עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה המצב אנשים ?.. הטכנאי שלי עשה לי OC למעבד E4500 מ - 2.2 ל - 2.93 . יש לי טמפרטורות מאוד נמוכות במנוחה (25-27) ובמאמץ 40-42 מקסימום, אז הייתי רוצה להגיע מ - 2.93 ל - 3.2 וגם בנוגע ל - Clocks של ה - כ.מ . ויש לי כמה שאלות ... אני אשמח ואודה לכם מאוד אם תתייחסו לכל השאלות שלי וברצינות ... 1) האם אני אשים לב להבדל בין 2.93 ל - 3.2 ?.. 2) האם אני צריך לשנות עוד משהו מההגדרות (כמו למשל PCI Express Frequency מ - 100 למספר אחר, אחרי שאני מבצע OC למשהו גבוה יותר מ - 2.93, או שזה צריך להשאר ככה אפילו אם היתיי עושה OC ל - 5 Mhz ?) של ה - BIOS (ההגדרות פה מתחת) חוץ מאת ה - CPU Host Frequency מ - 266 ל - 291 ?.. 3) אם אני מעלה את המעבד מ - 2.93 ל - 3.2 (291 ב - CPU Host Freque…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by idos100,

השאלה שלי יש לי HD 4850 CONNECT 3D עכשיו המהירות הרגילה שלו ה625 הרץ והכי הרבה שאפשר לעשות איתו זה 700 אין שום דרך לעשות יותר כמו באוברקלוק של מעבדים שאפשר לעשות עד לאיפה שאתה רוצה תלוי ברמת הקירור??? כמו כן מה הסיכונים באובר קלוק לכרטיס מסך ומה בעצם יכול לקרות לו??????? כמו כן איך אני עושה אוברקלוק לe8400 (אין לו תכונה מסוימת כמו ב ati אז איך)??

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by Aqualiz3r,

טוב אז ככה...הכל הלך טוב מאוד בהתקנה עד שהתבקשתי להוציא את 2 הדברים האלה שנקראים Barb בקיצור ישבתי כשעה וחצי ולא הצלחתי להוציא אותם מהמקום...ניסיתי למחוץ אותם וללחוץ והכל...ולא יוצא כלום...בבקשה תעזרו לי אני כבר חסר תקווה.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. Started by idos100,

יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי האם למישהו יש את המארז הנ"ל? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 או שיש טובים ממנו בטווח המחירים 400-450ש"ח?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by The_Byter,

שלי A3. לברורים : 8RDA

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by davis5,

איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס הזה הכרטיס עם קירור פסיבי ומאוורר 80 שאני שמתי עליו כרגע בלי OC טמפ 40 מעלות תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  8. שלום, יש לי קירור סטוק של intel למעבד, והוא מחובר כמו שצריך. עכשיו לפני כמה ימים המחשב התחיל להשמיע רעש מוזר. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר לא מסתובב. נגעתי בו קצת ואז הוא התחיל לפעול והרעש נפסק. עכשיו לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל רגיל, ולפעמים המאוורר פשוט לא מתחיל לזוז בלי נגיעה. בפעם האחרונה אפילו נגיעה לא הזיזה אותו, אז כיביתי והדלקתי ושוב נגעתי ואז הוא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתחיל להסתובב אוטומטית? (בדקתי את החיבור, הוא בסדר גמור ולא ניתן לחזק יותר) תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  9. שלום לעוזרים לאחר קצת משחקי OC עם הלוח הזה GA-EP35_DS4 שמתי לב שאין אפשרות לנעול את הזיכרונות ביחס של 1:1 ב-BIOS - המינימום ההתחלתי הוא - X2.5 ומעלה - האם יש למישהו נסיון בביצוע OC ללוח הזה? ???

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  10. Started by A-L-o-n,

האם אוברקלוק הורס? האם הוא מקצר את חיי המחשב?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by אלבר,

מה יש בתקציב של 100-150 ש"ח, שמקרר טוב ושקט כמו הסטוק לcore i5 750?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, יש לי 7600GT של LEADTEK ואני מחפש תוכנת OC טובה שתעבוד ב VISTA ושתהיה ידידותית להפעלה. התוכנה שמגיעה עם הכרטיס (winfox) לא עובדת בVISTA ואחרי כניסה לאתר של החברה לא ראיתי שLEADTEK הוציאו עדכון מתאים. באיזה תוכנה כדאי להשתמש? תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by re,

האם אחרי אוברקלוק חייו של המעבד מתקצרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Voxzee,

שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by re,

עשיתי OC למעבד וזה גם עשה לי לזכרונות יכול להיות מ2גיגה זכרון יכול לרדת ל1.5 גיגה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  16. Started by erezbuyom,

אני רוצה להחליף את הלדים שבאו המארז שלי שהם אדום וירוק ללדים כחולים ורציתי לדעת אם אני יחליף זה לא יפגע בלוח מבינת צריכת החשמל ורציתי לדעת עם צריכת החשמל של הלדים הכחולים היא אותו צריכת חשמל כמו כל לד רגיל? אודה לתשובה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  17. Started by Ariel Style,

אז ככה, לאור הבקשות לתוצאות ב3DMARK03 הנה הפרטים. המחשב שלי הוא בן 4 שנים וזה המפרט: Intel Pentum 2.6GHz Hyper Threading 800MHz 256X4 (1GB) DDR Doul 400MHz MSI Neo-2 865PI 800MHz Nvidia GeForce FX5700VE 256MB + DVI + DVDIN Sound Blaster Audigi 7.1 Generi 350W רץ על: Microsoft Windows XP Home Edition SP2 קירורים: קירור סטוק למעבד, קירור סטוק לכ' מסך + מאורר 80מ"מ 3000RPM מולו. חסר לי מאוררים להכניס ולהוציא אוויר, ככל הנראה יהיו פה מחר בעזרת ה'. עשיתי ללא אובר קלוק לכלום בדיקה ב3DMARK03 והנה התוצאות: 2044 - ללא אובר קלוק. עשיתי אובר קלוק רק לכ' מסך בתדרים הבאים: זיכרון: 200MHz @ 234MHz ליבה: 225MHz @ 403MHz התוצאה עם אוברקלוק לכרטיס מסך בלבד ב 3DMARK03: …

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  18. היי תוך כדי שאני משחק, ממש יש רעש חזק מהמחשב, שזה מהכרטיס מסך. להריד את המהירות של המאוורר למרות שהטמפ' הממוצעת היא 60? יש לי HD4850 של SAPPHIRE עריכה הורדתי את המאוורר ל- 42% והכרטיס על 60+ מעלות במאמץ {: כנראה לתת לדרייבר לשלוט במאוורר איך שהוא רוצה זה לא בדיוק יעיל

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות ספק כח חדש ( לא שהTHERMALTAKE PUREPOWER 480 שלי לא מספיק - פשוט אני מעדיף ספק 24 פין ) ראיתי ספקים רבים אבל תפס את עיני ספק THERMALTAKE PUREPOWER 680 עם כל מה שאפשר לרצות ( 3 12V RAILS !!! להיות מוכן לפנטיום 7 ) אם יש למישהו חוות דעת עליו או על ספק אחר מומלץ אני אשמח לשמוע - קראתי עליו ביקורת בBJORN3D והם מרוצים ממנו מאוד שם ....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ColWar,

קראתי את המדריך על OC (חלק 2) ורציתי לנסות וליישם את מה שכתוב מדריך (בפעם הראשונה בחיי) ע"י שימוש בתוכנה בכל מקרה, העמסתי עליו טיפה, וכלום לא קרה.. לא עליה בטמפ', ולא כלום (גם כשהעמסתי עליו עם ה ATITool) אז העלתי טיפה יותר את ההרצים (Mhz) ופתאום המסך התחיל לעשות צורות לא ברורות, אז עשיתי ריסט ישר וכשראיתי שגם אז אני לא רואה כלום חוץ מריבועים לא ברורים על המסך רישמית נפל לי הלב לתחתונים וכיביתי את המחשב. :-X אחרי כמה דקות הדלקתי אותו וראיתי שהכל חזר להיות כשורה כצעד ראשון מחקתי את התוכנה ד"א המערכת הפעלה השניה שלי בשביל שכשאני יפעיל את המערכת הפעלה הראשית שהתוכנה לא תשנה לי שוב את ה OC של הכ.מסך. בכל מקרה.. אחרי התקף לב לא קטן - מישהו מוכן לתת לי מדריך ***טוב*** ומפורט לאי…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  21. היי, זה הפאנל: http://www.bench-house.com/tests/mainboards/chaintech/7njs/zenith_ אני מעוניין לצבוע אותו לשחור.... איך לצבוע? איך לסתום את כל הכניסות? איך לכסות את המסך הקטן הזה? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב המסך הזה מציג קודים מהלוח אם... מישהו יודע איך להפוך אותו לצג טמפרטורה?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by send,

אני מרכיב מפרט למארז HTPC, בדגש על השקט והניקיון. הבנתי שכדאי להחליף את המאוורר שמגיע בסטנדרט של INTEL בקירור צד שלישי. רציתי לשאול אם Scythe SHURIKEN יתאים למערכת שהרכבתי, או שכדאי משהו אחר. כמו-כן רציתי לדעת אם כל המערכת שהרכבתי מסודרת מבחינת קירור. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Mozart VC4000SNS ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Scythe…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. אתמול קניתי את המארז הזה: עכשיו יש לי בפנים 5 מאווררים 2 אחוריים מוציאים אויר 1 מקדימה למטה מכניס אויר ועוד 2 בדלת צד מכניסים גם האם הסידור הזה טוב? ועוד שאלה על המעבד(פרסקוט) יש לי את הביג טייפון ובכל זאת הטמפ' היא 51-55 מעלות האם זה טוב?

• 7 תגובות
    • 479 צפיות
  25. אז ככה , יש לי עד 400 ש"ח להשקיע על ספק , וזה ממש ממש בלחץ ! אם אפשרי פחות זה מאוד יעזור... עכשיו המפרט שלי תוכלו לראות בצד...בעתיד אני מתכנן עוד שדרוגים והמארז שלי הולך לקבל תאורה...שתכביד עליו אני מתלבט בין מס' ספקים ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם (במיוחד אם יש השוואות) או לתת לי רעיון לספק שלא חשבתי עליו : 1. Antec TruePower 380W - 388nis 2. HEC 475 (408W ?)- 360nis 3. HEC 300AR-T - 180nis 4. Enermax 350W EG 365P VE - 333nis ההתלבטות המרכזית שלי היא בין 1 ל-2 . אשמח אם תוכלו להכריע , במיוחד אם יהיו הוכחות (השוואות). תודה.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.