אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בדקתי ב-ATITool וראיתי שהטמפ' של הכרטיס היא 85C, אבל כתוב שם שהמאוורר מסתובב רק על 45% ולא על 100% מה שמסביר למה יש לי ארטיפקטים. אפשר להעלות ל-100% או שזה לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 381 צפיות
-
-
אפשר לעשות פתיחת צינורות ל MSI Radeon x600 xt pro 256 mb ואם כן עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
מה עדיף מארז בלי דלת שהכל פתוח? או מארז אם דלת ועל הדלת מורכב מאורר 80 מ"מ תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.
-
- 3 תגובות
- 380 צפיות
-
-
עידכנתי דרייבר חדש בגלל STALKER ל-93.71.(היה לי 84.21). עתה הוא לא שומר לי את ה-OC!ניסיתי להסיר את RIVA ולהתקין שוב=ללא תועלת. ניסיתי להסיר את NV ולהתקין=ללא תועלת. משום מה הוא גם מראה לי UNDERCLOCK של הזיכרונות! יש למישהו רעיון?או יכול להיות שהדרייבר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
אני שם לו בלוק לקירור מים של זלמן. ואגב אם אני עושה לו OC עד לאיזה רמה של כרטיס אחר הוא יכול להגיע (בערך) ??
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
המפרט בצד בקיצור אני משתמש בתוכנה שבא אם הלוח בשביל לעשות OC בגלל שאני לא יודע איפה נמצא האפשרות בביוס חפשתי ולא מצאתי ראית שם ש הכול בAUTO מתח לזכרונות ובאיזה מהירות אם עובדים וגם ב PCI-E על AUTO לפי מה שראתי בפורום אני צריך לשנות שזה לא היה על AUTO אז על כמה לשיים את את כול הדברים
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
טוב אז כמו שרשום בכותרת VMOD ל6600 AGP עדיף אפילו שיהיה של XFX וגם צריבת ביוס תמיד שאני מוריד את הNVFLASH אני לא מבין איך להסתדר איתו אז אם אפשר מדריך בשבילו ואיפה אני מוצא בשבילו את הביוס (אני פשוט רוצה לסחוט עד הסוף מהכרטיס מסך לנצל אותו עד הסוף) תודה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd athlon 64 x2 5600 אם אני טועה בשם אז הוא עלה בערך 1000 שקל עכשיו התקנתי את התוכנות שבאו איתו כולל ה dual core center ובתוכנה הזאת רשום לי שהטמפרטורה היא 67c ונראה לי שזה מאוד גבוה המארז הוא של ez cool עם מאורר ענק בצד יש לי סיבה לדאוג? ומה כדאי לעשות? הטמפרטורה של של ההארד דרייב לפי תוכנה אחרת היא 44c שגם נראה לי קצת גבוה... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את התוכנה CORETEMP לבדיקת טמפרטורה של המעבד של הליבות ואפשר תוכנה לבדיקת יציבות הזכרונות וכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 380 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כחודש, המפרט שלי כתוב בצד. קניתי בכוונה חלקים שמתאימים לאוברקלוק - זיכרונות CL4 עם קירור פאסיבי, קירור תותח למעבד, ספק עצבני. הבעיה היא שאין לי כל כך זמן לעשות אוברקלוק למערכת הזאת, מה גם שאין לי חשק לחפור בזה (שינוי, בדיקה, שינוי, בדיקת יציבות וכו'). רציתי לדעת מה אני מפסיד מבחינת ביצועים, של משחקים, תוכנות פופולריות וכו' (בעיקר משחקים). אודה אם תוכלו להביא לי איזשהו השוואת ביצועים של מערכת כמו שלי (חייב להיות כזה, כי מערכת כזו היא פופולרית וחדשה בקרב הגיימרים..) עם OC ובלי OC. נקווה בישבילי שההבדל לא קריטי..
-
- 2 תגובות
- 380 צפיות
-
-
קניתי מאוורר לפני כמה ימים של 80MM ואני לא יודע איך לשים אותו קיצר שמתי אותו במקום שצריך שמתי 2 ברגים אז סבבה והגיעו איתו כאלו 2 שקעים לבנים כמו 2 שקעים לאיפה אני מכניס אותם?
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
ידידותי הכוונה לאוברקלוק כמו כזה שנעשה בRivaTuner לכרטיסי מסך...
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
קניתי זיכרון עכשיו הוא לא יציב אף פעם טזה משגע אותי עובד על תיזמונים 3 4 4 8 הוא אפילו לא באובר מה אפשר לעשות כדי שהוא יהיה יציב המיפרט בחתימה ועד איזה מתח הוא יכול לעמוד בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd barton 2600 וקירור TT SF 2+SK7 לוח epox 8rda+ rev 2.1 כרגע אני עם 512 של 2700 די חרא זיכרונות שגם עושים לי בעיות לפעמים ומתנגשים של סאמסונג ושל טראנסנד. אם אני אחליף ל-512 של-A-DATA או חברה אחרת משהו זול אבל גם טוב, אוכל להגיע למשהו נחמד באוברקלוק? למה אוכל להגיע? והאם שווה את השידרוג הזה...?
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס 8rda3+ והמעבד בכותרת הבעיה שלי היא שאני לא יכל להביא אותו לאובר של 184fsb מתחת למתח של 1.775 שזה יעבוד בלי שגיאות בפריימ באס אחד יותר ואני מקבל שגיאה,אני לא יודע מה לעשות אני כבר מנסה ימים להביא אובר עם המעבד הזה?הסטפינג שלו הוא aqxea כבר נמאס לי מכל הנסיונות האלו אני הולך לוותר על זה כבר,מה הבעיה שלו?זה הגיוני שקיבלתי מעבד דפוק?לא שמעתי על בארטון 2500-2600 שלא עשה 200fsb. זה יכל להיות בגלל שיש לי זכרון דפוק?אני יריץ בדיקה בmemtest למה זה כזה קשה להביא אובר למעבד בארטון הזה שאמור לי מצויין לאובר קלוק,מי שיש לו את המעבד הזה או את הלוח הזה מוכן להיכנס בבקשה ולעזור לי?אני עומד לזרוק את המעבד הזה מהחלון
-
- 2 תגובות
- 379 צפיות
-
-
-
ה8800gtx שלי לא עובר את הcore bus:610 יש לי ספק כח קרוסאייר 520hx אז זאת לא הבעיה.. הטמפרטורה לא יותר מ70 במעמץ ואני לא מקבל ארטיפקטים זה רק ברגע שאני מעל אותו קצת יותר הוא מייד קורס... אם אני יקנה לו קירור זה יפתור את הבעייה או שזה מגבלות של הכרטיס?תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
בוקר טוב- אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה לבדיקת טמפ' של הכרטיס מסך ואני לא מוצא שום תוכנה- תעזרו לי בבקשה. תודה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 379 צפיות
-
-
רציתי המלצה לקירור צ'יפסט מדגם nfors4 sli
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
אני די חדש בקטע של OC... אז אני רוצה לעשות OC ל-3000+ AMD, אז דרך איפה אני יכול לעשות את זה?? והאם זה מוסיף לי בצריכת החשמל (כי יש לי חרא ספק...) תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד סוקט A 462 ואני רוצה מאוור שהעיקר יהיה שקט אבל יש לי בעיה אי לי חורים מסביב למעבד אז ביטי למשל לא מתאים לי בבקשה תנו לי עזרה הרעש שיגע אותי
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
-
-
זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 379 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות oc למחשב שלי... איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם המערכת שלי יציבה אחרי הoc? חיפשתי מדריכים אבל לא הבנתי כלום... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-