עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EviLeader,

שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  2. Started by skullfacer,

http://tms.co.il/product/2426

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב חדש בחלקים חבר עזר לי להרכיב אותו, בעקבות החוויה יצא לי לשוטט פה בפורום, ומתחשק לי לעשות לו אוברקלוקינג, עשיתי חיפוש ב bios וגם באינטרנט ואני לא מוצא אפשרויות אובקלוקינג ללוח אם הזה, לא מצאתי דרך לשנות את מהירות הBUS את המחלקים או כל דבר אחר. המחשב שקניתי: amd athlon 5200 msi k9agm3 2X1024 OCZ DDR2 800 Mhz הזכרון יכול לעבוד במהירות 800 MHZ, ואני לא חושב שהוא עובד במהירות הזאת אני לא בטוח שאני יודע לקרוא נכון את הנתונים. בכל מקרה ב bios אין שום אופציה לשנות את מחלק התדר בין הזכרון למעבד, האם יכול להיות. מצורפים screen shots של cpu-z אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  4. שלום לכם -רציתי לשאול -קניתי אתמול 2 מאווררים של : Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm והכבלים של המאוררים קצרים יש דרך להאריך את הכבלים ? למי שלא הבין אני מתכוון לכבלים של ה- 3 PIN שמתחבר ללוח האם תודה !

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  5. שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  6. איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  7. החלטתי לעזות oc לכרטיס מסך של אחי הקטן אז השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  8. Started by kattash,

המערכת שלי: Amd 3500+ 939 64 Bit Asus A8N-Sli Deluxe Kingston 512X2 CL2.5 מאוורר מעבד Zalman 7700 Copper 2XGainward 6600GT 1980 Pci-e 256MB GDDR3 צורב Pioneer DVD Multi DVR-109 WD36 Raptor 10000 RPM WD250KS- SATA 2 16MB Buffer ספק ENERMAX 550W מארז ThermalTake Shark Full Tower Shark Aluminum יש איזהשהן המלצות להתחלה? זאת אומרת במקום להתחיל בקפיצות של 1MHZ אחרי 1MHZ יש איזהשהי דרגה להתחלה שמישהו ניסה ויודע על כזה מערכת? שימו לב מארז אלומיניום! עם זלמן מנחושת.... תודה על העזרה מראש.!

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  9. שווה?..או להישאר עם המקורי..(אני לא רוצה OC...אני פשוט רוצה שהוא יעיף את החום שלו לבחוץ...ולא לתוך המארז..ובעתיד OC)

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  10. Started by koyote,

האם יש מקום להכניס THERMALTAKE BIG TYPHOON בלוח GA-P35-DQ6 אם לא על איזה יחידת קירור למעבד אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. יש לי מעבד פרוסקט 478 פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ.. והמאוורר עושה המון רעש ולא מקרר משהו..(נורמאלי) אין לי תקציב גבוה ..תודה לכולם.

12. Started by d-undertaker,

חח חברה קניתי מאוור רגיל ואני לא יודע לחבר אותו כי יש מקום למאוורר אחד או שפשוט לא הסתכלתי על המקום הנכון שצריך לחבר..אם אתם יכולים להביא תמונה זה יהיה טוב תודה אחים שלי

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  13. Started by blanco,

איזה קירור ליקנות לכרטיס מסך גיפורס 5500 128 mb . אם אפשר לינק בבקשה זה יהיה מצויין. תודה לכולם ...

14. Started by pumbatal,

שלום רכשתי כרטיס radeon 9800 pro לפני שבועיים ב 100 ש"ח (יש לי מחירים של ספק) הכרטיס בעל ליבה 350R הכרטיס בא עם מאוורר רגיל (כסוף, שחור, קטן)וללא קירור לזכרונות (זכרונות של Hynix) לפי אתר היצרן פועלים 2.8V כל 350 (700) הכרטיס מואץ לליבה 412 זיכרון 360 (720) אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס על מה אתם ממליצים שמעתי על משהו SILANCER (בדקתי יש מלא סוגים מה מתאים לי) ואולי גם משהו לזיכרון ??

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  15. Started by falxori,

שלום. אחרי שהצלחתי להשיג בורג חדש במקום זה שנשבר (בעזרתו האדיבה של שחר) יש לי שתי שאלות: 1) מה עובי השכבה הרצויה של המשחה התרמית? כמה זה קריטי עם שמתי קצת יותר מדי (1-2ממ בערך)? 2) מה הכיוון הנכון של המגדל הזה? עוד לא חיברתי אותו אז אני לא יודע מה כיוון האויר וזה נכנס גם לאורך וגם לרוחב... חיפשתי תמונות ברשת וראיתי כל מיני כיוונים אז החלטתי להתיעעץ (Q6600 אז רצוי שהקירור יעבוד...) מצורפת תמונה של הכיוון הנוכחי תודה אורי [attachment deleted by admin]

16. צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  17. Started by vip133,

רציתי לדעת האם 65-67 מעלות במשחק ובמנוחה בין 40-50 האם זה בסדר לכרטיס מסך ati 1950pro תודה לעוזרים

18. המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  19. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט איזה עדיף מבחינת קירור, אז מה עדיף: Antec SLK3700 או Compucase-HEC CI-6919 ?

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  20. היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  21. שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  22. השאלה בכותרת.. ומה הם הטמפרטורות המומלצות למעבדים הללו בסטוק עם הקירור המקורים במאמץ וללא מאמץ?? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  23. Started by Vladgi,

יש לי לוח epox 8rda3+ המעבד שלי על מתח מקור במנוחה 35 מעלות,רציתי לדעת אם שווה לי לעשות אובר מכיוון שאני מרגיש בכאילו אני בוגד במעבד חח לא יודע למה אני מרגיש גם שאני הורג אותו,וגם הלוח הזה זולל מתח העלתי ל-1.775 בשביל 182fsb זה לא קצת יותר מידי!?! מתחת לזה אני לא חושב שעברתי את פריימ 95 רק עם המתח הזה,עשיתי עדכון ביוס זה יכל לפתור את הבעיה או שזה לא משנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  24. מה דעתכם? 3 וונטות מקובעות מעל לכרטיס [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים