אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בתוכנה SiSoftware sandra זה רושם לי את הדברים הבאים על הקירור של המעבד. מה הכוונה? Cooling system thermal resistance is abnormally high. Check cooler/transfer material! Cooling system thermal resistance is higher than recommended. Check it!
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום.. לפני כחודש קיבלתי מחשב חדש והכרטיס שלי כמו זהוכזר למעלה הוא ה-6800GT של לידטק.. קיבלתי את הכרטיס באריזתו (אני הכרבתי את המחשב אז כל רכיב קיבלתי באריזה שלו) ולאחר הפתיחה גליתי את הקירור האימתני של הלידטקים.. אני די מרוצה מהכרטיס שמריץ לי הכל חלק ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל לראות עד כמה הוא יכול להגיע. השאלה שלי היא לגבי הקירור לכרטיס.. עדיף לי לקנות קירור מיוחד (NV5) או להישאר עם גוף הקירור הענקי של לידטק? אני פשוט לא יודע כ"כ, משום שהקירור של לידטק שונה משאר הקירורים אם אני לא טועה.. ד"א אם זה פרט חשוב אז לידע כללי הכרטיס של נע בין 50-55 מעלות במנוחה.
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם CHAINTECH 7NJS ZENITH ושמתי לב שמסביב לסוקט יש מלא קבלים... זה לא יפריע לזלמן...? כי הצלעות שלו יחסית גדולות ותופסות יותר נפח מהוולקנו 9 שלי שהגוף קירור שלו עכשיו ממש צמוד לקבלים.... ואם זה לא מתאים באמת איזה קירור לקחת? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברצוני לדעת העם ישנה אפשרות להתקין עוד מאוורר בעזרת לוח האם הנ"ל קניתי עוד מאוורר אך ישנה רק יציאה אחת למאוורר העם מישהו יכול לתת לי פיתרון כיצד אפשר להתקין מאוורר נוסף תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מאווררים למארז של 80 ורציתי לדעת אם מישהו יודע אולי מה ההבדל בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואיזה מהם יותר שקט??? האם שניהם מבצעים את אותה עבודה מכניסים אוויר???
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מעבד למ"ע שיש לי: לוח נתון: GA-965P-DS3 כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC ספק: LIBERTY 400W אני מתלבט לגבי השילוב בין המעבד והזכרונות לשם התחושה , אני צריך עזרה במספרים (הערכה בלבד) לביצועי סף (כולל OC )עבור כל אופציה 1. E4300 +2G 667 CL-5 2. E6600 +2G 667 cl-5 3. E6600 +2G 800 cl-4 אודה לכם מאוד אם תוכלו להשלים מספרים/יחסים או כל דבר אחר (עבור כל שורה) שיתן תחושה במטרה לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה על כל העזרה אנשים
-
- 3 תגובות
- 396 צפיות
-
-
יש לי אינטל P4 1.4G ואני רוצה לדעת מה הטמפ' המומלצות שלו למנוחה ולעבודה מאומצת כדי שיהיה אפשר לעשות לו OC חוץ מזה אני לא מוצא אופצית נעילה ל AGP/PCI בביוס - איך מתגברים על זה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 73(זה נחשב הרבה?) אז אני צריך המלצה, הכרטיס הוא geforce 7600 gs,התקציב הוא עד 150 ש"ח בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט וזה המאוורר שיש לי עליו: http://www.2send.us/uploads/742db6df33.jpg http://www.2send.us/uploads/387568f278.jpg http://www.2send.us/uploads/69a64d4435.jpg עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוכל להעיף את המאוורר הזה ולשים על הגוף קירור הנ"ל מאורר 80 מילימטר..שאני מעריך שיהיה הרבה יותר חזק.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את ה TUNIQ TOWER , אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו על הלוח אם שלי (m2n32-sli delux) בגלל שיש לו מין פלטה כזאת מאחורה בשביל הקירור שלו אז השאלה היא האם אפשר להתקין את הטוניק על הלוח הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
-
אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-