אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום כולם אני מצרף תמונה מתוכנת EVEREST המציגה את כל המפרט שלי ומידע הדרוש כדי לדעת אם אפשר לעשות המהרה או לא.. יש לי לוח אם שם אינטל, דבר המהווה בעיה מאחר והלוח נעול להמהרה...יש דרך אחרת כלשהי להמהיר??? דבר שני, יש לי קירור של זלמן 7000A נראה לכם שהוא יכול לתמוך באוברקלוקינג? (אני מעוניין להגיע להמהרה של בערך 3.5) אם לא מה מומלץ שאיכותי ולא מאוד יקר (מעדיף איכות על מכיר) בנוגע לאיוורור זלמן שלי, המהירות המקסימלית שלו היא 2400 RPM, יש אפשרות לשחק עם המתח למאוורר ולהביא אותו לRPM גבוה יותר מבלי לפגוע בו?? שלישית, אני משותת בין פורומים מזה כחודש וקראתי הרבה דברים לאורך ולרוחב, קראתי שמומלץ לשייף קלות את פני המגע של צלעות הקירור על מנת ליצור שטח חלק ככל הניתן ברמה המולקולרית…
-
- 6 תגובות
- 453 צפיות
-
-
האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם: היה לי MSI והחלפתי לASROCK דגם: P4I65G.....והחלפתי מאווררים ל120 מ"מ....הטפרטורות מצויינות לדעתי... לוח אם:26 מעבד:38 כרטיס מסך:27 דיסק קשיח:28 (מעבד מסוג פנטיום 4 ליבת פרסקוט. דיסק קשיח של WD. כרטיס מסך ATI 9250) מה אתם אומרים יש מה לשפר? אהה וגם העליתי את הזיכרון לג'יגה DDR 400
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
המארז: compucase ci-6a19.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
הכרטיס שלי נמצא על 50 מעלות במנוחה, ו-59 מעלות במאמץ מלא ורציף. הטמפרטורות נחשבות טובות, אבל אני לא מצליח להאיץ את הליבה מעבר למהירות הנוכחית (420mhz) מבלי להתקל בארטיפקטים. מה שמוזר, כי אנשים עם כרטיס כמו שלי הצליחו להאיץ את הליבה ליותר מ-450mhz. הספק איכותי וצריכת החשמל (בדקתי) לא עולה על 240W. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
הטמפ' של הHD שלי לדעתי גבוה מדי, האחד אני מצליח להחזיק על 42 והשני על 57 במקרה הכי טוב זה לא טוב... ואפילו מאוד!! אבל הבעיה שאני די מוגבל במארז, קניתי אותו לפני הרבה זמן ולא חשבתי על אפשרות להביא HD נוסף אז לא הייתה לי שום בעיה אז הבעיה היא בכך יש לי תושבת ל4 מקומות 2 תפוסים על ידי הHD הם נצאים בחלקה התחתון של המארז, והם צמודים, והבעיה שאין לי אפשרות להפרידם לצערי מעליהם יש את הFLOPY שאותו אין לי אפשרות להזיז כי הוא מן "מובנה" במארז, יש לו יעני נקודה משלו השאלה היא כזאת, להתחיל לפרק לרסיסים את המארז או מאוורר טוב יספיק?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום אני עובד כרגע על P4 630 3000@3260 במתח סטוק FSB 218. אם אני עולה עוד טיפה המחשב לא מאתחל. מישהו כאן אמר לי שאני צריך לעלות עוד מתח. הבעיה היא שאין אצלי בביוס אופציה שנועדה להעלות למעבד מתח אלא רק PCI-E VOLTAGE ומתח זיכרונות. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה קטנה בביצוע o.c לזיכרון, כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת הצלחתי לבצע o.c למהירות של 4gb למעבד, אבל יש לי בעיה עם הזכרונות... לא כל כך הבנתי את החלק של איך לקבוע את מהירות הזיכרון ומה אומר המקרה שלי (3:5) שניתן לראות בתמונה... איך אני גורם לו להיות 1:1? הזיכרונות שלי הם: GEIL ULTRA 1GB (512MBX2) DDR2 800MHZ CL4 PC6400 הסתכלתי במדריכים באתר שעזרו, אבל עדיין לא הבנתי בדיוק הכל תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי מארז של ANTEC P180B דיסק קשיח אחד עובד על 54 והשני על 40 אז מה שאומר שאני צריך מאורר קידמי בשביל המארז אשמח להמלצה על אחד שקט ואני צריך עוד המלצה למאורר לכרטיס מסך במחשב של אחותי 6600 GT הוא מאד מרעיש הייתי רוצה להחליף אותו והייתי שמח לקבל המלצות. ;D
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
מתי באוברקלוק אני אדע שאיזה רכיב מגביל אותי? בביוס לא ייתאפשר לי להמשיך? או שכל 5 MHZ נוספים אני ייצטרך להפעיל את המחשב ולחכות 3 שעות בשביל לראות שבPRIME95 לדומא הכל יציב..?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם...החלטתי לבצע את האוברקלוק הראשון שלי - הטמפרטורות במחשב במנוחה - מעבד כ33 מעלות, מאמץ כ-40. אני הולך לפי המדריך הזה שכבר פורסם באתר - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1198647. זה נראה כמומדריך די מקיף. מה שכן יש כמובן הרבה שאלות כיון שזה פעם ראשונה שאני מבצע זאת יש לי לוח אם של ג'יגהבייט. במדריך כתוב לכוון את הPCI CLOCK SYNC.(בנוסף להגדרה של הPCI EXPRESS FREQ.) אך לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי(אולי זה רשום בשם אחר?).וכן גם את אופצייאת הDRAM FREQUENCY לא מצאתי. חשוב לי לשאול את זה לפני שאני עושה אוברקלוק שלא אגרום נזק למחשב. אודה לעזרתכם המהירה - אני מאמין שיהיו לי עוד הרבה להתייעץ אתכם.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש תוכנה שבה אפשר לעשות OC למעבד? תוכנה שמפעילים בווינדוס עצמו.
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
תוכנת מאמץ טובה (כמו PRIME95) שתוכל לבדוק לי במאה אחוז את היציבות לאחר אוברקלוק כבד שאני אוכל להכניס את הדיסק לכונן, מהביוס להפנות אל הדיסק, ולהפעיל אותה ללא צורך בכונן פלופי והרדיסק.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני יומיים... מפרט בצד.... עכשיו המארז בא עם 3 מאווררי סטוק של 120 ואני מעוניין לקנות מאווררים חדשים שעושים הרבה פחות רעש.... אבל עדיין שיעשו עבודה כמו שיותר טובה.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו קונה מחשב חדש בעל מעבד E6600 ורציתי לדעת עד לאיזה מהירות מומלץ להאיץ תמעבד, אבל שלא יחמם תמחשב יותר מידי, והאם בשביל OC טוב חייב לקנות זכרון פנימי בעל מהירות 800? תודה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס R9700NP עכשיו הכרטיס חם יחסית גם בלי OC, אני יודע את זה מנגיעה בכרטיס, המעלות אני מעריך 50+ אבל אני לא בטוח בכלל אני משווה את זה למעבד, עכשיו התחלתי לעשות OC אם הATI TRAY TOOLS ועשיתי FIND MAX CORE וFIND MAX MEM וזה הגיע למיהרויות של הPRO בלי בעיה, עכשיו שוב הכרטיס מאוד חם אבל אין ארטיפקטים, האם שווה לקחת את הסיכון? יכול להיות שהכרטיס בנוי לכאלו טמפ'? אני בקרוב יקנה את הAC3 אבל בכל מיקרה אני רוצה לדעת אם באמת שווה לי לקחת את הסיכון.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש קירור חדש,יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-