עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the godfather,

שלום יש לי מעבד סוקט A 462 ואני רוצה מאוור שהעיקר יהיה שקט אבל יש לי בעיה אי לי חורים מסביב למעבד אז ביטי למשל לא מתאים לי בבקשה תנו לי עזרה הרעש שיגע אותי

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  2. Started by Bar1234,

יש לי מעבד אינטל 2.0 כאשר המעבד במאמץ הוא בטמפ' של בין 25 ל- 28 מעלות...... וכאשר הוא במנוחה הטמפ' שלו היא בסביבות ה-19 עד 22 מעלות..... הבעיה היחידה שלי זה לוח האם שלי והזכרונות..... יש לי לוח אם MSI P4MAM-V וזיכרונות 256 מ"ב ראם.... יש מצב שכאשר אי יעשה לו אוברקלוק אי יביא קירור של זלמן משהו טוב מאוד....!! השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות לו אוברקלוק רציני ?? תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  3. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  4. משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  5. אתחיל בהקדמה מסוימת.. במאמץ המחשב היה נתקע לי עד לפני כמה זמן.. מקפיץ מסכים כחולים וקורס בלי סוף. פתחתי את המחשב ושמתי לב שמאוורר אחד לא מתפקד.. ואין לי סירקולצית אוויר טובה בכלל במארז(מאוורר אחד שפולט אוויר, אף אחד שמכניס השאר של הספק והמעבד). בכל אופן, פתחתי צד אחד של המארז וכיוונתי מאוורר גדול מאוד לכיוון הלוח אם(פיתרון זמני) - הטמפ' של המעבד ושל הדיסק הקשיח ירדו פלאים(32,31), אך הלוח אם נראה במצוקה(56 מעלות במאמץ). בכל אופן מאז ביצוע הדבר הזה המסכים הכחולים הפסיקו לחלוטין הקריסות פסקו רק פעמיים המחשב ריסטרט בהפרש זמנים גדול מאוד. השאלה שלי היא כזאת, אני יודע שטמפ' הלוח אינה תקינה וגם חושש שהלוח אם התקצר/נדפק כתוצאה מעבודה ממושכת עם חום גדול(הריסטרטים), מישהו יכול לתת …

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  6. Started by tamir.fri,

אני מחפש ראדיאטור נחושת ובלי אלומיניום שבתוכו עובר צינור 1/2 אינץ' ויש מקום לשים 3 מאווררים של 12 סנטימטר. תכתבו לי את השם של הדגם של הראדיאטור הכי טוב שמתאים למה שאני מחפש בבקשה.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  7. Started by seladlev,

שלום חברים יש לי מחשב במפרט הבא . רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד ואם כן מה אני צריך וכמה זה יעלה אם מישהו כבר עשה OC עם הלוח אם הזה אשמח לחוות דעת motherboard - msi k9n neo v3 cpu - amd am2 6000 3.0 ghz memory 2giga 800mhz ceon

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  8. שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB INTEL LEMONT DP965LT LGA775 CORE 2 GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER והייתי רוצה לדעת האם שווה על מחשב כזה לעשות OC? ואם כן אפשר המלצות בנושא כי אני לא ממש מבין, ובנוסף אפשר לדעת שם של תוכנה שדרכה עושים OC, תודה רבה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  9. שלום, אני רוצה להתקין את ה TUNIQ TOWER , אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו על הלוח אם שלי (m2n32-sli delux) בגלל שיש לו מין פלטה כזאת מאחורה בשביל הקירור שלו אז השאלה היא האם אפשר להתקין את הטוניק על הלוח הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  10. האם ניתן לשלוט על מהירות המאווררים בלוחmsi neo p965 תודה מראש על התשובה

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  11. Started by moshe55501,

יש מעבד פרסקוט 64 3 גיגה הרץ והטמפ שלו 55 אפילו שיש עליו tower 112 של תרמלטייק אבל שאני מכוון מזגן הטמפ יורדת ל35 1 האם יש בעיה בקירור של המעבד ואם כן מה אפשר לעשות? 2 איך אני יכול לקרר את המארז שלי מבפנים ? בלי מזגן ובלי המאווררים שיש לי כי יש לי 4, 2 שמכניסים ושתיים שמוציאים וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  12. שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  13. Started by eegg,

רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  14. Started by Night_Fox,

הורדתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה וזה רשם לי שאין לו בסיס נתונים על הלוח אם שלי וחפשתי אותו גם ברשימה ואין שם מה אפשר לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  15. Started by Vladgi,

יש לי לוח אם של איפוקס 8rda3+ והמעבד בכותרת הבעיה שלי היא שאני לא יכל להביא אותו לאובר של 184fsb מתחת למתח של 1.775 שזה יעבוד בלי שגיאות בפריימ באס אחד יותר ואני מקבל שגיאה,אני לא יודע מה לעשות אני כבר מנסה ימים להביא אובר עם המעבד הזה?הסטפינג שלו הוא aqxea כבר נמאס לי מכל הנסיונות האלו אני הולך לוותר על זה כבר,מה הבעיה שלו?זה הגיוני שקיבלתי מעבד דפוק?לא שמעתי על בארטון 2500-2600 שלא עשה 200fsb. זה יכל להיות בגלל שיש לי זכרון דפוק?אני יריץ בדיקה בmemtest למה זה כזה קשה להביא אובר למעבד בארטון הזה שאמור לי מצויין לאובר קלוק,מי שיש לו את המעבד הזה או את הלוח הזה מוכן להיכנס בבקשה ולעזור לי?אני עומד לזרוק את המעבד הזה מהחלון

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  16. שלום, רכשתי מחשב לפני מספר ימים: asus m2n-e 2X1024 mega ddr2 667 AMD 3800+ X2 EVGA 8800GTS 320 HD 250 giga WD ספק צ'יפטק 550 המחשב מריץ ויסטה ULTIMATE NVIDIA דרייבר 158.42 (שיחקתי עם מספר אופציות - ללא שינוי בביצועים) הרצתי 3D MARK 05 ןקיבלתי 9000+. באמצעות OC המעבד רץ עכשיו במהירות 2.7 GHZ באמצעות RIVA, הכרטיס רץ 664/860 התוצאה הגבוהה ביותר שהגעתי אליה היא 11400. פחות באלפי נקודות מכל האנשים שראיתי שמריצים מפרט כזה מקורי. מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  17. כידוע שמשתמשים בווילמייט ומנסים לעשות לו אוברקלוק, אחרי 1900 מגה הרץ זה כבר לא יציב אבל אני זוכר שפעם קראתי שמישהו אמר שאם מעלים לו את המתח הוא מסוגל לעבור את זה וגם יש במדור אוברקלוקינג של הזון מישהו שעשה את זה והגיע לאיזה 2100 או לא זוכר והוא העלה את המתח עכשיו עוד משהו, נגיד אין לי אפשרות בביוס לשנות מתח למעבד, האם יש איזה מוד פיזי שאפשר לעשות כדי להעלות את המתח? אני מת לעבור את ה1900 הזה כי אוברקלוק של 200 מגה הרץ לא כל כך עוזר לי

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  18. Started by eshel107,

האם ניתן לישרוף כרטיס עלידי OC ללא שינוי מתחים בכלל. אני שואל באופן סדיר ולא אחד למילון.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  19. מעבדאם התוספת של הקירור http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 לוח אם: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 כרטיס מסך: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 דיסק קשיח: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=133&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 זכרונות: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=88&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 מארז: (יש לי רושם שזה מארז טוב...) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1531&…

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  20. Started by koyote,

האם יש מקום להכניס THERMALTAKE BIG TYPHOON בלוח GA-P35-DQ6 אם לא על איזה יחידת קירור למעבד אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  21. קניתי לא מזמן את הלוח-אם הנ"ל בשביל לא לשדרג את המעבד (יותר יקר). המעבד שלי הוא Athlon XP-M 2500+ שלדעת רבים מותאם מאוד לביצוע OC. הבעיה שלי היא שלא מצאתי שום אופציה בBIOS להגדיל את ה"מכפיל" או את מהירות המעבד. האופציה היחידה שהיתה לי היא הגדלת ה-FSB, דבר שהצליח לגרום למעבד לפעול ב-1200Mhz בלבד!!! מה עושים!? לפי בדיקה שלי הלוח אם פועל על מכפיל של X6 בלבד... ביצוע OC עם תוכנת CPUMSR תקע את המחשב עוד כשהגדלתי את המכפיל ב-0.5. מישהו מכיר את התופעה? האם זה ניתן לביצוע בכלל בלוח-אם הזה?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

מזה מכפלה של מעבד,באס של מעבד ולמה אומרים ש400 בבאס זה הכי גבוהה(הבאס לא אמור להיות 1066 לדוגמא בC2D)? והאם זה משנה באיזה שבוע או משהו כזה המעבד יוצר? קיצר אפשר כמה שיותר מידע על זה כי מהמדריך באתר ממש לא הבנתי ומה גם הוא נעשה על AMD ואני מתכנן לעשות OC לE660. תודה לכל העוזרים חחח קצת חפרתי...

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  23. הצטרפתי לאחרונה לפורום בתור קורא- כל הכבוד לכם על המקצועיות והרצינות !!! בעקבות שיטוט בפורום זה התחלתי לחקור את מעמקי הביוס על מנת לבצע המהרה... כשאני נכנס להגדרות "מהירות המעבד" מוצגות לי 3 אפשרויות : 2200 (מהירות המעבד הנכונה) או "ידני" או 2990... רציתי לדעת אם בחירה במהירות 2990 תביא תשנה קונפיגורציה ומתח על מנת שהמעבד ירוץ בהמהירות זאת ומה מידת הסיכון בצעד שכזה. המערכת של בנויה סביב מאורר סטוק ועל פי הביוס הטמפרטורה שלה במנוחה כ35 מעלות. המפרט שלי: מעבד 2400 לוח: ASUS PT4533-C זכרון: 512 מגה במהירות 1066 (RDRAM) כרטיס מסך: TI4200 שבת שלום ותודה על התשובות אורן

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  24. בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  25. Started by snogoo,

יש לי אינטל P4 1.4G ואני רוצה לדעת מה הטמפ' המומלצות שלו למנוחה ולעבודה מאומצת כדי שיהיה אפשר לעשות לו OC חוץ מזה אני לא מוצא אופצית נעילה ל AGP/PCI בביוס - איך מתגברים על זה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 441 צפיות

דיונים חדשים בפורומים