עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CHEN26,

שלום לחברי הפורום ברצוני לדעת העם ישנה אפשרות להתקין עוד מאוורר בעזרת לוח האם הנ"ל קניתי עוד מאוורר אך ישנה רק יציאה אחת למאוורר העם מישהו יכול לתת לי פיתרון כיצד אפשר להתקין מאוורר נוסף תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  2. ??

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  3. Started by gigi,

שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!

4. האם ניתן לשלוט על מהירות המאווררים בלוחmsi neo p965 תודה מראש על התשובה

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  5. Started by jehova,

למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  6. שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  7. Started by דניאל נ,

תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  8. Started by Ohady,

אהלן.. יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט וזה המאוורר שיש לי עליו: http://www.2send.us/uploads/742db6df33.jpg http://www.2send.us/uploads/387568f278.jpg http://www.2send.us/uploads/69a64d4435.jpg עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוכל להעיף את המאוורר הזה ולשים על הגוף קירור הנ"ל מאורר 80 מילימטר..שאני מעריך שיהיה הרבה יותר חזק.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך : Gainward nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ואני צריך להתאים לו מאוורר : ZALMAN VF700-CU האם המאוורר מתאים לכרטיס המסך? ואם לא ...על איזה מאוורר אתם ממליצים המון תודה...

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  10. אני עומד לרכוש מעבד למ"ע שיש לי: לוח נתון: GA-965P-DS3 כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC ספק: LIBERTY 400W אני מתלבט לגבי השילוב בין המעבד והזכרונות לשם התחושה , אני צריך עזרה במספרים (הערכה בלבד) לביצועי סף (כולל OC )עבור כל אופציה 1. E4300 +2G 667 CL-5 2. E6600 +2G 667 cl-5 3. E6600 +2G 800 cl-4 אודה לכם מאוד אם תוכלו להשלים מספרים/יחסים או כל דבר אחר (עבור כל שורה) שיתן תחושה במטרה לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה על כל העזרה אנשים

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  11. Started by Shaker,

יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  12. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם! יש לי מחשב עם מעבד פנטיוםD 820 , במצב מנוחה הוא 55 מעלות ובמאמץ 64,איזה קירור אני צריך ? יש לי מארז ג'נרי וספק ג'נרי,מאוורר ג'נרי אחד ואחד של טרמלטייק..מארז פשוט של midi..

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  13. Started by EviLeader,

שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  14. Started by Baz34,

יש לי 2 שאלות : 1. הייתי מעוניין לדעת האם הספק שלי יעמוד ב-OC למע שלי: 1. מעבד E6600 + 2G 667 (קירור TOWER SUNIQ) 2. כ"מ: EVGA 8800GTS SC 3. ספק: LIBERTY 400W 4. מארז: CM centurion 532 +2x120mm 2. עפ"י ניסיונכם בהינתן המע' שלי , לכמה ניתן להעלות את המעבד ללא חשש/סיכון מבחינת עומס ופיזור חום תודה מראש למתייחסים

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  15. Started by OnlyOne,

היי איזה קירור עדיף למעבד בעל ליבת prescot celeron 3.06 הZALMAN CNPS9500 LED שמוכרים אותו ב200 או יש קירור שיותר עדיף במחיר הזה?(|עד 200) וקירור מהפשוטים ב60 שקלים לא עוזר כי הוא מחזיק לי במאמץ עובר את הטמפרטורה המקיסמלית המומלצת על פי היצרן וfreezer 7 אין אצל היבואן

• 3 תגובות
    • 429 צפיות
  16. Started by asaf_azar,

מזה מכפלה של מעבד,באס של מעבד ולמה אומרים ש400 בבאס זה הכי גבוהה(הבאס לא אמור להיות 1066 לדוגמא בC2D)? והאם זה משנה באיזה שבוע או משהו כזה המעבד יוצר? קיצר אפשר כמה שיותר מידע על זה כי מהמדריך באתר ממש לא הבנתי ומה גם הוא נעשה על AMD ואני מתכנן לעשות OC לE660. תודה לכל העוזרים חחח קצת חפרתי...

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  18. בבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצות\דרכים לחיבור גופי הקירור על הזכרונות של הכרטיס מסך. יש לי דרך שתי דרכים והשאלה שלי האם הן בסדר - לעשות חורים לברגים או מה שזה לא יהיה על הכרטיס אבל בנקודות שאין עליהם שבבים וכל זה(אזורים חלקים לגמרי) - האם זה יפגע או יגרום נזק מסויים לכרטיס?? דבר שני איזה תכני של חנות מחשבים אמר לי להדביק את הגוף חימום עם סיליקון - מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  20. Started by enzo,

E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  21. Started by gggil,

אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  22. Started by pinkyzaq,

יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.

23. Started by ChaoscripT,

שלום, אני צריך המלצה לספק כוח טוב, ו- 2 מאווררים 120MM למחשב. מפרט המחשב: E6300 @ 1.86Ghz 2GB Ram 160GB 7600GT הספק כוח, אמור להחזיק 3 מאוורים 120MM, עם עוד כמה מאווררים קטנים של כ. מסך, מעבד. אני רוצה בקרוב לעשות OC קטנטן להגיע ל- 2GHz. עכשיו עוד שאלה, שווה לקנות בקר למאווררים? שאני יחליט מתי להפעיל וכזה? אשמח להמלצה למאוורר למעבד. וממ איך המאוורר הזה, http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp ? תודה מראש, חביב.

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  24. המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..

• 0 תגובות
    • 428 צפיות

דיונים חדשים בפורומים