עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מתכנן לבנות מארז פירמידלי,שבתוכו יהיה גם קירור מים וגם קירור אוויר. במידה ואני ממקם מאוורר 120 מ"מ בכל אחת מהצלעות של הפירמידה (למטה,באזור שבו אני מתכנן את ההארד-דיסקים),שמכניסים אוויר קר פנימה,ומאוורר 120 מ"מ של הרדיאטור של קירור המים,שיישב למעלה ויינוק אוויר חם החוצה - האם סירקולציית האוויר במארז תהיה טובה? לגבי לוח אם וכרטיס מסך - הם יישבו בתחתית שעליה תולבש הפירמידה,ויקוררו ע"י קירור מים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  2. Started by paulyoung,

היי, איך אני בודק טמפרטורות של כרטיס מסך ומעבד בזמן מאמץ? שמתי לב שהכרטיס מתחמם קצת (נגעתי במארז) במשחק bf2

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  3. Started by dddddd,

בנוגע לאבורקלוק. מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  4. Started by tgen,

שלום לכולם... עד לאחרונה הלוח אם שלי (P5LD2) היה על 44 מעלות, לא יודע אם זה נחשב לבסדר... בכל מקרה, אחרי ששיחקתי בכמה משחקים כבדים הלוח אם שלי התחיל ממש להתחמם ! וכשהפעלתי אותו מחדש הוא בכלל לא עבד עד שהטמפ' נרגעה קצת... ברגע שהוא הוא עלה הוא התיישב על 51 מעלות!!! לאחר בדיקה קלה גיליתי שהחום כנראה מגיע מהצייפסט (945P) שיושב באמצע הלוח... החלק הזה ממש רותח!!! למישהו יש מושג למה זה קרה ואיך אפשר לטפל בזה? נ.ב. המעבד שלי לעומת זאת (Pentium D 930) יושב על טמפ' סבירה: 36 מעלות ברגיעה ו-46 בעומס

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  5. החלטתי לקנות את המאורר Accelero X2 לכרטיס מסך שלי: Redaon X1950 SERIES ורציתי לשאול בתמונה נראה כאילו המאורר מוציא אוויר לתוך המארז האם הוא גם מוציא אוויר מחוץ למארז בעזרת איזה פתח?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  6. שלום אני רוצה לעשות קצת אוברקלוקינג לסלרון 533 שיש לי בבית אבל לא מצליח למצוא עליו מידע מועיל באתר של אינטל... אמור להיות- family 6 model 6 step 5 יכול להיות שאני טועה לחלוטין אבל יש את המתגים הקטנים האלו בלוח אם שאני יכול לשנות ולעלות את המכפלה או את המהירות. אבל אין לי מושג מה הקומבינציה הנכונה ובשביל זה אני צריך עוד מידע. תודה רבה מראש תום

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  7. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לבצע OC ואין לי הרבה ידע אני אשמח לקבל עזרה בתחום יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3ghz אם לוח של אינטל D915PCY וספק די פשוט אני מאמין כי לא ביקשתי משהו מיוחד אם המחשב וזכרון DDR2 256*2 של חברת INFENON בביוס אין לי אפשרות של OC האם זה אומר שאני לא יכול לבצע??? אשמח לקבל מידע לגבי אופן עשית ה OC??? שתהיה שבת שלום לכולם

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by דניאל נ,

1.רציתי לשאול אם אפשר לפתוח צינורות ל X1650PRO ? 2. הבנתי שעושים את זה דרך RIVATUNER מישהו יכול להסביר לי איך ?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  9. Started by bangbang,

יש לי amd Athlon XP 64 3000+ socket 754 ואני רוצה לעשות אוברקלוק איזה מאורר כדאי לי התקציב עד 150-160 לא כולל משלוח

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  10. Started by Lotar_88,

לינק למוצר http://www.sytrin.com/3b-I-1.html לפי מה שהבנתי זה מזגן למחשב או משו בסגנון ? יש לי מארז full tower ומעבד 2.8 פרסקוט שפולט הרבה חום אני משתמש בקירור למעבד Thermaltake Spark 7 + Xaser Edition אז אני מצליח להחזיק אותו על 40-50 מעלות תלוי במאמץ יש לי שניי מאווררים אחוריים בלבד בינתיים עוד מעט אני יוסיף שניים קידמיים ואולי יעשה קצת מודינג ויוסיף עוד אחד של 120 מילימטר , נראה כבר איפה שיגידו לי שהכי טוב לשים שם אני ישים השאלה שלי היא האם הקירור הזה יכול לעזור לי בסירקולציה של האוויר במארז ? טמפרטורות ?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  11. Started by AdamS,

טעות בפורום - לנעול

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  12. אני רוצה לקנות אותה אבל אני לא רוצה לחכות למשלוח אז משהו יודע איפה מוכרים אותה בנתניה??

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  13. אז ככה קניתי את הכרטיס לפני כחודש והחלטתי ששוה לי לפתוח לכרטיס צינורות ולהפוך אותו לשווי רמה כמו ה-6800GT. הורדתי את התוכנה RivaTuner עשיתי את כל הצעדים שרשומים במדריך הנ"ל [בערך]: http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html בקיצור הגעתי לקטע של הפתיחת צינורות ולא הבנתי מה צריך לעשות, שאלתי גם עוד מישהו והוא אמר שכנראה איי אפשר.. האם זה נכון, אני לא יכול לפתוח לו צינורות? הינה תמונות: החלק שיותר למטה: תודה רבה לכל העוזרים!!. ועוד משהו שקשור לאוברקלוקינג.. נניח ואני עושה אוברקלוקינג לכרטיס, איך אני צריך לעשות אותו, להעלות 10 הרץ לליבה ו-10 לזיכרונות ז"א נגיד בהתחלה שיהיה 1010 [במקום 1000] ו-360 למעבד [במקום 350] או …

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  14. אני מחפש שני מאווררים 92mm שיהיו שקטים במיוחד ויתנו גם זרימת אוויר טובה כי אלו שני המאוורים מקדימה שמכניסים אוויר יש אחד מאחורה שמוציא של 120mm התקציב הוא 150 שקל אבל אם אפשר לחסוך אני ישמח!

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. Started by daniel1234,

האם ערכת הקירור שמסופקת עם מעבד q6600 מספקת את הסחורה או שמה מומלץ להחליפה? אני לא רוצה סתם לבזבז כסף על קירור המעבד.

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  16. אני רוצה לדעת איזה מבין המעבדים הללו יתר קל לעשות אוברקלוק ואיזה מעבד מגיע להמהרה גבוה יותר אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

היום קיבלתי את הthermalright 120 למעבד יש לי שלושה מאוורים של 120 (כולל לספק) איך הכי טוב לסדר אותם כי כרגע אחרי קצת עומס אני מגיע ל 38 - 40 מעלות ..(המעבד) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  18. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים יש לי מחשב בן חצי שנה, ונמאס לי מכל הרעש שיוצר לי המאוורר... כפי שכתבתי התצורה שברשותי היא P4 PRESSCOT LGA775 לוח אם ASUS P5GD1 VM אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי המלצה לפתרון קירור טוב יותר, מאשר המאוור הפשוט שקיבלתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. אין לי בעייה של חימום יתר, אני משתמש במחשב לצרכים סטודנטיאלים בלבד, ורק הרעש משגע אותי... תודה רבה. ברק.

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  19. ברשותי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT. אחרי שהתקנתי אותו הופיע לי בכרטיסיות של ה display(כשלוחצים כפתור ימני על שולחן העבודה) אופציה להשתמש בטכנולוגיה הזאת. זה לפי דרגות, מ private(טוראי) ועד commander.בסה"כ יש 6 דרגות. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים גדולים על המארז.זה הכל פחות או יותר. מישהו יודע כמה יעילה הטכנולוגיה הזאת ובאיזה דרגה עדיף להשתמש?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  20. Started by davis5,

אני רוצה לבנות בלוק קירור מים למעבד core 2 due ומחשפש שירטוט למרחק וגול של חורים לשלוט775 תודה

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  21. טוב.. אחרי הOC: CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 2449 MHz (7 x 350) CPU Alias Allendale CPU Stepping B2 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3 Original Clock 1866 MHz Min / Max CPU Multiplier 6x / 7x Engineering Sample No L1 Code Cache 32 KB per core L1 Data Cache 32 KB per core L2 Cache 2 MB (On-Die, ASC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID P5B CPU #0 Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86G…

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  22. Started by talisman,

שיהיה טוב ולא יקר מדי.. תודה הHD שלי הוא: Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 6 תגובות
    • 450 צפיות
  23. שלום לכם -רציתי לשאול -קניתי אתמול 2 מאווררים של : Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm והכבלים של המאוררים קצרים יש דרך להאריך את הכבלים ? למי שלא הבין אני מתכוון לכבלים של ה- 3 PIN שמתחבר ללוח האם תודה !

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  24. Started by Alroit,

שלום לכל מומחי ה- OC ממש רוקי בנושא הזה אשמח לעזרה בנושא או הפניות לביצוע מפרט טכני: Gigabyte GA-965P-DS4 ver 2.0 CPU E6600 2GB (2x1GB) 667MHz GeForce 8500GT 521MB Vista נכון להיום אני משתמש בתוכנת ה - EASY TUNE 5 של Gigabyte לביצוע ה- OC אבל זה לא יציב. אשמח לעזרה בביצוע ה- OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

1.האם יש מאורר לספק-כוח ואם יש מאורר לספק-כוח האם רצוי לקנות מאורר לספק-כוח.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים