אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני צריך קצת עזרה... יש לי מארז tsunami של TT עם שני מאווררים 120 ומאוורר 80, השאלה הראשונה היא אם מישהו יודע איך לפרק את הפילטר שיש למאוורר מקדימה? ולגבי ספק שקט, יש לי עכשיו את TWV500W של TT והוא מרעיש בצורה נוראית. מה אפשר לעשות לגביו? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה קירור אחד מהשניים עם יכולת קירור יותר טובה למעבד שלי? Pentium 4 3.20GHz עשיתי אוברקלוק ושיניתי את התדר ל 3.52GHz 1. THERMALTAKE TMG A1 2. ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. יש לי I7 2600K והיום עשיתי לו אוברקלוק ל 4.5 ואני משתמש ב1.35VCORE VOLTAGE עכשיו אני מריץ כבר PRIME95 מעל 4 שעות ואני מקבל את הטמפרטורות האלה: -הקירור שלי הוא Noctua nh-d14 -אני משתמש במארז HAF X. -אני משתמש במשחה טרמית MX3. -הטמפרטורות האלה מראות גם בREALTEMP. ראיתי גם הרבה אנשים בפורומים מתחרים שמשתמשים בVOLTAGES כמוני והמעלות שלהם מממש אבל ממש פחות משלי המעלות שלי בחדר בסביבות ה25 מעלות משהו יודע מה הבעיה?זה באמת מדאיג אותי שנפלתי על מעבד שמתחמם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
<p>שלום,</p><p>יש לי נייד של דל E1405/640m בעל המפרט הבא:</p><p>Intel Core Duo T2400 @ 1.83Ghz</p><p>2X512MB DDR2 533Mhz</p><p>Intel 945 Chipset</p><p>כרטיס מסך הכלול בצ'יפסט - Intel GMA 950</p><p>סה"כ אני מרוצה ממנו הבעיה היא בהרצת משחקים. הוא לא מריץ אפילו משחקים ישנים על הגדרות נמוכות! זה מדהים כמה שהוא חלש. חשבתי אולי יש אפשרות לעשות OC קטן למעבד, לזכרון או לכרטיס מסך (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה). מה אתם חושבים? האם זה אפשרי והאם דבר כזה יכול לעזור לשפר במעט אפילו את הביצועים?</p><p>תודה רבה מראש!</p>
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אחרי שהמהרתי את המעבד רציתי לבדוק אם אפשר עוד חששתי שכל האבק שיש על במאורר של המעבד יפריעו לקירור.... אז פתחתי וניקיתי והיה שם חומר ורוד כזה על הצלעות קירור בצד של המעבד .. נזהרתי שלא להוריד את (אני מניח שזה גריז טרמי) אבל כשהחזרתי את הכל המעבד היה בהדלקה 70 מעלות אחרי כל מיני משחקים בזה ואחרי שהורדתי את זה המעבד לא נשרף אבל הוא מתיצב על 55-65 מעלות בהדלקה ללא עומס לא העלתי אפילו את המחשב.... עזרה מפרט למטה.... עזרה בבקשה ... אז כרגע סיכום - מעבד בהדלקה מגיע ל65 מעלות בקלות ואני לא עובד עליו יותר עד לפתרון,כרגע אני רק בנייד ,טמפ מערכת בער 30-35 לא בעומס . :AR15:
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
???
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי חברה ממה שהבנתי די דפקו אותי עם המארז והספק הבנתי שהם גינרים או משהו כזה ושכדאי להחליף אותם בשיא המהירות המפרט שלי: E6300 geil 512*2 X1950 pro P5B DLX אני רוצה לעשות OC וממה שהבנתי אני צריך לקנות עכשיו מארז+מאוורר +ספק תמליצו לי בבקשה על ערכה טובה ואיכותית במחיר סביר שאלה: האם אפשר לוותר על המארז או שהו ממש חיוני
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי את ה MX 1 הזה...שיהיה .....המעבד שלי רותח אולי יעזור בכל אופן נשאר המון ! אפשר לשים גם על המעבד של ה GTO2 שלי ?? .......או על הצ'יפ גם ?..... (אם כבר נשאר כמות גדולה.............) ?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS A8NE, ובו מאוורר קצת רועש, רציתי לדעת איך ניתן להנמיך את מהירות המאווררר וכך גם את עצמת הרכעש, והאם זה מומלץ או לא ומדוע, לרוב המחשב שלימשמש לצרכים סטודנטיאליים בסייסיים, ומדי פעם סרטים ומשחקים. תדוה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שתי שאלות: -האם שני אלה יעבדו ביחד -מבחינת תאימות פיזית ? אם לא,אם תוכלו להמליץ על משהו שקט שיתאים(מארז ANTEC DESIGNER -האם הסט-אפ הזה יהיה שקט עם מעבד I5 750 ? (ללא OC ) תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לא יודע איפה בדיוק לכתוב את ההודעה אבל אפשר בבקשה את ההורידה של התוכנה?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל המומחים, אני לא מבין גדול, אבל מבדיקה שעשיתי בתוכנה CPU-Z, וגם מהאינדקציה שלי במחשקים, נראה שהמחשב הישן שלי עם הפנטיום 4 יותר "סוחב" מהחדש.... שניהם עם אותו כרטיס מסך זה נכון או שאני ממש לא בעניינים??
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מעבד ATHLON XP 1700 GAVRXP איך החום שלי בסדר? עשיתי שניי מאווררים בדלת ומאוורר אחד למלא שמוציא ועכשיו זה: 45c cpu 35c system
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו יש לאחותי פנטיום 3 800 מגה הרץ אני צריך שמישהו יסביר לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
את מפרט המחשב אתם יכולים לראות בלינק מימין.. בינתיים העלתי את הbus מ-100 ל-105 mhz וזה נתן לי מהירות מעבד של 944 במקום 900. השאלה היא האם זה בטוח להעלות את זה עוד או שיכול להיות שבאיזשהו שלב אני כבר לא אצליח לעשות boot ואז הלך לי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רואה עלייה של 2 מעלות במארז ובמעבד כבר אמרתי שבארץ שלנו לוהט לא? ;)
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: אני צריך מאוורר מומלץ לכרטיס המסך, ומאוורר מומלץ להחליף את זה שבא עם ATHLON XP. תודה. ואם אפשר לינקים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לעשות או להוסיף …
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב כמפורט למטה....האם שווה לי לעשות אוברקלוק? האם זה הבדל משמעותי בביצועים? יש לי בנוסף למפרט בחתימה מאוורר של THERMAKLTAKE Silent למעבד
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המעבד שלי לא עובר את ה52 מעלות , atlonxp1800+ כדי לי להחליף את הינסטיק והמאורר ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
א. לא הצלחתי להריץ את MBM יש לי PRIVILLAGE PROB. למרות שאני SYS ADMIN ב. פעם הייתי עובד עם INTEL ACTIVE MONITOR שעכשיו גם לא עובד לי.... מה שבאתי להגיד זה... היה לי תמיד תמיד יציב 50 מלא ן70-100 נתתי למחשב להריץ PCMARK ופתחתי את הדלת ולהפתעתי ההיטסינק לא חם בכלל.. יכול להיות שהסנסור הלך?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי את הקרור סטוק של AMD והוא עמד על 3400 משהו כזה סיבובים לדקה, זה הגיוני נכון? עכשיו אני פותח שוב את ה EVEREST ופתאום זה ירד ל 2935 סיבובים לדקה, יתכן שבגלל נגיעת אצבע במאוורר זה נהיה ככה או מה?
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-