אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הם שמו פונקציות חדשות ואני לא יודע עכשיו איך לבנות מפרט כי אין את ה-stepping G0 אז מה מהם עם גוף קירור טוב? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray + קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤1516 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-5600 האם הגוף קירור הזה יותר טוב מ AC Freezer 7 Pro ??
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ??? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח???? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אפשר לעשות פתיחת צינורות ל MSI Radeon x600 xt pro 256 mb ואם כן עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
היי, אז החלפתי את המאוורר המקורי של הפרסקוט 3 ghz. רכשתי את ה OCZ Vanquisher.עכשיו, במצב מנוחה אני עומד על טמפ' של 47-48 מעלות צלזיוס. כשאני מתחיל להעמיס על המחשב אני מגיע למקסימום 62 מעלות.(הרצתי את CPU Stability test למשך 12 שעות ומקסימום 62 מעלות ב100 אחוז עומס על המעבד) טמפרטורת החדר היא 28 c טמפ' נורמליות לפרסקוט? או שעדיין בעייתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
המעבד שיש לי P4 3GHZ 1MB CACHE לא יודע איזה סדרה קניתי אותו לפני 3 שנים. טמפ' המעבד מגיעה ל-79-80 צלזיוס... האם זה נורמלי? אם לא מה לעשות ובאיזה מאוור להחליף????[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 15:04:08 Intel ® SOCKET 775 דגם המעבד..... עזרה דחוף.... מישהו יכול לתת לי תשובה?
-
- 4 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום לכולם....אם מישהו יכול לומר לי איך לסדר את כניסת ויצאת האויר במחשב.......זה יעזור מאוד.....ז"א מה הכי אפקטיבי... אז תקשיבו שניה....במשחב שלי יש 2 מאוורים מאחורה מהצד הרגיל שמכניסים......ויש לי אחד בצד הקידמי שמוציא.....ויש לי אחד על בדלת לא בידיוק על האמצע...הו נימצא בצד יותר ולמטה יותר....הוא מוציא אויר...(הוא מכוון על הכ.מסך....בניתי לכרטיס קירור ניוחד משלי...צינורות קירור מנוחשת...אז המאוור מוציא אויר שפוגע בצינורות ומקרר אותן.....).אז אני חשבתי על להוריד את הקידמי....לגרום לזה של הכרטיס מסך להכניס במקום להוציא....ולהוסיך על הגג אחד של 120 שמוציא מן ארובה כזאת....וגם להוסיף אחד שיהיה מכוון על הזיכרונות.....אהה ויש לי סילנט טוואר על המעבד....אם מישהו יוכל לומר לי א…
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
כנראה שביום חמישי הזה אני אסע לקנות את המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 קראתי כמה מאמרים שהמעבד E7200 הוא אוברקלוקאבילי (איך שלא כותבים את זה).. 1. כמה אתם אומרים אני אגיע איתו עם קירור סטוק? 2. כמה אני אגיע בלי לעלות את המטח? 3. מה הטמפרטורות המומלצות לו? 4. בעתיד שיהיה לי עוד כסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד, איזה הכי טוב בתקציב של 200-250 שקל? (מומלץ שיהיה בחנות FOXPC) שאלות על קירור בכללי. לפי מה שאני יודע מקדימה להכניס אוויר מאחורה להוציא... 1. זה נכון? \/ 2. אם אני אקדח חור 80MM למעלה ואשים שם מאוור שמוציא אוויר זה יקרר אותו עוד? (הרי החום עולה למעלה אז במקום להשאר במארז הוא יצא) אני אחשוב על עוד שאלות אני אשאל.
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל-OC של 3.3G במערכת תחת הנתונים הבאים: 1. מעבד E6420 Vcore-1.45V 2. זיכרון: g.skill 800M cl-4 v=2.2v 3. לוח: GA-965P-DS3 : FSB=415/+0.3v, north bridge/+0.3v כל ניסיון נוסף להעלות מעבר ל-415M FSB גורר אי יציבות כולל הגדלת מתח המעבד ל-1.5V אשמח מאוד להצעות/רעיונות על מנת לאתר את צוואר הבקבוק (מעבד? זיכרון?) אני יודע שהזיכרונות האלה אמורים לעמוד גם ב-914M עפ"י בנצים ברשת כרגע אני עומד על שיפור מכובד של 57% , האם לדעתכם ניתן לעלות ל-3.4, 3.5?
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
חברים אני צריך קירור שקט לפרסקוט 478 שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל להרכיבו והוא מכוון אוטומטית את RPM. תמליצו לי על מאוורים בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הכיוון הטבעי הוא כשהמדבקה שיושבת על ה thunderblade כלפי חוץ - ואז הוא שואב אוויר מה xp-120 ודוף אותו החוצה.. האם עלי להפוך את המאוורר כך שיחוף אוויר על הגוף קירור, ולא ישאב ממנו? תודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אני צריך את הקירור אויר הכי חזק והכי טוב למפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR Asus BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Enermax Liberty 500W Evga8600GT SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR DVDRW PIONEER DVR-212DBK LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 Dominator Airflow Fan Arctic Cooling MX-2 חשבתי על זה: thermalright ultra 120 exteme + SilverstonFm123, אמרו לי שהוא הכי חזק באאיבוריי, מה אתםאומרים?! לא חשוב לי המחיר!
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
-
אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד PD 945 3.4GHZ לוח INTEL DG965WH זכרון 1*1024MB של ADATA 533MHZ CL4 כרטיס מסך בנוי אני מחפש תוכנה ל OC ותפרטו איך אני עושה OC קראתי הרבה לא ממש ברור לי ,במעבד הישן P4 1.6GHZ עשיתי OC דרך ה BIOS , בלוח החדש אני לא רואה אפשרות כזאת בביוס . *** בתוכנת FANSPEED לא ראיתי לוחות של אינטל תודה...
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
-
-
רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך עזרה ממממממש דחוף עשיתי OC למעבד והוא ככה פתאום נכבה אחרי שהעליתי את הפאס ל220 עכשיו הוא פועל אבל אין מסך לא עולה התמונה אבל הכל עובד ..?? אני צריך עזרה מהר איך מאפסים ביוס או משהו יש לי MSI 945P תודהה
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
אני מתלבט אני מחפש פילטר ומצאתי את זה עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למאורר 120 מקדימה שואב האם זרימת האוויר בו טוב http://tms.co.il/product/3015 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
קודם כל השאלה, שזה בעצם בקשה.. אם אפשר את אופן העשיה של הOC שאני אעשה? תמליצו לי במה להתחיל? אני חושב בהתחלה לעלות את התדר של מעבד בלי לעלות מתח אם הוא לא יציב אני אעלה מתח והאם אני כול לעשת משהו עם המכפלה? http://img140.imageshack.us/img140/9586/dscf0927qt8.jpg בתמונה הזאת ניתן לראות את הביוס שלי, מה אני צריך לפתוח ומה לסגור בשביל לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות oc למחשב שלי... איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם המערכת שלי יציבה אחרי הoc? חיפשתי מדריכים אבל לא הבנתי כלום... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-