עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by manga05,

שלום, אני רוצה לקנות גוף קירור כי אני חושב שזו הסיבה שהמחשב עושה רעש בקיץ (המאוורר שעל המעבד עושה המון רעש כשחם לו וככל שה RPM עולה ככה הוא יותר רועש) עד עכשיו היה לי מקורי של אינטל. התקציב הוא עד 200 ש"ח - נראה לי סביר אני כמעט בטוח שזה LGA775 אבל לא במאה אחוז. האם יש דרך פיזית לראות את זה? (לפי אוורסט נראה לי 775, אבל היה שם כמה פעמים 478 מופיע אז אולי לא..) אופציה ששקלתי היא ‏GH-PDU22-SC G-Power Lite CPU Heatpipe Cooler‎ - 155NIS ב KSP האם שווה לקנות ביג טייפון? למה הוא יותר טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 379 צפיות
  2. המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  3. אני משתמש בRivaTuner, המפרט בצד... משום מה כשאני מבצע אוברלקוק של עד 958Mhz (לזכרונות) של כרטיס המסך, המשחקים זזים סבבה... אם אני עולה ממנו, המשחקים (יותר נכון המחשב) נתקע, פשוט קופא, ואז חובה לעשות ריסט בכדי לחזור לווידנוס מחדש. עניין זה מתאפיין גם כך. אם אבצע אוברלקוק של עד 958Mhz, אעמוד עם העכבר על שולחן העבודה ואפתח תיבת סימון (פשוט אגרר את העכבר), אראה מספר של נקודות אדומות קטנטנות...(בערך 50-30). אך עדיין אוכל לשחק בלי בעייה כל שהיא... אך אם אעלה את האוברלקוק ליותר מ958Mhz מספר הנקודות יעלה ללפחות 120-150... ואז, אם אשאר בשולחן העבודה או במחשב בכלל, יש מצב גדול שיתקע, או בכניסה למשחק... פשוט יתקע המחשב. אין לי מושג למה זה קורה, אם מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד טיפה…

• 2 תגובות
    • 378 צפיות
  4. במנוחה...במאמץ עד 64 מעלות לשתי הליבות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  5. Started by Silver Dragon,

אין לי ידע ב OC.. אני רוצה לקבל תוצאות יותר טובות מהכרטיס מסך ואחד מהפרמטרים הוא לעלות את המהירות שלו.. כרגע 128M... הכרטיס של ASUS אם זה משנה מה הסיכונים ב OC ואיך עושים את זה, האם זה מסובך ועדיף שמישהו בעל ניסיון יעשה את זה? האם יש אחריות אחרי שעושים OC ? אם לא, ישנה דרך להסתיר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

קודם כל השאלה, שזה בעצם בקשה.. אם אפשר את אופן העשיה של הOC שאני אעשה? תמליצו לי במה להתחיל? אני חושב בהתחלה לעלות את התדר של מעבד בלי לעלות מתח אם הוא לא יציב אני אעלה מתח והאם אני כול לעשת משהו עם המכפלה? http://img140.imageshack.us/img140/9586/dscf0927qt8.jpg בתמונה הזאת ניתן לראות את הביוס שלי, מה אני צריך לפתוח ומה לסגור בשביל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  7. לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  8. שלום יש לי שתי שאלות 1. יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את מכפלת המעבד בבקשה?? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי(ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  9. Started by smoingdrugs,

אוקי.. קניתי מאוור slim volcano 10+ P/N: A1671 application for AMD athlon XP up to 3400+ עקב כך שהמאורר שעל הפרוקססור שלי מת... השאלה שלי עכשיו היא האם המאוור שציינתי לעיל יתאים למעבד שיש לי.. חבר שלי טען שכן ולכן קניתי אותו המעבד: Intel Pentium 3 processor 945 MHz תודה מראש :-X

10. צריך את המדריך הכי מומלץ, והעיקר שתעזרו לי כי אני פוחד להרוס משהו. לפי המפרט הבא http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm *אני לא מבין בזה כל כך, אני יצטרך הרבה עזרה... תודה.

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  11. Started by gkeeper,

שלום לכם אני מחפש גופי קירור שיכולים להתאים לי ל asus extreme n5750 256mb . אם אפשר שמות של דגמים וחנויות אשר מוכרות את גופי הקירור בארץ. דרך אגב, למי שלא יודע זוהי יציאת pci express תודה רבה מתן

12. שלום יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו הכרטיס חם יחסית גם בלי OC, אני יודע את זה מנגיעה בכרטיס, המעלות אני מעריך 50+ אבל אני לא בטוח בכלל אני משווה את זה למעבד, עכשיו התחלתי לעשות OC אם הATI TRAY TOOLS ועשיתי FIND MAX CORE וFIND MAX MEM וזה הגיע למיהרויות של הPRO בלי בעיה, עכשיו שוב הכרטיס מאוד חם אבל אין ארטיפקטים, האם שווה לקחת את הסיכון? יכול להיות שהכרטיס בנוי לכאלו טמפ'? אני בקרוב יקנה את הAC3 אבל בכל מיקרה אני רוצה לדעת אם באמת שווה לי לקחת את הסיכון.

