עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי קצת בעיית חימום במארז ונאגר הרבה חום. יש לי את המארז של ריידמקס, וה-2 מאוורר שמקבלים איתו ושמתי אותם מאחורה,כנראה לא מספיק חזקים! לכן אני צריך מאוורר שיעיף הרבה אוויר החוצה. כי שאני שם את היד מאוחרה אני בקושי מרגיש רוח שיוצאת.... ואל תביאו לי טורנדו,כי גפ השקט חשוב. (וגם המחיר חחח) עדיפות למאוורר עם לד, אבל עדיף חזק זול ורגיל. בבקשה אם אפשר מ-ksp או מ-pch

• 37 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by alexc32,

בזמן האחרון אני מרגיש שהמאוורר לא מתפקד כמו שצריך היום "תפסתי" את המאוורר בכלל לא מסתובב(מוזר הוא זה שמיידי אחרי שנתתי למאוור להסתובב בדקתי את טמפ' של המעבד וזה לא היה חריג-עלה בכמה מעלות בלבד),ניסיתי להריץ עם סיבוב פיזי מחדש והצלחתי אבל בדי כבדות לקח לו להתחיל להסתובב . ניסיתי לבצע עוד בדיקה שמתי את המחשב ל SLEEP לאחר 5 דקות הפעלתי תמחשב והמאוורר התחיל להסתובב בצורה עילגת(העלה מהירות והנמיך מהירות לסירוגין) כמה דקות עד שזה התייצב. מבדיקה נוספת בעזרת HWMONITOR רואים שהמאוורר לא מסתובב בצורה יציבה ושה RPM שלו כל הזמן משתנה/קופץ בין 900 ל 1400 לערך . כל זה מה אומר שהמאוור מצבו הולך ומתדרדר? ולאיזו תקופה נהוג לתת אחריות למאוור של המעבד?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מלבד PSTRIP.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. שלום לכולם! במפרט הבא אני לא מצליח לעבור ב OC את התדר 3.22 הוולט כעת עומד על 1.6000V מישהו יודע איך אני יכול לעלות יותר כי מישהו בכיר אמר לי שבמפרט הזה אפשר יותר הנה המפרט: Intel Core 2 E-4500 2.2 Sunbeam Tuniq Tower 120MM GigaByte P35 DS3 V 5-5-5-15-1.8G.SKILL 2 GB 800 DDR2 Twinteck Geforce 8800GT 512M WESTON DIGITAL 320 GB NZXT ALPHA PCPower&Cooling 470W

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אלי כנראה מחר או בתחילת השבוע... http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) כמודומני המארז מגיע עם שלושה מאווררים; אחד עליון, שני מאחור, ושלישי בתחתית מלפנים. אני מתלבט האם להוסיף לכלוב המרכזי, הנועד לכוננים קשיחים / הרכבת מאוורר, מאוורר נוסף. מה דעתכם? האם כדאי להוסיף? או שהאוורור שמגיע עם המארז מספק? אם כן, חשבתי על Nexus 120mm Real Silent Case Fan D12SL-12 Orange/Black and White. http://www.nexustek.nl/120mm_real_silent_case_fan.htm אודה לתגובות. אם יש לכם נסיון עם המארז - מה טוב! תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לו צלעות קירור גם על הזכרונות וגם על המעבד וגם מאוורר קטן, כדי לעשות לו את ה אוברקלוק הוספתי מאוורר גדול וטוב במרחק של ס"מ מעל הכל זאת אומרת מעל הצלעות קירור ומעל המאוורר הקטן, ומטרתו היתה לקרר הכל. הבעיה היא שאני עושה אוברקלוק ונכנס למשל ל MOHAA המשחק נתקע אחרי כמה שניות, ממה נובעת הבעיה שקשורה ישירות לאוברקלוק שאני עושה ?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by rikimaru,

אני מחפש זיכרונות מיועדים ל-OC בסכום של עד 2500 שקל צריך עזרתכם. אני לא יודע אם התרד מתאים לכאן אם לא אז SORRY..

