אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
ניתקתי 2 מאווררים בצד של המארז אחד מאחורה אחד מלמעלה ועוד אחד מקדימה השארתי רק תמאווRר של המעבד שמחובר לSONIC TOWER ושל הכרטיס מסך והצ'יפSET והחום של המחשב נשאר ללא שינוי מוזר לא ?????? * מעבד וכרטיס מסך לאחר OC לא רציני
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן 6600 והלך לי המאוורר בקיצור הוא על 100+ מעלות קבוע אני מפחד שיישרף יש איזה פתרון זמני או משהו שאני יכול לעשות כרגע לקרר אותו???
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך עזרה ממממממש דחוף עשיתי OC למעבד והוא ככה פתאום נכבה אחרי שהעליתי את הפאס ל220 עכשיו הוא פועל אבל אין מסך לא עולה התמונה אבל הכל עובד ..?? אני צריך עזרה מהר איך מאפסים ביוס או משהו יש לי MSI 945P תודהה
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני שואל בגלל שבפורום מפרטים מישהי שם קנתה את המאוררים בגל שהיא שמה דגש על ה שהם שקטים רציתי לדעת אם הם גם חזקים מבחינת איוורור או שהם חלשים?
-
- 3 תגובות
- 450 צפיות
-
-
או שהסטוק עושה את העבודה?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ קירור לכרטיס מסך הזה? יש לי את הגירסה עם האוברקלוק של msi והוא מגיע ל- 70 מעלות במאמץ. חשבתי לעשות לו אוברקלוק אבל לפני זה נראה לי שאני צריך להחליף קירור...
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות גוף קירור כי אני חושב שזו הסיבה שהמחשב עושה רעש בקיץ (המאוורר שעל המעבד עושה המון רעש כשחם לו וככל שה RPM עולה ככה הוא יותר רועש) עד עכשיו היה לי מקורי של אינטל. התקציב הוא עד 200 ש"ח - נראה לי סביר אני כמעט בטוח שזה LGA775 אבל לא במאה אחוז. האם יש דרך פיזית לראות את זה? (לפי אוורסט נראה לי 775, אבל היה שם כמה פעמים 478 מופיע אז אולי לא..) אופציה ששקלתי היא GH-PDU22-SC G-Power Lite CPU Heatpipe Cooler - 155NIS ב KSP האם שווה לקנות ביג טייפון? למה הוא יותר טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי בדלת של המארז מאורר של 60 ואני רוצה לשים שם מאורר של 80 ויש שם פתחי איורור בגודל של 60 רציתי לדעת אם זה בסדר לשים שם 80 עם חורים של 60? אם יכנס מספיק אויר ? ואם זה לא יעשה יותר מדי רעש?
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, אני קונה מעבד E6400 ולוח של GIGA BYTE 965DS3 איזה זיכרון הכי מתאים ללוח ומעבד אלו, עד 600 ש''ח, איזה חברה, וכמובן שיתאים לאוברקלוקינג לא כבד במיוחד.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט בצד ימין. עכשיו, אין לי הרבה אפשרויות בביוס, רק להעלות את המהירות של המעבד (ובשביל זה צריך להעביר את הלוח אם ל- JumperFree mod, שאני לא יודע מה זה), ואת ה- CPU frequency, שניסיתי להעלות\להוריד ולא קרה כלום. אני נמצא עם הביוס המקורי מאז שדפקו אותי הטכנאים. אגב, הזכרון הוא RDRAM. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
כרגע ב s&M ב LOOP מלא ומאמץ של 100% המעבד מגיע ל 63 מעלות ויציב על 60, האם כדאי להמשיך ?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
במקרה המעבד חם מתי שצילמתי את התמונה. (33) המעלות אמיתיות ולא מפוברקות אני חושב שזה טוב
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
כמו הBIGWATER 735.. ?
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום אני בתהליכי קניית מחשב שמתוכנן לעבור OC. המחשב כולל מעבד AMD Athlon XP 2500 Mobile , לוח אם ABIT NF7-S v2.0 , וזכרון A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 . המארז הוא COMPUCASE 6A19 עם מאוורר 120mm שמכניס אוויר, מאוורר נוסף של 80mm שמוציא אוויר, וספק Thermaltake 410W 120mm Fan PFC . מה שחסר לי כרגע זה רק גוף קרור +מאוורר למעבד שיחזיק OC של 2200-2600 בלי יותר מדי רעש. המועמדים הם : 1. Thermaltake Extreme VOLCANO 12 2. +COOLERMASTER Aero 7 3. VANTEC AeroFlow VA4-C7040 אשמח לקבל המלצות מניסיון אישי וגם חוות דעת על הזכרון (הכי זול שמצאתי). תודה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני מחפש ראדיאטור נחושת ובלי אלומיניום שבתוכו עובר צינור 1/2 אינץ' ויש מקום לשים 3 מאווררים של 12 סנטימטר. תכתבו לי את השם של הדגם של הראדיאטור הכי טוב שמתאים למה שאני מחפש בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לי לוח ASUS COMMANDO גרסאת ביוס 1001 :s05:
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-