עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש חנות שמוכרת מאווררים של 140MM .. חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי כלום =\ תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by gigi,

שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!

3. Started by I3lack10,

טוב ככה- להלן המפרט שלי e6700 tuniq tower 120 gigabyte aurora3D 2007 design OCZ- reaper pc8500 - 1066 stock 2* 1gb 4.4.4.12 asus p5ne-sli 650i chipset + קירור שקניתי ב150 שח במקום הקירור הפסיבי שבא עם הלוח 9800 gtx ocx seagate 320 gb 8 mb buffer sata 2 thermaltec 550 W 30A psu לא מצליח לעשות אוברקלוק!! לא יודע מה יש לזה, אני יכול לעשות אוברקלוק אוטומתי (של איזה 20%) אבל גם ככה הזכרון שלי על 800MHZ ואני פשוט בקושי מנצל את הטוניק טאוור שלי.המחשב לא יציב כמעט בכל מצב שניסיתי. בבבבקשששה, עזרה! כל דבר! מה לעשות? נ.ב הזכרון שלי חדש, החליפו לי אותו לפני פחות מחודש.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

קודם כל השאלה, שזה בעצם בקשה.. אם אפשר את אופן העשיה של הOC שאני אעשה? תמליצו לי במה להתחיל? אני חושב בהתחלה לעלות את התדר של מעבד בלי לעלות מתח אם הוא לא יציב אני אעלה מתח והאם אני כול לעשת משהו עם המכפלה? http://img140.imageshack.us/img140/9586/dscf0927qt8.jpg בתמונה הזאת ניתן לראות את הביוס שלי, מה אני צריך לפתוח ומה לסגור בשביל לעשות OC.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  5. Started by Goldlm,

שלום, אני בשלבים של בניית מחשב, חיברתי מעבד P3 Coppermine 600MHZ SLOT1 ללוח אם ישן שהיה ברשותי, התקנתי הכל וחיברתי. אך הבאס של הלוח הוא 100MHZ וזהו משום מה המקסימום שהלוח אם נותן,וזה גורם לי לכך שהCLOCK של המעבד הוא רק 450MHZ וזה נורא מפריע. רציתי לשאול, איך ניתן להעלות את הבאס של הלוח אם? האם זה אפשר? כי לא הצלחתי לסדר את זה עם הג'אמפרים. האם ניתן לעשות את זה דרך הBIOS או להוריד תוכנה כלשהי שתעשה זאת? יש אפשרות כזו? אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נהדר.

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  6. מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טו…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  7. Started by bigshow,

שמתי לב שהמאורר של הספק שלי מוציא אוויר אל מחוץ למארז ושואב את האוויר מפנים המארז עצמו זה לא אמור להיות הפוך ? :s05:

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by segsho333,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת להקליט טמפרטורות של כל מיני רכיבים שונים, נגיד בזמן מבחן מאמץ, ולהציג אותם בצורה של גרף או כל צורה שהיא. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  9. Started by megas_xlr,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה לישמור את ההגדרות החדשות כמו שצריך ואיך אני יכול לדעת אם האוברקלוק יציב? תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  10. Started by jorylit,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.

11. Started by shovel_xxx,

תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  12. הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?

13. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........

• 4 תגובות
    • 443 צפיות
  14. יש לי 6600 GT אם קירור סטור ומאוור עליו שאני הוספתי עד כמה אני יכול לשפר אותו ?!?!

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  15. שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  16. Started by kobi122,

הדגם הוא TA350DC http://www.nidec.com/ta350dcm/ta350dcm.htm

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  17. Started by shainov,

שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  18. לפי CPU-Z לכל זיכרון יש לי תזמונים שונים..כיצד משנים אותם והאם זה יכול לפגוע בביצועים? זה הולך ככה: ב512 MB CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 256-1 CL-2.5 RC-3 RP-3 T-8 256-2 CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 בתזמונים של כולם, חוץ מב512 התזמונים מסומנים על זה של 133MH איך זה יכול להיות?? מצטער על החפירה פשוט זה מאוד דחוף לי, בבקשה עזרה

19. המארז: compucase ci-6a19.

20. זה המארז : http://www.skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm אם אפשר מאוררים רק מפה : http://www.skypc.co.il

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  21. Started by gggil,

אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  22. מעבד אתלון X2 3800+ AM2 לוח: M2N SLI DELUXE וכרטיס מסך 8600GT פסיבי של גיגהבייט.. אפשר עזרה?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  23. אוקיי אז ככה, יש לי פנטיום 4, 1700 מגה הארטז ואני רוצה לעשות אובר קלוקינג ולהוסיף עוד 200-300 מגה הארטז אמרו לי שאני צריך לעשות את זה דרך ביוס להתחיל מחדש תמחשב בלה בלה וללחוץ על DEL אבל המחשב שלי לא מגיב כשאני לוחץ על DEL או F8 כשהוא עולה... אז אני רוצה לשאול אם יש עוד איזה דרך שאני יוכל לעשות את האובר קלוקינג הזה, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  24. Started by asaf_azar,

יש לי E6600 DG965WH 1024X2 DD2 667 ספק ATX 400W נראה לי שזה מה שצריך... אני רוצה למהיר אותו מקסימום ל3.00GHZ אני אוכל לעשות את זה עם קירור סטוק? וזה באמת יכולים להגרם נזקים כמו שכתוב במדריך ואז אני אאבד אחריות? ואני חייב לשנות מתחים?אם כן איך וכמה?

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  25. Started by tomerzhr,

אני קונה אותו השבוע ולכן רציתי לדעת אם הוא מגיע עם מאורר כי קראתי שבמקוריות הוא מגיע בלי

• 1 תגובה
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים