עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by moshe55501,

יש מעבד פרסקוט 64 3 גיגה הרץ והטמפ שלו 55 אפילו שיש עליו tower 112 של תרמלטייק אבל שאני מכוון מזגן הטמפ יורדת ל35 1 האם יש בעיה בקירור של המעבד ואם כן מה אפשר לעשות? 2 איך אני יכול לקרר את המארז שלי מבפנים ? בלי מזגן ובלי המאווררים שיש לי כי יש לי 4, 2 שמכניסים ושתיים שמוציאים וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  2. Started by m.l,

קודם כול: איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הזיכרונות (DDR?) כי יש לי אוורסט ולא רשום שם... ויש את הסוג הזה של הקירור לזיכרונות: Thermaltake Copper Memory Heat Spreader ממה שהבנתי זו חברה טובה לקירור וזה אמור ליהיות דיי טוב...מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  3. אהלן, המפרט בחתימה, היום התווסף לו Twinmos Twister BH-5 512MB Pc 3200, ככה שעכשיו אני עומד על ג'יגה זכרון. בהתחלה, כשהיה לי רק את הסטיק של ה speed premium 512mb pc3500 סחטתי 2700 מה"ץ מהמעבד עם 250mhz בזכרון תחת 1T. כשהתגייסתי החזרתי הכל לסטוק כדי שלא תהיה איזו תאונה כשאני לא נמצא. ככה המצב היה שנה+. היום קיבלתי את עוד סטיק, וחשבתי לאמץ אותו קצת. העלתי באס ל270, מחלק זכרונות על 5/6 (כלומר 224), מכפלה 10. שמתי מאוורר 80 על המייצב מתח, והרמתי מתח זכרונות ל3.3. מתח מעבד הועלה ל1.425. אני עדיין מקבל כ35 שניות בסופר פאי למגה. איך, איך, איך זה יכול להיות, אם קיבלתי את אותה תוצאה עם סטיק אחד, בסטוק?! אני על דואל צ'אנל עם 1T, ואני לא מבין איך זה קורה. מישהו יכול לעזור? עריכה: הלי…

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  4. Started by sahargt,

המפרט בצד בקיצור אני משתמש בתוכנה שבא אם הלוח בשביל לעשות OC בגלל שאני לא יודע איפה נמצא האפשרות בביוס חפשתי ולא מצאתי ראית שם ש הכול בAUTO מתח לזכרונות ובאיזה מהירות אם עובדים וגם ב PCI-E על AUTO לפי מה שראתי בפורום אני צריך לשנות שזה לא היה על AUTO אז על כמה לשיים את את כול הדברים

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  5. Started by Morters,

אוקי, אז זה מה שיש לי, ואני דיי מתחיל עם העניין, אז אני אשמח לאיזה מדריך (חיפשתי ולא ממש מצאתי) ל-OC הכי טוב לכרטיס, מבלי לפגום הרבה בחייו. אני צריך גם תוכנה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס. ועד שאלה יש לי, זה למה כבר לא מוכרים את ה-7800?! יש איזה סיבה משמעותית? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  6. Started by tomerzhr,

אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  7. Started by aviran_n,

כשאני מפעיל את התוכנה עולה לי ההודעה הבאה: לא הצלחתי כ"כ להבין ממה שכתוב בה מה אני אמור לעשות...

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  8. Started by Ido.K,

מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 386 צפיות
  9. שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש, המפרט שלי כתוב בצד. קניתי בכוונה חלקים שמתאימים לאוברקלוק - זיכרונות CL4 עם קירור פאסיבי, קירור תותח למעבד, ספק עצבני. הבעיה היא שאין לי כל כך זמן לעשות אוברקלוק למערכת הזאת, מה גם שאין לי חשק לחפור בזה (שינוי, בדיקה, שינוי, בדיקת יציבות וכו'). רציתי לדעת מה אני מפסיד מבחינת ביצועים, של משחקים, תוכנות פופולריות וכו' (בעיקר משחקים). אודה אם תוכלו להביא לי איזשהו השוואת ביצועים של מערכת כמו שלי (חייב להיות כזה, כי מערכת כזו היא פופולרית וחדשה בקרב הגיימרים..) עם OC ובלי OC. נקווה בישבילי שההבדל לא קריטי..

• 2 תגובות
    • 386 צפיות
  10. ה8800gtx שלי לא עובר את הcore bus:610 יש לי ספק כח קרוסאייר 520hx אז זאת לא הבעיה.. הטמפרטורה לא יותר מ70 במעמץ ואני לא מקבל ארטיפקטים זה רק ברגע שאני מעל אותו קצת יותר הוא מייד קורס... אם אני יקנה לו קירור זה יפתור את הבעייה או שזה מגבלות של הכרטיס?תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  11. ידידותי הכוונה לאוברקלוק כמו כזה שנעשה בRivaTuner לכרטיסי מסך...

• 1 תגובה
    • 386 צפיות
  12. Started by smoingdrugs,

אוקי.. קניתי מאוור slim volcano 10+ P/N: A1671 application for AMD athlon XP up to 3400+ עקב כך שהמאורר שעל הפרוקססור שלי מת... השאלה שלי עכשיו היא האם המאוור שציינתי לעיל יתאים למעבד שיש לי.. חבר שלי טען שכן ולכן קניתי אותו המעבד: Intel Pentium 3 processor 945 MHz תודה מראש :-X

13. רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.

• 3 תגובות
    • 385 צפיות
  14. Started by manga05,

שלום, אני רוצה לקנות גוף קירור כי אני חושב שזו הסיבה שהמחשב עושה רעש בקיץ (המאוורר שעל המעבד עושה המון רעש כשחם לו וככל שה RPM עולה ככה הוא יותר רועש) עד עכשיו היה לי מקורי של אינטל. התקציב הוא עד 200 ש"ח - נראה לי סביר אני כמעט בטוח שזה LGA775 אבל לא במאה אחוז. האם יש דרך פיזית לראות את זה? (לפי אוורסט נראה לי 775, אבל היה שם כמה פעמים 478 מופיע אז אולי לא..) אופציה ששקלתי היא ‏GH-PDU22-SC G-Power Lite CPU Heatpipe Cooler‎ - 155NIS ב KSP האם שווה לקנות ביג טייפון? למה הוא יותר טוב ? תודה

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  15. Started by the_rock100,

חברים אני צריך קירור שקט לפרסקוט 478 שלא צריך להוציא את הלוח אם בשביל להרכיבו והוא מכוון אוטומטית את RPM. תמליצו לי על מאוורים בבקשה. תודה

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  16. Started by r0075,

בוקר טוב- אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה לבדיקת טמפ' של הכרטיס מסך ואני לא מוצא שום תוכנה- תעזרו לי בבקשה. תודה ??? ???

• 2 תגובות
    • 385 צפיות
  17. Started by wow,

אני שם לו בלוק לקירור מים של זלמן. ואגב אם אני עושה לו OC עד לאיזה רמה של כרטיס אחר הוא יכול להגיע (בערך) ??

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  18. Started by p-o-i,

שלום לכולם....אם מישהו יכול לומר לי איך לסדר את כניסת ויצאת האויר במחשב.......זה יעזור מאוד.....ז"א מה הכי אפקטיבי... אז תקשיבו שניה....במשחב שלי יש 2 מאוורים מאחורה מהצד הרגיל שמכניסים......ויש לי אחד בצד הקידמי שמוציא.....ויש לי אחד על בדלת לא בידיוק על האמצע...הו נימצא בצד יותר ולמטה יותר....הוא מוציא אויר...(הוא מכוון על הכ.מסך....בניתי לכרטיס קירור ניוחד משלי...צינורות קירור מנוחשת...אז המאוור מוציא אויר שפוגע בצינורות ומקרר אותן.....).אז אני חשבתי על להוריד את הקידמי....לגרום לזה של הכרטיס מסך להכניס במקום להוציא....ולהוסיך על הגג אחד של 120 שמוציא מן ארובה כזאת....וגם להוסיף אחד שיהיה מכוון על הזיכרונות.....אהה ויש לי סילנט טוואר על המעבד....אם מישהו יוכל לומר לי א…

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  19. היי, אז החלפתי את המאוורר המקורי של הפרסקוט 3 ghz. רכשתי את ה OCZ Vanquisher.עכשיו, במצב מנוחה אני עומד על טמפ' של 47-48 מעלות צלזיוס. כשאני מתחיל להעמיס על המחשב אני מגיע למקסימום 62 מעלות.(הרצתי את CPU Stability test למשך 12 שעות ומקסימום 62 מעלות ב100 אחוז עומס על המעבד) טמפרטורת החדר היא 28 c טמפ' נורמליות לפרסקוט? או שעדיין בעייתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 385 צפיות
  20. Started by alexo360,

אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות: 1.קראתי שאפשר לעשות עם כמה תוכנות אוברקלוק אוטומטי,זה טוב? 2.אם אפשר לעשות אוברקלוק אוטומטי אתם יכולים להביא לי תוכנה לleadtek geforce8800gts 640mb ותוכנה לq6600. 3.אני עוד לא החלטתי על איזה לוח אם לקחת,אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב שתומך בsli? עדיף מהחנות skypc.co.il 4.חבר שלי אמר לי שהוא קרא שלאנשים שעשו אוברקלוק המחשב לאט לאט נהרס בגלל שהאוברקלוק מפעיל את המחשב בהגדרות גבוהות מדי,זה נכון?

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

אין לי ידע ב OC.. אני רוצה לקבל תוצאות יותר טובות מהכרטיס מסך ואחד מהפרמטרים הוא לעלות את המהירות שלו.. כרגע 128M... הכרטיס של ASUS אם זה משנה מה הסיכונים ב OC ואיך עושים את זה, האם זה מסובך ועדיף שמישהו בעל ניסיון יעשה את זה? האם יש אחריות אחרי שעושים OC ? אם לא, ישנה דרך להסתיר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  22. אם מחברים אותם לספק הם מיסתובבים על הכי מהר תמיד?

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

קודם כל השאלה, שזה בעצם בקשה.. אם אפשר את אופן העשיה של הOC שאני אעשה? תמליצו לי במה להתחיל? אני חושב בהתחלה לעלות את התדר של מעבד בלי לעלות מתח אם הוא לא יציב אני אעלה מתח והאם אני כול לעשת משהו עם המכפלה? http://img140.imageshack.us/img140/9586/dscf0927qt8.jpg בתמונה הזאת ניתן לראות את הביוס שלי, מה אני צריך לפתוח ומה לסגור בשביל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  24. Started by Goldlm,

שלום, אני בשלבים של בניית מחשב, חיברתי מעבד P3 Coppermine 600MHZ SLOT1 ללוח אם ישן שהיה ברשותי, התקנתי הכל וחיברתי. אך הבאס של הלוח הוא 100MHZ וזהו משום מה המקסימום שהלוח אם נותן,וזה גורם לי לכך שהCLOCK של המעבד הוא רק 450MHZ וזה נורא מפריע. רציתי לשאול, איך ניתן להעלות את הבאס של הלוח אם? האם זה אפשר? כי לא הצלחתי לסדר את זה עם הג'אמפרים. האם ניתן לעשות את זה דרך הBIOS או להוריד תוכנה כלשהי שתעשה זאת? יש אפשרות כזו? אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נהדר.

• 2 תגובות
    • 384 צפיות
  25. Started by the king2006,

שלום .. אני צריך עזרה ממממממש דחוף עשיתי OC למעבד והוא ככה פתאום נכבה אחרי שהעליתי את הפאס ל220 עכשיו הוא פועל אבל אין מסך לא עולה התמונה אבל הכל עובד ..?? אני צריך עזרה מהר איך מאפסים ביוס או משהו יש לי MSI 945P תודהה

• 2 תגובות
    • 384 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.