עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1900GT,

נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  2. וטמפ' של 57 במנוחה האם זה תקין?

• 7 תגובות
    • 428 צפיות
  3. Started by dan_dekel,

השגתי אתמול Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit אני מעוניין לעשות אוברקלוק... הליבה כרגע על 277... איך אני עושה את זה.. ועם איזה תוכנות כדאי.... תודה על העזרה. יש לי מאוורר ששואב את האוויר החם ומוציא אותו החוצה. הטמפרטרות ירדו בהתאם.

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  4. Started by a-gold,

אם אני שם ככה מאורר זה בסדר הוא יאורר טוב? או שעדיף שהוא ישב במקום שלו עם ברגים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  5. Started by nistelroy,

מה דעתכם על המארז הזה? האם הוא כדאי לאוברקלוק חזק ? http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=40# ואיזה קירור אתם ממליצים למארז שכזה? שיתאים גם ל 3200+ 939

6. Started by asaorgad,

אני מנסה לעשות אוברקלוק לסלרון 2.4 העלתי אותו ל 3.2 וכשאני שומר ומפעיל מהתחלה המסך שחור והנורה מהבהבת באדום.. אמרו לי שאני צריך להעלות מתח . מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי לעלות מתח (איזה תוכנה לכמה לעלות ומה לעלות את המתח)? תודה.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  7. Started by Ido.K,

בלי שיקרה להם איזה משו חריג?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  8. מה עדיף ומה ההבדל בין MX-1 ל- AS-5 ? בקשר למאוורר, הוא נמצא רק בפנדס ויחד עם משלוח ממש לא משתלם לקנות אותו. מישהו ראה את ה- AKASA AMBER במקומות נוספים??? ...המרטש

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  9. יש לי לוח של אביט IC7 עכשיו יש עליו מאוורר קטן כזה, והוא מתחיל לעשות מידי פעם רעשים חזקים לאיזה דקה ואז מתחיל לקרטע (לא להסתובב בצורה חלקה) ניסיתי לנקות אותו עם פן וגם עם קיסם ניקיתי כימעט כל גרגר אבק שיש עליו אפילו פירקתי אותו וסובבתי קצת וניקיתי ממש בצורה יסודית אני מפחד לשמן אותו עם שמן מכונות, שלא יהרוס או משהו (אני לא יודע אם זה טוב) אפשר עצות? דרך אגב... כמה זמן אחריות יש על הלוח הזה? ועוד משהו: שפירקתי אותו ניראה לי שהיתה משחה תרמית מתחתיו, כי היה כזה ליכלוך כמו של משחה תרמית אני לא יודע אם זה טוב שניתקתי אותו או לא, אני מפחד שזה יתחמם יותר מידי ויגרום נזק

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז יש לי: AMD Athlon 64 3200 Venice S939 והטמפ' שלו היא: 37 מעלות במאמץ. עכשיו זאת טמפ' טובה? יש לי מאוורר לא כל כך מוצלח נראה לי.. הנה הדגם: http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm אם אפשר אולי תביאו דעה על המאוורר .. תודה מראש.. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  11. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אני עושה OC לGPU שלי עם RIVATUNER והגעתי לשיא שלי - 675/999 שזה נחמד אבל לא משהו יותר מזה הכרטיס לא מצליח לסחוב אז אני משער שאם אני יעלה לו VOLTAGE אז אני יוכל לסחוב יותר (תקנו אותי אם אני טועה) מישהו יודע איך אני יכול לשנות VOLTAGE ב POWER USER של הRIVATUNER תודה דרך אגב OC עם ATITOOLS עושה לי בעיות מאחר שבאמצע משחק הוא מחליף לי ל 2D וגורם בעצם לFREEZE תודה

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  12. Started by aviran_n,

אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  13. Started by BloodFist,

אני צריך מאוורר חדש למארז התקציב הוא 50 שקל + - .. מה מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט יחסית אבל שגם יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  14. Started by LazyBurger,

יש לי מאורר ARCTIC COOLING PRO וOC שאני מסוגל לעשות קטן מאוד: בערך חצי גיגהרץ (6600, 2GB 800MHz) תהיתי באיזו דרך אני יכול לחבר עוד מאוורר על הנוכחי, יש לי סטוק מיותר ומארז מיותר אבל זה לא נראה לי מותאם כי הוא לוקח אוויר מהצד במקום במלמעלה, למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  15. Started by XMB,

כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...

16. ברשותי לוח של ELITE GROUP דגם N2U400-A מעבד AMD ATHLON XP 2500 BARTON וכמו כן גוף קירור......LIMBA 2000

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  17. כשאני קובע את המהירויות שאני רוצה לליבה ולזכרונות,המהירויות שקבעתי נשארות גם אם אני יוצא מהתוכנה? (לא מדבר על רסטרט),אלא אם אני פותח תתוכנה,קובע מהירויות ויוצא....הן נשמרות או שצריך להשאיר אותה פתוחה כל הזמן שאני רוצה שהכרטיס יעבוד במהירויות שקבעתי לו?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  18. יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  19. Started by SloOmPer,

יש לי כרטיס מסך גירסת 6 של NVIDIA של MSI. לכרטיס יש קירור דיי קטן אולי 6X6 ס"מ, וחשבתי אולי להדביק עליו עוד גוף קירור, מה דעתכם? אני מתכוון ממש לקחת עוד גוף קירור מאלומיניום או ממגנט ופשוט להדביק על הגוף קירור הזה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  20. Started by MRFIX,

ברשותי לוח ABIT NF7-SL V-2 המאוורר כנראה התקלקל. כמו שהבנתי לא כל מאוורר של צ'יפסט מתאים ללוח הזה האם משהו יכול לומר לי איזה מאוורר אני צריך לחפש או שהו יכול להמליץ לי על אחד. האם אני יכול להחליף לקירור פאסיבי (ללא מאוורר). האם ניתן להמשיך להשתמש ללא מאוורר כלל? הבנתי ממשהו שזה אפשרי למרות שזה לא נראה לי תודה מראש.. אני לא עושה אוברקלוקינג יש לי מעבד AMD 2500+

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  21. יש לי לוח של ג'יגה-בייט GA-7N400Pro2 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג.... באחד המדריכים כתוב שכדאי מאוד שאני אדע באילו מהירויות באס הלוח תומך ואני לא ממש מוצא את זה. האתר של ג'יגה בייט הוא http://www.gigabyte.com.tw חיפשתי שם תחת לוח האם שלי אבל לא מצאתי. אם אתם יכולים לעזור לי למצוא, או יכולים לעזור לי בכל דרך אחרת, זה יהיה מצויין. תודה.

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  22. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  23. Started by sharon555,

היי, איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך עבר אוברקלוקינג בכל צורה שהיא ?? זה יכול להיות כרטיס PCI-E או AGP במקרה שלי הכוונה ל AGP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  24. Started by Shane McMahon,

שלום,יש לי מעבד 478 פנטיום 4 ,עם קירור סטוק.. סירקולציה רגילה ..מארז 6a19. האם המעלות בסדר או חריגות ? אם לא בבקשה תנו לי לינק לקירור זול וטוב. אני לא עושה OC. תודה

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  25. Started by BENNY66,

יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג

• 4 תגובות
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.