אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מחשב עם מעבד פנטיום 4 מסוג פרסקוט במהירות 2.8 ללא המהרה (מהירות טבעית) במארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ועוד אחד מאחור ועם יחידת קירור אינטלית סטנדרטית. בעת המרת קבצים מפורמט AVI לפורמט MPEG כהכנה ל-DVD המעבד עובד במלוא התפוקה למשך זמן רב מה שמעלה את חומו לסביבות 65 מעלות. האם פתיחת חלון צד במארז תשפר את מצב האיוורור שלו ? האם זה יוריד את החום בכמה מעלות כך שלא יתחמם כל כך לאורך זמן רב כל כך (המרת סרטים הרי יכולה לקחת שעות). תודה
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לספק כוח טוב, ו- 2 מאווררים 120MM למחשב. מפרט המחשב: E6300 @ 1.86Ghz 2GB Ram 160GB 7600GT הספק כוח, אמור להחזיק 3 מאוורים 120MM, עם עוד כמה מאווררים קטנים של כ. מסך, מעבד. אני רוצה בקרוב לעשות OC קטנטן להגיע ל- 2GHz. עכשיו עוד שאלה, שווה לקנות בקר למאווררים? שאני יחליט מתי להפעיל וכזה? אשמח להמלצה למאוורר למעבד. וממ איך המאוורר הזה, http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp ? תודה מראש, חביב.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב ברמה של הטוניק ובסכום שלו לתושבת 478 תגידו איך הקירור של Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan ומה ההבדל בין: BigTyp 120 CL-P0114 לזה: BigTyp 120 Vx CL-P0310-01 ואם יש הבדלים ביניהם? אפשר להציע עוד קירורים לתושבת 478 ובמחיר של הטוניק!
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
מתי באוברקלוק אני אדע שאיזה רכיב מגביל אותי? בביוס לא ייתאפשר לי להמשיך? או שכל 5 MHZ נוספים אני ייצטרך להפעיל את המחשב ולחכות 3 שעות בשביל לראות שבPRIME95 לדומא הכל יציב..?
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
ועד לאיזה מתח אפשר להעלות? המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan אני עומד כרגע על 214*11 2350MHZ טמפ' במאמץ 44 ואם אני לא מעלה את המתח לזכרונות (העלתי בדרגה אחת) אז המחשב לא מחזיק לי. המתח למעבד 1.675 (וגם במתח גדול יותר המחשב לא החזיק) את התיזמונים של הזכרונות גם העלתי אבל את היחס של הזיכרון או משהו כזה השארתי אל AUTO - מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק ואך לשחק איתו?
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ משחקים חזקים כמו medal of honor האם כדאי לעשות לו OC ? ואם כן עד לכמה ?
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום לכולם...החלטתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי - הטמפרטורות במחשב במנוחה - מעבד כ33 מעלות, מאמץ כ-40. אני הולך לפי המדריך הזה שכבר פורסם באתר - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647. זה נראה כמומדריך די מקיף. מה שכן יש כמובן הרבה שאלות כיון שזה פעם ראשונה שאני מבצע זאת יש לי לוח אם של ג'יגהבייט. במדריך כתוב לכוון את הPCI CLOCK SYNC.(בנוסף להגדרה של הPCI EXPRESS FREQ.) אך לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי(אולי זה רשום בשם אחר?).וכן גם את אופצייאת הDRAM FREQUENCY לא מצאתי. חשוב לי לשאול את זה לפני שאני עושה אוברקלוק שלא אגרום נזק למחשב. אודה לעזרתכם המהירה - אני מאמין שיהיו לי עוד הרבה להתייעץ אתכם.
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
אהלן....יש לי E2160 ואני לא מצליח לעשות OC... אז ככה...הלוח אם הוא 945GCMX-S2 של ג'יגבייט וזכרונות 2GB 533MHZ [אחד של קינגסטון ואחד של אמריקן זבלה] עשיתי הכל כמו שצריך,אחרי זה עשיתי F10 [שמור וצא] ושום דבר לא שתנה...מה לעשות? תמונה של הביוס http://siz.co.il/my.php?file=ttmiocnr0hmz.jpg
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מה דעתכם? 3 וונטות מקובעות מעל לכרטיס [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב AMD והמאוורר שקיבלתי מאוד רועש. מדדתי את המאוורר והוא 70X70 mm (בערך 3.5 אינץ' אלכסוני). מדובר במעבד Athlon 2800+ על לוח אם PC Chips K7. אשמח לקבל המלצה למאוורר שקט (לא צריך שיהיה מתוחכם או משהו כזה) בתקציב של עד 70 ש"ח - אם יש כזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! : יש לי שאלה קטנה: לאחרונה פירמטו לי את המחשב, והתקנתי בו מד טמפרטורה... מה הטמפרטורה שאני צריך לדאוג ממנה (שההארד דיסק לא יתחמם יותר מדי)? תודה, אופיר. :s05:
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
מזה מכפלה של מעבד,באס של מעבד ולמה אומרים ש400 בבאס זה הכי גבוהה(הבאס לא אמור להיות 1066 לדוגמא בC2D)? והאם זה משנה באיזה שבוע או משהו כזה המעבד יוצר? קיצר אפשר כמה שיותר מידע על זה כי מהמדריך באתר ממש לא הבנתי ומה גם הוא נעשה על AMD ואני מתכנן לעשות OC לE660. תודה לכל העוזרים חחח קצת חפרתי...
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מאווררים למארז של 80 ורציתי לדעת אם מישהו יודע אולי מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואיזה מהם יותר שקט??? האם שניהם מבצעים את אותה עבודה מכניסים אוויר???
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
אפשר מדריך בעברית איך לפתוח את המכפלה במעבדי amd. המעבד שלי הוא - amd 2600 xp barton + וגם איך אני בדק אם המכפלה שלי פתוחה, או סגורה? במדריכים באתר הזא, לא הבנתי מה הם אמרו, כדי לבדוק את המכפלה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך : Gainward nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ואני צריך להתאים לו מאוורר : ZALMAN VF700-CU האם המאוורר מתאים לכרטיס המסך? ואם לא ...על איזה מאוורר אתם ממליצים המון תודה...
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam ומישהו אמר לי שאני צריך בקר מאוררים. האם זה נכון שאני צריך בקר מאוררים ואם כן אתם יכולים לתת לי בקר מאוררים עד 150 ש"ח נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה
-
- 3 תגובות
- 399 צפיות
-
-
בפעם הראשונה אני רוצה לעשות המהרה למעבדשלי כמה שניתן לנצל מהמערכת שלי והאם בכלל ניתן !!! המפרט שלי ........... Thermaltake Silent PurePower 470Watt : ספק amd 3000 64 bit 939 : מעבד Thermalright XP-120 : קירור למעבד msi k8n neo2 platinum idetion : לוח אם Sapphire ATI Radeon X800XL 256MB ViVo Retail : כרטיס מסך adata 1024 512x2 400 mhz : זיכרונות asus dvdrw : צורב lg cdrom x52 : סידירום Sunbeam Transformer: מארז logitech x 530 : רמקולים wd 160gb :דיסק קשיח Samsung SyncMaster 930B מסך איזה תוכנות אני צריך ואיזה נתונים צריך להביא לכם בשביל להתחיל הקירור שלי כולל מאוור 120 מ"מ והאם בכלל ההמהרה תעזור ותישפר את הביצועים של המחשבמשחה החליפו לי בחנות לפני שלושה חודשים בער…
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-