עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NETANELKOREN,

1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  2. אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  3. Started by amit1242,

אהלן....יש לי E2160 ואני לא מצליח לעשות OC... אז ככה...הלוח אם הוא 945GCMX-S2 של ג'יגבייט וזכרונות 2GB 533MHZ [אחד של קינגסטון ואחד של אמריקן זבלה] עשיתי הכל כמו שצריך,אחרי זה עשיתי F10 [שמור וצא] ושום דבר לא שתנה...מה לעשות? תמונה של הביוס http://siz.co.il/my.php?file=ttmiocnr0hmz.jpg

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  4. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

5. Started by E-Bear,

הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  6. שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  7. Started by gigi,

שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!

8. Started by enzo,

E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  9. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  10. Started by דניאל נ,

תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  11. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  12. אוקיי אז ככה, יש לי פנטיום 4, 1700 מגה הארטז ואני רוצה לעשות אובר קלוקינג ולהוסיף עוד 200-300 מגה הארטז אמרו לי שאני צריך לעשות את זה דרך ביוס להתחיל מחדש תמחשב בלה בלה וללחוץ על DEL אבל המחשב שלי לא מגיב כשאני לוחץ על DEL או F8 כשהוא עולה... אז אני רוצה לשאול אם יש עוד איזה דרך שאני יוכל לעשות את האובר קלוקינג הזה, בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 423 צפיות
  13. תודה . . .

• 3 תגובות
    • 423 צפיות
  14. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך : Gainward nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ואני צריך להתאים לו מאוורר : ZALMAN VF700-CU האם המאוורר מתאים לכרטיס המסך? ואם לא ...על איזה מאוורר אתם ממליצים המון תודה...

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  15. Started by shaibend,

שלום.אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי אבל אין לי שום מושג בנושא. יש טכנאים שמתמחים בזה? המחשב שלי: intel 946 pentium D 2.8Ghz radeon x550 1024 MB DDR2

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  16. Started by eegg,

רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  17. Started by hardware maniac,

בעוד 3 ימים אני אקבל מחשב חדש.אני מתכנן לו אבורקלוק בנתיים אבל אני לא יודע מתי אעשה אותו. אני יודע שזה מוריד את האחריות מהרכיב שעשיתי עליו את האוברקלוק. השאלה שלי היא האם יכולים לתפוס אותי? זאת אומרת שאני בא ואומר שהמחשב לא עובד לא יודע למה.. הם יכולים להגיד שעשיתי אוברקלוק למעבד ואין לי אחריות עליו?

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  18. Started by ofir38,

כיצד אני מבצע את הOC במחשב שלי? יש לי לוח אם ecs 661fx-m ושאני נכנס לBIOS רשום לי כל מיני דברים בתפריט.. ואני לא יודע איך להגיע לתפריט.. אם למישהו יש הסבר מפורט זה מאוד מאוד יעזור לי.. אני כבר שלחתי כמה הודעות ואין התייחסות..

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  19. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  20. Started by Shaker,

יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  21. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם! יש לי מחשב עם מעבד פנטיוםD 820 , במצב מנוחה הוא 55 מעלות ובמאמץ 64,איזה קירור אני צריך ? יש לי מארז ג'נרי וספק ג'נרי,מאוורר ג'נרי אחד ואחד של טרמלטייק..מארז פשוט של midi..

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  22. כותרת: http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 תודה.

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  23. Started by jorylit,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.

24. שלום, רכשתי מחשב לפני מספר ימים: asus m2n-e 2X1024 mega ddr2 667 AMD 3800+ X2 EVGA 8800GTS 320 HD 250 giga WD ספק צ'יפטק 550 המחשב מריץ ויסטה ULTIMATE NVIDIA דרייבר 158.42 (שיחקתי עם מספר אופציות - ללא שינוי בביצועים) הרצתי 3D MARK 05 ןקיבלתי 9000+. באמצעות OC המעבד רץ עכשיו במהירות 2.7 GHZ באמצעות RIVA, הכרטיס רץ 664/860 התוצאה הגבוהה ביותר שהגעתי אליה היא 11400. פחות באלפי נקודות מכל האנשים שראיתי שמריצים מפרט כזה מקורי. מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  25. האם אני יכול לקנות את הספק הזה בביטחה כדי שיעביד לי sli http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&affiliate=zap

• 0 תגובות
    • 423 צפיות

דיונים חדשים בפורומים