אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי משאבה בבית...טבולה כמובן שדוחפת 90 ליטר בשעה..1.5 ליטר לדקה....אם אני מוסיף לה את הראדיאטור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3747 ואת הבלוק קירור למעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6092 ייצא מערכת יעילה? אני צריך לקרר רק את המעבד והאמת זה כמעט רק לחודשי הקיץ. פשוט כבר לא ניראה לי שקירור אוויר יחזיק פה...האוויר חם ברמות אני לא יודע אם הוא יוכל לקרר המשאבה דוחפת מספיק מים? 1.5 ליטר לדקה זה מספיק לא? אם לא אז תרשמו לי בבקשה כמה ליטר היא צריכה לדחוף לשעה כדי שהיא תיהיה יעילה ואני ייקפוץ לחנות הדגים הקרובה וייקנה אחת...(לא צריך לעלות יותר מידיי נכון?) (פשוט אני נימצא באזור הדרום..חם פה ברמות איפה שאני גר כמו כן אני גר באזור הדרו…
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש בחלקים חבר עזר לי להרכיב אותו, בעקבות החוויה יצא לי לשוטט פה בפורום, ומתחשק לי לעשות לו אוברקלוקינג, עשיתי חיפוש ב bios וגם באינטרנט ואני לא מוצא אפשרויות אובקלוקינג ללוח אם הזה, לא מצאתי דרך לשנות את מהירות הBUS את המחלקים או כל דבר אחר. המחשב שקניתי: amd athlon 5200 msi k9agm3 2X1024 OCZ DDR2 800 Mhz הזכרון יכול לעבוד במהירות 800 MHZ, ואני לא חושב שהוא עובד במהירות הזאת אני לא בטוח שאני יודע לקרוא נכון את הנתונים. בכל מקרה ב bios אין שום אופציה לשנות את מחלק התדר בין הזכרון למעבד, האם יכול להיות. מצורפים screen shots של cpu-z אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 2.6 . המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני שואל בגלל שבפורום מפרטים מישהי שם קנתה את המאוררים בגל שהיא שמה דגש על ה שהם שקטים רציתי לדעת אם הם גם חזקים מבחינת איוורור או שהם חלשים?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! : יש לי שאלה קטנה: לאחרונה פירמטו לי את המחשב, והתקנתי בו מד טמפרטורה... מה הטמפרטורה שאני צריך לדאוג ממנה (שההארד דיסק לא יתחמם יותר מדי)? תודה, אופיר. :s05:
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
איזה קירור ליקנות לכרטיס מסך גיפורס 5500 128 mb . אם אפשר לינק בבקשה זה יהיה מצויין. תודה לכולם ...
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מאווררים למארז של 80 ורציתי לדעת אם מישהו יודע אולי מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואיזה מהם יותר שקט??? האם שניהם מבצעים את אותה עבודה מכניסים אוויר???
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
היה לי גוף קירור HYPER T200 של קולר מאסטר עם תושבת פח אשפה התושבת נתקעה בלוח האם , אם אני אקח את ה HYPER 212 HALO BLACK האיכות תהיה טובה יותר ? אני מפחד כבר מהתושבות שלהם T20 תושבת נשברת T200 תושבת נתקעת בלוח האם , איך אפשר לדעת שה 212 טוב יותר ? אולי גם זה זבל סיני ? , יש ל HALO תמיכה של 210W שזה גבוה זאת הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות את זה 150 שקל ותמיכה של 210W תמורה טובה על הנייר
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה
-
- 3 תגובות
- 420 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח יחסית מעפן P5VD2, מעבד CORE2DUO 4300 1.8 יחד עם זאת יש לי קירור ARCTICCOOLING FREEZER + ספק CORSAIR 550 אז ככה שנראה לי שיש מצב ל OC. העניין הוא שאני ממש לא יודע איך ומפחד לשרוף את הבית :-) - מישהו יוכל לעזור לי בבקשה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם...החלטתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי - הטמפרטורות במחשב במנוחה - מעבד כ33 מעלות, מאמץ כ-40. אני הולך לפי המדריך הזה שכבר פורסם באתר - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647. זה נראה כמומדריך די מקיף. מה שכן יש כמובן הרבה שאלות כיון שזה פעם ראשונה שאני מבצע זאת יש לי לוח אם של ג'יגהבייט. במדריך כתוב לכוון את הPCI CLOCK SYNC.(בנוסף להגדרה של הPCI EXPRESS FREQ.) אך לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי(אולי זה רשום בשם אחר?).וכן גם את אופצייאת הDRAM FREQUENCY לא מצאתי. חשוב לי לשאול את זה לפני שאני עושה אוברקלוק שלא אגרום נזק למחשב. אודה לעזרתכם המהירה - אני מאמין שיהיו לי עוד הרבה להתייעץ אתכם.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
החלטתי לעזות oc לכרטיס מסך של אחי הקטן אז השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את התוכנה CORETEMP לבדיקת טמפרטורה של המעבד של הליבות ואפשר תוכנה לבדיקת יציבות הזכרונות וכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-