אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות : 1. הייתי מעוניין לדעת האם הספק שלי יעמוד ב-OC למע שלי: 1. מעבד E6600 + 2G 667 (קירור TOWER SUNIQ) 2. כ"מ: EVGA 8800GTS SC 3. ספק: LIBERTY 400W 4. מארז: CM centurion 532 +2x120mm 2. עפ"י ניסיונכם בהינתן המע' שלי , לכמה ניתן להעלות את המעבד ללא חשש/סיכון מבחינת עומס ופיזור חום תודה מראש למתייחסים
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
יש לי אינטל P4 1.4G ואני רוצה לדעת מה הטמפ' המומלצות שלו למנוחה ולעבודה מאומצת כדי שיהיה אפשר לעשות לו OC חוץ מזה אני לא מוצא אופצית נעילה ל AGP/PCI בביוס - איך מתגברים על זה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 393 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה וואט צורך P4 1.7 Northwood? כנ"ל לגבי Radeon 9800pro? ועוד שאלה המחשב בראשותי כבר כ5 שנים, יש צורך בחידוש המשחה התרמית שעל המעבד או שאין לזה כל משמעות מבחינתי?
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
איפה אני מוצא מדריך...? כדי להטריד אתכם פחות
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
E6600 CORE 2 P5B DELUXE G.SKILL 2GB 800MHZ 7600GS ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM/TUNIQ 120MM GIGABYTE 3D AURORA 570 אז ככה לא קניתי את המחשב בשביל אוברקלוק אבל פתאום בא לי לעשות וניסיתי לעשות עם התוכנות של הלוח האם, והמחשב נפל ונאלצתי לשנות ביוס. אני יודע שעם המערכת שלי אפשר להגיע לביצועים גבוהים ואני חייב שמישהו ידריך אותי לעשות כי אני לא מבין בשום תוכנה ובשום דבר לביצוע אוברקלוק. אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי...........
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
מחשב עם מעבד פנטיום 4 מסוג פרסקוט במהירות 2.8 ללא המהרה (מהירות טבעית) במארז סטנדרטי עם מאוורר בחזית ועוד אחד מאחור ועם יחידת קירור אינטלית סטנדרטית. בעת המרת קבצים מפורמט AVI לפורמט MPEG כהכנה ל-DVD המעבד עובד במלוא התפוקה למשך זמן רב מה שמעלה את חומו לסביבות 65 מעלות. האם פתיחת חלון צד במארז תשפר את מצב האיוורור שלו ? האם זה יוריד את החום בכמה מעלות כך שלא יתחמם כל כך לאורך זמן רב כל כך (המרת סרטים הרי יכולה לקחת שעות). תודה
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול gecube x1950pro ואני לא מצליח לא ב everest ולא ב speedfan לראות את המטמפ' שלו. כל הדרייבירים מותקנים. בנוסף אף תכנת OC לכ. מסך לא עובדת אצלי - למה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח יחסית מעפן P5VD2, מעבד CORE2DUO 4300 1.8 יחד עם זאת יש לי קירור ARCTICCOOLING FREEZER + ספק CORSAIR 550 אז ככה שנראה לי שיש מצב ל OC. העניין הוא שאני ממש לא יודע איך ומפחד לשרוף את הבית :-) - מישהו יוכל לעזור לי בבקשה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler Corsair VX Series 550W PSU OCZ 4Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU קראתי בכמה אתרים שלא ממליצים לעשות המהרה עם לוח של אינטל, האם זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים של667 כול אחד 1G מאבד דואל קור 3G אני מעוניין לעשות OC לזכרונות יש לי לוח אם של ASROCK דגם : 4CORE DUAL-VSTA אני יודע שזה איפה שהוא בביוס בבקשה עודה לכם מעוד
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
אז ככה.. צירפתי תמונה.. ב-EVEREST ו-CORETEMP הטמפ' אותו דבר.. וב-SPEEDFAN היא קטנה ב-10 מעלות.. מה הטמפ' הנכונה ? ה-BIGTAYPHOON שלי ב-100%.. 1900RPM... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש קירור חדש,יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
במקור: CPU = Athlon 4000+ @ 200, Memory = 2x512 OCZ @ 400 2-2-2-5-1 לאחר OC: CPU = Athlon 4000+ @ 236, Memory = 2x512 OCZ @ 333 2-2-2-5-1 אז ה-CPU השתפר לי ב-18%, אבל הזיכרון עובד לא ב-200 כמו בהתחלה אלא רק ב-188.8, כלומר ירידה של 5.6%. לא ניתן לשפר את הזיכרון ב-400 (בכלום!), וכמו כן לא ניתן להעלות את המעבד מעל 236 בלי לגרום לאי יציבות. אז אלו הקונפיגורציות... אז בסוף עדיף מעבד מהיר יותר או זיכרון מהיר יותר? אציין גם שהמחשב משמש למשחקים (כלומר יש שימוש רב בכרטיס הגרפי, 7800 GTX). האם משחקים מושפעים יותר ממעבד או מזכרונות? :s05:
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
אם נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER או ATI TOOL.. אז כל פעם שאני יוצא מהתוכנה הOC מתבטל..?
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
מדובר במעבד פנטיום 4 3GHz תושבת 478 המטרה של הקירור היא בעצם לקרר את המעבד ואפילו לעשות לו אוברקלוק קטן.. לגבי הרעש לא ממש אכפת לי.. המחשב כבר מספיק טחון מאוררים ואני חושב שלא ישמעו אותו ברעש הקיים כבר תודה רבה למציעים
-
- 4 תגובות
- 392 צפיות
-
-
מזה מכפלה של מעבד,באס של מעבד ולמה אומרים ש400 בבאס זה הכי גבוהה(הבאס לא אמור להיות 1066 לדוגמא בC2D)? והאם זה משנה באיזה שבוע או משהו כזה המעבד יוצר? קיצר אפשר כמה שיותר מידע על זה כי מהמדריך באתר ממש לא הבנתי ומה גם הוא נעשה על AMD ואני מתכנן לעשות OC לE660. תודה לכל העוזרים חחח קצת חפרתי...
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את ה TUNIQ TOWER , אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו על הלוח אם שלי (m2n32-sli delux) בגלל שיש לו מין פלטה כזאת מאחורה בשביל הקירור שלו אז השאלה היא האם אפשר להתקין את הטוניק על הלוח הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-