עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Unix,

שלום לכולם ביידי המעבד: E2160 1.8GHZ. עשיתי לו אוברקלוק ל- 3.2GHZ. גוף הקירור שעליו הוא: Thermaltake V1. במאמץ אני מגיע ל-65 מעלות. האם יש דרך להוריד אותו מעלות?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  2. מיקום וגדלים בבקשה

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4823 קוראים לו 8700 ויש לו צינורות בנוסף למבנה הרגיל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  4. יש לי בעייה - עשיתי אוברקלוק ל כרטיס שלי (7300GT) לאחר ששמתי מאוורר 80 כדי להוריד את הטמפ' ( ואכן הצלחתי מ-60 ל - 45 ) אבל הצלחתי רק לעלות את מהירות הליבה מ 450 MHZ ל- 575MHZ , אבל כשהעלתי את מהירות הזיכרון לא הצלחתי להעלות יותר מ 405 MHZ (לפני הOC 400 MHZ )וכל פעם שהעלתי יותר מזה המחשב שי הייה נתקע והייתי תריך לעשות RESTART . יכול ליהיות שזה בגלל הטמפ' ? צריך עוד יותר להוריד אותה ? או שזה משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  5. Started by eyaffe,

לוח ASUS P5AD2 מעבד אינטל P4 3GHZ 530 זכרונות OCZ 2GB 800MHZ הכי רחוק שהגעתי ב OC זה 250 באס. האם להעלות את התדר של הזכרונות ליותר מ 250 או להשאר במחלק 1:1 ? ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל הוא לא זז מ 250 יש למישהו רעיון איך להזיז אותו יותר מהר ? תודה

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  6. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  7. Started by davis5,

אני רוצה לבנות בלוק קירור מים למעבד core 2 due ומחשפש שירטוט למרחק וגול של חורים לשלוט775 תודה

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  8. כמו הBIGWATER 735.. ?

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  9. Started by kibub,

היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  10. Started by LORIANTA,

מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  11. Started by lazygecko,

אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  12. יש לי מעבד 2.8 מגה הרץ של אינטל סוקט478 ולוח אם MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) ספק כוח 350 ג'נרי וזכרון 512 גם ג'נרי טמפרטורות: מעבד בסיביבות41-42 ולוח אם בסביבות 35 השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות oc קטן ויציב משו כמו להגיע ל3 מגה הרץ אולי קצת יותר , אבל אני רוצה לדעת שאין הרבה סיכון אפילו בoc קטן . מה איתכם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  13. Started by kattash,

יש למישהו פיתרון חלופי למאורר המציק הזה?

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  14. Started by poltergeits,

פרטים נוספים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  15. המעבד שלי intel pentium d 820 לוח האם gigabyte ga-vm900m עקבתי אחרי המדריך באתר וכשאני נכנס לביוס אני לא רואה את המסכים של קביעת תדרים וכו' בנוסף יש לי תוכנה (easy tune 5) של גייגהבייט שאמורה לעשות המהרה מהוינדוס אבל הלחצן של ההמהרה כבוי בבקשה צריך עזרה....

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  16. Started by pc student,

חברה איך אתם חושבים לגבי הרעיון הזה?האם זה יתן יותר ביצועים?

• 3 תגובות
    • 414 צפיות
  17. Started by mor_anter,

איך אני מאיץ אותו ליותר rpm תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  18. Started by Night_Fox,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  19. והאם זה בסדר לסגור אותו או להחליש אם אני לא גורם לו להתאמץ (רק אינטרט או מוזיקה נגיד?)

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  20. Started by asaorgad,

אני מנסה לעשות אוברקלוק לסלרון 2.4 העלתי אותו ל 3.2 וכשאני שומר ומפעיל מהתחלה המסך שחור והנורה מהבהבת באדום.. אמרו לי שאני צריך להעלות מתח . מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי לעלות מתח (איזה תוכנה לכמה לעלות ומה לעלות את המתח)? תודה.

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  21. Started by a_beilis,

הקירור הסטוק נורא מרעיש...אני מעוניין להחליף לקירור שקט וגם יעיל(יותר חשוב שקט) בעלות של עד 150 שקל+- תודה מראש

• 8 תגובות
    • 414 צפיות
  22. שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה

23. Started by Oranili,

איך הטמפרטורה הזאת : למעבד amd Dual core 4.2 939 43 - 45 מעלות במנוחה .. במאמאץ 55-60

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  24. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל 333 * 9 והאפשרות של הורדת המכפלה קיימת ומופעלת כך שהמעבד לא מאומץ המכפלה היא 6 יש עם זה איזשהיא בעיתיות ? אין לי בעיות יציבות בינתיים והטמפרטורה 54-57

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  25. Started by ofir667,

הנה המערכת: (ואני לא מתכנן OC) core 2 duo E6300 Asrock conroexfire 1GB DDR II 667 TwinMos X 2 X1900xt 512MB WD 250GB 16MB אמרו לי שצריך קירור לכרטיס מסך, השאלה אם צריך גם קירור למעבד? תנו לי המלצה על קירור טוב ואיכותי לכרטיס מסך אבל שיהיה זול (שלא יהיה זבל)

• 3 תגובות
    • 414 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.