עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eshatner,

אני צריך חוות דעת על המאוורר הזה כמה שיותר מהר.. באמת זה חשוב וגם את המחיר בבקשה ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 379 צפיות
  2. Started by Barak.Inbar,

b]מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 אני צריך לקחת למעבד הזה קירור? אם זה משנה המארז שאני לוקח הוא (LEXA BLACKLINE)

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  3. שלום הורדתי את התוכנה everest ויש שם מקום שאומר לך אם המחשב שלך עשה אובר קלוק או לא עכשיו יש לי מעבד p4 pesscot 3.0 ghz עכשיו רשום בתוכנה שהמעבד במצב רגיל צריך להיות 3000ghz והוא עכשיו 3042 המעבד חם נורא 50 מעלות ומעלה האם כדי לעשות אוברקלוק על מנת להוריד אותו ל 3000 בשביל שירדו המעלות והמחשב יעבוד יותר מהר למה עכשיו הוא נתקע אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  4. Started by ORBIT,

מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס מסך Leadtek winfast 8600gts extreme. לאחר השתקת המחשב כולו נשארה לי בעיה אחת - הכרטיס מסך. אני מחפש קירור FANLESS לכרטיס הנ"ל, מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  6. Started by subzero008,

שלום לכולם, לאח של חברה שלי יש מחשב: p4 3.0 לוח מסדרת ה asus P5 שהיו אז למעבדים האלה זיכרון: 512 פשוט כרטיס מסך: 6600gt מארז:ג'נרי ספק:גנרי הבחור רוצה להחליף כרטיס מסך וחשבתי אולי לפני לעשות לו OC, מי יודע אולי זה יספיק לו. פה אני צריך את העזרה שלכם - אני טכנאי/מוכר מחשבים אבל לא יצא לי לעשות OC, אני צריך הסבר מאיפה להתחיל ומה התוצאות שאפשר להגיע אליהם. אשמח להסבר מפורט (כל התוכנות הדרושות, מאיפה, כמה למה... ) כל מה שיכול לעזור. אל תדאגו אני קולט מהר - אז מי שפחד להכנס ליותר מידי בלבולי מוח, זה לא המצב. תודה רבה לכם נ.ב אני חדש פה ואני חייב להודות שהתרשמתי מאוד מהפורום

• 3 תגובות
    • 378 צפיות
  7. Started by alex125,

שלום חברים יש לי שאלה גוף קרור Zalman VF700-Cu LED טוב לכרטיס מסך Radeon X550 256MB ????

• 2 תגובות
    • 378 צפיות
  8. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT X2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E ?Deskstar 80GB Sata II? Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS ?HEC 480W ACE (SILENT)? ?LG 52x32x52 לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם קירור סטוק, ולאיזה עם סוניק טאוור (שבדרך). מעוניין באוברקלוקינג למעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם. להזכירכם - במארז מאווררים קדמי ואחורי של 12 ס"מ וצדדי של 9.

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  9. Started by nadnad,

יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?

• 1 תגובה
    • 377 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..

• 1 תגובה
    • 377 צפיות
  11. Started by Murmur,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב שיבוצע לו OC ואני מתלבט בין שני המעבדים E2140 ו-E4400. האם OC ל-E4400 הוא 'קל' יותר (כלומר פחות אינטנסיבי) ולכן יש פחות סיכוי לקלקולים או אי-יציבות? או שהוא דורש קירור יותר צנוע? מהו הקירור המומלץ לכל אחד מהמעבדים הללו ב-OC? תודה,

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  12. שלום חברים, יש לי זיכרונות DDR500 VIESTA של חברת ADATA. עד לא מזמן היו לי 2 של 512MB ורצתי על DDR500 כשמעבד מואץ מ-2.4 ל-3.0. המעבד שלי קריר במיוחד (בשיא המאמץ 40מעלות) והזיכרונות קרירים יחסית גם כן (בזמנו היו על 40 במאמץ בזכות מאוורר מולם). לפני כמה ימים הוספתי עוד 2 סטיקים זהים. חיברתי אותם, ובאותו הבאס התחילו להיות לי שגיאות בזיכרון (בדקתי גם עם מתח גבוה יותר של 2.75 וגם עם 2.65, ותזמונים גם נורמאליים, וגם 3-4-4-8 ליתר ביטחון). MEMTST מצא שגיאה אחת על כל 100% סך הכל (כל פעם בחלק אחר של הזיכרון כך שאין איזה סטיק מסוים שדפוק. הזיכרונות עכשיו חמים יותר כיוון שיש מסביבם פחות מקום לקירור (כיוון שיש עוד 2 סטיקים) אבל הם עדיין לא עוברים את ה-50 מעלות בשיא של המאמץ אחרי שעתיים…

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  13. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? נא לנעול, עכשיו שמתי לב שזה לא בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  14. Started by shovel_xxx,

טוב ככה עשיתי OC רק עד ל 8 - 10 % מה 1.8 GHZ ל 1.9 GHZ ואח"כ כששחקתי FEAR COMBAT הוא יוצא כל איזה 10 - 15 דקות וגם לפעמים הוא קורס ( מסך כחול ) זה לא נירא לי הגיוני ביכלל הטמפ למה המעמץ היא על 36 מישהו יכול לעזור לי ?? אני עושה OC אם תוכנה בשם CLOCKGEN יש לי DDR 400 1GB NFORCE 4-x4 GIGABYTE קירור BIG TYPHOON

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  15. Started by Astrix-D,

1)איך אני מעלה את הFSB ? 2)איך אני משנה את מחלק או יחס הזיכרונות ל1:1 ? 3)איך אני נועל את הAGP על 100MHZ? מפרט תוכלו לראות בצד ימין.

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה דיי חמורה .. אני משחק ב GTA והמישחק פשוט נתקע... מה שלא קרה בשנתיים האחרונות שהמחשב אצלי. גם שאני יותר מ 6-7 שעות בביטורנט המחשב ניתקע גם , וראיתי שזה ביגלל הטמפ' הגבוהה של המעבד שלי [60-78] . יש לי תוכנה שקיבלתי ביחד עם הלוח אם והטמפרטורה כל הזמן נימצאת בין התחום הצהוב לתחום האדום, שאני מאמץ את המחשב במישחק חזק כמו ג'יטיאיי אז הוא ניתקע אחריי 10 דקות בערך ואו עושה רסטרט פתאומי למערכת. אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפרטורה תקנו אוית אם אני טועה..! ולא מספיק יש למחשב הזה 5 מאווררים בפנים ! אגב ניסיתי לשמן טיפה את המאוורר חשבתי שאולי ניכנס אווק אבל לא עזר.. בכל אופן חשבתי על פתרון והוא קניית מערכת קירור חזקה יותר למעבד.. המעבד שלי הוא מלפני שנתיים 3.06 - 5…

• 0 תגובות
    • 376 צפיות
  17. איך פותחים את הנעילה? תודה

• 1 תגובה
    • 376 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הכוונה לכל הביוסים שעברו מוד כמו שיש ל-NF7 למישהו יש ביוסים כאלה?? יש בכלל כזה דבר??

• 2 תגובות
    • 376 צפיות
  19. אז ככה ברשותי: Readon 9550 חברת Poewr Color יש לי איתו בעיות חימום מה שגורם לאיטיות במשחקים איזה קירור אני יכול להלביש עליו שלא יעשה בעיות חימום תודה ענקית לעזורים,

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  20. שלום לכולם כדי לזהות מה היא כל טמפ' בתוכנה SpeedFan עשיתי מה שאנשים מציעים ובדקתי בתוכנה של לוח האם (MSI). בלוח האם יש שתי טמפ' מעבד וSYS מה זה ה SYS הזה. בכל מקרה יש הפרש בין SPEEDFAN לתוכנה של MSI למי להאמין? בתוכנה אחרת היה רשום אותה טמפ' למעבד אבל ה SYS שהיה רשום שם היה 9 מעלות ולא ארבעים פלוס. אם מישהו יודע מה זה ה SYS הזה ואיזה עוד טמפ' יש למחשב ( מה יכול להיות 9 מעלות ומה 40+ חוץ מהארד דיסק). נ.ב. SPEEDFAN מראה גם את ה 9 מעלות גם את מה שהבנתי שזה של המעבד וגם את 40+. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  21. שלום! אני עומד לקבל כמה ערכות קירור למחשב שלי ורציתי לקבל מידע אל הערכת קירור במים שאני הולך לקבל Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE השאלה שלי היא כזאת כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל אם כדאי לתת לטכנאי לחבר או שאני ינסה למרות שיש לי ניסיון לא רב בזה אבל בכל זאת + שאלה אם לישם מישכה טרמית כבר שנה לא שמתי + עם יהיו בעיו כי גם אני מתקין Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ( אם אני לא טועה בדגם ) וגם Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL - אפשר לחבר את המאווררים האלה לבקר ( LCD פשוט ב 100-150 שקל ) אגב אל תדאגו הבאתי תחלקים בזול

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  22. Started by sobe,

כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  23. Started by shaik,

אני מנסה לעשות אובר קלוקינג למעבד Athlon 2500. העליתי את המהירות של הבאס מ166 ל175 והכל היה בסדר. כשאני מנסה להעלות מעבר לזה המחשב כבר לא יציב. מאחר והטמפ' עדיין בסדר (הוספתי כמה מאווררים) אני מניח שהבעיה היא במתחים. פתחתי speedfan ו-s&m, עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. למה יש הבדל בין מה שהן מראות, וגם בתוך ספידפאן יש שני שדות שלכאורה אמורים להיות אותו הדבר אבל הם שונים, לדוגמא ה-5V (בתמונה המצורפת) 2. כשאני מריץ את הבדיקה של S&M המתחים יורדים, עד שאני מקבל הודעה: The test monitoring the voltage has been interrupted at the voltage +4.83V. אני יודע שזה לא המתח של המעבד, אבל גם המתח של המעבד יורד. האם המתחים אמורים לרדת? יכול להיות שהספק שלי פשוט לא עומד בעומס? מה אני צר…

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  24. Started by The Prophet,

שלום! המפרט שברשותי לעשות לו OC, הוא : P4 2.4GHZ MS - 6580 256MB OB ביצעתי, כרגע למעבד OC מ2.4GHZ ל2.626GHZ, יותר מזה הוא מתחיל לאבד יציבות בקול. אולי יש אפשרות לנעול את תדר הPCI/AGP, איך שהוא? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  25. Started by Polonian,

יש לי radeon 9800 pro 128 mb של Sapphire וחשבתי לעשות לו צריבת ביוס לXT, אך לפני זה רציתי לדעת אם זה בכלל ייתן ביצועים יותר טובים מאשר סתם לעשות OC עם ATI TOOL או תוכנה דומה. דבר שני, שמעתי שניתן לפתוח לכרטיס הזה צינורות. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או להסביר לי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 375 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.