עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam ומישהו אמר לי שאני צריך בקר מאוררים. האם זה נכון שאני צריך בקר מאוררים ואם כן אתם יכולים לתת לי בקר מאוררים עד 150 ש"ח נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  2. בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  3. עשיתי למעבד אוברקלוק 2.6@3.0 עשיתי בדיקת מאמץ ב s&m במנוחה הטמפרטורה על 34 מעלות במאמץ 62 יש לי תמאוורר הרגיל של המעבד רציתי לדעת עם הטמפרטורות טובות מה אתם אומרים? נ.ב הבדיקה עברה בהצלחה בלי שום שגיאה הבדיקה ערכה בערך 45 דקות תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 387 צפיות
  4. Started by Lotar_88,

לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  5. אחרי הרבה זמן וגם אחרי שכמו מטומטם קניתי את הביג טייפו אבל לא מתאים לי הגעתי למסכנה שהכי טובים שמתאימים ללוח שלי (כי אין בו חורים להתקין מאורר) הם זלמן אבל אני לא מבין מה הבדל בין CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED ושקט זה מה שחשוב לי בעיקראז מה ההבדל ביהם שמתי לב שאחד חלק ממנו הוא חצי נחושת נראה לי וחצי חומר כסוף כזה והשני כולו נחושת :s05:

• 2 תגובות
    • 387 צפיות
  6. או שהסטוק עושה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  7. שלום, רכשתי מחשב לפני מספר ימים: asus m2n-e 2X1024 mega ddr2 667 AMD 3800+ X2 EVGA 8800GTS 320 HD 250 giga WD ספק צ'יפטק 550 המחשב מריץ ויסטה ULTIMATE NVIDIA דרייבר 158.42 (שיחקתי עם מספר אופציות - ללא שינוי בביצועים) הרצתי 3D MARK 05 ןקיבלתי 9000+. באמצעות OC המעבד רץ עכשיו במהירות 2.7 GHZ באמצעות RIVA, הכרטיס רץ 664/860 התוצאה הגבוהה ביותר שהגעתי אליה היא 11400. פחות באלפי נקודות מכל האנשים שראיתי שמריצים מפרט כזה מקורי. מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם! יש לי מחשב עם מעבד פנטיוםD 820 , במצב מנוחה הוא 55 מעלות ובמאמץ 64,איזה קירור אני צריך ? יש לי מארז ג'נרי וספק ג'נרי,מאוורר ג'נרי אחד ואחד של טרמלטייק..מארז פשוט של midi..

• 2 תגובות
    • 387 צפיות
  9. אתחיל בהקדמה מסוימת.. במאמץ המחשב היה נתקע לי עד לפני כמה זמן.. מקפיץ מסכים כחולים וקורס בלי סוף. פתחתי את המחשב ושמתי לב שמאוורר אחד לא מתפקד.. ואין לי סירקולצית אוויר טובה בכלל במארז(מאוורר אחד שפולט אוויר, אף אחד שמכניס השאר של הספק והמעבד). בכל אופן, פתחתי צד אחד של המארז וכיוונתי מאוורר גדול מאוד לכיוון הלוח אם(פיתרון זמני) - הטמפ' של המעבד ושל הדיסק הקשיח ירדו פלאים(32,31), אך הלוח אם נראה במצוקה(56 מעלות במאמץ). בכל אופן מאז ביצוע הדבר הזה המסכים הכחולים הפסיקו לחלוטין הקריסות פסקו רק פעמיים המחשב ריסטרט בהפרש זמנים גדול מאוד. השאלה שלי היא כזאת, אני יודע שטמפ' הלוח אינה תקינה וגם חושש שהלוח אם התקצר/נדפק כתוצאה מעבודה ממושכת עם חום גדול(הריסטרטים), מישהו יכול לתת …

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  10. אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ משחקים חזקים כמו medal of honor האם כדאי לעשות לו OC ? ואם כן עד לכמה ?

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  11. Started by Ohady,

אהלן.. יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט וזה המאוורר שיש לי עליו: http://www.2send.us/uploads/742db6df33.jpg http://www.2send.us/uploads/387568f278.jpg http://www.2send.us/uploads/69a64d4435.jpg עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוכל להעיף את המאוורר הזה ולשים על הגוף קירור הנ"ל מאורר 80 מילימטר..שאני מעריך שיהיה הרבה יותר חזק.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  12. שלום, קניתי מחשב חדש בחלקים חבר עזר לי להרכיב אותו, בעקבות החוויה יצא לי לשוטט פה בפורום, ומתחשק לי לעשות לו אוברקלוקינג, עשיתי חיפוש ב bios וגם באינטרנט ואני לא מוצא אפשרויות אובקלוקינג ללוח אם הזה, לא מצאתי דרך לשנות את מהירות הBUS את המחלקים או כל דבר אחר. המחשב שקניתי: amd athlon 5200 msi k9agm3 2X1024 OCZ DDR2 800 Mhz הזכרון יכול לעבוד במהירות 800 MHZ, ואני לא חושב שהוא עובד במהירות הזאת אני לא בטוח שאני יודע לקרוא נכון את הנתונים. בכל מקרה ב bios אין שום אופציה לשנות את מחלק התדר בין הזכרון למעבד, האם יכול להיות. מצורפים screen shots של cpu-z אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 387 צפיות
  13. צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 1 תגובה
    • 387 צפיות
  14. איך אני מתחיל את ה OC? אני עושה ENABLE לCPU FREQUNCY והמהירות יורדת בווינדוס למה זה ? אפשר הסבר איך עושים בלוח הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 387 צפיות
  15. Started by hagay21,

אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  16. שווה?..או להישאר עם המקורי..(אני לא רוצה OC...אני פשוט רוצה שהוא יעיף את החום שלו לבחוץ...ולא לתוך המארז..ובעתיד OC)

• 3 תגובות
    • 386 צפיות
  17. Started by pumbatal,

שלום רכשתי כרטיס radeon 9800 pro לפני שבועיים ב 100 ש"ח (יש לי מחירים של ספק) הכרטיס בעל ליבה 350R הכרטיס בא עם מאוורר רגיל (כסוף, שחור, קטן)וללא קירור לזכרונות (זכרונות של Hynix) לפי אתר היצרן פועלים 2.8V כל 350 (700) הכרטיס מואץ לליבה 412 זיכרון 360 (720) אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס על מה אתם ממליצים שמעתי על משהו SILANCER (בדקתי יש מלא סוגים מה מתאים לי) ואולי גם משהו לזיכרון ??

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  18. Started by jorylit,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.

19. יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי איזה קירור טוב למעבד של אינטל 3.2 סוקט 478 למה המעבד בחום של 65 ויותר

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

אוקי אזז אני ממש ממש מתחיל באוברקלוקינג אז סליחה מראש אם השאלות יהיו מצחיקות במקצת.... אוקי..המפרט שלי בחתימה ומי שלא רואה: עכשיו בקשר לקירור זה כרגע עומד על: מעבד - 42C מארז\לוח אם - 25 בקשר למעבד אני מתכוון לקנות את הביג טייפון אז זאת לא תיהיה הבעיה ואני הולך לשים עוד מאוורר 120 של TT בחלון כך שקירור לא נראה לי שתיהיה כל כך הבעיה.. הנה תמונה של CPUZ: http://www.yahav-s.co.il/cpuz.jpg עכשיו השאלה שלי היא לאין אני יכול להגיע?? אני יכול להגיע לתוצאה טובה?יש לי מערכת טובה לאוברקלוק? לכמה MHZ אני יכול להגיע בערך? בבקשה תעזרו לי.. בבקשה ממכם.. תודה מראש..יהב

• 1 תגובה
    • 386 צפיות
  21. בקיצור המאוורר של ה 9600XT נדפק לגמרי ואני צריך תשובות לכמה שאלות: 1. מופיעים לי עכשיו נקודות צהובות ולבנות כשאני עושה בדיקה ב-ATI TOOL למרות שקימבנתי איזה קירור שעובד אבל הוא חלש יותר מהסטוק שהיה. אז יכול להיות שבגלל שהכרטיס עבד כמה זמן עם קירור דפוק אז קרה לכרטיס נזק תמידי? או שאם אני ישיג קירור נורמלי הנקודות יעלמו? הא כשהורדתי ת'שעונים כדי שהכרטיס יתחמם פחות לא היו נקודות... 2. איך אני יכול לסדר ת'קירור מבלי לבזבז יותר מדי כסף...? 3. מה אתם אומרים אומרים על ה-Zalman Vga Cooler VF900-Cu והאם הוא יתאים לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 386 צפיות
  22. Started by finish,

לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ

• 3 תגובות
    • 386 צפיות
  23. Started by dani00788,

אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI

• 0 תגובות
    • 386 צפיות
  24. Started by Astrix-D,

1)מה זה T1 וT2? 2)איך אני משנה את יחס הזיכרונות למהירות הבאס? 3)איך אני מעלה או מוריד את הבאס? 4)איך אני משנה תיזמונים לזכרונות? 5)האם המדריך שיש בHWZone לOC הוא טוב למתחילים?ואני מדבר על עצמי,אני בחיים לא עשיתי OC.

• 2 תגובות
    • 386 צפיות

דיונים חדשים בפורומים