אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול להעלות מתח בביוס ואני לא יכול לקבוע יחס גם כן.. כלומר אין לי את האפשרויות הנ"ל בביוס יש איזו תוכנה שניתן לעשות את זה לא דרך הביוס? תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים מאוז למארז, פלוס מאוורר שקט למעבד מסוג AMD אטלון 64 BIT. בנוסף, ספק כח 400W ומעלה עם מאוורר שקט. אנא הצעתכם. * לגבי תקציב, נא לא להשתגע... :-) תודה על תשומת הלב והעזרה.
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי סטיקים של667 כול אחד 1G מאבד דואל קור 3G אני מעוניין לעשות OC לזכרונות יש לי לוח אם של ASROCK דגם : 4CORE DUAL-VSTA אני יודע שזה איפה שהוא בביוס בבקשה עודה לכם מעוד
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מערכת עם לוח אם MSI KT3 Ultra - KT333 chipset. המעבד הוא Athlon xp 1700+ Palamino. לצערי הרב החל מגרסה 2 של אותו לוח אם יש מחלק חמישי לpci/agp, אך כפי הנראה בלוח הזה יש רק עד מחלק רביעי. בכל מקרה, אני לא מצליח לעבור את ה151FSB(פוסט נכשל). אבל רציתי לדעת אם וכמה אפשר לעשות אובר קלוק בבטחה במחשב הזה? כלומר, עד כמה מגה הרץ זה עדיין בטוח שהAGP\PCI ירוצו בהם. לא שווה לי להרוס את ההרד דיסק\כרטיס מסך\כרטיסי PCI בגלל האובר קלוק הקטן במילא. אז אולי לרדת מכל העניין? האמת, באופן ממש מוזר אפילו באובר קלוק מינימלי של 100 מגה הרץ אני מרגיש שהמחשב רץ הרבה יותר חלק. זה הגיוני? תודה רבה על העזרה! גיא.
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.0 ואין לי גופי קירור על הזיכרונות כדאי לקנות?? ועל הציפסט יש לי גופי קירור כדאי לקנות מאוורר או שלא משמעותי כל כך לציפסט למרות שהוא גם באוברקלוק מה אתם אומרים תודה לעוזרים נ.ב המערכת יציבה מאוד והזכרונות עובדים על ddr462 במקום 400
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
-
שלום אני עובד כרגע על P4 630 3000@3260 במתח סטוק FSB 218. אם אני עולה עוד טיפה המחשב לא מאתחל. מישהו כאן אמר לי שאני צריך לעלות עוד מתח. הבעיה היא שאין אצלי בביוס אופציה שנועדה להעלות למעבד מתח אלא רק PCI-E VOLTAGE ומתח זיכרונות. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הthermalright 120 למעבד יש לי שלושה מאוורים של 120 (כולל לספק) איך הכי טוב לסדר אותם כי כרגע אחרי קצת עומס אני מגיע ל 38 - 40 מעלות ..(המעבד) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום.. לפני כחודש קיבלתי מחשב חדש והכרטיס שלי כמו זהוכזר למעלה הוא ה-6800GT של לידטק.. קיבלתי את הכרטיס באריזתו (אני הכרבתי את המחשב אז כל רכיב קיבלתי באריזה שלו) ולאחר הפתיחה גליתי את הקירור האימתני של הלידטקים.. אני די מרוצה מהכרטיס שמריץ לי הכל חלק ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק בשביל לראות עד כמה הוא יכול להגיע. השאלה שלי היא לגבי הקירור לכרטיס.. עדיף לי לקנות קירור מיוחד (NV5) או להישאר עם גוף הקירור הענקי של לידטק? אני פשוט לא יודע כ"כ, משום שהקירור של לידטק שונה משאר הקירורים אם אני לא טועה.. ד"א אם זה פרט חשוב אז לידע כללי הכרטיס של נע בין 50-55 מעלות במנוחה.
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שאלה 1- כאשר אני עושה OC למעבד זה מקצר לו את החיים? ושאלה 2- לאיזה כרטיס מסך יש OC יותר טוב x1950GT או x1950PRO?
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי או להביא לי מדקיך איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד AMD K6 400MHZ תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
חיברתי למעבד שלי גוף קירור חדש ועכשיו אני רוצה עצה בשביל שימוש חדש לגוף קירור...(לכרטיס מסך לא יש לי את הסילנסר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
היי איזה קירור עדיף למעבד בעל ליבת prescot celeron 3.06 הZALMAN CNPS9500 LED שמוכרים אותו ב200 או יש קירור שיותר עדיף במחיר הזה?(|עד 200) וקירור מהפשוטים ב60 שקלים לא עוזר כי הוא מחזיק לי במאמץ עובר את הטמפרטורה המקיסמלית המומלצת על פי היצרן וfreezer 7 אין אצל היבואן
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-