אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני רוצה לשתף אותכם בבעיה שאני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. אני בשנה האחרונה החלפתי כבר שלושה מאווררים לכרטיס מסך, תמיד בגלל אותה בעיה מעצבנת. הבעיה היא שהמאוורר מרעיש!!! וזה לא רעש של מאמץ או משהו בסגנון זה רעש של משהו מכני, כאילו המאורר נתקל במשהו בכל סיבוב שהוא עושה. וזה פשוט משגע אותי! לפני שנה החלפתי מאורר, זה הפסיק לכמה חודשים ואז זה שוב התחיל, החלפתי שוב, ושוב זה התחיל להרעיש. הפעם חשבתי להחליף למשהו יותר איכותי, אז החלפתי למאורר של zalman ואחרי חודשיים גם הוא התחיל להרעיש. אני פשוט לא מצליח לעבוד עם המחשב בצורה חלקה וזה משגע אותי. אני בדקתי את התושבת של המאורר וזה לא נראה שמשהו מפריע שם, אבל עדיין זה מרעיש. בבקשה תעזרו לי לפתור את העניין, אני משתגע.
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי E6600 DG965WH 1024X2 DD2 667 ספק ATX 400W נראה לי שזה מה שצריך... אני רוצה למהיר אותו מקסימום ל3.00GHZ אני אוכל לעשות את זה עם קירור סטוק? וזה באמת יכולים להגרם נזקים כמו שכתוב במדריך ואז אני אאבד אחריות? ואני חייב לשנות מתחים?אם כן איך וכמה?
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד e6600 והוספתי קירור של גיגהבייט למעבד הוא עומד על טמפ ממוצעת 38 מעלות (שני המעבדים) אבל הלוח אם מגיע לטמפ של 51-52 מעלות מה צריך להוסיף כדי שיירגע? לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תודה
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
תקשיבו אני מאילת מבזמן האחרון אין פה טיפת האוויר קר חם רצח עכשיו כול הטמפ' עולות בהרבה פעם כרטיס מסך במנוחה 34\37 היום 41\46 היום מעבד במנוחה 35 פעם 16 20 יש לכם רעיונות איך אני יוכל להכניס אוויר קר למחשב אני גם מזמין 3 מאוררים למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
ניסיתי דרך הדריברים אבל כל פעם שאני משנה זה חוזר להגדרות הרגילות... מה לעשות כדי לשנות את מהירות המאוורר
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח D945GCNL של INTEL אני חדש בתחום. ניסיתי לחפש בביוס את האופציה של הoverclocking ולא מצאתי, לאיפה אני צריך להכנס שם, ואיזה הגדרות לשנות בכדי להשיג אוברקלוקינג מוצלח?
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי את המחשב כפי שהמליצו לי הפינת המפרטים, ועכשיו הגעתי לכאן.. אני חדש בתחוםה-OC ויש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. יש לי זיכרונות מסוג Corsair 2gb 800mhz CL4 וזה מה שאני רואה עם CPUZ http://img170.imageshack.us/img170/7056/memck2.jpg האם זה אמור להראות לי באמת - 400MHZ ולא 800 ? ואם יש אפשרות להעלות ? בתוכנת EVEREST רשום שהזיכרונות רצים ב 5.5.5.18 למה אפשר לשנות ? * רשום לי גם בצד שמאל CAS# LATENCY 5 CLOCK ובצד ימין CAS# LATENCY 4 - מה ה CL שלי באמת ? 2. כדי להתחיל OC על המעבד, פשוט צריך להעלות את ה FSB של המעבד ב BIOS עד שהוא יגיע לחוסר יציבות ורק אז להתחיל להעלות VOLT וכאלה ? תודה רבה חבר'ה םב
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
חברים, מה גבולות הטמפרטורה שנחשבות לתקינות (ב-IDEL ובעומס) למעבד E6420 העובד תחת OC עד איזה טמ"פ אין שום סכנה למעבד, יש לי TUNIQ עפ"י ערך הטמ"פ הסופי אני אקבע את ה-OC . הכוונה שלי לעבוד ב-FSB=457M עם שעון מעבד 3.65G שאלה נוספת , על איזה ערך סף יש לקבוע את אזהרת הטפ"מ למעבד ב-BIOS (אם בכלל) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
intel pentium 4 2.0 ghz 478p 512 cach 100mhz fsb 400 mhz bus northwood intel motherboard d850mv chipset i850 southbridge ich2 geforce fx 5500 agp x4 128mb samsung 128x2 rdram 400mhz maxtor 40gb יש מצב ל-OC??
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעונין לבצע OC ואין לי הרבה ידע אני אשמח לקבל עזרה בתחום יש לי מחשב פנטיום 4 פרסקוט 3ghz אם לוח של אינטל D915PCY וספק די פשוט אני מאמין כי לא ביקשתי משהו מיוחד אם המחשב וזכרון DDR2 256*2 של חברת INFENON בביוס אין לי אפשרות של OC האם זה אומר שאני לא יכול לבצע??? אשמח לקבל מידע לגבי אופן עשית ה OC??? שתהיה שבת שלום לכולם
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא 1.7GHZ של ווילאמט עכשיו המתח שלו הוא 1.9 סטוק. וזה נראה לי מאוד גבוהה יחסית לאחרים אולי בגלל זה יש לי בעיה עם ה OC בגלל שהוא צורך הרבה מתח?? צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
ניתקתי 2 מאווררים בצד של המארז אחד מאחורה אחד מלמעלה ועוד אחד מקדימה השארתי רק תמאווRר של המעבד שמחובר לSONIC TOWER ושל הכרטיס מסך והצ'יפSET והחום של המחשב נשאר ללא שינוי מוזר לא ?????? * מעבד וכרטיס מסך לאחר OC לא רציני
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט ואני צריך משחה טרמית טובה.. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 402 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הלוח-אם הנ"ל בשביל לא לשדרג את המעבד (יותר יקר). המעבד שלי הוא Athlon XP-M 2500+ שלדעת רבים מותאם מאוד לביצוע OC. הבעיה שלי היא שלא מצאתי שום אופציה בBIOS להגדיל את ה"מכפיל" או את מהירות המעבד. האופציה היחידה שהיתה לי היא הגדלת ה-FSB, דבר שהצליח לגרום למעבד לפעול ב-1200Mhz בלבד!!! מה עושים!? לפי בדיקה שלי הלוח אם פועל על מכפיל של X6 בלבד... ביצוע OC עם תוכנת CPUMSR תקע את המחשב עוד כשהגדלתי את המכפיל ב-0.5. מישהו מכיר את התופעה? האם זה ניתן לביצוע בכלל בלוח-אם הזה?
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
טוב,אז אני על 595/1105 עם ה-6600GT/PCI-E של GB.אני עם דרייבר 77.77.עם קירור סטוק(מחר אני מקבל את הזלמן VF700CU.. ) שאלות: 1.כדאי/צריך/יש טעם לשנות דרייבר לפני שאני ממשיך ב-OC? 2.האם ארגיש שיפור ב3DMARK05. 3.האם ארגיש הבדל במשחקים.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
חיפשתי אפשרות כזאת בביוס ואני לא מוצא יש אולי דרך אחרת או שיש מקש שפותח לי אפשרויות מתקדמות בביוס?? ואם כן אז מה?? תודה למי שיענה לי!! נ.ב הדגם של הלוח הוא ms9367e
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
חברים המאוור של המחשב שלי הפסיק לפעןל יש דרך לסדר את זה? והאים זה מזיק למחשב?
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
היי, אני קונה מעבד E6400 ולוח של GIGA BYTE 965DS3 איזה זיכרון הכי מתאים ללוח ומעבד אלו, עד 600 ש''ח, איזה חברה, וכמובן שיתאים לאוברקלוקינג לא כבד במיוחד.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום! מאוורר שיושב על המעבד,צריך לתת לו אוויר או להוציא את החום כלפי מעלה ז"א האוויר של המאוורר לאיזה כיוון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
איך אני מחשב את המכפלה? איך אני יודע את מהירות הזכרונות ?באוורסט כתוב לי מאתיים ואני לא יודע עם מאתיים אוו 400 תודה
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
הקירור מיועד למעבד Athlon XP 2800, לוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2 לא יתבצע OC העדפה לא לפרק את הלוח מהמארז תקציב 150-200 ש"ח בתודה מראש, הבורקס
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
כידוע שמשתמשים בווילמייט ומנסים לעשות לו אוברקלוק, אחרי 1900 מגה הרץ זה כבר לא יציב אבל אני זוכר שפעם קראתי שמישהו אמר שאם מעלים לו את המתח הוא מסוגל לעבור את זה וגם יש במדור אוברקלוקינג של הזון מישהו שעשה את זה והגיע לאיזה 2100 או לא זוכר והוא העלה את המתח עכשיו עוד משהו, נגיד אין לי אפשרות בביוס לשנות מתח למעבד, האם יש איזה מוד פיזי שאפשר לעשות כדי להעלות את המתח? אני מת לעבור את ה1900 הזה כי אוברקלוק של 200 מגה הרץ לא כל כך עוזר לי
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-