אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אפשר מדריך בעברית איך לפתוח את המכפלה במעבדי amd. המעבד שלי הוא - amd 2600 xp barton + וגם איך אני בדק אם המכפלה שלי פתוחה, או סגורה? במדריכים באתר הזא, לא הבנתי מה הם אמרו, כדי לבדוק את המכפלה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 395 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המאורר Accelero X2 לכרטיס מסך שלי: Redaon X1950 SERIES ורציתי לשאול בתמונה נראה כאילו המאורר מוציא אוויר לתוך המארז האם הוא גם מוציא אוויר מחוץ למארז בעזרת איזה פתח?
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
אהלן....יש לי E2160 ואני לא מצליח לעשות OC... אז ככה...הלוח אם הוא 945GCMX-S2 של ג'יגבייט וזכרונות 2GB 533MHZ [אחד של קינגסטון ואחד של אמריקן זבלה] עשיתי הכל כמו שצריך,אחרי זה עשיתי F10 [שמור וצא] ושום דבר לא שתנה...מה לעשות? תמונה של הביוס http://siz.co.il/my.php?file=ttmiocnr0hmz.jpg
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב ברמה של הטוניק ובסכום שלו לתושבת 478 תגידו איך הקירור של Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan ומה ההבדל בין: BigTyp 120 CL-P0114 לזה: BigTyp 120 Vx CL-P0310-01 ואם יש הבדלים ביניהם? אפשר להציע עוד קירורים לתושבת 478 ובמחיר של הטוניק!
-
- 2 תגובות
- 394 צפיות
-
-
מה דעתכם? 3 וונטות מקובעות מעל לכרטיס [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המארז Transformer Sunbeam ומישהו אמר לי שאני צריך בקר מאוררים. האם זה נכון שאני צריך בקר מאוררים ואם כן אתם יכולים לתת לי בקר מאוררים עד 150 ש"ח נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
לא מצליח להוריד אותו מתחת ל 60- 59מעלות גם עם AC pro 7 ...
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע פנטיום 4 ועליו יש לי את המאוורר THERMALTAKE SPARK 7 XASER EDITION הנה לינק: http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=40&Itemid=0 אני בקרוב מחליף מחשב והמעבד יהיה INTEL E6600 מה עדיף הקירור המקורי שמגיע איתו או הספרק שיש לי? והאם בכלל אפשר לחבר את הספרק שלי לחדש? ושאלה נוספת: בכמה מעלות המעבד החדש פועל במנוחה ובמאמץ בממוצע? אני שואל את זה כי המעבד שיש לי (P4 2.4B) תמיד חם (מנוחה מעל 50 ומאמץ מעל 60) תודה
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
אני שואל בגלל שבפורום מפרטים מישהי שם קנתה את המאוררים בגל שהיא שמה דגש על ה שהם שקטים רציתי לדעת אם הם גם חזקים מבחינת איוורור או שהם חלשים?
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
-
-
המארז: compucase ci-6a19.
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
שלום! אני צריך 2 מאווררים, הקטע היחידי הוא שיש מקום שמה רק למאוורר של 7 ס"מ, ואני חיפשתי ולא מצאתי שום מאוורר של 70 מ"מ... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה סבבה. בנוסף, ראיתי את הדבר הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4151 זה נראה לכם שווה משהו? (למה נראה לי זה הדבר היחידי שאני יכול להוסיף למארז...)
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום אני בתהליכי קניית מחשב שמתוכנן לעבור OC. המחשב כולל מעבד AMD Athlon XP 2500 Mobile , לוח אם ABIT NF7-S v2.0 , וזכרון A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 . המארז הוא COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120mm שמכניס אוויר, מאוורר נוסף של 80mm שמוציא אוויר, וספק Thermaltake 410W 120mm Fan PFC . מה שחסר לי כרגע זה רק גוף קרור +מאוורר למעבד שיחזיק OC של 2200-2600 בלי יותר מדי רעש. המועמדים הם : 1. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 2. +COOLERMASTER Aero 7 3. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 אשמח לקבל המלצות מניסיון אישי וגם חוות דעת על הזכרון (הכי זול שמצאתי). תודה
-
- 3 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך מסוג TI-4600 של חברת אלבטרון. והלך לי המאוורר של הכרטיס... יש לכם מושג מהיכן אני משיג מאוורר לכרטיס הזה? כפתרון זמני שמתי על היחידת קירור של הכרטיס מאוורר יותר גדול, שניראה לי שעושה את העבודה. אך אני יכול לבדוק את טמפ' של הכרטיס? בתודה מראש לכל העונים נתי מנין
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים
-
- 2 תגובות
- 394 צפיות
-
-
לא מצאתי לא באתר שלהם ולא ב GOOGLE... את הסוקט שלי אין מצאתי רק 478 וזה חלקים אחרים... תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
-
-
הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה
-
- 3 תגובות
- 393 צפיות
-
-
לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ
-
- 3 תגובות
- 393 צפיות
-
-
כשאני נכנס לביוס, יש לי אפשרות לשנות את המאפיינים של הזיכרון. יש לי 2 GB שבנויים מ 2 סטיקים של 1 GB. הם עובדים ב 667MHZ. של KINGSTON. עובדים ב DUAL. יש לי מספר אפשרויות: CPC OVERRIDE : ENABLE/DISABLE MEMORY FREQENCY : 533/667/800 TCL: 3/4/5/6 TRCD: 3/4/5/6 TRP: 3/4/5/6 TRASMIN: 9/10/11/12/13/14/15/16/17/18 מה עלי לקבוע בכל אחד מהאפשרויות הללו? מה הם אומרים בכלל? ניסיתי לשנות ל800MHZ והמחשב לא עלה. החזרתי ע"י שחזור ביוס (עם ג'מפר).
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים של 60 בקדימה של המארז למטה . רציתי לדעת אם זה מיותר ? האם זה ישפיע על ההתחממות של המחשב אם אני יוציא אותם ?
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-