אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם הזכרונות הנ"ל ראשית - טובים שנית - טובים ל-OC ? Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 (TWIN2XP2048-6400C4) בנוסף האם הם עובדים עם הלוח : ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי Q6600 ויש לי תמאורר הזה http://tms.co.il/product/3010 כמה אני יכול להוציע מהמעבד? והמאוורר הזה ביכלל טוב?? אם כן מה יותר טוב זה או Zalman 9500
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
מדובר במעבד פנטיום 4 3GHz תושבת 478 המטרה של הקירור היא בעצם לקרר את המעבד ואפילו לעשות לו אוברקלוק קטן.. לגבי הרעש לא ממש אכפת לי.. המחשב כבר מספיק טחון מאוררים ואני חושב שלא ישמעו אותו ברעש הקיים כבר תודה רבה למציעים
-
- 4 תגובות
- 401 צפיות
-
-
1. מעבד ב4-7 מעלות Athlon 64 X2 4800+ AM2 2. כרטיס גרפי בסביבות 80 Leadtek WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E השאר יציב... תודה וגם םא בא לכם ואתם יכולים תענו על השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
-
ראיתה כמה מאווררים שאני רוצה ליקנות למעבד שלי עכשיו במפרט שלהם כתוב משו כמו up to 3.2 GH רציתי לישאול עם זה אומר שאני יכול לשים את המאוורר הזה רק עם יש לי מעל 3.2 GH ? בבקשה תענו לי
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד טכנולוגיית ה COOL & QUIET שמשולבת בלוחות האם למעבדי הAMD 64-bit. לדוגמא: אני שוקל להחליף את ההיטסינק והמאוורר שעליו(קולר) לזה של ThermalTake, ה extreme volcano 12. הבנתי שהוא מגיע עם בוררי מהיריות ידניים(אחד לפלופי או אחד לחלק האחורי). האם אין אפשרות פשוט לתת ל CORE CENTER - התוכנה ששולטת על מהיריות המאוורר שעל המעבד ועוצמות החשמל השונות, לשלוט גם על מהירות המאוורר אוטומאטית (מקווה שמישהו הבין מה אני רוצה).
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
תוכנת מאמץ טובה (כמו PRIME95) שתוכל לבדוק לי במאה אחוז את היציבות לאחר אוברקלוק כבד שאני אוכל להכניס את הדיסק לכונן, מהביוס להפנות אל הדיסק, ולהפעיל אותה ללא צורך בכונן פלופי והרדיסק.
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק. אני רווצה לדעת מה המגבלות שלו מבחינת חום הכוונה מתי כבר קיימת סכנה לכרטיס יש לי את הקירור סטוק של הכרטיס הזה. תודה אופק
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים יש לי מחשב בן חצי שנה, ונמאס לי מכל הרעש שיוצר לי המאוורר... כפי שכתבתי התצורה שברשותי היא P4 PRESSCOT LGA775 לוח אם ASUS P5GD1 VM אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי המלצה לפתרון קירור טוב יותר, מאשר המאוור הפשוט שקיבלתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח. אין לי בעייה של חימום יתר, אני משתמש במחשב לצרכים סטודנטיאלים בלבד, ורק הרעש משגע אותי... תודה רבה. ברק.
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתראה לי במדיוק -מה הטמפרטורה של המעבד -מה הטמפרטורה של הלוח אם - מה הטמפרטורה של ההארד דיסק.. וכל דבר נוסף גם טוב תודה רבה לכל העוזרים.. [אני מקווה שזה שייך לפה כי זה קשור לקירור..]
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
לוח- asus p4p800 deluxe מעבד-p4 2.8 Ghz כ. מסך- nvidia Gf 5600 256 Mb אם אפשר בנוסף לשלוח לי את ההצעה לאי מייל poltergeits@walla.co.il אני יודע שאני מבקש הרבה אבל אני צריך הדרכה כי מעולם לא ניסיתי לעשות על מחשב כזה אוקיי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מחפש מאוור או איזה שהוא קירור לכרטיס מסך הבא:GF4 ti4200-8X תודה רבה לעוזרים עד 200 שקל!
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
קראתי נושא ב overclockers.com או איך שלא קוראים לזה על קירור מים פסיבי. אני חשבתי ליעל את מה אתם חושבים על הקירור הבא קופסת נחושת 10X10X5 שמחולקת לשני תאים עם חור בינהם. וצינורות שעוברים בין החצי הראשון לחצי השני. את המים מעבירה משאבה שישימו באחד התאים. האם הקירור הזה יעבוד נ.ב קיבלתי השראה מת'רד אחר
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אוקי יש אפשרות לעשות אוברקקלוק ל GF 6200 TC ? האם יש טעם בכלל? הוא יכול להגיע לתוצאות טובות?
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
הוצאתי את ה CPU של אחותי מהמחשב שלה וזה Pentium 4 2.4 והסטפינג שלו על הCPU עצמו זה SL689. רציתי לדעת אם נפלתי על סטפינג טוב ואני יוכל לטחון אותו בOC? : ;D עריכה: לא רלוונטי. הורדתי CPU-Z וגיליתי שזה northwood עם סטפינג C1 ככה שנראה לי שאני הולך לטחון לו את הצורה . אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
ברשותי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT. אחרי שהתקנתי אותו הופיע לי בכרטיסיות של ה display(כשלוחצים כפתור ימני על שולחן העבודה) אופציה להשתמש בטכנולוגיה הזאת. זה לפי דרגות, מ private(טוראי) ועד commander.בסה"כ יש 6 דרגות. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים גדולים על המארז.זה הכל פחות או יותר. מישהו יודע כמה יעילה הטכנולוגיה הזאת ובאיזה דרגה עדיף להשתמש?
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
כמו למשל רדיאטור של אופנוע. בואו נגיד לשניה שהצלחתי איכשהו לשים חלק של רדיאטור לרכב מול מאוורר בלי שהוא יפריע למאוורר לזוז, ככה שהאוויר לפני שהוא נכנס למארז מהמאוורר, יעבור דרך הרדיאטור. האם זה יכניס למחשב אוויר קר יותר ובכך יתרום לקירור? ועוד שאלונת - החלטתי להוסיף למארז שלי עוד שני מאווררים כתוספת למאוורר העלוב היחיד שנמצא אי שם מאחורה. במארז יש אפשרות לחבר מאוורר למעלה (על ה"גג"), מקדימה, ואחד מאחורה. איפה הייתם ממליצים לי לשים אותם, ומי מהם יכניס אוויר ומי מהם יוציא? תודה!
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
Amd Athlon Xp2500 Barton Gigabyte MB Nforce2 אוקיי זה המפרט פחות או יותר. היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אותו קצת... ניתקתי את המאורר מהמחשב והחזרתי הכל למקום כמו שצריך. (רק את המאורר לא את כל הגוף קירור) ופתאום הבורר של המהירות שיש על ה- Volcano הפסיק לפעול והוא פועל על המהירות הגדולה ביותר (6000 RPM) שזה מאוד מרעיש וזה בלתי נסבל. מה ניתן לעשות? אני יכול באיזושהי דרך לעקוף אותו ע"ע SpeedFan? או שאני אצטך לקנות סינק חדש + מאורר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
במקרה המעבד חם מתי שצילמתי את התמונה. (33) המעלות אמיתיות ולא מפוברקות אני חושב שזה טוב
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
יש לי ATi Radeon 9200SE (200/166) @ (250/210) ועכשיו שאני משחק נגיד HL2, או NFS:C זה עושה לפעמים ריבועים כאלה מחורבשים תמונות: http://img444.imageshack.us/img444/2985/d1trainstation050013pt6.jpg ולא, זה לא אמור להיות ככה. http://img170.imageshack.us/img170/3519/d1canals070001be0.jpg *הקפתי בשתי התמונות באדום את מה שדיברתי עליו, אם לא שמתם לב מישהו יודע למה זה קורה? וכדאי לעלות עוד מהירות Core ו Memory? אין לי קירור על הזיכרון, רק פסיבי קטן כזה :-\ . תודה רבה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מאורר ג'נרי של 80 יכול להיות יותר קטן ממאורר 80 של TT ? כי יש לי שני מאוררים ג'נריים אני בודק עם מטר את הגודל שלהם ורשום 80 זה נראה לי ממש מוזר כי זה נראה ממש ממש קטן .........
-
- 4 תגובות
- 400 צפיות
-