עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mck1212,

טוב אז ככה אני בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב די גרוע ואני רוצה קצת לחזק אותו עם אוברקלוק עכשיו אני רוצה לבדוק אם כדאי לי אני רוצה לעשות למעבד לכרטיס מסך ואם אפשר לראם שלי ככה יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx מעבד תמונה מה-cpuz http://img58.imageshack.us/img58/8797/proccesorsy0.jpg זיכרון RAm תמונה מה-cpuz http://img79.imageshack.us/img79/5577/ramdi3.jpg כדאי לי לעשות? האם ישימו לב לשיפור? ומה אני צריך לעשות ולבדוק ודרך מה לפני אוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  2. Started by dreamboot,

שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  3. Started by isroz,

אז ככה יש לי שתי סטיקים של667 כול אחד 1G מאבד דואל קור 3G אני מעוניין לעשות OC לזכרונות יש לי לוח אם של ASROCK דגם : 4CORE DUAL-VSTA אני יודע שזה איפה שהוא בביוס בבקשה עודה לכם מעוד

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  4. Started by K.M.A,

כן..שלום אני מחפש מאורר חזק למעבד AMD BARTON מכיוון שהאוברקלוק שעשיתי הרים את המעלות לגג ואני צריך לקרר אותו אז אם תוכלו לומר לי איזה סוג וכמה הוא עולה(בואו נגיד עד 200 ש"ח) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  5. Started by sobe,

כרגע יש לי טמפ' גבוהות מאוד במעבד(E6600).....אני רוצה לעשות או סי ואני חושש מהטמפ' כרגע. הטמפ': מדיון קודם הבנתי שיש לי בעיית סירקולציה כללית במארז(NZXT APOLLO) אז אני חושב שאני צריך גם פתרון קירור נוסף למארז.....אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לזה. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוק 2.6@3.0 ואין לי גופי קירור על הזיכרונות כדאי לקנות?? ועל הציפסט יש לי גופי קירור כדאי לקנות מאוורר או שלא משמעותי כל כך לציפסט למרות שהוא גם באוברקלוק מה אתם אומרים תודה לעוזרים נ.ב המערכת יציבה מאוד והזכרונות עובדים על ddr462 במקום 400

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  7. הרעש שעושה מאוורר Volcano 11+ מטריף אותי לאחרונה. אז החלטתי לפנות אליכם ולבקש עזרה. בבעלותי יש לום gigabyte ga-7n400l. אני הייתי רוצה לקנות משהו שקט (עדיפות ראשונה) ומשהו שעושה את העבודה (קירור), ונתמך ע"י הלוח שלי. גם משהו שניתן לרכוש בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  8. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אפשר לשים את המאורר הזה על המעבד יש לי סוקט 775 http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a1357.htm

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  9. Started by sharon555,

היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  10. אם מחליפים משחה טרמית למעבד זה יוריד בטוח טטמפרטורה של המעבד?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  11. המערכת שלי היא: Q6600 ASUS P5K-E CORSAIR 2GB 800MHZ CL4 XMS2 HD RADEON 3870X2 BigTyp VX 120 gigabyte posiedon enermax noisetaker 485W המעבד על 3.45 בBIOS המתח על 1.6 המעבד מקבל מתח 1.5 על פי OCCT. עכשיו אני רוצה לעשות עוד, כשאני מעלה במתח ב BIOS ל1.6125 המעבד מקבל על פי OCCT 1.6.... אני רוצה להגיע למתח 1.5500, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by Zod,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד. שאני נכנס לביוס אני לא רואה תאפשרות לעלות את ה FSB,אני רואה רק את הטמפרטורות. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איפה עושים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G ד"א יש תוכנה שבא עם הלוח אם שדרכה אפר לעלות FSP ומתחים, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט אז הכל מתאפס. תודה לעוזאים

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  13. Started by zzrxox,

אני כרגע על 3.2 יחס של 1:1 עם הזכרונות FSB של 400,ניסיתי לעלות ל - 440 ,העלתי מתחים למעבד ( 1.465 ) ולזכרונות ( 2.15 ) ואת התזמונים שיניתי ל - 5-5-5-15 ולא מצליח לעשות POST .

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by Tommy,

כתוב לי בEVEREST שהמאורר של הכרטיס מסך רץ על 40% רק ... אני רוצה להעלות ל80 ככה ... לא אכפת לי שיהיה קצת יותר רעש אבל איך עושים את זה? LEADTEK 6800 NU

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by Moty_p,

זה כבר המאוורר ה - 3 שאני מחליף, כל המאווררים הקודמים שהרכבתי לכרטיס המסך ( NVIDIA 5200 ) פשוט הלכו לעולמם תוך שבוע ופחות המאווריים פשוט מתחממים בטירוף מגיעים ל 45 מעלות שזה המון ונהרסים מבלי שאני מודע לזה כמובן ומפסיקים לספק קירור לכרטיס המסך הרותח הזה שזה כמובן מביא אותי למצב של קריסה ושל מסכים כחולים S.O.S מישהוא מכיר מאוורר טוב שעומד בחום גבוה מאוד, בלחץ ומקרר ממש טוב וזול יחסית?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  16. Started by moshe55501,

האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by avner31,

יש לי שאלה או יותר נכון אני צריך עזרה יש לי מסך LCD של IBM ממחשב נייד ישן הייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך לחבר אותו לכרטיס מסך רגיל כלומר אני יודע שאפשר כי אמרו לי שיש לזה מדריך אבל לא זוכרים איפה ראו אותו בקיצור עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  18. היי, בעבר היתה האופציה ל overdrive וניטור טמפרטורה לכרטיס 9600XT. כעת יש לי את ה X1600 pro בלי שתי הפונקציות האלו. התקנתי את הדרייבר של אומגה וגורנישט, גם שם זה לא היה מלבד העובדה שהם די דפקו לי את המחשב. האם יש דרך אחרת להפעיל את התכונות האלה כי בדרייבר של ATI אין. האם התכונות האלו בכלל נתמכות בכרטיס הזה כלומר, האם יש לו בכלל חיישן טמפרטורה או יכולת OC? כמו כן, נא לא להציע ATI Tool. תודה אופיר

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד אינטל פנטיום 3 733 מגה הרץ SOCKET 370 זכרונות SDRAM יש לי שני סלוטים של 256 MB במהירות של 133 מגה הרץ של חברת יונדאי כרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 MB כרטיס קול של קראיטיב 128 BIT ומערת הפעלה ווינדוס אקס פי פרופשיונל SP2 ועכשיו הבעיה שלי היא ככה רציתי לנהאיץ את המעבד טיפה אז נכנסתי לאופציה בביוס CPU SPEED SETINGS ויש שם והעלתי את מהירות הבאס במקום 133 ל140 ואחרי ששמרתי המעבד הגיע ל770 ואחרי כמה זמן בווינדוס קיבלתי מסך כחול והמסך כחול חוזר על עצמו כל הזמן השאלה שלי אם העלתי בטיפה איך יכול שהווינדוס קורס? ועוד שאלה שהעלתי את מהירות הבאס ל150 במקום 133 המהירות של המעבד עלתה ל825 וברגע ששמרתי את זה לא עלה לי ווינד…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  20. Started by talisman,

שיהיה טוב ולא יקר מדי.. תודה הHD שלי הוא: Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 6 תגובות
    • 457 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו

22. היי, אני חדש באתר... יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200, והוא מתחמם נורא עם המאוור סטוק שהוא בא איתו. (בערך 75 מעולת!) תביאו לי בבקשה המלצות לקופי קירור טובים בישבילו, במחיר של עד 200 שקל. בנוסף רציתי לשאול פה, איך עושים OC לכרטיס שציינתי? אפשר מדריך או משהו כזה? האחריות נגמרה לי, והכטיס דיי ישן אז אני רוצה לעשות. ככה שאם אתם מביאים לי המלצה על גוף קירור מסויים, אז שיהיה טוב עם OC. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  23. שלום לכולם. ברצוני לעשות אוברקלוקינג לא גדול למעבד, אני יודע שהוא לא ממש בנוי לזה אבל בכל מקרה אני רוצה לנסות מה יצא מזה. מעולם לא עשיתי את זה אז אשמח להסבר מ 0. המפרט שלי מצורף בתמונות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. קירור סטוק, מארז וספק HEC 400TRT [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  24. Started by X7-007,

החדש אמור להגיע? ה VX

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  25. Started by kattash,

יש למישהו פיתרון חלופי למאורר המציק הזה?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים