עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lotar_88,

לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  2. מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טו…

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  3. Started by bigshow,

שמתי לב שהמאורר של הספק שלי מוציא אוויר אל מחוץ למארז ושואב את האוויר מפנים המארז עצמו זה לא אמור להיות הפוך ? :s05:

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  4. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  5. עשיתי אוברקלוק 2.6@3.0 ואין לי גופי קירור על הזיכרונות כדאי לקנות?? ועל הציפסט יש לי גופי קירור כדאי לקנות מאוורר או שלא משמעותי כל כך לציפסט למרות שהוא גם באוברקלוק מה אתם אומרים תודה לעוזרים נ.ב המערכת יציבה מאוד והזכרונות עובדים על ddr462 במקום 400

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  6. Started by audi 80 t,

חברים המאוור של המחשב שלי הפסיק לפעןל יש דרך לסדר את זה? והאים זה מזיק למחשב?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

היום קיבלתי את הthermalright 120 למעבד יש לי שלושה מאוורים של 120 (כולל לספק) איך הכי טוב לסדר אותם כי כרגע אחרי קצת עומס אני מגיע ל 38 - 40 מעלות ..(המעבד) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  8. Started by Vladgi,

אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  9. איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  10. במקרה המעבד חם מתי שצילמתי את התמונה. (33) המעלות אמיתיות ולא מפוברקות אני חושב שזה טוב

11. Started by tsts,

שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אוקי יש אפשרות לעשות אוברקקלוק ל GF 6200 TC ? האם יש טעם בכלל? הוא יכול להגיע לתוצאות טובות?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  13. משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  14. Started by m-o-r,

כידי להשקיע על קרור כזה? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  15. לפי הדרישות הבאות: 1. רק AMD, ורק עם צ'יפסט של NVIDIA. 2. שהלוח יתמוך, כמובן ב - DUAL CORE ואף יותר מזה.. 3. יש לי קירור אוויר שמוגבל ל-SOCKETS הבאים: 939, 940, 775, , KN8. 4. מעדיף להמנע מלוחות עם צ'יפסט נילווה מבית VIA..(כגון: חיבור רשת של VIA ) 5. בעדיפות לקירור פסיבי לצ'יפסט..(קיים דבר כזה?) 6. לא מעוניין ב- SLI בכלל!!, המחשב הוא ליישומי אודיו בלבד! 7. גם אם המעבד לא קיים בארץ, אז זה גם בסדר.. 8. טווח מחירים: לוח אם - עד 800ש"ח, מעבד - אין הגבלה (לא בהכרח יקנה בארץ..) 9. דבר אחרון, שהצ'יפסט והמעבד במצב IDLE, יתנו טמפרטורות שפויות, כלומר ללא פליטות חום איומות... המון המון תודה לכולם!! ניר.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש חנות שמוכרת מאווררים של 140MM .. חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי כלום =\ תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  17. שלום לכולם, אני עכשיו קונה מחשב: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB INTEL LEMONT DP965LT LGA775 CORE 2 GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER והייתי רוצה לדעת האם שווה על מחשב כזה לעשות OC? ואם כן אפשר המלצות בנושא כי אני לא ממש מבין, ובנוסף אפשר לדעת שם של תוכנה שדרכה עושים OC, תודה רבה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  18. Started by galz,

אוקיי יש לי ראדון9800נון פרו, במהירויות 325\580 העלתי אותו ל 337\606 אני חושב שזה שיפור דיי נחמד, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אם אני אקנה קירור לכרטיס (אני עם כירור הסטוק של ג'יגהקיוב) אני אוכל לדחוף אותו עוד בבטחה? 2) כשאני לא משחק במשחקים (שזה השימוש העיקרי של הכרטיס הזה הרי) אלא סתם באנטרנט או בדסקטופ, הכרטיס גם מתחמם מהאוברקלוק? כי הוא הרי לא עובד חזק אז אין סיבה שהוא יתחמם...

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  19. Started by Sarlula,

יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  20. Started by ychamp,

קראתי נושא ב overclockers.com או איך שלא קוראים לזה על קירור מים פסיבי. אני חשבתי ליעל את מה אתם חושבים על הקירור הבא קופסת נחושת 10X10X5 שמחולקת לשני תאים עם חור בינהם. וצינורות שעוברים בין החצי הראשון לחצי השני. את המים מעבירה משאבה שישימו באחד התאים. האם הקירור הזה יעבוד נ.ב קיבלתי השראה מת'רד אחר

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  21. Started by eshel107,

האם ניתן לישרוף כרטיס עלידי OC ללא שינוי מתחים בכלל. אני שואל באופן סדיר ולא אחד למילון.

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  22. במקור: CPU = Athlon 4000+ @ 200, Memory = 2x512 OCZ @ 400 2-2-2-5-1 לאחר OC: CPU = Athlon 4000+ @ 236, Memory = 2x512 OCZ @ 333 2-2-2-5-1 אז ה-CPU השתפר לי ב-18%, אבל הזיכרון עובד לא ב-200 כמו בהתחלה אלא רק ב-188.8, כלומר ירידה של 5.6%. לא ניתן לשפר את הזיכרון ב-400 (בכלום!), וכמו כן לא ניתן להעלות את המעבד מעל 236 בלי לגרום לאי יציבות. אז אלו הקונפיגורציות... אז בסוף עדיף מעבד מהיר יותר או זיכרון מהיר יותר? אציין גם שהמחשב משמש למשחקים (כלומר יש שימוש רב בכרטיס הגרפי, 7800 GTX). האם משחקים מושפעים יותר ממעבד או מזכרונות? :s05:

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  23. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לבצע OC ואין לי הרבה ידע אני אשמח לקבל עזרה בתחום יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3ghz אם לוח של אינטל D915PCY וספק די פשוט אני מאמין כי לא ביקשתי משהו מיוחד אם המחשב וזכרון DDR2 256*2 של חברת INFENON בביוס אין לי אפשרות של OC האם זה אומר שאני לא יכול לבצע??? אשמח לקבל מידע לגבי אופן עשית ה OC??? שתהיה שבת שלום לכולם

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  24. Started by ohadorgad,

קניתי מחשב חדש עם לוח D945GCNL של INTEL אני חדש בתחום. ניסיתי לחפש בביוס את האופציה של הoverclocking ולא מצאתי, לאיפה אני צריך להכנס שם, ואיזה הגדרות לשנות בכדי להשיג אוברקלוקינג מוצלח?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתראה לי במדיוק -מה הטמפרטורה של המעבד -מה הטמפרטורה של הלוח אם - מה הטמפרטורה של ההארד דיסק.. וכל דבר נוסף גם טוב תודה רבה לכל העוזרים.. [אני מקווה שזה שייך לפה כי זה קשור לקירור..]

• 1 תגובה
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים