אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בתהליכי קניית מחשב שמתוכנן לעבור OC. המחשב כולל מעבד AMD Athlon XP 2500 Mobile , לוח אם ABIT NF7-S v2.0 , וזכרון A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 . המארז הוא COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120mm שמכניס אוויר, מאוורר נוסף של 80mm שמוציא אוויר, וספק Thermaltake 410W 120mm Fan PFC . מה שחסר לי כרגע זה רק גוף קרור +מאוורר למעבד שיחזיק OC של 2200-2600 בלי יותר מדי רעש. המועמדים הם : 1. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 2. +COOLERMASTER Aero 7 3. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 אשמח לקבל המלצות מניסיון אישי וגם חוות דעת על הזכרון (הכי זול שמצאתי). תודה
-
- 3 תגובות
- 399 צפיות
-
-
הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המאורר Accelero X2 לכרטיס מסך שלי: Redaon X1950 SERIES ורציתי לשאול בתמונה נראה כאילו המאורר מוציא אוויר לתוך המארז האם הוא גם מוציא אוויר מחוץ למארז בעזרת איזה פתח?
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מדריך איך לעשות oc למעבד ולזכרונות ללוח אם p35c s3
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
Chieftec Bravo איפה לשים את המאווררים? http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3008&k_id=1&language=de זה המארז ואתם תראו שיש צד שמאל 3 וצד ימין 2 איפה לשים יש לי 4 מאווררים ואחד 120 מאחורה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב עם מעבד פנטיוםD 820 , במצב מנוחה הוא 55 מעלות ובמאמץ 64,איזה קירור אני צריך ? יש לי מארז ג'נרי וספק ג'נרי,מאוורר ג'נרי אחד ואחד של טרמלטייק..מארז פשוט של midi..
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
אתחיל בהקדמה מסוימת.. במאמץ המחשב היה נתקע לי עד לפני כמה זמן.. מקפיץ מסכים כחולים וקורס בלי סוף. פתחתי את המחשב ושמתי לב שמאוורר אחד לא מתפקד.. ואין לי סירקולצית אוויר טובה בכלל במארז(מאוורר אחד שפולט אוויר, אף אחד שמכניס השאר של הספק והמעבד). בכל אופן, פתחתי צד אחד של המארז וכיוונתי מאוורר גדול מאוד לכיוון הלוח אם(פיתרון זמני) - הטמפ' של המעבד ושל הדיסק הקשיח ירדו פלאים(32,31), אך הלוח אם נראה במצוקה(56 מעלות במאמץ). בכל אופן מאז ביצוע הדבר הזה המסכים הכחולים הפסיקו לחלוטין הקריסות פסקו רק פעמיים המחשב ריסטרט בהפרש זמנים גדול מאוד. השאלה שלי היא כזאת, אני יודע שטמפ' הלוח אינה תקינה וגם חושש שהלוח אם התקצר/נדפק כתוצאה מעבודה ממושכת עם חום גדול(הריסטרטים), מישהו יכול לתת …
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
הכרטיס של SAPPHIRE ואני משתמש בתוכנה ATI TOOL. כל פעם שאני מעלה את התדרים ולוחץ על SET CLOCK התדרים חוזרים לסטוק! למה?? איך עושים OC?
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי איזה קירור טוב למעבד של אינטל 3.2 סוקט 478 למה המעבד בחום של 65 ויותר
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב במפרט הבא . רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד ואם כן מה אני צריך וכמה זה יעלה אם מישהו כבר עשה OC עם הלוח אם הזה אשמח לחוות דעת motherboard - msi k9n neo v3 cpu - amd am2 6000 3.0 ghz memory 2giga 800mhz ceon
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש חנות שמוכרת מאווררים של 140MM .. חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי כלום =\ תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
המערכת שלי: Amd 3500+ 939 64 Bit Asus A8N-Sli Deluxe Kingston 512X2 CL2.5 מאוורר מעבד Zalman 7700 Copper 2XGainward 6600GT 1980 Pci-e 256MB GDDR3 צורב Pioneer DVD Multi DVR-109 WD36 Raptor 10000 RPM WD250KS- SATA 2 16MB Buffer ספק ENERMAX 550W מארז ThermalTake Shark Full Tower Shark Aluminum יש איזהשהן המלצות להתחלה? זאת אומרת במקום להתחיל בקפיצות של 1MHZ אחרי 1MHZ יש איזהשהי דרגה להתחלה שמישהו ניסה ויודע על כזה מערכת? שימו לב מארז אלומיניום! עם זלמן מנחושת.... תודה על העזרה מראש.!
-
- 2 תגובות
- 398 צפיות
-
-
יש לי את הגוף קירור שלהם Silent Heatpipe לסוקט 775 וברצוני לדעת אם המאוורר Silent Wheel 13cm הזה יתאים לו מבחינת התושבת? לפי מה שקראתי יש לו חורים למאוורר הזה... וכמה שיפור הוא ייתן לי בקירור לעומת המאוורר המקורי. והאם הוא מרעיש יותר או שלא מורגש. בתודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
או שהסטוק עושה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ
-
- 3 תגובות
- 398 צפיות
-
-
המארז: compucase ci-6a19.
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי פנטיום 4, 1700 מגה הארטז ואני רוצה לעשות אובר קלוקינג ולהוסיף עוד 200-300 מגה הארטז אמרו לי שאני צריך לעשות את זה דרך ביוס להתחיל מחדש תמחשב בלה בלה וללחוץ על DEL אבל המחשב שלי לא מגיב כשאני לוחץ על DEL או F8 כשהוא עולה... אז אני רוצה לשאול אם יש עוד איזה דרך שאני יוכל לעשות את האובר קלוקינג הזה, בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 397 צפיות
-
-
בוקר טוב, קניתי מחשב חדש והמעבד שלי 3.0 גיגה הרץ 64 ביט של אינטל. אוורסט מראה לי באדום למטה CPU - 58 מעלות רציתי לדעת האם זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
בעוד 3 ימים אני אקבל מחשב חדש.אני מתכנן לו אבורקלוק בנתיים אבל אני לא יודע מתי אעשה אותו. אני יודע שזה מוריד את האחריות מהרכיב שעשיתי עליו את האוברקלוק. השאלה שלי היא האם יכולים לתפוס אותי? זאת אומרת שאני בא ואומר שהמחשב לא עובד לא יודע למה.. הם יכולים להגיד שעשיתי אוברקלוק למעבד ואין לי אחריות עליו?
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-