עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xenomorph,

אני מתכוון לשדרג בחודש הקרוב ל-xp2600 ולוח אם Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400, אני לא מתעסק עם OC ואני לא רוצה להתעסק עם הקירור, אני רוצה HSF שיעשה את העבודה טוב ושקט ככל האפשר.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  2. Started by PCguy,

יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  3. ??

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  4. שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה

5. שלום . ברצוני להחליף את הגוף קירור שבמחשב שלי (TT Volcano 7+ ) , מעבד AXP 2600+ , נמצא ב62 במנוחה :\ המחיר המקסימלי לגוף קירור הוא 250 ש"ח , אני מזמין רק מהארץ . כמו כן איני רוצה לפרק את הלוח האם מהמארז בשביל להרכיב פלטה מאחורה , אני מחפש גוף קירור שדורש הרכבה של קליפים על הלוח אם. אחרי קצת חיפושים מצאתי TT silent Boost K7 ב150 . האם יש המלצות יותר טובות או ללכת על ההיטסינק הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  6. Started by ofsher,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו ניסה פעם אוברקלוק עם הרכיבים האלה - או לפחות עם הלוח הזה? amd venice 3200 gigabyte k8n-sli twinmos 2x512 cl 2.5 400 mhz אני רוצה אולי לנסות, אבל לעשות שימוש בקירור סטוק ולא לשנות משהו ... אז לא אובר עצבני אבל כן משהו שידחוף את המערכת בצורה שאני ארגיש... 25 אחוז תוספת נשמע סביר? הבנתי שיש בעיות עם הלוח הזה באובר... ה - FSB לא עובר 215 דרך הביוס... אבל הבנתי שיש כאלה שהצליחו... מישהו שמבין יכול להסביר? דרך אגב - הספק 400 של HEC תודה!

• 4 תגובות
    • 452 צפיות
  7. Started by dreamboot,

שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  8. Started by Omega81,

שלום :-) רציתי לדעת עם על ידי שימוש בשני מאווררים שמונחים אחד על השני (למשל עבור המעבד) ייפגע בביצועים של אחד המאווררים או אפילו שניהם מבחינת דחיסת אוויר וכדומה. ראיתי כאן באתר פרוייקט המהרה בו שמו לפחות 3 מאווררים אחד על השני ורציתי לדעת עד כמה זה יעיל אם בכלל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  9. Started by aviran_n,

אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by isroz,

אז ככה יש לי שתי סטיקים של667 כול אחד 1G מאבד דואל קור 3G אני מעוניין לעשות OC לזכרונות יש לי לוח אם של ASROCK דגם : 4CORE DUAL-VSTA אני יודע שזה איפה שהוא בביוס בבקשה עודה לכם מעוד

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  11. Started by K.M.A,

כן..שלום אני מחפש מאורר חזק למעבד AMD BARTON מכיוון שהאוברקלוק שעשיתי הרים את המעלות לגג ואני צריך לקרר אותו אז אם תוכלו לומר לי איזה סוג וכמה הוא עולה(בואו נגיד עד 200 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by lmlm,

היום,הרצתי ל 9200SE שלי ATI TOOLS הוא הגיע מ 200 ל 260 (ע"י FIND MAX CORE) ואז עשה לי שגיאה וקולות פאם פאם אחרי שעשיתי ABORT אז סגרתי את התוכנה , האם ה OC נשמר כאילו זה יהיה על 260? באותה הזדמנות מהי הגירסא הכי חדשה לתוכנה לא BETA אני משתמש ב 0.24-זה הכי חדש?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  13. המאוורר סטוק של הE6300 שלי משנה מהירויות כל הזמן! למה זה ככה? האם הלוח אם שלי עושה את זה אוטומטית בהתאם לחום של המעבד? כלומר כאשר מתחמם המעבד אז הלוח מעלה את מהירות המאוורר וכאשר מתקרר מוריד ? או שזה פאק במאוורר ??? הלוח אם שלי הוא גי'גהבייט DS4 . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  14. Started by Amit_Alcobi,

יש לי הגדרות של הBios אפשרות לחכבות את המאווררים כשהמחשב נכנס למצב Sleep mode... זה מותר, זה יפגע איך שהוא במעבד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  15. Started by tsts,

שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  16. Started by Tommy,

כתוב לי בEVEREST שהמאורר של הכרטיס מסך רץ על 40% רק ... אני רוצה להעלות ל80 ככה ... לא אכפת לי שיהיה קצת יותר רעש אבל איך עושים את זה? LEADTEK 6800 NU

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  17. Started by ברק,

מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.

18. Started by moshe55501,

האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב

• 4 תגובות
    • 451 צפיות
  19. Started by DJPOWER,

עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך MX 440 128MB CORE:310@354 MEMORY:364@400 אני לא בטוח במהירויות סטוק כי זה אחרי שעשיתי לריבה טיונר DEFAULTS... עכשיו אני נוגע גם מאחורי הליבה וגם על ההיט סינק והם לא חמים כל כך...(אפשר לגעת כמה שרוצים) אבל שאני מתחיל לשחק בניד פור ספיד אנדרגרואונד 2 על האיכות הכי גבוהה אז יש המון תקיעות! אם מישהו יודע למה ויכול לעזור אני ישמח מאוד תודה מראש יונתן 8)

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  20. Started by skullfacer,

הזכרונות האלה טובים לOC ואיכותיים אני הולך לקחת 4 כרטיסים כי אני צריך 4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  21. Started by Oranili,

אני עושה OVERCLOCK לכרטיס מסך שלי 6600 GT וכל פעם הוא מאפס אותו שעולה הווינדוס ... למה זה ?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  22. האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  23. Started by skullfacer,

תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  24. Started by gshhar,

ועד לאיזה מתח אפשר להעלות? המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan אני עומד כרגע על 214*11 2350MHZ טמפ' במאמץ 44 ואם אני לא מעלה את המתח לזכרונות (העלתי בדרגה אחת) אז המחשב לא מחזיק לי. המתח למעבד 1.675 (וגם במתח גדול יותר המחשב לא החזיק) את התיזמונים של הזכרונות גם העלתי אבל את היחס של הזיכרון או משהו כזה השארתי אל AUTO - מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק ואך לשחק איתו?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים