עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ybe,

איך עושים O/C ל-xp1700 , לוח אם ga7vtx-h - אם אפשר הסבר מהתחלה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by giliboy,

אך עושים המהרה ל-RDRAM?? יש לוח אם- ASUS P4T-E אז אך?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

אם אני לוקח מעבד 1100 שמכפלה שלו היא 11, ושם אותו על הלוח שלי...שעובד ב133..אני מקבל ........1463... ילך לי...............? מה אני יצתרך לתת למעבד שהוא יסבול את זה....קירור יש לו...

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חבר שלי נתן לי בחינם רק את הHeat sink של הולקנו 7, בלי המאוור. המקום היחדי שאני הולך לנסות את זה, זה על המחשב המשני שלי, שכרגע יש לי בו דורון 800@1066 והוא עומד על 39-40 מעלו צלזיוט עם VOLTAGE של 1.825 וזה עם מאורר והיטסינק SPIRE רגילים. אני מבקש רק ממי שיש לו את ההיטסינק, ויכול לעשות הערכה לענות על השאלה הבאה: אם אני אשים את מאורר הSPIRE שיש לי כרגע על ההיטסינק של הVOLCANO 7 עד כמה כל העסק יהיה אפקטיבי? כי אני מאוד סקפטי לגבי מוצרים של TT, ולכן אני לא יודע אם הוא שווה את כל הטירחה הזאתי.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני יודע שכשמעלים את הבאס אז מהירות כל הרכיבים גדלה השאלה היא איך אני יודע כמה זה משפיע על כל רכיב? נגיד הpci איך אני יודע כמה הוא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by onn_the_vy,

אני רוצה דוקטור חדש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. למה מעלים את הוולטאז כשעושים אובר?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by spatz,

מצאתי בבית מייבש שיער פירקתי אותו ולקחתי את המנוע והפרופלור. חיברתי את המנוע לאחד מהתקעים של הספק כוח ויצא מאוורר חזק לאללה שמתאים לאוברקלוקינג רציני ביותר. אם תסתכלו על הכבלים אז יש אדום, 2 שחורים וצהוב. תחברו לאדום ולשחור יצא מאוורר דיי חלש. תחברו לצהוב ולאדום יצא מאוורר דיי חזק. תחברו לצהוב ולשחור ויצא מאוורר חזק בטירוף.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. איפה אפשר להשיג מאוורר חזק מאוד , אני רוצה לעשות OC למעבד החדש של אינטל דגם A ל 2.7 GHZ ודרוש מאורר למרות שלא מצאתי כאלה בארץ למישהו יש מושג איפה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by Haflo,

o.k אז כמו שציינתי יש ברשותי מחשב Pentium 4 1.5Ghz נכנסתי ל BIOS ויש שם מספר הגדרות שאני אשמח אם מישהו יבהיר לי מהם (אני כותב אותם פה בדיוק כמו שהם כתובות בביוס עצמו!) CPU Clock - x15 Auto Detect PCI Clk - Enabled Spread Spectrum - Disable xLinear Spread Model - 4 xLinear Spread Range - 4 CPU Clock - 120Mhz את האפשרות האחרונה (CPU Clock) שיניתי מ-100 ל-120 בכדי להעלות את מהירות המעבד ל- 1.8GHz מהם שאר האפשרויות? ולמה שניסיתי להעלות את ה CPU Clock למספר יותר גבוה (הטווח הוא 132-100) קיבלתי Blue Screens שונים ומגוונים...? Memory: Kingston 256MB PC133 OS: Windows 2000 Professional

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by spatz,

מישהו יודע איך ואם אפשר לעשות Overclocking לכרטיס מסך Radeon 8500?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bah10,

מישהו ראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=1105 מי קנה? למי יש? מאיפה הוא מקבל נתונים? (לוח?) והשאלה החשובה ביותר, האם הנתונים יהיו מדוייקים - כדי להצדיק את הקניה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by giliboy,

איזה מאוורר הכי טוב לפנטיום 4 478??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

לראשונה נוכחתי לדעת עד כמה ההבדלים של המעבד מזעריים עם התוכנה הזאת המעבד שלי כרגע על 1 גיגהרץ מטעמי רעש , הכרטיס מסך כמו שהיה , הזכרונות כמו שהיו , הכל אותו דבר חוץ מהבדל של 600 מגהרץ במעבד , וההבדל בתוכנה הוא רק כ500 נקודות .

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אורח athlon

טוב, הנה זה בא. 386 שנזרק מקומה שביעית: כל הזכויות על התמונה הזאתי שמורות אך ורק לי. אין לנסות לגנוב את הקרדיט לתמונה הזאתי, להפיץ אותה ללא אישורי או לשכפל אותה. כל אדם שיעשה כן מסכן את חייו ועלול להגרם לו מוות איטי ממושך עם הרבה כאבים וסבל. ראו הוזהרתם, כי כפי שאתם רואים מדובר בפסיכופט על סף אישפוז.

• 60 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by e-Pit@m,

שלום לכולם.. אתמול בבוקר.. הברזתי מבי"ס והלכתי לעזור לחברי GlooK לסר את החדר שלו.. (שמרגיש ונראה ממש כמו e-חירייה) ובכן, תראו מה ממצאתי שם! המאוורר הזה ששוקל שתי קילו אני מעריך. והוא גורם ל-120מ"מ שיש לי להראות כמו זוג חתלתולים... קירר מדפסת משנת 1993! יש לכם רעיונות מה לעשות איתו?

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. בכל רחבי הרשת ישנם דיונים על הרעש הנוראי שמפיק הדרעק הקטן הזה, אבל בשום מקום לא מצאתי פתרון. כשמסירים את המאוורר אפשר לראות שה-Heatsink מחובר די חזק. מישהו כאן ניסה להסיר אותו? מה לגבי מאווררים חלופיים כמו ה-Blue Orb או ה-Crystal Orb? הם נראים טוב, אבל זה שהם מחוברים לגוף קירור משלהם זה ממש פיצ'ר מיותר בשבילי. אגב, ניסיתי מאוורר של 486 אבל הוא לא ממש מתאים (המרחק בין הברגים מעט גדול יותר). Prog.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by ybe,

הכרטיס: asus v8200 ti 200 deluxe השתמשתי בתוכנה riva tuner והתוצאות: מהירות זכרון 500 (במקור 400) , מהירות ליבה 220 (במקור 175). 3dmark 2001 הציון 7403 (במקור 6547) . השאלות : 1.יש 2 אפשרויות להמהרה בתוכנה, איזה עדיפה? 2.נשארתי כל הזמן בתחום המסומן בכחול, יציאה מהתחום גורמת להופעת סימן אזהרה.האם אני יכול להאיץ גם מחוץ לתחום הכחול ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

הם נדפקו לגמרי , זה המארז החדש שלהם : הייתם קונים או לא ? http://www.enermax.com.tw/products/cs-5190al.htm

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by prince amir,

חיפשתי כבר בהמון חנויות ואין להשיג או שהישראלי הממוצא טיפש מידי להבין אנגלית בפשוטה, אפילו בחנות מיוחדת לברגים אולי מישהו הצליח להשיג ברגים כאלו ? לידיעה : ברגיי TUMBSCREWS הם ברגים מחשב רגילים שנועדים לסגור את הפנלים במחשב אבל במקום מברג אפשר לסגור אותם ביד כי הראש שלהם גדול ועבה.

21. Started by MORIDIN,

מישהו זוכר את זה? Athlon, זה עדיין על הרשת? יש איזה קישור איפשהו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ybe,

אני מעונין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס asus v8200 ti 200 , יש תוכנה מומלצת לענין ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by cganir,

התושבות פלסטיק האלו, של מארזי האנרמקס והאנטק, מתחילות לתת את אותותיהן. לאחרונה שמתי לב כי הפלסטיק קצת נמתח, בצורה מאד משונה, והמאוררים עכשיו יושבים בצורה יותר חופשית בתוכם. הדבר גורם לתופעה של צרצור, רשרוש, קרקור ומרמור קל מצידי .אמנם המארז משתיק את רוב הרעש, אבל דוקא הצלילים הגבוהים האלה משגעים לי את המוח ! בנוסף לכך, הטמפרטורה עלתה בימים האחרונים בכמה מעלות - טפרטורת הלוח עלתה ל 30, ואילו טמפרטורת המעבד עלתה ל54. המצב הקודם היה 25-26 הלוח, ו48-50 למעבד. ייתכן כי עליית הטמפרטורה בחוץ שינתה את המצב ? הייתכן כדבר הזה ? אז אם אני קצת עצבני, ועונה לא לעיניין, תבינו למה :smoke: ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני ינסה, אחרי כל התמונות שראיתי בbit-tech, זה נשמע לי מאד מפתה. אם למישהו יש רעין (אני מאד גרוע ברעיונות) למוד פשוט וקל לטירון, אשמח אם הוא יגיד לי .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים