עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fit3,

קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ??? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח???? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  2. Started by אמתי,

ב15ל2 אני קונה מחשב מעבד Q6600 קירור V1 זכרונות 2 גיגה cl 4 800 מגה הרץ יחד אם קירור וכרטיס מסך שכבר עבר אובר קלוק ולוח אם P35C DC3 משהו כזה מישהו יכול לתת לי מדריך לoc ?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  3. Started by LORIANTA,

כשאני עושה OC לליבה אני יכול להגיע עד 600 ולשמור על יציבות אבל בATITOOL כשאני מעלה את הזכרונות מעל 410 הכרטיס מאבד יציבות איך זה הגיוני כהמהירות סטוק של הזכרונות היא 400? palit geforce 8500 gt

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

אוקי אזז אני ממש ממש מתחיל באוברקלוקינג אז סליחה מראש אם השאלות יהיו מצחיקות במקצת.... אוקי..המפרט שלי בחתימה ומי שלא רואה: עכשיו בקשר לקירור זה כרגע עומד על: מעבד - 42C מארז\לוח אם - 25 בקשר למעבד אני מתכוון לקנות את הביג טייפון אז זאת לא תיהיה הבעיה ואני הולך לשים עוד מאוורר 120 של TT בחלון כך שקירור לא נראה לי שתיהיה כל כך הבעיה.. הנה תמונה של CPUZ: http://www.yahav-s.co.il/cpuz.jpg עכשיו השאלה שלי היא לאין אני יכול להגיע?? אני יכול להגיע לתוצאה טובה?יש לי מערכת טובה לאוברקלוק? לכמה MHZ אני יכול להגיע בערך? בבקשה תעזרו לי.. בבקשה ממכם.. תודה מראש..יהב

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  5. איך אני מתחיל את ה OC? אני עושה ENABLE לCPU FREQUNCY והמהירות יורדת בווינדוס למה זה ? אפשר הסבר איך עושים בלוח הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  6. Started by wwll soldier,

היי, יש לי 6800gt של ג'יגהבייט ונראה לי שהוא חם מהרגיל. הטמפ' במנוחה היא 65-67(יש לי חדר חם מאוד אם זה עוזר :\) ובמאמץ משהו כמו 73.....זה נורמלי? או שאני אסדר קירור? והאם החום פוגע בביצועים?(למרות שאני מרוצה מאוד מהכרטיס) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  7. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT X2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E ?Deskstar 80GB Sata II? Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS ?HEC 480W ACE (SILENT)? ?LG 52x32x52 לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם קירור סטוק, ולאיזה עם סוניק טאוור (שבדרך). מעוניין באוברקלוקינג למעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם. להזכירכם - במארז מאווררים קדמי ואחורי של 12 ס"מ וצדדי של 9.

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  8. Started by dani00788,

אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  9. שלום לכולם; ברשותי 8800GTS 320MB וכבר זמן רב הוא בהמהרה קבועה של 600/1800, לאחרונה התוכנה RIVA TUNER עושה בעיות, יש קריסות בלתי מוסברות של התוכנה, או שאפילו התוכנה מאפסת את המהירויות עם הפעלת המחשב (אין קריסות במשחקים, ולמעם האמת הכרטיס שומר על טמפרטורות סבירות+) חשבתי על לצרוב את המהירויות החדשות לביוס של הכרטיס, ובכך לפתור את עצמי מההתעסקות בתוכנה; מה דעתכם? וכיצד התהליך נעשה?

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  10. Started by gkeeper,

שלום לכם אני מחפש גופי קירור שיכולים להתאים לי ל asus extreme n5750 256mb . אם אפשר שמות של דגמים וחנויות אשר מוכרות את גופי הקירור בארץ. דרך אגב, למי שלא יודע זוהי יציאת pci express תודה רבה מתן

11. שמעו התקשרתי לחנות מחשבים,וביקשתי את הקירור SUNBEAM TUNIQ (הבנתי שזה הקירור למעבד הכי טוב).עכשיו הוא אמר שאין לו...הוא אמר שיש לו קירור של Evercool ,ושזה קירור טוב מאוד.וזה עולה 350 שקל... עכשיו האם כדאי לי לקנות?יש לי תקציב זה לא הבעיה.אבל האם שווה לי לקנות את זה??? האם זה קירור יותר טוב מ- SUNBEAM TUNIQ.ואם שניהם לא הכי טובים..אז איזה קירור הכי טוב שקיים למעבד?גם שקט וגם תותח???תעזרו לי הטמפרטורות במחשב שלי גבוהות אני חייב לקנות דחוף קירור.יש לי מעבד Q6600.

12. Started by Tal14,

הקירור של הCPU עובד ב100% בגלל ששיחקתי פעם אחת בSPEEDFAN וקבעתי שהתוכנה תשלוט במאווררים, ומאז הכל השתגע. החזרתי את זה בSPEEDFAN שהמהירות תקבע ע"פ SmartGuardian וזה פשוט לפעמים משתנה לי ושוב עובד על 100%. מה עושים ? *ניסיתי גם למחוק את הSPEEDFAN וזה לא עזר. תודה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam ומישהו אמר לי שאני צריך בקר מאוררים. האם זה נכון שאני צריך בקר מאוררים ואם כן אתם יכולים לתת לי בקר מאוררים עד 150 ש"ח נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  14. Started by penny1,

יש לי פנטיום 3 1000MHZ וכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 אני לא מבין כל כך ב OC אבל רציתי לדעת האם אפשרי לעשות בכלל OC למעבד הזה ? לפי מה שאני יודע המקסימום של המעבד הזה זה 1200MHZ יש לוח ASUS CUV4X

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  15. Started by boris86,

יש לי 6800 רגיל של POINT OF VIEW. איך אני פותח לו צינורות ועושה לו אוברקלוק? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  16. Started by arikbaron,

הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 5 מאווררים בצדדים. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  17. Started by ezx,

קניתי זיכרון עכשיו הוא לא יציב אף פעם טזה משגע אותי עובד על תיזמונים 3 4 4 8 הוא אפילו לא באובר מה אפשר לעשות כדי שהוא יהיה יציב המיפרט בחתימה ועד איזה מתח הוא יכול לעמוד בו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  18. Started by vip133,

בדקתי שבתוכנה speedfan טמפרטורות ויש שם סעיף שנקרא internal temp ורשום לי שהחום של הדבר הזה זה 95 מעלות ושזה חם. שאלה ראשונה מזה הדבר הזה? והשניה מה אפשר לעשות בנושא הזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  19. Started by Xane,

כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק ל-3800+ שלי מ-2.0GHz ל-2.4GHz, עכשיו השאלה היא האם אני יכול להגיע לתוצאה הזו גם עם הזכרונות האלה? - PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 התזמונים לא משהו ל-OC אבל לא נראה לי שיש השפעה כזאת, הרי אני לוקח לוח של DFI.

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  20. Started by B@LENO,

שלום לכולם המפרט שלי הוא דיי ישן לוח של ASUS TUV4X מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ זיכרון 1.5 גיגה SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס מסך ATI 9500 PRO ורציתי לדעת אתמול התעסקתי בביוס וראיתי שאפשר לעלות את מהירות הבאס המהירות היא כרגע 133 ולפי מה שראיתי אפשר לעלות עד 192 השאלה כמה אני יכול לעלות מבלי שיגרם נזק אני עם קירור סטוק. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה המותרת למעבד פנטיום 3 וללוח עצמו? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  21. שלום חברים, יש לי זיכרונות DDR500 VIESTA של חברת ADATA. עד לא מזמן היו לי 2 של 512MB ורצתי על DDR500 כשמעבד מואץ מ-2.4 ל-3.0. המעבד שלי קריר במיוחד (בשיא המאמץ 40מעלות) והזיכרונות קרירים יחסית גם כן (בזמנו היו על 40 במאמץ בזכות מאוורר מולם). לפני כמה ימים הוספתי עוד 2 סטיקים זהים. חיברתי אותם, ובאותו הבאס התחילו להיות לי שגיאות בזיכרון (בדקתי גם עם מתח גבוה יותר של 2.75 וגם עם 2.65, ותזמונים גם נורמאליים, וגם 3-4-4-8 ליתר ביטחון). MEMTST מצא שגיאה אחת על כל 100% סך הכל (כל פעם בחלק אחר של הזיכרון כך שאין איזה סטיק מסוים שדפוק. הזיכרונות עכשיו חמים יותר כיוון שיש מסביבם פחות מקום לקירור (כיוון שיש עוד 2 סטיקים) אבל הם עדיין לא עוברים את ה-50 מעלות בשיא של המאמץ אחרי שעתיים…

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  22. Started by p-o-i,

שלום לכולם....אם מישהו יכול לומר לי איך לסדר את כניסת ויצאת האויר במחשב.......זה יעזור מאוד.....ז"א מה הכי אפקטיבי... אז תקשיבו שניה....במשחב שלי יש 2 מאוורים מאחורה מהצד הרגיל שמכניסים......ויש לי אחד בצד הקידמי שמוציא.....ויש לי אחד על בדלת לא בידיוק על האמצע...הו נימצא בצד יותר ולמטה יותר....הוא מוציא אויר...(הוא מכוון על הכ.מסך....בניתי לכרטיס קירור ניוחד משלי...צינורות קירור מנוחשת...אז המאוור מוציא אויר שפוגע בצינורות ומקרר אותן.....).אז אני חשבתי על להוריד את הקידמי....לגרום לזה של הכרטיס מסך להכניס במקום להוציא....ולהוסיך על הגג אחד של 120 שמוציא מן ארובה כזאת....וגם להוסיף אחד שיהיה מכוון על הזיכרונות.....אהה ויש לי סילנט טוואר על המעבד....אם מישהו יוכל לומר לי א…

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  23. Started by zion561,

קניתי מאוורר לפני כמה ימים של 80MM ואני לא יודע איך לשים אותו קיצר שמתי אותו במקום שצריך שמתי 2 ברגים אז סבבה והגיעו איתו כאלו 2 שקעים לבנים כמו 2 שקעים לאיפה אני מכניס אותם?

24. אני צריך קירור איכותי וקל להרכבה. אני רוצה לעשות OC עצבני לכרטיס.

25. Started by Baz34,

הצלחתי להגיע ל-OC של 3.3G במערכת תחת הנתונים הבאים: 1. מעבד E6420 Vcore-1.45V 2. זיכרון: g.skill 800M cl-4 v=2.2v 3. לוח: GA-965P-DS3 : FSB=415/+0.3v, north bridge/+0.3v כל ניסיון נוסף להעלות מעבר ל-415M FSB גורר אי יציבות כולל הגדלת מתח המעבד ל-1.5V אשמח מאוד להצעות/רעיונות על מנת לאתר את צוואר הבקבוק (מעבד? זיכרון?) אני יודע שהזיכרונות האלה אמורים לעמוד גם ב-914M עפ"י בנצים ברשת כרגע אני עומד על שיפור מכובד של 57% , האם לדעתכם ניתן לעלות ל-3.4, 3.5?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות

דיונים חדשים בפורומים