עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by huber,

is the second worth adding 44 nis?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by CoronaLover,

שלום, טוב אז ככה אני מחפש מאוורר חזק בשביל אוברקלוק למעבד TB חשוב שהוא יהיה יחסית שקט(בלי מאווררי דלתא למינהם) אבל גם עוצמתי אם אפשר אז תכתבו את שם הדגם ואת החנות שממנה קונים בתודה מראש CL

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

מי מהם יותר טוב ולמה ? (אלה מאווררים לדיסק הקשיח) ומי יותר מרעיש?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by masterhaifa,

כמהנדס מכונות עם רקע כאיש מכירות מחשבים פריק ואובר קלוקר שבטעות עלה היום על הפורום הזה ונדלק אני מציע לחברה כאן לפני שהם עושים משהו ובוכים לשלוח אלי את התכנון שלהם ולקבל תשובה עיניינית ממשהו שבאמת מבין. רק לשם התרשמות אני עובד עם מחשב K7 700 @950 כבר שנה וחצי עם GF 256DDR מורץ ו 2 דיסקים קשיחים מהירים כולם עם בקרת טמפרטורה ואף אחד לא עובר את ה 45 מעלות גם בשיא הקיץ וכל זה ללא טקים (TEC) או מים רק קירור אויר שקט יחסית שמתוכנן היטב וכבלים מעוגלים לSCSI ולCDS בקיצור יש פתרונות נחמדים ללא הוצאות מוגזמות ואם יודעים למקם מאוררים נכון אין כמעט רעש יש זרימה מעולה וראש שקט בנושא המהרה masterhaifa@hotmail.co.il ואודה לכם אם תעזרו לי לשמור את ההודעה למעלה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by biodome,

היי חבר'ה! אני מתכנן על מערכת חדשה מבוססת ה-XP (כנראה 1900+) ויש לי כבר חלק מהדברים. ואני כנראה אעשה המהרה קטנה (אולי לאיזה 1700 מגה-הרץ?), ומודינג חביב (חיתוך, ניאון, צביעה). עכשיו יש לי את המארז של אנטק ה-SX-1240. ועוד הרבה מאווררים שונים מחו"ל. הקירור על המעבד יהיה כנראה ה- Alpha PAL 8045 עם AC2. לכמה אתם חושבים שאפשר להגיע עם קירור אווירי בלבד (אחד הלוחות מבוססי KT266A כמובן)? כמו כן, בבקשה עיזרו לי להחליט על סידור המאווררים. צילמתי תמונות וסידרתי קצת בפוטושופ איך זה בערך יראה, אני לא בטוח בקשר לכל הכניסה יציאה של אוויר (ירוק זה נכנס, אדום יוצא), הערות יתקבלו בברכה! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by huber,

היכן ניתן לקנותו בארץ?

7. Started by huber,

Arctic Silver Thermal Adhesive IS NOT intended to be used between a CPU and the CPU heatsink. זה ציטוט מהאתר של החברה. אם כך איך זה אמור להחזיק? אם זה לא אמור לבוא בין העבד ילחידת הקירור, אז איפוא???

8. Started by huber,

כשהוצאתי את ה HEATSINK של המעבד לנקות אותו, נשבר לי איזשהו זיז קטן על הסוקט של המעבד שעליו נתפסה כל יחידת הקירור. ניסיתי להדביקה עם חומר מיוחד, אך כנראה המגע בינה לבין המעבד לא טובה מספיק כי החום קופץ לכמעט 80 מעלות (לפני כן הוא לא עבר את ה 40). לפי דעתי, אם אשים גריז טרמי זה יפתור את הבעיה אך כמה שאלות לפני כן: 1. במגע בן משטח ה HEATSINK לגוף המעבד יש חומר לבן קשה (המוליך הישן?), איך מורידים אותו? 2. אפא קונים גריז טרמי (עדיף את הארקטיק סילבר) באיזור נהריה עד חיפה? 3. למה לשים לב בעת מריחתו?

9. Started by 3COM_LAN,

;D ;D ;D ואני מתכון לכל סוגי המעבדים של AMD במיוחד לT-BIRD 1.4 FSB266 הנה התמונה של המאורר . הוא יפה נכון ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by BenK,

איך קוראים לתוכנה ההיא לבדיקת חום מעבד?! תודה...........

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by Freezer,

שלום לכולם מה זה קירור מים ??? ,כולם מדברים רק על מאוררים לcpu . קירור מים בתוך המחשב? לפי מה שאני יודע מים וחשמל לא הולכים טוב ביחד. ביחוד שמדובר על חלקי מחשב,חשבתי מה יקרה לאותו חלק אם ישפכו עליו מים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

האם זה יהיה מוסרי לקרא למעבד שלי XP1800 , כי עשיתי לו אוורקלוק ל1530 ? כי גם חסר לי 3 מגהרץ , ואין לי SSE , אז מצד אחד זה באסה מצד שני זה מגניב . מה אתם אומרים ?

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Freezer,

שלום לכולם קראתי כתבה שהתפרסמה פה על רדיאטור http://www.gamingin3d.com/reviews/dtek ורציתי לשאול מה זה רדיאטור,מה ההבדל בינו לבין מאוררים לcpu . חבל שאי אפשר להשיג את הרדיאטור שמפרסמים בכתבה בארץ.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. קראתי באתר שאפשר לעשות אובר קלוק כמעט לכול דבר למעבד מגדילים את המכפלה למעבד הגרפי תוכו שמתלבשות על הדרייורים אבל השאלה היא איך עושים אובר קלוקינג למודם היה כתוב באתר שכן אפשר לעשות כזה דבר יש לי מודם דפוק של 56 ומודם חדש כזה עולה 100 שח מקס אז לא אכפת לי לנסות לעשות אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by MishaK,

זה מה שעשיתי היום!! עבדתי על זה כול היום!! יצא נחמד :spin3:

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by BenK,

שלום. יש לי מעבד P3 800........ עם היטסינק ישן של CHRONOS מהירות 5114rpm לוח אם Cuv4x של ASUS מאוורר חיצוני 1. טמפ' לוח אם לפי MBM וSandra היא 27 וטמפ' המעבד לפי Sandra נעה בין 35-40 האם כדי לי לבצע OC למעבד?! אחרי הכל אני יכול להרים אותו עד 970 וחבל........... אודה מאוד על כל תשובה שהיא......

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by huber,

can u overclock a p3 800mhz? im using asus cuv4x m/b

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Or ei,

טוב היום ניקיתי את המחשב פירקתי את הספק ניקיתי מבנים וגם את המאוור של המעבד (שמשניהם יצאו גושים די גדולים של אבק) טוב עכשיו הרכבתי הכול מחדש כמו שזה היה מקודם טוב הכול בסדר ... אני מפעיל את ההמחשב ואני שומע מין רעש כזה של מאוורר כיאלו הוא נשחק במשהו ואני לא יודע בדיוק מאיזה זה מגיע ? מהספק או מהמעבד בדקתי את שניהם ושניהם עובדים וגם הרעש עבר טוב בסדר...... עכשיו פתאום המחשב שלי נתקע ואז היה מסך שחור עם צפצוף מעצבן כזה(ד"א יש לי WIN XP) ואז ישר כיביתי את המחשב וכמובן חזר הרעש והפסיק עכשיו אני צריך עזרה זה אולי למאוורר של המעבד?? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך ?(איך שהכנסתי אותו זה איך שהיה מקודם ) אולי חיזקתי את הברגים פחות/יותר מידי מישהו יודע אולי מה הבעיה?????????? כי אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by huber,

read and weep!!! http://www.tomshardware.com/cpu/01q4/011029/index.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Component,

ברשותי מחשב celeron 300 MHz על איזה לוח אם דרעק שעוד לא הצלחתי לגלות מי מייצר אותו - אבל הוא משתמש ב BX 440 . קראתי באתר של טום על שיטה להעלאת הבאס מ66 ל 100. האם השיטה תגרום גם למהירויות של הPCI והAGP לעלות (זכרו, מדובר בקפיצה טבעית של המעבד, לא כמו 88 MHz לדוגמא.)? האם מישהו ניסה את השיטה? בתודה מראש, Component

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם המאורר הזה טוב בשביל מעבדי AMD ATHLON XP וT-BIRD 1.4 : : : ? : : : הנה התמונה של המאורר ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by huber,

when i tried to remove my fan from the cpu the litle pin on the cpu socket was broken now i can reattach my fan to the cpu... what can i do? also is there a way to overclock p3 800mhz? im using ASUS cuv4x motherboard

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BenK,

מישהו יודע איזה היטסינק כדי לקנות לP3?!? או יש המלצה למשהוא טוב זול ובעיקר קל להרכבה!? :

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by unknown,

לפי מה שהבנתי עד עכשיו אוברלוקינג זה אומר לגרום לרכיב מסויים במחשב(מעבד, כרטיס מסך, הרדיסק...) לעבוד מעבר ליכולת הטבעית שלו ובכך לגרום לו להתחממות יתר שנמנעת ע"י קניית מאוורר טוב. מה שלא הבנתי זה איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BenK,

הלו.... יש לי 3d prophet 4500 64 mb של hercules..... מגיע עם מאוורר אני רוצה לעשות לו OC...... איך אפשר... ושמעתי שאפשר דרך הדרייברים החדשים לעשות OC אז אם מישהו יודע זה יעזור .........

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים