260 216SP GAINWARD GS, SEASONIC 500W, COOLER MASTER ELITE 334 ולוח האם,שהווה את הבעיה המרכזית הוא DFI LANPARTY T2R UT P35 כשפתחתי את הקופסה בבית, כבר שמתי לב למשהו לא נחמד..המוצר נראה משומש מעט..אחד הלוחות בגוף הקירור לא ישר במרכזו והמוצר לא נראה חדש..בין אם זה שריטות,אבק, או אף ציפוי מקולף. [המוצר נקנה בKSP..זה מסביר כמה דברים..] אז נשמתי מספר נשימות עמוקות, הרגעתי את עצמי והמשכתי בעבודה.. הלוח שלי…

• 43 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.