עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eshel107,

האם ניתן לישרוף כרטיס עלידי OC ללא שינוי מתחים בכלל. אני שואל באופן סדיר ולא אחד למילון.

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  2. Started by niner,

האם השימוש בתוכנה מסוכן למחשב ויכול לגרום נזק?

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  3. העלתי את ה fsbל 240. amd64bit2000@2400 ואני רוצה להמהיר את הזכרון לאותה מהירות. הזכרון הוא Samsung pc 3200, עם מתח של 2.7 וולט כיצד ממהירים את הזכרונות? לא מצאתי אפשרות בלוח. מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד

4. Started by pelverish,

אז ככה, הלוח אם שלי הוא NF7-S2 והמעבד שלי הואamd althon xp 2500+ כרגע יש לי 1.83 GHZ עכשיו ניסיתי לעשות OC אבל כשהעלתי ל2.5 והפעלתי את המחשב מחדש, המחשב עבד על המסך לא.. כנראה שגם המחשב לא עבד כי לא שמעתי את צליל הכניסה לWINDOWS.. ולפי מה שהבנתי המחשב אמור לחזור להגדרות הישנות במקרה ויש תקלה עם ההגדרות החדשות.. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעלות את הOC או לדאוג שהמחשב יחזור להגדרות הרגילות שלו עם הOC גבוהה מדי בשבילו?

• 6 תגובות
    • 408 צפיות
  5. ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  6. ברשותי לוח אם EpoX עם VIA KT400 Chipset מעבד AMD XP 2400+ 2000Mhz וזיכרונות Corsair 333Mhz המעבד הזה עובד בdefault על באס 133 ומכפלה 15. על מתח 1.65 בעבר לא הייתה לי בעיה בכלל להריץ אותו בתור AXP 2700+ ע"י 166x13 כיום יש בעיה אפילו להריץ אותו על באס 166x12 שנותן אותה מהירות סופית של 2000mhz הבעיה היא שמופיעים נקודות שחורות בווינדוס והכל תקוע ועובד לאט... ניסיתי מתחים שונים עד ל 1.75V והם לא ממש עזרו. יש לציין שהטמפרטורות נמוכות... 30 במנוחה ו37 במאמץ. מישהו יודע איך ניתן להיתגבר על הבעיה? או ממה היא נובעת?

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  7. Started by Bh,

יש לי מעבד 3Ghz, 775 Contact LGA המאוורר של המעבד נורא מרעיש וזה מפריע לי, קראתי פה כמה נושאים ואת הנעוץ והבנתי שהקירור BigTyphoon Cpu Cooler נחשב לטוב, ומתאים למעבד שלי. האם הקירור הזה שקט ובאמת קירור טוב ומומלץ? והאם קל להרכיב אותו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  8. Started by Tzanany,

מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  9. Started by TMX,

שמתי 3 מאווררים למקומות מוכנים מראש במארז. שמתי אחד (נוסף לאחד שכבר היה שם) בקדמת המארז ועוד 2 מאחור . כל המאווררים חוץ מזה של הספק מכוונים שיכניסו אוויר. כך שהיחס הוא 4:1 זה בסדר ? זה פוגע במחשב? הטמפרטורות של המחשב שלי במנוחה הם: motherboard :37-40 CPU 40-42

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  10. Started by דניאל נ,

1.רציתי לשאול אם אפשר לפתוח צינורות ל X1650PRO ? 2. הבנתי שעושים את זה דרך RIVATUNER מישהו יכול להסביר לי איך ?

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  11. Started by boxer555,

שלום חבר'ה אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך, למעבד ולזיכרונות. רציתי לדעת אם התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 סבירה או יותר לכרטיס מסך שלי אז המערכת שלי היא: processor: C2D E6600 2.4 @ 3.3 @ regular VOLTAGE @ stock memory: OCZ XTC Platinum 800 mhz @ 733 mhz timing: 4-4-4-12 1T @ regular VOLTAGE @ heatsink vga: nvidia geforce 7600 GT gigabyte 256 mb passive cooling 560/700 @ 631/750 @ stock cooling motherboard: MSI P6N SLI (MS-7350) with chipset: nForce650i-SLI התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 היא 3635. והאם הOC שביצעתי עם קירור STOCK הוא טוב? התוצאה שאני מקבל בSUPER PI כשאני מריץ על 1M היא 16.375S

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  12. Started by segsho333,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת להקליט טמפרטורות של כל מיני רכיבים שונים, נגיד בזמן מבחן מאמץ, ולהציג אותם בצורה של גרף או כל צורה שהיא. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  13. Started by audi 80 t,

חברים המאוור של המחשב שלי הפסיק לפעןל יש דרך לסדר את זה? והאים זה מזיק למחשב?

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  14. Started by zzrxox,

אני כרגע על 3.2 יחס של 1:1 עם הזכרונות FSB של 400,ניסיתי לעלות ל - 440 ,העלתי מתחים למעבד ( 1.465 ) ולזכרונות ( 2.15 ) ואת התזמונים שיניתי ל - 5-5-5-15 ולא מצליח לעשות POST .

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  15. Started by tsts,

שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  16. רציתי לדעת כיצד טכנולוגיית ה COOL & QUIET שמשולבת בלוחות האם למעבדי הAMD 64-bit. לדוגמא: אני שוקל להחליף את ההיטסינק והמאוורר שעליו(קולר) לזה של ThermalTake, ה extreme volcano 12. הבנתי שהוא מגיע עם בוררי מהיריות ידניים(אחד לפלופי או אחד לחלק האחורי). האם אין אפשרות פשוט לתת ל CORE CENTER - התוכנה ששולטת על מהיריות המאוורר שעל המעבד ועוצמות החשמל השונות, לשלוט גם על מהירות המאוורר אוטומאטית (מקווה שמישהו הבין מה אני רוצה).

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  17. המפרט שלי הוא כזה AMD Athlon XP 2600 Barton Abit NF7-S Gigabyte Radeon 9600Pro W.D. 80GB/8MB A-Data 512DDR400 Compucase 6A19 כרגע אני באוברקקלוק של 170FSB (זה 166 במקור) במעבד וכרטיס מסך coreclock 420 (מקור 400) memoryclock 61 מקור (596) בלי מאמץ המעבד על 46 וכרטיס מסך על 38. כמה אוברקלוק אני יכול לעשות בשביל שימוש שוטף?

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  18. כותרת... תודה!

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  19. לא בטוח שזה מתאים לפורום אבל לא ידעתי איפה לשאול אז אולי צריך להעביר למי שמכיר את התוכנה היא אמורה להראות שני גרפים שכל אחד מהם מראה את השימוש בכל ליבה באחוזים בהתחלה זה עבד ופתאום יום אחד זה הפסיק כרגע אני רואה רק גרף אחד והוא לא מתפקד כלומר הוא תמיד על 0 אחוזים ניסיתי להסיר ולהתקין אותה וגם שיחקתי עם ההגדרות אבל ללא הצלחה מישהו מכיר ? מצרף תמונות הראשונה איך שזה היה בהתחלה והשניה עכשיו תודה מראש שחר

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  20. Started by x-pac,

אני צריך מאורר למארז 80 cm בלי תקציב יכול להיות אם LAD

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  21. Started by tomix,

שלום אנשים, קניתי את המחשב כפי שהמליצו לי הפינת המפרטים, ועכשיו הגעתי לכאן.. אני חדש בתחוםה-OC ויש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. יש לי זיכרונות מסוג Corsair 2gb 800mhz CL4 וזה מה שאני רואה עם CPUZ http://img170.imageshack.us/img170/7056/memck2.jpg האם זה אמור להראות לי באמת - 400MHZ ולא 800 ? ואם יש אפשרות להעלות ? בתוכנת EVEREST רשום שהזיכרונות רצים ב 5.5.5.18 למה אפשר לשנות ? * רשום לי גם בצד שמאל CAS# LATENCY 5 CLOCK ובצד ימין CAS# LATENCY 4 - מה ה CL שלי באמת ? 2. כדי להתחיל OC על המעבד, פשוט צריך להעלות את ה FSB של המעבד ב BIOS עד שהוא יגיע לחוסר יציבות ורק אז להתחיל להעלות VOLT וכאלה ? תודה רבה חבר'ה םב

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  22. Started by RJ1,

בסופו של דבר עשו לי אוברקלוק והכל הסתדר לטובה. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורה של המעבד ותחת SuperPI ב2.7GHz הוא מגיע בין 33-36 מעלות לשתי הליבות. רציתי לדעת אם כדאי להעלות עוד קצת, לנגיד 333?

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  23. 1. מעבד ב4-7 מעלות Athlon 64 X2 4800+ AM2 2. כרטיס גרפי בסביבות 80 Leadtek WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E השאר יציב... תודה וגם םא בא לכם ואתם יכולים תענו על השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  24. Started by haimon_v,

יש לי את הכרטיס המעולה 7900GS של leadtek אני רוצה לבצע לו אובר כמו שמוסבר במדריך המצויין באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 עכשיו, אני מבצע " הולכים לCustomize ואחרי זה לLow-Level System Tweaks" כאו יש לי רק לשונית אחת בשם nvstrap driver ולא שלוש לשוניות כמו שמופיע במדריך כשאחת מהן היא לשונית האוברקלוק שאותה אני צריך. מה עושים??

25. תוכנת מאמץ טובה (כמו PRIME95) שתוכל לבדוק לי במאה אחוז את היציבות לאחר אוברקלוק כבד שאני אוכל להכניס את הדיסק לכונן, מהביוס להפנות אל הדיסק, ולהפעיל אותה ללא צורך בכונן פלופי והרדיסק.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.