עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Pc_Master,

למדידת טמפרטורת הדיסק הקשיח? :

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Freezer,

שלום לכולם מבקש עזרה מבעלי ידע נרחב בנושא,מה ה overclocking הטוב ביותר למעבד athlon1000 ,אם אפשר הסבר קצת מפורט,איזה מאורר כדאי לשים למעבד,הוספת צלעות קירור לזכרון,לכרטיס מסך. באמת שאיו לי שום ניסיון בנושא ??? שכחתי לציין הלוח אם הוא :asusa7v133,אין לי מושג עד כמה הוא תומך.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

זה אמור להיות הרדיסק. השאלה בתמונה.. אבל שיהיה הם לשים את הצלעות קירור על ההרדיסק (הריבוע בצד) הם זה יעשה משהוא, ישמור לי עליו... יש לעיו כבר איזה מאוורר ואין לי כסף לקנות משהוא נורמלאלי בחנות. האם כדאי לפזר הרבה צעלות קירור על השטח של ההרדיסק (למעלה). האם צריך לשים משהוא על הכרטיס ??? תודה.. (אם תענו לי בכלל..) נ.ב אהה...אופס.. ההרדיסק IBM IC35L040

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BenK,

יש לי מארז כאילו..... ואני רוצה להוסיף מאווררים כזה.... אז איפה כדאי??? (עדיף עצה ל-2 מאווררים). ואיזה צריך להכניס אוויר ואיזה להוציא?! פצצות ולהתראות! בנציונה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

מישהוא מוכן להסביר לי את זה ..??? http://www.innovatek.de/sites/TurboPLL.html

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

לאחר קריאה מעמיקה נוספת של ביקורת המאוררים השקטים ולאחר חיפוש ממושך ברשת חנויות המחשבים בישראל, לא עלה בידי למצוא את המאורר הנ"ל (שעפ"י הביקורת הוא הטוב ביותר). חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי כלום :'( אפילו באתר של זיגזג, שסיפקו אותו לביקורת הוא לא נמצא! אנא, עזרו לי :-[

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by BenK,

איך אני מעלה את מהירות הבאס??? על איזה רכיבים בדיוק זה משפיע??? ומה זה משפר בדיוק??? תודה! :

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by Freezer,

שלום לכולם יש לי מארז midi-tower עם מאורר מארז אחד+מאורר של הםפק כח+מאורר מעבד,לוח-אם asus a7v133,מעבד amd1000 ,כרטיס מסך radeon64 , זיכרון 256 . בדקתי ב BIOS את החום של המעבד הוא משתנה בין 55 ל57 ,האם זה בסדר. האם כדאי לי להוסיף עוד מאוררים(כרגע אני משתמש ב VOLCANO2 ). נ.ל האם יש קשר ביו חום המעבד לעובדה שבאשר אני משחק במשחק commando2 הוא נסגר וחוזר לDESKTOP . (בדקתי אין סיבות אחרות,דרייברים מעודכנים). :smoke:

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by yoav9,

כמו שרבין תמיד התחיל את המשפטים שלו אם אני מאמין, אז לזכרו של רבין אני גם יתכיל את התר'ד הזה באני מאמין שלי. אני מאמין שמודינג אמיתי אי אפשר לקנות, בזה אני מאמין, שאם אתה קונה 8 מאוורים שמתוכם 6 80 מ"מ אחד 120 מ"מ ועד volcano 6 על המעבד אז זה לא אומר שעשיתה מודינג רציני. זה אומר ששידרגתה את המחשב בצורה אידיוטיצת ובזבזתה הון כסף סתם. עם קניתה חלון. עשיתה מודינג, נכון, אבל לא מודינג אמיתי, עשיתה מודינג של פחדנים, מודינג של "על בטוח" שום דבר לא יכול לקרות למארז, למחשב, וזה ממש יפה. אבל זה לא מודינג אמיתי. באתה וסילסלתה את כל החוטים בתוך המארז כדי שיהיה יותר יפה, לא עשיתה מודינג אמיתי, בסך הכל חסכתה מעלה או שתיים ואתה ממש משועמם. אז מה זה כן מודינג רציני? לצבוע את המארז לתלו…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב כך, דורון 800 ב1066 עם VOLTAGE של 1.8 לא עובר את 35 בIDLE, ובFULL LOAD הוא מגיע ל38 ופשוט לא עובר את זה. עשיתי כמעט כל דבר לנסות להעלות את הדבר הזה מעל 40, כמו בימים הטובים שהיה עליו את הSuper Orb המסריח... אני מתחיל לחשוד כאן במשהו, אני משתמש בVIA HARDWARE MONITOR.

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by THE_COMMANDER,

מה המידות שלו????

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sxs,

הזמנתי את ה-Mini Copper Orb(במקום ה-Spire שיש לי) וכחלק מן ההתקנה אני יצתרך להוריד את המשחה ששמתי. מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת בלי יותר מידיי סיכונים, סיבוכים או ליכלוך? עדיף תשובה ממישהו שיש לו ניסיון בזה כי את התאוריה אני פחות או יותר יודע...

13. Started by Haflo,

יש לי כרטיס מסך מדגם ASUS V7700 GeForce2 GTS 64MB שכרגע עובד על Engine Speed 203Mhz Memory Speed 342Mhz יש למישהו הערכה/מושג עד כמה אני יכול להאיץ את המהירות? על המעבד הגראפי יש מאוורר וגם המארז מאוורר דיי טוב, חום הכרטיס בד"כ עומד על 51 מעלות מה החום המקסימלי לפני שאני אומר ביי לכרטיס?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. עריכה: מה קרה ללינק?

15. Started by birkoff_g,

א)איך אני יכול לראות את הטמפרטורנ של המחשב שלי? (יש לי PCPartner) ב)איפה אני יכול להשיג מדריכים למודינג? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

שלום... הודתי היום את המעבד מ60 מעלות ל 48 מעלות... הכל בעזרת מאוורר 12 סמ' שסמתי בלמעלה של המארז.... i am a hapy nem....p ;D ;D ;D

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by saar,

שלום ברשותי מעבד AMD 1.33 ולוח אם של ASUS A7V. טמפרטורת המעבד נעה סביב 60-65 מעלות באופן קבוע,לעומת טמפרטורת הלוח שלא עוברת את ה 35 מעלות. כרגע ברשותי מאוורר של spire אשר קיבלתי עם המעבד. מספר שאלות: 1.האם הטמפרטורה נורמלית? (המחשב עובד 24 שעות ביממה). 2.איזה מאוורר מומלץ למעבד הנ"ל והיכן ניתן לרכוש אותו? 3.בתוכנת העזר אשר קיבלתי עם הלוח ומראה את הנתונים על המעבד והלוח כתוב : CPU Fan below threshold יש למישהו מושג על מה מדובר?? בתודה מראש סער.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by yair_h,

יש לי P4 1.3Ghz עם זכרון 384Mb RDRAM PC800 בSISOFT SANDRA אני מקבל את ההודעה הבאה Tip T2509 - Memory bus speed seems low. Check that you are running it at the correct speed. Fix: Most modern (5x85 class or later) computers use bus speeds of 66MHz or higher. If yours is lower you may be able to increase it, depending on processor. אבל הFSB אצלי על 3X99Mhz כלומר 396 מה"צ ומאחר ו הזיכרון הוא pc800 לא ברור לי היכן הבעיה בכלל (חוץ מזה שבפנטיום עסקינן :-/) ראה תמונה מצורפת. מישהו יכול להסביר לי מה סנדרה רוצה ממני

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by NISAN,

העלתי את מהירות הבאס שלי ל 140 והטמפ לא עלתה בכלל אבל עדין המערכת לא יציבה כל כך... צריך להוסיף חשמל? יש לי אי אמ די xp 1500

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MishaK,

אני חושב לפתוח ת'מכפלה של המעבד שלי, מומלץ? המעבד הוא AMD1.1 עדיין עם הHiCool המעפן שקיבלתי איתו, אני מקווה מתי שהוא בחיים להגיע עם המעבד הזה ל1.33 ומעלה 8)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by OmerK,

אוך עושים את זה?? ???פשוט מדביקים את הכיסוי על הסידי????? ואיך פותחים אותו (דרך WINDOWS?) ו שאפשר גם חיצונית למי שלא מבין על מה אני מדבר תמונה מצורפת

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by aSim3tRi3,

muwhahahah 170Mhz @ CAS2-2-2 99% stable.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by D_N_A,

אני וKOM מתחילים בעוד מספר ימים פרוייקט התעללות במחשב... (מחשב ישן שלא אכפת לנו ממנו כמובן) זה כולל מודינג בן-זונה לכל חלק במחשב, אובר קלוקינג רצחני עם קרור מקפיא וכ'ו... רעיונות יתקבלו בברכה (ואנחנו נסדר ונביא תמונות!)

25. Started by Flash,

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים