עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Tzanany,

מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לעשות ocויש לי ספק של 300w ואני לא בטוח שזה יספיק לי לעשות oc גם למעבד וגם לכרטיס מסך?? מה עושים ??? ???

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  3. Started by Vladgi,

אני קונה מארז ריידמקס scorpion 868 עם 3 מאווררים,ועוד 4 אופציונליים בקדמת המארז לדחוף או להציא אוויר,אני רוצה להציב שם במקום עוד 2 שידחפו אוויר לקראת השנים האחוריים שמוציאים,מה אתם אומרים על הרעיון הזה?או שיש לכם הצעות אחרות בשביל 2 המאווררים הללו?? ואני צריך שהם יהיו חלשים יותר או חזקים יותר מאלו שמוציאים?כי לפי דעתי אם הם חזרים יותר המאווררים שמוציאים לא יספיקו להוציא את האוויר והוא יצטבר שם ורק יגרום לחימום המארז,או שלא? כי במיוחד המאוורר שבדלת דוחף אוויר זאת אומרת שאני צריך אותם חלשים יותר כדי להספיק עם האוויר כדי שלא יצטבר תקנו אותי אם אני לא מדבר שטויות. נקודה נוספת היא אולי הוספת מאווררים רק תגריע כי אני ידחוף אוויר חם מהדיסק הקשיח שיעבור דרך המעבד ויגרום לחימום המ…

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  4. Started by yonib5,

לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידה ומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל. איך אני מחליף מאוורר למעבד? איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך? האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים? תודה.

• 4 תגובות
    • 423 צפיות
  5. Started by nadnad,

יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  6. Started by J.a.C.k,

יש לי ספק גנרי של GYROTECH ישראל האם מתחים טובים או שיש לי מה לחשוש????!!!! במערכת יצבה בפריים95 3שעות רצוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  7. Started by rk666,

איך הסטפינג PQXFA של בארטון 2500+ מבחינת OC, ופליטת חום?

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  8. האם יש אפשרות בכלל לעשות עם הלוח הזה אוברקלוק? כי לפי מה שהבנתי הלוחות של אינטל נעולי אוברקלוק או משהו כזה...? תודה ושבת שלום,אופיר.

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  9. Started by tsts,

שלום רב, רציתי לשאול היכן ממוקמים הסנסורים של המעבד והלוח אם שאותם ניתן לקרוא בתוכנות מעקב (כמו speedfan) והאם ניתן להחליף אותם או לבטל אותם דרך הביוס? האם המאוורר של המעבד משתמש בסנסור של המעבד או שיש לו סנסור משל עצמו? אני שואל את השאלות האלה היות ואני חושד שיש לי סנסורים לא תקינים שגורמים לניתוקים ותקיעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  10. Started by benor,

Amd Athlon Xp2500 Barton Gigabyte MB Nforce2 אוקיי זה המפרט פחות או יותר. היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אותו קצת... ניתקתי את המאורר מהמחשב והחזרתי הכל למקום כמו שצריך. (רק את המאורר לא את כל הגוף קירור) ופתאום הבורר של המהירות שיש על ה- Volcano הפסיק לפעול והוא פועל על המהירות הגדולה ביותר (6000 RPM) שזה מאוד מרעיש וזה בלתי נסבל. מה ניתן לעשות? אני יכול באיזושהי דרך לעקוף אותו ע"ע SpeedFan? או שאני אצטך לקנות סינק חדש + מאורר? תודה.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  11. Started by ברק,

מעניין אותי מה הבאנדל של היטסינק מאורר הנפוץ ביור והאם אתם מרוצים ממנו,מה הטמפרטורות שלכם וכמה רעש עושה הבאנדל? ולא אני לא איש שיווק אלא מאבטח שממש משעמם לו בשמירות אז חושב על כל מיני שטויות. לי יש את הוולקנו 12 הוא עושה את העבודה כמו שצריך. מוריד לי את הטמפרטורה של המעבד לאחר עומס ל47 מעלות וזאת על 4000 סיבובים בדקה. אני מאוד מרוצה ממנו אבל הוא רועש! שאני מעלה מעבר ל4000 יש המון רעש.

12. Started by tigerex,

האם זה נכון שאפשר להעלות את המגההרץ של ה-cpu בעזרת קירור? ואם כן אז איך דבר זה קורה?

13. Started by talisman,

שיהיה טוב ולא יקר מדי.. תודה הHD שלי הוא: Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 6 תגובות
    • 422 צפיות
  14. לא בטוח שזה מתאים לפורום אבל לא ידעתי איפה לשאול אז אולי צריך להעביר למי שמכיר את התוכנה היא אמורה להראות שני גרפים שכל אחד מהם מראה את השימוש בכל ליבה באחוזים בהתחלה זה עבד ופתאום יום אחד זה הפסיק כרגע אני רואה רק גרף אחד והוא לא מתפקד כלומר הוא תמיד על 0 אחוזים ניסיתי להסיר ולהתקין אותה וגם שיחקתי עם ההגדרות אבל ללא הצלחה מישהו מכיר ? מצרף תמונות הראשונה איך שזה היה בהתחלה והשניה עכשיו תודה מראש שחר

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  15. היי, אני חדש באתר... יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200, והוא מתחמם נורא עם המאוור סטוק שהוא בא איתו. (בערך 75 מעולת!) תביאו לי בבקשה המלצות לקופי קירור טובים בישבילו, במחיר של עד 200 שקל. בנוסף רציתי לשאול פה, איך עושים OC לכרטיס שציינתי? אפשר מדריך או משהו כזה? האחריות נגמרה לי, והכטיס דיי ישן אז אני רוצה לעשות. ככה שאם אתם מביאים לי המלצה על גוף קירור מסויים, אז שיהיה טוב עם OC. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  16. שלום! מאוורר שיושב על המעבד,צריך לתת לו אוויר או להוציא את החום כלפי מעלה ז"א האוויר של המאוורר לאיזה כיוון? תודה!

• 5 תגובות
    • 422 צפיות
  17. ניתקתי 2 מאווררים בצד של המארז אחד מאחורה אחד מלמעלה ועוד אחד מקדימה השארתי רק תמאווRר של המעבד שמחובר לSONIC TOWER ושל הכרטיס מסך והצ'יפSET והחום של המחשב נשאר ללא שינוי מוזר לא ?????? * מעבד וכרטיס מסך לאחר OC לא רציני

• 4 תגובות
    • 422 צפיות
  18. יש לי ATi Radeon 9200SE (200/166) @ (250/210) ועכשיו שאני משחק נגיד HL2, או NFS:C זה עושה לפעמים ריבועים כאלה מחורבשים תמונות: http://img444.imageshack.us/img444/2985/d1trainstation050013pt6.jpg ולא, זה לא אמור להיות ככה. http://img170.imageshack.us/img170/3519/d1canals070001be0.jpg *הקפתי בשתי התמונות באדום את מה שדיברתי עליו, אם לא שמתם לב מישהו יודע למה זה קורה? וכדאי לעלות עוד מהירות Core ו Memory? אין לי קירור על הזיכרון, רק פסיבי קטן כזה :-\ . תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  19. יש לי X1650PRO הוא עובד טוב והכל בסדר חוץ מהטפ' הנוראיות שלו ! הוא על 60 מעלות במנוחה ומגיע אפילו ל- 75 במאמץ !!!!!!!!!!!! ואני רוצה לעשות אוברקלוק ( שווה לי ? ? . ) אז אני צריך המלצה לגבי קירור טוב לכרטיס מסך משהו שיוריד אותו בלפחות 10 מעלות .

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  20. Started by ed@15,

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ קירור לכרטיס מסך הזה? יש לי את הגירסה עם האוברקלוק של msi והוא מגיע ל- 70 מעלות במאמץ. חשבתי לעשות לו אוברקלוק אבל לפני זה נראה לי שאני צריך להחליף קירור...

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  21. לפי CPU-Z לכל זיכרון יש לי תזמונים שונים..כיצד משנים אותם והאם זה יכול לפגוע בביצועים? זה הולך ככה: ב512 MB CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 256-1 CL-2.5 RC-3 RP-3 T-8 256-2 CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 בתזמונים של כולם, חוץ מב512 התזמונים מסומנים על זה של 133MH איך זה יכול להיות?? מצטער על החפירה פשוט זה מאוד דחוף לי, בבקשה עזרה

22. Started by kof23,

אני כבר הייתי כאן שבוע שעבר וביקשתי המלצה למאווררים שקטים 80 מ"מ כי המחשב שלי נשמע כמו טרקטור... Xtract המליץ לי על- ARCTIC COOLING AF8025 שנמצאים בחנות נעה מחשבים שנמצאת בנשר שליד חיפה. אני מגיע מבאר שבע ואין לי סיכוי להגיע לשם בקרוב.. ואמא שלי מסרבת לי לשלם דרך האינטרנט... יש למישהו הצעה למאווררים שאני יכול למצוא באזור הנגב?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  23. Started by za-david,

חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  24. Started by skullfacer,

תקשיבו יש לי Q6600 ויש לי תמאורר הזה http://tms.co.il/product/3010 כמה אני יכול להוציע מהמעבד? והמאוורר הזה ביכלל טוב?? אם כן מה יותר טוב זה או Zalman 9500

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  25. טוב יש לי קצת כסף אז זה או IPHONE או כמה תוספי קירור נחמדים . הלוח אם שלי GA-P35-DS4 על 55-58 מעלות כל הזמן (אפילו בלי OC) והגיע הזמן לקרר אותו עכשיו איך לעשות את זה? לתלות עם אזיקון מאוורר? לקדוח חורים (מאוד חושש)? או משהו אחר (תקציב 250 ש"ח גג) כרטיס מסך חשבתי על HR-03 PLUS עם מאוורר 92 או 120 MM מה דעתכם? איזה מאוורר לבחור? האם יש משהו יותר טוב באותו תקציב? להוסיף עוד 1-3 מאווררים של 120 למארז איך לחבר אותם בלי להרוס את המארז (מודינג וכו :s05:)? ואיזה לבחור? נ.ב המארז שלי הוא ARMOR עם קירור מים (הגירסה עם הקירור) טוב חוץ מזה נשאר לי עוד 150 ש"ח בערך אז מה לקנות? ולא כל כך קשור (אתם לא חייבים לענות) מתלבט בין HD 500GB RAID או 74GB RAPTOR

• 0 תגובות
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.