אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
הטמפ' של הHD שלי לדעתי גבוה מדי, האחד אני מצליח להחזיק על 42 והשני על 57 במקרה הכי טוב זה לא טוב... ואפילו מאוד!! אבל הבעיה שאני די מוגבל במארז, קניתי אותו לפני הרבה זמן ולא חשבתי על אפשרות להביא HD נוסף אז לא הייתה לי שום בעיה אז הבעיה היא בכך יש לי תושבת ל4 מקומות 2 תפוסים על ידי הHD הם נצאים בחלקה התחתון של המארז, והם צמודים, והבעיה שאין לי אפשרות להפרידם לצערי מעליהם יש את הFLOPY שאותו אין לי אפשרות להזיז כי הוא מן "מובנה" במארז, יש לו יעני נקודה משלו השאלה היא כזאת, להתחיל לפרק לרסיסים את המארז או מאוורר טוב יספיק?
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי אבל אין לי שום מושג בנושא. יש טכנאים שמתמחים בזה? המחשב שלי: intel 946 pentium D 2.8Ghz radeon x550 1024 MB DDR2
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט איזה עדיף מבחינת קירור, אז מה עדיף: Antec SLK3700 או Compucase-HEC CI-6919 ?
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
המפרט בצד, עשיתי אוברקלוק לבאס 380 העלתי מתח +3 רק לזיכרונות והמחשב רץ בסבבה, הבעיה מתחילה כאשר המחשב רץ ואז אני עושה כיבוי ומדליק את המחשב מחדש, המחשב לא מצליח לעשות פוסט, למרות שב380-370 הוא היה יציב מאוד, וגם עבר בדיקת זיכרונות. בכלל כל האוברקלוק הזה מוזר, מהביוס קשה לי להגיע ל400 ומהאיזיי טיון בווינדוס אפשר להגיע ל460.. הבעיה היא רק כאשר עושים ריסט ואז שוב פעם הוא לא מצליח לעבור את הפוסט מה גם כשאני מחבר עוד מאוורר אז אפילו ב370 הוא לא מצליח לעשות פוסט... חסר עצות..
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח יחסית מעפן P5VD2, מעבד CORE2DUO 4300 1.8 יחד עם זאת יש לי קירור ARCTICCOOLING FREEZER + ספק CORSAIR 550 אז ככה שנראה לי שיש מצב ל OC. העניין הוא שאני ממש לא יודע איך ומפחד לשרוף את הבית :-) - מישהו יוכל לעזור לי בבקשה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 2.6 . המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתכנן לבנות מארז פירמידלי,שבתוכו יהיה גם קירור מים וגם קירור אוויר. במידה ואני ממקם מאוורר 120 מ"מ בכל אחת מהצלעות של הפירמידה (למטה,באזור שבו אני מתכנן את ההארד-דיסקים),שמכניסים אוויר קר פנימה,ומאוורר 120 מ"מ של הרדיאטור של קירור המים,שיישב למעלה ויינוק אוויר חם החוצה - האם סירקולציית האוויר במארז תהיה טובה? לגבי לוח אם וכרטיס מסך - הם יישבו בתחתית שעליה תולבש הפירמידה,ויקוררו ע"י קירור מים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לפי הדרישות הבאות: 1. רק AMD, ורק עם צ'יפסט של NVIDIA. 2. שהלוח יתמוך, כמובן ב - DUAL CORE ואף יותר מזה.. 3. יש לי קירור אוויר שמוגבל ל-SOCKETS הבאים: 939, 940, 775, , KN8. 4. מעדיף להמנע מלוחות עם צ'יפסט נילווה מבית VIA..(כגון: חיבור רשת של VIA ) 5. בעדיפות לקירור פסיבי לצ'יפסט..(קיים דבר כזה?) 6. לא מעוניין ב- SLI בכלל!!, המחשב הוא ליישומי אודיו בלבד! 7. גם אם המעבד לא קיים בארץ, אז זה גם בסדר.. 8. טווח מחירים: לוח אם - עד 800ש"ח, מעבד - אין הגבלה (לא בהכרח יקנה בארץ..) 9. דבר אחרון, שהצ'יפסט והמעבד במצב IDLE, יתנו טמפרטורות שפויות, כלומר ללא פליטות חום איומות... המון המון תודה לכולם!! ניר.
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות : 1. הייתי מעוניין לדעת האם הספק שלי יעמוד ב-OC למע שלי: 1. מעבד E6600 + 2G 667 (קירור TOWER SUNIQ) 2. כ"מ: EVGA 8800GTS SC 3. ספק: LIBERTY 400W 4. מארז: CM centurion 532 +2x120mm 2. עפ"י ניסיונכם בהינתן המע' שלי , לכמה ניתן להעלות את המעבד ללא חשש/סיכון מבחינת עומס ופיזור חום תודה מראש למתייחסים
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. ומה הם הטמפרטורות המומלצות למעבדים הללו בסטוק עם הקירור המקורים במאמץ וללא מאמץ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
בתוכנה SiSoftware sandra זה רושם לי את הדברים הבאים על הקירור של המעבד. מה הכוונה? Cooling system thermal resistance is abnormally high. Check cooler/transfer material! Cooling system thermal resistance is higher than recommended. Check it!
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
יש לי אינטל P4 1.4G ואני רוצה לדעת מה הטמפ' המומלצות שלו למנוחה ולעבודה מאומצת כדי שיהיה אפשר לעשות לו OC חוץ מזה אני לא מוצא אופצית נעילה ל AGP/PCI בביוס - איך מתגברים על זה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה וואט צורך P4 1.7 Northwood? כנ"ל לגבי Radeon 9800pro? ועוד שאלה המחשב בראשותי כבר כ5 שנים, יש צורך בחידוש המשחה התרמית שעל המעבד או שאין לזה כל משמעות מבחינתי?
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-