אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
קודם כל השאלה, שזה בעצם בקשה.. אם אפשר את אופן העשיה של הOC שאני אעשה? תמליצו לי במה להתחיל? אני חושב בהתחלה לעלות את התדר של מעבד בלי לעלות מתח אם הוא לא יציב אני אעלה מתח והאם אני כול לעשת משהו עם המכפלה? http://img140.imageshack.us/img140/9586/dscf0927qt8.jpg בתמונה הזאת ניתן לראות את הביוס שלי, מה אני צריך לפתוח ומה לסגור בשביל לעשות OC.
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
אפשר לעשות פתיחת צינורות ל MSI Radeon x600 xt pro 256 mb ואם כן עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבים של בניית מחשב, חיברתי מעבד P3 Coppermine 600MHZ SLOT1 ללוח אם ישן שהיה ברשותי, התקנתי הכל וחיברתי. אך הבאס של הלוח הוא 100MHZ וזהו משום מה המקסימום שהלוח אם נותן,וזה גורם לי לכך שהCLOCK של המעבד הוא רק 450MHZ וזה נורא מפריע. רציתי לשאול, איך ניתן להעלות את הבאס של הלוח אם? האם זה אפשר? כי לא הצלחתי לסדר את זה עם הג'אמפרים. האם ניתן לעשות את זה דרך הBIOS או להוריד תוכנה כלשהי שתעשה זאת? יש אפשרות כזו? אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נהדר.
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה: יש לי את המעבד והלוח מהכותרת.הלוח באופן רגיל עובד ב מהירות 833,אבל ידוע לי שאפשר לעשות לו OC ל1066. איך אפשר לבצע את זה? מה הסיכון בזה (OC פשוט יחסית)? הצעות,הערות או לינקים חשובים,יתקבלו בברכה! PEACE
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
צריך את המדריך הכי מומלץ, והעיקר שתעזרו לי כי אני פוחד להרוס משהו. לפי המפרט הבא http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm *אני לא מבין בזה כל כך, אני יצטרך הרבה עזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
בוקר טוב- אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה לבדיקת טמפ' של הכרטיס מסך ואני לא מוצא שום תוכנה- תעזרו לי בבקשה. תודה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 389 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
חברים אני צריך קירור שקט לפרסקוט 478 שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל להרכיבו והוא מכוון אוטומטית את RPM. תמליצו לי על מאוורים בבקשה. תודה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.
-
- 3 תגובות
- 389 צפיות
-
-
אין לי ידע ב OC.. אני רוצה לקבל תוצאות יותר טובות מהכרטיס מסך ואחד מהפרמטרים הוא לעלות את המהירות שלו.. כרגע 128M... הכרטיס של ASUS אם זה משנה מה הסיכונים ב OC ואיך עושים את זה, האם זה מסובך ועדיף שמישהו בעל ניסיון יעשה את זה? האם יש אחריות אחרי שעושים OC ? אם לא, ישנה דרך להסתיר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
קניתי זיכרון עכשיו הוא לא יציב אף פעם טזה משגע אותי עובד על תיזמונים 3 4 4 8 הוא אפילו לא באובר מה אפשר לעשות כדי שהוא יהיה יציב המיפרט בחתימה ועד איזה מתח הוא יכול לעמוד בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק ל-3800+ שלי מ-2.0GHz ל-2.4GHz, עכשיו השאלה היא האם אני יכול להגיע לתוצאה הזו גם עם הזכרונות האלה? - PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 התזמונים לא משהו ל-OC אבל לא נראה לי שיש השפעה כזאת, הרי אני לוקח לוח של DFI.
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
היי, אז החלפתי את המאוורר המקורי של הפרסקוט 3 ghz. רכשתי את ה OCZ Vanquisher.עכשיו, במצב מנוחה אני עומד על טמפ' של 47-48 מעלות צלזיוס. כשאני מתחיל להעמיס על המחשב אני מגיע למקסימום 62 מעלות.(הרצתי את CPU Stability test למשך 12 שעות ומקסימום 62 מעלות ב100 אחוז עומס על המעבד) טמפרטורת החדר היא 28 c טמפ' נורמליות לפרסקוט? או שעדיין בעייתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 389 צפיות
-
-
בדקתי ב-ATITool וראיתי שהטמפ' של הכרטיס היא 85C, אבל כתוב שם שהמאוורר מסתובב רק על 45% ולא על 100% מה שמסביר למה יש לי ארטיפקטים. אפשר להעלות ל-100% או שזה לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
האם כדאי לי להסתכן ולהתקין ac freezer pro על המעבד שלי ( ד"א מצאתי ב 115 ש"ח) או להרכיב ב 70 ש"ח או שמישהו אחר מכיר במחיר זול יותר.. בתודה ניר.
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כ"מ מסוג רדאון 9700 פרו ( איןספק שהוא עתיק). לצערי המאורר שלו לא עובד ולדעתי הוא הסיבה לכ ךשהמחשב שלי מתכבה ומתחיל לצפצף. בכל מקרה, יצאתי החוצה והצטיידתי במאורר, אך הבעיה הקטנה היא שאין לי כ"כ מושג לגבי ההרבה שלו. תמונה של מה שקניתי http://img233.imageshack.us/img233/9828/dsc00913ja9.jpg האם תוכלו לומר לי מהם החלקים השונים וכיצד לחברם? לדוגמה ראיתי שישנם שני חיבורי חשמל באיזה מהם לבחור? וש אלה אחרונה האם המאורר הזה הוא בסדר? אני יודע שהוא אל שיא הטכנולוגיה היות והוא עלה לי 60 שקלים, אך מצד שני אני גם לא עוסק באוברקלוקינג. תודה מקרב לב, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל-OC של 3.3G במערכת תחת הנתונים הבאים: 1. מעבד E6420 Vcore-1.45V 2. זיכרון: g.skill 800M cl-4 v=2.2v 3. לוח: GA-965P-DS3 : FSB=415/+0.3v, north bridge/+0.3v כל ניסיון נוסף להעלות מעבר ל-415M FSB גורר אי יציבות כולל הגדלת מתח המעבד ל-1.5V אשמח מאוד להצעות/רעיונות על מנת לאתר את צוואר הבקבוק (מעבד? זיכרון?) אני יודע שהזיכרונות האלה אמורים לעמוד גם ב-914M עפ"י בנצים ברשת כרגע אני עומד על שיפור מכובד של 57% , האם לדעתכם ניתן לעלות ל-3.4, 3.5?
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס 8rda3+ והמעבד בכותרת הבעיה שלי היא שאני לא יכל להביא אותו לאובר של 184fsb מתחת למתח של 1.775 שזה יעבוד בלי שגיאות בפריימ באס אחד יותר ואני מקבל שגיאה,אני לא יודע מה לעשות אני כבר מנסה ימים להביא אובר עם המעבד הזה?הסטפינג שלו הוא aqxea כבר נמאס לי מכל הנסיונות האלו אני הולך לוותר על זה כבר,מה הבעיה שלו?זה הגיוני שקיבלתי מעבד דפוק?לא שמעתי על בארטון 2500-2600 שלא עשה 200fsb. זה יכל להיות בגלל שיש לי זכרון דפוק?אני יריץ בדיקה בmemtest למה זה כזה קשה להביא אובר למעבד בארטון הזה שאמור לי מצויין לאובר קלוק,מי שיש לו את המעבד הזה או את הלוח הזה מוכן להיכנס בבקשה ולעזור לי?אני עומד לזרוק את המעבד הזה מהחלון
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
-
-
בבקשה בבקשה תגיד לי באיסיקיו או בטלפון או איך שנוח לכם איך עושים יש לי RivaTuner יש לי 3Dmark יש לי הכל בבקשה תסבירו לי באיסיקו אם נוח לכם 325108220 ואין לי בעיה בטלפון
-
- 3 תגובות
- 388 צפיות
-