עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by UNDERDOG,

מה הכי הרבה שהגיעו איתו על קירור רגיל ואיזה מהירות אני יכול להגיע בלי יותר מידי סיכון ומאמץ?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  2. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 gt של חברת pny. לוח אם של asus p4p 800 se איי גי פי הורדתי ati tool רשום שבמקור הליבה 350 וזוכרונות 500 ו500 כאילו 1000 השאלה איך עושים אוברקלוק ובודקים? אין מדריך של שלבים עם התוכנה? האם עדיף עם התוכנה הזו לבצע אוברקלוק של איי טי איי? והאם מישהו עשה אוברקלוק ל 6800 גי טי דומה לשלי ומה היו התוצאות? אשמח להכוונה תודה לכולם יש לי בנוסף קירור של mv 5 silencer הכרטיס במנוחה 52-53 מעלות. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

טוב,אז אני על 595/1105 עם ה-6600GT/PCI-E של GB.אני עם דרייבר 77.77.עם קירור סטוק(מחר אני מקבל את הזלמן VF700CU.. ) שאלות: 1.כדאי/צריך/יש טעם לשנות דרייבר לפני שאני ממשיך ב-OC? 2.האם ארגיש שיפור ב3DMARK05. 3.האם ארגיש הבדל במשחקים.

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום פעם ראשונה אני חושב לעשות דבר כזה אני צריך שתעסרו לי לעשות נכון בשביל לא לשרוף כלום המפרט שלי זה intel core duo e4500 2.2 ghz gefore 8500gt 512mb 2 giga ram עכשיו אני יודע בערך איך לעשות אז נכנסתי לביוס וראיתי ששם זה על 200 עכשיו אם אני משנה את זה לידני זה מראה לי המון אזהרות אפילו אם אני מוריד את זה עד כמה לעלות את זה שלא יהרוס כלום ואיך לעשות את זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  5. Started by tsts,

שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  6. Started by ברק,

מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.

7. שלום, חשבתי על דרכים לקרר את המעבד הזה, והייתי רוצה שזה יהיה שקט. אז הסתכלתי בחנויות, ומצאתי את זה : THERMALTAKE SONICTOWER http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=cl-p0071&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 השאלה שלי, האם גוף החימום הזה לבדו יקרר את המעבד בצורה מספקת, או שכדאי שאני אקנה לזה מאוורר, או איזה קומבו אחר לחלוטין, כמו זה: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 אני לא מתכנן אוברקלוק, והלוח שלי הוא Abit NF7

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  8. כותרת... תודה!

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  9. Started by skullfacer,

תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  10. אני מעוניין לדעת מהי מערכת הקירור המומלצת ל OC עבור המעבד המוזכר בכותרת, הבנתי שניתן להאיץ אותו לרמה של +3200 השאלה היא האם צריך קירור מתקדם יותר מהסטנדרטי שבא עם המעבד או שהסטנדרטי מספק, ואם לא מהי המהירות הנורמלית שאיתה ניתן להגיע עם הקירור הסטנדרטי ? ומהו הנזק לאורך זמן למעבד עקב היותו מואץ מעבר למהירות המוצהרת? ובנוסף האם מבחינה פיזית גוף קירור סטנדרטי של פרסקוט בתושבת 478 יתאים לאת'לון ואם כן האם הקירור של הפרסקוט יותר טוב מהקירור הסטנדרטי של האת'לון?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  11. Started by tomix,

שלום אנשים, קניתי את המחשב כפי שהמליצו לי הפינת המפרטים, ועכשיו הגעתי לכאן.. אני חדש בתחוםה-OC ויש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. יש לי זיכרונות מסוג Corsair 2gb 800mhz CL4 וזה מה שאני רואה עם CPUZ http://img170.imageshack.us/img170/7056/memck2.jpg האם זה אמור להראות לי באמת - 400MHZ ולא 800 ? ואם יש אפשרות להעלות ? בתוכנת EVEREST רשום שהזיכרונות רצים ב 5.5.5.18 למה אפשר לשנות ? * רשום לי גם בצד שמאל CAS# LATENCY 5 CLOCK ובצד ימין CAS# LATENCY 4 - מה ה CL שלי באמת ? 2. כדי להתחיל OC על המעבד, פשוט צריך להעלות את ה FSB של המעבד ב BIOS עד שהוא יגיע לחוסר יציבות ורק אז להתחיל להעלות VOLT וכאלה ? תודה רבה חבר'ה םב

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  12. Started by HaimBi,
    • 0 תגובות
    • 429 צפיות
  13. Started by bezangeloo,

הזמנתי מנעה שני מאוורי S-FLEX 1600. הם אומרים שאין להם כרגע במלאי, אין לי בעייה לחכות. השאלה היא אם כדאי לקחת מאוורר אחד Kaze-Jyuni 1600 במקום אחד מהS-FLEX? כמובן בתור מאוורר אחורי ולא קדמי. תודה רבה.

