עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zzrxox,

האם יש חשיבות ליחס או מה ההבדל מבחינת ביצועים כשעושים אוברקלוק תשכחו מהשאלה הייתי שיכור :-[ כשכתבתי אותה ,אם אפשר אז למחוק אותה.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  2. Started by enzo,

E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  3. Started by Tzanany,

מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  4. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  5. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  6. מישהו יודע מזה ה- CPU 1 ו- 2 ולמה הם מציגים טמפרטורות שונות? קראתי פה באתר משהו שצריך להחסיר כ-25 מעלות אם אני לא טועה לטמפרטורה שכתוב אבל לא הבנתי ממה להוריד (בתמונה) כל הטמפרטורות האלה הן בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 446 צפיות
  7. Started by ORBIT,

מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  8. Started by tomerzhr,

אני מתכנן אוברקלוק למחשב שלי ואני צריך מישהוא שמבין ויכול ללות אותי לאורך הפרוייקט ואף להדריך אותי האיסיקיו שלי 786510 תודה מראש לעוזריםםםםםם...

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  9. Started by segev22,

השאלה בכותרת... יש לי לוח ASUS COMMANDO גרסאת ביוס 1001 :s05:

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  10. Started by uguru1969,

האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך ישן 6600 והלך לי המאוורר בקיצור הוא על 100+ מעלות קבוע אני מפחד שיישרף יש איזה פתרון זמני או משהו שאני יכול לעשות כרגע לקרר אותו???

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  12. Started by ed@15,

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ קירור לכרטיס מסך הזה? יש לי את הגירסה עם האוברקלוק של msi והוא מגיע ל- 70 מעלות במאמץ. חשבתי לעשות לו אוברקלוק אבל לפני זה נראה לי שאני צריך להחליף קירור...

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  13. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לעשות ocויש לי ספק של 300w ואני לא בטוח שזה יספיק לי לעשות oc גם למעבד וגם לכרטיס מסך?? מה עושים ??? ???

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  14. Started by falxori,

שלום. אחרי שהצלחתי להשיג בורג חדש במקום זה שנשבר (בעזרתו האדיבה של שחר) יש לי שתי שאלות: 1) מה עובי השכבה הרצויה של המשחה התרמית? כמה זה קריטי עם שמתי קצת יותר מדי (1-2ממ בערך)? 2) מה הכיוון הנכון של המגדל הזה? עוד לא חיברתי אותו אז אני לא יודע מה כיוון האויר וזה נכנס גם לאורך וגם לרוחב... חיפשתי תמונות ברשת וראיתי כל מיני כיוונים אז החלטתי להתיעעץ (Q6600 אז רצוי שהקירור יעבוד...) מצורפת תמונה של הכיוון הנוכחי תודה אורי [attachment deleted by admin]

15. Started by דניאל נ,

תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  16. שלום יש לי כרגע פנטיום 4 ועליו יש לי את המאוורר THERMALTAKE SPARK 7 XASER EDITION הנה לינק: http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=40&Itemid=0 אני בקרוב מחליף מחשב והמעבד יהיה INTEL E6600 מה עדיף הקירור המקורי שמגיע איתו או הספרק שיש לי? והאם בכלל אפשר לחבר את הספרק שלי לחדש? ושאלה נוספת: בכמה מעלות המעבד החדש פועל במנוחה ובמאמץ בממוצע? אני שואל את זה כי המעבד שיש לי (P4 2.4B) תמיד חם (מנוחה מעל 50 ומאמץ מעל 60) תודה

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  17. Started by a-gold,

יש לי בדלת של המארז מאורר של 60 ואני רוצה לשים שם מאורר של 80 ויש שם פתחי איורור בגודל של 60 רציתי לדעת אם זה בסדר לשים שם 80 עם חורים של 60? אם יכנס מספיק אויר ? ואם זה לא יעשה יותר מדי רעש?

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך : Gainward nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ואני צריך להתאים לו מאוורר : ZALMAN VF700-CU האם המאוורר מתאים לכרטיס המסך? ואם לא ...על איזה מאוורר אתם ממליצים המון תודה...

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  19. אני עומד לרכוש מעבד למ"ע שיש לי: לוח נתון: GA-965P-DS3 כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC ספק: LIBERTY 400W אני מתלבט לגבי השילוב בין המעבד והזכרונות לשם התחושה , אני צריך עזרה במספרים (הערכה בלבד) לביצועי סף (כולל OC )עבור כל אופציה 1. E4300 +2G 667 CL-5 2. E6600 +2G 667 cl-5 3. E6600 +2G 800 cl-4 אודה לכם מאוד אם תוכלו להשלים מספרים/יחסים או כל דבר אחר (עבור כל שורה) שיתן תחושה במטרה לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה על כל העזרה אנשים

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  20. Started by ^Z^,

שלום אני עובד כרגע על P4 630 3000@3260 במתח סטוק FSB 218. אם אני עולה עוד טיפה המחשב לא מאתחל. מישהו כאן אמר לי שאני צריך לעלות עוד מתח. הבעיה היא שאין אצלי בביוס אופציה שנועדה להעלות למעבד מתח אלא רק PCI-E VOLTAGE ומתח זיכרונות. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  21. Started by ciauai,

Chieftec Bravo איפה לשים את המאווררים? http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3008&k_id=1&language=de זה המארז ואתם תראו שיש צד שמאל 3 וצד ימין 2 איפה לשים יש לי 4 מאווררים ואחד 120 מאחורה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  22. בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  23. Started by R@mi,

כרגע ב s&M ב LOOP מלא ומאמץ של 100% המעבד מגיע ל 63 מעלות ויציב על 60, האם כדאי להמשיך ?

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  24. רציתי לדעת כיצד טכנולוגיית ה COOL & QUIET שמשולבת בלוחות האם למעבדי הAMD 64-bit. לדוגמא: אני שוקל להחליף את ההיטסינק והמאוורר שעליו(קולר) לזה של ThermalTake, ה extreme volcano 12. הבנתי שהוא מגיע עם בוררי מהיריות ידניים(אחד לפלופי או אחד לחלק האחורי). האם אין אפשרות פשוט לתת ל CORE CENTER - התוכנה ששולטת על מהיריות המאוורר שעל המעבד ועוצמות החשמל השונות, לשלוט גם על מהירות המאוורר אוטומאטית (מקווה שמישהו הבין מה אני רוצה).

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. כמו הBIGWATER 735.. ?

• 3 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים