עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lazygecko,

אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  2. Started by sahaf,

שלום רב! ברצוני לקנות קירור לצ'יפסט (נורט ברידג') ושמתי עין על שני מוצרים... עכשיו יש לי מותקן על המעבד היטסינק Evercool Silver Knight WC-601 אבקש לדעת אם אחד מהפתרונות קירור יוכל להתאים ואיזה (מבחינת גודל) זה הקירור של המעבד: ואלו שני הפתרונות קירור : Extreme Spirit והשני : Extreme Spirit 2 והנה תמונה ללוח אם : תודה לכל העוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by puma,

אני צריך בבקשה עזרה עם העידכון ביוס ועידכון לוח אם בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקבצים המתאימים לי הנה הפרטים... http://rotter.name/User_files/nor/44d4cda53bd201ea.jpg

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  4. Started by oryrm19,

שלום, יש לי כרטיס 6600GT בחיבור PCI-E. אני רוצה לעשות לו OC קטן. השאלה שלי אם צריך להפעיל 3dmark או HDRIBL אחרי כל פעם שאני מעלה את הליבה והזכרונות ב5? להפעיל את התוכנה חצי שעה בכל פעם שמעלים 5 Mhz זה תהליך קצת ארוך מדיי לא? אגב, הכרטיס שלי מגיע ל87 מעלות במאמץ (הכי הרבה שהגעתי גם אחרי כמה שעות משחק) בלי OC ובלי כלום. זה גבוה מדיי?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  5. Started by AlterEgo,

עקב העובדה שפירסמתי כבר שאלה דומה אך גם על כרטיס מסך וקיבלתי תשובות שנגעו רק לכרטיס מסך - אני שואל בקשר למעבד, amd athlon 3500 venice עד כמה אפשר בערך להוציא עם המעבד באוברקלוק בקירור סטוק, וכמה בקירור גוף שלישי (מומלץ גם להמליץ לי על איזה קירור כדאי אם כדאי)

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  6. Started by e-gnt,

?? תודה ,אני בטלפון עם הנציג מכירות

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  7. Started by nistelroy,

מה דעתכם על המארז הזה? האם הוא כדאי לאוברקלוק חזק ? http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=40# ואיזה קירור אתם ממליצים למארז שכזה? שיתאים גם ל 3200+ 939

8. Started by mercenery,

אוקי אז כחה נשבר לי המאוורר של המעבד יש לי 350 שקל מה כדי ?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by idov,

היי קניתי מחשב AMD והמאוורר שקיבלתי מאוד רועש. מדדתי את המאוורר והוא 70X70 mm (בערך 3.5 אינץ' אלכסוני). מדובר במעבד Athlon 2800+ על לוח אם PC Chips K7. אשמח לקבל המלצה למאוורר שקט (לא צריך שיהיה מתוחכם או משהו כזה) בתקציב של עד 70 ש"ח - אם יש כזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז יש לי: AMD Athlon 64 3200 Venice S939 והטמפ' שלו היא: 37 מעלות במאמץ. עכשיו זאת טמפ' טובה? יש לי מאוורר לא כל כך מוצלח נראה לי.. הנה הדגם: http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm אם אפשר אולי תביאו דעה על המאוורר .. תודה מראש.. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  11. Started by מישהו,

CPU Type Intel Pentium 4 530, 2983 MHz (15 x 199) Platform ID 13h (Socket 775) זה המידע על המעבד והתושבת כמו שאתם יודעים כבר... זה INTEL LGA775? בכל מקרה, לטענתו המחשב עושה רעש של עגלה בלי גלגלים, אני מנחש שזה המאווררים... אבל אם יש עוד אפשרויות תקנו אותי הוא לא מבין כלום בזה ככה שאל תבקשו לפרק ולבדוק בבקשה... (גם אני לא מבין כמעט...) משהו שקט וזול שיקרר יותר טוב ממאוורר ממוצע אם יש (לא חייב להיות שקט לגמרי אבל שלא ירעיש יותר מדי) אז... מה אתם אומרים? (אין לי מושג מה המאווררים מקררים, אז פשוט תנו קירור שיחליף את המאווררים בהנחה שהם עושים את הרעש...) בתודה איל =]

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by t-macc,

איך אני מחשב את המכפלה? איך אני יודע את מהירות הזכרונות ?באוורסט כתוב לי מאתיים ואני לא יודע עם מאתיים אוו 400 תודה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by 1tanai,

איך אפשר לעלות דבר כזה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  14. Started by yotamavi,

רציתי לדעת איך ניתן להאט את המאווררים של הטרנספורמר בינתיים עד שאני אקנה חדשים..המאווררים עושים רעם של מטוס סילון... אגב, ניתן לכבות את הלדים על המאווררים דרך המחשב?

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by Hatori_Hanzo,

המפרט שלי מופיע בצד... כאשר אני מוריד את הזכרונות ל667 בביוס אני מצליח להעלות את הFSB ל360 ואף יותר...כך שזה מעלה אותי ל2900MHz ,אבל.. במידה ואני משאיר את הזכרונות על 800 אני מצליח להגיע בFSB רק עד 335 שזה מביא אותי ל2680MHz... השאלה הנשאלת היא... מה עדיף מבחינתי לביצועים מירביים?? לא רק של המעבד...של כלל המערכת?

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  16. יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  17. Started by Unix,

שלום לכולם ביידי המעבד: E2160 1.8GHZ. עשיתי לו אוברקלוק ל- 3.2GHZ. גוף הקירור שעליו הוא: Thermaltake V1. במאמץ אני מגיע ל-65 מעלות. האם יש דרך להוריד אותו מעלות?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. אני פשוט לא יכול יותר עם המאורר של אינטל הוא עושה רעש אדיר !!!!! יש לי מעבד כפול ליבה D820 עם לוח אם של גיגה בייט 8I945GME איזה קירור מתאים לי ללוח אם ולמעבד ? תודה

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by nesber,

אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ למארז. אני רוצה מאוורר יעיל וחזק שמכניס הרבה אוויר, אבל שלא יהיה מרעיש בטירוף. קנה מידה ל"מרעיש בטירוף": TT POLO 3-1 (אני יודע שזה למעבד- זה רק להמחשה ;D ) בעוצמה המקסימלית שלו.... תקציב עד שמונים שקל. כמו כן אני רוצה לקבל הסבר לגבי המאורר הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2270 אני מבין שיש בו בקרה אוטומטית של המהירות לפי מעלות, אבל ביחד עם זה גם שליטה ידנית. אם אני מחבר את השליטה הידנית, זה באופן אוטומטי מבטל את הבקרה?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  20. חברה כמה אני יכול להגיע באובר עם קירו סטוק של קונרו כרגע אני על אובר מזערי והעלתי מ- 266 ל- 300 המעלות הם 34 למעבד. והזכרונות שלי הם בלי המפזרי חום האלה זה ישפיע חזק?? ושאלה אחרונה כמה מעלות צריך להיות ה-p5w dh delux כי אצלי הוא על 51 והמוכר אמר לי שזה בסדר גמור ככה זה אצל אינטל.. תודה לכל העונים..

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  21. מצאתי פה איזה מדריך אבל אני לא מבין כלום תוכלו לעזור לי בבקשה http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. Started by haris,

האם כדאי או שווה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Field Value Video Adapter ATI Radeon X550 (RV370)

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  23. שלום, אני רוצה להתחיל בOC ואמרו לי שכדי להגיע למשהו גבוהה אני צריך להוריד את המכפלה, במקום 200כפול9 ל200כפול8. אז לא הבנתי מה יוצא לי מזה שיהיה לי במקום 1.8 יהיה לי 1.6. ד"א אמרו לי גם להוריד את היחס של המעבד לזכרונות מ2:2 ל 2:1.66 זה אומר שזה יוריד לי את המהירות זכרונות ל166MHZ ?;

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  24. Started by CHEN26,

היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  25. Started by parker8,

מוכרים אותו באותו סדר גודל של ה-BT, איך הוא לעומתו? הוא פשוט מצא קצת חן בעיניי, בגלל היופי המדהים שלו, וגם הוא מאוד משתלב במארז של GIGABYTE 3D-AURORA, שיש מצב שאני אקנה אותו... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 464 צפיות

דיונים חדשים בפורומים