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by urizi,

אני רוצה לקנות איזה מאוורר לאתלון 1800 שלי. רציתי דעת אם יש באזור חיפה והקריות חנות שיש בה מאווררים(מארזים של חברות טובות) וכל שאר הדברים שדרושים למודינג ואוברקלוקינג? או שאני אצטרך לקנות באינטרנט אז באיזה אתר כדאי?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by aviramb,

יש לי SonicTower מחובר על AMD64-3200. חיברתי את המאוורר של שיושב ממש מאחוריו לחיבור SmartFan על הלוח אם (GIGABYTE GA-K8N51GMF-9) כדי שבשעת מנוחה המאוורר יוריד מתח ומהירות כדי לשמור על השקט. עם הלוח יש את התוכנה Easy Tune של GIGABYTE שמאפשרת לקבוע רמות פעולה של המאוורר. השאלה שלי היא פשוטה: האם הרמות האלה שנקבעות עובדות רק שהתוכנה עובדת? או שיש גם איזשהו בקרה על המהירות מה BIOS? מה קורה אם התוכנה לא רצה ברקע- האם עדיין פעולה ה SmartFan נמצאת באיזשהו ניטור כלשהו? לא מתאים לי שפתאום המעבד יהיה במאמץ ובגלל שהתוכנה לא ברקע ולא מגבירה את פעולת המאוורר תעלה סתם הטמפרטורה שלו מעבר לסף מקובל... מישהו מכיר את התשובה?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by supercars,

יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT 512MB ומעבד כאמור Core 2 Quad Q6600.. הטמפ' האלו בזמן מנוחה (רק גלשתי אינטרנט): אשמח לשמוע את דעתכם .

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A מעבד I7 8700K זיכרונות g.skill trident z rgb 3600mhz 2X16GB התזמונים 17-19-19-39 שאני מפעיל פרופיל XMP הכול תקין שאני מעלה ל3700MHZ ו38000MHZ על אותם תזמונים בלי שינוי מתחים המחשב עולה לווינדוס בלי בעיה ונגיד אני משחק במשחקים אחריי 10 דקות המחשב קורס לשולחן עבודה לא בכל משחק אבל ברובם כנראה שהזיכרון לא יציב המתח של הראם הוא 1.35 המתחים של הVCCA והVCCIO הם 1.15 אשמח לעצות וטיפים על מנת שהכול יעבוד יותר יציב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הנה הפרטים !! הביוס משונה אני לא יודע לאן ללכת בו לעלות מתח לעלות באס FSB מצאתי רק איך לשנות תיזמונים !! ביוס בצבע אפור !! זה של חבר שלי לי יש בלוח של גיגה ביט ביוס אחר בגלל זה אני לא יודע לאן ללכת ואם יש לזה קיצור דרך כמו אצלייי שנפתחים עוד אפשריות הלוח של MSI [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ORrrr,

שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by esaly,

שלום! יש לי מחשב חדש כמפורט בחתימה למטה ואני די חושש למצב הטמפרטורה של המעבד....הוא מגיע ל65-67 מעלות בעבודה באינטרנט....האם זה בגלל הDUAL CORE? אני משתמש בTHERMALTAKE Silent כמאוורר למעבד... אשמח אם תענו... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. ואיזה לא מומלץ, ולמה? GA-Z68P-DS3 GA-Z68A-D3-B3 GA-Z68A-D3H-B3 GA-Z68AP-D3 GA-Z68M-D2H GA-Z68MA-D2H-B3 GA-Z68MX-UD2H-B3 GA-Z68X-UD3-B3 GA-Z68XP-UD3-B3 GA-Z68X-UD3H-B3 GA-Z68X-UD3P-B3 GA-Z68XP-UD3P- B3 GA-Z68X-UD4-B3 GA-Z68XP-UD4 -B3 במקרה הזה אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, ובנוסף ל2600K יש ברשותי Mugen2 ואני שואף להגיע ל4.2Ghz יציב אם זה אפשרי. אני רואה שלוחות מסדרת Z68X/XP יקרים משמעותית מZ68A/P/M, האם זה בא אל ידי ביטוי באפשרויות האוברקלוק של הלוחות האלה? כמו כן, האם ספק כח 430W של Antec יכול להספיק (בהנחה שאני משתמש בכרטיס מסך 9500GT) או שעדיף ללכת כאן על ספק חזק יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המעבד 6300 לוח DQ6 גיגהבייט זכרון 2 גיגה קינגסטון 667MHZ העניין הוא שבביוס ניתן להוריד את מכפלת הזכרון ל X2 ממה שראיתי ולא ניתן פחות האם אני טועה? אני כרגע באיזור 342 בבאס וזה אומר שהזכרון נמצא על 680MHZ +- , האם יש דרך לעלות עוד??

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  18. שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.

19. ראיתי שב3.6GHZ אנשים מגיעים ל 1.3? wtf? עשיתי בדיקות יציבות הכל יציב אז למה זה? תודה מראש ערן. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by shaharzz,

עכשיו למה הוא בא בלי מאורר כי נראה לי שהוא מתחמם יותר מידי קניתי אותו לפני 3 -4 ימים דרך אגב והאם הוא צריך לבוא עם מאורר או את המאורר קונים בנפרד?

21. שלום, אני מתכנן לבנות פאנבאס, שבו יהיה מצב לשים את המאווררים על 7 וולט. מהי הנוסחא לחישוב ההתנגדות של הנגד, כאשר המתח ההתחלתי הוא 12V?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. לוח אם GA-890GPA-UD3H (rev. 2.0) מעבד AMD Phenom II X6 1090T 1090 3.2 GHz כ.זיכרון1: KHX 1866C10D3/8G של 8GB כ.זיכרון2: KHX1600C10D3/8GX של 8GB פחות קשור: כרטיס מסך: XFX Radeon RX 570 RS XXX Edition 1286MHz, 8gb GDDR5 (הכרטיס המקורי GTX470 הפסיק לעבוד) דיסק קשיח: SSD 500GB של WD קייס: COOLER MASTER CM 690 ההוצאה הראשונה שלו (הגומיות שמחזיקות את הדיסקים הקשיחים התייבשו, לא הכי מבסוט ממנו) ספק כוח פשוט של ANTEC 550W (כי ה SEASONIC GOLD 750W שהיה נשרף) בטעות רכשתי 2 כרטיסים לא זהים. מתח כל אחד 1.5V וכרגע עובדים ב 1333MHZ מחשב בן 7-10שנים ראיתי שהלוח תומך ב 1600MHZ ללא צורך להמהיר את המעבד, את ענ…

24. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אוברקלוק קטן של 11% העלתי את הבאס ל 223 והורדתי תמכפלה ל 4 עכשיו אמרו לי שהזכרונות שלי לא יציבים(למרות שאני לא מרגיש הבדל) ושאני צריך לחלק בזכרונות או משהו כזה איך אני עושה את זה ואם אפשר לינק לתוכנה שבודקת את היציבות של הזכרונות עריכה: באס 245 עם מכפלה של 4 וזכרונות בחילוק של 266 זה בסדר? אני עכשיו עם באס של 240 ואני רוצה לעלות ואני לא יודע עם להוריד תמכפלה ל3 אמרו לי שמעל 245 באס להוריד תמכפלה זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by ynets14,

אלו הטמפ' בזמן מאמץ רציתי לשאול עם זה נורמאלי? או גרוע? רכשתי והרכבתי חלקים חדשים למחשב i5 4570 freezer pro 7 rev2 gigabyte h87 hd3 gigabyte 760gtx windforceX3 מארז nzxt tempest קצת ישן אבל אני מרוצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.