עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  2. Started by Snoopy2006,

שלום, אני רוצה לקנות מאוורר למארז שיהיה חזק ולא מרעיש מנועה מחשבים. על מה אתם ממליצים היום ? (פעם היה זוג של cool master אני חושב במחיר זול). תודה

3. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  4. Started by skullfacer,

הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  5. Started by poltergeits,

לוח- asus p4p800 deluxe מעבד-p4 2.8 Ghz כ. מסך- nvidia Gf 5600 256 Mb אם אפשר בנוסף לשלוח לי את ההצעה לאי מייל poltergeits@walla.co.il אני יודע שאני מבקש הרבה אבל אני צריך הדרכה כי מעולם לא ניסיתי לעשות על מחשב כזה אוקיי תודה מראש

6. Started by talisman,

שיהיה טוב ולא יקר מדי.. תודה הHD שלי הוא: Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 6 תגובות
    • 435 צפיות
  7. Started by Itzik 007,

יש לי בתוך המארז מאוורר רק למעבד + לספק כח ועל הכ. מסך אחד קטנצ'יק... אני רוצה לקנות מאוורר למארז שאני אשים מאחורה, שיהיה מספיק גדול ושקט... יש הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  8. ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  9. Started by natu,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך מסוג TI-4600 של חברת אלבטרון. והלך לי המאוורר של הכרטיס... יש לכם מושג מהיכן אני משיג מאוורר לכרטיס הזה? כפתרון זמני שמתי על היחידת קירור של הכרטיס מאוורר יותר גדול, שניראה לי שעושה את העבודה. אך אני יכול לבדוק את טמפ' של הכרטיס? בתודה מראש לכל העונים נתי מנין

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  10. Started by Baz34,

חברים, מה גבולות הטמפרטורה שנחשבות לתקינות (ב-IDEL ובעומס) למעבד E6420 העובד תחת OC עד איזה טמ"פ אין שום סכנה למעבד, יש לי TUNIQ עפ"י ערך הטמ"פ הסופי אני אקבע את ה-OC . הכוונה שלי לעבוד ב-FSB=457M עם שעון מעבד 3.65G שאלה נוספת , על איזה ערך סף יש לקבוע את אזהרת הטפ"מ למעבד ב-BIOS (אם בכלל) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  11. אני מנסה לעשות OC ללידטק 6800 ... אני מעלה קצת הרצים ולוחץ TEST הוא עושה לי FAILED כי העלתי ביותר מדיי וצריך להוריד בקצת..אני כולה העלתי ב5 הרצים ...מה הבעייה פה ? תעזרוו !!!

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  12. Started by haimon_v,

יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??

13. שלום! אני צריך 2 מאווררים, הקטע היחידי הוא שיש מקום שמה רק למאוורר של 7 ס"מ, ואני חיפשתי ולא מצאתי שום מאוורר של 70 מ"מ... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה סבבה. בנוסף, ראיתי את הדבר הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4151 זה נראה לכם שווה משהו? (למה נראה לי זה הדבר היחידי שאני יכול להוסיף למארז...)

14. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  15. Started by ofsher,

שלום יש לי SAPPHIRE X550 ואני רוצה לדעת אם משתלם להמהיר אותו? אני אף פעם לא עשיתי OC אבל קראתי על זה קצת יש לי את התוכנה ATI TRAY TOOLS שמאפשרת לי לעשות OC כמה דברים מוזרים - התוכנה אומרת לי שמהירות הסטוק של הליבה היא 400 ולזכרון 200 אבל אני קורא במלא מקומות שמהירות הזיכרון של הסטוק אמורה להיות 250 דבר נוסף - אין לי מאוורר על הכרטיס רק צלעות קירור - מוזר לא? בהתחשהב שבכל מקום שאני מחפש אני רואה שהוא נגיע עם מאוורר אבל משום מה קיי אס פי הביאו אותו נטול מאוורר כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס בלי להוסיף קירור ואיך אני רואה טמפרטורה<? האם אפשר לשים מאוורר ממחשב ישן (סתם בשביל הנסיון) - האם יעזור לקירור? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  16. יש לי ATi Radeon 9200SE (200/166) @ (250/210) ועכשיו שאני משחק נגיד HL2, או NFS:C זה עושה לפעמים ריבועים כאלה מחורבשים תמונות: http://img444.imageshack.us/img444/2985/d1trainstation050013pt6.jpg ולא, זה לא אמור להיות ככה. http://img170.imageshack.us/img170/3519/d1canals070001be0.jpg *הקפתי בשתי התמונות באדום את מה שדיברתי עליו, אם לא שמתם לב מישהו יודע למה זה קורה? וכדאי לעלות עוד מהירות Core ו Memory? אין לי קירור על הזיכרון, רק פסיבי קטן כזה :-\ . תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  17. Started by TakeDown,

יש לי את המפרט הזה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler Corsair VX Series 550W PSU OCZ 4Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU קראתי בכמה אתרים שלא ממליצים לעשות המהרה עם לוח של אינטל, האם זה נכון??

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  18. אז ככה.. צירפתי תמונה.. ב-EVEREST ו-CORETEMP הטמפ' אותו דבר.. וב-SPEEDFAN היא קטנה ב-10 מעלות.. מה הטמפ' הנכונה ? ה-BIGTAYPHOON שלי ב-100%.. 1900RPM... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  19. Started by rani,

מדובר במעבד פנטיום 4 3GHz תושבת 478 המטרה של הקירור היא בעצם לקרר את המעבד ואפילו לעשות לו אוברקלוק קטן.. לגבי הרעש לא ממש אכפת לי.. המחשב כבר מספיק טחון מאוררים ואני חושב שלא ישמעו אותו ברעש הקיים כבר תודה רבה למציעים

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  20. קניתי לא מזמן את הלוח-אם הנ"ל בשביל לא לשדרג את המעבד (יותר יקר). המעבד שלי הוא Athlon XP-M 2500+ שלדעת רבים מותאם מאוד לביצוע OC. הבעיה שלי היא שלא מצאתי שום אופציה בBIOS להגדיל את ה"מכפיל" או את מהירות המעבד. האופציה היחידה שהיתה לי היא הגדלת ה-FSB, דבר שהצליח לגרום למעבד לפעול ב-1200Mhz בלבד!!! מה עושים!? לפי בדיקה שלי הלוח אם פועל על מכפיל של X6 בלבד... ביצוע OC עם תוכנת CPUMSR תקע את המחשב עוד כשהגדלתי את המכפיל ב-0.5. מישהו מכיר את התופעה? האם זה ניתן לביצוע בכלל בלוח-אם הזה?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  21. Started by Kazuma,

טעות בפורום בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  22. Started by za-david,

חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  23. Started by Tzanany,

מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  24. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לעשות ocויש לי ספק של 300w ואני לא בטוח שזה יספיק לי לעשות oc גם למעבד וגם לכרטיס מסך?? מה עושים ??? ???

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  25. שלום. קניתי מחשב חדש לאחרונה (E6420 עם לוח P5B), ואני שוקל לעשות לו OC. יש לי כמה שאלות. הורדתי SpeedFan, ויש לי כמה תהיות לגביו (תמונה מצורפת): א. הוא לא מזהה את כל ספקי הכוח (רק שלושה). ב. הוא לא מזהה את כל המאווררים (יש לי אחד על הספק, אחד על המעבד ואחד כללי על הלוח). ג. מה זה החיישן של "AUX"? האם הקריאה שלו שגויה? לא נראה לי הגיוני שהוא כל כך גבוה... ד. יש מדידה לCPU וגם לכל אחד משני המעבדים שבתוכו. איך ההפרש ביניהם כל כך גבוה (לפעמים גם 20 מעלות)? ועוד כמה שאלות לגבי torture testing: באיזה תוכנות אתם משתמשים בשביל "להתעלל" בCPU שלכם, במיוחד אחרי OC? לכמה זמן אתם מריצים אותן? ולאיזה טמפ' עדיף שהמעבד לא יגיע בזמן הטסטים האלה? אני משתמש כרגע בPRIME95 והCPU שלי עובר את…

• 1 תגובה
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים