אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, עיינתי לי במפרט הטכני של ASUS COMMANDER. מכיוון שבחיים לא שאלתי\התעניינתי בזה הייתי שמח לקבל השכלה כללית על החיישן. אני פשוט רואה: 3x thermal sensors connection.. הייתי שמח לדעת מה שורה זו אומרת, כמה עולה חיישן כזה, מה הוא עושה ואיפה אפשר לקנות אותו. כמו כן, אם אפשר תשכילו אותי איפה נמצא החיישן שמזהה לי את הטמפ' לEVEREST.. כאילו זה מורכב בתוך לוח האם או שזה הגיע עם המעבד והרכיבו את זה או משהו כזה? תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
שלום....אני אוברקולקר חובבן... החלטתי לעשות אוברקולוקינג למעבד שלי - 2.8 פרסקוט.... ניכנסתי לביוס וראיתי שהfsb הוא 200 עשיתי "חישוב" של המכפלה וראיתי שכדי להגיע ל3ghz אני צריך להעלות את הfsb ל215....עשיתי את זה ואכן שניכנסתי לווינדוס הוא עלה ל3... השאלה שלי היא ככה... אני חובבן בתחום ואני כל הזמן רואה דיבורים על שינויי מתחים ודברים אחרים...רציתי לדעת אם אני אמור לעשות משהו חוץ מהעלאת הfsb? נגיד המהירות של הזיכרון שלי היא 400 mhz ושהעלתי את התדר ל3ghz המהירות של הזיכרונות ירדה אוטומטית ל350 זה בסדר? היא לא אמורה לעלות בכלל? בהנחה שאני רוצה לעלות עוד את התדר של המעבד....אני אמור לעשות עוד משהו חוץ מהfsb? הנה האופציות שלי בביוס... dimm overvoltage control - מוגד…
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
היי, יש לי בלוח שני חיבורי 3PIN למאווררים . אחד הולך לאיורור המעבד והשני לאיורור הראשון 12CM . עכשיו,אלו הרי חיבורי 3PIN - האם יש מתאם של 3PIN לחשמל הרגיל שיוצא מהספק ? כמו לחיבורי הדיסק קשיח ? איך אני אמור לחבר את המאוורר השני ? תודה
-
- 3 תגובות
- 389 צפיות
-
-
המארז: compucase ci-6a19.
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק ל3.4ghz (מפרט בצד) והשיפור בsuperpi 1m היה 5 שניות. זה טוב לא? הטמפרטורות כרגע (בזמן שSNM דולק) 58 למעבד 35 ללוח 57 לPWM2 זה קצת חם לא? הפריזר 7 פרו על מקסימום. רציתי לדעת אם אני יכול להמשיך או שאם אני צריך לעשות עוד בדיקות. כרגע אין לי אפשרות לעשות 3DMARK למעבד. אני יעשה בהמשך... בקיצור מה אתם אומרים על הOC? ואגב, המאווררים של הטרנספורמר רועשים אז רציתי לקבל המלצה ל2X80MM (לא אכפת לי מלדים) שיכניסו אוויר לא מאוד יקר שיהיו שקטים. חשבתי על הArctic Cooling AF8025. איך הם?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
בעוד 3 ימים אני אקבל מחשב חדש.אני מתכנן לו אבורקלוק בנתיים אבל אני לא יודע מתי אעשה אותו. אני יודע שזה מוריד את האחריות מהרכיב שעשיתי עליו את האוברקלוק. השאלה שלי היא האם יכולים לתפוס אותי? זאת אומרת שאני בא ואומר שהמחשב לא עובד לא יודע למה.. הם יכולים להגיד שעשיתי אוברקלוק למעבד ואין לי אחריות עליו?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
יש לי 6600 GT אם קירור סטור ומאוור עליו שאני הוספתי עד כמה אני יכול לשפר אותו ?!?!
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע פנטיום 4 ועליו יש לי את המאוורר THERMALTAKE SPARK 7 XASER EDITION הנה לינק: http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=40&Itemid=0 אני בקרוב מחליף מחשב והמעבד יהיה INTEL E6600 מה עדיף הקירור המקורי שמגיע איתו או הספרק שיש לי? והאם בכלל אפשר לחבר את הספרק שלי לחדש? ושאלה נוספת: בכמה מעלות המעבד החדש פועל במנוחה ובמאמץ בממוצע? אני שואל את זה כי המעבד שיש לי (P4 2.4B) תמיד חם (מנוחה מעל 50 ומאמץ מעל 60) תודה
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
איך הטמפרטורה הזאת : למעבד amd Dual core 4.2 939 43 - 45 מעלות במנוחה .. במאמאץ 55-60
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
החלטתי לעזות oc לכרטיס מסך של אחי הקטן אז השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי פנטיום 4, 1700 מגה הארטז ואני רוצה לעשות אובר קלוקינג ולהוסיף עוד 200-300 מגה הארטז אמרו לי שאני צריך לעשות את זה דרך ביוס להתחיל מחדש תמחשב בלה בלה וללחוץ על DEL אבל המחשב שלי לא מגיב כשאני לוחץ על DEL או F8 כשהוא עולה... אז אני רוצה לשאול אם יש עוד איזה דרך שאני יוכל לעשות את האובר קלוקינג הזה, בבקשה תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 388 צפיות
-
-
הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
או שהסטוק עושה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
האם יש מקום להכניס THERMALTAKE BIG TYPHOON בלוח GA-P35-DQ6 אם לא על איזה יחידת קירור למעבד אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
הכרטיס של SAPPHIRE ואני משתמש בתוכנה ATI TOOL. כל פעם שאני מעלה את התדרים ולוחץ על SET CLOCK התדרים חוזרים לסטוק! למה?? איך עושים OC?
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לספק כוח טוב, ו- 2 מאווררים 120MM למחשב. מפרט המחשב: E6300 @ 1.86Ghz 2GB Ram 160GB 7600GT הספק כוח, אמור להחזיק 3 מאוורים 120MM, עם עוד כמה מאווררים קטנים של כ. מסך, מעבד. אני רוצה בקרוב לעשות OC קטנטן להגיע ל- 2GHz. עכשיו עוד שאלה, שווה לקנות בקר למאווררים? שאני יחליט מתי להפעיל וכזה? אשמח להמלצה למאוורר למעבד. וממ איך המאוורר הזה, http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp ? תודה מראש, חביב.
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
בspeedfan בחלק של הsmart שהוא מראה מידע על ההארד דיסק, יש לו שני שדות למטה: fitness ו performance אצלי הfitness על 94% וה performance על 98% איזה אחוזים אתם מקבלים?
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
-
אהלן....יש לי E2160 ואני לא מצליח לעשות OC... אז ככה...הלוח אם הוא 945GCMX-S2 של ג'יגבייט וזכרונות 2GB 533MHZ [אחד של קינגסטון ואחד של אמריקן זבלה] עשיתי הכל כמו שצריך,אחרי זה עשיתי F10 [שמור וצא] ושום דבר לא שתנה...מה לעשות? תמונה של הביוס http://siz.co.il/my.php?file=ttmiocnr0hmz.jpg
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב במפרט הבא . רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד ואם כן מה אני צריך וכמה זה יעלה אם מישהו כבר עשה OC עם הלוח אם הזה אשמח לחוות דעת motherboard - msi k9n neo v3 cpu - amd am2 6000 3.0 ghz memory 2giga 800mhz ceon
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-