עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by uzet1,

שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה. יש לי שאלה: יש לי את המעבד והלוח מהכותרת.הלוח באופן רגיל עובד ב מהירות 833,אבל ידוע לי שאפשר לעשות לו OC ל1066. איך אפשר לבצע את זה? מה הסיכון בזה (OC פשוט יחסית)? הצעות,הערות או לינקים חשובים,יתקבלו בברכה! PEACE

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  2. Started by zion561,

קניתי מאוורר לפני כמה ימים של 80MM ואני לא יודע איך לשים אותו קיצר שמתי אותו במקום שצריך שמתי 2 ברגים אז סבבה והגיעו איתו כאלו 2 שקעים לבנים כמו 2 שקעים לאיפה אני מכניס אותם?

3. מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  4. רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  5. אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  6. Started by the godfather,

שלום יש לי מעבד סוקט A 462 ואני רוצה מאוור שהעיקר יהיה שקט אבל יש לי בעיה אי לי חורים מסביב למעבד אז ביטי למשל לא מתאים לי בבקשה תנו לי עזרה הרעש שיגע אותי

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  7. Started by b127,

זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 384 צפיות
  8. בדקתי ב-ATITool וראיתי שהטמפ' של הכרטיס היא 85C, אבל כתוב שם שהמאוורר מסתובב רק על 45% ולא על 100% מה שמסביר למה יש לי ארטיפקטים. אפשר להעלות ל-100% או שזה לא טוב?

• 2 תגובות
    • 384 צפיות
  9. Started by yonib5,

יש תוכנה שמציגה לי את החום במארז אפשר לקבל אותה?

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  10. Started by ezx,

קניתי זיכרון עכשיו הוא לא יציב אף פעם טזה משגע אותי עובד על תיזמונים 3 4 4 8 הוא אפילו לא באובר מה אפשר לעשות כדי שהוא יהיה יציב המיפרט בחתימה ועד איזה מתח הוא יכול לעמוד בו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  11. Started by Xane,

כמו שאמרתי אני הולך לעשות אוברקלוק ל-3800+ שלי מ-2.0GHz ל-2.4GHz, עכשיו השאלה היא האם אני יכול להגיע לתוצאה הזו גם עם הזכרונות האלה? - PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 התזמונים לא משהו ל-OC אבל לא נראה לי שיש השפעה כזאת, הרי אני לוקח לוח של DFI.

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  12. שלום יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו הכרטיס חם יחסית גם בלי OC, אני יודע את זה מנגיעה בכרטיס, המעלות אני מעריך 50+ אבל אני לא בטוח בכלל אני משווה את זה למעבד, עכשיו התחלתי לעשות OC אם הATI TRAY TOOLS ועשיתי FIND MAX CORE וFIND MAX MEM וזה הגיע למיהרויות של הPRO בלי בעיה, עכשיו שוב הכרטיס מאוד חם אבל אין ארטיפקטים, האם שווה לקחת את הסיכון? יכול להיות שהכרטיס בנוי לכאלו טמפ'? אני בקרוב יקנה את הAC3 אבל בכל מיקרה אני רוצה לדעת אם באמת שווה לי לקחת את הסיכון.

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  13. Started by gkeeper,

שלום לכם אני מחפש גופי קירור שיכולים להתאים לי ל asus extreme n5750 256mb . אם אפשר שמות של דגמים וחנויות אשר מוכרות את גופי הקירור בארץ. דרך אגב, למי שלא יודע זוהי יציאת pci express תודה רבה מתן

14. Started by |Eternity|,

בבקשה בבקשה תגיד לי באיסיקיו או בטלפון או איך שנוח לכם איך עושים יש לי RivaTuner יש לי 3Dmark יש לי הכל בבקשה תסבירו לי באיסיקו אם נוח לכם 325108220 ואין לי בעיה בטלפון

• 3 תגובות
    • 383 צפיות
  15. יש לי BARTON 2500 שרץ כ3200 ......... באס 200 מכפלה 11 מתחים על דיפולט.... העלתי מכפלה ל11 וחצי ומתח ל1.725 ואחרי 6 דקות בפריים 95 קיבלתי 100 ארורים! זה לא בגלל שעבדתי על המחשב תוך כדי נכון? זה בסדר להיות באינטרנט וכאלה תוך כדי הבדיקה? תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 383 צפיות
  16. צריך את המדריך הכי מומלץ, והעיקר שתעזרו לי כי אני פוחד להרוס משהו. לפי המפרט הבא http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm *אני לא מבין בזה כל כך, אני יצטרך הרבה עזרה... תודה.

• 1 תגובה
    • 383 צפיות
  17. על איזה קירור הייתם ממליצים יותר מכל למעבד - intel core 2 duo e6750? בבקשה תנו שם מדויק של חברה ודגם ןאשמח לקבל גם קישור בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 383 צפיות
  18. המפרט שלי מופיע בתמונות בנוסף כשאני נכנס לביוס לא מופיעים לי המסכים של ההעלאת תדר וכו'... מישהו יודע למה? טמפ' מעבד בזמן עבודה 100% 62-63 מעלות... שואף לOC צנוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  19. Started by adamg,

שלום רב, ברשותי כ"מ מסוג רדאון 9700 פרו ( איןספק שהוא עתיק). לצערי המאורר שלו לא עובד ולדעתי הוא הסיבה לכ ךשהמחשב שלי מתכבה ומתחיל לצפצף. בכל מקרה, יצאתי החוצה והצטיידתי במאורר, אך הבעיה הקטנה היא שאין לי כ"כ מושג לגבי ההרבה שלו. תמונה של מה שקניתי http://img233.imageshack.us/img233/9828/dsc00913ja9.jpg האם תוכלו לומר לי מהם החלקים השונים וכיצד לחברם? לדוגמה ראיתי שישנם שני חיבורי חשמל באיזה מהם לבחור? וש אלה אחרונה האם המאורר הזה הוא בסדר? אני יודע שהוא אל שיא הטכנולוגיה היות והוא עלה לי 60 שקלים, אך מצד שני אני גם לא עוסק באוברקלוקינג. תודה מקרב לב, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  20. כשהפעלתי את המחשב קיבלתי אזהרה CPU FAN FAIL . פתחתי את המחשב והמאוור באמת לא עבד טוב,בקושי הסתובב. והיה חם מאוד מתחת למאוורר. החלפתי אותו היום למאוור חדש+מריחת משחה טרמית חדשה. המאוור עובד טוב עכשיו אבל האזהרה עדיין קיימת כשאני מפעיל את המחשב. אני צריך ללחוץ F1 כדי להתעלם ממנה.

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  21. במנוחה...במאמץ עד 64 מעלות לשתי הליבות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  22. Started by HydroIT,

אני מנסה לעשות OC קטן למחשב Intel Pentium 3, עם לוח-אם MS-6323. לא ממש מצאתי אפשרות טובה ב-BIOS (רק אפשרות של להגביר את הבאס של הזכרון ב-33...), אבל אולי פספסתי משהו. יש דרך?

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש לפני יומיים... מפרט בצד.... עכשיו המארז בא עם 3 מאווררי סטוק של 120 ואני מעוניין לקנות מאווררים חדשים שעושים הרבה פחות רעש.... אבל עדיין שיעשו עבודה כמו שיותר טובה.

• 1 תגובה
    • 383 צפיות
  24. Started by ranran,

טוב אז כמו שרשום בכותרת VMOD ל6600 AGP עדיף אפילו שיהיה של XFX וגם צריבת ביוס תמיד שאני מוריד את הNVFLASH אני לא מבין איך להסתדר איתו אז אם אפשר מדריך בשבילו ואיפה אני מוצא בשבילו את הביוס (אני פשוט רוצה לסחוט עד הסוף מהכרטיס מסך לנצל אותו עד הסוף) תודה

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  25. Started by SSA,

איך אני משנה תיחס בביוס החדש לש DFI אינפיניטי 975X?

• 1 תגובה
    • 382 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.