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  13. Started by firemebad,

אני מעונין לרכוש את הלוח הזה : Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 + מעבד 3000+ וינצ'סטר ורציתי לדעת איזה מאוור למעבד כדאי לשים עליו שיתאים גם ללוח וגם למעבד. מאוור טוב עדיף אחד כזה שאני יכול להחליף לו מאוור אם הישן מתקלקל. עדיף מאוור עם הטכנולגיה של heatpipes שנותן ביצועים טובים לאוברקלוק. יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 378 צפיות
  14. Started by |Eternity|,

בבקשה בבקשה תגיד לי באיסיקיו או בטלפון או איך שנוח לכם איך עושים יש לי RivaTuner יש לי 3Dmark יש לי הכל בבקשה תסבירו לי באיסיקו אם נוח לכם 325108220 ואין לי בעיה בטלפון

• 3 תגובות
    • 377 צפיות
  15. יש לי BARTON 2500 שרץ כ3200 ......... באס 200 מכפלה 11 מתחים על דיפולט.... העלתי מכפלה ל11 וחצי ומתח ל1.725 ואחרי 6 דקות בפריים 95 קיבלתי 100 ארורים! זה לא בגלל שעבדתי על המחשב תוך כדי נכון? זה בסדר להיות באינטרנט וכאלה תוך כדי הבדיקה? תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 377 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי את הלוח P4S533-MX... אין שם נעילת PCI... אבל יש שם PCI משהו ושאני משנה את זה...הדיפולט שלו זה 33...עכשיו אם אני מוריד את זה ל30...ועושה OC...אז הבאס יעלה את זה בחזרה...כן??

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  17. היי, אז החלפתי את המאוורר המקורי של הפרסקוט 3 ghz. רכשתי את ה OCZ Vanquisher.עכשיו, במצב מנוחה אני עומד על טמפ' של 47-48 מעלות צלזיוס. כשאני מתחיל להעמיס על המחשב אני מגיע למקסימום 62 מעלות.(הרצתי את CPU Stability test למשך 12 שעות ומקסימום 62 מעלות ב100 אחוז עומס על המעבד) טמפרטורת החדר היא 28 c טמפ' נורמליות לפרסקוט? או שעדיין בעייתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 377 צפיות
  18. כשהפעלתי את המחשב קיבלתי אזהרה CPU FAN FAIL . פתחתי את המחשב והמאוור באמת לא עבד טוב,בקושי הסתובב. והיה חם מאוד מתחת למאוורר. החלפתי אותו היום למאוור חדש+מריחת משחה טרמית חדשה. המאוור עובד טוב עכשיו אבל האזהרה עדיין קיימת כשאני מפעיל את המחשב. אני צריך ללחוץ F1 כדי להתעלם ממנה.

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  19. Started by alexo360,

אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?

• 1 תגובה
    • 377 צפיות
  20. Started by Goldlm,

שלום, אני בשלבים של בניית מחשב, חיברתי מעבד P3 Coppermine 600MHZ SLOT1 ללוח אם ישן שהיה ברשותי, התקנתי הכל וחיברתי. אך הבאס של הלוח הוא 100MHZ וזהו משום מה המקסימום שהלוח אם נותן,וזה גורם לי לכך שהCLOCK של המעבד הוא רק 450MHZ וזה נורא מפריע. רציתי לשאול, איך ניתן להעלות את הבאס של הלוח אם? האם זה אפשר? כי לא הצלחתי לסדר את זה עם הג'אמפרים. האם ניתן לעשות את זה דרך הBIOS או להוריד תוכנה כלשהי שתעשה זאת? יש אפשרות כזו? אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נהדר.

• 2 תגובות
    • 377 צפיות
  21. Started by or ziv,

אני מנסה לעשות אוברקלוקינג ואני תמיד בכל תוכנה נתקל במין רשימה כזאת שצריך לבחור מתוכה איזה משהו ואני לא יודע מה לבחור צירפתי תמונה שמסומן בה בריבוע אדום הרשימה שעליה אני מדבר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 377 צפיות
  22. Started by Bar1234,

יש לי מעבד אינטל 2.0 כאשר המעבד במאמץ הוא בטמפ' של בין 25 ל- 28 מעלות...... וכאשר הוא במנוחה הטמפ' שלו היא בסביבות ה-19 עד 22 מעלות..... הבעיה היחידה שלי זה לוח האם שלי והזכרונות..... יש לי לוח אם MSI P4MAM-V וזיכרונות 256 מ"ב ראם.... יש מצב שכאשר אי יעשה לו אוברקלוק אי יביא קירור של זלמן משהו טוב מאוד....!! השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות לו אוברקלוק רציני ?? תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 377 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש לפני יומיים... מפרט בצד.... עכשיו המארז בא עם 3 מאווררי סטוק של 120 ואני מעוניין לקנות מאווררים חדשים שעושים הרבה פחות רעש.... אבל עדיין שיעשו עבודה כמו שיותר טובה.

• 1 תגובה
    • 376 צפיות
  24. Started by Eden 6600,

שלום קניתי מחשב חדש מבוסס פנטיום D 915 2.8GHz ורציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת עבור המעבד הזה (מנוחה/מאמץ)? יש את המפרט המלא בפרופיל אם אתם צריכים... אגב, בדקתי באשכול הטמפ' המומלצות אבל לא ממש הבנתי איך זה הולך שם.. O_o לא הבנתי איזה ליבה יש לי שאני ידע למה להתייחס.. תודה

• 4 תגובות
    • 376 צפיות
  25. Started by renew,

שלום לכולם אני חדש פה.. רציתי לשאול בקשר לאובר קלוק במחשב שלי.. יש לי פנטיום 3, לוח אם של VIA, 3 כרטיסים של זיכרון פנימי (128 SDRAM כל אחד) וכרטיס מסך של TNT2 (תמונות מצורפות עם פרטים נוספים) וגם ערגנתי קירור של המארז עם 4 מאווררים גדולים (תמונה מצורפת)+ מאוורר גדול על המעבד ומאוורר גדול על כרטיס המסך, שאליו גם הוספתי פלתת קירור גדולה כמו של מעבד. רציתי לשאול האם אני יכול לבצע אוברקלוק במחשב הזה ואם כן עד כמה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 376 צפיות

דיונים חדשים בפורומים