אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.0 ואין לי גופי קירור על הזיכרונות כדאי לקנות?? ועל הציפסט יש לי גופי קירור כדאי לקנות מאוורר או שלא משמעותי כל כך לציפסט למרות שהוא גם באוברקלוק מה אתם אומרים תודה לעוזרים נ.ב המערכת יציבה מאוד והזכרונות עובדים על ddr462 במקום 400
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך : Gainward nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ואני צריך להתאים לו מאוורר : ZALMAN VF700-CU האם המאוורר מתאים לכרטיס המסך? ואם לא ...על איזה מאוורר אתם ממליצים המון תודה...
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
בעוד 3 ימים אני אקבל מחשב חדש.אני מתכנן לו אבורקלוק בנתיים אבל אני לא יודע מתי אעשה אותו. אני יודע שזה מוריד את האחריות מהרכיב שעשיתי עליו את האוברקלוק. השאלה שלי היא האם יכולים לתפוס אותי? זאת אומרת שאני בא ואומר שהמחשב לא עובד לא יודע למה.. הם יכולים להגיד שעשיתי אוברקלוק למעבד ואין לי אחריות עליו?
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהי הטמפרטורה הרציונלית למעבדי q6600 revision b3 (במנוחה ובמאמץ',קירור סטוק)
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
המחשב שנפל לידיי הוא : פנטיום 4 1.5GHZ סוקט אם אני לא טועה 423 (אני חושב שזה המספר, אחד לפני 478), זיכרון 512 MB RDRAM של סמסונג לוח אם P4T של ASUS כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 32MB , HD 160 GB+40GB מה אפשר להוציא מהמחשב הנ"ל ? אם בכלל? לגבי קירור יש לי שלושה מאווררים מאוד חזקים שעדיין לא הותקנו על המחשב... 1. 80mm אבל 0.5 mA מאוד חזק 2. 120mm גם כן חזק 0.8mA 3.מאורר ענק, ממתכת שמיועד לשרתים (עושה המון רעש במקסימום כוח) בקוטר של 170mm עם כוח עצום! 2.3A (אמפר!!!) הספק שלי סוחב אותו למרות שהוא רק 380W, אבל הרעש נכון לעכשיו בלתי נסבל, אני יבר לו פוטנציומטר בשביל להחליש אותו עד למצב שהוא יקרר בלי רעש מטורף... הכל תלוי אם יהיה לי שווה לעשות למחשב הזה אוברקלוקינג.. מבחינת ביצועי…
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מחשב עם מעבד פנטיום 4 מסוג פרסקוט במהירות 2.8 ללא המהרה (מהירות טבעית) במארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ועוד אחד מאחור ועם יחידת קירור אינטלית סטנדרטית. בעת המרת קבצים מפורמט AVI לפורמט MPEG כהכנה ל-DVD המעבד עובד במלוא התפוקה למשך זמן רב מה שמעלה את חומו לסביבות 65 מעלות. האם פתיחת חלון צד במארז תשפר את מצב האיוורור שלו ? האם זה יוריד את החום בכמה מעלות כך שלא יתחמם כל כך לאורך זמן רב כל כך (המרת סרטים הרי יכולה לקחת שעות). תודה
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
כותרת: http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 תודה.
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
ב- Memory Acceleration לא מצליח להפעיל את הטורבו, ברגע שאני מפעיל את הטורבו המחשב עף ניסיתי לשנות את CAS בזכרונות ל-3 (בהנחה שהבעיה בזכרונות) ולא עזר , ואני לא על OC דרך אגב בכמה בכלל זה משפר את הביצועים ( מצב הטורבו ) שאלה נוספת שאני מפעיל את OC דרך AI ,הביצועים של ה-CPU עולים והביצועים של הזכרונות יורדים למה? ASUS P4P 800 MEMORY 2 X 256 DDR 400 KINGSTON CPU INTEL P4 2.4 800 HD WD 40 JB ( 8M BUFER ) ATI REDON 9500 PRO
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
חיברתי למעבד שלי גוף קירור חדש ועכשיו אני רוצה עצה בשביל שימוש חדש לגוף קירור...(לכרטיס מסך לא יש לי את הסילנסר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב במפרט הבא . רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד ואם כן מה אני צריך וכמה זה יעלה אם מישהו כבר עשה OC עם הלוח אם הזה אשמח לחוות דעת motherboard - msi k9n neo v3 cpu - amd am2 6000 3.0 ghz memory 2giga 800mhz ceon
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
יש לי לוח epox 8rda3+ המעבד שלי על מתח מקור במנוחה 35 מעלות,רציתי לדעת אם שווה לי לעשות אובר מכיוון שאני מרגיש בכאילו אני בוגד במעבד חח לא יודע למה אני מרגיש גם שאני הורג אותו,וגם הלוח הזה זולל מתח העלתי ל-1.775 בשביל 182fsb זה לא קצת יותר מידי!?! מתחת לזה אני לא חושב שעברתי את פריימ 95 רק עם המתח הזה,עשיתי עדכון ביוס זה יכל לפתור את הבעיה או שזה לא משנה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
בתוכנה SiSoftware sandra זה רושם לי את הדברים הבאים על הקירור של המעבד. מה הכוונה? Cooling system thermal resistance is abnormally high. Check cooler/transfer material! Cooling system thermal resistance is higher than recommended. Check it!
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברצוני לדעת העם ישנה אפשרות להתקין עוד מאוורר בעזרת לוח האם הנ"ל קניתי עוד מאוורר אך ישנה רק יציאה אחת למאוורר העם מישהו יכול לתת לי פיתרון כיצד אפשר להתקין מאוורר נוסף תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
האם ניתן לשלוט על מהירות המאווררים בלוחmsi neo p965 תודה מראש על התשובה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
יש לי FX5600 של אסוס עם קרור זלמן 700cf-alcu ואני רוצה לעשות O.C אבל אני לא יודע מה הטמפ' ובריווה טטיונר הוא לא מראה אותה אז מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-