עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא מצליח להוריד אותו מתחת ל 60- 59מעלות גם עם AC pro 7 ...

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  2. אני עומד לרכוש מעבד למ"ע שיש לי: לוח נתון: GA-965P-DS3 כ"מ: EVGA 8800GTS 320 SC ספק: LIBERTY 400W אני מתלבט לגבי השילוב בין המעבד והזכרונות לשם התחושה , אני צריך עזרה במספרים (הערכה בלבד) לביצועי סף (כולל OC )עבור כל אופציה 1. E4300 +2G 667 CL-5 2. E6600 +2G 667 cl-5 3. E6600 +2G 800 cl-4 אודה לכם מאוד אם תוכלו להשלים מספרים/יחסים או כל דבר אחר (עבור כל שורה) שיתן תחושה במטרה לקבל את ההחלטה הנכונה תודה רבה על כל העזרה אנשים

• 3 תגובות
    • 391 צפיות
  3. Started by a-gold,

אני שואל בגלל שבפורום מפרטים מישהי שם קנתה את המאוררים בגל שהיא שמה דגש על ה שהם שקטים רציתי לדעת אם הם גם חזקים מבחינת איוורור או שהם חלשים?

• 3 תגובות
    • 391 צפיות
  4. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  5. Started by enzo,

E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  6. האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  7. איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  8. הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 73(זה נחשב הרבה?) אז אני צריך המלצה, הכרטיס הוא geforce 7600 gs,התקציב הוא עד 150 ש"ח בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  9. Started by orbk,

שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?

• 3 תגובות
    • 391 צפיות
  10. Started by asaf_azar,

מזה מכפלה של מעבד,באס של מעבד ולמה אומרים ש400 בבאס זה הכי גבוהה(הבאס לא אמור להיות 1066 לדוגמא בC2D)? והאם זה משנה באיזה שבוע או משהו כזה המעבד יוצר? קיצר אפשר כמה שיותר מידע על זה כי מהמדריך באתר ממש לא הבנתי ומה גם הוא נעשה על AMD ואני מתכנן לעשות OC לE660. תודה לכל העוזרים חחח קצת חפרתי...

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  11. שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להתקין את ה TUNIQ TOWER , אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו על הלוח אם שלי (m2n32-sli delux) בגלל שיש לו מין פלטה כזאת מאחורה בשביל הקירור שלו אז השאלה היא האם אפשר להתקין את הטוניק על הלוח הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  13. איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?

• 2 תגובות
    • 391 צפיות
  14. שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  15. Started by verialeet,

אז בקצרה חבר'ה, אני קונה מחשב חדש Q6600 , 8800GT , GIGBAYTE3D AURORA אני קונה קירור למעבד Thermaltake V1 Copper Heatpipe CPU Cooler וקירור למארז Silenx iXtrema Case Fan 120MM Blue LED 1600RPM 58CFM 14DBA Hybrid Sleeve Bearings 3/4PIN ועכשיו יש לי כמה שאלות , הרבה המליצו לי על ביג טייפון tuniq והרבה קירורים אחרים אבל לצערי אין אותם באתר שאני קונה...אני קונה מהאתר הזה www.ncix.com [ אני מקנדה ] אתם מוזמנים להיכנס ולהמליץ לי על קירורים אחרים.. שאני בעצם שם במפרט קירור למעבד... כשמרכיבים לי את המחשב הם מוציאים את המאוורר המקורי של המעבד ושמים את זה? והמחשב יעבוד שקט אם כל הדברים שרשמתי פה?

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  16. החלטתי לקנות את המאורר Accelero X2 לכרטיס מסך שלי: Redaon X1950 SERIES ורציתי לשאול בתמונה נראה כאילו המאורר מוציא אוויר לתוך המארז האם הוא גם מוציא אוויר מחוץ למארז בעזרת איזה פתח?

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  17. בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  18. Started by pinkyzaq,

יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.

19. Started by carock,

אם נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER או ATI TOOL.. אז כל פעם שאני יוצא מהתוכנה הOC מתבטל..?

20. אז כמו שאמרתי אני מנסה לעשות אוברקלוק עם לוח אם ms-6309 ומעבד PIII 667MHZ. עכשיו...בניתי לו קירור (כןכן בניתי- תמונות בהמשך) ועשיתי לו אוברקלוק ל733MHZ... אבל יש בעיה(!!)...כשאני מנסה לעבור את המהירות ועושה ריסטרט הוא פשוט לא נדלק.... אני צריך עזרה איך לעבור את 733MHZ עם הלוח הזה....ניסיתי כל מיני קומבינציות... וקודם הוא הראה לי מהירויות כמו 620E...מה זה אומר? ולמי שמעוניין... במהירות 667MHZ עם קירור סטוק הוא היה 40-42 מעלות (באוברקלוק הוה היה על 45+ לא היה לי כח לבדוק עד איזה טמפ הוא מגיע אחרי 45.... במהירות 733MHZ עם הקירור שאני בניתי הוא היה על 28-29 מעלות (מה שמוזר גם כשהייתי על 667MHZ הוא היה באותה טמפ'-זאת אומרת אחרי אוברקלוק לא השתנה הטמפ') קיצר תעזרו לי!!!חחחח

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  21. ב- Memory Acceleration לא מצליח להפעיל את הטורבו, ברגע שאני מפעיל את הטורבו המחשב עף ניסיתי לשנות את CAS בזכרונות ל-3 (בהנחה שהבעיה בזכרונות) ולא עזר , ואני לא על OC דרך אגב בכמה בכלל זה משפר את הביצועים ( מצב הטורבו ) שאלה נוספת שאני מפעיל את OC דרך AI ,הביצועים של ה-CPU עולים והביצועים של הזכרונות יורדים למה? ASUS P4P 800 MEMORY 2 X 256 DDR 400 KINGSTON CPU INTEL P4 2.4 800 HD WD 40 JB ( 8M BUFER ) ATI REDON 9500 PRO

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  22. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  23. אני צריך קירור טוב ברמה של הטוניק ובסכום שלו לתושבת 478 תגידו איך הקירור של Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan ומה ההבדל בין: ‏BigTyp 120 CL-P0114 ‎לזה: ‏BigTyp 120 Vx CL-P0310-01‎ ואם יש הבדלים ביניהם? אפשר להציע עוד קירורים לתושבת 478 ובמחיר של הטוניק!

• 2 תגובות
    • 390 צפיות
  24. ??

• 1 תגובה
    • 390 צפיות

דיונים חדשים בפורומים