עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

אוקי יש אפשרות לעשות אוברקקלוק ל GF 6200 TC ? האם יש טעם בכלל? הוא יכול להגיע לתוצאות טובות?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  2. רציתי לדעת כיצד טכנולוגיית ה COOL & QUIET שמשולבת בלוחות האם למעבדי הAMD 64-bit. לדוגמא: אני שוקל להחליף את ההיטסינק והמאוורר שעליו(קולר) לזה של ThermalTake, ה extreme volcano 12. הבנתי שהוא מגיע עם בוררי מהיריות ידניים(אחד לפלופי או אחד לחלק האחורי). האם אין אפשרות פשוט לתת ל CORE CENTER - התוכנה ששולטת על מהיריות המאוורר שעל המעבד ועוצמות החשמל השונות, לשלוט גם על מהירות המאוורר אוטומאטית (מקווה שמישהו הבין מה אני רוצה).

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  3. Started by skullfacer,

הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  4. Started by tomix,

שלום אנשים, קניתי את המחשב כפי שהמליצו לי הפינת המפרטים, ועכשיו הגעתי לכאן.. אני חדש בתחוםה-OC ויש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. יש לי זיכרונות מסוג Corsair 2gb 800mhz CL4 וזה מה שאני רואה עם CPUZ http://img170.imageshack.us/img170/7056/memck2.jpg האם זה אמור להראות לי באמת - 400MHZ ולא 800 ? ואם יש אפשרות להעלות ? בתוכנת EVEREST רשום שהזיכרונות רצים ב 5.5.5.18 למה אפשר לשנות ? * רשום לי גם בצד שמאל CAS# LATENCY 5 CLOCK ובצד ימין CAS# LATENCY 4 - מה ה CL שלי באמת ? 2. כדי להתחיל OC על המעבד, פשוט צריך להעלות את ה FSB של המעבד ב BIOS עד שהוא יגיע לחוסר יציבות ורק אז להתחיל להעלות VOLT וכאלה ? תודה רבה חבר'ה םב

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  5. היי לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתכנן לבנות מארז פירמידלי,שבתוכו יהיה גם קירור מים וגם קירור אוויר. במידה ואני ממקם מאוורר 120 מ"מ בכל אחת מהצלעות של הפירמידה (למטה,באזור שבו אני מתכנן את ההארד-דיסקים),שמכניסים אוויר קר פנימה,ומאוורר 120 מ"מ של הרדיאטור של קירור המים,שיישב למעלה ויינוק אוויר חם החוצה - האם סירקולציית האוויר במארז תהיה טובה? לגבי לוח אם וכרטיס מסך - הם יישבו בתחתית שעליה תולבש הפירמידה,ויקוררו ע"י קירור מים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  6. חיפשתי אפשרות כזאת בביוס ואני לא מוצא יש אולי דרך אחרת או שיש מקש שפותח לי אפשרויות מתקדמות בביוס?? ואם כן אז מה?? תודה למי שיענה לי!! נ.ב הדגם של הלוח הוא ms9367e

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  8. שלום! אני צריך 2 מאווררים, הקטע היחידי הוא שיש מקום שמה רק למאוורר של 7 ס"מ, ואני חיפשתי ולא מצאתי שום מאוורר של 70 מ"מ... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה סבבה. בנוסף, ראיתי את הדבר הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4151 זה נראה לכם שווה משהו? (למה נראה לי זה הדבר היחידי שאני יכול להוסיף למארז...)

9. Started by bentzi,

שלום! ברשותי xfx geforce 6600GT עכשיו רציתי לדעת האם הטמפ' 60C טובה לכטיס מסך ועוד לא בזמן מאמץ, אם לא, איך אפשר לקרר אותו?

• 4 תגובות
    • 419 צפיות
  10. Started by galz,

אוקיי יש לי ראדון9800נון פרו, במהירויות 325\580 העלתי אותו ל 337\606 אני חושב שזה שיפור דיי נחמד, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אם אני אקנה קירור לכרטיס (אני עם כירור הסטוק של ג'יגהקיוב) אני אוכל לדחוף אותו עוד בבטחה? 2) כשאני לא משחק במשחקים (שזה השימוש העיקרי של הכרטיס הזה הרי) אלא סתם באנטרנט או בדסקטופ, הכרטיס גם מתחמם מהאוברקלוק? כי הוא הרי לא עובד חזק אז אין סיבה שהוא יתחמם...

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  11. שמעתי כל מיני שמועות שהקירור סטוק שעל הצ'יפסט בלוחות DFI (סדרת האינפיניטי) עושה בעיות ונתקע (המאוורר) לעיתים... זה נכון? מומלץ לעבור לקירור פאסיבי או להישאר עם הסטוק? תודה.

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  12. Started by idov,

היי קניתי מחשב AMD והמאוורר שקיבלתי מאוד רועש. מדדתי את המאוורר והוא 70X70 mm (בערך 3.5 אינץ' אלכסוני). מדובר במעבד Athlon 2800+ על לוח אם PC Chips K7. אשמח לקבל המלצה למאוורר שקט (לא צריך שיהיה מתוחכם או משהו כזה) בתקציב של עד 70 ש"ח - אם יש כזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  13. Started by WeddingSinger,

האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  14. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לבצע OC ואין לי הרבה ידע אני אשמח לקבל עזרה בתחום יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3ghz אם לוח של אינטל D915PCY וספק די פשוט אני מאמין כי לא ביקשתי משהו מיוחד אם המחשב וזכרון DDR2 256*2 של חברת INFENON בביוס אין לי אפשרות של OC האם זה אומר שאני לא יכול לבצע??? אשמח לקבל מידע לגבי אופן עשית ה OC??? שתהיה שבת שלום לכולם

• 4 תגובות
    • 419 צפיות
  15. Started by I3lack10,

טוב ככה- להלן המפרט שלי e6700 tuniq tower 120 gigabyte aurora3D 2007 design OCZ- reaper pc8500 - 1066 stock 2* 1gb 4.4.4.12 asus p5ne-sli 650i chipset + קירור שקניתי ב150 שח במקום הקירור הפסיבי שבא עם הלוח 9800 gtx ocx seagate 320 gb 8 mb buffer sata 2 thermaltec 550 W 30A psu לא מצליח לעשות אוברקלוק!! לא יודע מה יש לזה, אני יכול לעשות אוברקלוק אוטומתי (של איזה 20%) אבל גם ככה הזכרון שלי על 800MHZ ואני פשוט בקושי מנצל את הטוניק טאוור שלי.המחשב לא יציב כמעט בכל מצב שניסיתי. בבבבקשששה, עזרה! כל דבר! מה לעשות? נ.ב הזכרון שלי חדש, החליפו לי אותו לפני פחות מחודש.

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  16. Started by Kazuma,

טעות בפורום בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  17. מישהו יודע כמה וואט צורך P4 1.7 Northwood? כנ"ל לגבי Radeon 9800pro? ועוד שאלה המחשב בראשותי כבר כ5 שנים, יש צורך בחידוש המשחה התרמית שעל המעבד או שאין לזה כל משמעות מבחינתי?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  18. Started by Ohady,

אהלן.. יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט וזה המאוורר שיש לי עליו: http://www.2send.us/uploads/742db6df33.jpg http://www.2send.us/uploads/387568f278.jpg http://www.2send.us/uploads/69a64d4435.jpg עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוכל להעיף את המאוורר הזה ולשים על הגוף קירור הנ"ל מאורר 80 מילימטר..שאני מעריך שיהיה הרבה יותר חזק.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  19. Started by mk,

Thermaltake BigWater למעבדamd3200 ומה עדיף

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  20. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  21. Started by shkaf,

הטמפ' של הHD שלי לדעתי גבוה מדי, האחד אני מצליח להחזיק על 42 והשני על 57 במקרה הכי טוב זה לא טוב... ואפילו מאוד!! אבל הבעיה שאני די מוגבל במארז, קניתי אותו לפני הרבה זמן ולא חשבתי על אפשרות להביא HD נוסף אז לא הייתה לי שום בעיה אז הבעיה היא בכך יש לי תושבת ל4 מקומות 2 תפוסים על ידי הHD הם נצאים בחלקה התחתון של המארז, והם צמודים, והבעיה שאין לי אפשרות להפרידם לצערי מעליהם יש את הFLOPY שאותו אין לי אפשרות להזיז כי הוא מן "מובנה" במארז, יש לו יעני נקודה משלו השאלה היא כזאת, להתחיל לפרק לרסיסים את המארז או מאוורר טוב יספיק?

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  22. Started by segsho333,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת להקליט טמפרטורות של כל מיני רכיבים שונים, נגיד בזמן מבחן מאמץ, ולהציג אותם בצורה של גרף או כל צורה שהיא. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  23. Started by shaibend,

שלום.אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי אבל אין לי שום מושג בנושא. יש טכנאים שמתמחים בזה? המחשב שלי: intel 946 pentium D 2.8Ghz radeon x550 1024 MB DDR2

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  24. היי, אני קונה מעבד E6400 ולוח של GIGA BYTE 965DS3 איזה זיכרון הכי מתאים ללוח ומעבד אלו, עד 600 ש''ח, איזה חברה, וכמובן שיתאים לאוברקלוקינג לא כבד במיוחד.. תודה..

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  25. Started by eegg,

רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב

• 0 תגובות
    • 418 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.