אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לוח אם: היה לי MSI והחלפתי לASROCK דגם: P4I65G.....והחלפתי מאווררים ל120 מ"מ....הטפרטורות מצויינות לדעתי... לוח אם:26 מעבד:38 כרטיס מסך:27 דיסק קשיח:28 (מעבד מסוג פנטיום 4 ליבת פרסקוט. דיסק קשיח של WD. כרטיס מסך ATI 9250) מה אתם אומרים יש מה לשפר? אהה וגם העליתי את הזיכרון לג'יגה DDR 400
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
הכסף מתחיל להגמר, ונשאלת השאלה המכרעת, אם אני קונה זכרון DDR533 כדי שאוכל להגיע לאוברקלוק רציני מבלי להתעסק עם הזכרון, לא יספיק איזה Samsung Corsiar פשוט? (הרי אני לא צריך משהו באיכות גבוהה כמו OCZ שיתמודד עם האוברקלוק טוב)
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט ואני צריך משחה טרמית טובה.. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
בעוד 3 ימים אני אקבל מחשב חדש.אני מתכנן לו אבורקלוק בנתיים אבל אני לא יודע מתי אעשה אותו. אני יודע שזה מוריד את האחריות מהרכיב שעשיתי עליו את האוברקלוק. השאלה שלי היא האם יכולים לתפוס אותי? זאת אומרת שאני בא ואומר שהמחשב לא עובד לא יודע למה.. הם יכולים להגיד שעשיתי אוברקלוק למעבד ואין לי אחריות עליו?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום,יש לי מעבד 478 פנטיום 4 ,עם קירור סטוק.. סירקולציה רגילה ..מארז 6a19. האם המעלות בסדר או חריגות ? אם לא בבקשה תנו לי לינק לקירור זול וטוב. אני לא עושה OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אם נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך דרך RIVATUNER או ATI TOOL.. אז כל פעם שאני יוצא מהתוכנה הOC מתבטל..?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום.. לפני כחודש קיבלתי מחשב חדש והכרטיס שלי כמו זהוכזר למעלה הוא ה-6800GT של לידטק.. קיבלתי את הכרטיס באריזתו (אני הכרבתי את המחשב אז כל רכיב קיבלתי באריזה שלו) ולאחר הפתיחה גליתי את הקירור האימתני של הלידטקים.. אני די מרוצה מהכרטיס שמריץ לי הכל חלק ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל לראות עד כמה הוא יכול להגיע. השאלה שלי היא לגבי הקירור לכרטיס.. עדיף לי לקנות קירור מיוחד (NV5) או להישאר עם גוף הקירור הענקי של לידטק? אני פשוט לא יודע כ"כ, משום שהקירור של לידטק שונה משאר הקירורים אם אני לא טועה.. ד"א אם זה פרט חשוב אז לידע כללי הכרטיס של נע בין 50-55 מעלות במנוחה.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!
-
לדוגמא מערכות קירור אוויר או מים?... יש לי מערכת קירור שבניתי בעצמי, עושה עבודה מעולה, 3 וונטות מחוברות והדוקות זו לזו, יושבת מעל הכרטיס, בגובה של קוביית לגו בערך... אבל לאמר לכם את האמת?, זה קצת חורני, סלוטייפ, ברזל, זה גם רוקד לפעמים בגלל שהקיבוע חלש... 2 אזיקונים סה''כ. האם יש קירור שיתלבש על הכרטיס שלי ? (מפרט בצד)... אם כן איכן קונים? מים או אויר, מוכן להשקיע עד 300 ש''ח...
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
כידי להשקיע על קרור כזה? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי MX 440 של XFX והוא ב-OC core: 340 Memory: 310 עם הקירור סטוק(צלעות על הליבה וזהו) עכשיו אם אני יוסיף מאוורר על הצלעות ויוסיף סינקים לזיכרונות זה אני יוכל להגיע ל-370 לליבה ול-350 לזיכרונות?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה הרבה אני ישמח אם תעזרו לי ניסתי להעלות בביוס את הבאס שהוא מתחיל מ100 ל110 המחשב עושה מלא ארורים אבל שהעלתי ל105 זה לא עשה בעיות למה זה קורה יכול להיות המתח של המעבד נמוך?(1.47v)
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
כשהמארז סגור אז טמפ' הלוח אם היא 34 מעלות אבל המעבד מגיע ל40 כשהמארז פתוח הטמפ' של הלוח אם עולה ב-10 מעלות אבל הטמפ' של המעבד יורדת ב-5 מעלות מה המצב העדיף?! האם להשאיר את המארז פתוח או סגור ?!
-
- 5 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי עוד חודשיים שלושה אבל רציתי לשדרג קודם את הזכרונות ויש לי כמה שאלות 1) האם לוח עתידי שאני אקנה יתמוך בזכרונות ddr1? 2) מה עדיף לאובר קלוק 3200 הכי טובים או 4500 רגילים עם תיזמונים משוחררים? 3) יש הבדל של זכרונות למערכות מבוססות amd או אינטל? 4) אני שוקל לקנות את סדרת fx או duel core של amd מה מבניהם עדיף ל oc? 5) איך אני יודע איזה תיזמונים מתאימים לאיזה באס? (צריך לשחק בשביל לבדוק?) 6) עדיף גיגה זיכרון איכותי או 2 ג'יגה סביר? המחשב יבנה למטרת משחקים אני מוכן להשקיע עד גג 1800 ש"ח לזיכרון
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
החלטתי לעזות oc לכרטיס מסך של אחי הקטן אז השאלה שלי היא כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום! אני צריך 2 מאווררים, הקטע היחידי הוא שיש מקום שמה רק למאוורר של 7 ס"מ, ואני חיפשתי ולא מצאתי שום מאוורר של 70 מ"מ... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה סבבה. בנוסף, ראיתי את הדבר הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4151 זה נראה לכם שווה משהו? (למה נראה לי זה הדבר היחידי שאני יכול להוסיף למארז...)
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-