עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אני מתחיל את ה OC? אני עושה ENABLE לCPU FREQUNCY והמהירות יורדת בווינדוס למה זה ? אפשר הסבר איך עושים בלוח הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  2. Started by composite,

תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  3. Started by pinkyzaq,

יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.

4. Started by Shaker,

יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam ומישהו אמר לי שאני צריך בקר מאוררים. האם זה נכון שאני צריך בקר מאוררים ואם כן אתם יכולים לתת לי בקר מאוררים עד 150 ש"ח נתנאל קורן

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  6. איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  7. אני צריך קירור טוב ברמה של הטוניק ובסכום שלו לתושבת 478 תגידו איך הקירור של Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan ומה ההבדל בין: ‏BigTyp 120 CL-P0114 ‎לזה: ‏BigTyp 120 Vx CL-P0310-01‎ ואם יש הבדלים ביניהם? אפשר להציע עוד קירורים לתושבת 478 ובמחיר של הטוניק!

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  8. המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  10. Started by m-o-r,

כידי להשקיע על קרור כזה? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  11. יש לי משאבה בבית...טבולה כמובן שדוחפת 90 ליטר בשעה..1.5 ליטר לדקה....אם אני מוסיף לה את הראדיאטור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3747 ואת הבלוק קירור למעבד הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6092 ייצא מערכת יעילה? אני צריך לקרר רק את המעבד והאמת זה כמעט רק לחודשי הקיץ. פשוט כבר לא ניראה לי שקירור אוויר יחזיק פה...האוויר חם ברמות אני לא יודע אם הוא יוכל לקרר המשאבה דוחפת מספיק מים? 1.5 ליטר לדקה זה מספיק לא? אם לא אז תרשמו לי בבקשה כמה ליטר היא צריכה לדחוף לשעה כדי שהיא תיהיה יעילה ואני ייקפוץ לחנות הדגים הקרובה וייקנה אחת...(לא צריך לעלות יותר מידיי נכון?) (פשוט אני נימצא באזור הדרום..חם פה ברמות איפה שאני גר כמו כן אני גר באזור הדרו…

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  12. שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  13. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  14. Started by hagay21,

אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  15. Started by ofsher,

שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  16. השאלה בכותרת.. ומה הם הטמפרטורות המומלצות למעבדים הללו בסטוק עם הקירור המקורים במאמץ וללא מאמץ?? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  17. Started by Sarlula,

יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  18. Started by אמתי,

אפשר בבקשה את התוכנה CORETEMP לבדיקת טמפרטורה של המעבד של הליבות ואפשר תוכנה לבדיקת יציבות הזכרונות וכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  19. מעבדאם התוספת של הקירור http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1405{11}42&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 לוח אם: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1323&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 כרטיס מסך: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 דיסק קשיח: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=133&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 זכרונות: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=88&osCsid=4dfabff624216ef9d93752d4ec397435 מארז: (יש לי רושם שזה מארז טוב...) http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1531&…

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  20. במקור: CPU = Athlon 4000+ @ 200, Memory = 2x512 OCZ @ 400 2-2-2-5-1 לאחר OC: CPU = Athlon 4000+ @ 236, Memory = 2x512 OCZ @ 333 2-2-2-5-1 אז ה-CPU השתפר לי ב-18%, אבל הזיכרון עובד לא ב-200 כמו בהתחלה אלא רק ב-188.8, כלומר ירידה של 5.6%. לא ניתן לשפר את הזיכרון ב-400 (בכלום!), וכמו כן לא ניתן להעלות את המעבד מעל 236 בלי לגרום לאי יציבות. אז אלו הקונפיגורציות... אז בסוף עדיף מעבד מהיר יותר או זיכרון מהיר יותר? אציין גם שהמחשב משמש למשחקים (כלומר יש שימוש רב בכרטיס הגרפי, 7800 GTX). האם משחקים מושפעים יותר ממעבד או מזכרונות? :s05:

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  21. Started by a-gold,

אני שואל בגלל שבפורום מפרטים מישהי שם קנתה את המאוררים בגל שהיא שמה דגש על ה שהם שקטים רציתי לדעת אם הם גם חזקים מבחינת איוורור או שהם חלשים?

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  22. Started by gigi,

שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!

23. Started by oDot,

אני מתלבט בין שני המארזים Aguila וEureka. אני יודע בוודאות שהסירקולציה של האוויר בEureka מעולה ולא יהיו בעיות עם הBT. אבל מה עם הAguila? אם אני אקח אותו בסוף הוא לא (כמו שמישהו אמר באשכול עם האיש עם הSoprano) "סתם יזרוק אוויר חם למעבד"? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  24. שלום, אני רוצה להתקין את ה TUNIQ TOWER , אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו על הלוח אם שלי (m2n32-sli delux) בגלל שיש לו מין פלטה כזאת מאחורה בשביל הקירור שלו אז השאלה היא האם אפשר להתקין את הטוניק על הלוח הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  25. מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.