14. Started by haimon_v,

יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??

15. Started by bentzi,

שלום! ברשותי xfx geforce 6600GT עכשיו רציתי לדעת האם הטמפ' 60C טובה לכטיס מסך ועוד לא בזמן מאמץ, אם לא, איך אפשר לקרר אותו?

• 4 תגובות
    • 429 צפיות
  16. איני מוצע בביוס את האפשרות לשנות מתחים אלה רק לשנות מהירות מעבד כלומר GHZ ושינוי תיזמוני זיכרון שני מצבים וניסיתי לעשות CTRL?F1 ועדיין לא מצא כשאני מנסה דרך הביוס להעלות את הBUS מעל 134 המחשב לא עושה POST ואני צריך לאפס את הביוס דרך התוכנה essytune הצלחתי להגיע ל 3.8 אבל זה כול הזמן מתאפס ודרך הביוס זה לא יתאפס וגם זה כנראה יותר טוב 29 מעלות במנוחה הלוח הוא 945gcm gigabyte rev 6.0 המעבד הוא CELERON 3.06 775 הקירור הוא : zalman 9500AT הזיכרונות הם שני זיכרונות 512 כול אחד שרצים ביחד על 533 על מתח 1.8 שאיני יכול לשנות

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  17. Started by myossi0,

יש לי ממעבד +3200 amd מסוג 939 כרטיס מסך 6600gt שי ג'יג'הבייט הספק שלי הוא 400 וואט מקסימאלים... אני עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד כאשר המעבד עלה מ2000 בסטוק ל2300 והכרטיס מסך מ1000 לזכרונות ל1100 ולליבה 550 הכרטיס עשה לי בעיות תצוגה אז הורדתי תאובר קלוק אבל עדין המערכת לא יציבה אבל אני לא רואה טמפרטורה גבוהה במעבד או בכרטיס מסך (34 במעבד ו44 בכרטיס מסך) אני לא יודע אם זו בעיה של ספק או של טפרטורה...בבקשה עזרו לי...תודה

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  18. Started by gilgol,

זו המערכת שלי, הגיעה אתמול סהכ כולל הביג ווטר 850 (שאין לי תמונה פה)

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  19. אז ככה.. צירפתי תמונה.. ב-EVEREST ו-CORETEMP הטמפ' אותו דבר.. וב-SPEEDFAN היא קטנה ב-10 מעלות.. מה הטמפ' הנכונה ? ה-BIGTAYPHOON שלי ב-100%.. 1900RPM... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  20. Started by shainov,

שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  21. Started by pelverish,

אז ככה, הלוח אם שלי הוא NF7-S2 והמעבד שלי הואamd althon xp 2500+ כרגע יש לי 1.83 GHZ עכשיו ניסיתי לעשות OC אבל כשהעלתי ל2.5 והפעלתי את המחשב מחדש, המחשב עבד על המסך לא.. כנראה שגם המחשב לא עבד כי לא שמעתי את צליל הכניסה לWINDOWS.. ולפי מה שהבנתי המחשב אמור לחזור להגדרות הישנות במקרה ויש תקלה עם ההגדרות החדשות.. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעלות את הOC או לדאוג שהמחשב יחזור להגדרות הרגילות שלו עם הOC גבוהה מדי בשבילו?

• 6 תגובות
    • 429 צפיות
  22. ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  23. Started by m.l,

החלפתי לוח אם: היה לי MSI והחלפתי לASROCK דגם: P4I65G.....והחלפתי מאווררים ל120 מ"מ....הטפרטורות מצויינות לדעתי... לוח אם:26 מעבד:38 כרטיס מסך:27 דיסק קשיח:28 (מעבד מסוג פנטיום 4 ליבת פרסקוט. דיסק קשיח של WD. כרטיס מסך ATI 9250) מה אתם אומרים יש מה לשפר? אהה וגם העליתי את הזיכרון לג'יגה DDR 400

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  24. Started by kof23,

אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  25. Started by dreamboot,

שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות

דיונים חדשים בפורומים