עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה מעבד חזק ? לא איזה צלחנו לעשות לו oc יותר חזק איזה אחרי oc יוצא חזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  2. Started by ras81,

http://www.spodesabode.com/content/article/ductguide/1

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  3. Started by mercenery,

אוקי אז כחה נשבר לי המאוורר של המעבד יש לי 350 שקל מה כדי ?

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  4. Started by xtaz,

יש אצלי מעבד סלרון 1700 מגה הרץ (חרטה) והחום שלו ללא מאמץ 42 ועם מאמץ הוא מגיע 50 ואני מפחד שהוא ישרף ואם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על גוף קירור טוב למעבד עצמו והמחשב נקי מאבק והחוטים מסודרים תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  5. Started by babalas,

יש לי כרטיס מסך PALIT HD2400PRO SONIC 256MB UPTO 1GB עכשיו זה כרטיס מצויין לצרכים שלי (שהם : כרטיס לחודש וחצי שיריץ הכל חוץ ממשחקים כבדים). מדובר בכרטיס שמחובר דרך VGA לטלויזיה 37' LCD והוא מבצע את עבודתו נאמנה שמדובר בסרטי HD כפי שציפיתי. הכרטיס מגיע עם OC מהמפעל ואני הפעלתי את הATI CATALYST ומעלות רשום שמה 37-43 משו כזה... ויש לי בעיה במשחק HALF LIFE 2 ובעוד המשחק עובד בצורה מדהינמה יחסית ל5200.... ובכל זאת יש לי אמנם 80-150FPS ויחד עם זה כל 3-4 דקות המשחק נעצר לחלוטים..... מה יכולה להיות הבעיה???

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  6. Started by cohenkobi1,

שלום יש לי מאוור יחיד , שלפי המחשב המהירות שלו הינה 840 RPS איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר (להגיבה) ניסתי תוכנות כמו speedfan ואחרים אבל זה לא משנה את מהירות המאוורר איך אני אוכל לשנות את המהירות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  7. Started by Kazuma,

טעות בפורום בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  8. Started by segevgabay,

שלום רציתי לדעת באיזה קפיצות אני צריך להעלות את המעבד שלי ב5-10 MHZ? ובאיזה שלב אני מעלה מתח למעבד? תודה...

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  9. אני בוהנ כמה מחשבים מה הVCORE הכי גבוה שהמעבידם הבאים יעמדו בוא בלי להינזק בצורה משמעותית המעבדים E4500 E6600 Q6600 כולם על לוחות P35 של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  10. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  11. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by oron_s,

טוב אחרי קצת מחקר והשוואות הגעתי ל-3 המעומדים האחרונים. * SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 במחיר 525 ש"ח *OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 במחיר 624 ש"ח *G.SKill PC6400 1GX2 model HK CL4-4-3-5 במחיר 617 ש"ח מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by king ping,

יש לי של גיגה בייט כרגע על המעבד 3d השקט עובד על 2500 רפמ אני לא מרוצה מימנו כי שאני מעמיס אם מישחקים מגיע ל 60 מעלות קצת יותר שעמתי על זלמן 7000 טובים תיעצו לי משהו ליקנות טוב שיחזיק לי את המעבד על 50 מעלות גג יש לי prescot 3 גיגה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  14. היי , יש לי את המאוורר הנ"ל במחשב, ושמתי לב שהוא מתחמם בצורה מוגזמת. (בסביבות ה 80 מעלות בעבודה רגילה בוינדוס... לא משחקים או משהו כזה) ניקיתי את המחשב בצורה יסודית, החלפתי משחה טרמית אך לשווא... המחשב נשאר חם. אם אני זוכר נכון, קראתי פעם שלמעבדים הספציפים האלו יש בעיות של התחממות (אני צודק?) בקיצור, אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד (יכול להיות שהמעבד האורגינלי חלש מידי למעבד הזה?) אחד שיקרר את המעבד לטמפרטורה נורמלית ורצוי שגם לא ירעיש יותר מידי... התקציב הוא בסביבות 100 שקל.. (אפשר לחרוג... אבל לא בצורה היסטרית) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

לפי התמונה הבאה עד כמה נמוך אני יכול להגיע בתיזמון של הזכרונות שלי

16. Started by esharone,

היי, החלפתי גוף קירור (היה לי את מה שמגיע עם המעבד) ל big typhoon ומארז ל nzxt lexa ואני לא רואה שינוי לטובה בטמפ' כרגע המעבד (e6600) על 40 - 39 לפעמים זה נע בסיבות ה 35 -40 בלוח אם על 45 (ds4) והדיסק הקשיח על 39, הטמפ' לא אמורות להיות יותר נמוכות? אין ממש שיפור מהקירור המקורי. אני קורא על אנשים עם טמפ' של 28 בערך במעבד כרגע אין אוברקלוק על המערכת

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by yogev_k,

חברה יש לי בבית מערכת כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי. אני רוצה לעשות אובר נחמד שיהיה יציב וטוב עם טמפ' טובה. עכשיו לשאלה הגדולה מכל.... :yelclap: איך אני עושה את זה...\.? האם יש תוכנות דרכן עושים את זה. אגב יש לי קירור סטוק. עכשיו שמעתי שגם זה גורם לחימום של הלוח אם אז רציתי לדעת מה הטמפ' של הלוחות שמורכבים עליהם מעבדים מסוג זה כי הטמפ' שלי מגיעה ל-52 מעלות והמוכר אמר לי שזה בסדר ואין בעייה שככה זה באינטל. תודה רבה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  19. שלום. יש ברשותי זכרונות של GSKILL DDR2 800MHZ 4-4-4-12 סדרת PK. הם עובדים בדואל צ'אנל. משום מה יש בעיה איתם והם לא עובדים במהירות מעל ל 667מה"צ. הלוח שלי הוא ASUS P5WDH. כאשר אני שם הכל AUTO הם עובדים ב 667. וגם כאשר אני מגדיר אותם ידנית 800מה"צ בבדיקה עם תוכנת MEMTEST או כל תוכנה אחרת יוצאים שגיאות. ניסיתי לשחק עם המתח של הזכרונות והגעתי למסקנה שככל שהמתח נמוך יותר כך יש פחות שגיאות. על הזכרונות כתוב מתח החל מ 1.9V ואילו ב 1.9V הוא נותן שגיאה אחת, האם זה יהיה מסוכן לעבוד ב1.85V או אפילו ב 1.8V? או אולי מישהו יודע איך אני יכול לסדר שהם יעבדו ב 800 מה"צ? ואני אגיד ישר שזה לא בעיות חום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  20. Started by shmulikg,

האם לקחת SPARK 7+ (לא אכפת לי הרעש ) יש תקציב עד 300 ש''ח ...

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  21. שלום, חשבתי על דרכים לקרר את המעבד הזה, והייתי רוצה שזה יהיה שקט. אז הסתכלתי בחנויות, ומצאתי את זה : THERMALTAKE SONICTOWER http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=cl-p0071&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 השאלה שלי, האם גוף החימום הזה לבדו יקרר את המעבד בצורה מספקת, או שכדאי שאני אקנה לזה מאוורר, או איזה קומבו אחר לחלוטין, כמו זה: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CL-P0114&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 אני לא מתכנן אוברקלוק, והלוח שלי הוא Abit NF7

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  22. Started by coolmeen,

קירור המים ,המים המועברים דרך הרדיאטור כאשר יוצאים מהרדיאטור יוצאים ממנו קרים או שהברזל מתקרר? האם זה נועד שהמים יתקררו או הברזל עצמו אולי בשביל גם קירור המארז? מישהו יכול להסביר לי בבקשה את אופן הפעולה זה ממש פשוט אבל לא מבין את החלק הזה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  23. איזה גוף קירור יותר טוב ל-7800gtx ה-VF900-Cu החדש שעולה 235 ש"ח או את ה-Arctic-Cooling Accelero X1 שעולה 180 ש"ח

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  24. Started by Alonzo17,

יש לי במחשב מאוורר 80מ"מ, ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין במקומו מאוורר 120מ"מ, האם זה מתאים לאותו גודל החורים של הברגים שבשילדה כמו המאוורר 80מ"מ שיש לי כרגע... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב חדש בחלקים חבר עזר לי להרכיב אותו, בעקבות החוויה יצא לי לשוטט פה בפורום, ומתחשק לי לעשות לו אוברקלוקינג, עשיתי חיפוש ב bios וגם באינטרנט ואני לא מוצא אפשרויות אובקלוקינג ללוח אם הזה, לא מצאתי דרך לשנות את מהירות הBUS את המחלקים או כל דבר אחר. המחשב שקניתי: amd athlon 5200 msi k9agm3 2X1024 OCZ DDR2 800 Mhz הזכרון יכול לעבוד במהירות 800 MHZ, ואני לא חושב שהוא עובד במהירות הזאת אני לא בטוח שאני יודע לקרוא נכון את הנתונים. בכל מקרה ב bios אין שום אופציה לשנות את מחלק התדר בין הזכרון למעבד, האם יכול להיות. מצורפים screen shots של cpu-z אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים