עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eegg,

רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt של חברת pny. לוח אם של asus p4p 800 se איי גי פי הורדתי ati tool רשום שבמקור הליבה 350 וזוכרונות 500 ו500 כאילו 1000 השאלה איך עושים אוברקלוק ובודקים? אין מדריך של שלבים עם התוכנה? האם עדיף עם התוכנה הזו לבצע אוברקלוק של איי טי איי? והאם מישהו עשה אוברקלוק ל 6800 גי טי דומה לשלי ומה היו התוצאות? אשמח להכוונה תודה לכולם יש לי בנוסף קירור של mv 5 silencer הכרטיס במנוחה 52-53 מעלות. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  3. Started by rk666,

איך הסטפינג PQXFA של בארטון 2500+ מבחינת OC, ופליטת חום?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  4. שלום.. לפני כחודש קיבלתי מחשב חדש והכרטיס שלי כמו זהוכזר למעלה הוא ה-6800GT של לידטק.. קיבלתי את הכרטיס באריזתו (אני הכרבתי את המחשב אז כל רכיב קיבלתי באריזה שלו) ולאחר הפתיחה גליתי את הקירור האימתני של הלידטקים.. אני די מרוצה מהכרטיס שמריץ לי הכל חלק ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל לראות עד כמה הוא יכול להגיע. השאלה שלי היא לגבי הקירור לכרטיס.. עדיף לי לקנות קירור מיוחד (NV5) או להישאר עם גוף הקירור הענקי של לידטק? אני פשוט לא יודע כ"כ, משום שהקירור של לידטק שונה משאר הקירורים אם אני לא טועה.. ד"א אם זה פרט חשוב אז לידע כללי הכרטיס של נע בין 50-55 מעלות במנוחה.

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by thegodx,

יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  6. ברשותי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT. אחרי שהתקנתי אותו הופיע לי בכרטיסיות של ה display(כשלוחצים כפתור ימני על שולחן העבודה) אופציה להשתמש בטכנולוגיה הזאת. זה לפי דרגות, מ private(טוראי) ועד commander.בסה"כ יש 6 דרגות. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים גדולים על המארז.זה הכל פחות או יותר. מישהו יודע כמה יעילה הטכנולוגיה הזאת ובאיזה דרגה עדיף להשתמש?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  7. Started by orbk,

שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  8. Started by benor,

Amd Athlon Xp2500 Barton Gigabyte MB Nforce2 אוקיי זה המפרט פחות או יותר. היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אותו קצת... ניתקתי את המאורר מהמחשב והחזרתי הכל למקום כמו שצריך. (רק את המאורר לא את כל הגוף קירור) ופתאום הבורר של המהירות שיש על ה- Volcano הפסיק לפעול והוא פועל על המהירות הגדולה ביותר (6000 RPM) שזה מאוד מרעיש וזה בלתי נסבל. מה ניתן לעשות? אני יכול באיזושהי דרך לעקוף אותו ע"ע SpeedFan? או שאני אצטך לקנות סינק חדש + מאורר? תודה.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  9. Started by ORBIT,

מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  10. הזמנתי את ה-VF700 של זלמן , לכרטיס מסך האם כדאי או מומלץ לקנות משחה אחרת ?

11. Started by skullfacer,

תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  12. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  13. Started by haimon_v,

יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??

14. Started by bentzi,

שלום! ברשותי xfx geforce 6600GT עכשיו רציתי לדעת האם הטמפ' 60C טובה לכטיס מסך ועוד לא בזמן מאמץ, אם לא, איך אפשר לקרר אותו?

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by seladlev,

שלום חברים יש לי מחשב במפרט הבא . רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד ואם כן מה אני צריך וכמה זה יעלה אם מישהו כבר עשה OC עם הלוח אם הזה אשמח לחוות דעת motherboard - msi k9n neo v3 cpu - amd am2 6000 3.0 ghz memory 2giga 800mhz ceon

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  16. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  17. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

18. Started by boxer555,

אני לא יכול להעלות מתח בביוס ואני לא יכול לקבוע יחס גם כן.. כלומר אין לי את האפשרויות הנ"ל בביוס יש איזו תוכנה שניתן לעשות את זה לא דרך הביוס? תודה מראש לעוזרים..

19. Started by orenoren2,

יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: E6420 P5B 8600GTS כרגע יש לי 2 סטיקים G SKILL 800MHZ 2G CL4-4-4-12 ועוד 2 לא מחוברים Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL 4-4-3-8 חשוב לי המחשב ל-2 דברים: 1)משחקים רארים סרטים אינטרנט 2)פוטושופ (עבודה שלי) מה כדאי לי לעשות: 1)להוסיף את ה2 קיטים הנוספים (SUPER TALENT) ולעשות OC 2)לעשות OC במצב שאני עכשיו (רק עם הזכרונות של GSKILL) לכמה אני יגיע בערך בכל אפשרות בהנחה שאני מוסיף קירור TUNIQ TOWER 120 והספק שלי הוא 500 ג'נרי? ההבדלים בתזמונים קריטיים עד כדי שעדיף לי לא להוסיף את הSUPER TALENT?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  20. מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  21. Started by kof23,

אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  22. Started by finish,

לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  23. שלום! לא מזמן החלפתי את הקירור הישן שיש לי הסטוק של amd בקירור חדש ac-freezer 64 מה שאמור היה להביא לתוצאות יותר טובות אבל הקירור הזה במצב שהמעבד נח מגיעה ל 30 מעלות מה שבקירור הישן המעבד היה ל 28 ככה ובכלל שהמעבד מתאמץ זה מגיע ל 35 ויותר ובקירו הישן זה היה מגיעה ל 35 ועומד ואפילו קצת פחות למה? שלחתי איימייל לחברה והם אמרו שיש בעיה עם המוצר הזה ושהם יעזרו לי ראיתי ששטח הheatsink קטן יותר משטח המעבד ,יכול להיות שזה משפיע? תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  24. שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  25. Started by t-macc,

איך אני מחשב את המכפלה? איך אני יודע את מהירות הזכרונות ?באוורסט כתוב לי מאתיים ואני לא יודע עם מאתיים אוו 400 תודה

• 2 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים