עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mc-ender,

היי קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd athlon 64 x2 5600 אם אני טועה בשם אז הוא עלה בערך 1000 שקל עכשיו התקנתי את התוכנות שבאו איתו כולל ה dual core center ובתוכנה הזאת רשום לי שהטמפרטורה היא 67c ונראה לי שזה מאוד גבוה המארז הוא של ez cool עם מאורר ענק בצד יש לי סיבה לדאוג? ומה כדאי לעשות? הטמפרטורה של של ההארד דרייב לפי תוכנה אחרת היא 44c שגם נראה לי קצת גבוה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  2. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT X2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E ?Deskstar 80GB Sata II? Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS ?HEC 480W ACE (SILENT)? ?LG 52x32x52 לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם קירור סטוק, ולאיזה עם סוניק טאוור (שבדרך). מעוניין באוברקלוקינג למעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם. להזכירכם - במארז מאווררים קדמי ואחורי של 12 ס"מ וצדדי של 9.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  3. Started by sahargt,

המפרט בצד בקיצור אני משתמש בתוכנה שבא אם הלוח בשביל לעשות OC בגלל שאני לא יודע איפה נמצא האפשרות בביוס חפשתי ולא מצאתי ראית שם ש הכול בAUTO מתח לזכרונות ובאיזה מהירות אם עובדים וגם ב PCI-E על AUTO לפי מה שראתי בפורום אני צריך לשנות שזה לא היה על AUTO אז על כמה לשיים את את כול הדברים

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  4. שלום! אני עומד לקבל כמה ערכות קירור למחשב שלי ורציתי לקבל מידע אל הערכת קירור במים שאני הולך לקבל Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE השאלה שלי היא כזאת כל כמה זמן צריך להחליף את הנוזל אם כדאי לתת לטכנאי לחבר או שאני ינסה למרות שיש לי ניסיון לא רב בזה אבל בכל זאת + שאלה אם לישם מישכה טרמית כבר שנה לא שמתי + עם יהיו בעיו כי גם אני מתקין Arctic Cooling ATI Silencer 2 Rev.2 ( אם אני לא טועה בדגם ) וגם Akasa Hard drive cooler Blue AK-HD-BL - אפשר לחבר את המאווררים האלה לבקר ( LCD פשוט ב 100-150 שקל ) אגב אל תדאגו הבאתי תחלקים בזול

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  5. Started by arikbaron,

הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 5 מאווררים בצדדים. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  6. Started by motogt,

היום ניסיתי להדליק את המחשב, שמעתי את המאורר של כרטיס המסך עובד, אבל המחשב לא עלה. כיביתי את ספק הכוח לכמה שניות, והדלקתי את המחשב, לקח לו כמה שניות לעלות. כשהווינדוס עלה, המחשב השמיע 3 צפצופים. בדקתי בתוכנת CPUZ אם הכל תקין... ולא! היה לי OC למעבד, והוא נעלם! הזכרון שהיה 444-12 עכשיו 555-18. מה לעשות? מה קרה? האם זה אומר שהמעבד גמור? מחשב חדש חצי שנה אצלי.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  7. Started by dani00788,

אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  8. רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  9. Started by vip133,

בדקתי שבתוכנה speedfan טמפרטורות ויש שם סעיף שנקרא internal temp ורשום לי שהחום של הדבר הזה זה 95 מעלות ושזה חם. שאלה ראשונה מזה הדבר הזה? והשניה מה אפשר לעשות בנושא הזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  10. Started by b127,

זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  11. או-קיי תרד חדש: איזה סמפרון יתן את ה OC הטוב ביותר? - גם ביחס וגם במהירות המקסימלית? לסוקט A כמובן.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by a-gold,

יש לי שני מאווררים של 60 בקדימה של המארז למטה . רציתי לדעת אם זה מיותר ? האם זה ישפיע על ההתחממות של המחשב אם אני יוציא אותם ?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  13. Started by uzet1,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה: יש לי את המעבד והלוח מהכותרת.הלוח באופן רגיל עובד ב מהירות 833,אבל ידוע לי שאפשר לעשות לו OC ל1066. איך אפשר לבצע את זה? מה הסיכון בזה (OC פשוט יחסית)? הצעות,הערות או לינקים חשובים,יתקבלו בברכה! PEACE

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  14. Started by zion561,

קניתי מאוורר לפני כמה ימים של 80MM ואני לא יודע איך לשים אותו קיצר שמתי אותו במקום שצריך שמתי 2 ברגים אז סבבה והגיעו איתו כאלו 2 שקעים לבנים כמו 2 שקעים לאיפה אני מכניס אותם?

15. Started by Tal14,

הקירור של הCPU עובד ב100% בגלל ששיחקתי פעם אחת בSPEEDFAN וקבעתי שהתוכנה תשלוט במאווררים, ומאז הכל השתגע. החזרתי את זה בSPEEDFAN שהמהירות תקבע ע"פ SmartGuardian וזה פשוט לפעמים משתנה לי ושוב עובד על 100%. מה עושים ? *ניסיתי גם למחוק את הSPEEDFAN וזה לא עזר. תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  16. Started by ZeppeliN,

עשיתי אוברקלוק ל3.4ghz (מפרט בצד) והשיפור בsuperpi 1m היה 5 שניות. זה טוב לא? הטמפרטורות כרגע (בזמן שSNM דולק) 58 למעבד 35 ללוח 57 לPWM2 זה קצת חם לא? הפריזר 7 פרו על מקסימום. רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך או שאם אני צריך לעשות עוד בדיקות. כרגע אין לי אפשרות לעשות 3DMARK למעבד. אני יעשה בהמשך... בקיצור מה אתם אומרים על הOC? ואגב, המאווררים של הטרנספורמר רועשים אז רציתי לקבל המלצה ל2X80MM (לא אכפת לי מלדים) שיכניסו אוויר לא מאוד יקר שיהיו שקטים. חשבתי על הArctic Cooling AF8025. איך הם?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  17. Started by adamg,

שלום רב, ברשותי כ"מ מסוג רדאון 9700 פרו ( איןספק שהוא עתיק). לצערי המאורר שלו לא עובד ולדעתי הוא הסיבה לכ ךשהמחשב שלי מתכבה ומתחיל לצפצף. בכל מקרה, יצאתי החוצה והצטיידתי במאורר, אך הבעיה הקטנה היא שאין לי כ"כ מושג לגבי ההרבה שלו. תמונה של מה שקניתי http://img233.imageshack.us/img233/9828/dsc00913ja9.jpg האם תוכלו לומר לי מהם החלקים השונים וכיצד לחברם? לדוגמה ראיתי שישנם שני חיבורי חשמל באיזה מהם לבחור? וש אלה אחרונה האם המאורר הזה הוא בסדר? אני יודע שהוא אל שיא הטכנולוגיה היות והוא עלה לי 60 שקלים, אך מצד שני אני גם לא עוסק באוברקלוקינג. תודה מקרב לב, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  18. שלום יש לי שתי שאלות 1. יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את מכפלת המעבד בבקשה?? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי(ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  19. Started by termister2000,

הכרטיס של SAPPHIRE ואני משתמש בתוכנה ATI TOOL. כל פעם שאני מעלה את התדרים ולוחץ על SET CLOCK התדרים חוזרים לסטוק! למה?? איך עושים OC?

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  20. אהלן, המפרט בחתימה, היום התווסף לו Twinmos Twister BH-5 512MB Pc 3200, ככה שעכשיו אני עומד על ג'יגה זכרון. בהתחלה, כשהיה לי רק את הסטיק של ה speed premium 512mb pc3500 סחטתי 2700 מה"ץ מהמעבד עם 250mhz בזכרון תחת 1T. כשהתגייסתי החזרתי הכל לסטוק כדי שלא תהיה איזו תאונה כשאני לא נמצא. ככה המצב היה שנה+. היום קיבלתי את עוד סטיק, וחשבתי לאמץ אותו קצת. העלתי באס ל270, מחלק זכרונות על 5/6 (כלומר 224), מכפלה 10. שמתי מאוורר 80 על המייצב מתח, והרמתי מתח זכרונות ל3.3. מתח מעבד הועלה ל1.425. אני עדיין מקבל כ35 שניות בסופר פאי למגה. איך, איך, איך זה יכול להיות, אם קיבלתי את אותה תוצאה עם סטיק אחד, בסטוק?! אני על דואל צ'אנל עם 1T, ואני לא מבין איך זה קורה. מישהו יכול לעזור? עריכה: הלי…

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  21. Started by avizipati,

יש לי כרטיס מסך ואני רוצה לבצע אוברקלוק עליו מישהוא יכול להסביר לי בפרטי איך לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  22. Started by mistaarvim,

*איזה ביוס הכי טוב לOC? *מה זה בדיוק Xpress recovery2? *איזה הגדרות צריך לשנות בביוס לפני הOC? *וכמה הטמפ" של הלוח אם והמעבד צריכה להיות? *ואיך מפעילים את הPrime 95?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  23. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? נא לנעול, עכשיו שמתי לב שזה לא בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  24. ה8800gtx שלי לא עובר את הcore bus:610 יש לי ספק כח קרוסאייר 520hx אז זאת לא הבעיה.. הטמפרטורה לא יותר מ70 במעמץ ואני לא מקבל ארטיפקטים זה רק ברגע שאני מעל אותו קצת יותר הוא מייד קורס... אם אני יקנה לו קירור זה יפתור את הבעייה או שזה מגבלות של הכרטיס?תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  25. לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 431 צפיות

דיונים חדשים בפורומים