אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם המאווררים שיש לי במארז אלה הם המאווררים הסטנדרטים שמגיעים עם המארז CM690, והם לאחרונה התחילו לעשות בעיות בקירור שמתבטאים בעיקר במהירות נמוכה ורעשים כתוצאה ממאמץ יתר. רוב המאווררים בקושי מסתובבים, הוצאתי אותם וניקיתי אותם מאבק ושימנתי את הצירים שלהם, המאווררים עדיין לא עושים את העבודה טוב. כתוצאה מכך המחשב מתחמם מאוד מבפנים, במיוחד ההארדיסק שעומד על 47 מעלות, דבר שמאוד מדאיג אותי. אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז (3) ולהוסיף מאוורר נוסף למוגן 2 שלי, ולכן חשבתי לקנות 4 מאווררים כאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5529 המאוורר שהבאתי הוא טוב? לא ממש משנה לי חרישי או לא, אני רוצה שהוא יקרר טוב אבל בשקט. מה אתם אומרים? עריכה:הזמנתי את …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הקירור הוא Thermaltake TR2 Cooler For Intel 775 Cooper Bas וזה בשביל מעבד ה930 ואני רוצה לציין שאני לא עושה oc או משהו
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
זה למחשב די ישן אם זה משנה ועדיף שיהיה בעברית אבל גם באנגלית בסדדר
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוק דיי מוצלח אבל אני יודע שאני יכול יותר האובר הוא 2800@3400 אני יודע שאני יכול להגיע יותר כי את האובר הזה הישגתי מבלי להעלות טיפת מתח אפילו אבל.. עכשיו הבנתי שצריך להעלות מתחים כדי להתקדם עוד ,ואני לא מצליח להעלות כי אולי יש לי איזה חסימה מהלוח כי הוא מראה לי את המצחים אבל אי אפשר לשחק איתם אלא רק לשנות לignor בבקשה עזרה חבר'ה ....יש אפשרות אחרת או משהו? או שאם מישהו מכיר את הלוח ויודע בוודאות שאין בו אפשרות כזאת בכלל אני אשמח לקבל כל תשובה ...תודה נ.ב הלוח הוא ASUS P4533X
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מ 400/490 ל 435/510 בכרטיס X800XL של גיגהביט עם קירור פאסיבי ו3 מאווררים מכוונים עליו מהמארז. דרך ATITOOL 0..24 BETA 8 .. עכשיו התמונה הפכה לכל כך נעימה לצפייה וזה שיפר את התוצאה ב3DMARK2005 ב 400. ועכשיו לשאלות. 1יש שמה איזו בדיקה שזה מריץ שמראה קוביה שעירה דבילית וסופר זמן...כמה זמן זה צריך להיות יציב כדי שאני ידע שהכל בסדר ואני לא הורג את הכרטיס?? 2.הטפרטורות הם 44/40 זה בסדר??? 3.שיחקתי קצת בCS:S ופתאום נהיה מסך שחור והיה רשום לי NO SIGNAL מה זה אומר??? כי המחשב פעל בסדר רק עשיתי ריסט וחזר,זה קשור לOC שעשיתי??
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כרטיס מסך ראשון : geforce4 - 440mx - 128mb - chaintech כרטיס מסך שני : voodoo banchee - 16mb - creative שתי הכרטיסים הגיעו עם היטסינק בלבד בלי מאורר בלי כלום אז חשבתי שהם כנראה לא מתחממים, אחרת היצרנים היו מוסיפים שם עוד משהו בכל מקרה הכרטיס מסך ראשון בטמפרטורה סבירה שהוא רק בוינדוס תוכנות וזה 10 דקות בהפעלת משחק סטנדרטי הוא מתחיל להתחמם ! הוספתי לו מאורר קטן שהוצאתי מפנטיום 2, גם לא הכי עוזר, עדיין הוא מתחמם הכרטיס השני אין מה לדבר זה רק מחשב שרת לינוקס, כל מה שהוא מראה זה מסך דוס שחור עם כתוב לבן (קונסול..) ולא רק שההיטסינק רותח עד כדי כך שלא הייתי יכול לשים את האצבע עליו למשך יותר מ2 שניות בלי לדפוק צרחה כל הכרטיס רותח, גם שאני נוגע בקצה שלו שלא קרוב בכלל לצ'יפ הכרטיס …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גופי הקרור-המאווררים שמתאימים למעבדי P D 9XX יתאימו גם למעבדי הקונרו?
-
- 5 תגובות
- 423 צפיות
-
-
בגדול אין לי הרבה אפשרויות, אני פשוט חושב שהHR-03 לא ייכנס בתוך הסילברסטון S17 שלי... האם למישהו יש מידע וודאי לגבי האפשרות להשתמש בS1 של ARCTIC COOLING ? מישהו יכול להמליץ לי על קירור אגרסיבי ושקט ככל האפשר לכרטיס הזה ? נ.ב זה לא שהוא מתחמם מעבר לסטנדרט לכרטיס כזה, זה פשוט שתנור שמפיץ 80 מעלות במארז כזה קטן משפיע על כל הרכיבים סביבו (וגם מרעיש נורא להשאירו אותו בטמפרטורה כזו ולמנוע ממנו להגיע לנקודת רתיחה).
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי, אז בהמשך לשיחתנו - בחרתי לקנות את ה - THERMALRIGHT IFX-14 עם 2 מאווררי SCYTHE "SLIP STREAM" 1200RPM 140mm מקווה שלא יהיו רועשים מדיי העניין הוא שראיתי שניתן לשים עד 3 מאווררים ולא רק 2 , כמה אפקטיבי זה לשים 2 או 3 מאווררים ? וכמובן, כיצד הכי נכון למקם את המאווררים: תמונות להמחשת כיוון זרימת האוויר : אופציה א' אופציה ב' אופציה ג' אופציה ד' אופציה ה אופציה ו' ההימור שלי הוא... בחירה באופציה ד' ?? או ג' שמבוססת על אותו רעיון, רק עם 2 מאווררים :s05: תודה רבה לכל העוזרים ...
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי את הזלמן מדגם המניפה . האם כדאי שהמאוורר יעיף אויר על הסינק או שפשוט ישאב אותו ממנו ? מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר של 80MM שיתן ביצועים טובים אבל שיהיה שקט ולא עם רעש של מנחת מטוסים. אז כמו שהבנתם בשום פנים ואופן אני לא קונה DELTA! אני מעדיף שהמאוורר יהיה מחברה מוכרת כמו: TT, VANTEC, ZALMAN, COOLERMASTER וכו'. תקציב: גג עד 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, אני עם המעבד הנ"ל כבר שנה + בערך ועשיתי לו OC לא מזמן וכרגע אני על 2736Mhz הטמ"פ כרגע הן: מעבד 1 : 38 מעלות במנוחה מעבד 2 : 39-40 מעלות במנוחה. במאמץ עם ORTHOS למשך של כרבע שעה + הגיע לכיוון ה 60 מעלות ולא עבר את זה. יש לי לאן עוד ללכת עם המעבד? האם להעלות לכיוון ה 3Ghz? או שזה כבר קצת יותר מסוכן.. אגב מה המעלות המקסימליות של המעבד שאפשרי עדיין להגיע איתו? ועוד דבר בתמונה מלמטה רשום ב WINDOWS7 משום מה שהמעבד הוא על 2.4 ולא על 2.7...מדוע? למרות שבביוס המעבד הוא בבירור על 2.7 וגם ב ORTHOS היה רשום CPU SPEED 2700...ומלמטה היה רשום נתוני המערכת 2.4Ghz...יש איזושהי השפעה על המהירות במקרה הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רוצה לקנות מאוורר ל P3 העתיק שלי (הישן מאוד מרעיש) איזה סוקט זה בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקי.. יש לי game-boy color שהוא די ישן ולא עובד משום מה.. עכשיו חשבתי לקחת את המסך שלו ולחבר למחשב כמו מסך LCD (לא מסך של המחשב כמובן מסך קטן מתחת לסי די רום שמראה פרטים כמו במדריך של הכנת צג LCD למחשב..) עכשיו זה נשמע ממש לא הגיוני, ואני לא בטוח אם ניתן לעשות כזה דבר ואם זה יכול לפעול.. אבל בכל זאת רציתי לשאול אותכם אם אפשר לעשות את זה ואם כן אז החיבורית צרכים להיות ממש שונים (בגלל הצבעים) אז אם אפשר(ואני בספק שכך)תוכלו לתת לי סכמת חיבורים או משהו בסגנון הזה.. תודה מראש, רן! 8)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/a1681.htm נראה מ-ד-ה-י-ם אבל בניסיון שלי עם חברת Tt המוצרים עובדים בצורה טובה אבל לא מגיעים לרמת הציפיות שהם נותנים לך כמו בספארק7\7פלוס שעובד טוב, נראה מצויין, אבל שקט זה לא הצד החזק שלו בקיצור מה אתם אומרים על המוצר שלהם ? והאתר החדש שלהם באמת אכזב אותי כבר התרגלתי לסידור הישן והמהיר :\ אבל חפיף.....
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ASUS P6T (X58) i7 Nehalem - ATX Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb G.SKILL Ripjaws 6GB 2000Mhz DDR3 TRI CHANNEL CL9 - I7 Corsair 620W עוד משהו מעצבן זה שהמחשב עושה פוסט הוא כל הזמן רושם לי שה-CPU השתנה ואז משהו לשנות בהגדרות, ניסיתי להעיף את ההודעה אבל אין לי מושג איך הכל אצלי בביוס על הדיפולט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT אם מאוורר סטוק, הכרטיס מתחמם מאוד וקראתי שאפשר להגביר את מהירות המאוורר בעזרת התוכנה RivaTuner . היה רשום שמומלץ בערך להעלות את המאוורר לחמישים אחוז. רציתי לדעת האם יש סיכון בהגברת קצב המאוורר... תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שמעו זה המפרט: מעבד:AMD Phenom 2 X3 720 BlackEdition Triple Core AM3 Tray @ 3.6GHZ קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPUCOOLER לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770CHIPSET זכרונות:אני מביא 8GB בתדר של 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 SAMSUNG HD160JJ (149 GB) כ.מסך:Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATABlack מארז: NZXT Tempest - Air FlowKing ספק נוכחי: OCZ StralthXStream 500WPSU וזה מה שאני רוצה להביא, אבל שמתי לב שהקירור הנוכחי שלי מפריע לזכרונות, אז חשבתי להביא SCYTHE MUGEN 2 עם שני מאוררים, אבל נראלי שגם הוא גדול, אז על איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי עד 235 ש"ח שלא יפריע לזכרונות? *חשבתי לקנות את המוגן 2 …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את היחס בין הבאס זיכרון לבאס של המעבד לדוגמא אצלי זה CPU\9 נותן את הבאס של הזיכרון אז איך אפשר לשנות את זה שזה יעלה 1:1 עם הFSB ולא לפי תדר המעבד? יש תוכנה? יש את זה בביוס? gigabyte k8nf-9 athlon 64 3000+
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ANTEC 300 ויש בו 3 מאוררים. רציתי להכניס עוד מאוורר אחד כדי שהטמפ' יצנחו מכיוון שממש חם והמזגן לא פועל כל הזמן.אז ככה... יש לי מאוורר אחד מאחורה שמוציא מאוורר אחד מלמעלה שמוציא מאוורר אחד מקדימה שמכניס. עכשיו את המאוורר החדש אני רוצה לשים על דלת המארז השאלה היא בתור מה...מוציא או מכניס ? עוד איזה פרט קטן: ספק הכוח בתחתית המארז. והמאוורר שלו פונה כלפי מעלה(והוא פולט כמובן).
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-