עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eyaffe,

לוח ASUS P5AD2 מעבד אינטל P4 3GHZ 530 זכרונות OCZ 2GB 800MHZ הכי רחוק שהגעתי ב OC זה 250 באס. האם להעלות את התדר של הזכרונות ליותר מ 250 או להשאר במחלק 1:1 ? ניסיתי להעלות מתח למעבד אבל הוא לא זז מ 250 יש למישהו רעיון איך להזיז אותו יותר מהר ? תודה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  2. Started by IG,

יש לי זיכרון מחברה מסויימת (מפורט בחתימה) ואני רוצה לקנות עוד סטיק. אני רוצה לדעת האם כדאי לי יותר לקנות סטיק של חברה אחרת ויותר איכותית או שעדיף לקנות עוד סטיק זהה למה שיש לי? אני מתכנן OC ואני לא רוצה שהזיכרונות יעשו לי יותר מדי בעיות... מה הבעייה הכי חמורה שיכולה להיות לי אם אני קונה סטיק של החברה אחרת (סמסונג...)?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  3. Started by -m..l-,

שלום יש לי 6800gt של Point of view ואני רוצה להחליף קירור. התקציב הוא 200 +- למרות שאם זה יהיה חשוב אני יהיה מוכן לחרוג ב100 שקל. אני ראיתי את שלושת האפשרויות האלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4802 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5123 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5958 מה כדאי? יש הבדל בין הפטאליטי לזלמן הרגיל חוץ מהעובדה שהוא אלומיניום ולא נחושת? איך הביצועים של שלושתם? ובכלל אולי יש לכם הצעות אחרות ... תודה

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by moshe55501,

האם מישהו יכול להביא לי לינק של מדריך לאוברקלוק עדכני לגבי המעבד שלמעלה והמפרט של המעבד רשום במפרט מחשב

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  5. סתם לדוגמה הבאתי תמונה של מעבד AMD איך אני יודע מה הSTEPPING שלו ואם אפשר לבדוק זאת דרך איזה שהיא תוכנה בווינדוס מבלי לפרק את המעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  6. Started by spankus,

יש לי intel pentium 4 Prescott יש מאוורר עליו מקורי שלו, יש עוד שני מאווררים, אחד בקדימה ששואב ואחד מאחורה שמוציא... המעבד יושב רוב הזמן בפעילות פשוטה על 65 C ובמאמץ לפעמים מגיע עד 73-74 C....וזה די מלחיץ אותי.. מה כדאי לעשות כדי לעזור לו להתקרר? תודה מראש, שקד.

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  7. כמו שאמרתי אני מעוצבן כי משחק חדש שהורדתי לא פועל והגלל זה החלטתי לעשות oc ולראות אם זה עוזר!!! כמו כן גם משחקים כמו גאנבאונד עובדים יופי רק שהאיכות קקי!!! תעזרו לי!!! : :pissed: :pissed: :pissed: מתחנן!!!!! האא כן הדגם של הכרטיס מסך: matrox millennium g200 AGP תודה רבה רבה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  8. Started by kattash,

הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)

9. Started by LORIANTA,

מעדיף zalman תקציב בין 200-300 דגש על מאוורר שקט יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  10. Started by lazygecko,

אני רוצה להחליף את המאורר הרועש של ה P4 שלי ב Silent Boost. יש גרסה שמתאימה לי ? יש תחליף אחר קל להתקנה באותו מחיר בערך ? 150 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  11. Started by ras81,

יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  12. יש לי 4GB kingston 800mhz (1X4) עכשיו אני מתכנן OC בהמשך ואני צריך קירור לזכרונות שלי אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב לזכרונות תודה

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  13. שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  14. מצאתי פה איזה מדריך אבל אני לא מבין כלום תוכלו לעזור לי בבקשה http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  15. Started by Goadzilla,

אז ככה אני רוצה לשים מערכת קירור מים במחשב איך זה עובד ? האם אני יכול להתאים אחת כפי שאני רוצה? והאם זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  16. Started by 1900GT,

נגיד אני עושה OC לכרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB עד כמה אני יוכל להגיע בהשוואה לכרטיסים אחרים ללא OC. כלומר לאחר OC נורמלי לאיזה דגם הוא יהיה שווה (גם ATI וגם נווידיה)?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  17. Started by Lmagus,

יש תוכנה שבה אפשר לעשות OC למעבד? תוכנה שמפעילים בווינדוס עצמו.

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  18. Started by SharonSx,

אז ככה, יש לי מעבד עם ליבת Northwood והוא כרגע ב 30 מעולת מנוחה עם OC... זה סביר?? ועוד שאלה.. יש לי מאוורר 120 בפרונט ורציתי לדעת, אם אני שם מולו 3 הארד דיסקים אז הוא יכניס פחות אוויר למארז?? תדוה,

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  19. Started by nistelroy,

מה דעתכם על המארז הזה? האם הוא כדאי לאוברקלוק חזק ? http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=40# ואיזה קירור אתם ממליצים למארז שכזה? שיתאים גם ל 3200+ 939

20. Started by esharone,

שלום רציתי לשאול מה נחשבת טמפ' סבירה למעבד e6600 (ללא oc) עם המאוורר שמסופק איתו

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

שלום יש לי מאוור יחיד , שלפי המחשב המהירות שלו הינה 840 RPS איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר (להגיבה) ניסתי תוכנות כמו speedfan ואחרים אבל זה לא משנה את מהירות המאוורר איך אני אוכל לשנות את המהירות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  22. Started by manganga7,

שלום. יש לי כמה שאלות והן 1-עד כמה רחוק אני יוכל להגיע עם המעבד AMD athlon64 AM2 3800Mhz Winsdor עם קירור סטוק, (לוח האם שלי הוא MSI K9N NEO nFORCE550)?. 2-איזה גוף קירור מומלץ לי לקנות למעבד שלי כדי להגיע ל-OC יותר גדול (משהוא לא יותר מידי מפואר ויקר אבל משהוא טוב ויעיל שאיתו אני אוכל לעשות אוברקלוק חביב. משהוא באיזה 200 שקל ואם זה שווה אז אני מוכן להוסיף עוד 50 שקל)? תודה מראש על העזרה. מישהוא??? עבר כבר הרבה זמן ולא עונים לי

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  23. Started by el-pulpo,

יש לי מעבד פנטיום D, מהירות 2.8 מה"צ. אני מעוניין לדעת מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי למעבד זה בתנאים רגילים ובתנאי מאמץ.

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  24. Started by Omega81,

שלום :-) רציתי לדעת עם על ידי שימוש בשני מאווררים שמונחים אחד על השני (למשל עבור המעבד) ייפגע בביצועים של אחד המאווררים או אפילו שניהם מבחינת דחיסת אוויר וכדומה. ראיתי כאן באתר פרוייקט המהרה בו שמו לפחות 3 מאווררים אחד על השני ורציתי לדעת עד כמה זה יעיל אם בכלל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  25. Started by snoopy1,

שלום לכולם! אני חדש כאן כמו שאתם רואים.... אוקיי אז ככה : יש לי AMD Sempron 2400+ 768 DDR pc3200 Geforce 6600GT ספק 480W רציתי לשאול לגבי מיקום של מאווררים, כי הטמפרטורות שאני מקבל גבוהות מדי לכמות המאווררים שיש לי במארז. יש לי מאוורר אחד קדמי שמכניס, מתחת להארד דיסק, אחד על הכרטיס מסך , אחד על המעבד, אחד מאחורה שמוציא, בספק עצמו יש לי מאוורר 120 בנוסף יש לי 2 מאווררים בצד שמאל של המארז, אחד למטה שמכניס, ואחד מעליו שמוציא.. והטמפרטורות עדיין גבוהות לדעתי.. הכרטיס מסך על 60 מעלות והמעבד על 50 מעלות, אם אני מוריד את שני המאווררים בצד שמאל הכרטיס מסך עולה ל63 מעלות בערך והמעבד ל56, מה שמפחיד זה, שאלו טמפרטורות ללא מאמץ! במאמץ הכרטיס מסך מגיע ל79 מעלות והמעבד במקס…

• 1 תגובה
    • 435 צפיות

דיונים חדשים בפורומים