עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם יש לי 3 מאווררים במארז [2 של 120 מ"מ ואחד 80] ואני יודע ש2 מתוכם מחוברים ללוח אם... רציתי לדעת איך אני משנה את המהירות שלהם? שיהיו יותר חזקים ואם אתם מביאים תוכנה אז אם אפשר הסבר איך להשתמש בה. האם לשנות את הדברים האלה פוגע באחריות או משהו? [נגיד עם אני משנה את המאוורר של הכרטיס מסך [במפרט בצד]]... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. Started by pumbatal,

סוף סוף VMOD בעזרת BIOS EDIT ופלאש כרטיס: XFX 6800LE Defult 325@700 8p,4vp NV Silencer 5 (Rev. 2) = קירור פיצוץ פתיחת צינורות ל 16,6 VMOD ל 1.4 לליבה OC ל 400@800 לא רע לכרטיס מסך ב 1000 ש"ח (KSP) + קירור ב 150 ש"ח סה"כ 1150 ש"ח (הרבה כאב ראש עד הVMOD שסידר את הכול)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sub_man,

אני צריך אם אתם מכירים את האתרי מודינג עם מדריכים כאלו שווים וזה אולי לא רק מודינג למחשב אבל הרוב כן אז תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by Jetway,

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by slimshady21,

היי אחים שלי אני משתמש די חדש פה, ואני כמעט ולא מבין כלום באוברקלוק( ) ולא עשיתי את זה, אבל עכשיו אני קונה מחשב חדש (ATHLON64) ואני רוצה להעלות את הבאס של המעבד כדי שהזכרון יהיה מהיר יותר , ולפתוח צינורות עיבוד לשפר את הכ.מסך וכאלה... אז אני מבין שמן הסתם לאף אחד אין כח עכשיו להתחיל להסביר. אז אולי תוכלו להפנות אותי לכל מיני כתבות, מדריכים וכאלה.(עדיף בעברית)שאני אבין בערך איך זה הולך. תודה

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  7. יש לי לוח של 965 INTEL ומעבד E6400 זה מציג לי רק חום כרטיס מסך והארדיסק.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד) ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ... תודה.

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by gggil,

אני מחפש קירור למעבד פנטיום 4 בסוקט 775 שפי מה שהבנתי, רב הקירורים של היום משתמשים בסוקט הזה לא? חשבתי בכיוון של AC FREEZER PRO 7 וכשאני ישדרג את המחשב אני ישאיר את הקירור הזה. האם יש קירור שעדיף למעבד פנטיום 4 מהAC FREEZER? (אני מדגיש ע-ד-י-ף, כלומר לא קירור טוב יותר אלא קירור שעדיף לפנטיום 4) תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 403 צפיות
  10. Started by Elijah Baley,

אני בדרך לרכישה בtms ופתאום אני רואה שאין אפשרות לבחור את הקירור הזה שמיועד ל E8400 שאני קונה. איזה קירור שמוצע שם אפשר לקנות שהוא בערך באותה איכות קירור? תודה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  11. עד איזו טמפ' יכול המעבד להגיע מבלי להסב לו נזק? האם גם לכם המעבד מתאמץ עד 100% באתרים מסויימים? יש לציין כי כאשר אני סוגר את חלון האקספלורר, המעבד מתאמץ כ 10%.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by z1l,

איזה מארז עדיף מבחינת קירור וזרימת אויר במארז זה: NZXT Apollo תמונה : http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZApolloBa פירוט : http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB או זה : NZXT Trinity תמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=NZTrinityB פירוט: http://skypc.co.il/pl_product~NZTrinityB~6~0.htm מה אתם אומרים שעדיף מבחינת קירור וזרימת אויר כלומר מה יקרר יותר מחשב ממוצע או שאתם ממליצים בכלל על מארז אחר התקציב עד 400 שקל (וצריך רק מארז ללא ספק)

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אהלן, מחפש המלצה למאורר 140 מ"מ בעל לדים אדומים - תקציב לא מוגבל אין בעיה להזמין מחו"ל אמור להחליף את המאורר האחורי ב HAF שלי אז אשמח אם יהיה +/- באותה סביבת נתונים (הכוונה היא לרעש ודחיפת אוויר)

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by eegg,

המשב שלי מאוד חם: זה המפרט שלי בצד המעמץ זה לאחר משחקים כבדים יש לי מאורר 120 מקדימה ומאחור. יש לכם הצעות לפתרונות קירור שאני אוכל לקנות. ממוצע מקסימום מינימום

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  15. צריך המלצה על קירור לכרטיס מסך Radeon 9800pro משולב עם קירור למעבד P4. רצוי שיהיה קירור מים. תקציב 700 שקל.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. יש לי FX5200 הורדתי RIVETUNER ואני רואה שעון ליבה 250 ושעון זכרון 280 ואני זוכר שפעם אמרו לי שהזכרון הוא X2 זאת אומרת יש לי Core 250 ו memory 540 ? כי החלפתי את הכרטיס לאותו כרטיס רק חברה שונה והיה לי MSI קודם לכן והיה לי בליבה 200 ובזכרון 400 הינה תמונה גם : [attachment deleted by admin]

17. Started by Sickp,

כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי את המארז הזה כמעט שנה ועד עכשיו תמיד חיברת את ההארדיסק כמו בתמונה בגלל שזה נותן לו אפשרות איוורור עכשיו אני כבר לא בטוח אם המצב הזה כל כך נוח. בגלל המאוורר והמיקום של הספוגים ההארדיסק צריך להיות בולט. בכך הוא מפריע לזרימת האוויר וגם קשה להוציא אותו. הבעיה היא שאני לא יודע אם מצב אחר יהיה טוב יותר: לא נראה לי משתלם לקנות מגירת קירור אם אני שם את ההארדיסק ביחד עם הפלופי למעלה הוא לא יקורר ע"י אף מאוורר באיזה פתרון אתם משתמשים במארז שלכם או שנראה לכם מומלץ?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  19. שלום, החלטתי להתנסות ב- O/C למעבד ושמתי לב שכאשר אני מתכוון לשנות את ה- SPD, יש משהו לא ברור: אני לא מבין מה ההבדל בין הערכים שציינתי בכותרת, מלבד העובדה שהאות בסוף מסמלת את ה- FSB. מה מסמלים המספרים? ניסיתי לחפש בגוגל אך ללא הועיל, אולי לא הזנתי את מילות החיפוש הנכונות. אודה מאודה לעזרה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ABL,

המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. שלום, הינה תמונה של התוכנה עם כל הנתונים, ברצוני לעשות אובר קלוק לפנטיום 4, 2.4. הגעתי לפני יומיים בערך ל 2.996 וקצת שם... אבל המחשב עובד... אך ברגע ששמתי תוכנה 3dMark03 (לא משנה כל כך גירסא) בכדי לבדוק ציון לפני ואחריי של מעבד... הוא נכבה לי תוך אולי 30 שניות מאז תחילת הבדיקה... אז ככה: 1) כן אני יודע שיש מתח שצריך להעלות, מכפלות וכו'... אבל השאלה היא האם צריך לעדכן ביוס? הביוס הוא משנת 2004 ואולי יש גירסא חדשה שלו? שתיתן לי עוד משהו? כי כרגע הלוח מעלה מתח רק באחוזים. http://img219.imageshack.us/img219/6250/beforeockz8.jpg הינה תמונה של הרכיבים. עצות מה לשפר? מה להוסיף? (קירור סטוק)

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by adam12345,

היי החלפתי מארז מNZXT LEXA ל-HAF922 וכשאני בודק את הטמפרטורה מהירות מעבד עומדת על 2700MHZ - Q6600 בIDLE 26-30C- לעמות 66-67C בLOAD (השתמשתי בPRIME95) לוח אם GigaByte P35-C-DS3R קירור מעבד SCYTH NINJA REV2 כרטיס מסך SAPPHIRE 5850 זכרון OCZ 2X2 1066

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MGABAY,

ספק 500 וואט סטנדרט מעבד: amd athlon 3200+ (2000mhz זיכרון: ddr 400 hynix 512 לוח אם: dfi nf4 ultra כ.מסך: ati radeon x800 gto 256 השאלה שלי האם כדאי לעשות למחשב או לחלקים מסויימים oc ואם כן עם איזה תוכנות?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by cellman,

היי, משתמש ב-E6300, הבנתי שעל מנת לנצל את התכונה הנ"ל, צריך להפעיל אותה דרך ה-BIOS + לשנות ב-WIN לסכמת צריכת חשמל Portable/Laptop. הבעיה היא שלא מוצא את זה בביוס (חרשתי אותו), דווקא בלוח אינטל... DG965RY. תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. יש לי amd athlon 64 x2 4200+ עם קירור שבא עם המעבד האם זה בסדר?:בזמן מנוחה: cpu1 /core1: 36 cpu1 /core2: 31 cpu: 18 motherboard: 37 וכשcpu=100% : cpu1 /core1: 50 cpu1 /core2: 47 cpu: 33 motherboard: 47 [נמדד ע"י Everest Unlimited Stability Test ] תודה

• 5 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.