אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק קירור מים למעבד core 2 due ומחשפש שירטוט למרחק וגול של חורים לשלוט775 תודה
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
טוב.. אחרי הOC: CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 2449 MHz (7 x 350) CPU Alias Allendale CPU Stepping B2 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3 Original Clock 1866 MHz Min / Max CPU Multiplier 6x / 7x Engineering Sample No L1 Code Cache 32 KB per core L1 Data Cache 32 KB per core L2 Cache 2 MB (On-Die, ASC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID P5B CPU #0 Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86G…
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
ואם כן איך אפשר לפתור את זה??
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
טוב בכול מקרה זה הסיפור קניתי אחד חדש עכשיו חשבתי שזה יהיה פשוט לחבר בסוף כנראה שהסתבכתי אני צריך בנאדם שירכיב איתי את זה בטלפון או שמישהו יש מדריך הוא משהו בכול מקרה בבקשה אנשים תעזרו לי אם זה אם אתם מבינים תגיבו פה ותשלחו גם הודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
חברים צריך עזרה אני רוצה לקנות קרור למעבד אני רוצה לקנות את הAeroCool DP-102 או AeroCool DP-103 , מה אתם אומרים ? או שאתם מציאים משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה נחשבת טמפ' סבירה למעבד e6600 (ללא oc) עם המאוורר שמסופק איתו
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום . ברצוני להחליף את הגוף קירור שבמחשב שלי (TT Volcano 7+ ) , מעבד AXP 2600+ , נמצא ב62 במנוחה :\ המחיר המקסימלי לגוף קירור הוא 250 ש"ח , אני מזמין רק מהארץ . כמו כן איני רוצה לפרק את הלוח האם מהמארז בשביל להרכיב פלטה מאחורה , אני מחפש גוף קירור שדורש הרכבה של קליפים על הלוח אם. אחרי קצת חיפושים מצאתי TT silent Boost K7 ב150 . האם יש המלצות יותר טובות או ללכת על ההיטסינק הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך Radeon 9200SE, בעל קירור פסיבי בלבד (ללא מאוורר). ברצוני לעשות לו אוברקלוק, האם כדאי? האם יראו תוצאות משמעותיות? האם כדאי להוסיף לו מאוורר או שהקירור הנוכחי מספיק? כל תגובה תתקבל בברכה!!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום D, מהירות 2.8 מה"צ. אני מעוניין לדעת מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי למעבד זה בתנאים רגילים ובתנאי מאמץ.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום :-) רציתי לדעת עם על ידי שימוש בשני מאווררים שמונחים אחד על השני (למשל עבור המעבד) ייפגע בביצועים של אחד המאווררים או אפילו שניהם מבחינת דחיסת אוויר וכדומה. ראיתי כאן באתר פרוייקט המהרה בו שמו לפחות 3 מאווררים אחד על השני ורציתי לדעת עד כמה זה יעיל אם בכלל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהצלחתי להשיג בורג חדש במקום זה שנשבר (בעזרתו האדיבה של שחר) יש לי שתי שאלות: 1) מה עובי השכבה הרצויה של המשחה התרמית? כמה זה קריטי עם שמתי קצת יותר מדי (1-2ממ בערך)? 2) מה הכיוון הנכון של המגדל הזה? עוד לא חיברתי אותו אז אני לא יודע מה כיוון האויר וזה נכנס גם לאורך וגם לרוחב... חיפשתי תמונות ברשת וראיתי כל מיני כיוונים אז החלטתי להתיעעץ (Q6600 אז רצוי שהקירור יעבוד...) מצורפת תמונה של הכיוון הנוכחי תודה אורי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרגע פנטיום 4 ועליו יש לי את המאוורר THERMALTAKE SPARK 7 XASER EDITION הנה לינק: http://www.xyzcomputing.com/index.php?option=content&task=view&id=40&Itemid=0 אני בקרוב מחליף מחשב והמעבד יהיה INTEL E6600 מה עדיף הקירור המקורי שמגיע איתו או הספרק שיש לי? והאם בכלל אפשר לחבר את הספרק שלי לחדש? ושאלה נוספת: בכמה מעלות המעבד החדש פועל במנוחה ובמאמץ בממוצע? אני שואל את זה כי המעבד שיש לי (P4 2.4B) תמיד חם (מנוחה מעל 50 ומאמץ מעל 60) תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לי ספק 400 w אם מאוורר רועש האם מוכרים מאווררים לספקים שהם שקטים יותר?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לכוון את המהירות של המאווררים במארז הזה? אם כן, איפה?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
המאוורר סטוק של הE6300 שלי משנה מהירויות כל הזמן! למה זה ככה? האם הלוח אם שלי עושה את זה אוטומטית בהתאם לחום של המעבד? כלומר כאשר מתחמם המעבד אז הלוח מעלה את מהירות המאוורר וכאשר מתקרר מוריד ? או שזה פאק במאוורר ??? הלוח אם שלי הוא גי'גהבייט DS4 . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!
-
אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
המאוורר של יחידת ה ALU בלוח שלי התקלקל ומשמיע רעשים חזקים, כל הנסיונות שלי לנקות ולשמן אותו לא עזרו. חיפשתי בחנויות אבל אמרו לי שכבר לא מוכרים את לוח האם שיש לי (Abit IS7) ולא ניתן להשיג את המאוורר הזה יותר... מה אני יכול לעשות? האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר כזה? האם יש מאוורר דומה שיוכל להתאים (יש מנגנון מיוחד שתופס אותו ללוח האם)? כמו כן, איפה ניתן לקנות את המשחה התרמית שמורחים בין המאוורר למעבד? האם היא באמת עוזרת? תודה, יוני
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
כידי להשקיע על קרור כזה? http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-