עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אנשים! אני מבין שהיום חם וכאלה, אבל לא נראה לי הגיוני שה-E4400 החדש שלי, בסטוק, במאמץ, עם BIG TYPHOON מתחמם ל-70 מעלות ב-TAT. זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ה-OC, שם כאשר אני עובד ב-2.8G - 3G הטמפרטורה במנוחה בערך -60,62 ובמאמץ... נושקת ל- 80 עזרתכם האדיבה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  2. הזמנתי מעבד כזה ולוח אם של ג'יגהבייט (GA-K8U ULi Chipset) ואני רוצה להוסיף לו גוף קירור או גוף קירור כולל מאוור, לא למטרת המהרה אלא שיהיה כמה שיותר שקט...רצוי שיהיה קיים ב www.logicpc.co.il

3. Started by SubX,

יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

שלום לכולם החלפתי את המעבד 2500 שהיה לי ב 2800 ועשיתי לו OC קטן והעליתי את הבאס ל 176 מה"ז ומהירות המעבד התייצבה על 2200 מה"ז - המהירות המקורית של מעבד 3200+. אך לוח האם מזהה את המעבד כ 3000+ . אין לי איך להשוות את הביצועים למעבד 3200 + או 3000+ מה לדעתכם הדירוג שלו לאחר ה OC הקטן הזה? האם הוא באמת 3000+ כי ההבדל בינו לבין ה 3200 הוא קטן במה"ז אך הבאס הוא 166 לעומת 200.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. עוד לפני שאני מתחיל באובר קלוק רציני יש לי כמה שאלות ששאלתי בט'רד סופר פי ואמרו לי פתוח נושא חדש. שאלות: עד כמה המעבד מסוגל עם טיוניק טאוור? איזה מתח צריך לכל תדר? עד איזה תדר הזיכרונות G.skill 4GBPQ CL5 800 Mhz מסוגלים להגיע? תוצאות מירביות בנתיים: http://img60.imageshack.us/img60/158/411ghzaa6.jpg על המתח שבתמונה שיחקתי COH ומהחשב קרס.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. דרך speedfan אני מצליח לשלוט רק על מהירות המעבד, יש 2 מאווררים נוספים המחוברים לnb_fanו-power_fan בביוס הגדרתי qst intel וpwm ד"א הRPM מזוהה רק במאוורר 3 שמחובר לpwr_fan בלוח תודה

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. ?? כמה ב-OC קטן? וכמה ב-OC גדול??

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by sos!!!!!,

המפרט שלי רשום בפרופיל טמפ' במנוח 49 טמפ' במעמץ 65 (60-75% בדקתי ב iv כרטיס מסך 60 כול הזמן (המאוורר עובד יותר ליפעמים מקסימום שהגתי עם המאוורר 51% הטמפ' הכי גבואה שהיה לי זה 71 הדרייבר של ati מגיע עם תוכנת oc היא טובה ? זה הטמפרטורות ששבועה שעבר ניקיתי אותו עם קומפרסור

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by soundf,

שלום אני צריך ליקנות 2 דברים שהדבר הראשון שחשוב פה הוא השקט.... המחשב שלי נועד למחשב ביתי בחדר שינה +השקט חשוב... ברשתי הרבה מאוררים במארז של סאנבאנן, טראנספורמר: 3 מאווררים 80MM אם לייד כחול על 5V של סאנבאן 120MM של טרמנטק שקט 1 על הכ מסך ניראה לי 40MM אחד על הלוח אם ---שאותו אני צריך להחליף 40MM עכשיו ברצוני ליקנות מאוורר\קירור פסיבי 40MM לצ'יפסאט ובנוסף ליקנות את האוקיסטיקה למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9831 עכשיו צצה עוד שאלה... איך אני שם את אם יש לי דלת אחת שקופה והאים אני ירגיש שינוי ביכלל? :s05: תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. שלום לכם .. בזמן האחרון אני בודק את הטמ' של המחשב שלי והיא הייתה גבוה .. לכן חשבתי איך לקרר תמחשב .! אז היה לי מחשב ישן בבית 286 שנשאר ממנו ספק שאפשר לנצל.. פתחתי תספק הוצאתח תמאוור.. יש לי P3 450 Motherboard במארז אצלי בדלת שנפחת ..[ על השקע של הידית] עשיתי חורים במקדחה..בצורת כוכב..20 חורים.. והרכבתי תמאוור במקום הזה.. מיכוון שרציתי לקרר את הכרטיסים שיש לי כרטיס מסך[אין לו מאורר כי הוא נהרס] כרטיס TV כרטיס קול ואת הלוח והמעבד... והיה לי גריל מקדימה על הדלת [אבק להיכנס]הוצאתי לו תהברזלים בצורת ריבוע ושמתי תמאוור השני שם..[זה שואב תאוויר החם ומוציא החוצה מהריבוע שעשיתי.... מיכוון שבמקום שהוא היה מקדימה נראה כאילו הוא לא הוציא תאוויר החם אלה האוויר עדיין היה נשאר במחשב …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני לא בטוח כי המאוורר המובנה של המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 והמאוורר של המעבד http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm יספקו קירור הולם לפעילות תקינה של המחשב. מה אתם חושבים? יש צורך להוסיף איוורור? (צירפתי את המפרט להתרשמות כללית) LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Thermaltake 430Watt W00069 PFC Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multim…

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  12. Started by tomer2004,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Sapphire 9800 Pro 128Mb /256Bit ועשיתי לו אוברקלוק ל 390/360 -קירור רגיל של ספיר(הגדולים יותר כמו בתמונה ) יש לי חיישן של המארז- (Thermaltake XaserIII Lanfire VM2000A) החיישן יושב על היתסינק ומראה על טמפ' של 41 מעלות , במשחקים הוא לא עושה בעיות , השאלה היא האם זה טמפ סבירה ? (הטמפ' ללא אוברקלוק היא בערך 38 מעלות) , והאם אפשר לעלות את האוברקלוק ליותר תודה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Lyor,

אני מחפש תוכנה (קלה כמובן שלא מעמיסה מידיי על המעבד) שתראה לי את הטמפ' של המעבד/כרטיס המסך שלי בזמן שאני משתמש ב3DMark06 כמו בEVEREST רק העיניין הוא שבאוורסט אני רק רואה גרפים וקצת קשה לדעת ערכים של מספרים מדוייקים. מה שאני מחפש זאת תוכנה שתפעל ברקע ותשמור לי את תוצאות הגרפים (כמה שיותר ידידותי ולא קטן כמו וקשה להבחנה כמו באוורסט), עד שאני אסיים את הרצת ה3DMark06.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. אם יש למישהו את הלוח הזה והוא עשה בו OC כל שהו שיגיד אני צריך עזרה בו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Axel Foley,

יש למישהו ביקורת על ה-articsilver 5 והאם אפשר להשתמש בו בקירור לכרטיס מסך? תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  16. Started by Royz,

שלום! קניתי את זה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zap מה אתם אומרים על זה? זה בטוח? השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Sheffer24,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ למעבד Q660 2.4G לטובת overclock? תקציב בסביבות ה-300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! ברשותי כרטיס מסך מתוצרת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia GeForce 6600. אני מעוניין להמהיר מעט את ה- GPU, אשמח לקבל מידע עבור השאלות הבאות: 1) מה היא הטמפ' המקסימלית שה- GPU הנ"ל מסוגל לסבול ? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת ושימושית לצורך ביצוע בנצ'מרק ? 3) איזו תוכנה הכי מומלצת ושימושית לצורך ביצוע העמסה מירבית של ה- GPU ? תודה, אלכס.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Lanzar,

נמאס לי מהקירור מים המעפן שלי ( BIG WATER 745 ) המעבד על 1.45V מגיע לאיזה 70 מעלות במאמץ... או שמשהו דפוק בקירור מים הזה או שהמעבד הזה תנור... מה הקירור אוויר הכי מומלץ ? עריכה, אמרתי 70 ? ;D ;D ;D ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטים והם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלות עכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55 איך ההבדל הזה???

21. ??... :-\ בסביבות 700 ש''ח

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by ITZIKAMSA,

איזה מאוורר מומלץ לפרסקוט- שקט יעיל ולא יקר

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך לעשות VMOD ל6800GS?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by kobibo,

לפי מה שהבנתי במידה ואני מבצע O.C בעזרת ה ATITOOL ,התוכנה אמורה לרוץ ברקע. האם כדאי להריץ אותה תמיד או להפעיל אותה רק לפני משחקים ? ( לא יודע אולי כך נאמץ את הכרטיס פחות ).

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. הייתי בבית של ידידה שלי, והיה לה פח במטבח כמו של הקיוסקים האלה, אתם יודעים, גדול כZה שלמעלה יש חצי עיגול כזה שפותחים וסוגרים, עכשיו אפשר בקלות יחסית להפוך אותו למארז אדיר, גדול, מרובח, נוח לשימוש, ואם המחשב מתחמם פותחים לעלה את המחסה, טיפה לא נוח ל-lan partys אבל זה בסדר, מציירים עליו וזה יוצא ממש מודינג מגניב לגמרי.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.